Orkar inte sätta på datorn så mobil blogga...

img_0632 (MMS)

Orkar inte sätta på datorn så mobil bloggar direkt från soffan! Är hos min far och tittar på hockey, som vanligt ;) är AIK - växsjö, en viktig men ganska tråkig match :p andra arbetsdagen föresten och det går jätte bra! I morgon ska vi få våra egna platser också :) kul! I morgon då ska jag även hem till mamma och dags för städdag... Kanske ska bli "sen" hem, haha! Sen på kvällen ska jag träffa min gulliga pojkvän :) men vi hörs mer i morgon! Puss


första arbetsdagen avklarad!

Första dagen på nya jobbet! Det gick bra och det var spännande :) Mycket information bara att ta in. Men har nu under veckan utbildning osv och så på fredag/måndag kommer jag börja få ta egna samtal och mail. Kul va? Är dock väldigt trött idag så ska snart lägga mig i sängen och somna till någon serie eller liknande :) Men även fast jag är lite trött så kändes det ganska lyxigt att kunna ställa klockan på 06.15 i morse, är ju van vid att den egentligen ringer vid halv 5 på morgonen, så kändes bra! Men blir ett kort inlägg idag. Men bjuder på två fina lussebulle bilder från igår. Dom var btw jätte goda :D!

Hade tänkt slänga in en veckans planer men kom på att det egentligen inte händer något speciellt. Ska jobba hela veckan, på onsdag så ska jag träffa min älskling och sen är det helg och då lär det kanske bli utgång och sen myskväll med pojken igen :) Så där har ni min vecka ;) puss ♥




Min helg!

Men vad jag gjorde jag i helgen då? Jo i fredags så ville jag verkligen fira att jag jobbat min sista dag på Grand Hotel, så gick ut med mina arbetskompisar Neviin, Lavinia och Ksenia. Vi skulle dra vidare till Collage men vi hade ju glömt att det var 23års gräns så vi kom ju självklart inte in :P Så därefter stod vid och gjorde ingenting i typ 30min tills jag bestämde mig för att dra till Entourage och möta upp Emelie, Jonna och Sandra. Så vi splittrades för de skulle på hemmafest och jag vill ut å klubba lite :P Hade en jätte kul kväll på Entourage, drack goda drinkar å var där med min underbara vänner! Sedan så mötte jag upp min älskling och så drog vi hem och sov hos hans bror :)
Igår vart det bara en bakis/mysdag med pojkvännen, vi tittade på film, åt god middag och åt lite glass å sånt. Ibland så är en myskväll med pojkvännen det bästa som finns! ♥


Jag och Neviin på Treat i fredags, var inte beredd på bilden så ser hemsk ut! haha


En bild som jag var beredd på ;)

1a advent!

Nu börjar det närma sig jul! Super mysigt! Älskar verkligen allt som har med julen att göra, och ja till och med snön :) Så för att få lite jul känsla så håller jag och syrran på att baka lussebullar. Så tänkte passa på att skriva medan degen jäser. Har även satt upp lite jul fint hemma, ni kan se på bilderna nedan :)
Och eftersom det är 1a advent så var det en mysig julmarknad idag vid Skälby gård, så jag pojkvännen och syrran gick dit en stund och tittade runt och köpte lite god saker, Mysigt va?
Måste titta till degen nu, hörs sen :) Puss ♥




1a advents bak!


ljusstakarna är uppe!

Den glada nyheten:

Som de flesta redan sett och hört på facebook så är den stora händelsen jag skrev om för två dagar sedan är att jag har fått ett nytt jobb!! Ska börja redan på måndag och mitt nya jobb är i kundtjänst hos Klarna :) Är så glad över det här jobet. Jag som har letat och letat och äntligen fått ett :) Blev överlycklig! Det är ett måndag-fredag jobb och jobbar 8-17. Så är ledig VARJE helg, inklusive nyår! Skulle ju egentligen inte varit ledig på nyår om jag skulle jobbat klart på Grand men så fort jag fick veta att jag fått ett jobb så började jag leta efter en nyårsklänning :) Hehe!
So congratz to me and my new job!



Det jag kommer sakna från Grand Hotel är mina underbara arbetskompisar!! Ni är bäst!

En så sjukt bra dag!

Idag är en riktigt bra dag, eller hela veckan har varit helt awesome! Kan inte avslöja vad det är fören i morgon pga av olika skäl. Mia närmsta vänner vet om men vill inte att det ska komma ut nu fören allt är 100% färdigt! Wohooo!

Men i alla fall. Sitter just nu och kollar runt efter lite julklappar till familjen och ska snart börja packa kläder till papsen. Vid 5 tiden så kommer han och hämtar upp mig och så ska vi ut och övningsköra lite innan hockeyn ikväll!


Glad tjej!!

Veckans planer!

En ny vecka och nya planer ;)

Måndag: jobba och träffa Yassen!
Tisdag: Gå på Jerry Williams genreps julshow på Grand Hotel med morfar!
Onsdag: Gå på arbetsintervju och lämna ut CV:n
Torsdag: jobba
Fredag: jobba
Lördad: jobba
Söndag: jobba och träffa älsklingen

Vad finns egentligen där ute?

Hade en intressant diskussion idag på jobbet under lunchen med Neviin och Niklas. Vi pratade om vad vi tror på, aliens och andar. Och jag tror på att det finns andar/spöken och att övernaturliga saker kan hända. Jag har inget "bevis" för att de finns men jag tror på det ändå. Det känns konstigt att livet bara tat slut efter döden. Jag tror att det är någonting hos människan som kan på något sätt leva vidare och finnas kvar. Det är min teori, och jag kan inte bevisa det för någon. Men ingen kan ju t.ex. bevisa att Gud finns men ändå så tror flera miljoner människor på honom. Mina föräldrar har t.ex. en bild från min farmors begravning där de ser en "ande" som ser precis ut som min farmor. Jag har själv inte sett bilden än. Visst om det bara var en ljus skugga så kan jag förstå att folk tror att det bara är en ljus reflektion. Men om man ser att det är "konturer" av min farmor på skuggan. Hoppas jag hittar bilden så jag kan lägga upp den på bloggen! Jag själv har "känt" en typ av närvaro men aldrig sett något, men vill ju gärna se också. Någon mer än jag som tror på andar och det övernaturliga?
Om ni varit med om något, kommentera gärna!


Finns det andar där ute på riktigt?


En annan grej som jag också tror på är aliens, eller ja okej, att det finns någonting annat liv där ute. Det kanske är aliens, sådanna som E.T eller sådanna som oss. Jag har ingen aning, men det låter ju ganska ologiskt att det bara är vi nästan 7 miljarder människor på jorden som ska vara det enda som finns i hela universum. Right? Universum och rymden är ju så otroligt stort, vi vet liksom inte om det tar slut eller om det fortsätter i all oändlighet, så det måste ju nästan finnas någonting mer där ute. Ett liv som kanske är liknande vårat. Eller är jag helt ute och cyklar? Jag tycker att det låter ganska obvious att det ska finnas mer liv där ute!


Finns det mer liv där ute förutom oss?


Var på bio premiären igår!!

Är hemma nu från stan! Vi drog aldrig till Café Opera, vi kände att det räckte med middag och ett par glas :) Hade jätte trevligt, skönt att få göra någonting annat. Vanligtvis när jag är ledig mitt i en vecka så brukar jag mest ta det lugnt eller träffa en kompis på dagen men brukar inte finnas så många att gå ut med mitt i veckan. Så det var riktigt kul! Har inte träffat Jonathan på 6 månader, vi sågs sist på studenten! Inte okej!! Så det var härligt att catch up lite.

Men för att gå till någonting helt annat så var jag på bio igår på premiären av Breaking Dawn part 1! Vad lycklig jag var :D haha! Var där med min älskling och sen nastasia och Sebastian. Jag och Mattias hade supermysigt och var så glad att jag fick med honom, det trodde jag aldrig! Men vad gör man inte för den man älskar ;)? Och filmen var jätte bra btw! OMG sex-scenen, grrr! Hahaha.



Ska gå och ta en natt-macka och sen gå och lägga mig :) Vi hörs mer i morgon! Puss ♥

Efter att ha avnjutit en jätte god burgare...

img_3350 (MMS)

Efter att ha avnjutit en jätte god burgare på friday's och två öl drog vi oss vidare till Hellströms! Vi får se vad som händer senare under kvällen, vi har planer på att dra till café opera! Men vi får se :) hörs i morgon! Puss


Veckans planer, v 46!

Och som vanligt så kör vi en veckans planer :)!


Måndag: jobba och se på hockey!
Tisdag: åka ut och lämna en massa CV
Onsdag: jobba, gå på erbetsintervju och dubbeldejt med Nastasia, Sebastian och Mattias! Vi ska se Breaking Dawn!!
Torsdag: Min lediga dag! Träffa en kompis eller liknande :)?
Fredag: Ledig :)
Lördag: Jobba
Söndag: Jobba



Bild från afterworken förra onsdagen! Härliga arbetskamrater :)!

måndagen den 14 november

Måndag igen och en ny vecka! Var ett tag sen jag skrev :P Har jobbat idag och ska bara ta det lugnt och titta på derbyt ikväll. Är ju AIK-Djurgården, spännande. Pojkvännen kommer över hit och tittar också, haha han är ju djurgårdare... hur kunde jag bli tillsammans med en djurgårdare??
Tog ledigt i morgon från jobbet för jag skulle på en arbetsintervju men fick reda på för nån timme sen att det blev flyttad till onsdag istället. Jaja skönt med en ledig dag men ska ändå gå upp tidigt för att skicka ut lite cv:n tänkte jag!


Ska duscha nu! Puss ♥


Veckans planer!

Shit, när jag la upp bilden från inlägget innan så skrev jag ju att det var 6-7 månader sen och det stämmer ju. Herregud vad tiden gått snabbt. Började jobba där "på riktigt" i juni och det var ju 5 månader sedan, men prov jobbade lite innan sommaren under våren. Tiden rusar iväg!
Men det var egentligen inte ens det här jag skulle skriva om, utan lägga upp lite veckans planer, as usual!

Måndag: åka till stan med Yassen
Tisdag: jobba
Onsdag:
Jobba & afterwork med jobbet!
Torsdag: Jobba & Dubbeldejt! Bio med Nastasia, Sebastian och Mattias :)
Fredag: jobba & utgång!!!
Lördag: Bakisdag & träffa Mattias
Söndag: mysdag

läggdags!

Har en dålig dag... efter att ha fått vissa nyheter från jobbet, så har sökt en massa nya jobb idag. Haha :P
Efter jobbet så drog jag och Neviin in till gallerian och gick omkring där och kollade efter fina kläder som vi kunde ha i morgon. I morgon ska nämligen jobbet iväg på afterwork! Galet kul! Men vi hittade inget...
Just nu sitter jag här och ska faktiskt gå och lägga mig. Har ont i huvudet och vill vara någorlunda pigg i morgon med gänget så kan lika gärna gå och lägga mig nu. Ändå inget intressant som händer :P
Så vi hörs mer i morgon istället!


Sist jag var på afterwork med jobbet för ca 6-7månader sen!


old times #2

Lägger jag upp en till då som jag lovade igår :) Blev inte så många bilder den här gången, men ändå! :P Härliga bilder från den gamla goda tiden!













old times...

Sitter vid den stationära datorn som vi har hemma och har haft sedan många många år tillbaka. Det var ju den här datorn som jag (och alla andra i familjen) använde innan jag fick en egen och det innebär att massa gamla bilder finns på den här datorn as well. Är ni redo att se mig som "liten"? Har så många bilder så visar några idag och några andra i morgon :P


Haha jag och Minella, söta :)


2009, så för ca 2 år sedan




bulgarien 07


bulgarien 07


haha tjejkväll när jag var 15år!





Jag och min förre detta vän Josefin (Gina), måste när jag var 14-15år


music!

Sitter just nu hemma vid datorn och gör ingenting. Väntar på att min OTROLIGT SEGA pojkvän ska komma hit. Ibland kan man bli så förbannad på killar. ÅÅH! Men ska inte ta ut all aggression på bloggen. Sitter och lyssnar på musik på spotify, kollar facebook och tittar lite olika bloggar. Det som spelas just nu i högtalarna är:



Alexandra Stan ft. Carlprit - 1 million



Jason Derulo - Fight for you



Britney Spears - Criminal



Avicii - Levels



Rihanna ft. Calvin Harris - We found love



uttråkad... killar....

...

Idag försvann en riktigt gosig familje medlem. Min söta kanin som jag fick när jag var liten dog idag... han var en kämpe, han blev 12 år gammal. Riktigt gammalt för att vara en kanin. Trots att han "bara" var en kanin så vet nog de flesta hur det känns att förlora ett husdjur som funnits där i flera år... Vila i frid Ludde ♥


Min bebis ♥



Så fin!



5e november

Efter vi övningskört åkte vi till framors grav och tände ljus, det är ju alla helgonna dagen idag ju. Kom ihåg när jag och jossan var små så gick vi ut och frågade grannarna "bus eller godis". Gjorde ni också det? Man blev ju överlycklig över allt godis man fick eller några små pengar, åååh ibland saknar man att vara liten. Världen var så rolig och enkel!

Idag är det lördag men vven fast det är lördag så är jag hemma idag... jobbar i morgon as well. Workaholic? Visst att jobba på vardagarna, det gör absolut ingenting, men det är helgerna som suger att jobba på... Man kan inte gå ut och dansa med vännerna och man får inte heller någon ob på jobbet så man tjänar ju inget på att jobba helger. Aja, har min lediga helg nästa helg och då ska jag dansa med vännerna och bara njuta ♥
Ser bara fram emot morgon dagen just nu då jag ska få träffa min älskling och ha en mys kväll! Har ju inte träffat honom på 1 vecka...


Inte världens bästa bilder, men så himla fint!


Vackert...



övningskört!

Hade en jätte stressig och jobbig dag på jobbet idag, fy... men på helger är det alltid jätte mycket att göra så man vet ju vad som kommer att hända, men ändå :P Efter jobbet mötte papap mig med bilen i jakan och vi började övningsköra på en gång! Idag körde vi mycket. Vi körde runt i Viksjö, Jakan, Kallhäll och ändå ut till Upplands Väsby och sen tillbaka. Vi var ute i 2 timmar totalt. Härligt!





Duktig tjej!! :)


fredagsmys!

Gjorde riskettan idag så nu är den avklarad! Och fick trevligt sällskap också, av Cissi :) Så det var jätte kul att jag inte var helt själv :) Jobbar hela helgen, skulle egentligen jobbat idag men sjukanmälde mig för mådde inte bra. Så ikväll blir det en lugn kväll med IDOL och äta lite glass å andra godsaker. Köpte ju med mig hem lite choklad från båten, hehe. Men ha en härlig fredag kväll och så hörs vi mer i morgon.  


Puss!

Kryssningen!

Nu har jag berättat om konserten i tisdags, så nu är det dags för onsdagen/torsdagen.
Yassen och jag vakna på morgonen, chillar lite och sen åker vi en snabbis till IKEA med familjen och prövar soffor till vardagsrumet som vi håller på att renovera. Men det är inte intressant :P vid kanske halv 5 så får vi skjuts till Bromma och sedan byter vi bil och åker till stadion med Jocke, Danne och ployser. Där sitter vi och förar en stund tills vi ringer taxin och rör oss mot båten.
När vi kommer på båten så byter vi hytt med två andra killar som bokade efter oss så jag och Yassen får en egen hytt (premium) och en mysig dubbelsäng. Sen i princip på en gång börjar vi föra, jag och yassen vet hur man fixar in alkohol på båten ;) och sen är det party helt enkelt! Vi köper drinkar, sitter och snackar, dansar lite och tittar på bråk xD haha och kvällen fortsätter med mer drinkar, yassen försvinner, jag hamnar med ett gäng skåningar på Starlight och dansar lite med dom, super osv. Trevligt! Sedan klockan 05.30 så öppnar äntligen frukost buffén och jag och Yassen går genast ner och käkar :)
Vi får sova i 6 timmar innan våra kära killkompisar kommer och bankar på hytten och kommer in med en varsin bacardi i handen... haha! Så det var ju bara att gå upp :P Alla i princip började ju supa igen på morgonen men jag hade ingen lust :P
Så här har vi ungefär vad som hände under kvällen, hade riktigt kul. Förutom att Yassen inte var med en bit under kvällen men annars så var det kul!




Jag och sötaste ♥


Party!


The boys'


Haha Tim!


Ego bild'


Rihanna konserten i tisdags!

Oj oj oj, här var det länge sedan jag uppdaterade! Men var så mycket den här veckan! Först var det Rihanna konserten, därefter var jag med Yassen, sen kryssnings dags och då var det mycket som behövdes förberedas. Men vi börjar med en dag i taget.

I tisdags så var det ju Rihanna konsert, och vilken tur att hon inte ställde in. Hon ställde ju in båda i Malmö och den andra konserten på onsdagen i Globen. Och konserten var GRYMT bra. Hon sjöng LIVE hela konserten igenom och vilken bra röst. Hade trott att hon inte skulle sjunga bra live då jag hört att hennes röst är jätte omgjord, men kan det kan jag nu konstatera: Det är den inte :) Och nu ska jag göra ett erkännande som kommer chocka många, tyckte faktiskt att Rihanna var bättre... Anledningen: Britney hade en jätte bra show men hon sjöng playback hela konserten medan Rihanna hade en bra show + att hon sjöng LIVE hela konserten.
Men här kommer lite bilder:























Mot Globen!!

Som de felsta redan läst så ställde Rihanna in sin konsert igår i Malmö så har ju gått omkring och varit orolig att de ska ställa in dagens konsert i Globen. Men som det ser ut just nu så ska konserten fortfarande vara, så jag och syrran ska strax röra oss in mot Globen och hoppas på att konserten blir av :) Är riktigt taggad! Ska ju stå i Golden Circle, precis som vi gjorde på Birtney konserten, och ni såg ju på bilderna hur bra vi såg! så nu sitter vi och lyssnar på en massa Rihanna låtar och kommer i stämning :D!
Efter konserten så ska älsklings Yassen komma hit och vi ska tagga inför kryssningen i morgon!
Uppdaterar mera senare. PUSS ♥






Rihanna ft Calvin Harris - We found love


måndagsmys

Igår kväll skulle jag egentligen gått på bio med Nastasia men det blev en myskväll istället med Izahbella och Sebastian. Vi gjorde hemmagjorde pizzor och tog ett glas vin till maten! Pizzan var hur god som helst!! Sedan så färgade jag Izahbellas hår också. Är riktigt nöjd över mitt jobb ;) Vi färgade håret åt det röda hållet. Tog bussen hem som gick vid halv 12 för var så trött efter att ha jobbat en hel dag och sedan så skulle jag även upp ganska tidigt idag för att åka iväg på en arbetsintervju!


Mmmm!


färgar izas hår!

RSS 2.0