Gott nytt år!

Är just nu hemma hos min mamma i Skälby och ska snart äta nyårsmiddag! Sen så kommer det vänner till både mig och jossan över. Vi blir här hela kvällen och ska festa natten lång. Kommer bli riktigt kul!! Om vi inte hörs mer innan tolv slaget så gott nytt år på er alla :)







Måndag

Denna arbetsdag gick verkligen fort! Kändes ju som en fredag eftersom man vet att man är ledig nu. Är ledig 3 dagar i sträck nu så jobbar på fredag igen. 
Idag efter jobbet så åkte jag och Mattias till systemet och handlade, shit vad utplockat det var! Helt sinnes, men fick med mig en del i alla fall. Men just nu sitter jag i soffan med matkoma och tittar på hockey. Blir en tidig kväll så man orkar med hela natten i morgon på nyårsafton :) 




Mitt 2013!

Här kommer min årsresumé för 2013! 
 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Jag var i Turkiet och testade Hamam! Dessutom så var jag på finalen av Melodifestivalen för första gången :) 

 

Vad gjorde du sommaren 2013? Jag började sommaren med att gå på Summerburst med Sandra! Sen när semestern började så var jag 2 veckor i Mariestad med familjen då vi besökte både Skara Sommarland och Liseberg! Sen blev det 1 vecka i Turkiet med min syster och Emelie.

 
 
 Jag, mamma, mina systrar och kusiner på Skara Sommarland :) 

 

Bästa köpet? - Aik säsongskortet!

 

Vad vill du säga till dig själv inför 2014? Njut av livet!

 

Vem har du umgåtts mest med? Mattias ♥

 

Något som du saknar år 2013 och vill ha 2014? Ja ;)

 

Vart reste du under 2013? Jag och Mattias åkte till Thailand i februari! I juli så åkte jag, min lillasyster och min kompis Emelie till Turkiet!

 

 

Vad gjorde du på din födelsedag? Jag hade en Casino-tema fest med mina vänner!

 

Den bästa nya människan du träffade? Efter att många av mina närmsta kollegor slutade på jobbet under våren så blev jag jätte glad när Adela började jobbade hos oss. Hon och jag klickade direkt! Hon får jobbet att bli mycket roligare :)

 

Årets kärleksbild? 

 

Årets bästa partykväll? - Den dagen då min syster Josefine tog studenten var en riktigt härlig dag! Jag fick åka flak med syrran och sen fortsatte festen när man kom hem och höll på hela natten med en massa folk. Det var en riktigt lyckad partykväll :D  

 

Resultatet - mitt hår

Jag kom ju på att jag inte har visat er resultatet av hur mitt hår blev efter jag var hos frisören för en vecka sen. Jag gjorde blonda slingor + klippte mig. Blev väldigt nöjd men tror att jag nästa gång bara kommer klippa mig. Även fast jag blev nöjd med slingorna och fick en blondare hårfärg så var det inte riktigt värt pengarna, allt gick på 1800kr. Så blir bara klippning nästa gång! 

Det här är den bästa bilden jag har! 

Äntligen tillbaka!

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Bara varit hemma och tvättat och sen tittat på hockey. Bara tagit det lugnt, riktigt skönt. Ikväll blir också en lugn kväll med Mattias. Jag är så glad att nya avsnitt av Revenge har släppts, så nu har jag något att titta på hela kvällen! Som jag har längtat!! 




Fredagsmys

Idag så var det ingen ledig dag, så jobbade idag. Men det var inte så jobbigt eftersom man visste att det var helg igen efter dagens slut! Direkt efter jobbet så gick jag och Mattias ner till centrum för att handla lite och fick med mig hem en ny kavaj från H&M på rea, är otroligt nöjd! 
Ikväll och denna helg blir lugn och bara vara hemma och mysa med pojkvännen. Är ju ändå nyår på tisdag så då blir det ju full rulle! 






Shopping och hockey

Annandag jul och det innebär att mellandagsrean började och självklart så var man där. Jag och Mattias var i Kista centrum redan klockan 10 när de öppnade och började kolla i butiker. Dock måste jag säga att jag är riktigt besviken på rean i år. Jag köpte inte så mycket, det enda jag köpte på rean var nya trosor. De andra var ordinarie pris på. Jag tror att man ska satsa mer på att shoppa på nätet, man hittar nog mer där! 

Efter shoppingen så blev det hockey med pappa! Matchen var i Globen idag men vi förlorade som vanligt, vi spelade riktigt dåligt. Fy!! 

Två nya skjortor från New Yorker!


Nya trosor! Den rosa är från Ginatricot och de övriga är från New Yorker! 


Juldagen

Hej! Jag har haft en liten mobilfri dag idag så blev inte ett inlägg fören nu. Idag så började jag dagen med att bara ta det lugnt med familjen. Sen kom Mattias och hämtade mig så åkte vi hem till hans familj ute på Ekerö och åt middag. Var jätte trevligt! Men just nu sitter vi båda i soffan och tittar på tv. Så skönt att vara hemma igen faktiskt. Blir snart att gå och lägga mig, ska upp tidigt i morgon för det är dags för mellandagsrea shopping!!

Film i soffan med mina nya mystofflor! Grymt sköna :) 



Julaftons kväll

Nu sitter jag i soffan och är helt slut. Vi har ätit julmat och öppnat klart alla julklapparna, självklart har tomten varit här också! Snart väntar fika med familjen och sen bara slappa. Vi hörs mer i morgon! 


Julmat <3

Jag har varit snäll i år! :) 

Jultomten! 


God jul!

God morgon och god jul på er alla. Vi har precis ätit klart julfrukosten hos mamma och sitter nu i soffan och tar en kopp te. Om ett tag så kommer Mattias åka hem till sin familj och jag blir kvar här. Eftersom det inte är någon snö så ska vi spela spel och mys fram till Kalle anka :) 



Alla paket fick inte plats under granen :p




Uppesittarkväll

Efter att ha ätit en ordentlig middag med oxfilé och potatisgratäng samt klämt i sig en chokladfondant så sitter vi nu bänkade i soffan framför Bingolotto. Vi har bunkrat upp med totalt 6st Bingolotter så vi kör 3 var! Blir det ingen storvinst nu så blir jag galen. Så nu håller vi tummarna :) några fler som spelar Bingolotto ikväll? 




Hos frisören!

Sitter just nu hos frisören och gör mig fin! Just nu är slingorna i och sen väntar klippning. Visar självklart bild sen på hur det blir. När jag är klar här så ska jag och Mattias gå och handla allt inför ikväll. Mattias bror och hans flickvän kommer över och ska äta middag och spela Bingolotto med oss. Ska bli riktigt mysigt!




Fjärde advent

Så skönt att vara ledig i morgon! Medans pojkvännen har beslagtagit tvn och tittar på PSG så sitter jag och myser i soffan och läser skvallertidningar :) självklart så är det fjärde ljuset tänt! I morgon så ska jag ju till frisören som jag nämnde tidigare, har tid mellan 12-14! Sen blir det att handla massa mat och hem och städa. Vi får lite sällskap i morgon till Bingolottos uppesittarkväll så måste göra det fint. Men berättar mer om det i morgon :) 
 




Söndag!

God morgon! Började dagen med att äta knäckemackor med min goda julskinka och en kopp te, åh så gott! Riktig julkänsla. 
Just nu sitter vi i bilen och är på väg till Jakobsberg, har några ärenden som vi ska göra och sen ta en lunch på sushi curry house. 



I morgon har jag tid hos frisören!! Ska klippa mig och göra blonda slingor, längtar! På sommaren så bleks ändå mitt hår så mycket så jag är väldigt blond. Men som ni ser på bilden så blir det mörkare när vintern kommer. Så ska bli riktigt skönt att fixa det i morgon :) 

Housewife

Blev inte så super sent igår. Tror att vi rörde oss hem vid halv 1. Efter bowlingen så satte vi oss på Friday's, som jag skrev igår, och där var vi resten av kvällen. Hade riktigt kul igår, bowling är så underskattat! Måste göra det igen :) 
Idag så har jag tittar på PH och varit nere i Väsby centrum med mattias och letat julklappar. Sen när vi kom hem så gjorde jag griljeringen av vår julskinka! Jag är en riktig hemma fru, gör julskinka ochjulpyntar hela lägenheten ;)




Afterwork

Firar långledigheten med bowling och drinkar med några kollegor. Och självklart så krossar jag killarna! Det är så man gör! Så just nu så sitter jag, Alexander och Henrik på friday's. Så jag dricker den super goda frozen strawberry daiquiri :) 





Torsdag

Nu har jag varit dålig på att blogga, men det är bara för att det inte hänt någonting denna vecka. Jag jobbar ju som vanligt men känner inte att det är något som är kul att läsa om! Men snart blir det långledigt och en massa röda dagar så då händer det mer och lovar att blogga bättre då. Vid klockan 2 så blev det strömavbrott på jobbet så vi hade ingenting att göra, satt bara och pratade och körde lekar med kollegorna. Så när klockan närmade sig 4 och strömmen fortfarande inte var igång så fick vi gå hem. Så nu sitter jag hemma i soffan och tittar på hockey tillsammans med Mattias. Skönt att få sluta lite tidigare :)
 
Har gjort det lite hemtrevligt vid mitt skrivbord på jobbet :) 
 

Fullt upp!

Idag har det varit fullt upp hela dagen! Ställde klockan på 9 och då blev det frukost och sen åkte jag och Mattias till kista för att julhandla lite. Så nu är jag klar med alla julklappar, så otroligt skönt. Då slipper jag trängas bland alla andra som kommer stresshandla det sista nästa helg. 
Efter kista så var det dags för hockey! Denna gång följde mina små systrar med och Micke. Dock så förlorade vi stort och spelade så otroligt dåligt... Men men! Nu är jag i alla fall hemma och som alla andra söndagar så sitter vi i soffan och spelar Bingolotto, hoppas på vinst :) 




Lördag

Medan Mattias var på jobbet idag så åkte jag till outlet i barkarby och mötte upp mamma. Vi gick omkring och kollade efter lite julpynt och hon köpte jätte fina röda julkulor till mig. Efter det så åkte jag hem och gjorde middag. Sen började jag och Mattias att pynta granen samtidigt som julmusiken spelades, så mysigt! Självklart blev det han som satte i stjärnan i granen, ni visste väll att det alltid är mannen i huset som ska göra det? 

Ikväll väntar i alla fall en lugn myskväll med Mattias. Blir film, godis och mys :) 





Dags att klä granen!

Idag är det äntligen dags att klä julgranen! Alla kulor och glitter ligger framme och ska bara fixa klart granen. Det snöar ute också så det blir en extra julkänsla. Åh vad mysigt det ska bli!! Ska bara ta en dusch och sen är det dags att sätta på julmusiken och klä granen. Mamma kommer också förbi sen och ska lämna lite nya julkulor som hon köpt åt mig. Jag måste ha mycket pynt i julgranen, en liten skada från när jag var liten då mamma alltid över-pyntade granen. haha I love it!! Visar självklart resultatet sen! 
 






Girls night

Ikväll har jag bjudit över tjejerna på middag och tjejkväll hemma hos mig. Jag började med att bjuda på en ananasdrink som en kompis tipsade mig om. Sen har vi ätit hemmagjord pizza och ätit en choklad efterrätt som Nastasia gjorde, så otroligt gott. Nu sitter vi alla i soffan och tittar på filmen "the heat". Sen får vi se vad vi hittar på ;) 





Onsdag 11 december

Idag har jag inte gjort någonting. Har jobbat precis som vanligt men sen har jag bara varit hemma. Blev en sväng förbi ica och sen gjorde jag middag åt mig och mattias! Just nu sitter jag nyduschad i min morgonrock och tittar på Grey's Anatomy! Det är så otroligt bra. Sen blir det att gå och lägga mig och sova, ska hålla en presentation inför en annan avdelning på jobbet i morgon om vad min avdelning gör, så är lite nervös. Jag har scenskräck så gillar inte att prata inför folk, så hoppas att det går bra! 
 
 
 
 

Andra advent

Idag har vi haft lite andra advents mys. Började med Bingolotto och vi vann faktiskt 2st Sverige lotter och 1 ny Bingolotto. Det går bra nu, hehe! Men snart så hoppas jag att det blir en stor vinst. På uppesittarkvällen tror jag att man har mest tur, och såklart kommer jag spela då! 
Just nu sitter vi i soffan, tittar på Johan Falk och äter lussebullar och dricker chailatte. En riktig mys söndag!



Söndag - Ikea och adventsfika

Idag har vi hunnit med en del! Tillsammans med tusentals andra människor så trängdes vi inne på Ikea, hade en del saker som jag ville inhandla till lägenheten. Efter vi varit där + på Rusta så åkte vi hem till Mattias farmor för en fika. Så just nu har vi precis fikat klart och ska snart röra oss hem. Ikväll blir det som alla andra söndag kvällar: Bingolotto, Solsidan + Johan Falk! 

Lite julfin idag men min röda kofta! 

Home

Nu är vi äntligen hemma efter en helkväll vid hovet. Matchen gick ju inte så jätte bra men hade kul ändå! Det var Härlig stämning och mycket folk. 

Innan matchen blev det middag och en öl med pappa. Sen efter matchen så satte vi oss på grekiska kolgrillbaren och tog några sorge öl! Men nu är man lite trött så jag och Mattias ska strax lägga oss i sängen och sova! 





På väg till hovet!

Hade riktigt kul igår på julfesten! Blev en massa dans och skratt med mina härliga kollegor. När dom stängde klockan 1 så åkte jag hem, ville ju inte vara bakis idag när det är en super hockey match! Idag möter vi Skellefteå och det ska tydligen bli en massa folk, underbart! Så just nu sitter jag på tåget och är på väg till hovet. Ska möta upp pappa och min styvpappa Micke, blir antagligen att vi sätter oss på något ställe och käkar. Kanske tar en öl för att ladda upp! 

Bild på mig från igår! 

Julfest med jobbet!

Då var det dags igen för den årliga julfesten med jobbet, blir min 3e julfest med Klarna. Shit vad tiden går fort! Vi befinner oss i färgfabriken i Liljeholmen, har verkligen ingen aning om vart vi är. Hoppas det går bra att hitta hem sen :p snart så öppnar dansgolvet så då blir det dans och drinkar! 

Jag och fina Adela! 

My new pants!

Som jag berättade igår så köpte jag ett par nya byxor igår. And I'm inlove!! Har länge velat ha ett par beiga byxor som sitter bra och dom här är perfekta! Det är inte riktigt jeans material, de är lite stretchiga. Och igår var det rea så fick dom för 199kr. Vilket kap! Köpa på Diabless i Kista :) 





Kista med Yassen

Idag efter jobbet så blev det att åka in till Kista och så mötte jag upp Yassen! Vi åt mat i foodcourt (what Else?) och sen gick vi runt lite i olika butiker. Hittade ett par jätte snygga byxor som jag köpte, visar det senare. Vi avslutade kvällen med en fika på Waynes Coffe. När jag väl skulle hem så självklart hade det varit en skottlossning vid stationen så bussarna stannade inte ens där. Men som tur var så skjutsade Yassens pojkvän hem mig! Så nu är jag hemma och ska mysa lite med min förkylda pojkvän :) 




2 december

Hejsan! Då var det måndag igen och vi är nu inne i december månad. Bara 3 arbetsveckor kvar, sedan är det jul och lite ledighet. Vad skönt det ska bli! Behöver lite ledigt känner jag :) Är just nu ensam hemma för mattias sitter kvar i skolan och pluggar, så har gjort middag och sen tittat på Hart of Dixie. Efter att jag hade tittat klart på alla KUWTK så visste jag inte vad jag skulle se på, men som tur var så hade det kommit ut nya Dixie avsnitt ;) Så nu blir det ännu mer mys i soffan med mina sköna morgonrock! 
 
 
Veckans planer!
 
Tisdag: Hockey! AIK - Linköping
Onsdag: - 
Torsdag: Middag/AW med kollegor!
Fredag: Julfest med jobbet :)
Lördag: Hockey! AIK - Skellefteå 
Söndag: Vilodag 

Advents mys

Nu har jag gjort det fint i lägenheten med julpynt och ljusstakar. Det är så mysigt och fint. Jag och Mattias har även adventsfikat lite med lax och lussebullar samtidigt som första ljuset tändes. Efter Johan Falk filmen så blir det att sova så man orkar med att jobba i morgon ;) 








Julmarknad!

Idag är det äntligen första advent! Så det innebär att nu börjar julen på riktigt. Har precis kommit hem från julmarknaden vid skälby gård och en del saker fick jag med mig hem ;) dock inga jultomtar men det kanske är bäst för annars blir väll pojkvännen galen. Jag är ju en riktig julfantast så vill ha massa julpynt! 

Salami, te burk, varmrökt lax och Äppelkaka te - det bästa jag vet! Köpte likadant te förra året och det var så gott! Tur att det fanns i år igen ;) 




RSS 2.0