Hallå, varför har jag inte skrivit idag då...

img_9359 (MMS)

Hallå, varför har jag inte skrivit idag då? Jag ligger nämligen hemma med 40 graders feber... Har legat hemma hela dagen idag för orkar inte  röra mig. Skulle gjort en sak idag men ställde in det. Som tur är så är Mattias här, han har gjort middag till mig osv. Min älskling <3 nu ska vi försöka se en film, den heter Restrepo och är någon typ av krigs film! Hörs mer när jag har orken. Massa pussar


Sjuk..

ush, idag mår jag inte alls bra... vaknade i morse över att jag kände mig lite hängig men tänkte att det inte var något allvarligt så jag skulle säkert klarar av dagen i alla fall. Men sen väl på jobbet efter några timmars jobb så blev det bara värre, var så nära att gå hem efter lunchen men en kollega fick mig att stanna kvar! Får se om jag går till jobbet i morgon eller om jag vilar upp mig.
Men nu är jag i alla fall hemma hos mamma i Skälby och vi har precis firat Micke, min styvpappa, som fyller år idag. Vi har ätit sushi till middag, öppnat presenter och fikat. Vi ska åka hem till pappa om ett tag men först lär vi nog spela några omgångar av min styvpappas nya present ;) Haha, jag är taggad!


Bordshockey, så kul!


Mums!


Lillasyster och Mattias :)


Tårta!

Söndag

Idag så är man ju lite små bakis och trött. Men det får man leva med :) Hade riktigt kul igår med mina tjejkompisar och det var så galet mycket folk! Gick hem vid halv 3 ungefär och somnade nästan på en gång när jag kom hem.
Idag har jag bara legat i soffan och slappat, tittade bland annat på en jätte bra film "Sundays at Tiffanys". Riktigt bra film, rekommenderar verkligen den! Sedan har jag även lagat min egna middag idag, blev lite thai mat som jag slängde ihop. Mums! Är ju ensam hemma i 6 veckor nu så kommer ju bli en hel del eget ansvar. Älsklingen kommer ju bo hos mig ganska mycket så det ska bli super mysigt! Men ska se på fotboll med Mattias nu, tydligen Milan som spelar. Och vad gör man inte för den man älskar? Hörs mer i morgon ♥



Nu kör vi!

Det är lönehelg, jag klarade mitt teoriprov i onsdags och jag är med mina kära vänner! Detta måste firas med en härlig utgång :) Vi ses i morgon ♥




Älsklingar ♥

Tjejmiddag!

Vi har precis avslutat en jätte härlig tacos middag! Det är jag, Sandra, Jonna och Emelie som är här. Just nu sitter vi och lyssnar på musik och förar lite, snart blir det utgång på MP! Det är after skii, skit kul :) Ses där!




Fredagsmys!

Nu har vi myst till det ordentligt här i vardagsrummet hos familjen Holmberg. Vi åkte ju som sagt och hyrde film, och det slutade med att vi kom hem med totalt 6 st filmer! Så denna vecka blir det mycket film tittande :) Men inte för jag klagar över det, är så mysigt att titta på film. Älsklingen är här också så nu ska vi krypa ner oss i soffan och titta på film nr 1 som är "Older than America" och äta en massa gott. Hörs mer i morgon, sov så gott ♥ 




Ta hand om mig själv...

tänkte unna mig själv lite lyx ikväll, dvs sådant som jag annars inte hinner med. Så har precis tagit en extra lång varm dusch. Så nu är man varm, benen nyrakade och man luktar gott. Nu väntar ansiktsmask med tända ljus :) Ska om ett tag åka iväg snabbt och hyra en film samt möta upp Mattias. Vi ska hyra film och ha myskväll med familjen. Hörs mer sen ♥


JAG KLARADE DET!

Nu har jag inte skrivit på länge igen, men nu är det fredag och jag ska inte ut ikväll så hinner nog slänga in nått till sen också. Men tänkte börja med att berätta den STÖRSTA och ROLIGASTE nyheten. Jag hade nämligen Teoriprov för körkortet i onsdags och jag klarade det!!! Så sjukt! Var så himla nervös hela dagen och hade så ont i magen innan jag gick in... trodde att nervositeten skulle släppa när jag satte mig vid datorn men det gjorde det inte, började svettas istället. När jag sen avslutade provet och det kom upp en grön text med "Godkänt" så kunde jag inte sluta le. Haha var så lycklig. Klarade testet på första försöket också, är så stolt över mig själv. Så nu är det bara uppkörning kvar, tänker inte avslöja när den är ;)



Wohoo!!

Är jätte lugnt på jobbet idag, vad skönt! ...

img_9618 (MMS)

Är jätte lugnt på jobbet idag, vad skönt! Sitter med lurarna och lyssnar på spotify samtidigt som jag öppnar lite brev. Hörs mer när jag kommer hem! Puss


Min söndags kväll

Igår var det söndag och som jag skrev för nån vecka sen så skulle jag och Yassen börja med söndags-middag tillsammans och så blev det! Jag mötter upp henne i Spånga vid halv 7 så köpte vi sushi och handlade lite gott på ICA och tog med det hem till henne. Riktigt gott. Efter middagen blev det nyttig efterrätt, nämligen grönsaker med dip samtidigt som vi tittade på Mamma Mia i soffan under våra filtar. Super mysig kväll var det i alla fall!


Ja det är jag som är den tråkiga och bara äter lax...


Mys!

Jag har inget liv

Jag går upp 06.10, fixar mig, åker till jobbet, slutar 17.00, kommer hem vid 18.00, äter middag, pluggar och sen sover jag. Det är så här mina dagar den senaste veckan har sett ut... Men snart är det över (förhoppningsvis). Hade jätte svårt och sova igår, låg och tänkte på teoriprovet och uppkörningen... ush så hemskt det var! Men men, det är bara och bita ihop och köra!


Kärlek

Alla förhållande har sina svackor, men vi har i snart två år klarat oss igenom alla hinder! Oavsett vad så kommer du alltid att äga mitt hjärta. Du kan alltid få mig att skratta och bli glad, även under mina värsta dagar. Är så galet lycklig med dig. Jag älskar dig Mattias Ekman ♥




Sommaren 2011 var våran sommar ♥


Mat-koma

Är riktigt mätt nu! Ush... men gott var det! Både jag och Mattias sitter i soffan nu och har mat-koma samtidigt som vi tittar på Gladiatorerna. Sen blir det lite filmer, har bla Our Idiot Brother, Drive och The Art of Getting By. Får se vilken det blir.
Men nu börjar Gladiatorerna igen!




Fick en jätte fin blombukett av Mattias ♥

myskväll!

Vaknade i morse vid halv 11 och då satte jag mig direkt och pluggade körkortsteori, sen övningskörde jag och pappa och sen blev det ännu mer körkortsteori! Ambitiöst!
Har precis tittat klart på hockeyn, AIK - Luleå, gick ju inte så jätte bra... men iaf ska ner till centrum nu och möta min älskling :) Vi ska äta middag tilsammans, blir nog den nya favoriten Sushi & Curry House. Dom har buffé för 80 kr, har jag för mig, och då får man äta både sushi och vanliga buffén, mums! Det är inte världens fräschaste restaurang men de har god mat för bra pris :) Jag har i alla fall inte blivit matförgiftad än, haha!
Därefter ska vi hem till mig och titta på film och ha myskväll! Har fixat en hel del bra filmer och köpt en massa gott. Vi är ju ensamma hemm ikväll, så skönt :)
Men vi hörs mer sen, måste kila till bussen.


Puss ♥


Slut för idag!

Nä nu orkar jag inte läsa mer. Har trots allt även jobbat idag och gick upp klockan 6. Får bli mer plugg i morgon, ska ställa klockan för måste hinna plugga några timmar innan hockeyn börjar klockan 4 :P Är ju ensam hemma hela dagen i morgon så har lägenheten för mig själv, skönt :) Har bjudit över Mattias så han kommer över. Vi ska laga middag tillsammans och sen ha en myskväll, super mysigt ♥
Hörs mer i morgon!


God natt puss ♥

Pluggis

Det är fredag kväll och jag håller inte på att förbereda mig inför en utgång som de flesta kanske gör. Ska nämligen vara hemma hela helgen och plugga... Vad länge sen det var jag behövde plugga på en helg. Det var ju när jag gick i skolan innan studenten, över 6 månader sen :O Vad tiden går snabbt! Kan verkligen inte fatta att jag har gått ut gymnasiet och jobbar?! Studenten är en av de bästa dagarna i mitt liv. Det var så kul! Tråkigt bara att dagen går över så snabbt!

Men det är skönt att skolperioden är (för tillfället) över och jag jobbar. Förstår inte dom som säger att de längtar tillbaka till skolan. Det gör verkligen inte jag. När man kommer hem på dagarna så är man fri, man behöver inte sätta sig och plugga. Man får ta eget ansvar och på riktigt känna sig vuxen. Man får ut mer än 1050kr i studiebidrag i månaden. Måste säga att jobba är mycket skönare.
Avslutar detta inlägg med en bild från studenten:


Kom igen AIK!

Halloj! Gjorde ett tidsinställt inlägg igår för visste att jag inte skulle hinna skriva något innan matchen och är osäker på om jag kommer orka skriva ett när jag kommer hem :P
Just nu befinner jag mig på hovet och väntar på att matchen mellan AIK - Färjestad ska börja! Ska bli så galet kul. Jag tycker ju hockey är skit kul! Har fått det från min pappa. Visste ni att jag följde med han och hans kompisar och tittade på hockey matcher som liten?
Hörs mer i morgon! Puss ♥

 

Så jämt!


Nu blir det plugg!

Sådär, nu är jag äntligen klar! Ska nu äntligen lägga mig i sängen och plugga lite körkortsteori innan det är dags att sova :) I helgen så kommer det bli jätte mycket plugg! Har bestämt mig för att inte gå ut något, bara för att prioritera pluggandet. Det kommer ju fler helger!
Men visst lyckades jag städa ganska bra va ;)?


Så mysigt med tända ljus ♥





Sminkhörnan! det roliga är att den kommer att se hemsk ut igen om två dagar...


Städdag!

Idag är det onsdag och för familjen Holmberg så innebär det städdag! Jippie.... Nä inte direkt :P Försökte smöra in mig lite till mamma och säga att jag behövde faktiskt plugga körkortsteori men det gick inte... så får plugga efter städningen. Måste passa på och plugga idag eftersom det är hockeykväll i morgon! Jag och pappa ska till hovet och titta på AIK - Färjestad, viktig match!
Men nu:


Hehe...


Let's go!

Just nu är vi i Upplands Väsby och tittar ...

img_1391 (MMS)

Just nu är vi i Upplands Väsby och tittar på en lägenhet! Det är en tvåa och den är super fräsch. Är så taggad :) hörs mer när jag kommer hem. Puss


Skräckfilm ikväll?

Nu har Gladiatorerna börjat, Det kan man ju inte missa :) Det är ju så himla bra, tror jag gillar det så pass mycket för att det var ett av mina favoritprogram som liten.  

Har även fixat en skräck film till kvällen, får se om jag kan lyckas övertala min väldigt lättskrämda pojkvän till att se den. Visste ni att under vårat snart 2 år långa förhallande så har vi bara sett på kanske 2 skräckfilme? Haha så söt! Men personligen tycker jag inte det är lika kul då jag tycker skräckfilmer är väldigt bra. Att se på en skräckfilm med tjejkompisarna eller med den man tycker om är perfekt! Att se skräckfilm med den man tycker om ger en anledning till att krypa ihop närmre varandra ;) Super mysigt!


myskväll!

Har nu kommit hem till min pappa och sitter och kollar på tv :) Vi tittade först på AIK - modo matchen... ush så dåligt! Och nu är det dags för myskväll! Vi har några filmer att välja bland och Ben & jerrys finns också. Allt som behövs för en lyckad myskväll är en bra film, Ben & Jerrys och mysigt sällskap, och jag har alla tre. Pojkvännen är också här, super mysigt :) Han sover över här ikväll för att vi i morgon ska åka till Upplands Väsby och titta på en lägenhet! Spännande va? Men kommer att berätta mer om det när det blir lite mer säkert :) Men förhoppningsvis kommer jag och Mattias att flytta ihop om ett tag ♥
Ha en härlig lördagskväll, puss



Min fredagskväll

Blev ett väldigt kort inlägg igår men hade brottom så hann aldrig att skriva något mer!
Men i alla fall. Agnes har ju precis fyllt 20 år så då började vi kvällen med att spela laserdome på Cybertown! Fan vad kul det var :) Laserdome är så underskattat. Därefter så gick vi och förade, fråga mig inte ens vart vi hamnade! haha. Därefter så gick jag, Nastasia, Sebbe och Franke vidare till Cassianas. Vi var inte där så länge utan drog sedan vidare till 360 där vi avslutade kvällen :P
Kvällen var riktigt lyckad :)
Några bilder från Cybertown:


Haha Sebbe och Nastasia!


Girl in action!


Det gick väll helt okej ändå? En 14e plats :P

Nu har vi spelat klart! Var riktigt kul :)...

img_4855 (MMS)

Nu har vi spelat klart! Var riktigt kul :) nu blir det utgång, hörs mer i morgon! Puss


Mums!

Den pizzan satt riktigt bra! Haha, så nu blir det hård-bantning... eller? Nää, kvällen är inte slut än. Nu blir det filmmys och lite Ben & Jerrys. Kunde inte bestämma mig igår vilken smak jag skulle ha så tog två :P Man lever ju bara en gång, right? Har även laddat ner en film som jag och Mattias ska titta på, den heter typ Mogadischu. Den verkade bra i alla fall!
Ska verkligen försöka att skriva i morgon men vet inte om jag hinner för har mycket att göra!
Annars så hörs vi mer på lördag :) ♥


Inte helt fel?


Har nu hoppat i myskläderna och det är dags för film :)


Nyårs bilder

Jag kom ju även på att jag inte har lagt upp några nyårsbilder ännu! Shame on me ;)









Sandra och Jonna :)




Haha ♥


12 januari

Jag har faktiskt försökt att blogga men den där blogg.se appen som jag laddade ner är ju inte alls så jätte bra, den är jätte seg och när jag lägger upp bilder så får jag felmeddelande så tröttnade på det. Hoppas de uppdaterar den!
Har fått ett önskemål att jag ska blogga lite mer så då slänger jag inte ett inlägg här då.
Idag är det torsdag och har som vanligt spenderat min dag på jobbet. Det är så himla mycket att göra just nu så man är helt slut när man kommer hem. Känns ju sådär lagom kul när man ska försöka plugga lite körkortsteori.
Snart så ska jag göra en av de bästa maträtterna som finns, hemmagjord pizza! Så gott ;) Jag lovar att slänga upp en bild på detta mästerverk till pizza!
Avslutar detta med att lägga upp lite bilder som tagits de senaste dagarna:


Jag och Yassen åt kinamat + sushi i söndags! Hungriga flickor :)


Soulmate ♥


I tisdags så var jag och pappa och tittade på AIK - Linköping på Hovet! Galet kul var det.
Vi köpte ju ett paket så fick även biljetter till AIK - Färjestad som är nästa torsdag samt till AIK - Djurgården derbyt!!


Tillbaka i Stockholm!

Hejsan! Är hemma i stockholm nu :) direkt när jag kom hem så tog jag fram teori boken och började plugga, snart dags för uppkörning och teori prov!
Har varit riktigt skönt med långhelg faktiskt, speciellt då jag kände mig lite krasslig tidigare i veckan. Men nu har man hunnit vila upp sig och jag är redo att jobba i morgon!
Ska fortsätta att läsa min teoriboj en timme till sen ska jag möta upp Yassen och vi ska äta middag tillsammans :)
Puss


Myskväll!

Är så mätt! Vi har ätit tacos till middag, därefter lite godis och även blåbär/hallon paj. Men tycker att man får unna sig detta ibland :)
Under kvällen har vi bland annat tittat på gladiatorerna som hade premiär ikväll, var ju riktigt bra! Man fick ju lite barnkänslor tillbaka. Kommer så väl ihåg att jag alltid tittade på det som liten, min favorit var då Elektra! Vem hade ni som favorit förr?
Sedan blev det mer tv mys med filmen flightplan, också en riktigt bra film :) just nu sitter jag och funderar på om jag ska lägga mig i sängen och sova eller spela lite kort med familjen.. Well, we will se!
Hörs mer i morgon då jag kommer hem till Stockholm igen :) puss


Promenad

Just nu så är hela familjen ute på en härlig vinterpromenad här i Nyköping. Super härligt, men väldigt kallt! Känns väldigt skönt att vara här, lite omväxling från vardagen!
Igår så spelade vi ju bords hockey vilket var grymt kul! I slutet av kvällen tände jag till och var den enda tjejen på hela kvällen som kom till final, två gånger till och med ;) vi var ju hela familjen på 8 pers som spelade!
Men vi hörs mer sen! Avslutar med en bild som syrran tog nyss. Puss


Fredag!

Hallå :) jag vet att jag har varit jätte dålig att blogga men mycket beror på att jag aldrig använder min dator längre och med mobilen kunde man inte lägga upp bilder.. Men nu har blogg.se äntligen skaffat en app till min iphone så nu kan jag blogga mycket mer :) befinner mig just nu i Nyköping hos min moster och spelar hockey och tar några glas. Alla har kommit i hockeystämning efter nattens JVM vinst! Så jävla bra Sverige :)! Vi hörs troligen mer sen! Puss


RSS 2.0