Är jag den enda som missat?

Har hittat en ny Britney favorit låt. Och om jag ska vara helt ärlig så hade jag aldrig hört den här fören Izabella spelade upp den på sin dator för någon vecka sen, jag hörde ju att det var Britney men kände in alls igen låten? Och ändå är den tydligen från 2008 och var en bonus track till hennes album Circus (fast den finns inte på skivan, har den hemma och kollade direkt) och Lady Gaga är en av dom som har skrivit låten!? Hur kan jag ha missat den? Men den finns inte ens på spotify? Aja, den är i alla fall super bra ♥
Av någon anledning så fungerar det inte att lägga upp videon i html, hade problem med det redan förra veckan? Men här är länken i alla fall så får ni lyssna på den:
http://www.youtube.com/watch?v=A5iPOjiKLqU

myskväll blev till fotbollskväll...

Är ny duschad + rakad + rosa mjukisdressen är ny tvättad så jag är nu redo för en myskväll med min kära pojkvän. Som det ser ut nu så kommer våran myskväll gå ut på att titta på fotboll, typ Napoli - Milan? Visst fotboll är kul men såg fram emot en mys kväll med film. Fick detta gulliga sms från min pojkvän när jag försökte få han att se på film ist: "men en sak måste du förstå Nathalie, Zlatan kommer alltid först". Jahapp liksom, tack för den? *Hoppas ni förstår ironin :P*
Men är man tillsammans med en sport nörd så är man, men då borde de ju fungera åt båda hållen? Så är han tillsammans med en party queen så är han. Oh yeah, looking forward to wednesday!
Måste torka håret! ♥

Hörs sen!

Går ut och tar en skön promenad en stund :)

fortfarande sjuk??

Jag förstår inte hur jag fortfarande kan vara förkyld? Trodde jag höll på att bli bättre men sen kom halsont tillbaka igår... suck! Jag orkar inte ligga hemma, jag vill ut och göra saker. Jag vill gymma men det är absolut inte bra att göra när man är sjuk :( Jag ville följa med Cissi och shoppa idag men eftersom jag inte känner mig helt frisk så vill jag inte anstränga mig så mycket.. Men ska om en stund gå ut och ta en promenad! Har inte varit ute någonting sen i onsdags!!
Älsklingen skulle ha kommit igår men han kommer ikväll i stället. Ibland så önskar jag att hans skola brann ner eller något så jag kan få träffa min pojkvän.. Men ikv så ska jag äntligen få mysa med min pojkvän :)

kryssning på onsdag!

Är otroligt taggad inför onsdag då jag och Moa ska åka på kryssning :D Vi bokade för kanske 1 månad sen och vi har räknat dagarna ända sen dess :P Det kommer bli riktigt jävla kul! Underbart också att det bara är jag och Moa som åker, like old times ♥ Det kommer bli en härlig liten resa på 23 timmar :)

Nya skor är på väg!

Skulle ha träffat Nastasia ikväll och haft en myskväll med godsaker och melodifestivalen innan hon åker till Finland i morgon men jag är ju fortfarande sjuk :( Det suger!! Kommer ju inte få träffa min lilla blondin på hela lovet då... Jaja det finns inte så mycket man kan göra. Jag ska bara vara hemma ikv och titta på melodifestivalen med familjen och leka lite med syrrans iPhone (JA hon har fått sin men inte jag :(!! ) Jävla Tele2..
I morgon kommer älsklingen hit och förhoppningsvis tar hand om mig :) Saknar mattias supermycket!! ♥
ska försöka städa upp lite i mitt rum! När mamma kommer hem från affären så har hon hämtat ut ett paket till mig med skor!!!!

25e februari

Har inte bloggat sen i onsdags och det beror på att jag fortfarande är sjuk. Och det innebär att jag inte har något att skriva om för jag gör samma saker hela tiden, dvs: jag sover, äter halstabletter, dricker vatten, tittar på film/serier, vilar lite, dricker mer vatten osv. Så det är därför jag inte skrivit något.
Men idag är det fredag och det känns skönt att bara vara hemma (har ju inte så mycket val?), men ska ju på kryssning på onsdag så är väll ganska bra att ta det lugnt nu :)
Ska fortsätta att se på Parlamentet nu (saknar Björn Gustavsson!!!) ♥

sjukliiiing

Jepp, precis som jag kände på mig igår så blev jag sjuk :( Ligger och frossar i sängen och har mega ont i halsen. Men jag lyckades ta mig upp ur sängen och gjorde mitt bästa på arbetsintervjun! Jag ska dit om 2 veckor och provjobba och förhoppningsvis så får jag ett sommarjobb efter det :)
Men ska lägga mig och se klart på det sista avsnittet av OC och äta lite glass. Vi hörs när jag orkar skriva/ blir frisk.

UF mässa!

Har varit på UF mässan de senaste två dagarna och det har varit fullt upp så har därför inte haft tid att blogga något! Mår idag inte så jätte bra så tänkte köra en kortis med mestadels bilder från mässan. Tror jag börjar få feber och ont i halsen... och jag ska som ska på en arbetsintervju i morgon!! På Grand Hotel! :D
Så ska nog vara hemma i morgon från skolan så jag kan vara någorlunda pigg och kry på intervjun.
Tjejorna och våran monter :)
pengar rullar in som de ska! Vi fick in några tusenlappar på dessa två dagar :)
Me and Angiee!
MoneyMakers UF!

iphone 4!

efter mycket om och men så har jag lyckats övertala min pappa... att få en Iphone :D! Pappa beställde den idag så är överlycklig just nu! Har tjatat på pappa i över 6 månader på att jag vill ha den, hihi :)

ny nattklubb igår

Det blev en utgång för mig igår med Nastasia och Agnes, vi hamnade på nattklubben Entourage som ligger vid Kungsträdgården. Det var kul att pröva någonting nytt och stället var helt OK, men trodde det skulle vara bättre. En nackdel var ju att det var ganska många icke-svenskar om man säger så. Jag har inget emot utländska över huvudtaget men jag känner ingen större lust att gå ut på krogen på ett sådant ställe. Hoppas ni förstår :P?
Så just nu ligger jag i soffan och tittar på HV71 - AIK och äter Ben & Jerrys :) Sen så ska jag hem till mamma och se på melodifestivalen och mysa med Mattias :) Vad ska ni andra göra ikväll då? Utgång eller hemmakväll?
Half Baked är den godaste smaken av de som jag hittills smakat!

16 februari

Har precis kommit ut ur duschen + Britney spelningslistan är på + mitt rum är städat + ska smörja in mig med Body Silk. Måste ju fördriva tiden med något medan jag väntar på att älsklingen ska komma. Jepp, jag får sovsällskap i natt :D

Even more...

Kom för någon vecka sen in i en shopping depression, ja det finns faktiskt sånna. Jag var jätte deppig och ville bara köpa nya kläder, hade inte shoppat sedan mellandags rean :O!!! Men så visade jag ju i bloggen att jag beställde kläder för 2 veckor sedan och fick hem dom i går :) Så nu mår jag bra. Men man kan aldrig shoppa för mycket, beställde hem dessa älsklingar igår. Perfekt till sommaren!!
Har alltid velat ha ett par skor med kilklackar! Sedan kommer den korta tröjan passa perfekt till sommaren, speciellt nu när jag tränar ;) Haha på tal om träning, jag redan gått ner 2 kg och äter precis som vanligt, dvs godis, chips och lite annat gott :) Kom ihåg: Man ska äta för att leva inte leva för att äta!

tröttis

Gud vad trött jag är! Var i stan idag med skolan och åkte sen "direkt" och gymmade, och nu är jag riktigt trött... och hungrig... ska ta en macka och vila lite framför OC. Måste se klart de 3 sista avsnitten av säsong 3 innan Mattias kommer ikv så vi kan se på säsong 4 tsm ;) Men jag klagar inte, OC är ju så braaa!!
Vi hörs sen, har ändå ingenting vettigt att säga just nu (brukar jag ha vettiga saker att säga?) :P

mina bästa vänner - choklad & O.C

blev att jag blev ensam i år på alla hjärtans dag ändå... fast det var inte älsklingens fel, han blev lite dålig bara. Men fortfarande riktigt tråkigt eftersom jag verkligen gillar alla hjärtans dag. Nåja får göra det bästa av situationen och det innebär choklad och OC!
Fick av mamma och Micke :)
Gymmade i 1 timme idag och åt kycklingsallad så får unna mig lite gott!

13 februari

Haha jag lever. Hade en supertrevlig tjejkväll igår hos Nastasia och efter städningen igår så fick jag lite brottom, som vanligt? Var lite smått bakis i morse från igår men efter en redbull, kinamat och hockey matchen så mådde jag mycket bättre. Har legat och nördat till OC hela kvällen för att försöka hinna till säsong 4 tills i morgon. Det är ju alla hjärtans dag i morgon och jag får spendera den med min älskling :) Så hade tänkt att vi kunde titta på första avsnittet tsm i morgon då han varit snäll och väntat på mig! Förra årets alla hjärtans dag spenderade jag också med Mattias fast vi var inte tsm då, vi har 1 år i mars ♥
Men måste sova nu, ska upp tidigt i morgon och ska orka med att gymma efter skolan också. Så vi hörs i morgon :)
Söta nallen som jag fick från Nastasia när jag kom hem från Thailand förra året, hur gulligt som helst av henne ♥

Jag vill vara brun

De här är de 2 första bilderna som jag tog efter att jag kommit hem från Thailand, snacka om brownie! Visst det är cam bilder och visar inte så bra, men man ser ju ändå att jag är jävligt brun om man jämför med bilder som jag nyligen lagt upp.
Om 4 dagar så var det exakt 1 år sedan som jag åkte till Thailand... JAG VILL TILLBAKA!

städa

Hann inte skriva igår för det blev väldigt stressigt att komma iväg, fick skjuts av mamma för tåg och bussar fortfarande strulade igår kväll. Men nu är jag här i alla fall! Är hemma också och ska börja städa innan jag ska iväg. Det blir filmkväll hos Nastasia då vi ska äta gott, dricka vin och kolla på film. Supermysigt ju! Men back to the städning!

It's f*ckin kaos

Första gången som jag varit med om sådant här kaos. Alla bussar i stockholm är inställda och tåg är sena, kollade nyss på sl hemsida och de är upp till 60min försenade. Men jag stannade hemma idag, blev väckt i morse av mamma och berättade att allt stod still. Fick ett mail av min lärare i morse också "Skolan är idag stängd fredagen den 22 februari", det har jag aldrig varit med om. Trodde att sådant bara hände utomlands när det var orkaner och skit. Får hoppas att bussarna börjar gå ikväll i alla fall för ska ju hem till Mattias, annars får mamma skjutsa :)
Hade ju tänkt att gymma idag men det går ju inte :( Så får lägga mig och titta på OC och äta lite frukost. Vi hörs senare, I promise ♥

10 februari

Idag är ingen bra dag. Jag har träningsverk (det är ju positivt eftersom de bevisar att jag tränat mycket men det gör ju ont!) och sen så är jag riktigt trött också :( jag och Mattias låg och spelade Angry Birds på hans iphone fram till 2 i natt, ett oerhört beroende framkallande spel!!!
Och sen så ska jag sova hemma i natt också. Det ska bli jätte mysigt att få komma hem till mamma och systrarna men har blivit så van nu att ha min älskling bredvid mig så saknar honom redan! Höhö :P Men ska dit i morgon igen :)
Aja nog om min dåliga dag. Talk to you guys later!
Träningsverk som fan i magen och benen. Jag går som om jag precis klämt ut en bebis!

slutkörd

Kom precis ut ur duschen efter att ha varit och gymmat här i kallhäll (mycket fräschare gym måste jag säga!!). Gymmade i 1 och en halv timme så är ganska trött nu. Försöker tjata lite på mattias att han ska laga middagen nu när han ändå är hemma liksom, jag har ju gjort det de andra dagarna :P Så vi får se hur jag lyckas!
Har myst ner mig nu i mjukskläder och ska titta på OC :)

OC förstör förhållanden!

Haha okej nu överdriver jag xD Men ska berätta här. Ska just nu gå och lägga mig hade jag tänkt och det är väll ganska självklart att man vill gå och lägga sig med sin pojkvän? Men han har blivit värsta OC nörden så han tänker inte gå och lägga sig! Så får somna själv, och lär väll vakna om någon timme av att han kommer nerkrypandes i sängen :P
God natt ♥

Masterchef

Nu när jag bor hos mattias ett tag så är det jag som står för matlagningen här eftersom han kommer hem så sent! Så just nu är det fullt upp i köket här i kallhäll:
Oreganokyckling blir det ikväll! (en av mina favoriter, MUMS!)

nya kläder

Beställde hem dessa nya kläder igår ;) Skulle beställa hem den här också:
Men det blev något fel när vi skulle betala :( Så får fixa det i morgon! Tycker verkligen den här toppen är sjukt snygg!

@ Kallhäll

Befinner mig just nu hemma hos Mattias och jag bloggar från min dator, har kopplat ihop mitt internet till min fina Mac ;) Igår så var det ju melodifestivalen och det var väll inte så jätte bra men det var några låtar som jag tyckte verkade ganska bra :P Mina och mattias favoriter gick till finalen i alla fall så jag är nöjd. Höhö. Gud vad nördig jag låter nu som sitter och pratar om melodifestivalen.
Så nog om det, ska fortsätta kolla lite på OC och kanske äta lite mer Ben & Jerrys, köpte en ny smak också. AND I LOVE IT, OH MY GOD!!

vill ha hund...

Min faster är ju som jag berättade igår här och hälsar på + att min kusin har judo tävling i Stockholm. Och de har tagit med sig sin "lilla" vovve Ina :) Älskar verkligen hundar och speciellt den här sötnosen :)

första gympasset

Japp, idag körde jag mitt första gympass! Det blev 45 min vilket jag tycker är rimligt för första gången, man ska ju inte köra så hårt första gången. Men 45 min räckte för mig. Jag cyklade och körde någon maskin för magen. Det jag ska träna är ju självklart rumpa och mage ;) Mattias kommer nog bli nöjd när jag börjat komma i form ;) Höhö.
Men måste säga att jakans gym var otroligt litet, precis som många sagt. Det fanns ju inte ett löpband! Whats up with that? Men på söndag så ska jag och Mattias gymma i kallhäll där det tydligen ska vara mycket större.
.
.
Men nog om gymmet. Ikväll så blir det en hemmakväll med OC och lite godsaker (får ju unna mig lite!) för faster kommer till Stockholm över helgen och i morgon så åker jag ju till mattias och kommer "bo" där i några dagar. Så passar på att umgås med min pappa lite :)
ny duschad och myskläderna på!

Jag har gymkort!

Äntligen! Nu har jag ett gymkort som gäller i 1år, så nu jävlar :) Första passet kör vi på fredag! *hann inte gör det idag :(*

1 februari

Varit jätte dålig på att blogga nu igen... I know :( Ska försöka bättra mig!
Tisdags kvällen spenderas med OC, Red Bull & glass med frukt ♥


RSS 2.0