30 januari

Det har varit fullt upp hela helgen så har inte hunnit skriva något! I fredags så var vi först hemma hos Nastasia med lite trevligt folk där vi förade och lyssnade på musik. Sedan drog vi vidare till MP där kvällen spenderades. Finns egentligen inte så mycket mer att säga om i fredags :P Vad brukar man göra på krogen liksom?
Sen igår så firade vi Micke (min styvpappa), han fyller nämligen 33 år idag så vi hade lite folk över igår. Det var faktiskt riktigt kul, drack lite cider, sjöng singstar, dansade osv. Älsklingen var ju med igår också så det var jätte kul, haha ;)
Har lyckats få honom att titta på OC med mig ;) Så nästa vecka när jag ska vara hos honom i några dagar då vet ni vad vi kommer spendera dagarna med att göra!
Men ska käka nu, ciao ♥

Vad ska man hitta på?

Ska man gå ut ikväll eller inte? Skulle ju varit med älsklingen idag och bara myst men han har lite feber så vi ska ses i morgon istället. Så nu funderar jag på om jag ska träffa Nastasia och gå ut ikväll eller ligga hemma och kolla på film? Det är ju faktiskt mycket mysigare att se på film när man är med någon... Och faktiskt så väljer jag en mys kväll med pojkvännen än att gå ut pr krogen :)
Men kvällens dilemma... 
Hmmm... gå ut eller stanna hemma?

börjar gymma nästa vecka!

Valde att ta en lugn dag hemma idag eftersom svenska talet gjorde jag igår så kändes lite onödigt att åka till skolan för bara psykologin som jag dessutom också gjorde igår :P
Så jag har spenderat hela morgonen / dagen åt att titta på OC. Så himla bra :) Sedan kan de ha hänt att jag har ätit lite choklad idag igen.. Ooops :P
Är riktigt taggad föresten för att börja gymma nästa vecka, ska bli riktigt najs! Har tänkt att träna 2 dagar i veckan, just nu så funderar jag på måndagar och onsdagar. Och jag ska skaffa gymkort på friskis! Min pojkvän gymmar där också och tydligen så är jakans friskis super litet? Så lär nog få åka till Kallhäll och gymma där istället. Det blir en omväg men who cares?
Aja måste städa mitt rum nu, annars kommer mamma döda mig om hon får reda på att jag ägnat min lediga dag åt att bara ligga i sängen! ♥

Mmmmm

Kolla vad jag hittade i skafferiet! Har inte ätit choklad på jätte länge och har tappat ner på mitt oboy drickande. Nej det är inte för jag vill gå ner i vikt utan för att man får finnar utav choklad, så jag vill bara ha en fin hy. Har ju nämnt tidigare att jag är emot bantning. Jag tycker att man istället ska ta sitt arsle till gymmet och äta nyttigare :)
Men i alla fall, ska mysa ner mig i sängen och njuta av min Marabou choklad!!

en ny serie...

Håller på att ladda ner en till serie som jag nu ska bli nörd till. Men har för några år sedan redan varit nörd åt denna serie men efter att jag såg ett avsnitt på TV i helgen så blev jag sugen på att titta om på allting. Har ju glömt bort en del liksom :P Och jag pratar om den underbara serien The OC!


jag hatar att vara fattig...

Sitter i skolan nu och väntar på min sista lektion. Sen ska jag hem och mysa :) Men i morgon så är jag ledig, eller egentligen inte men har bara 1 lektion och det är svenska, men gjorde mitt tal idag så jag behöver inte gå i morgon. Skönt!
Jag har också super ångest angående pengar... Detta är vad som ska köpas de kommande studie bidragen:
* Gymkort ca 800:-
* Gå till frisören
* Köpa en ny väska
Detta betyder att utgångarna kommer att bli betydligt mindre :( Men jag överlever! Istället för att gå ut så kan jag spendera tiden med min älskling :)
Har shopping abstinsens också, behöver shoppa! Blir nog att få låna lite pengar av mamma eller pappa :P
Livet som fattig student är jobbigt! Men håller fortfarande tummarna för att jag får jobbet!

dag 9 - min tro

Har slarvat mycket med de här "25 dagarna" grejen. Men nu har jag tråkigt så nu kör jag.
Jag tror inte på någon religion. Jag tycker religion är idiotiskt och skapar bara problem. Men jag har absolut inte emot de som har någon religion eller så, detta är bara min åsikt och att jag inte skulle kunna vara religiös. Men bara för att jag inte tycker om religioner så betyder det inte att jag inte tycker det är intressant, för det gör jag. Jag tycker om att läsa religion i skolan, så det har definitivt inte med det att göra.
Men något som jag fick lära mig för någon månad sedan var ordet "agnostiker". Jag lutar nog åt det hållet, men skulle inte säga att jag var det helt och hållet. Och det menas med att man inte riktigt vet. Man kanske hamnar i himlen efter döden, fast jag vet inte. Man kanske återföds efter döden, men jag är osäker. Förstår ni? Man tror inte på något som inte går att bevisa ungefär. Jag tror inte på gud, men om någon skulle bevisa för mig att han fanns så skulle jag kanske tro på honom. Men jag tror på ett liv efter döden, trots att ingen bevisat det. För jag tycker det låter så konstigt att livet bara ska ta slut, att vi ska bara leva i ca 70 år här på jorden av alla tusentals år jorden funnits och sen bara försvinner vi? Någonting mer måste det finnas. Jag tror också att det finns någonting mer och någonting mäktigare där ut (dvs rymden), men jag vet inte vad. För det kan ju inte helt plötsligt ta slut? Men det kan ju samtidigt inte fortsätta i all oändlighet.
Oj nu började jag babbla på här xD Haha!
Men jag skulle säga att min tro är min tro, inte svårare än så. Det är ingen som bestämmer vad jag ska tro på och det är ingen som bestämmer hur jag ska leva mitt liv. Och det är helt underbart!

5 saker du inte visste om mig?

1. Jag kan inte vissla
2. Jag har gått på scouterna
3. Jag har spelat piano
4. Jag tycker om prinskorvar med äppelmos (en av favoriterna på julbordet)
5. Jag har spytt på en läkare av ett stick i fingret
(har ju nämn tidigare att jag är rädd för sprutor... detta hände när jag kanske var 12 år, kommer inte ihåg exakta åldern)

mina topp 5 filmer!

Dessa två filmer är sjukt bra och är gjorda av samma regissör, James Cameron! Kärlek till han och hans filmer som ligger på min topplista ♥
"Under 13 års tid låg Titanic på första plats när det gäller att ha spelat in mest pengar, fram till den 26 januari 2010 då Camerons nya film Avatar passerade Titanic i den klassen"
Självklart så har jag inte glömt denna underbara film! Den är romantisk, förbjuden, svår och så jävla bra. Och att Robert Pattinson är så het som vampyr gör filmen even better!
Den här filmen är mäktig och riktigt cool. Ni måste se den för att förstå!
Också en riktigt bra film, och att den är verklighets baserad gör den bara bättre!

flytta?

Vi har planer på att flytta tillbaka till Viksjö igen... Det är en krånglig historia om dagis osv. Visst så får jag det mycket närmare till kompisar men trivs faktiskt jätte bra i Skälby. Huset i Viksjö är riktigt snyggt men jag vill inte flytta! Men vi får se vad som händer liksom, jag lär veta nu under veckan hur det blir.

fett ovärt

Här kommer en klagande tjej:
tågen slutar gå på centralen på grund av olyckshändelse i älvsjö. Så får ta tuben till Farsta vilket tar tid. Börjar ett nytt ämne idag så ville verkligen inte komma sent. Tar bussen från farsta till handen. Jag kommer till skolan. Lektionen inställd!! Börjar om 2 timmar!! OVÄRT
Nu ska jag vara grinig i någon minut till, sen ska jag köpa te och bli glad igen.

in till stan!

Sådär, nu är jag färdig fixad och redo att åka in till stan :)
Har inte så mycket mer att säga, så ha en trevlig lördag kväll och så hörs vi i morgon igen :)


Kör på skjorta + leggings ikv med mina svarta klackar!



i sommar...

fin enkel topp med lite volang / en kort tröja, tillsammans med jeans shorts!
En super snygg sommar outfit (enligt mig) som jag nog kommer köra mycket på i sommar!
Ska btw få den vita toppen med volang av mamma nästa veckan, och den korta tröjan blev jag riktigt sugen på att beställa nu!

22 januari

Hade det jätte trevligt igår! Vi var som sagt hemma hos Nastasia / izahbella (de bor tsm nu) med Natta, Agnes och Cissi. Vi satt och drack vin, lyssnade på gamla fjortis låtar, åt chips & dip, spelade kortspel + yatzy och hade det skit mysigt! Kändes skönt att det blev en girls night och ingen utgång, hade verkligen ingen lust igår att gå ut.

Men ikväll så blir det inte till stan för några cider. Jag och mattias + 2 till ska in till stan och ta några cider och bara umgås. Riktigt kul! Sen blir det hem till mig för några fler cider + film :)
Är lite trött fortfarande så hade tänkt att ta mig en liten power nap :) Skriver innan jag åker, promise ♥

girls night!

Ska alldeles strax åka hem till Nastasia / Cissi. Det beror på om Nastasia kommit hem från stan än. Men kvällen ska i alla fall spenderas hemma hos henne (tror jag?). Aja vi kommer i alla fall börja kvällen med 2 flaskor vin, chips + dip! Härlig tjej kväll va ;)? Sen får vi se hur vi gör. Har hört tre alternativ:
1. Stanna kvar hos Nastasia
2. Gå ut på krogen (antagligen mp)
3. Gå på "fest"

Intervjun idag gick bra tyckte jag! Var ju så himla nervös innan, men när vi hälsade och började prata så lättade trycket lite :) Men är faktiskt nöjd över det jag sa. Men man kommer ju alltid på små saker så där i efter hand som man kunde sagt. Jag vill t.ex. lämna mitt arbetsintyg från mitt förra jobb som telefonförsäljare men det glömde jag. Så får åka och fixa det!
Håller verkligen tummarna nu för att jag får jobbet, jag skulle bli så himla glad! A dream come true! Skulle vara så häftigt, och det är ju inom det område som jag vill jobba med i mitt liv :)

bartenderskolan

Är riktigt trött. Tog en power nap i 20 min men den hjälpte inte så mycket. Har laddat ner bartender skolan så hade tänkt att lägga mig och se ett avsnitt av det. Men först en tallrik med yoghurt och flingor. Sen sova :)


"I know I may be young, But I've got feelings too"





min...

...Komma ihåg lista:
1. Välja ut kläder inför arbetsintervjun!
2. köpa foundation!
3. packa kläder till pappa
4. plugga psykologi + samhälle
5. städa rummet inkl. dammsuga och svabba!

kärlek...

"Vissa dagar är bättre än andra"

arbetsintervju på fredag!

Skickade igår kväll ut en massa CVn till olika Hotell runt om i Stockholm för att få sommar jobb / extra jobb. Och fick i morse svar från First Hotel! Så ska på arbetsintervju nu på fredag!! Är super glad just nu! Hoppas hoppas att jag får jobbet. Kommer att vara super nervös. Men håller tummarna!


tidsinställt inlägg

God morgon! Tisdag idag och det är i princip ingen skola för mig. Är just nu nämligen i stan och ska strax möta upp Moa, vi ska strax möta upp klassen för vi ska besöka synagogan som finns vid Kungsan. Hade faktiskt ingen aning om att det fanns där? Sen får vi se om jag och Moa bestämmer oss för att luncha lite efter (vi skulle lunchat innan men blev inte så)
Så nu vet ni i alla fall vart jag är någon stans (hihi lite kul faktiskt med tidsinställda inlägg, skrev faktiskt det här inlägget igår kväll). Hörs när jag kommer hem ♥
Bara för jag har världens sötaste småsyskon ♥
Mina sötnosar, jag älskar er :)

jag får rysningar

Hymn To The Sea - James Horner



Låten är så jävla vacker, får rysningar! Och så tänker jag ju på Titanic som är definitivt en av de bästa filmerna som någonsin gjorts! Håller på att ladda ner den nu faktiskt. Har den på VHS men vill ha den på datorn också :)
På tal om de bästa filmerna, ska nog ta och skriva en lista med mina topp 5 eller topp 10 filmer. Kan bli intressant!


Sedan så är ju Leonardo DiCaprio otroligt snygg i filmen! Ögongodis ♥

Hur kunde hon?

Har laddat ner en film som heter "Hur kunde hon". Sitter och kollar på den just nu faktiskt. Prövar på ett tidsinställt inlägg (har varit duktig och lärt mig det)
Det är en verklig hets baserad film om en tjej som åkte till Frankrike när hon var 17år och blev kär i en kille där. Men av den killen fick hon även HIV. När hon kommer hem till Sverige så försöker hon leva ett normalt liv. Hon träffar en man, de gifter sig och skaffar två barn. Och hon har inte berättat att hon har HIV för sin man! Han anmäler henne (ganska förståeligt?) och hon får 2,5 års fängelse. Men som tur är så blev varken mannen eller barnen smittade!
Den är verklighets baserad och detta har hänt i Sverige. Så har laddat ner den här filmen/dokumentären. Tror den kan vara bra!

Något jag börjat tycka om!

Jag har faktiskt på sista tiden blivit otroligt bra på att äta grönsaker. Jag har tidigare haft väldigt svårt för grönsaker och inte tyckt om det, har bara tyckt om gurka som består av 99% vatten? Jag tycker att grönsaker ser så gott ut men helt enkelt inte fallit mig i smaken. Men nu på sista tiden så har jag börjat tycka om sallad + orange paprika. Super gott ju :)

Mrs lonely

precis kommit hem från skolan och direkt så myste jag ner i mig i min mjukis dress + jätte sköna tufflor! Funderar på att jag ska ta något att äta lite snabbt? Typ pasta + sallad med Rhode Island sås, är lite sugen. Försökte ringa mamma för att kolla när det är middag men hon svarade inte. Sen försökte jag ringa Mattias också för att få lite sällskap nu när man är ensam hemma, men han svarar inte. Ingen vill prata med mig :( Lonely I'm so lonely, i have nobody! ♥


17 januari

Jaha, nu är det måndag då och en ny vecka. Men vad ska man hitta på? Har faktiskt inga planer fören i helgen. Har egentligen ingenting vettigt att skriva. Så ni som hade hoppats på att läsa något intressant behöver inte läsa vidare xD
Har blivit nörd av ännu ett Facebook spel... suck. Fast det är kul. Och detta nya beroende framkallande spel heter CityVille. ( jag sa ju att du inte skulle fortsätta läsa :P)

Kommer förhoppningsvis få tillbaka mitt nya nummer till nästa vecka *hoppas hoppas*. Vet inte ens vad jag har för nummer just nu, har inte tagit reda på det. Tog bara ett sim kort och stoppade in det i min mobil :P
.
Jaja, detta var ju ett väldigt onödigt inlägg! Men det kallas tidsfördriv eftersom jag just nu sitter i skolan och väntar på lektion...
XoXo

SOLSIDAN is back!

Solsidan är tillbaka! Klockan 20.00 så kommer i alla fall jag sitta i soffan och titta ;)
Har ju ganska svårt för svenska filmer/ serier men Solsidan är ju grym!

restaurang med mattias igår!

Oj har inte skrivit på ett tag :P Men igår så hade jag fullt upp. Var tvungen att på något sätt lösa hur jag skulle fixa min mobil (råkade nämligen glömma min pinkod...) Så har nu ett nytt nummer, bara tillfälligt. Sen så var jag och älsklingen ute och åt middag på restaurang :) Super mysigt! Vi skulle ju gått på bio också egentligen men den filmen vi ville se skulle gå så sent så vi valde att stanna hemma och mysa istället :) I don't mind :)
Detta var otroligt gott! (förrätt och varmrätt)
Och jag beställde en cider till maten också! Första gången jag beställt det på en restaurang, kände mig lite vuxen faktiskt ;)

födelsedags middag + utgång ikväll!

Äntligen hemma nu och har hunnit att åka och köpa present till Cissi också :) Ska nu fixa lite till, sminka mig, duscha osv sen ska jag hem till Cissi för födelsedags middag och sen blir det utgång! Ikväll ska vi nämligen till MP, är ju event där ikv, riktigt kul! Tror den här kvällen kommer bli riktigt kul!!

93or kommer till krogen..

Måste bara få säga en grej som stör mig och blev påmind om när jag såg Nastasia facebook status för några dagar sedan. Det suger verkligen att 93orna blir 18 i år... Visst så har jag några bekanta / jag känner som är 93or och angående dom tycker jag det är kul. Men i allmänheten så...  jag vet inte varför jag har något emot 93or men det är bara så jag känner. Kanske på grund av egna erfarenheter? I Think so!

fixat naglarna

Har precis gjort mina naglar fina :) de börjar äntligen bli långa nu och kände att jag ville måla om dom efter nyårs fixningen, så att säga :P I like it!

studying...

Naturkunskapen är klar, nu är det bara psykologin kvar. Jag har inget sug efter att sitta och plugga i helgen, har ju ganska mycket planerat! Så väljer att göra allt nu! Smart va ;)?

lunch med Moa

Kom precis tillbaka till skolan efter att ha ätit lunch med Moa i centrum. Var nämligen ingen god mat i skolan (fläskgryta...) då vi bestämde oss för att äta ute. Vi hamnade på Café Moma där vi åt mat och hade girl talk :) Super mysigt!
'
Kycklingsallad :)

nya vantar (brist på en bättre rubrik)

Dags för mig att lägga mig i sängen och titta på ett avsnitt, you know what. Väntar på att älsklingen ska ringa också så jag kanske kan beställa biobiljetter tills på lördaaag :)
Köpte nya vantar idag btw. För på något höger eller vänster så försvann mina vantar i skolan och jag förstår inte hur? Så när jag kom till Jakan så gick jag in i några butiker och hittade ett par jätte söta sköna svarta vantar på Lindex för 50 spänn. Så värt! Så det lyckades jag få med mig hem också :)
Time to sleep ♥

The Cove

I svenskan så håller vi på att skriva egna tal inom ett visst ämne. Jag har valt ämnet delfin slakten i Japan. Jag har hört talas som att det på gick men när jag får några månader sedan tittade på en dokumentär med Mattias som gick på SVT så blev jag så förbannad. Det är så sjukt! De dödar varje år 40 000 delfiner, och de plågar dom till döds. Det är så vidrigt! Människorna är så vidriga!
Jag kan verkligen rekommendera dokumentären för dom som vill se den. Den finns på tankafetast för de som vill ladda ner. Dokumentären heter "The Cove". Otroligt bra!


* I den lilla fiskebyn Taiji får fiskarna ut med motorbåtar tidigt på morgonen och letar rätt på delfinerna. När de hittar en flock delfiner sticker de ner metallpipor i vattnet och slår på dem, ljudet driver delfinerna i panik.
* Genom att terrorisera delfinerna med det undervattensljud så luras delfinerna in till dödsgrottan.
* Delfinerna plågas i grottan under åtta timma, ibland ännu längre...
* De dödar delfinerna med spjut, fiskekrokar och knivar. Liggande i sitt eget blog skriker delfinerna under hela massakern.
Information från naturskyddsföreningen...



fika & sola med Cissi

Åkte aldrig och köpte present till Cissi, åkte nämligen och träffade henne i stället :)! Jag mötte upp henne i jakan och så satte vi oss på Wayne's Coffe och fikade och pratade lite om fredag och allmänna saker :) Girl talk :) Sen kom Nicole också och mötte upp oss en stund, sedan efter fikat så åkte jag och Cissi till solariumet och solade! (nej jag har fortfarande inte hunnit gjort det, förutom idag). Så himla skönt det var, och så har man fått lite färg nu också ;)
Men nu är jag hemma och ska lägga mig och titta på mitt älskade The Hills ♥ Hörs sen!
Mums! (pik till jonte och Moa)

11 januari

Ska lägga mig och somna till ett avsnitt av The Hills hade jag tänkt ;) Nu när skolan har börjat så kan jag ju inte ligga och titta på det hela dagarna! Men måste sova för i morgon är det upp tidigt igen..
I morgon är det onsdag och det innebär att jag slutar halv 12 tror jag. Ska ju åka och köpa present till Cissi då! Men är också sugen på en fika, hmm. Kanske bjuder med någon på en fika date i morgon ;)
Aja, we will se tomorrow ♥

Money money money

Wihoo! Har fått mina pengar tillbaka :D!!!! Så nu är man 700 kronor rikare and it feels awesome ;) Sen är det ju utgång på fredag + bio och mys med mattias på lördag, perfekt!
Haha för en fattig student som mig är 700 kronor mycket pengar!

fick sms från banken..

" Vi har rättat dit konto idag. Mvh Nordea"
Hoppas jag fått tillbaka mina pengar :D!!

Britneys nya singel!

Britney Spears - Hold it against me
Grym låt! I love it ♥

veckans planer

Måndag: Söka jobb på en viss affär + sola
Tisdag: Skolan börjar (Cissi 19år! :D)
Onsdag: Åka till vby & söka jobb + köpa present till Cissi!
Torsdag: inga planer, träffa någon kompis?
Fredag: UTGÅNG! Kommer bli riktigt najs! MP har event!
Lördag: Middag + bio i stan med Mattias :)
Söndag: Slapp dag / plugga (förhoppningsvis hinner jag inte få några läxor under veckan)

breakfast time

God morgon! Ska precis sätta mig ner och äta frukost och sen ska jag iväg och sola. När jag ändå är och solar hade jag tänkt att titta lite på hur gymmet ser ut där jag ska skaffa gymkort om 2 veckor ungefär! Sen får vi se vad jag hittar på. Kanske åker en sväng förbi Nastasia efter jag kommit hem och duschat av mig den härliga solarium lukten ;)

9 december

Alla vet redan vad jag ska göra nu, right? Okej då, för er som inte vet. The Hills ;) Haha men hade tänkt somna till det, har bara 2 avsnitt kvar av säsong 4 :( i know... I'm the geek of the geeks
But anywho. I morgon är det måndag och det är faktiskt inte skola, studiedag. Så i morgon hade jag faktiskt tänkt (nej jag ska inte se på The hills), att åka och sola. Höhö har ju fortfarande inte hunnit göra det :P
Vill ha mitt studiebidrag nu för vill köpa mitt gymkort!! Är faktiskt riktigt taggad på att börja gymma ;)!
Den 1 februari så kör jag!

stannar nog i Sverige

Har spenderat hela helgen tillsammans med älsklingen :) har varit super mysigt och skönt att bara legat hemma och myst istället för att varit ute på krogen. Men självklart är det ju också jätte kul, men behövde en lugn helg :)

Jag och mamma har idag kollat runt på en massa utbildningar och pratat framtids planer, och som det ser ut just nu så kommer jag stanna i Sverige och plugga vidare här. Sen åker jag ut och reser. Och det känns bäst så! För om jag pluggar vidare nu så har jag något att falla tillbaka på efter jag rest runt i världen, då har jag en bra utbildning i grunden! Jag och Mattias får fortsätta att vara med varandra och om jag börjar plugga i höst så kommer vi båda vara klara med våra studier ungefär samtidigt! Kommer vara 21 då jag är klar med mina studier, då har jag fortfarande tid att resa runt och leva mitt liv :) Mamma har bankat lite vett i mig. Man kan inte bara leka runt och leva livet, man måste tänka på framtiden också. Jag har tid att leka sen.

7 januari

blev frågad att följa med ut på krogen ikväll, men kände mig inte så sugen faktiskt + att man är ju inte miljonär. Så sparar pengarna till nästa helg ;) Så jag hade planerat en mysig kväll hemma med en massa The Hills och chips, men kvällen blir bättre. När jag tidigare idag var i Kista och sökte jobb så fick jag ett gulligt sms av min pojkvän som ville träffa mig ikväll :) Enda nackdelen med att han kommer är att jag inte kommer få se på The Hills :( Mattias är inte direkt en stor fantast av den serien (i relly don't understand why??).
Jaja det kommer bli super mysigt ändå :)
cosey times!

18 timmar nya The Hills avsnitt!

Wihoo, äntligen fått hem säsong 4 & 5 :)

Harry Potter maraton!

Har bara sett de 3 första filmerna, har sen blivit väldigt dålig på att följa dom. Så tänkte att jag kör en Harry Potter kväll, och först ut är:
Snyggingen Robert Pattinson är ju med i den här filmen också (a)

blev taggad på facebook från igår

Oj då... nu kommer Mattias inte bli glad...HÖHÖ * torr humor*
Jag och Izahbella, otroligt skön och trevlig tjej!

filmkväll med mig själv :)

Är hemma hos pappa just nu och har precis ätit middag och druckit en massa cola! Ska ikväll bara ligga hemma och titta på filmer, har en massa nerladdade filmer på datorn :)

Juste, igår så träffade jag och Nastasia en snubbe när vi var ute och rökte. Och han ville bjuda oss på en drink, även fast vi tyckte det var onödigt för vi kunde lika gärna dela så blev det inte så. Först kommer det in 3 st shottar. Äh Okej vi kör. Sen kommer drinken han skulle bjuda oss på, otroligt god. Okej riktigt snällt! Men sen kommer en till runda med shottar. Okej vi kör igen. Tänk om man själv hade samma cashflow...
Hade inte riktigt någon poäng med hela storyn, tyckte bara att det var väldigt generöst!
Tänker ligga och mysa i sängen hela kvällen :)

oj

nu har jag vaknat alldeles för sent... aja så kan det väll gå efter en kväll på krogen? Hade riktigt kul igår!

It's party time!

Nu ska jag hem till Nastasia och föra lite sen så ska vi ut och dansa hela natten ;) Hon har ju varit i Finland ganska länge och så har hon även haft en vit månad så har inte varit ute med henne på riktigt länge! But Now are the blondies back in town! Wihooo





utgång ikv!

Har precis tagit ett bad i bubbelpoolen med lillasyster Isabelle. Skönt :) Så just nu ligger jag i sängen och läser min SOLO tidning. Ska snart börja städa mitt rum och sen duscha för vid klockan 5 blir det middag här hemma med besök. Avslutar sen kvällen med en utgång! ;) Inte helt fel!

nu blire mys!


The future...

Jag har nu de senaste dagarna känt en så stor press av att bestämma mig vad jag ska göra om 6 månader. För då har jag faktiskt tagit studenten. Ska jag jobba? Och i sånna fall ska jag jobba i Sverige eller utomlands? Plugga vidare? Jag vet faktiskt inte. Jag har lite idéer på att åka till Nya Zeeland efter skolan med ett företag som heter Work And Travel. Då får man ett visum som räcker i 1 år. Man har ett arbetsvisum som räcker i 6 månader och sen så stannar man i landet och utforskar, gör utflyter / semestrar de resterande 6 månaderna. Lät ju riktigt häftigt!
Men jag är inte alls säker på hur jag ska göra. Det beror lite på hur jag och Mattias har det och hur vi står. Jag vet att man inte ska låta en kille hindra en från att uppfylla sina drömmar. Men så bra som jag trivs med Mattias och så mycket jag älskar honom, det är inte värt att förlora, allvarligt talat.
Jag kan åka till Nya Zeeland när jag är 20 om jag vill, det är ju ingen ålder. Jag vet att jag inte har hur lång tid som helst på mig att bestämma mig hur jag ska göra. Så måste verkligen sätta mig ner och tänka vad jag vill och diskutera med Mattias.
Framtiden skrämmer mig lite faktiskt..

åka och sola?

Har varit vaken ett bra tag nu men har varit barnvakt åt minstingarna i några timmar så har därför inte kunnat skriva.
Sitter just nu och funderar på vad jag ska göra nu? Klockan är ju trots allt bara 2. Överväger starkt på att åka iväg en snabbis och sola, hann ju aldrig göra det innan nyår.

Var på banken igår också och lämnade in alla papper som behövs för att få tillbaka mina pengar. Och förutom det så klippte dom mitt bankomat kort :( Så kommer få ett nytt kort OCH ny kod nu under veckan...
Jag i min nya super mysiga morgonrock som jag fick i julklapp :)

tråkigt för er - ett bra tidsfördriv för mig ;)

Hur har året 2010 varit för dig? väldigt lyckat :)
Bättre än förra året? ja det skulle jag nog säga
Har du träffat några nya vänner? japp
Någonting du aldrig kommer glömma från 2010? att jag blev tillsammans med mattias ♥ och att jag blev 18 ;)
Har du flyttat under år 2010? nope
Har du hittat en ny låt som du älskar? ja många, har haft många Rihanna favoriter under året!
Har du kysst en främling? nää :)

KÄRLEK
Hur har din kärlek varit 2010? Helt fantastisk :)
Har du varit kär? yepp, and I still are
Har du sagt jag älskar dig till någon? jaa :)
Har någon sagt jag älskar dig till dig? jaa :)
Har du haft ett hemligt förhållande? haha nej


PERSONLIGT

Har du gjort någonting du ångrar? nej
Har du skämt ut dig? tror inte det
Har du ljugit för en vän? kan ha hänt
Har du varit ute en hel natt? nej
Har du blivit tagen av polisen? nope
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? jaa


SEXTON VEM:
Vem är din bäste vän? Har flera :P
Vem älskar du? Mattias ♥
Vem vill du bli full med? Moa!
Vem pratade du senast i telefon med? mamma
Vem har du en liten crush i? Shhhh don't tell anyone.... mattias
Vem är snyggast i världen? Utan tvekan min pojkvän!
Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det? min mamma :)
Vem är snällast i världen? kan inte nämna en
Vem vill du prata med? mattias och Moa :P
Vem sov du med senast? Maaaattias
Vem såg du full senast? haha mattias på den också xD
Vem vet allt om dig? skulle nog säga Cissi och Moa
Vem kysste du senast? Höhö ja det blir mattias här också!
Vem kramade du senast? mammii
Vem kan berätta allt för dig? mina närmsta vänner och pojkvännen
Vem kan du berätta allt för? mattias och de flesta av mina närmsta vänner

ANNAT:
Har du gjort en snöängel i år? nope
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus? ingen aning
Har en dröm gått i uppfyllelse? japp :)
Har du någon gång testat karate?
Jaaa!
Första sporten du gick på? gymnastik
Minimorötter eller pommesfrites? pommer, I like it fat
Vad längtar du mest till just nu? att börja gymma, ta studenten och åka utomlands med pojkvännen/kompisarna!!
Har du haft vattkoppor? yeppp
Vad åt du senast? tuggummi 
Vad är du mest rädd för i hela världen? att inte hinna göra allt jag vill göra i mitt liv och att dö
Vad har du för färg på ditt påslakan? vit
Bikini eller baddräkt? bikini
Är du mörkrädd? jaa, när jag är själv
Har du någon gång haft på dig ett par trosor? nope, I like it naked ;)
Riktig gran eller plastgran? riktig
Tänt eller släckt när du ska sova? släckt
Godaste drickan till frukosten? Oboy! 
Duscha eller bada? beror på. Med sällskap så bada, och själv så duscha
Vilken färg har din jacka? red!
Är du höjdrädd? njaa nä
Vilket land vill du åka till? Thailand, USA och Australien
Vad var det senaste som fick dig att skratta? min bby :)
Vad ska du göra NU? Ta en tallrik Special K och se på THE HILLS BABY!
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? jaaaa :)
Har du sett din bästa vän gråta? japp...
Vilka vitaminer åt du när du va liten? som om jag kommer ihåg?
Har du fått någon komplimang idag? hehe jaa :)
Vilka länder har du bott i? Sverige
Har du täckt någons hus med toalettpapper
Suger det här? nej då, ett väldigt bra tidsfördriv!
Har du varit på stranden? ja men det var ett tag sen :P
Har du haft en stalker? hmmm...
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? nej!
Har du varit utomlands? jaa :)

nyårslöften

1. Börja träna 2 ggr i veckan
2. Skaffa ett jobb
3. Ta körkort


Har ni några nyårs löften?

nyår

Har haft ett jätte roligt nyår :D! Har inte hunnit blogga för åkte direkt hem till Mattias igår, vi sov nämligen kvar hos Fredrik på nyår. Men hade riktigt kul faktiskt, Jag fick min nyårs kyss av min älskling, jag dansade, jag hade alkohol, det var bra musik, folket var trevligt! Och är jätte glad att Yassen och Hellen följde med ;) Mina nya homies :D
Here are some pictures from my new year, there are more on facebook ;)

RSS 2.0