torsdag 090226

hejsan :) dagen har varit jätte bra och varit pigg.
Skulle dragit till jakan idag vid 2 tiden med syrran för att köpa foundation men det blev inte av så stannade hemma och åkte ner med pappa sen istället vid halv 7. Efter det drog jag hem till Cissi och va där en stund och sen gick vi ner till träffen. som vanligt inte så jätte roligt. Så var bara där en timme sen drog jag hem till linn och tjillade lite med trevligt folk som emelie, råttan, axx, jl och ngn joni :P
Kom tyvärr nyss hem för pappa ville ha mig hemma tidigt, *suck*. När det äntligen är något roligt på gång på hela veckan så ska jag hem så sjukt tidigt, ganska irreterande. Men i morrn blire nog bättre :) förhoppningsvis blire lokalfest och hoppas verkligen på att Moa får följa med, mycket roligare då :) sen lördag vet jag inte vad som händer, men det löser sig :)
Ha en bra kväll och vi hörs i morrn <3

                                                                         
                                                                                                       Nathalie


sjuk?

sitter just nu i sängen med syrran och vi kollar lite på one tree hill. Vet inte om jag håller på att bli sjuk eller något för har varit jätte trött i 2dagar och mår illa -.- verkar inte så jätte bra, tyvär. Är hungrig men har inget sug på mat pga illamåendet, men ska försöka få i mig något iaf :)

Idag vaknade jag och moa vid 12 men vaknade först redan vid halv 9 när linda ringde mig, inte snällt linda :P <3 
var även med linda idag en stund, äntligen :) var kul att få vara lite med dej igen. 
Orkar inte skriva så jätte mycket idag, men ska äta yoghurt nu och kolla one tree hill med syrran :) 
pussar
  

måndag

Sitter just nu i sängen med bakis moa, så blire när man festar i 3dagar xD helgen har varit sjukt rolig och massa party :D
igår var jag bara hemma och tog det lugnt, vart en ganska vild lördag så behövde verkligen det. Kollade på one tree hill, åt glass å massa andra gosaker :D msy pys,

men vad händer ikväll egentligen? vill hitta på något roligt men det verkar inte som om det finns något att göra?
Men än så länge så ska jag och moa till jonna sen när vi käkat och sånt och sen får vi se vad som händer :)
 

   
               love you my biaatch ;) <3                               min goda vanilj milkshake syrran gjorde :)

P.S  får pengar också om 2 dagar :D jippi ! längtar verkligen, för har en massa saker jag måste köpa :P
later :) !

hemma igen :)

kom hem för ca 2 timmar sen och har precis tagit en skööön dusch och ska nu äta pannkakor och kolla på one tree hill :) är sliten idag så kommer inte orka gå hemifrån idag.
skönaste helgen på länge altså :) först i fredags så chillade jag och moa med Bella, fredrik, hugo och jamie och sen igår vare party ! Jag trodde inte festen skulle bli sä jätte rolig men jag hade så sjukt jävla kul och dansade så mycket så jag fick ont i fötterna, hon som hade festen tog en massa bilder grån igår men jag känner ju inte henne men bilderna kanske dyker upp på facebook eller något :P men det var väldigt mycket folk, skön musik och mycket dans och chill. En toppen kväll :)
sen på vägen hem idag så ville tabbe dra hem redan vid 9 på morgonen så hade inget val än att gå upp, först så släppte vi av Sanna i vh och sen drog jag, rille, niklas och tabbe vidare mot donken och hem :D att äta donken har typ aldrig varit godare, och colan var ju awsome. Så nu ska jag kolla om jag hittar cola eller oboy för behöver mina energidrycker :P


                          moas gudson :)

vi hörs kanske senare, peace

lördag och party :)

Har precis vaknat och gör inte så jätte mycket, Moa ligger och snackar med ocken i tele och jag sitter här :P ska snart äta frukost och fixa till mig lite tror jag :)
igår kväll var faktiskt riktigt roligt :) det började med att fredrik kom och hämtade mig och moa och sen Bella och vi drog hem till fredrik. Vi satt där och kollade på film och helt plötsligt kommer fredrik in med typ 5spritflaskor så vi bara what ?!
Sen vid typ 1 så får vi inte stanna längre hos fredrik så vi drar till en annan fredrik som kallas räkan och dom var 20+ men jag och moa hade skit kul iaf :)
 
                      moa, bella och nathalie                                                            eehh mår du bra Moa :O ? xD

ikväll äre party hos lollo och niklus och hans kompisar kommer också och sen kommer det en massa andra som Moa känner. Kommer säkert bli as kul och det verkar som om det är en stoor fest iaf så det kanske blir roligt :) hoppas på en awsome kväll iaf :D 
se ya

friday :)

hejsan allihopa :) sitter just nu hos moa och är ny duschad och flummig :P
skulle egentligen upp tidigt idag med moa för skulle till udm men vi var för trötta så. Åkte hemifrån mig vid 3 och nu sitter jag här med Moa och lyssnar på musik och tjillar :) vi ska tydligen träffa fredrik och hans två kompisar som jag itne har någon aning om vilka dom är och Bella ska med också :P men har ingen aning om vad vi ska göra, men hoppas på att det blir kul.
I morrn så blire party hos lollo som är Moas tjejkompis å kanske niklus å några från viksjö kommer hit :P hoppas att det blir as kul :D
men måste dra nu :)
puss

lov !

hejsan :) sitter just nu och lyssnar musik å svarar frågor om vänner på facebook, måste få ihop 117 för att kolla en fråga om mig xD haha, Moa är här också med mig och ikväll ska vi bada bubbelpool å kolla one tree hill :D mys!
gissa vem som har fått lov nu, jo nathalie :D så Moa ska sova hos mig ikväll och sen i helgen så ska jag sova hos Mois å på lördagen blire party :D bra start på lovet iaf :) men resten av lovet vet jag inte vad jag ska göra, lär väl bli en hel del med Moa men även mina viksjö tjejuuur :D
skolan idag var helt okej, började som vanligt kvart över 10 och slutade halv 5, men hade drama så det var helt okej ändå ;)
orkade inte skriva något igår för var jätte trött, men kollade på greys anatomy och tidigare på kvällen mötte jag cissi, jonna och sanna :)
orkar inte skriva mer,
ciao <3

hejdå småätande

nu är det slut på allt småätande på vardagarna, brukar bli ganska ofta att man äter lite godis eller chips... men inte längre. Eller idag så kommer jag äta upp min chokladkaka men inget mer efter det. Då blire bara gott på helgen. Så hoppas på det. Vill även börja på cheerleadingen igen ! Det är ju så himla roligt och saknar Nikita också <33 Hoppas verkligen på att få börja träna med er igen :)
Sen i morgon så blire lite sanna-time :D har inte vart med henne på evigheter(förutom en stund idag) så ska bli kul att träffa henne och prata om gamla minnen och snacka skit :) Grey's Anatomy har även premiär i morrn :D gud vad jag har längtat, nu har jag något att se fram emot i morrnkväll. Grey's Anatomy med mamsen och mackor :)



Men ska lägga mig i sängen nu och kolla lite film med mackor och oboy, god natt<3

090217

one tree hill, chips, dip, cola, skrattattacker, flum och Moa, kan det bli en bättre måndags kväll? Så såg min kväll ut igår, och hade faktiskt as kul :) när vi började bli trötta så fick vi någon typ av skrattattack som jag inte förstod vad vi skratta åt men när moa slog i huvudet och vi började filma lite flum videos så blev det ju bara roligare:P hade verkligen jätte kul igår Moa :) hihi.´

Idag då, vad har hänt idag? Inte mkt faktiskt, kom nyss hem och ska snart duscha och sen kanske kolla på anda avenyn, ligger typ 100avsnitt efter :P
sen ikväll hoppas jag på att få träffa min älsklings Jonna :D har verkligen saknat dej gumman och vi hade jätte kul o fredags!
hann inte skriva något igår men var bara i skolan och sen med Moa, ingenting speciellt, bara det vanliga :)


jag saknar dej sjukt mycket Linda! Kommer du inte ihåg när det ALLTID var du och jag, vad hände med det?
<3


bilder från fredags :)

hade som sagt trevligt i fredags med mina tjejer :) det blev en del bilder och mycket annat kul, så titta och njut :D 

       


god natt <3

trött

hejsan :) nu äre så att jag är verkligen jätte trött men kan inte sova, eller okej, jag har inte ens försökt men ska snart :P sen så kan man ju inte sova när man har en väldigt intressant diskussion med Moa om en vis o***n som typ strippar eller var man ska säga? Så enligt moa måste jag vara vaken, men får väll underhålla mig själv med musik eller något medans jag väntar på sömn. Orkar inte heller kolla på några fler one tree hill avsnitt, har kollat tillräckligt. 
Kyss  


15 februari

är hemma hos pappa nu och gör i princip ingenting, är fortfarande förkyld och hostar hela tiden. Kunde knappt sova inatt pga hostan -.- men hoppas på att bli frisk snart :)

alla hjärtans dag igår då, Moa drog till ocken vid 7 och jag stannade hemma och kollade på tv med mamma och åt massa godis :P Moa kom till mig sen igen vid halv 12 och då badade vi i min bubbelpool :D vi hade tända ljus, musik och girltalk, kan det bli bättre? Nej, jag tänke väll det. Sen efter badet så utmanade jag och moa min syrra och e hennes två kompisar i singstar, och självklart vann vi ju ! :D sen efter det kollade vi på the marsh, tror jag den hette. Helt okej, lite läskig ibland men förstod inte så mycket men sen i morse förklarade mamma för mig det vi inte förstod :P föresten så var mamma jätte gullig igår, jag fick en ask med gelehjärtan och marabou choklad och moa fick också choklad, näll du är mamma :) <3
ska nog lägga mig och kolla på one tree hill nu och duscha, i morrn äre skola igen då.
 

 
               mitt godis från mamsen :)                                                                     bubbelpool :D !

alla <3 dag

hej på er och glad eller grattis på alla hjärtans dag, vet inte riktigt om man säger glad eller grattis :P men ni förstår vad jag menar :) Sitter just nu och inte gör så mycket faktiskt, ska snart ta en varm och skön dusch och sen blire väll lite one tree hill maybe :P ?
                                               
                                             en lagon nykter cissi igår ? hih var bara tvungen <3

Moa har sovit hos mig inatt och såklart så kollade vi på one tree hill när vi vaknade och nu har vi precis sjungit lite singstar, faktiskt ganska kul men eftersom vi båda är förkylda så var båda våra röster lika vackra xD
idag vet jag inte vad som händer, Moa ska troligen iväg en stund och jag ska göra vad? Lär väll bli att vara hemma med mamsen å tröst äta lite, om någon vill komma så äre bara att höra av er för har nada planer. Men senare på kvällen så förhoppningsvis kommer Moa tillbaka hit eller så träffar jag jonna efter att hon myst klart med philip :P men det beror på om jag orkar eller har annat för mig.
Men alla hjärtans dag handlar inte bara om pojkvän-flickvän dag utan bara att man är med någon man gillar, så då passar även en kompis eller vad som helst bra, som t.ex kexchoklad eller mjölkchocklad för mig :P hehe 


                                                        
                                                                                              ciao <3

fredag den 13:e

otursdag för vissa och turdag för andra, men för mig så var början av dagen inte så lyckad. för det första så är jag jättte förkyld, för det andra så skämde jag ut mig för klassen när jag skulle skratta för kunde itne pga förkylningen och för det tredje så ramlade jag i en blöt och kall trappa på vägen till tåget när jag skulle hem, snacka om pinigt.
åkte hem till pappa efter skolan och hämtade mina kläder, duschade och kollade klart på säsong 1 av one tree hill, sen åkte jag hem till mamma å åt och fixade mig. Sen vare dags att åka iväg och träffa tjejerna cissi, jonna, yassen och karin :) cissis mamma hade hyrt lokal till oss tjejer så vi var där och spela pingis och drack lite :P
moa kom senare på kvällen vid typ 11 och då var det lite segt men försökte liva upp stämningen lite men det gick ju jätte bra.... sen kom även jocke, danne, robin och kevin dit å vi hade ganska trevligt, eller trevligt och trevligt kanske man inte kan säga men helt okej.
Åkte hem vid halv 1 från viksjö och jag och moa kom hem för kanske 30min sen, ska kolla på one tree hill nu och sova.
Har ni haft en bra fredag den 13:e?
puss på er


090212

hemma nu och sitter vid datan å lyssnar musik å bara tar det lugnt :) skoldagen har varit helt okej, men är ganska trött efter att ha slutat halv 5, men drama som sista lektion är ändå bra.
Blir inget värmland i helgen, ska stanna hemma istället. I morrn så ska jag vara med cissi och jonna och tror nog att Moa ska med också, vet inte vad vi ska göra men hoppas på fest. Men men, det är ju fredag den 13:e i morrn så det kanske blir en otursdag med bara tråk och kaos. Sen lördag ,alla hjärtans dag, ingen aning om vad jag ska göra. Vad ska man göra när man inte har pojkvän? Blir väll mys med en underbar tjej som Moa.
 

Pengar nästa vecka :D jippi ! har funderat ut vissa saker som jag behöver handla och fixa:
* klacka om mina skor
* Maybelline Dream Matte Mousse 120:-
*  jacka på manhattan ca 700:-
*  nya hotpans (min pappa missfärgade min favorit -.-)

sen lär det ju bli något mer för brukar komma hem med mer än vad jag planerat :P
vill hitta en fin klänning till sommaren så ska se om jag hittar någon, men dom riktigt fina kommer kanske inte ut i affärerna än, tyvär.


            
                                                                                                                          <3

sjuk "/

vaknade i morse av att jag hade jätte ont i halsen -.- inte så jätte kul, antingen beror det på isvakningsgrejen igår eller så har mamma smittat mig, men är lite bättre nu än i morse. Så ska till skolan i morrn iaf :)
det jag har gjort idag är att kolla one tree hill, ända sedan typ 12 i morse så har jag terrat one tree hill. Sjukt bra!
börjar faktiskt bli riktigt trött och ska upp 7 i morrn så ska nog lägga mig och sova, funderar på om jag ska sätta på ett till avsnitt och somna till för det blev väldigt spännande i sista, hahahaha xD nog om oth :P

orkade inte skriva något igår för var helt slut efter isvaksgrejen och långfärdsskridskor. Och fick ett litet utbrott på moa igår när hon var hos ocken mycket längre an vad hon hade sagt, och jag orkade inte precis vara uppe å vänta men det löste sig tillslut :)
isvaksgrejen  i går gick bra, men gud vad kallt det var! kände inte mina ben eller någonting efteråt men kände mig lite stolt efteråt, hehe :P sen långfärdsskridskor var helt okej, men hade för stora skridskor så kunde inte åka och så ramlade jag. Så det blev bara 1varv för mig istället för 3varv runt sjön xD


                                                                                

                                                                                        ska sova nu :) <33


one tree hill :)

sitter just nu vid datan och gör ingenting, har typ precis käkat och lekt lite med småsyrrorna för mamma ville sova en stund xD har nu bestämt mig för att verkligen följa serien one tree hill så har börjat ladda ner det ända från säsong 1, började kolla redan igår och det verkar faktiskt väldigt bra! ;D
i morgon blire isvaksräddning -.- och skridskor. Ser inte fram emot isvaksräddningen, kallt och kallt :P ush, vill verkligen inte hoppa i det freazing vattnet, men ska bli skönt att basta efteråt :) sen efter det så möter moa mig på terminalen så ska vi dra hem till mig, hon ska sova hos mig och vi ska bara vara hemma och mysa tror jag :) 

har blivit så himla seg på sistone och orkar typ inte dra ut längre på vardagarna, jag vill bara vara hemma och kolla film och tv :P hahah, förstår inte. Det är värsta färändringen för mig, förut var jag aldrig hemma, var bara hemma och åt å sov sen annars var jag alltid med kompisar, haha :P men det är skönt att vara hemma också. 

sen i helgen så blire värmland till släkten, tror nog att jag överlever :) faster fyller 40 på lördagen så vi kommer vara där hela helgen. ´Kommer nog skriva lite blogg när jag är där, om jag orkar :P
ska lägga mig och kolla på one tree hill nu, hörs i morrn :) <3



 


skolan

sitter just nu i skolan och tråkar, väntar på turism lektionen som jag inte ens vet om jag har så vill veta så snabbt som möjligt för vill åka hem :P
dagen har varit seg och jag är ganska trött, fast jag var pigg i morse. Matten var dö tråkig men spanska var faktiskt helt okej idag, ovanligt faktiskt. Moa försovde sig i morse åxå och vi skulle mötas på terminalen men nej nej, tydligen inte. Så jag hoppade av i Älvsjö och mötte Hanna istället och åkte med henne till skolan.
Nu är det så att jag är trött på att vara singel, behöver kärlek. Vill ha någon som älskar mig och bryr sig. Vet inte varför men har plötsligt fått någon slags kärleks noja. Visst finns det en heting i skolan som me like, men men... orkar inte drömma längre, vill uppleva det på riktigt.

peace

pizza !

väntar på pizza just nu, är så himla hungrig!
Har inte gjort så himla mycket idag, alexander och hans kompis kom förbi en snabbis och kollade på "dead mary" med mig och moa, sen drog dom och vid 5 så åkte moa också hem. Så nu är jag ensam i min säng, helt plötsligt känns den så stor och ensam...eftersom jag inte har sovit ensam sen i fredags.
orkar inte skriva så mycket mer nu men ikväll så ska jag troligen kolla på sex and the city filmen eller så ska jag ladda ner one tree hill eller vänner, men har inte bestämt mig än :P och så ska jag självklart äta chips med dip och mysa för mig själv :)
men nu kommer pizzaaa :D se ya !

myslördag

sitter hemma och käkar chips med dip med ocken och moa och kollar på melodifestivalen, hahaha nej vi har inget liv xD Idag har jag inte gjort så mycket, kom hem vid typ 3 idag å då städade jag lite å lagade mat åt mig och mamsen. E ensam hemma men vet inte när mamma kommer hem, men det lär ju märkas. Funderar på om jag ska ta en dusch och kanske ta på mig lite myskläder... hmm.

gårdagen var faktiskt skit kul :) det började med att jag och moa var hemma hos mig och fixade oss å sen började vi åka mot Berglund för skulle på fest. Ocken och anton mötte oss på vägen, när vi kom dit så spelade några lite gh, det var mest chillkrök än fest men det var ändå roligt. Sen vid typ 1 så drog jag, moa, ocken och pingu hem till pingu å vi bestämde att sova där, men så blev det inte. Ocken ville dra så då drog moa åxå, så jag blev ensam där xD hahah.
lite bilder från igår kommer nu :)


     

ska vara lite social med moa och ocken nu :)
C ya <3

fredag !

fredag :D yeeey ! sitter just nu och väntar på mat och moa kommer till mig om typ en halvtimme, får se om jag orkar åka och möta henne i barkarby :P hehe. Ikväll så blire troligen fest i viksjö om allt går som planerat, hoppas på en rolig kväll i viksjö så får väll se hur det går :)
idag har jag inte gjort så mycket, har bara varit hemma å slappat. Somna vid 11 igår kväll och vakna klockan 1, så är ganska utvilad och pigg. Känns bra eftersom det blir utekväll idag. Har även tagit hand om mina bebisar idag och vi kollade mest på björn bröder, hahah.
Men ska äta nu ! Se ya <3

                                                            
                                                                                Nathalie Holmberg'

torsdag, och snart helg :)

helluuu :D har nyss kommit hem typ och ätit middag, mums :) sitter just nu och väntar på att få skjuts hem til cissi baaabie, vet inte riktigt vad vi ska göra. Blir väll förbi träffen en snabbis om jag känner cissi rätt.... :P men kommer nog dra hem tidigt för är så himla trött fortfarande sen igår, har inte hunnit att sova ut än.
Men eftersom vi är lediga i morrn så ska jag sova sova och återigen sova (man kan ju säga att min helg börjar idag) :P men när jag kommer så ska jag se på film och tjocka mig lite kanske :) sen på kvällen kommer Moa hem till mig så ska vi fixa vårat historia arbete sen så drar vi väll någon stans, kanske på fest eller chilla bara med några trevliga människor :)

                                                                        

skolan, väntar på bussen

sitter just nu i skolan och har precis gått från min dramalektion, ska vilken minut som helst gå till bussen men vill inte stå ute och frysa för länge :P det har snöat typ hela dagen, ush. Vill inte ha mer snö, hoppas det inte är snö hemma xD
ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske drar ut en stund men får se om jag orkar xD var typ hur trött som helst i morse när jag vakna och har träningsvärk i armar och ben, men som värst är i armarna -.- 

är lediga i morrn för Anette är sjuk så Moa kommer hem till mig i morrn kväll så ska vi läsa lite om norden som vi ska göra på historian och sen så ska vi nog träffa ocken om jag inte gissar helt fel xD det lär nog bli så, haha men börjar tröttna lite på att vara ensam med moa och ocken, dom är så osociala och bara e med varandra känns det som, men men det blir ändring på det hoppas jag :) 
men ska tjila till bussen nu men vi hörs när jag kommer hem !

P.O.K 

kungsberget med moa :D !

tjoooo :) vakna typ kvart i fem i morse, jag och moa var typ döööö trötta och moa somna typ itne fören halv 2 xD hahah sopa :P vid halv sex så börja vi åka mot skolan å satte oss typ i bussen. Under bussresan dit och hem så sov jag och moa mesta tiden och filmerna som visades sög och vi såg ingenting :O men det var mys :)
när vi började åka, i första backen så självklart så ska jag åka in i moa för hon var i vägen xD så tekniskt sett så ramlade jag bara 2gånger om man inte räknar med det xD träffade även mina viksjöskolan sötisar :) <3 men det var sjukt kul faktiskt i kungsberget och moa tvinga ner mig i en svart backe och det slutade med att jag åkte baklänges, hahah :P men ramlade inte i den så är stolt :D !
sen vid halv 4 så vare dags att åka hem men några var sena så åkte inte därifrån fören typ 4 -.- suck, så vi kom tillbaka till skolan sist :P
sen blev det donken till middag med moa, och ska sova hos henne inatt igen för orkade inte åka hem efter ööööset idag xD

    
                                - bussen                                                                så här sov vi typ hela bussresan xD
  
                                 moa :)  <333                                  träffa några söta viksjöbarn :) lollo och ellen <3 
  
                   ush, väntar på maaat :D !                                                                        we love to skiii :)
 
                             colingen Moa ;)                                                                                    yeah ;)
 
                                                 bara för att vi är sötast och väntar på bussen på väg hem :D !

nu ska vi kolla på transformers typ som moa vill att jag ska se, hoppas den är bra men gillar inte så mycket robot filmer :P men överlever nog :)
skolan sen i morrn igen, bläää :P men snart helg :D !
men ska kolla på film nu å sånt, men vi hörs i morrn och ha de gött ;)
peace out

INTE COOLT!!

fick nyss reda på att jag inte har någon samhälle och har språk sent idag så börjar inte igen fören 12:05, och vad ska jag göra nu i skolan !!?? orkar inte, är hungrig och matsalen har inte öppnat, vill ut och röka men varken sara, jenny eller moa är här så fuck this shit! vad ska jag göra i 2 och en halv timme till !?!
får väll loda runt lite eller något, bye

- skolan och trött

sitter just nu i skolan och har svenska, suck !! håller på att skriva en novell och jag har redan skrivit 6 sidor och kan inte sluta skriva, och det får inte vara mer än 10 sidor så får hoppas att jag klarar det. Alltid när man ska skriva egna berättelser elelr något sådant så kommer jag på hur mycket som helst så det går inte att sluta skriva. Men min novell handlar typ om en tjej som är gravid med sin bästa kompis man och dom två åker till Spanien själva, så längt har jag kommit, fast i 6 sidar på word :P

har en låång dag idag men slutar för en gång skull inte halv fem för har ingen idrott (yaaay ;D) Moa är inte i skolan idag så får åka hem till henens sen efter skolan, helt ensam :(
är så himla trött, höll typ på att sova minst 5 gånger på tåget och tågen var 20 minuter försenade, skit kul.....not ! Hara fucking sl, alltid förseningar och det är ju kul när jag åker tåg minst 2 gånger i veckan -.- any who, som moa säger, vill typ lägga mig och sova i soffan men gör det på lunchen istället xD
 
chill out !

hemma igen :)

har nyss kommit hem och är ganska trött, sov på tåget å grejer på vägen hem. Så ska troligen gå och lägga mig så fort jag ätit lite tror jag :P

idag i skolan var jag så himla flum, när jag och moa hade matte så satt vi i ett eget rum och jag hade musik och typ porrdansade hela tiden och var helt psykad typ xD och moa satt och snacka med ocken hela lektionen typ och moa bara garva åt mig... inte coolt moa xD haha och moa hann inte medalla uppgifter vi skulle göra idag på matten men det hann duktiga jag för jag är så snabb :D !
sen så hade vi bara språk och sen självständigt arbete på turism lektionen eftersom Anette inte var i skolan idag.
när jag komer hem från skolan så åt jag typ middag och sen åkte jag, pappa och syrran till veddesta och skulle kolla på skidkläder och hittade något som är helt okej, jag och moa kommer ändå vara hetast i backen :D (a)

var på träffen en stund ikväll med jonnaaa bäbiiie och där träffade vi yassen å några :P sen redan vid kvart i 9 drog jag hem för orkade inte vara kvar på träffen och var trött. Så här sitter jag nu och har inget och göra, jag vill fixa lite nya låtar till mobilen men kan inte komma på vad vissa låtar heter och det är ganska irreterande -.-
det är typ med jag gjort idag, ganska segt om jag får säga det men man kan ju inte ha fullt upp hela tiden :P

men i morrn så ska jag som sagt sova hos moa för det är kungsbergetr som gäller på onsdag ;) ! 

                                                      
                                                                         you wanna mess whith me,?!
          


monday

ligger just nu och lyssnar på musik :) sjukt najs !
hinner inte skriva så mycket nu för ska till bussen snart så skriver mer när jag kommer hem :)
men ska sova hos moa i morrn, ska bli sjukt kul och sen skidor på onsdag :D


                                                             
                                                                                se ya soon !

söndag den 1a februari

orkar inte skriva så mycket idag men laddar upp bilder från igår iaf :P
har precis ätit mackor och tittat på bolt :D sjukt bra film och rolig xD ni måste se den :)
ny vecka i morrn igen då, men det kommer bli najs, på onsdag så äre kunsberget och åka skidor med moa :D vi kommer äga sönder... haha kanske moa men inte jag xD hörde att viksjöskolan skulle dit samma dag så kanske får träffa några sötisar :) funderar på att gå och lägga mig nu för ska upp 7 typ och är vääääldigt trött -.-
Alona ska åxå fixa min blogg så den blir lite finare, fattar inte hur man gör xD det kommer säkert bli jätte fint för Alonas blogg är skitfin :)

  
              Nathalie, Sanna & Moa :) <3                                                              Jag och Sanna :) 

GOD NIGHT, SLEEP TIGHT :D

RSS 2.0