Shopping!!

Eftersom en härlig lön lades till på kontot i onsdags så kunde jag inte undgå att inte shoppa lite! Beställde lite grejer från Nelly redan förra helgen och idag så blev det shopping i stan med Moa. Har fått med mig en hel del grejer hem ändå. Visar allt med bilder ;)






Cardigan 199:-, GinaTricot


Rosa jeans, 299:-, GinaTricot
Vita trekvarts-jeans 199:-, GinaTricot 


Tröja 149:-, GinaTricot


Stickad kofta / jumper, 200:-, Nelly


Tröja 150:-, Nelly

´
Shorts 149:-, GinaTricot
2 st bandeau i svart & vit 59:-/st från GinaTricot
Underkläder från Nelly, 70:- för BH och 49:- för trosa
 

Träning!

Har nu börjat satsa på träningen igen! Köpte mig ett gymkort i onsdags och tränade både då och idag. Jag gymmar på Friskis och Svettis och det är verkligen hur bra som helst! Jag gillar det, de har bra maskiner och även pass. Har inte gått på några pass än men funderar på om jag kanske ska boka in mig på ett pass i morgon. Men de bästa av allt är faktiskt bastun! Det är så skönt att gå in och sätta sig där efter träningen och efter man svalkat av sig i duschen, love it! Sedan så får jag jätte fin hy av att basta också så finnarna försvinner på en gång. Mitt mål är att träna minst 3 gånger i veckan!



en lång natt....

Natten mellan igår och idag var inte minst sagt lång. Började med att mamma ringde mig efter jobbet och sa att vi skulle åka in till akuten på Danderyds sjukhus, vilket var helt okej. Men det ingen av oss visste var den otroliga väntetiden!!! Ush, det är de värsta med svensk sjukvård, allt tar flera timmar.
Först så satt vi ett väntrum i ca 30 min, sen fick vi komma till en läkare där mamma bara fick göra några små tester som gick väldigt snabbt. Sedan blev det väntrum nr två.... där vi väntade i 2 timmar. Sedan fick mamma träffa en läkare igen och göra ett blodprov som gick på 2 min. Sedan blev det väntrum igen. Vi kom in till sjukhuset klockan 19.00 och var klara 03.00 på natten... jag var så trött så lade mig på en sjukhussäng och försökte vila medans vi väntade på att få åka hem. Tycker att det är kul att man säger att man ska till Akuten och sedan får man vänta på ett besked i 8 timmar... Well well, allt gick ju som tur va bra! Love my mommy ♥




Trött tjej vid 3 i natt...

Shopping på väg

Efter vårstädningen så var jag så frusen och trött så jag satte mig vid datorn och tittade på lite kläder osv. Så såg jag även att Nelly hade härlig rea med massor av varor som var på 50% så kunde inte undgå att köpa hem lite saker. Blev ett par skor, två tröjor, och lite underkläder. Blev inte så dyrt heller, blev ca 650kr! Så snart har jag några nya vänner som får komma in i min garderob. Och på tal om det så måste jag rensa min garderob snart, får se till att klämma in det under veckan!



Vårstädning..

Väcktes vid 10 i morse av att det var dags att åka hem till mamma för att vårstäda ute. Det skulle ha varit helt okej om det hade varit fint väder men ush! Det var kallt och regnade hela tiden... men vi lyckades ändå hålla på i ca 4 timmar. Vi krattade, och krattade, fyllde sopsäckar med löv, skölde barnens geggiga leksaker och så krattade vi lite till. Har börjat fundera om det verkligen är värt att flytta till en villa? Så mycket trädgårdsarbete :P


Promenad!

Istället för att träffa någon kompis så valde jag att gå på en härlig promenad i det helt okej vårvädret. Bleven promenad i Jakobsberg med musiken i öronen. Var riktigt skönt faktiskt att röra på sig, ska nog göra det till en vana! Finns även en riktigt bra vandringsled i jakobsberg vid söderhöjden, tro det eller ej!
Har från och med idag valt att börja röra mer på mig och äta nyttigare. Ska skaffa mig ett gymkort på onsdag (mitt gamla har gått ut) + att jag inte alls tränade mycket den sista tiden då jag hade gymkort. Dags att tänka på beach 2012!





En lugn helg!

första helgen på länge som jag inte har någonting planerat! Känns jätte skönt. Har dessutom inga pengar för att kunna gå ut eller gör något, hehe. Men igår var jag bara hemma och tittade på en massa avsnitt Criminal Minds och bara tog det lugnt. Jätte skönt! Ikväll blir det också en lugn helg, Mattias ska komma över och vi ska ha filmkväll.

Vaknade för snart två timmar sedan och har inget att göra, kanske ska ringa en tjejkompis och ta bilen och åka ivög en snabbis ;)? Lät som en bra plan! Hörs sen ♥


RSS 2.0