videoblogg me and Moa =)!


halloween fest!

god morgon alla snyggingar! Har precis tagit en dusch nu och rakat benen, gud så skönt :) Snart kommer min moster hit som ska gratta mig i efterskott och sen ska vi till Kista och handla lite, ska leta efter spendel/spindelnäts tatueringar (fejk) och ett par nya nätstrumpbyxor :P Dom andra har ju typ hål överallt!! 
Men ska packa ihop alla mina grejer nu så jag slipper stressa sen :) Hörs sen!

bra Eddie!

blev så sur när man fick reda på att Eddie hängde lös för 3e gången i rad!! Han har ju en så bra röst liksom (fast inte lika bra som Erik). Ush, skam på svenska folket! Så skönt var det att Erika åkte ut :P Men nog om IDOL snack nu :) 
Min mataptit har börjat smyga sig tillbaka lite nu :) åt ganska myckt middag och ska nu proppa i mig 2st bullar, mammas hemalagade bullar är godast! 
Kommer troligen inte orka skriva något mera ikväll men vet ni vad? Då hörs vi ju i morrn igen :D! God natt pussen! 
P.S I miss you 

irriterad!

jag blir så sur, förbannad och irriterad. Jag har gått omkring ända sen jag kom hem till mamma och funderat på vad jag ska vara för något i morrn (utklädnad) men kommer inte på något. Så nu orkar jag inte leta, nu kör jag min grej! I morrn så ska jag vara svart klädd, enkelt och bra. Antingen är det svartklädd eller så skiter jag i halloweenfesten i morrn och deprimerar hemma istället. Och eftersom jag varit sjuk hela veckan så har jag ju inte heller haft tid att handla något. So welcome black dressed boring Nathalie! ♥

IDOL

fick inte dra ut och träffa Nastasia idag bara för mamma vill att jag ska vara hemma en extra dag...Så det får bli IDOL ikväll med mamsen och det är LAS VEGAS - TEMA! It's Vegas baby ;) Erik är ju helt klart den bästa av alla, hans röst är ju så sjukt bra!! Någon mer än jag som älskar när han sjunger Is It True (bidraget från Eurovision Jouhanna), me love it!
Har även världens panik om vad jag ska klä ut mig till i morrn!!! PANIK PANIK, kom gärna med förslaf :)! 
Så sjukt bra röst!! 

boring

gud vilken tid det tog för oss att hitta någonstans att äta! När vi väl bestämt att vi skulle till donken så åkte vi till Stäket men där var det ju sjuuukt mycket folk så då åkte vi till Barkarby istället. Där hittade vi ingen parkering så då bestämde vi oss tillslut till BK i jakan och då räknade vi ut att det tagit ca 1 och en halv timme för oss att hitta någonstans att äta :P höhö men det slutade gott iaf :) 
Nu är jag hemma hos mig och har inte så mycket att göra. Vad ska man göra? Hmm, och vad ska man göra ikväll? Det är ju fredag?! Men funderar på att ligga hemma och vila upp mig riktigt ordentligt till Hallooween festen i morrn :D Vad ska ni andra göra ikväll egentligen? 
Puss puss 
uttråkad!

snälla Ocken :)

jag vaknade för ca 20min sen och Ocken undrade om jag ville hänga med och käka lunch någonstans :) Han ville ha sällskap och bjuder också, vad söt han är :) Så det blir min frukost :P Så måste skynda mig nu, han kommer och hämtar mig om 10!! Skriver när jag kommer hem! Kyss ♥

mums!

Nu ska jag göra någonting som jag inte gjort på några dagar! Jag ska ta ett STORT glas OBOY med rostade mackor! Gud vad jag har saknat det, har varit sugen på det också ända sedan jag blev sjuk men inte varit hungrig. Men nu struntar jag i om jag egentligen inte är hungrig för är så sugen :) Hoppas verkligen att min mataptit kommer tillbaka! Så här kan man ju inte leva, ingen bantning för mig inte! No way, det är liksom Nathalie ♥ Food!
Men där här lär nog bli det sista inläggt som jag gör för kvällen för ganska trött :P Men sov så gott alla sötnosar så hörs vi i morrn ;) Sweet dreams sexie ♥

Min debatt med mig själv! =)

låg i soffan och så fastnade jag framför debatten på 1an om plastikoperationer och Therese Andersson Rojos mördares dom! Sjukt intressant var det och jag tycker också att straffet på 1år och 8månader är ett så patetiskt straff för att man ska ha mördat någon och dessutom för att det var planerat! Stört, verkligen!
Och plastikoperationer tycker jag faktiskt är helt okej, men om man gör det så det snyggt och så att man inte ser operationerna. Att göra läpparna överdrivet stora, eller tuttarna i 100cc storlek typ eller botox i hela ansiktet är inte snyggt! Om man ska göra plastikoperationer så ska man göra det så det passar ens egen kroppsform och ser naturligt ut. Och det där om att 10-15åriga tjejer sitter och tänker att dom behöver banta, göra tuttarna större osv är bara sorgligt. När jag var typ 12 visste jag typ inte ens vad banta innebar eller plastikoperationer. Dagens barn har så sjukt brottom att växa upp! Om man jämför mig när jag var 12år och gick då i 6an så var jag fortfarande en liten tjej som lekte med barbie, använde aldrig smink, hårt uppsatt i gulliga små toffsar och var jättekär i killarna som gick liksom i 7an och tyckte dom var skit snygga. Dagens 12åringar har oftast jätte mycke smink och ruffsigt hår, barbie slutade man leka med för jättelänge sen, nu är det bara killarna i 9an som gäller och man är inte kär längre, utan man är bara kåt och tycker folk är sexiga! Vissa har säkert redan prövat att röka! Förstår inte varför barnen har så snabbt med att bli ungdomar/vuxna! Ni har hela livet på er! Tycker det är så sorgligt när man dagligen sen så unga tjejer i just 12åråldern som går omkring och röker och har så sjukt mycket smink på sig..stackars barn!

Håller med Gaybloggen/Amir!

Ni som läser gaybloggen/amirs blogg har säkert lyssnat på hans hiss och diss video om småbloggare. Och jag håller med Amir så stenhårt. Det finns så sjukt många småbloggare i Sverige som verkligen strävar efter att bli kända! Och det tycker jag är lite roligt. Chansen att bli en riktigt stor bloggare är nog ganska liten om jag ska gissa och eftersom det finns så många som bloggar, alltså då menar jag flera tusen tusentals, så är chansen extra liten. Varför sträva efter att bli känd genom sin blogg? Små 14/15årig tjejer som försöker bli som paow och dessie, visst dom två har lyckats men alla kommer inte göra det.
Jag kommer ihåg när jag började blogga för över 1år sedan, jag visste inte ens att man kunde bli känd eller tjäna pengar på en blogg. Jag hade inte ens någon aning om Kissie, Kenza, paow, amir och alla dom där bloggarna. Jag började läsa deras bloggar för bara några månader sen. Jag hade ingen aning om hur stor bloggvärlden är när jag började. Jag började blogga för min tjejkompis Alona bloggade och jag tyckte det verkade kul för har alltid gillat att skriva och när jag var liten så skrev jag dagböcker hela tiden. 
Så jag förstår inte varför folk bloggar för att bli kända? Bloggen ska ju vara något du gör för din egen skull och för det är kul :)! Så jag hissar idag AMIR och hans åsikt om SMÅBLOGGARE!
tummen upp för dej!

videoblogg - flummig!


god morgon!

Fan vad härligt, har inte haft någon feber sen igår natt och har nästan inget halsont längre :) Wohoo! Jag är på bättringsvägen ;) Fast det som är det jobbiga är att jag är riktigt uttråkad, jag vet inte vad jag ska göra... Jag är, som jag varit hela veckan, ensam hemma till pappa kommer vid klockan 5 men har inget att göra. Förut så sov jag typ hela dagarna eller kollade på TV men orkar inte göra det. Men har bestämt mig för att ja behöver en dusch iaf! Lägga mig i ett varmt skönt bad, Mhmm :) C YA! ♥

kommer inte kunna sova inatt

när Grey's Anatomy var slut så kom jag på en smart idé (iaf vad jag tyckte då), det är ju skräckvecka på tv400 så då sappade jag självklart förbi där och fastnade framför Motorsågsmassaken. Jag har ju sett den innan och så men tycker den är lika läskig varje gång. Men fastnade kvar på den och nu ångrar jag det. Det är kolsvart i huset och pappa ligger och sover och vad ska jag göra nu? Vågar inte sova även fast jag är jätte trött. Vad ska man göra? 
Får se om jag hittar något annat program som är roligare och mer uppmuntrande än Motorsågsmassaken. God natt på er och hoppas jag lyckas sova snart :) ♥

Greys Anatomy!

Nu börjar det :D Kanal 5 nu allihopa ;) Och självklart har jag med mig mina hjärtanchips och vitamindryck :D! Pappa är så snäll som köpt det åt lilla sjuklingen jag :) pussar ♥

hungrig? - nej!

jag förstår inte vad det är med mig/kroppen när man är sjuk? Jag äter i princip ingenting. Vad har jag ätit idag? Jo lite hjärtan chips och sen har jag bara ätit halstabletter och druckit 1 vitamindryck... Vad är det som händer!? Jag som är ett matvrak är chockad! Jag har verkligen helt tappat matlusten... igår kom pappa hem med liksom Donken till mig och var inte ens så jätte hungrig eller sugen. Kroppen är konstig när den är sjuk. Undra hur lite jag kommer väga om min kropp fortsätter så här. Men nu har pappa kommit hem och ska göra pannkakor så får hoppas att jag får i mig lite iaf :) 

bilder från sminkningen i måndags!


först så var det halloween och sår sminkning!


sen blev det vanlig snygg sminkning! Ser förjävlig ut på bilden men bjuder på den ;)


RESULTATET! En snygg mörk sminkning (skuggning), love it!
Hon som sminkade mig gav mig hennes nr så om jag vill bli sminkad någon gång så är det bara för mig att kontakta henne! Hon hette Antonia och var verkligen jätte duktig och trevlig! :)


Grattis på 18-årsdagen!! :D

Idag fyller faktiskt min älskling och BÄSTAVÄN MOA ERIKSSON 18år!! Så glöm inte att gratta henne :) Nu när du är 18år så är det sååå mycket grejer som du nu kommer få göra!! 
Du får bla:
* Gå på korgen och festa sönder!
* Gifta dej
* adoptera
* skaffa körkort!! (så du kan köra runt mig, så fixa det snaabbbttt!! :D)
* du får rösta
* du bestämmer själv om transplantationer!
* du får köpa folköl på ICA xD hahah
* du får köpa cigg!!
GRATTIS ÄLSKLINGEN OCH HA VÄRLDENS BÄSTA 18ÅRSDAG, SYND ATT JAG ÄR SJUK OCH INTE KAN SE DEJ OCH SÄGA GRATTIS!! LOVE YOU ♥

det suger att vara sjuk!

ligger i sängen och tycker verkligen jätte synd om mig, ont i halsen hela tiden och hostan har kommit nu också så låter som en gammal tant som är typ 90 bast.. inte okej! Men vad finns det egentligen att göra när man är sjuk? Ligga i sängen och titta på tv hela dagarna, från när man går upp tills man ska sova..? Fy fan vad tråkigt livet är!! Haha nee men nu ska vi inte låta som ett emo som tycker livet är ett helvete, nej nej :) Men när man är sjuk så är det bara extra extra tråkigt! 
Men tänk om man hade en pojkvän, då skulle man ju ha något att göra på dagarna! Pojkvännen kommer hem till dej och pysslar om dej, även om ni inte gör så speciellt mycket så skulle jag fortfarande nli jätteglad och det skulle betyda att han brydde sig om mig. Tänk att bara ligga och mysa och kolla på film tillsammans och bara vara, lovely! Men nu ska jag kolla på NAVY CIS alldeles för mig själv... höhö pussar på pannan! ♥

sjuk...

jag är inte död, eller jo i kroppen är jag det men min hjärna lever! Ligger hemma i pappas säng och har feber och ont i halsen. suuug! Perfekt att bli sjuk under lovet eller hur?? 
Ska försöka bli frisk tills i morrn iaf då Nastasia ska ha pyjamasparty :) Men annars så måste jag bli frisk tills på lördag då det är Halloweenparty! 
Lägger upp häftiga bilder från sminkningen igår när jag orkar. Pussen ♥
Halstabletter är min drog just nu...!

Juste jag har ju även shoppat lite ;) Här får ni se :D 
Lösögonfransar med glitter, 84:-                                         Svarta UGGS med märke 279:-
ALoe Vera Lippgloss, 132:
Och nej Moa det är inte likadana skor som du har för mina är svarta och har ett silver märke på :) Hihi ♥

TACK FÖR IGÅR! :D

har precis kommit hem från Oi där jag varit med Nastasia och kollat på film och käkat lite :) Mysigt.
Hade en så sjukt rolig kväll igår så det är stört :) Tack alla mina älskade vänner som kom och gjorde min kväll lyckad och tack för alla fina presenter! Hahah och Omar gav mig en självlysande kondom xD Höhö! 
Var lite sliten i morse och halsen var helt fucked up men nu känns allt bättre, förutom att jag har nu ont i halsen...suck! 
Det är något fel med bloggen så kan inte lägga upp bilder från igår men det finns ju på min facebook :) 
I morrn blir det även sminkning inne på södra med Angie, Nastasia, Moa och Sara :D Ska bli så sjukt kul att bli sminkad en massa gånger, och ska även dit på tisdag också! Kommer ta en massa bilder och lägga upp dom sen i morrn när jag kommer hem! 
BESÖKSREKORD har jag idag :D Wohoo, 35st! Höhöh, kändis :D! Neee verkligen inte :) men kul att ha en del besökare iaf på bloggen :) 
Måste nu lägga mig i sängen med en kopp te och somna till Riverside tror jag, men ni får ha det så jätte trevligt ikväll. Puss puss
älskar mina nya ringar jag fick av Sara :D!

nu märks det

Nu är Johanna, Sara och Jonte hära och vi fixar oss för fullt hära! Smink ligger överallt, hårspray och parfym luktar i hela mitt rum och varje eluttag är fulla med plattångar, locktångar och våffeltångar, detta är ett bevis på en riktig härlig och sjukt rolig kväll! Jag är nu färdig fixad and damn I look Hot! Ni kan nog gissa själv vad jag ska vara ;) Kyssar ♥ 

17år bitch :D! Videoblogg!


GRATTIS TILL MIG :D!

GOD MORGON ALLA GLADA! Världens bästa lördag har jag framför mig idag, jag fyller år och ska spendera den med världens underbaraste människor! Vi ska ha så sjukt kul :) Fick fina presenter igår också:
* En rosa kamera
* 500kr
* 500kr presentkort på Gina 
* Midje skärp 
Är jätte glad för min nya kamera, den är så sjukt snygg :) så ikväll blire en massa bilder som jag lägger upp i morrn ;) Jag vill också säga tack till alla som sagt GRATTIS till mig idag, kärlek till er ♥ Ni får ha en sjukt trevlig dag så hörs vi mer under dagen :D Pusss puss puss puss puss puss ♥
Damn we're so sexy bitch! :D 

FN dagen är tråkig

har nu rast från tråkiga FN-dags grejen :P Visst det handlar om viktiga grejer men det är så jobbigt att sitta och lyssna på det i 2timmar till... men nu ska vi upp dit igen och försöka överleva :P kanske powernapa lite :P? Hell yeah!

Nathalie & Moa goes Tiara on Saturday!

Hejsan alla sötnosar :) Ligger i min nybäddade säng hemma hos papsen och har precis kommit hem efter att ha träffat Nastasia. Vi skulle ha bakat men jag hann inte för ville ha skjuts hem...men i morrn får jag en massa bakelser då släkten kommer och grattar mig! Hurra hurra för mig som fyller år på lördag! Jag och Moa har även bestämt oss för att ha Tiaror på oss när vi ska vidare på efterfest hos en killkompis, bara för att visa att vi är födelsedagsbarnen :) Party-hattar is soo last year! :D Tiara is this years biggest IT ♥ 
Nu ska jag ta en skön dusch och sen sova ut :) Kisses from the princess :) 

dålig uppdatering

orkade helt enkelt inte blogga något igår :P Låg hemma hos Moa hela dagen och kollade på Gossip Girl och bara tig det lungt, en slapp dag! Idag så har det varit skola som vanligt och nu är jag hemma och städar mitt rum, fixar kläder inför lördag och fixar musik! Mycket som ska fixas! Men nu är det bara 2dagar kvar tills jag blir en större flicka och 1år närmare till 18, haha :D 
Skolfotona kom igår men såg dom idag :D SP08f ;) 
Jag och Moa älsklingen, vi blev så fiiina :) förutom att jag ser sjukt gravid ut :O:O!!!!!!

vanring i morrn!

är nu hemma och ligger i sängen och har precis snackat klart med Mois :) Talked about some plans on Saturday! BARA 4 DAGAR KVAR TILL 17!! Synd bara att Timmy är bort på min födelsedag :( höhö hoppas du har dåligt samvete att du åker till Spanien istället för att fira mig xD hahah, Men kommer ju ha mina bästa tjejkompisar på plats så dom kommer göra min dag underbar :)
Ska nog sova och FÖRSÖKA tagga till inför vandringen i Tyresta By...suck! Jag vandra i skogen? Skulle inte tro det...so not first class!
I morrn blir det ju även stan och sen sleepover at Moas place! Ni kan få 3 ledtrådar inför vad som ska handlas i stan och vad det ska användas till: nätstrumpbyxor, ögonskuggor & spel, visst låter det spännande :D? Ni får veta under helgens gång vad som händer :) 
Kyssar ♥
Vad är det var skojsigt jag ska hitta på? Hmm..

vad händer i veckan?

sitter nu på urtråkiga journalistiken...när jag valde det så trodde jag faktiskt det skulle vara kul men jag tål inte läraren! Gammal och gaggig och hennes röst ska vi inte tala om, så himla irriterande! Bajs på journalistiken! 
Men strunt samma, vad händer det för skojigt i veckan då? Joo kanske det här:
Idag - hemma mys med DH! :D
Onsdag - Stan och sova över hos Moa! Planera inför lördag =) 
Torsdag - Vara med Cissi :) 
Fredag - Närmaste släkten kommer och firar mig! Presenter!!!!
Lördag - Jag fyller 17år! Fira mig men ni får inte veta vad eller vart! Haha känn smärtan =)
Söndag - Bakis dag/vilo dag :)
En riktigt rolig vecka framför mig :D!!!!!!

Agia Napa i sommar? =)

jag och Moa har länge pratat om att kanske hitta på någonting nästa sommar, att t.ex. åka utomlands tillsammans :D så vi sitter nu och tittar på en massa resor och har gjort det ett tag. Men nu har vi hittat våran favorit som ligger i Agia Napa i Cypern!! Jag vill vill vill verkligen dra dit! Fatta hur sjukt jävla roligt vi kommer ha =) The party queens of Sweden are coming to Agia Napa! :D Och eftersom jag bara är 17 då så kommer det bara kosta 4938kr!! Snacka om billigt!

Längtar till lördag!

Timmy åkte hem för typ 3timmar sen men har inte orkat skriva något xD Är piss trött och har inte ätit någon middag idag, men syrran håller på att göra paj så det får bli min middag :) Fyller även år om 5dagar :D Wohoo! Och allt är planerat nu inför lördagen och så, det är är bara små detaljer som ska köpas i stan på onsdag! I Can't Wait for it! Men ska lägga mig och sova så fort jag ätit lite paj. Men sov så gott på er och vi hörs i morrn! Pusss pusss ♥

du är min solstråle och jag älskar dej babiiee ♥

stan m klassen

school time nu...ush! Men idag är man på bra humör och är pigg! Kan det bli en bättre start på veckan? Nää tror inte det :P Ska dra in till stan sen med klassen till Medelhavsmuseet.. är inte riktigt 100 på hur man tar sig dit men jonte är ju med och han är expert på att hitta i Stan! Han typ älskar stan? =) 
Men ha en bra dag och hörs senare! Love you guys ♥

god natt

nu ska jag lägga mig i sängen och somna till en film med mamsen :) Ska även ta och göra rostade mackor med varm choklad, mums mums. Ha en bra kväll och sov gott allihopa :) Miljoner pussar från mig! Höhö

utgång

har städat mitt rum någolunda nu och ska ut och möta Cissi baby :) Vi ska först träffa Jimmy och sen hittar vi nog på något roligt att göra som vi alltid brukar göra :P Hihi, vi ses när jag kommer hem! Försök att inte sakna mig så mycket, kyss! 

städning

håller nu på att städa mitt rum..suck! Fast med nya låtar dunkandes från högtalarna så blir allt mycket roligare! Haha dansar och sjunger samtdigt som man städar, det är något som ni skulle vilja se mig göra :D Haha, nee men ska fortsätta min städning men hör av mig lite senare! Puss på kinden ♥
Mitt fina stökiga rum + en trött ofixad Nathalie :) 

ja jag lever!

har inte orkat skriva något under helgen men nu är jag tillbaka med nya krafter! En ny härlig vecka där mycket roligt händer, bla på lördag så fyller jag 17år :D!! Glöm inte gratta mig då :) Sen så får vi se vad för roligt som jag och Moa kommer hitta på på lördag då vi ska fira våra födelsedagar. 
Men har haft en trevlig helg med Moa och Sara i Nynäshamn i fredags :) en galen men sjukt rolig kväll med nytt folk! :D 

I'm ready for the night!

sitter här i skolan med Sara och Moa och gör inte så speciellt mkt faktiskt :P försöker få min jävla spotify att fungera men den vill inte det, panik! Vad ska man göra liksom? 
Men ikväll blir det iaf party med Moa älsklingen och Sara i nynäshamn. Hoppas Det blir kul iaf för är party sugen och vill dansa sönder! Höhö, Taggade som fan! Men hör av mig lite senare när jag känner för det. Pusssssss

home again!

Hemma nu efter en trevlig dag med Cissi :) Åkte och mötte Cissi direkt efter skolan och jag somnade i hennes säng, höhö var skit trött men skönt var det med en powernap! Sen fick vi ett ryck att följa med Omar på hans träning och det var precis det vi gjorde! Satt i en varm, svettig och stinkande lokal med killar som brottades, so not first class! Men det var kul iaf :P Hoppas ni har haft en trevlig kväll, men nu ska jag lägga mig och sova. Pussar ♥

Good looking day!

Svenska just nu och pratar om ballader och medeltiden..boorging..men vad ska man göra? Men fick tillbaka gamla arbeten från Svenskan och det gick bra! Gick VG- på ena och sen bara ett G på den andra men är glad ändå :) ska efter skolan på möte hos FOKUS med Sara och sen ska jag träffa Cissi!! Min lilla baby ♥
Men skriver lite senare när jag kommer hem eller något sånt :P 
Today is a good loking day! Egopics! I'm Gorgeus ;)

time for school

god morgon alla glada! Nu ska jag röra mig mot skolan och idag är man pigg och speedad, naaaajs! Men har en sjukt bra dag allihoppa. :)

Kanal 5, nu!

Nu börjar Grey's Anatomy och självklart har jag mina goda varmachoklad med mig i soffan :) Så släng på 5an nu och kolla på Greys, kyss och smek ♥

Riverside

ligger och myser i sängen i myskläderna och ska kolla på Riverside nu :) Hehe det är ju faktiskt skit bra! Har även geekat lite Café World på facebook, har ni testat det? Skit kul spel! Men så här ser varmchoklad a la Nathalie ut som Minella älskar! 
Visst ser det gott ut! :D


Det är sjukt gott och tar inte mer än 5 min att göra heller! Det ända du behöver är:
* Mjölk
* Oboy
* Kakao
* Chokladsås (som man har på glass t.ex)
* maränger

P.S Grädde går ju självklart bra att ha men jag tycker inte om det så jag kör utan! 


varma duschar på vintern <3

har precis kommit ut ur en varm och skön dusch! Älskar varma duschar/bad nu när det är så kyligt ute ;) Sitter nu med Minella här bredvid mig och hon tjatar om att ta kort hela tiden med min kamera, hehe she is in love with my camera! Men ska göra en varm choklad a la Nathalie nu som jag gjorde igår, skit god var den! Lägger upp en bild på den sen ;) 
Kyss och mys! ♥  
du gör mig lycklig sockertopp!

Wohoo!

sitter nu på matten hära med Jonte sexiii! ;) Vi har preci fått tillbaka våra matteprov och jag fick VG :D:D:D! Detta har då räddat min dag nu så kommer vara glad och lycklig resten av dagen, och så slutar jag även om 30min då blir det hem och vila ordentligt! 
 
Damn we re good looking! Höhö!
VG, HELL YEAH BITCHES! ;) And no comments about Jontes test... :P

1 week to go

Shit vad bra DH var!!! 1 hel lång vecka kvar till nästa avsnitt...suck! Men i morrn är det ju Greys Anatomy också! Men måste se förra veckas avsnitt innan. 
Men nu jag iaf hoppa i sängen och sova! Börjar 8 i morrn med spanska intervju..fan vad boooring! Jag ska vara glad om jag kommer därifrån levande. God natt och sov så gott sötnosar ♥

nu är det tisdagsmys!

ja det är då min lilla version av "fredagsmys", för nu är det nämligen dags för DH, äppelpaj och mys i soffan! Härligt härligt! Och kommer ni ihåg vad som hände i förra avsnittet?? Julie blev ju strypt :O:O!!!! Hoppas hon inte dör! Så skynda er och sett era söta rumpor i sofforna och sätt på Kanal 5 och titta på Desperate Housewifes, NU! 

Perfekt till nyår :D!


pink theme!

på den senaste tiden så har det pratats mycket om Rosa Bandet i tidningar, tv och allmänt i media, så då tänkte jag varför inte klä sig i rosa :D? Så har gjort en kul grej som passar bra nu när det jut är Rosa Bandet, klä dig i rosa! :D

home sweet home

är hemma nu och ligger nerbäddad i min sköna säng! Nu när det är så kallt ute så blir jag så sjukt trött och helt frossig i kroppen, då är det skönt att bädda ner sig :) Ska nog ta och göra varm choklad sen också :) mmmm!
Idag var jag som sagt på Naturhistoriska och Cosmonova, vi såg på Grand Canyon på cosmonova och den var inte så jätte bra, jag kan iaf säga att jag har sett mycket bättre! Men efter det så drog jag, Moa, Jonte och Sara iväg till Subway och käkade lunch, mysigt! Men ska nu springa iväg och göra varm choklad :) Kyssar ♥ 
inne på Cosmonova! Inte världens finaste bild men whatevah!

OMG!

vaknade precis och ser att det snöar utanför mitt fönster!!!! Det är bara den 13e oktober och snöar redan! Haha sjukt kul. Jag tycker vintern och snön är as mysig, me live it :) Men det är blött på marken så snön här hemma håller sig inte kvar, det smälter på en gång.. :(
Men ska äta frukost, sminka mig och sen röra mig in mot stan och möta klassen! Naturhistoriska och Kosmonova nästa :P Höhö. 
Kyssar ♥

almost!

okej, jag klarade inte deadlinen men jag var nära :P Och sen har det tagit typ några minuter att komma in på bloggen också, ibland är blogg.se skit sega! Hatar det...och så har jag fortfarande mega ont i rumpan! Men nu ska vi inte klaga mer. I morrn ska våran klass till naturhistoriska museét inne i stan och sen ska vi se på kosmonova :D Kosmonova är faktiskt riktigt häftigt! 
Men även om jag inte klarade deadlinen så är jag andå nöjd över vad jag hann med :
                       duscha!                                                                  dricka oboy ;)!
                borsta tänderna!                                                    lägga mig i sängen :)!



Och så hann jag ju med att skriva det sista inlägget också :) Även fast jag inte klarade min tid så bra, men ääh 30min hit eller dit spelar inte så stor roll, höhö. Men ska nu lägga mig och sova för jag behöver verkligen sömn! Kan det inte bli helg snart igen? Fan...det är bara måndag kväll fortfarande..4 dagar kvar till helgen...suck! 


deadline - 20min!

japp that's true. Är så sjukt trött så hr bestämt mig för att klockan 21.00 ska jag ligga i sängen och sova! Och jag måste hinna duscha, borsta tänderna, dricka oboy, hinna skriva ett god natt inlägg till er och sen ligga i sängen! Bäst jag skyndar mig. Kyssar ♥ 

videoblogg - flum

haha videoblogg inlägget för först meningen att jossan skulle göra ett men blev inte så. Ser förjävlig ut och städar... haha men det gäller ju att bjuda på sig själv ibland även fast man är lite pinsam! Haha, men enjoy it babes ;)

städning...

måste städa mitt rum snart, pust, suck och stön! Orkar inte städa och sen så ska jag bara barnvakt ikväll också men det ska nog gå bra :) ligger även och geekar Café World, haha jaa ibland är jag en riktig liten nörd. Haha eller? Jo lite kanske. But I'm a cool geek :D höhöh nee men fan vad jag flummar nu alltså. Så slutar skriva nu och skriver sen när jag egentligen har något vettigt att prata om. Så puss och knull så länge! And i know you will miss me ♥

ridning

hade ridning idag med halva klassen! Riktigt jävkla kul var det! Känns nästan som om man vill börja :) men sjukt kul iaf och hade en jätte söt häst! Men good damn my ass hurts! I början gjorde det ju skit ont i baken men man vande sig och det var värt det. Det här är definitivt något jag vill göra om :) Me like riding *don't take it the wrong way*







lonely, I'm so lonely!

ligger här i Moas säng helt ensam och övergiven :( Min Moa har faktiskt lämnat mig för att övningsköra :O Bitch! Nee nu överdriver jag lite, hihih. Moa är duktig som övningskör! Till skillnad från vissa andra som inte ens gör det...Men gymmet gick bra idag! Har även börjat läsa en sjukt bra bok! Den heter "SÅLD" och är verklighetsbaserad och är så sjukt hemsk, började läsa den i fredags och är verkligen fast i den :) 
Men ska lägga mig och kolla på lite riverside tror jag, men ni får ha en trevlig kväll så hörs vi senare. Kyss på snoppen ♥

gymma!

nu drar jag till Västerhaninge och ska gymma med BF Moa ;) Taggad! Sen drar vi hem till hennes place och ska sleepova där! Najs price liksom. haha nee skämt o sido. Nu drar jag men skriver när jag kommer hem till Mois :P
P.S Har ni spelat Café World på Facebook? Har typ blivit beroende av det spelet också nu... suck! Hahah 

?!

Mamma - Är du redan vaken?!
Jag - Ja, vadårå? 
Mamma - har du slagit det eller är du sjuk?! 
Jag - Nej men jag kunde inte somna om!!
Mamma - Det är något som har hänt med dej!
Börjar jag bli gammal som går upp tidigt på mornarna och går och lägger sig typ innan klockan 24? 
Nää inte Nathalie :D! It's just a phase that I'm going true!

pigg och gla, kexchoklaa

God morgon bloggen! Är sjukt pigg idag och det passar ju bra för ska gymma med Moa baby idag och sen ska vi dra hem till henne! Girls night liksom! Men är verkligen på jätte bra humör och pigg och allting idag, woho! We lite when Nathalie is in a good mood :) 
Men måste faktiskt äta frukost nu! Skriver lite senare, pussar ♥
Baby you're all that i want, when you're lying here in my arms...

fan!

Sverige förlorade.. skit kul? neeej! Sverige gjorde 2mål som räknades bort och sen gjorde jävla Danmark ett mål och Sverige loosade...men det finns fortfarande en minimalchans att Sverige kan fortfrande gå vidare till VM i Sydafrika om portugal-ungern gör oavgjort, hahah! I know my sports, haha ne jag hade egentligen ingen aning om att Sverige fortfarande kunde vinna fören pappa förklarade allt för mig. Så jag är inte så duktig som jag verkar. 
Micke kom även hem med choklad till mig så nu blire mys framför TVn med en film och en massa Cola!
fan att Sverige förlora! (bjuder på den bilden idag)

they are stuck!

dom här låtarna har fastnat på mitt huvud så sitter och lyssnar på dom hela tiden! :D Så det är blir helgens låtar ;)!

Sverige - Danmark

Nu har Timmy åkt hem och ska snart sätta mig i soffan med pappa och Micke och kolla på Sverige - Danmark! Jag gillar som sagt sport så det ska bli kul, heja Sverige!!  Skriver lite senare under kvällen! Kyssar ♥

 

                                     

 

 


ska snart röra mig!

ä nu färdig fixad och allt är klart! Fast har ingen plattång för glömde den hos mamma men det får funka ändå :) Så sitter nu här och väntar på att mina byxor ska bli klara i torktumlaren snart...suck! Eftersom jag redan är klar och Timmy är inte klar än så tog jag lite egopix :P hehe, I know you like it, hihi!



ont i huvudet!

har precis kommit hem från fest hos Hampus. Men grejen är den att jag har en så sjuk jävla huvudvärk...det var mycket folk som var trevliga och bra musik (förutom när jimmy eller någon annan mupp satte på ROCK?!) men huvudvärken förstörde verkligen ALLT. Så jag valde att dra hem istället så ska lägga mig och kolla på en mysig film :) är ju ensam hemma tills pappa kommer hem inatt någon gång :P 
Men det var även lite kul hos Hampus. Det var några 94/93or som var där också och verkade vara liksom värsta "ååh jag är så vuxen och snygg och kan få vem jag vill här"...patetiskt! Dom strulade överallt med "sina" killar och visade sina BHar till typ max och världens push up? Lilla flickor, grow up! Aja men på något sätt känns det som en "Hampus style".. Nä men nu ska jag lägga mig i sängen och mysa :) hoppas ni har haft en bra kväll och förlåt för dåligt bloggande idag. Pussar ♥
fuck huvudvärk!

sista inlägget för dagen!

är jätte trött *som vanligt*.. okej jag skriver det typ i varje inlägg som jag skriver liksom det sista för dagen så kanske ska sluta skriva det för ni fattar ändå att jag är trött eller typ. men whatever! Ska lägga mig och sova nu med en kopp varm choklad, för fick ingen på träffen :( buhuu för mig!

Men den största anledningen till varför jag skulle skriva det här inlägget var faktiskt inte för att säga god natt till er, ja jag är lite elak ibland, hehe, men det var faktiskt för att påminna er om att om 16dagar fyller jag 17år! Äntligen! Så på lördag är det alltså 14dagar kvar och fyller då 17 på en lördag, kan det bli bättre ;) 
Och så kommer jag ÄLSKA oktober månad! Jag fyller ju 17år och sen så kommer jag vara så riik! Nästan som Kissie, haha nee okej inte som Kissie kanske men rik kommer jag vara! Kommer typ känna mig så rik som henne kanske? Men whatever, kommer ju aldrig in på det jag ska berätta så här kommer det! 
Studiebidrag 1050:-, lön *000 (vet inte vilken siffra som sätts framför för det beror på ånger osv med alla ordrar, men hoppas på att jag får minst en 2a eller 3a där framför!) och sen så fyller jag ju år så kommer säkert få presentkort eller pengar av släkten. Åh vad livet är underbart ibland! 
Men nu ska jag sova :) pussar!
17år snart ;) Suck on that :D hahahihihahaho

träningsvärk

har nu för ett tag sen kommit hem efter att jag träffat Sanna och Cissi :) det var ett tag sen! Men vi hade det trevligt, satt på träffen och flummade! Höhö, sen i morrn så ska jag träffa mina pinglor igen ;) Då vi ska sitta hemma i Jimmys lägenhet och kröka lite, trevligt! Men blir för min del en lugn kväll pga inga cash och så vill jag inte precis vara bakis i morrn då jag ska träffa Timmy, haha inte så kul kanske :P
Men hade som ni säkert vet, orientering idag, och det var verkligen skit tråkigt :( och jobbigt like hell! Alltså typ alla kontroller låg typ högst upp på sjukt branta berg (och som ni ser lite på bilden så hade jag vita stövlar på mig) men jag var ändå typ bäst av alla xD Jag var den som klättrade typ hela tiden av mig och Sara, höhö duktiga jag...*host* Men i alla fall, det jag skulle komma till var att jag har nu fetaste träningsvärken i benen och så tog det 3timmar för oss att hitta 9banor och vi hade ändå medelbanan...då undrar jag hur den svåra var!



hemma nu!

måste packa grejer hem till papi och sen så måste jag och syrran äta något för pappa kommer inte hem ikväll, Woho partyyy!! Haha nee så kul ska vi inte ha det denna torsdag! Ska faktiskt ut och träffa Cissi älsklingen sen och troligen blir det förbi träffen då jag ska köpa en varm choklad! Punkt slut. Skriver sen biatches. Kyss på nosen ♥
syskonkärlek!

god morgon!!

god morgon allihopa och hoppas ni har sovit gott och att ni är lika pigga som mig idag! Wohoo, har sovit sjukt bra inatt och tog en dusch i morse som gjorde så jag blev extra pigg. Så nu taggar vi till inför orienteringen idag...*host* eller okej vi ska försöka tagga till!
 
the best orientering outfit ever!
jeansleggings - Gina
rosa linne - Gina
AIK tröja - fick den av syrran xD haha!
dunjacka - ingen aning, fick av mamma :)

inga kommentarer om mina "To Do list"..

det gick inte så bra för min lista som ni märkte på rubriken :P Hehe, men ska nu lägga mig och sova för kommer typ dö snart! Men kolla här vad jag läste i Metron i morse:
Det var en artikel om "Därför har kvinnor sex". Haha den var väldigt rolig och vissa saker chokerade mig. Här är några exempel på vad som stod i tidningen om varför kvinnor har sex:
* Dom tycker synd om männen*haha!*
* som gengäld för hushållssysslor
* för att höja statusen bland sina vänner
* ekonomiska motiv, t.ex att mannen bjudit tjejen på restaurang
* för att hämnas genom att ge någon en könssjukdom (ovanligt, men det händer)
* lindra spänningshuvudvärk eller migrän
Det som chockerade mig mest var: "ha sex med min partner på grund av våra känslor för varandra" kom typ längst ner på listan?? Vad har hänt liksom med svenska människor och sex? Kolla bara på de exempelna jag skrev ovan, det där var några av de populäraste och vanligaste orsakerna till varför kvinnor har sex. Det är stört tycker iaf jag!

jag är fri som en fågel, ja frii som en fågel!

sista arbetsdagen avklarad och jag var den första som klarade hemgångsmålet, ganska uppenbart eller hur :)? Jag är ju så duktig på mitt jobb! Ingen vill att jag ska sluta för jag är så duktig, jag ligger på över 2,0 ordrar i timmen (som är bra för er som inte vet) och är bäst helt enkelt! hehe okej, nu ska vi inte överdriva. Bäst är jag inte men jag är sjukt bra på det jag gör! För första gången nu känner jag att jag faktiskt kommer sakna jobbet... lite tråkigt men sånt är livet. Jag kan ju liksom komma tillbaka dit när jag vill så det känns skönt iaf att jag alltid kommer ha en arbetsplats där om det någon gång kommer krisasig med money. 
Aja nog om work. Jag hann inte hem till Greys anatomy så sitter och deppar för mig själv, aja jag får väll se reprisen eller ladda ner :P?
Ne men nu har jag gjort en lista på saker som jag måste göra innan jag ska sova (är helt död):
* duscha
* packa ner kläder inför orienteringen i morrn...SUCK!
* äta paj som jag såg mamma har bakat (hihhi)
* torka håret
* skriva 1blogg inlägg
* städa rummet (jag tror nog att det inte blir av ikväll, jag är lat av mig som ni vet!)
* SOVA!
Jag kommer typ få sova om 2-3timmar? Men om jag struntar i rummet så kanske jag kan få sova redan om 1timme..hmm, okej vi tar städningen i morrn istället. hihi


matteprov..

Matteprovet börjar om 10min, suck! Jag och Moa var duktiga som pluggade igår och så kollade vi på DH! Skit braa var det ju! Längtar redan till nästa vecka :P Och ikväll är det sista arbetsdagen och Grey's Anatomy är ju också, men kommer missa det pga jobbet så år se repris på söndag eller något :P 
Men nu ska jag tagga till inför matte provet, wish me good look! :) 

skönhetssömn

nu ska jag och Moa sova md vårat te som vi precis gjort :) och pluggat matte har vi också gjort, duktiga vi är! Nu är man taggad inför prov..neeej! Men ska somna till Riverside nu så hör av mig i morrn sötnosar. Puss ♥
Juste, sorry för förra inlägget. Har nu snackat med en person och allt är löst nu :) hihi
jag njuter!

What is the problem?

nu ska jag göra ett klagoinlägg. Så om ni inte vill läsa så säger jag till redan nu. Men det handlar nämligen om en grej som vi i klassen skulle ha gjort nu på Lördag, vi skulle följt med V****** till hennes land ute på värmdö. Och nu är situationen så här:
Hon får inte för sina föräldrar ta med hela klassen till Värmdö och det förstår jag faktiskt och håller med om. Det är självklart att 20st inte kanske kan komma och vara i Värmdö. Men det är inte det som är grejen. Utan att dom sitter och pratar om "vad ska vi äta till middag, vad ska vi ha för godis, vad vill ni ha för frukost" osv. Medans vi andra som inte kan följa med får sitta och lyssna på det här. Det tycker jag är riktigt dålig stil. Har ni ingen respekt? Tänk att det kanske finns vissa i klassen som tar åt sig och verkligen vill följa med och kan inte. 
Jag har ändå andra planer på lördagen så för mig är det ingen big deal om jag får komma eller inte, men jag tycker ändå stilen som dom kör med är dålig. För det kan finnas vissa i klassen som verkligen vill följa med men får inte det och så får dom sitta och lyssna på det ni pratar om inför lördagen. Så när dom som ska följa med till Värmdö vet att hela klassen inte kan så tycker jag inte att man ska sitta och planera sånt här i skolan. Jag blir bara så irriterad över att man kan liksom göra så? Det är dålig stil! Och sen att hon som har grejen på Värmdö inte ens bjuder med sin barndomskompis som går i våran klass men bjuder andra från klassen är bara ännu värre. Tänker inte nämna namn men det här är iaf vad jag tycker! Planera hemma eller över facebook istället. 
Så nu har jag släppt av mig min lilla irritation och ska fortsätta jobba på här på Journalistiken! 

This Weeks Plans

Lunch rast nu och sitter här och kollar Sthlm Fashion Week som både jag, jonte, Moa och Johanna vill gå på! Men det står att det är 18års gräns, ofta! Johanna är mest irriterad här för hon har bestämt att hon SKA gå på det :P Men hoppas på att du får det :) hihi, men här kommer lite planer som ska ske i veckan :) 
Tisdag - Moa sover hos mig och det blir myskväll med premiären av DH! Glöm inte, klockan 21.00 på kanal 5!
Onsdag - Sista arbetsdagen + matte prov + Australien möte
Torsdag - möte med Fokus med Sara klockan 14.00 
Fredag - Helg! Krök?
Lördag - Träffa Timmy :)
Söndag - No plans!

skolan

nu sitter jag här i skolan och har Geografi...inte världens roligaste grej kanske men man överlever ju! Har ju min fina MAC som gör min dag :D Hahah nee men nu skoja jag, eller okej, nej det gör jag inte.. haha, MAC gör faktiskt min skoldag, typ :P Höhö, men nu ska vi dra upp och käka lunch! Så peace out! 


filmmys med mami!

har äntligen pluggat klart äcklig matte, men bra gick det eftersom Algebra och Ekvationer är min bästa del :) Jag är så duktig! Men ska nu lägga mig i sängen med kvällsfika och kolla på en film med mami som vi båda somnade ifrån igår, haha skillade vi är! Men jag skriver mer i morrn mina älsklingar, puss puss! ♥

Minella!

Vill bara säga att jag har nog världens sötaste lillasyster :) Hihi, min lilla bebis, eller okej hon är 4år men hon kommer alltid vara min lilla bebis :D!
Kärlek till dej Minella! ♥

vad ska man äta?

är hemma nu och känner mig verkligen jätte trött.. ska försöka sova tidigt idag iaf! Är ensam hemma just nu och jag vet inte vad jag ska äta, för mamma är på möte och Micke (min styvpappa) ska på pingis så jag måste laga egen mat..Aja det ska bli kul att se vad jag hittar på! 

Naturkunskap

sitter nu i skolan och har naturkunskap och Britney Spears låtar ösas för fullt i mina öron!! Najs :D Har en massa gamla Britney låtar också så sitter som en idiot och sjunger xD Haha, men whatever! 
Idag kommer det bli matte plugg... har prov på onsdag.. Kul! Not.. Nää men ska försöka jobba klart nu om Lapplandia, hehe kisses! ♥

jätte fulaa godisar!

är nu hemma och har precis ätit pasta med kyckling, den var helt okej men inte den bästa man ätit. Ligger även och kollar på Top Model och snart blir det bubbelpool bad :) mysigt! 
Gick bra idag på jobbet också, fick ihop 670spänn så det är inte helt fel! Men ni undrar säkert vad jag menar med min rubrik, och det är faktiskt så att min syrra har hittat ett par jätte fula godis råttor som ser ut att smaka typ skit men dom är verkligen skitgoda! Haha, här får ni se:
Själv så tycker jag dom är jätte fula och ser inte alls ut att smaka gott :P

jobbet

sitter nu på jobbet och det går faktiskt riktigt bra idag, pengar rullar in som det ska, det går bra nu! Hahah nee skämt å sido här people! Men idag ska jag bara vara hemma och mysa i sängen framför en mysig film. Det är ju så äckligt väder ute!!
Igårkväll btw så var jag med Moa och Timmy och vi kollade på Drag Me To Hell, helt klart en sevärd film tycker jag! Den var lagom läskig och oftast när filmer är äckliga så är det en massa blod och skit men det var det inte i den här filmen, det var liksom äckliga grejer som slem, larver osv. Haha låter inte så mysigt men filmen var bra :P
Men ska jobba vidare nu, hör av mig senare när jag kommer hem. Kyssar ♥

ny duschad!

precis duschat klart och nu sitter jag och Moa här och lyssnar på musica! Måste snart, eller senare börja städa, inte coolt mannen! Sen blir det myskväll hos Moi, myspys! Ne men nu ska jag ta ett glas oboy och gå och tvinga Moa ut på en ciggiluring med mig. Så vi höres troligen senare. Puss puss puss puss puss!

mysdag

nu är alla vakna och vissa är ju lite bakis haha men inte jag! :) Har också druckit varm choklad, mums vad gott. Måste hoppa in i en dusch också och sånt. Idag blir det mysdag med Moa men ska också träffa Timmy :) Måste se Drag Me To Hell som jag fortfarande inte sett för ingen vågar kolla på den med mig.. 

världens bästa människor

vill bara säga att jag festar just nu med världens underbaraste människorr!!!! Johanna och Jonte är ♥ och Timmy är jätte gullig också :) och Britney Spears låtar ösas för fullt hära, underbart! pussar!
jag älskar min nya cam! Märks det :P? 

Uppdate from thee partey!

eftersom man har sin data man fått från skolan med sig överallt så kan man ju uppdata sig hela tiden! Alkoholen rullar och roligheterna ökar ständigt! Kör nu sanning och konsekvens, hahaha! Speak to you guys later!
Cheers from me!

get this party started!

Nu röjer vi sönder i huset! Puss bitches!! ♥ 
 

Partey tonight!

tjena alla bruds! Jag, Jonte, Johanna, Sara och Moa sitter hära hemm hos Moa med våra datorer och planerar lite plans inför the night! Då det är krök at Moas place, så är ni intresserade att komma så är det bara att komma! 
Måste snart börja fixa oss men först blir det mat med kyckling vingar, pommes och pizza! Jummie. Men bloggar lite senare :) 

Kisses from thaa House!


sovmorgon!

nu är det dags för mig att hoppa i sängen och sova lääänge! Skönt att jag har sovmorgon i morrn till 11.20 så jag kan sova ut.. men måste upp extra tidigt för att packa allting jag ska ta med till Moa twin i morrn. Så säger god natt nu till er och min fina MacBook och så hörs vi i morgon helt enkelt.
Ne juste, jag hittade även en av mina favorit jeans som har varit borta i MÅNADER, och nu helt plötsligt ligger dom överst i min garderob :O det är lite spooky tycker jag, aja bara dom har hittat tillbaka till mig så är nöjd =)
Sov gott ♥ 
min fina sköna morgonrock!

parety tomorrow!

äntligen hemma från jobbet fast med huvudvärk då... men annars är allt super hära! I morrn blire partay med mina älsklingar. Ska bli skita kul! Hoppas på en lyckad kväll iaf, ska försöka få med mig en viss person också. Hahah men det får ni inte veta :P Hihi, ne men ska äta middag nu, mami har gjort pancakes! Love it, så i speak to you guys later! Jag diggar verkligen my english. Kisses ♥

tvillingar?

Jag och Moa har några gånger på t.ex fester blivit frågade om vi är syskon eller släktingar men nej det är vi inte. Och vi blir lika chockade varje gång :P hehe, men idag i skolan så var det en kille som går i Idrotts 3an som frågade om vi var TVILLINGAR?! Alltså själva så tycker jag och Moa att vi är ganska lika på beteendet och personligheten men inte på liksom utsidan. Haha men är det så? Är vi lika? Lämna snälla en kommentar! Var anonym om du vill :) Skulle vara kul att veta! Pussar

Så lika är vi väll inte så man kan tro att vi är syskon och till och med TVILLINGAR?! Eller?

våran klass är nördar :D!

slutade för 1 timme sen men klassen sitter fortfarande kvar i skolan och leker med våra nya datorer :D skiit kul ju! Ja våran klass är lite nördiga men coola för vi fått datorer! Haha, och nu har snälla Tantos fixat Spotify och MSN till mig! Wohoo! Takc Tantos. Ska jobba klockan 5 också, blää. Men hoppas att det är roligt folk som jobbar och att ja tjänar massa para ikväll! Chiao ♥

RSS 2.0