dom här blir mina!

hittade finaste skorna idag i stan när jag och Cissi hämtade ut biobiljetter tills morgondagen :) Gick in på Din Sko och där fanns skorna! Så fina, har bestämt mig att i morrn så ska jag köpa dom innan bion börjar. Skorna är jätte fina till sommaren!

tisdag kväll

ligger här i sängen och myser för mig själv och lyssnar på musik. Har även bokat bio biljetter nu som jag måste hämta ut i morrn! Sen i morgon blir det god mat och fika här hemma för syrran fyller ju 5 år i morgon:)
Även riktigt skönt att jag inte har spanska i morgon så blir sovmorgon!! Det behövs!


god natt!


Romeo & Julia

svenska lektionen har slutat men vi sitter kvar och kollar på Romeo & Julia. Den är bra men  jag stör mig på språket, det är ju väldigt gammalmodigt. Men dom är ju så söta!
Efter skolan så blir det en lugn hemma kväll.  
Har egentligen ingenting att skriva om men är ganska uttråkad. 

min tröja är as ball!

kollade på csi när jag kom hem, det är ju triologi på det (alla tre typer av CSI går med i samma program), as coolt! CSI tycker jag är riktigt bra. Men inte så pass bra så dom väljer att ha CSI triologin i morrn klockan 21 och på onsdag klockan 21. Detta innebär då en vecka utan Desperate housewives eller Grey's anatomy.... vilken ångest! Men any who. Ska borsta tänder och mysa ner mig i sängen till secret american. Sen så lär jag säkert prata med bby i telefon också innan jag går och lägger mig:) 
Hörs i morrn folket :) 
Älskar den verkligen!! Så himla söt bebis! * jag försöker vara lika cool, men lyckas dock inte*

träffa Cissi

blev klar med min Astronomi snabbare än jag trott :) plus att jag gjorde det som krävdes för MVG! Ska nu träffa Cissi för en promenad i jakan och prata lite. Hörs när jag kommer hem!

plans of the week

Är hemma nu och har precis kollat klart på säsong 1 av secret american! Så stört bra. Ska nu sätta mig och plugga astronomi! Men det är en skön och rolig vecka som jag har att se fram emot, halv vecka!  
Måndag: plugga astronomi
Tisdag: skola, köpa present till lillasyster
Onsdag: träffa Cissi på fika och Minella fyller 5 år! 
Torsdag: Bio och middag i stan med Mattias :) 
Fredag: Grillning hos Moa:)
Lördag: Hemmakväll? Träffa en kompis? Få se!
Söndag: Inga planer

ny vecka - ny favorit låt!

Justin Bieber & Sean Kingston - Eenie Meenie

vilken kväll!

helgen är över ännu en gång... suck! Men nu är det bara 4 dagar kvar till lovet :) Riktigt härligt ska det bli. Att få ta det lugnt. Igår hade jag det riktigt kul! Först var det middag, alkohol, musik, sanning och konsekvens spelet och en massa dans :) Hade jätte kul med klassen och de nya tjejerna man träffade där. Efter hannas 18års fest så drog jag och Jenny på efterfest i Brandbergen. Sen blev det att åka till centralen och där träffa jag en jätte trevlig tjej som jag började prata med. Donken mat blev det ju också och så mötte jag älsklingen också. 
Haha men det här är riktigt illa! McDonalds påsen som innehöll 6 cheeseburgar och en stor pommes gick sönder så allt ramlade på golvet i den proppfulla nattbussen... Sen träffa vi en gristant också (hon skratta som en riktig gris) och hon var så rolig! Bara för vi hade cheese burgare så sa tanten till mattias "she's a keeper" :P Get it? Cheese a kepper. Haha oh my. 
Men nu ska jag kolla på secret american och äta choklad och vanlij glass som mamma köpt! 
Här kommer lite bilder från kvällen!
 
Jag och Johanna :D!
Partystylerz
Toarulle, toarulle
Så här kan det gå när man kör sanning och konsekvens.... 
HAHA lapdance för johanna :P 

lördag - utgång

hade en riktigt mysig kväll igår med Mattias, vi åt kinamat, kolla film och hade det allmänt mysigt. Ikväll så ska jag till Hannas 18års fest i haninge (ser inte fram emot den långa färden hem...) men det ska bli riktigt kul! Har precis sminkat mig klart, ska bara fixa håret. Lyssnar även på musik på pappas data, hade helt glömt bort hur bra bas och ljudet är här!! Snart kommer väll grannarna och klagar..?
Men ikväll blir det min svarta spetsklänning från Thailand, lackleggings och mina lårhöga stövlar ;) Blir en svart outfit, riktigt snyggt! Har även kameran med mig så bilder blir det!
Men ska fixa lite saker nu! Ha en riktigt bra lördag! ♥


slänger in en bild på mig för 2 år sedan på ett poolparty hos Sandra! Ser ju så glad ut! :D


friday babe!

äntligen är det fredag, sitter på geografin och ska snart redovisa mitt naturkunskaps arbete. Hoppas det går bra! Måste efter skolan hem till mamma och packa lite kläder och sånt inför i morrn och sen ska jag även handla mat tills ikväll, kocken nathalie ska visa sina kunskaper i köket. (vilka kunskaper?) Nej men det kommer nog bli riktigt gott :) Hörs efter skolan! ♥
You and me! ♥

städning

nu blir det städning med en massa musik, utan musik så är det riktigt tråkigt att städa! Ska bli så otroligt härligt med helg, i morrn blir det mys med älsklingen och på lördag blir det fest hos Hanna! 
Efter jag städat funderar jag på att unna mig själv med någonting gott, undra vad vi har för något hemma? Jag är jätte sugen på kladdkaka men det kan inte jag baka "/ Något smaskigt hittar jag väll, nej men gud vad sugen jag blev på kiwi nu!! Måste springa och kolla om vi har det hemma, god natt på er!
 

Bella & Tyra show

pluggat klart allting inför i morrn och ny dushad är man :) ska nu koppla av till secret american och klockan 21 blir det Bella & Tyra show, tycker faktiskt det är förvånansvärt bra. Någon mer än jag som tittar på det? Trodde själv i början att det skulle vara jätte dåligt men det är faktiskt bra. Så det ska spelas på datan klockan 21. Hörs senare ikväll!

kom och tänka på hur god den är

hade bara en lektion idag men på grund av tåg kaos på centralen i morse så hade jag bara 10 min lektion. Men kom hem tidigt iaf och hann med en härligt power nap och den passade riktigt bra! Ska nu plugga spanska och skriva klart min CV (om jag hittar mitt omdöme från mitt tidigare jobb). Ikväll blir det att bara ta det lugnt och städa mitt rum! Det ser galet ut... 
Men kom och tänka på glassar och saknar denna glass!! Vart tog den vägen? Jag tyckte om den...
Magnum Youghurt Fresh! 

hemma från tyresö

ja vad har jag gjort där borta egentligen? Nä men följde med Moa till hennes praktikplats! Ligger redan nerbäddad i sängen och ska ta det lugnt ett tag med film. Fick även med mig en grej hem idag, hehe. 
ny foundation :P 

riktigt bra låt!

denna låt är min favorit just nu! Så himla bra och både Beyoncé och Lady Gaga är ju riktigt coola och gör bra låtar. So this song is my drog right now!  
Telephone - Lady Gaga & Beyoncé

I'm Miss American Dream since I was 17

Ny duschad nu och lyssnar på musik :) Måste hitta min spanska böcker som min mamma lag undan på ett så bra ställe så hon inte kommer ihåg det... suck. Hehe men jag ska inte säga något, har ju själv gjort det nu med en viss sak! Smart eller hur? Lagt en viktig grej någonstans så hittar jag det inte. HAHA not suprised..

Fick en biobiljett igår av min papi ;) Oh bikini linje! 

det blev shopping...

precis som jag kunde förutspå, hehe. Men om man har pengar och går omkring i ett centrum då är det ju nästan en liten självklarhet att man ska köpa något? Right? Men är iaf hemma nu och myser i min morgonrock. Ska plugga en liten stund nu och sen klockan 21 är det desperate Housewifes! Det får man inte missa ;) Här får ni se vad jag köpte idag :) Hörs senare ♥
nya hotpants, 139:- H&M!
linne, 99:- GinaTricot!

lektionen inställd!

Jahapp då har man suttit i skolan 1 och en halv timme och väntat på en lektion där läraren inte ens kommer. Men nu blir det in till centrum och kolla kläder och lär nog komma hem med något fint! Ha en bra tisdag! 

skulle inte tacka nej!

har fått värsta somma/värme nojan så håller på att kolla runt lite efter snygga skor. Det jag älskar med sommaren är de fina pumpsen och klackskorna man kan ha på sig! I love shoes <3 
dom är riktigt snygga! Funny Night by Kenza! VILL HA, SKA HA :D!

veckans planer

hemma nu och ska lägga mig och kolla på Secret American, har jätte ont i huvudet idag och är trött så orkar inte anstränga mig idag... men har tagit en alvedon så hoppas huvudvärken går över snart. Här får ni se vad som händer i mitt jätte intressanta liv under veckan :D!

Tisdag: skriva klart min CV + kolla min inlämningsuppgift
Onsdag: söka jobb(?) och följa med Moa till hennes praktik plats
Torsdag: no plans
Fredag: Vara med Mattias :) 
Lördag: PARTY AL NIGHT LONG! Hannas 18års fest!
Söndag: bakis... ta det lungt!



jag har nått som inte du har, jag har havrebollar!

när jenny kommer till skolan så har hon en stor påse med en massa havrebollar och ofc så har jag en kartong ;) Who's the fatty?! I'm the fatty! Höhö, skulle sökt jobb idag men gick inte att skriva ut mitt cv, så får göra det på onsdag eller torsdag. Måste ju ha pengar till sommaren, en massa roliga planer händer ju ;) Men ska kila vidare nu i mitt spännande liv. Bye!!
Riktigt gott! 

writing in a sexy hat

kollat på Johan falk ikväll faktiskt, är själv förvånad:P Svenska filmer är inte min starka sida precis, men det var faktiskt helt okej! Ligger nu och myser i sängen och kollar om något roligt hänt i världen. Sovmorgon i morrn till halv 11, det fick mig genast att bli på bättre humör! 
Och med det tackar jag och säger god natt!
haha yeaah!

mer snö?

ska på promenad med min bästaste Cissi idag igen :) riktigt härligt, dock inte lika kul i det här vädret?! Igår när jag mötte Cissi var det strålande solsken och 10+, nu är det massa snö IGEN. Är riktigt trött på snön nu, ge mig sommar! Men ska börja göra mig i ordning nu, vamra kläder + vantar!
En riktigt mysig helg igen med min bby, eller nej, min pojkvän :)! Världens lyckligaste tjej, hihi ♥


rubrik

nu är jag klar och ska röra mig mot mami! Har ju inte visat på länge vad jag haft på mig så det kommer en liten bild på det. Men hinner inte skriva mer nu men hoppas alla får en jätte trevlig lördag och så hörs vi i morrn! Adiós! 
Tröja - Thailand
Jeans - GinaTricot

lördag 20e

ny duschan och rakat benen :) härligt! Nu är det dags för middag och sen fixa sig lite smått, ska ju träffa min bby Mattias ikväll, blir förhoppningsvis filmen Avatar och en massa mys. Har slutat använda foundation nu också, använda det för första gången i går för då var det ju utgång. Nu när man är lite brun i ansiktet så behöver jag inte det:) Men nog om mig, over and out!
time to get ready!

promenad

ska möta Cissi en snabbis och ta en liten promenad och bara prata lite:) Sen blir det duschen och fixning som gäller! Se ya soon ♥
Jag ser förj*vlig ut idag...omg my boobs :O!?

utgång

look of today! bye 

hos Cissi

sitter hos cissi nu och väntar på att hon ska sluta sin praktik :P Och fredag igen då, blir troligen uttgång med tjejerna ikväll, men är riktigt trött så måste tagga till!! Kolla igenom Cissis gamla bilder på datan också, och hitta den otroligt "fina" bild:)




Ojojoj, inte vackert!

 


snart är det helg!

1250:- kommer in på kortet i morrn ;) Härligt va!? Det är resterna från mina fickpengar i Thailand, gud så härligt! Och sen så är det ju bara 2 veckor kvar till studiebidraget också. Men iaf, i morgon är det fredag och det blir utgång med flickorna, jag planerar iaf inte att dricka mycket i morgon, vill bara träffa mina vänner och umgås. Sen på lördag ska jag hem till min bby också :) mysigt men nervöst! hihi 
Snart kommer papi och hämtar oss så måste packa kläder. Tjao ♥
Längtar tillbaka till värmen! 

trevlig dag i stan igår!

Hellu där! Hann inte skriva något igår eftersom jag var inne i stan och hade roligt :) Bion blev Remember Me och den var riktigt bra!! Robert Pattinsson är ju med i den också ;)! Efter filmen hade jag, Moa och Christoffer riktigt kul i stan! Busigt.. Bilder kommer sen ;) 
Men nu sitter jag hos Mami och precis ätit kinamat! Och jag försökte tugga maten 25 gånger, men det tar ju så lång tid! Så jag struntade i det:P Höhö, 
Ska plugga Naturkunskap nu, hörs senare!♥

Sometimes im fly!

Sitter på matten nu med jontishboy! Onsdagarna känns lite waste of time, först spanska sen hål timme sen matte och så slutar man om 30 min... Men efter skolan ska jag in till stan med Mois och jonte så blir det bio och middag inne i stan! Härligt härligt :) Men nu måste jag kila! Puss =)
Pöss Pöss n' sawadee-krap

partysugen

känns som om party Nathalie varit borta ett BRA tag, har ju inte varit ute och festat på 4 veckor ?! Men i helgen så blir det utgång med Cissi! Ska bli riktigt riktigt roligt, är taggad till max. Ska även ha på mig någon av mina nya partyklänningar jag köpte i Thailand. Fan vad jag längtar tillbaka! 

tror det heter uttråkad?

man måste nog ha en lite lätt psykisk störning om man gör så här på facebook: 
Nathalie Holmberg är en överkåt fisk, Moa Eriksson är en rynkig trästam, Jonathan enkvist Оливарес är en fet grön apa, Johanna Ekholmär en crackhoe med silikonbröst och Sara Bjoerck är en smältande snögubbe! I love my friends :D ♥



Eller så kanske man bara är uttråkad på en journalistik lektion? 

bara för att

sitter här med mina två bärbara datorer och leker lite ;) Hehe, den ena spelar Darin och Eric Saade för fullt på spotify medan den andra håller jag på med lite rolig heter med! Ni får nog se senare eller i morrn vad jag gjort för skoj! Beror helt enkelt på hur lång tid det tar. 
inte alla som har två bärbara datorer :D Wohooo!

home again

hemma nu från kylan och promenad + middag med Cissi min hunie! Saknat min lilla loppa :D! Men den stora frågan är ju vad man ska göra nu? Börjar ju klockan 15.00 i morrn så kan ju vara uppe hela natten? Röka på? Tågluffa? Bli riktigt full och hamna på en parkbänk? Råna en bank? Ja listan är lång, men för min del blir det att bara chilla hemma om inget roligt dyker upp?! Blir nog Secret American (nu får ni lära er att det är The Secret Life of the american teenager) och ett glas cola i min mysiga 1,20 säng :) NAJS! Eller extas som Mattias säger :P Höhö! Nää men tjingeling!
cooling on the train! 

söndag kväll

då var även denna helg slut... helgerna går alltid för fort!! Men men om 5 dagar är det fredag igen:) 
Kollat på Secret American (orkar inte skriva ut hela serie namnet) och gud så bra det är! Höhöhihihohoh? 
Ska lägga mig och sova nu för är riktigt trött
Hej mongo. 
Håller på att få en finne under näsan, se till och anteckna! 

ingen rubrik

har nu pluggat klart inför min presentation inför i morrn, taggad! Höhö. Ny duschad är man också, sweet. Sitter och dunkar Manboy och You're out of my life så det skriker om det :D! Så stört bra låtar! 
Haha btw, jag älskar Cissi!! Våra konversationer på facebookchatten är så inte barntillåtna! Haha men det är därför jag älskar denna kvinna! What is a real friendship without dirty talk?!?! Nothing! 
♥ Hihi rosor från min bby :) ♥

är det här ett skämt?

Tycker där här är så pinsamt. Vad har hänt med Melodifestivalen och hur tänker dom som röstar? Att Anna *någonting* vann skiten med världens sämsta låt är ju helt sjukt. Och sen att Salem Al Fakir tog in Björn Gustavsson är ju också riktigt pinsamt, försöka locka till sig fler röster? Ja vad är annars meningen? 
Hade hoppats på att fått sett Darin eller Eric Saade i finalen, men icke :P 
Förutom melodifestivalenfiaskot så hade jag en riktigt trevlig kväll med Mattias :)! 
Dags för plugg... talk to you later!
 

SÅ BRA BRA BRA!!

melodifestivalen kväll!

Städat rummet, duschat och fixat mig klart! Nu sitter jag och lyssnar på musik och väntar på Mattias :) Hade btw riktigt kul igår!! Haha även fast vi såg 4 filmer så tror jag ingen av oss såg hela filmerna :P Börja ju prata om annat skoj! Man kände sig lite sliten i morse men nu är man pigg igen :) 
Ikväll blir det melodifestival final här hemma :D! Härligt härligt. Hoppas jag inte kommer bli lika besviken som jag blev förra året, då var det ju pinsamt! Gillar förvånansvärt pernillas låt, brukar ha jätte svårt för svenska låtar men den här är riktigt bra!
Men ser fram emot ikväll med min bby! En hel helg med världens bästa♥
Ska kolla film nu, cya! 
Mina favoriter ikväll:D! 

hej du där!

har pluggat mera turism idag, känns som om det är de enda jag gjort den här veckan -.- men nu är jag klar med det iaf :D! Free time! Matte provet gick också bra idag, today is a good day:)!
Och det bästa med torsdagkväll är ju att när man vaknar upp på morgonen så är det FREDAG :D! Härligt, myskväll and drinks ;) Kanske något man borde införa? 
Men ska kolla The Secret Life of the American Teenager och sen sova! Bye bye ♥

snart är det helg med bby! :)

Sitter här och pluggar turism och matte som en galning! I'm simply the best :D Haha skämt o sido. 
Längtar bamse mycket till helgen då jag ska få träffa min bby Mattias, riktigt mysigt :) Saknar ju honom så mycket att det går inte att förklara! Hehe, Fredag blir filmmys och drinkar med Mattias, Johan och Nastasia och lördagen melodifestivalfinal! En hel helg med världens underbaraste, kan det bli bättre? NOPE! Och så saknar man ju honom konstant också så längtan till helgen blir ju inte mindre! You're in my heart and you make me happy ♥
Bye bye lovers :D And don't forget... Grey's Anatomy at 21.00!!! 

HAHAH JAG DÖR!

Hitta denna sköna video på jontes blogg! SÅ MIN HUMOR! kan inte sluta skratta!!! 

hemma från stan

riktigt trevligt att vara i stan och gå omkring med jonte + fika. That's so Jonte and Natti style! Blev även lite shopping för min del, hehe är jag förvånad :P? Blev ett par nya underkläder ;) Ska plugga matte nu, talk to you guys later!
WARNING! Do not disturb when Nathalie is eating!
Haha jonte :D!
Haha! Fick rosor av en tjej på plattan pga internationella kvinnodagen :) So cute!

skola och snart fika :)!

sitter på turismen nu och jobbar flitigt här med mitt arbete :) Känns konstigt att vara tillbaka i skolan men kul att träffa alla. Men gillar dock inte hatet över att jag är brun :) Hehe. Ska efter skolan dra in till stan med Jonte och fika och gå omkring :) Riktigt trevligt! 
Men måste jobba på nu, ha de bra ♥ 
ser dock inte brun ut på bilden -.- hehe

good morning people

mamma väckte mig halv 10 i morse, inte okej :P äntligen första morgonen som jag inte vaknat klockan 7 på morgonen och inte kunnat somna om. Men har precis ätit en riktigt god frukost med varma mackor och oboy :) Blir nu att plugga lite för skolan är ju i morrn igen... känns verkligen deprimerande att gå tillbaka till skolan efter 3 veckors lov. 
Talk to you guys later:)! 
jag diggar morgonfrillan stenhårt :)!
glömde ju visa den här tröjan som jag osckså köpte i Thailand, as cool ju! 

ännu en till serie

hade en jätte mysig kväll igår med film och mys med min bby :) ♥ 
Nu ligger jag i sängen och har precis duschat och ska kolla på denna nya serie som jag fastnat för på casttv. Såg reklam hela tiden på tvn i Thailand och det verkade riktigt bra, och det är det :D! I'm obsessed!!

The secret life of the american teenager!

myskväll!

har precis städat rummet lite och fixat mig :) Ska plugga lite också innan Mattias kommer. Igår var ju inte en sån bra dag men men what to do? Brokeback mountatin fick mig på bra humör igen, riktigt bra film faktiskt! Ikväll så blir det filmer "Trubbel i paradiest", hoppas den är riktigt bra :D 
Men ha de gött people! ♥

shopping @Thailand!

Har ju inte visat upp min shopping från Thailand! Hittade mycket fina saker och billigt var det också!! :D Tuktuk och taxi var också riktigt billigt! När vi åkte från Karon Beach till Phuket så betalade vi ca 90 kr för en taxi, och det är ungefär här ifrån Viksjö till stan och sen halvvägs tillbaka, ca 30min :P 
100baht är ungefär 20 svenska kronor :) 
Prada väska, kostade ca 200:- 
D&G tröja, ca 60:- 
underkläder 3 för 20:- och lösögonfransar för 5:-/st
Gucci skor för 100:- 
Cardigan 60:-
Fin tröja, kommer inte ihåg priset men gissar på ca 80:-
EdHardy klänning för ungefär 100:-
Party klänning, kommer inte heller ihåg priset men mellan 100-150 :-
spetsklänning för ca 100:- 
baslinnen för 20:-/st!
gulligt halsband (står LOVE i hjärtat) för 20:-
en smirnoff för ca 55:- :)

fy fan för det här

Hör på radio att flera båtar sitter fast i isen, och självklart är det våran jävla båt Mosarella som sitter fast och kryssningen blir inställd. Vi ringde runt till andra kryssningar men allt var fullt. Bestämmer då för att åka till Värmland i en mysig stuga där uppe men det sket sig. Fan vilken otroligt misslyckad kväll som jag verkligen sett fram emot. Nu ska jag kolla på Brokeback Mountain och käka choklad. Tack o hej

måste börja fixa allt nu

precis när man kommit hem så måste man börja fixa sig och packa igen :P Höhö! Moa är hemma hos mig och ligger däckad i min säng xD Don't even ask how she got here :D! Ne men var riktigt kul att få träffa henne igen efter två veckor! Missed my huney :) 
Men ska springa in i duschen nu och börja packa lite lätt nu :) ♥

äntligen sova!

varit uppe i snart 24 timmar, snacka om att man är trött. Har inte packat upp all packning än för har inte orkat. Har inte ens packat min väska inför kryssningen i morrn! Juste det har jag glömt berätta! Drar på 23 timmars kryssning i morrn med tjejerna och några andra till Åbo och tillbaka, ska bli så himla roligt och galet :D 
Men nu måste jag få sömn om jag ska orka med morgondagen!
Nu är äntligen Nathalie tillbaka igen, och jag vet att ni saknat mig :D Hihihi, ♥

And now I'm back!

Har varit uppe i över 20 timmar så orkar inte skriva så jätte mycket, är ganska trött i hjärnan! Men lägger upp några bilder från Thailand. Måste bara säga att det är stor skillnad på värmen här och i Thailand, shit vad jag frös när jag kom hit!!! 
Thailand var ett sånt fantastiskt land och så himla vackert och folket där är ju så trevliga:)! Haha men jag lyckades få en skräddare till stalker under mina två veckor där nere. Fast de roliga är att den första veckan kallade han mig Amanda eller emma innan han vågade fråga vad jag hette och sen ville han ha min facebook och massa creepy grejer, no way liksom!
Aja nog om det, Thailand är iaf helt underbart och rekomenderar det starkt! And now tho the pictures: 
Jag vid poolen:P I början då man fortfarande var blek xD
Bamboo Island
Söta apor på Monkey Beach!
Här åker vi in i en liten "håla" inringat bland berg!
Jag i vattnet där de spelar in "The Beach"!
Känner ni igen det :P? Riktigt fint var det, klarblått vatten och kritvit sandstrand! 
Hittade en ny kompis där borta :D!
Dinousaire!! :D *eller hur det nu stavas*
Matar fiskar på Koh Kai Nok! 
Vi släpper upp en ljusballong! 
Glada systrar vid havet!
Sista dagen vid poolen!
On the beach, vackert!

RSS 2.0