Kungarna och OTH

Är jätte trött och orkar faktiskt inte se på idol ikväll. Så ska mysa ner mig i sängen nu och titta på Kungarna Av Tylösand & det nya avsnittet av One Tree Hill. Sen är det sovdags för min del!
Men vad ska man göra i helgen då? I morgon så ska jag träffa Mattias, riktigt mysigt :) sen på lördag vet jag inte. Kanske blir en hemmakväll? Kanske bäst så med tanke på hur dåligt jag mådde i söndags? Men vi får helt enkelt se hur det blir :)
Nu blir det myspys, god natt på er ♥

min lunch:


Kycklingfilé & potatisgratäng. Det var otroligt gott och jag blev riktigt mätt! Vi åt på PAUS som ligger i haninge centrum, rekommenderar det verkligen!


a busy day

Har inte hunnit blogga någonting sen igår kväll. Nastasia kom ju över och sov hos mig, trevligt! Och sen så har jag gjort så mycket idag. Först så var det lektion, sen på håltimman blev det en god lunch i centrum + solning med Moa. Och sen jag har kommit hem så har jag pluggat och åkt hem till pappa. Nu äntligen får jag lite fritid. Så tänkte visa min nya telefon ;)!

Hehe ja det blev ju en rosa mobil, men kunde inte motstå! Och så har man världens finaste bakgrundsbild också ♥

ny mobil

har en ny tillfällig mobil ;) Så håller på att fixa lite inställningar och fixar nya låtar (för självklart är det minneskortet jag har just nu för stort för den nya..) Nastasia är på väg hit också, hon sover över ikväll så vi ska ha lite tjejmys! Skriver senare och så får ni se bild på mobilen!

29 september

Slutade kvart över 10 idag, riktigt skönt. Så åkte direkt hem och har nu slappat framför TVn och ett nytt avsnitt av One Tree Hill har kommit ut också så det ska jag se på! Men först blir det toast :)

skooor!

Har nu införskaffat mig skorna som jag har pratat om :D Dom är så otroligt snygga, passar perfekt till när jag ska ut på krogen i vinter! Är ju faktiskt bara 3 och en halv vecka kvar tills jag blir 18 ;)

700:- Bianco

Back on track next week!

Nästa vecka är en bra vecka. Då har allas favorit program Desperate Housewives och Grey's Anatomy premiär! Kommer ni ihåg hur spännande det slutade? I Desperate så fick man reda på att någon av familjernas barn inte är deras + att det kommer in en ny hemma fru + ett bekant ansikte flyttade ju in på Wisteria Lane.
Men vad hände då i Grey's Anatomy? Jo Derek blev ju skjuten men de lyckades rädda honom + Meredith fick missfall... Den nya säsongen kommer bli riktigt spännande för båda programmen! Kommer ni sitta bänkade nästa vecka? Det vet jag att jag kommer göra!

trött tjej

Som jag sa tidigare så är jag jätte trött idag. Så har inte alls gjort så mycket idag, mest legat i soffan och tittat på TV och lagat middag åt mig själv. Just nu ligger jag och tittar på 16 and pregnant och sen blir det IDOL :) Får se om jag orkar skriva något mer sen. Annars hörs vi i morgon :)


new shoes!

Hallå! Sitter i skolan nu och är jätte trött. Har fortfarande inte fått vila ut ordentligt sen lördags. Så ska mysa och ta det lugnt ikväll.
Fick ett jätte roligt samtal också, Bianco ringde till mig nyss och sa att skorna kommer in i morgon i min storlek! Wohoo! dock kostar de 700:- men dom är så fina!! Måste ju ha ett par snygga party skor som jag kan ha på krogen i vinter ;)
Hörs när jag kommer hem!

26 september

Nu är jag en människa igen. Har tagit en LÅNG och VARM dusch och tvättat av sig sminket. Fan vad skönt! Har även pluggat lite men har inte orkat göra så jätte mycket idag. Men har några bullar och glass som väntar på mig och så ska jag titta på Cougar Town. Hörs mera i morgon.

God natt ♥

hangover

Ush vilken baksmälla!!!! Första gången på riktigt länge då jag är bakis. Huvudet känns som om det ska sprängas och jag vill bara ligga i sängen hela dagen. Och det ska jag göra. Men hade kul igår! Vi hamnade i bagarmossen, det var inte alls så mycket folk men det var kul ändå :) Sen blev det hemgång vid halv 3, mötte även pojkvännen och hans kompisar på nattbussen så man fick sällskap på bussresan och sovsällskap av pojkvännen inatt :)
Orkar inte skriva så mycket mer, så blir lite kortfattat.
Hade ni en bra lördag kväll då?

måste fixa mig!

Det blir utgång ikväll :) Ska till bagarmossen med Jenny från min klass och sen får vi se om några andra hänger på :) Så ska nu ta och fixa mig! Skriver innan jag åker ♥

Subway och solning!

Slutade ju tidigt idag, så efter skolan så gick jag och Jenny till centrum där vi letade efter ett par basket skor till henne. Sen blev det en god lunch på Subway, det är ju så gott! Efter lunchen så tog vi en 15-minutare i solariumet, riktigt skönt var det. Jag skulle vilja sola mer än vad jag gör men är så otroligt nojjig över hudcancer och grejer, så solar inte alls så ofta.



Fin mobilkamera bild med sprickan! så typisk att kameran är paj :(


dags för John Blund

Facebook fungerar inte, kan inte titta på det nya avsnittet av gossip girl för syrran tittar film på sin dator och vi har glömt hörlurar hos mamma. Så det är väll dags att säga god natt och mysa med John Blund!

I morgon är det fredag och jag slutar klockan 10.45, sköönt. Solningen med tjejerna blir inställd för måste vara barnvakt men tar nog och solar i Haninge när jag slutat istället! Så skriver mer i morgon, puss och god natt ♥

Nu kör vi!


Efter 2 dagars vilande så kör vi igen!

håltimmar suger

VAD JAG ÄR UTTRÅKAD. Har haft en håltimme på över 3 timmar och försöker komma på sätt att fördriva tiden. Vad har jag gjort hittills då? Kollat på Kungarna av Tylösand (roligt program men de är riktiga trash!), försökt planera morgondagen, planerat in solning i morgon med tjejerna innan vi går ut, lyssnat på lite musik, kollat runt en massa på facebook... fan vad facebook är tråkigt, läst bloggar, försökt planera var jag ska ha på mig morgon, planerat vad jag ska göra idag (berättar sen, bara för att ha något att skriva sen) och nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra härnäst. Börjar om 45min...

23 september

Är omringad just nu av två muppar, johanna och hanna. Jag och johanna kollar våra systrars bloggar, hennes syster är en tönt och min är en fjortis (no offense jossan♥). Väldigt intressant.

Vad ska man hitta på idag då? Det är torsdag, i morgon är det äntligen fredag! Då ska jag och nastasia ta vårt röda vin och göra goda Sangria drinkar och känna hur berusningen ständigt ökar. Vi får se vart vi ska vara, antingen blir det att vi bara är hemma och har tjejmys eller så drar vi på någon trevlig fest. Men det återstår och se tills i morgon :)

22.11

Har nu tvätta bort sminket och lagt mig i sängen. Dags för mig att sova tidigt tänkte jag. Har varit så himla trött igår och idag, och har även haft en allmänt dålig dag idag. Men shoppingen gjorde det bättre, blir alltid så glad av att komma hem med nya kläder! 
Sen så har ju slarvat med Zumban också, Men i morgon tar vi nya tag! Men god natt på er och så hörs vi i morgon, förhoppningsvis pigga och glada :)


shopping

Det blev en lite längre power nap än vad jag hade tänkt, men otroligt skönt var det! Nu börjar IDOL! Men först får ni se vad jag tog med mig hem :)
Jätte mysig kofta 199:- NewYorker


string 39,50 + puderborste 39,50 H&M

stan och kista

Hemma nu efter en lunch i stan med Jonathan och shopping i kista. En trevlig dag, fint väder och shopping påsar! Men är riktigt trött så ska lägga mig och power napa en liten stund. Visar sen vad jag kom hem med :)

Jag och Jonathan åt lunch på Sawadee :)

IDOL

Blir en liten kortis nu. Men ska sätta mig i soffan och titta på Idol nu, det är ju så bra!



6 månader, ett halv år!

Ligger i sängen och fryser som satan! Är så himla kallt här hemma... Men måste städa upp lite i mitt rum och även förbereda mig inför idol ;) Sen lite senare kommer Mattias också, för idag så har vi 6 månader ♥ Tiden har gått så snabbt men de här 6 månaderna har varit de bästa i mitt liv :)

I love you ♥

21 september

Har precis haft lunch och nu sitter jag och Jonte och njuter av en varsin varm choklad. Slutar 16.30 idag, ush vad jobbigt. Men får stå ut. Är i alla fall en bra och mysig dag idag!

Masterchef

Kolla vad smaskiga dom blev! Jag är en riktig mäster kock! Kanske ska satsa på bakningskarriären? Njaa... inte riktigt min grej. Men baka kan jag alltid göra :)
Ska nu smaska i mig en bulle och plugga psykologi!

bakning!

Håller på att baka bullar (haha smart när man börjat träna, men man måste ju fira att jag ÄNTLIGEN kommit igång med någonting). Men tänkte bara slänga upp den här lite snabbt.
Haha man kan ju ingenting annat än att älska ComHem reklamerna!

Zumba!

Har precis kört ett 20-minuters pass med Zumba! Haha,


Zumba är både roligt, svårt, jobbigt och sexigt! Det är ju otroligt mycket höfter som man använder! Men jag rekommenderar verkligen det här, men det är väldigt svårt i början, eller det tycker i alla fall jag. Jag har fortfarande inte lärt mig hur man gör allting, jag ser säkert jätte roligt ut när jag inte har fått in rytmen ordentligt men ändå försöker anstränga mig :P

vecka 38

Jaha då var det måndag igen då. Sitter just nu och tittar på en helt sjuk film på psykologin, "A Clockwork Orange". Ska träna Zumba 5 dagar i veckan också, man får med ett jätte bra träningsprogram där de finns olika alternativ och scheman för hur man kan träna!
Jaja men vad ska man göra idag och i veckan då? Hmm, så här ser det ut än så länge

Måndag: Plugga Psykologi + Zumba
Tisdag: Träffa Mattias, vi har 6 månader ♥
Onsdag: Slutar 10.15 så åker in till stan och shoppar!
Torsdag: ?
Fredag: Träffa kompisarna (inte ligga hemma i alla fall!)

valvaka

sitter med min mamma i soffan med en kopp te och tittar på valvakan på tv4. Hoppas på en rödgrön seger!
Vilket block/parti har ni röstat på eller vill ska vinna?
Jag kunde ju inte rösta i år eftersom jag inte fyller år förän om lite över 1 månad...



just nu...

står jag och lagar mat. Men det är betydligt mycket roligare när man sjunger och lägger in lite Zumba moves!

19 augusti

Hallå! Det är redan söndag och skolan börjar i morgon igen. Vad har man gjort idag då? Jo jag har prövat Zumba faktiskt, det var roligt men svårt! Så ska fortsätta med det i morgon igen hade jag tänkt! Sen så åkte jag till Kista med syrran för skulle köpa ett par skit snygga party skor som jag kan ha i vinter på krogen, men självklart var min storlek slut :( Men det kommer in nya storlekar i oktober så då ska jag minsann ha dom.
Jag och min sötnos ♥

home...

Ser inte ut att bli någon utgång ikväll, fy f*n vad tråkigt. Jag vill verkligen inte ligga hemma ikväll... var super sugen på att gå ut. Aja får väll bli att se på One Tree Hill nu, första avsnittet på säsong 8.


blää

vill verkligen inte vara hemma ikväll!!! Vill gå ut och ha roligt med mina vänner, skriver sen när jag vet vad som händer!

18 september

God morgon! Har varit mattias väckarklocka även denna helg så man är uppe med tuppen. Men ska lägga mig och sova i några timmar till. Måste ju vara pigg ikväll på festen! Men hade en trevlig kväll igår, vi tittade på filmen "Forgetting Sara Marshall", väldigt rolig film faktisk!
Men ska sova vidare en stund nu. Vi hörs senare!

cleaning times




Städa mitt rum! Men orkar inte, vill hellre bara ligga i sängen och mysa. Aja men bäst att få det gjort, hörs efter mitt slaveri.


13.23

sitter här på sista lektionen och bara väntar på att få sluta och åka hem. Har suttit och läst en text av en poet i över 1 timme nu så känner att jag behöver en rast och definitivt helg!

Är helt slut i kroppen idag, men ska tvinga Mattias att ge mig massage i kväll :) hehe!

Tack älskling!

Mattias visade mig en låt igår och har nu fått en ny favorit som spelas om och om och om igen på min spotify! Den är awsome!


Pyramid - Charice ft Iyaz

CD

Har fått hem min skiva som jag vann nu, så ska snart sätta mig och lyssna lite på den! Men först måste jag göra klart engelskan som är tills i morgon... och i morgon så är det ju fredag, Underbart!

Ville bara skriva lite kort men det här är vad som händer i helgen för min del:

Fredag: Vara med Mattias :)
Lördag: Gå på fest med Nastasia! (kul det ska bli att gå på fest och träffa folk igen!)
Söndag: plugga inför psykologi prov

iphone och debatt

sitter och leker lite med Moas iphone. Gud vad jag längtar tills jag får en!! Men håller även på att förbereda mig inför den politiska debatten som vi ska ha om en timme. Men är så uttråkad. Har haft en håltimme på 3 timmar och har ingenting att göra, är redan klar med allt.
Jaja skriver mer när jag kommer hem ♥
give me!

music

Ligger i min säng och håller på att plugga engelska och leker lite med facebook spelet City Of Wonder. Men har pluggat en stund nu så ska ta och fixa lite nya låtar till mobilen. Man tröttnar VÄLDIGT snabbt på de låtar man har på mobilen då man lyssnar på musik 2 timmar om dagen! Så man behöver förnya lite. Men förhoppnings vis så får jag en skiva i brevlådan senast fredag med en massa sköna remixer som jag kan lyssna på ;) Vann det när radiostationen ringde mig i måndags! Men är en finalist i en annan grej :)
Vill ha sovsällskap i natt, så ska försöka tjata på Mattias att han ska komma hit efter jobbet!

skolval

eftersom jag inte får rösta i riktiga valet i år så får jag i alla fall rösta i skolan, haha! Och mitt val blev miljöpartiet, jag visste redan vilket block jag var och det är RödGröna. Innan skolan började kunde jag INGENTING om politik, men de senaste veckorna så är det enda man i princip gjort är att kolla debatter på nätet, läsa om olika partier och vad  de tycker i olika frågor, kolla på en riktig debatt i skolan osv. Så nu har jag bättre koll än innan.
Men fortfarande har jag inte så bra koll på alla partier, so t.ex SD. Det är ju så himla mycket snack om dom och att dom är jätte dåliga osv. Men jag har ingen aning, vet bara att jag har kompisar som ska rösta på dom (dom är verkligen inte rasister, vi bor i Viksjö liksom?) och sedan har jag andra kompisar som hatar SD. Men som sagt, jag kan inte säga någonting för jag vet inte vad dom står för, för jag får höra så mycket olika saker om det partiet!

last year

Ska nu gå och lägga mig tidigt för en gång skull, för i morgon har jag en del att plugga så måste vara pigg. Ska göra svenska och engelska c... nu är skolan tillbaka igen. Men tanken på att det är sista året får mig att hålla glöden uppe!
Men ville bara säga god natt så hörs vi i morgon!

myskväll

Är super trött idag och börjar få huvudvärk så ska mysa ikväll och ta hand om mig lite. Har precis gjort det mysigt i mitt rum, bäddat rent sängen och tänt ljus, så ska lägga mig och kolla på One Tree Hill och äta massa godis, sen blir det Idol :)


destination lagning

Saknar min kamera! Den gick sönder för några veckor sedan så har tvingat mamma att leta efter försäkringspappren så jag kan lämna in den på lagning!



one more night

Oh yes, ännu en kväll med One Tree Hill Maraton! Är så seg idag och trött så har legat i mjukisdressen hela kvällen och bara slappat i sängen framför datorn. Ibland behöver man sådana dagar. Ska nog ta och göra en kopp varm choklad också och mysa med.

bra start på veckan

Fick ett väldigt intressant samtal idag på tåget hem från en viss radiostation! De ringde upp mig och jag har nu en finalplats i en otroligt häftig tävling! Så var ju direkt tvungen att ringa Mattias och berätta! Men nu hoppas jag att de kommer ringa igen, då kan jag berätta vad det handlar om här i bloggen. Så nu håller jag tummarna!

Maraton

Har legat och haft Maraton av en viss tv-serie som jag glömt bort att titta på. Och det är ju inget minde än One Tree Hill! Det är ju så bra! Har hela säsong 7 kvar att titta på, så det kommer bli många One Tree Hill kvällar framöver. Men skriver mer i morgon istället. God natt! ♥

City of Wonder

Har ännu en gång fastnat för ett spel på facebook... förstår inte hur jag lyckas. Men jag har att skylla på mina vänner som skicka inbjudningar så då "måste" man ju acceptera :P Men denna gång så är det spelet City of Wonder. Visst är ni jätte intresserade av det här? Haha nej men jag tvingar ingen att läsa heller, snällt va :)?

Är så dålig på att komma på rubriker

Jag är jätte uttråkad, sitter inne vid datan och gör allt och ingenting. Håller på att kolla lite på Tele2 hemsida och läser lite om iphone 4, även fast jag inte får den förrän i december för det är då mitt abonnemang går ut. Sen har jag även tittat runt lite om vad jag och Mattias kanske kan göra på våran halv års dag. Visst har tiden gått snabbt? Vi har 6 månader om lite mer än 1 vecka :) ♥
Men funderar på vad jag ska göra nu? Åka någonstans och impuls shoppa bara för att? Ne jag har ingen aning faktiskt. Skriver sen när jag vet vad jag ska göra.

11 september

Idag är det lördag och det blir en myskväll med älsklingen hemma hos mig! Har inte orkat att varit ute och festat med vännerna de här två senaste helgerna, men det känns skönt att få t det lite lugnt ibland också.
Har även planerat min 18-års dag klart! Det kommer att bli så himla roligt, jag är otroligt laddad!
Men vi hörs senare, ville bara skriva lite så ni vet att jag lever.

sovsällskap...

av vem då? Ja det kan man ju undra, jag borde kanske inte ha sovsällskap eftersom jag har pojkvän men det är ju inte så att vi komma göra någonting....? Men eftersom det är Nastasia vi pratar om så vet jag inte om jag kan kontrollera mig. Haha nej men nog om sådant här strunt prat. Nastasia kom över till mig utan planering och tittade på 2012 med mig och min pappa. Så nu måste man dras med henne tills i morgon bitti :)
Filmen var faktiskt bra tyckte jag, men kommer inte kunna sova inatt för jag är så himla löjlig när det gäller sådant där. Tror ju lite att det kan hände fast ändå inte. Men efter jag sett filmen så vet jag vad jag ska göra! Jag ska bygga en liten båt som räcker till mig, min familj och pojkvännen och hans familj. Och om båten inte går så ska vi resa till Afrika!
Tror ni på att jorden kommer gå under 2012?

sökt jobb

Har varit duktig idag, direkt efter skolan så åkte jag till barkarby och jakan där jag sökte jobb och lämnade in CV. Hoppas jag får något jobb :) Och jag har gjort en deal med min pappa så kommer troligen att ha en iphone i december då pappa ska förlänga mitt comviq abonnemang. Jag vill ha en nu!!!
Vad ska man göra ikv då? Jag har ingen aning, inga planer faktiskt. Får se om det blir en hemmakväll eller inte. Men i morgon så blir det en hemmakväll med älsklingen i alla fall!
hehe, Min framtida arbetsplats?

fredag morgon!

Sitter i skolan nu och första lektionen är Svenska då vi håller på att arbete om politik, vi ska ha en debatt nästa vecka. Det enda som jag har i min hjärna just nu är bara politik, det är de vi arbetat med de senaste veckorna. Jag är så förvirrade över allting. Rödgröna, alliansen, höger vänster... Förstår verkligen ingenting! Sverige ska vara glad över att jag inte kan rösta i år :)!
Tillbaka till verkligheten och politik!
En varm choklad sitter aldrig fel!

Zumba!

Är hemma nu efter en lång skoldag fast med endast två lektioner (en enorm håltimme mitt emellan lektionerna...). Sitter i min säng och smyg äter på min Nutella, blev så sugen! Men jag ska träna bort det sen genom att pröva Zumba! Aningen gör jag det idag om jag hinner (ska till pappa) eller i helgen, tror att Zumba är skit kul :D Någon som prövat det? Är det roligt?
Måste packa kläder till pappa också!

22.09

Gud så trött jag är! Har duschat och ska nu bädda ner mig i sängen och somna till ett avsnitt av Cougar Town. Sen ska jag även prata med älsklingen en stund :) Men skriver mera i morgon. God natt

nails!

Har fixat mina naglar, helt själv, och jag är nöjd för det är första gången jag gör mina naglar själv på det här sättet. Förut så gjorde Nastasia på mig :P Hennes blev lite bättre men som sagt, min första gång.
Jonathan ringde även mig och försöker få med mig till Thailand. Jag är ju riktigt frestad + att det är under lovet. Så det är värt en funderare definitivt!
Men ska laga middag åt mig och mina systrar, på senaste tiden har jag börjat känna mig mer och mer som en hemmafru!

7 september 2010

Har tittat klart på Idol nu, gud vad man saknat det programmet :) Är jätte trött (som vanligt) så ska ta en macka och en kopp te och sedan ta och somna till en film. Hoppas ni haft en bra tisdag kväll!
God natt ♥

IDOL 2010!

Ingen har väll glömt att Idol börjar ikväll?! Skäms i sånna fall, jag ska i alla fall sitta bänkad framför tvn klockan 20.00. Jag älskar auditionerna, de är ju så himla grymma! Vissa är ju så himla dåliga så man kissar på sig och vissa är faktiskt riktigt bra! Men jag ska i alla fall titta ikväll!

Klockrena killar!
Fy f*n vad hon sjunger dåligt... haha hon är rolig!
hahahah!

religion

Hade alldeles religion och då tittade vi på en film som hette Nunnan. Det handlade om en 18årig tjej som bestämde sig för att gå med i ett kloster och den strängaste orden i världen. Jag tycker att det är helt sjukt, och att det är i Sverige. Hade ingen aning om att det fanns så religiösa svenskar i Sverige. Man får bara träffa sin familj 7 dagar om året och är bunden dit i hela sitt liv. Man får bara prata med de andra nunnorna 2 timmar om dagen och sitta i 2 timmar och bara be till gud. Det låter ju helt sjukt. Jag respekterar att folk har den religion de har men jag personligen tycker att religion är fel, för jag tycker att alla ska ha rätt till att leva de liv de vill.
Man ska inte behöva hjärntvättas från när man föds till att tro på vissa saker.
Men nu ska jag på lektion! Skriver sen :)

vinter kläders jakt!

Snart kommer ju den riktiga kylan och sen kommer snön. Och jag ska både ha en ny vinter jacka (en svart) och nya vinter skor. Mina uggs (eller moon boots som mattias säger) är jätte dåliga, de håller inte värmen och man blir blöt. Så jag (mamma) ska köpa ett par snygga stövlar som är fodrade, hittade ett par på Ellos. Men jakten på en vinterjacka fortsätter!
De här stövlarna funderar jag på att införskaffa mig (vilket fint ord jag använde mig av där, vuxenpoäng till mig!). De kostar 499:- och finns på Ellos!

6 augusti

Nu är jag hemma, gud så skönt! Somnade lite på tåget för är så himla trött idag... gick upp halv 6 "/ Men sitter nu i soffan och myser framför tvn med en kopp te. Riktigt mysigt :)

sitter i skolan

Har haft håltimme i över 2 timmar nu, så sitter och fördriver tiden med kära vännerna Moa och Jonathan!
Har en sån otrolig rethosta, har suttit hela dagen och hostat som en gris... så när jag kommer hem så blir det massa koppar te så kanske halsen blir bättre tills i morgon.
Hade även min första Naturkunskap B idag, ingen från min klass eller någon jag känner går där men det kommer nog bli kul! Började faktiskt titta på en jätte bra svensk film idag på natur B, den heter I skuggan av värmen och snyggingen Joel Kinnaman är med ;)!
Skriver när jag kommer hem! Puss

vintern är faktiskt... ganska mysig!

Ja snön och vintern är faktiskt otroligt mysigt, men i lagom mängder! Jag vill inte ha snö fram till april, jag vill bara ha 1 till 2 veckors snö och det ska vara mycket och under julafton. Man kan ju inte undgå att tycka snön och vintern är mysig när man ser dessa bilder:



           Julfint i gamla stan:)                                         Jag i vintras och enormt mycket snö!


Massa snö och Julafton ♥ Älskar julen, en av de bästa dagarna på året!


Sedan har man självklart alla fika dagar i stan! Efter att gått omkring i snön och kylan så är det alltid lika mysigt att sätta sig på ett café med varmchoklad och något gott att äta :)


2 bilder

På marknaden så hade de ponny ridning för de minsta, så mina systrar passade självklart på :)


På första bilden är det Minella och på den andra är det Isabelle :) (sry för jätte dålig bild pga min fina spricka i kameran på mobilen, nej då jag har aldrig tappat den i backen...)


5 september

Shit vad jag är trött idag! Tog tidigare idag en power nap på 1 timme sedan mötte jag upp familjen på Skälby marknad. Men gick hem efter 45 min för var så himla trött. La mig och kollade klart på filmen "The Edge of darkness" och mös i min säng :) Bra film faktiskt, rekommenderar den! Ikväll blir det en otroligt lugn kväll och ska lägga mig tidigt.
Saknar redan Mattias, haha gud vad nördig jag låter men it's true! Tror att jag saknar honom så mycket för jag vet att det kommer ta 1 vecka tills nästa gång vi kan ses....OGILLA att vi inte kan ses så ofta nu när skolan har börjat för honom!
Antingen hörs vi senare eller i morgon! Morfar är här också och ska äta middag här :)

Snabba Cash - överskattad

Hade en jätte mysig kväll igår. Först så åt vi middag som jag lagat, men dock blev laxen väldigt torr och att jag sprutade remouladsås på hela min tröja, hur lyckas jag? Men efter middagen blev det glass och sen film. Vi tittade på filmen Snabba Cash och jag blev väldigt besviken, trodde verkligen den skulle vara bättre. Den var riktigt seg, filmen kom ju inte igång fören de sista 15 min. Hade större förväntningar faktiskt.
Vi började även titta på filmen "Love happens" och så gjorde jag toast åt Mattias medan han låg och halv sov i soffan, jag är så gullig ibland! 

Men har nu varit vaken sen 7 i morse?! Minella väckte mig vid 7 så satte på barnprogram och sen så har jag legat och små slumrat. Sen var man även tvungen att vara mattias personliga väckarklocka mellan 8-9 :P Men ska vila lite till en film nu! Så skriver senare. Pussar

I'm a housewife

Hallå där! Idag är det lördag och det blir ännu en hemmakväll för jag och syrran är barnvakt åt minstingarna tills i morgon. Men nu är alla borta så håller på att städa, känner mig som en hemmafru. Jag har tvättat och städat i huset, och nu är det dammsugning som gäller! Mattias kommer också hit ikväll, så det blir mysigt! Och det är jag som lagar middag också, hade tänkt göra lax (den enda fisk maträtten som jag tycker om) så vi får se hur det går!
Men skriver senare!

fredags mys

Det blev en hemma kväll idag, men orkar verkligen inte gå ut känner jag. Är förkyld och har blivit så himla trött sedan skolan börjat igen. Nu kan jag inte förstår hur jag orkade gå ut varje fredag kväll förut. Jag kanske har börjat blivit gammal? Blir ju som sagt 18 om mindre än 2 månader!
Men har i alla fall legat och tittat på fotbollen och Sverige vann ju såklart ;) Familjen var tidigare ute och hyrde film idag, medan jag var hemma med minstingen Isabelle, så nu blir det filmdags i tv soffan!
Haha god natt på er♥

Måste ses!

Sara visade mig den här videon igår, och jag satt och grät i skolan som en bebis! Det går inte att hindra tårarna, titta på den säger jag bara!

English C

Det är min nästa lektion, börjar om 20 min sen slutar jag klockan 2... 1 timme och 45 minuters lektion, men sen är det helg i alla fall! Skulle ju ha mysigt med Mattias ikväll men han är jätte förkyld :( Stackarn. Så vi får ha myskväll i morgon i stället.
Skriver sen! Puss

The Edge of Darkness

åkte och träffade Cissi en sväng och sen började vi i familjen kolla på en film, den verkar super bra! The edge of darkness. Ska se klart resten någon annan gång. Men är så himla trött nu så behöver sova. Hörs i morgon, god natt :)

studentskiva @ Rose

Skolfoto idag då, gick bra (tror jag) :P Eftersom det är sista skolfotot så vill man ju se extra bra ut, så det är bra att jag inte behöver oroa mig för det, haha! Nej men hoppas det blev bra.
Igår (när jag inte kom iväg till skolan) så var några i klassen och kollade på bland annat, collage, nype, rose och några till och det är bestämt att vi kommer ha våran studentskiva på Rose! Vi har preliminär bokat den 16 maj, gud vad kul! Och på tal om studentskivor så blev jag idag bjuden på min första student skiva ;)


Men nog om det, i morgon är det fredag och då ska jag vara med världens bästa Mattias! Ska först möta upp han i stan då vi ska till någon galleria och titta vart han ska sitta på lördag och söndag, orkar inte förklara varför men har med jobb och valet att göra xD
Sen ska vi hem till mig, äta middag och kolla fotbolls match. Sverige - Ungern, EM-kval. Fotboll är tyvärr sådant man får leva med när man har en sportintresserad pojkvän. Haha nej men jag gillar faktiskt sport så för mig gör det absolut ingenting att ligga en fredag kväll och kolla fotboll med pojkvännen! Jag måste vara perfekt flickvännen som gillar sport, och inte den knälliga hemmafrun som skriker "stäng av sporten", "du bara tittar på fotboll hela tiden istället för att hjälpa till här hemma".
Men ska lägga småttingarna nu! Både en sport intresserad tjej och tar hand om barn, perfect wife!

sleepy time.

Har precis tittat klart på finalen av Fångarna på fortet. Tyvärr vann inte laget jag hejade på, fortets mästare, haha :P Men ska lägga mig och titta klart på filmen Teeth, haha den är lite skum/rolig/konstig jag allt på en gång. Tänker inte avslöja något, ni får helt enkelt se den själva!
Måste borsta tänderna nu och göra mina andra kvälls sysslor innan jag somnar, så god natt!
Pose with me toothbrush!

nytt

Har nu en tillfällig ny header för hade tröttnat på min gamla fjortis bild. Men har inte orkat ändra så har gjort en nu lite snabbt. En kompis till mig ska hjälpa mig med en finare header sen men har inga bra bilder än så länge som jag vill ha. Men kommer fixa lite till på den jag har just nu.
Ska kolla på filmen Teeth nu som Moa berättat om, haha den verkar helt sick :P

SL - har det redan blivit vinter?

Man skule ju gissa på att jag är i skolan nu men det är jag inte. Är just nu hemma för kom inte iväg till skola på grund av SLs förseningar... suck! Tågen var minst 30 min sena, men när det väl kom ett tåg så tog jag det. Men när vi kom till Spånga så sa de att det är kö in till centralen och de vet itne hur länge de blir stående i Spånga. Så då tog jag tåget tillbaka istället och åkte hem. Hade bara 1 lektion idag så skulle ha missat den, så var ingen idé att åka.
Men jag vet inte om jag ska vara glad eller arg? Visst jag får åka hem och kolla film och vila istället men jag gick fortfarande upp 7 i morse i onödan och ville iväg till skolan. Jaja, inte mycket att göra!
Skriver mer sen istället :)

RSS 2.0