Nathalie Holmberg & Moa Eriksson!



And 2009 year's partypinglor is....


Jag och Moa!

Jag och Moa har känt varandra i nu 1½ år och vi båda är lika livliga, vilda, galna och roliga som alltid, speciellt på fester! Vi två har alltid så stört kul på fester och galna saker händer! Så därför nominerar jag oss till Årets Partypinglor och vi är verkligen det :D! Men idag så firar vi faktiskt inte nyår tillsammans men sånt kan hända ibland! Men tror att vi båda kommer ha riktigt jävla kul på varsitt håll ändå!


ganska stressad?

Hej på er! Nyår idag och det ska festas som ALDRIG förr!! Fan vad röj och vilka härliga planer vi har inför kvällen! Känner mig lite stressad att hinna med allting som jag ska göra men hoppas jag hinner för klockan 8 så ska vi vara på förkröket :P PANIK!! Här ser ni min lista som jag än så länge kommit fram till som behöver göras innan jag ska gå:
SKYNDA!!




Mobilblogg från Ekerö

Sitter just nu i Ekerö och hälsar på min morfar :) vi har precis fikat med bullar och te! Ska snart börja röra mig hemåt och sen bär det av till nastasia för tjejkväll med Cissi, natta, nastasia och jag :) riktigt kul! Ha en bra dag så hörs vi när jag kommer hem! Puss

Britney konserten 2009!



*virveltrummor*







BRITNEY SPEARS KONSERTEN!!


Britney Spears konserten var helt klart det här årets höjdpunkt! Eftersom Britney är min största idol och har varit det sedan barnsben så var det här ett minne för livet! Min andra konsert med henne och denna gång var minst lika bra som förra gången. Det var så sjukt mycket glädje och tårar. En fantastisk dag var det helt enkelt. Det här var definitivt inte min sista Britney Spears konsert! Skulle göra vad som helst för att få träffa denna fantastiska stjärna!


bakis även utan alkohol?

Nu är jag här igen! Har städat och hjälpt till lite här hemma för att göra det nyårs fint. Men en grej är riktigt skumt... idag är en dag så det känns som om jag är bakis? Även fast jag inte druckit någonting (förutom saft). Jag är jätte trött, lat, ständigt törstig och känner mig uttorkad. Så ska ta det lungt nu och snart titta på en mysig film och så ska jag äta hallon/blåbärs paj! Mumsigt. Ha det gött people ♥

P.S... slänger in 1 årets innan jag går och lägger mig!


Snart är det nyår!

har precis kommit hem från ICA med mamma, pappa och syrran! Vi stor handlade en massa mat inför NYÅR!! Ska bli så himla kul :) Vad ska ni göra på nyår?
Själv så ska jag i morrn ha tjejmys med Nastasia och Cissi och sen på torsdag så hänger Nastasia med hem till mig så duschar vi, fixar oss, käkar middag och förkrökar lite ;) Sen vid 8 kommer Cissi hit och ska joina oss! När vi känner oss snygga och sexiga som vanligt så ska vi börjar röra oss på fest :D! Vi ha två olika alternativ om vart vi ska vara så vi får helt enkelt se vad det blir! Men det jag vet är att vi ska ha jävligt kul och supa :D! HAHA!


varför skulle inte jag också kunna?

har ni suttit och lekt lite på paint. Sen Paow kom med idén "årets..." så tänkte jag att det var en rolig idé och varför skulle inte jag kunna göra det? Det är ett fritt land och ingen lag på att man inte får göra det! SÅ JAG VARNAR ER NU!! JAG KOMMER ATT HA 10ST "ÅRETS.." MED LITE OLIKA GREJER ;)! Och skriv inga onödiga kommentarer.."palla eka storbloggarna". Tror ni inte jag vet att dom också gör sånna här eller? Haha
VI BÖRJAR REDAN NU MED DEN FÖRSTA!!



TADAAAA!


NASTASIA!


Det var i somras som jag började umgås med Nastasia genom Cissi och vi tre blev på en gång jätte tajta! Innan jag lärde känna Nastasia visste jag bara vem hon var. Men nu så är vi jätte bra kompisar! Nastasia är en otrolig skön, glad tjej och med HUMOR :D Helt underbar! Är glad att jag lärde känna dej!


beauty is going to sleep

hittade inte filmen Blue Crush :(! Så det får bli familjen är värre istället! I morrn blir det en mysdag hemma (tror jag det dyker alltid upp andra planer) och sen på onsdag så blir det middag och mys hos Nastasia igen :D! Girls night 2! Ska bli riktigt kul! God natt på er så hörs vi i morgon igen. 

 
god natt ♥

girls nigth!

Nu har Cissi och Nastasia åkt hem och sitter nu här och funderar på att sätta på en film! :) Älskar filmen blue crush och var länge sen jag såg den! Så det kanske är ett bra alternativ inför natten? 
Hade en riktigt trevlig kväll med tjejerna! Massa (skit)snack! godis! chips! nudlar! Bilder! Sång! Och allmänt roliga :D! Här får ni ett litet smakprov ;) 
Hoppas ni andra hade en trevligt kväll!
♥Nyår med er flickor! AWSOMEEEEEEEE :D ♥


Och den här bjuder jag på :D!

Blev lite shopping ändå...

är hemma nu och ska äta middag :) Men igår så var jag ju i jakan och skulle egentligen bara följa med syrran och BARA köpa en foundation till mig...men så blev det då inte.. kom hem med ytterligare 2 saker till :P (HEHE)  

inte världens bästa bild dock! Men iaf:
Jätte mysig tröja från GinaTricot
Jeans från GinaTricot
Totalt kostade det 324:-!


middag md tjejerna!

ska nu till Jakan med syrran och kolla lite grejer och köpa småsaker som vi glömde igår :P Sen ikväll blir det middag hos Nastasia med Cissi :)! MYS. Måste rusa till bussen nu. pusssss

shopping!!

var så himla trött igår så jag orkade inte blogga något men nu är jag här igen och är pigg och glad! HAHA hade btw världens sjukaste dröm inatt!! About love!!
Men nu ska ni få se de grejer jag köpte igår :)



Han är ju så snygg! Köpte den på BIKBOK!


Tröja från GinaTricot!


Vit cardigan från GinaTricot!


Grå glittrig bolero från HM!


2 par string och ögonskugge "grej" från HM!


2 par leggings!
Svarta med glitter på från SALT!
Svarta med detaljer nedtill GinaTricot!



Lårhöga stövlar från DinSko! :D



Ha det bra!

Nu är mina kära vänner Jontish och Johanna på väg till Halmstad och lämnar oss hära i Stockholm! Hoppas ni får det kul där nere och att ni får en super nyår och en massa alkohol, fester och annat busigt som ni galna människor kan komma på! :D Akta er nu Halmstad! HAHA.

 

middag hos styvfarmor

sitter nu hos styvfarmor i Hässelby Strand och har precis ätit middag och massa paj! Är verkligen jätte mätt nu. Ush! Har även världens träningsvärk i benet...undra varför? Mellandagsrean :P HAHA. Jag, mamma och syrran drog till Kista och var där redan klockan 10 när dom öppnade och då var det lungt. Men redan efter 30min så blev det proppfullt överallt...Det som är nackdelen med mellandagsrean är:



1: alla folk!!
2: De milslånga köerna till kassan och ändå vägrar dom öppna de tomma kassorna?!
3: Otrevligt folk som puttas och buffrar fram som elefanter för att få tag i ett plagg som det ändå är en hel hög kvar av...



Men annnars älskar jag den. Mycket kläder till ett bra pris! Vi kom hit med minst 10 påsar fulla med kläder..jag skojar inte! man ska akta sig för Holmbergare när det är mellandagsrea ;) Visar allt som jag köpt när jag kommer hem. Kram på er ♥ 

filmmys

Precis kommit ut ur en varm skön dusch :) Måste ju vara fräsh och snygg! Jag och syrran har precis gjort en äppel paj (ännu mera tjockis mat efter all julmat och tusen ton godis) som vi ska smaska i oss framför filmen " Min stora feta gregiska semester"! Vi hyrde den idag och hoppas att den kommer vara bra. Ni får ha en bra kväll och så hörs vi i morrn igen!

Kom på att jag fick "GARNIER - Deep cleansing scrub" igår också :D! 



JULDAGEN!

Nu är julafton över och juldagen är här! För min familj så innebär juldagen en hemma dag med mys :) Men det passar bra för mig för i morrn blir det full rulle på mellandagsrean! Ska shoppa like i never done before. Höhö. Eftersom jag fick nyårsklänningen jag ville ha och ett par matchande lack leggings så ska jag köpa ett par skit snygga lårhöga stövlar och sen ska jag se om jag kanske hittar någon bra tv-serie box :) Det är alltid kul att ha. Men nu ska jag lägga mig i sängen och läsa min SOLO tidning och äta en massa godis från min gigantiska godispåse. Hoppas alla hade en bra jul igår! Kram på er ♥ 
Sitter i mina nya mjukisbyxor! Love it ♥

JAG ÄLSKAR MINA PAKET!

Nu har tomten varit här och alla paketen är öppnade! Och jag är verkligen jätte nöjd över alla mina fina presenter! JAG ÄLSKAR DOM :D! Och så har jag även haft världens bästa julafton! Nu ska vi ta och fika glass/cheesecake med hallon och jordgubbar. Mums! Hoppas ni också fått fina presenter och en bra dag :)!







Min hög med paket :D!

*Rosa paljett sminkväska!
* Halsband!
*Armband!
* Viva La Diva ögonskuggor-kit!
* Loreal-kit med Mascara och läppglans!
* 1000:- fickpengar!


Min Viva La Diva ögonskuggor-kit!

*Guldig paljettklänning!!!
* Lackleggings!!
(Perfekt nyårs outfit! :D)


* Mjukiströja!
* Mjukisbyxor!
(DOM ÄR AS SKÖNA! Dom kommer vara överanvända efter jullovet...)



* 5 par söta strumpor från styvfarmor!


* Nya ROSA underkläder ;)!


* Beige kofta!


slänger in en snabbis!

Ätit en massa julmat och Kalle Anka är slut :P Så springer iväg en liten snabbis och skriver innan tomten kommer! Vi har ju fortfarande småbarn här hemma så då är det ju självklart att vi fortfarande har tomte. Men även om vi inte skulle haft mina små bebisar här hemma så skulle jag ändå vilja ha tomte! Det är en del av julen! Så en fråga till er, har ni fortfarande tomte? Och när tycker ni det är dags att sluta ha det?



Våran julgran med en massa paket under! Det känns som om det bara är våran familj som har så här mycket paket under granen iaf vad jag har sett! :D Är man lite finare och lite bättre så får man mycket paket ;)


En massa julmat!


Och så här ser jag ut idag! ;)


Grrr! Mitt fina armband av syster!


Glittrig bolero - GinaTricot
Svart linne - BikBok
Jeansleggings - GinaTricot
Armband - Guldfynd


videoinlägg...åker pulka


GOD JUL!!

Har precis ätit julfrukost med familjen :) riktigt gott! Det är på julen som jag den enda gången under hela året som jag äter knäckebröd! Nu måste jag börja klä på mig kläder och sen ska vi ut i pulkbacken en snabbis sen blir det in för jullunch och Kalle Anka (istället för Anna Anka). Skriver lite senare :) Ha en bra morgon!

Det här fick jag i min julstrumpa i morse:
* SOLO Tidningen!
* 1 armband av jossan! 
* 2par strumpor!
* En stor godispåse!
* En stor chokladtomte (syns inte på bilden)

10min kvar till julafton :D!

har precis tittat klart på Bingolottos uppesittarkväll! Och Erik var ju med också så det gjorde hela grejen ännu bättre :D:D Han är så sjuuukt bra! Men nu ska jag lägga mig i sängen och sova och min fina julstrumpa hänger här vid sängen och i morrn när jag vaknar kommer den vara full med godis och ett paket (tradition)! Kommer updata mig i morrn men inte lika ofta som jag brukar :P Men det är jul ju så då ska jag inte sitta vid datan. Men nu får ha en riktigt bra kväll så hörs vi i morrn! God natt alla söta läsare ♥

julkänsla!
Cutie gong to bed! You wanna join me..? ;)

jag är en hemmafru

har varit riktigt duktig idag :) har städat och hjälpt till en massa här hemma :D! Duktiga jag! I morrn är det ju fucking julafton!! LÄNGTAR! Kommer knappt kunna sova inatt.





Japp jag ska spela bingolotto! Haha, skit kul ju! JA JAG BÖRJAR BLI PENSIONÄR! 17ÅR VA FAN..ÅNGEST!




I'm the REAL housewife!


en helt vanlig konversation mellan mig och Cecilia

Jag: jag är hungrig! Sådär från ingenstans

Cissi: Ät då sockertoppen? :)
Jag: haha funderar på det
Cissi: ja men precis ;) Jag ska nog hämta chips :D Eller lussebullar :D
Jag: Bajskorv !:D
Cissi: Kisskorv! :D hahaha Eller kanske kisstråle! HaHAHA
Jag: HAHAHA
Cissi: HUMOR HAR MAN JU IAF! 
Jag: Ja men visst!
Cissi: HELL YEAH! :D 

Vad hände med mig igår?

OMG vad hände med mig igår egentligen? Jag har ju inte bloggat eller på något tecken verkat vid liv... Jag kände innan middagen att jag mådde piss illa och sen somnade jag på en gång redan klockan 7. Jag sov i 16timmar...Heja Sverige! Jag kanske är gravid? Dödligt sjuk? Biverkning av vaccinet? Mensverk? Nee jag var nog bara allmänt trött :)
Har ju även glömt lägga upp lite bilder från b.la fikat igår och jullunchen med klassen!

 

 

                                

 






Jag var absolut inte dö mätt efter det här :P NEJ DÅ :D!


fika med mamma och syster!

jag hann aldrig med någon power nap...dirket när jag ätit klart och slappat framför TVn så ringer syrran och säger att vi ska fika :) Så nu ska jag till jakan och fika på Tasty's (och snälla mamma bjuder :D!) och sen så ska jag träffa Cissi baby ♥ Hörs när jag kommer hem!


ALLA SOM HAR JULLOV KLAPPA NU!!

Hemma nu i min sköna säng och ska ligga här hela dagen och bara njuta, för jag har LOV! Härligt. Jag vet att vissa fick det redan förra veckan men ni är sämre ändå. Så nu ska jag lägga mig och ta en powernap men först så kanske jag ska ta något att äta?? Hmm.. Aja whatever. Vi får se vad som händer denna tisdag. Ha de bra för nu ska jag sova!
Gud vad jag älskar mig själv, och det gör ni också ;) 


Ser ni hur långt mitt hår börjar bli! :D And it's all naturelle! 

så sjukt bra film!

hemma nu från Kista och filmen VAR SJUUKT BRA! REKOMMENDERAR ER SOM INTE SETT FILMEN ATT GÖRA DET! Absolut en av årets höjdpunkter på bio det här året :) Jag själv skulle ju vilja vara en sån där avatar, fett coola ju ;)

                                   


BIO - AVATAR

kom nyss hem och nu så ska man springa iväg igen. Ska iväg till Kista och se på bio med Cissi och Backas :) Vi ska se AVATAR. Hoppas den är bra! Har hört av många att den ska vara det iaf. Men slänger in en dagens outfit för det var ju ett tag sen!
Tunika m midjeskärp - GinaTricot
Jeansleggings - Ginatricot

blood diamond

kom hem för ca 1 timme sen, var ute en stund med Cissi och Backas :) vi gjorde inte så mkt gick mest omkring och snackade! Men det var skönt att komma ut en stund. Men nu ligger jag och kollar på Blood Diamond med papi. God natt allihopa!
R.I.P Brittany Murphy! 

se upp i backen, Nathalie kommer bryta nacken

haha! Nu ska jag ut och åka pulka med the family! Och det snöar as mycket and i love it! Kommer nog kanske filma något roligt som jag lägger in i bloggen sen. Men nu måste jag skynda mig. Pussar ♥

julklapps inslagning!

sitter i mitt rum nu med syrran och tar det lugnt medan vi slår in en massa julklappar! Nu känns det verkligen att julen börjar att närma sig. SHIT DET ÄR BARA 5 DAGAR KVAR TILL JULAFTON :D:D:D! Längar? Ja det kan man lungt säga. För jag älskar verkligen julen ♥ allting är så bra med det! maten, familjen, snön, kalle anka, jultomten, julmusik, paketr, julgodis och en massa mys! 


video från i torsdags!


bilder från gårkvällen!

Hade en riktigt rolig kväll igår hemma hos Oi! Mycket folk, bra musik, och alkohol! :D


Jag och älsklingen :)


söta Agnes :D!






Undra vad Jimmy berättar för Danne och vad han pekar på :O?




Me and Jimmyyyy!


Haha PORR ;) :D




Onykter Oi? Haha JAA!






Jag och Tilda :)

 


dags för fest al night long

 

Är jag den enda som börjat tröttna?

God morgon allihopa! Sitter just nu i skolan och väntar på att komma in i klassrummet. Idag är det fredag och engelskan är den enda lektion som vi har idag så slutar om ca 1timme. Härligt härligt! Efter skolan drar jag och Moa hem till mig och så måste jag städa i mitt rum och så ska jag slå in julklappar :D! Har velat slå in dom redan för 2 veckor sen men det är nog för tidigt :P Så nu är det dags! 

Ikväll blir det fest som det brukar vara varje helg...men känner verkligen att jag börjat tröttna på det. Alttså jag tycker fortfarande det är skit kul men innan man väl kommit till festen så känner jag verkligen att jag inte orkar och vill bara vara hemma och mysa med familjen framför en bra film och massa mys. Men sen när jag väl är där och träffar alla mina vänner så tycker jag det är skit kul och ångrar inte en sekund att jag dragit ut! Men det här blir sista helgen innan nyår som jag är ute och röjer med mina vänner! Ska ta det lugnt nästa helg och förbereda mig på år 2010! Nyår 2010 kommer vara bäst och kommer firas rejält!
Fan vad tiden går snabbt. Kändes som det var typ 2år sedan jag satt och skrev jätte stora planscher med klassen i mellanstadiet/lågstadiet och skrev "2000-talet" och alla var jätte glada och nyfikna på 2000-talet. STÖRT! Men 2010 betyder att det är bara 1 år till STUDENTEN :D! 



HIGHER!

ASSO JAG ÄLSKAR DEN HÄR LÅTEEEN! DEN ÄR LIKSOM STUCK IN MY BRAIN!!!! VERKLIGEN EN STÖRT BRA LÅT, OCH ERIK ÄR JU SÅ GRYM ATT SJUNGA DEN OCKSÅ! AJA ENYOJ IT BECAUSE I KNOW I WILL :D ♥
 

power nap

Sitter hemma hos Moa och har precis vaknat från en power nap. Gud vad skönt det var. Behövde verkligen vila. Direkt när vi kom hem så var det att byta om till myskläder. Mina strumpor var dyngsura... Ikväll eller typ nu så ska vi väll lägga oss och kolla på TV och äta en massa chips som vi köpt idag :) Orkar inte skriva något mer ikväll så vi hörs i morgon! Kyssen ♥

jag älskar snööööööö!

ska sova hos Moa ikväll! Kommer bli riktigt mysigt :) Kanske går lite hett till också! 
Slutar alldeles strax så då ska jag och Moa till centrum och kolla kläder (love it) och sen ska Moa klippa sig. Så det är en lugn dag idag, skönt. Och inget mer plugg heller, matte provet hade vi ju idag. Det gick väll sådär.. Men har en liten rolig videoblogg som jag ska lägga in så fort jag kommer hem till Mois. Ha en bra och snöig dag! Här är det en halv meter snö, och jag skojar inte! HÄRLIGT :D!

något jag hatar är sprutor

uppsatsskrivningen gick faktiskt bra! Skrev ca 10sidor så hoppas verkligen det blir ett VG :) 
Efter skolan så ringde mamma mig och sa att jag skulle ta svinisvaccinet...det som jag verkligen inte vill ta! Men jag var tvungen eftersom jag ska till Thailand och där smittas det jätte mkt tydligen... hoppas jag inte får några läskiga biverkningar eller dör eller hamnar i koma eller bli schizofren? Nej men vad läskigt! Nu struntar vi i det. Jag har iaf tagit vaccinet nu och jag som har fobi för nåla/sprutor gick det inte bra...kunde inte gå mera än 2meter efter sprutan fören jag var tvungen att sätta mig ner mitt på golvet för det svartnade för öronen och värdlens tjut i mina öron. Och så höll jag på i ca 10min... sen fick jag lägga mig i en liten soffa på Minella och Isabells dagis och vila i 20min innan jag kunde resa mig upp och åka hem. Men nu ska jag ut och åka pulka med mina systrar! Wohoo
:'(

uppsatsskrivning...

övar inför matteprovet som är i morrn just nu... fan vad jag hatar det här. Jag förstår ingenting. Jag har alltid haft lätt för matte men nu går det inte! Antingen är jag skoltrött eller så vill jag inte lära mig? Men jullov om 1vecka så jag överlever nog! 
Sen är det lunch och sen uppsatsskrivning...nervös!!! Hoppas på att få ett VG, annars kommer jag typ gråta. 
Haha fan vilket deprimerande inlägg... handlar bara om skolan! Sorry men var tvungen att skriva av mig min ilska och irritation. Tack och hej!
seriöst, jag pallar inte mer

pulka!!

nu har jag invigit pulkabacken tillsammans med min lillasyster Minella :) Det var riktigt roligt! Förutom när jag ramlade i backen och gjorde illa rumpan. Hoppas bara snön håller i sig till julafton! Men ska sova nu för är tiktigt trött och sliten i hela kroppen.. har suttit hela dagen och pluggat matte, svenska och övat inför uppsatsskrivningen i morrn. Så sjukt skoltrött nu! Vill ha lov.

God natt pussen ♥


Världens sötaste syster! <3


Jag och Minella åker ;) Yeaah!


videoinlägg - again

ska börja videoblogga lite mera nu hade jag tänkt xD Tycker det är roligt och speciellt nu när man har videofy me! Nathalie tar steget in i bloggvärlden. HAHA!


videoinlägg - Hur tänkte vi nu?


hatar sl!

gick till bussen i morse 07:50 kommer till skolan nu.. hur fan går det till!!!! SL suger, det blir fan vinter varje år och SL borde kunna anpassa sig. Det ska bara ta 1timme för mig till skolan men nu är det 2 timmar... Skärpning! 
Någon annan än jag som satt fast i trafiken med bussen? Och fick vänta i 25min på en buss? Och sen så åker det en buss förbi dej för den är proppfull? Nej skulle inte tro det!
Ska jobba lite nu på geografin.. puss och smek!

god natt svenska folket

har sovit i ca 2 timmar men sen vakna jag igen och såblev det 1 avsnitt one tree hill. Men nu äre dags att sova igen xD Höhö, hoppas det är en massa snö i morrn :D
God natt ♥

luciatåg!

ska iväg nu till Minella och Isabelles dagis och titta på Luciatåg :) Jättegulligt ju! 
Ligger också och kollar på One Tree Hill! Loves it ;) Idag lär det bli en del plugg... svenska, matte och turism/svenska! KILL ME!
Vad ska ni andra göra idag då?
 

härlig dag med snö + sluta tidigt

är nu hemma från skolan! Fan vad skönt, våra 2 sista lektioner blev inställda för lärarna skulle på jullunch. Men inte nog med det, När jag kommer till skolan så är det jätte mycket snö!! Helt underbart. Men sen när man kommer hem igen så är det bara jätte lite snö.. :( Flytta till haninge? HAHA NEJ :P!



VACKERT!



MOA :D!




And me ;)!


en upptagen kvinna!

som ni märker så har jag inte bloggat mycket under helgen.. men vad ska man göra när man är en upptagen kvinna som mig på helgerna? HELG = FESTA! Så jag har helt enkelt inte hunnit eftersom det tar ju en stund och göra sig ordning och sen springa till bussen... 

Men igår iaf så var jag, Moa, Nastasia och Natta på hemma "fest" i Solna. Det var helt OK dära men är lite besviken. Dom sa att det var fest där men sen när vi kommer är det bara chill... Men sen senare iaf så drog vi på efterfest hemma hos Kenneth i viksjö igen! Och herregud vad god mat hans mamma gör! Blev ju självklart fyllekäk vid 4 på morgonen och den maten smakar MYCKET bättre än på Kina restaurang! Stört gott. 
Moa ligger och sover här bredvid mig och snarkar lite faktiskt!!! Haha ;) Har precis kollat klart på Titanic också... Jag säger bara att jag gråter varje gång jag ser filmen. Tur att Moa sov!
Men nu ska jag taffsa lite på Moa så hon vaknar och vi kan gå ut och ta en smoke ;) Grrr!
Trött och sliten Natti!

SNÖÖÖ!

Det snöar ute och det stanna kvar på marken :D! Fan vad härligt! Perfekt nu när det bara är 12dagar kvar till julafton. Hoppas bara snön håller sig kvar under julen. I'm dreaming of a WHITE CHRISTMAS!
Mitt hår kommer fucka up sig ikväll pga snön men det skiter jag i :D!




JAG ÄLSKAR SNÖ! TRALALALA!


SÖTNOSEN! KOLLA SMILET :D


videoblogg - jag i telefonen

En verkligen jätte seriös video måste jag bara påpeka!!! Haha fjantiga jävlar! Och jag är då i telefonen och Moa har speaker på! :)
But I Love us and we know that everyone else loves us ;) 



ERIK ERIK ERIK!

FY FAN VAD GLAD JAG ÄR JUST NU! SHIT ASSO! Låten higher var ju så sjukt bra när Erik sjöng den också! Fick ju fan gåshud av den. 
Men jag fattar inte grejen vad Eriks tjej gjorde uppe på scenen? Okej om hon går upp och kramar honom men måste hon stå där i hundra år? Om det är någon som ska stå bredvid honom så är det ju jag ;)! Hahah
Kvällen är nu räddad! Måste fan andas nu, peace!
min framtida man! ♥

FREDAGSMYS!

Nu ska jag sätta mig i soffan och mysa med glass, godis, chips och dip! Härlig fredag kväll :) 
HEJA ERIK SÄGER JAG BARA!! 
Lika söt osminkad som vanligt :) hihi! 

P.S OCH MOA DIN BÖGHÖG! VARFÖR SVARAR DU INTE FÖR!!!! JAG HAR FIXAT GREJER!!

Vad tror du??




Om ca 1 timme börjar Finalen av IDOL 2009!!! Är jätte nervös inför kvällen men hoppas att Erik kommer ta hem det här! Han är ju helt enkelt bäst och är stor favoriten i Sverige! Efter allt man hört om Calle på senaste tiden om bilder som ligger ute på nätet och att han sniffat bensin osv. så passar han ju inte som en idol! Kommer ringa som ett djur på Erik!! HEJA ERIK!!!!

Här kommer 2 videos där ni kan se hur sjukt bra han är!! Det här är respekt!

 


Det bästa kommer ca 2minuter in i låten!!!



saknat mig!?

nu är jag hemma :) blev en sväng till stan med Jontishboy då vi fixade lite mer julklappar! Och så äntligen så började det snöa mitt under allt, härligt! Jag älskar snö. Men någon som blev mindre glad över snön var jonte...suck! Hur kan an inte gilla snö ?! 

Men ikväll så blir det för en gång skull en lugn fredag kväll! *VA?! SKA NATTEY INTE FESTA IKVÄLL??* Nej jag har bestämt mig för att bli nykterist, tycker att festa börjar bli så enformigt... liksom... börjar bli så sjukt tråkigt och alla människor jag umgås med är så jävla jobbiga! Hahahaha skoja! Som om jag skulle bli nykterist? Hallå! Och jag har världens underbaraste party vänner! Nej men ikväll är jag faktiskt nykterist :)! (Räknas det?) 
Men ska äta kina mat nu ;) Hörs senare

Mongooo


skridskor m klassen!

Bilder + video som visar hur skillad våran klass är på skridskor *not! hahah*


Break the ice ;)!


Yooo, watch out!!


Ont i röven!

Har precis ätit jullunch och sitter nu i ett grupprum med Moa och Jonte och leker lite ;) Grrr, vi tar på varandra!!! :O
Har åkt skridskor idag också...herregud det gick inte bra. Var minst 3år sedan jag åkte sist... I början gick det bra (nej jag åkte absolut inte längs sarjen..) men sen när vi började göra lekar så ramlade man :( Har ont i röven nu alltså... men det är ingen fara. Har ju Moa som ska sova hos mig ikväll så hon får massera mig! 

viktigt!

för att se den nya headern så måste du trycka på "uppdatera" när du väl kommer in på min blogg! När ni väl gjort det en gång så kommer den nya headern alltid vara där :D! Så glöm inte det!

ny header!

Den här är jag ganska nöjd med :P tog typ 1 timme att fixa den...haha inget liv? Jo men inte ikväll. Ska äta mackor nu och sen lägga mig och somna till Gossip Girl :)
Och i morrn blir det en mysdag med Moa som ska sova här! Vi ska gå på promenad, äta gott, snacka skit och bara mys och ta det lungt! Like Best Firends do ♥


bakade pepparkakor idag! Look at the lady with the boobs ;)!


Kärlek till alla!


Tävling hos Kenza - Vinn "The Hills" box!

Just nu har Kenza en tävling där hon lottar 15 st "The Hills" boxar och jag skulle jätte gärna vilja vinna en av dom :) 

Anledningen till varför jag skulle vilja vinna "The Hills" boxen är för jag har så många gånger velat följa serien och många vänner har sagt att det är så sjukt bra...men jag har inte haft tid! Men om jag skulle få en box så kan jag kolla exakt när jag vill. Jag har sett 1 avsnitt någon gång och tyckte faktiskt det verkade bra men eftersom jag inte var insatt från början så kändes det som ingen idé att kolla... Så skulle verkligen bli jätte glad om jag vann! Perfekt julklapp. 
Gå in här på Kenzas blogg om du också vill vara med och tävla! 

något jag älskar:

är mellandagsrean! I LOVE IT! Massa fina kläder och billigt är det ju ;) Kan det bli bättre? Jag har också suttit och funderat på vad jag behöver köpa...så kom på lite grejer här nedan. Jag har bestämt att jag ska vara i affärerna direkt när dom öppnar så man hinner få det bästa!


gott :)!

ätit klart nu och sitter och kollar på Oprah! Ska nu/snart ta en dusch sen blir det powernap till Gossip Girl och One Tree hill! Älskar verkligen CastTv, där finns ju allting liksom ;) Rekomenderas verkligen. Sen ikväll (om jag hinner/orkar)  så ska jag fixa en ny header. Har ju inte hunnit fixa det än... 
Peacee!
Min goda lunch ;) Jag har gurka också så det är ju nyttigt :D! Typ 90% vatten....Hahahah!

härlig dag!

språk och matte sen slutade jag! Sluta halv 11 fy fan vad härligt! Drog hem till pappa på söderhöjden efter skolan och hämtade några sötnosar som jag glömt då ;) 
Sitter nu och funderar på vad man ska äta till lunch...hmm. Lär ju bli något onyttigt men gott :D! Ni som inte äter onyttig mat för ni bantar, ni missar något ska jag säga er! Älska mat = älska din kropp! Titta, nu kom jag på ett nytt motto! Höhöhahah, hörs sen!

22:22 *kyss*

Sminket är borta. borstat tänderna, fixat sängen (ojojoj vad har jag gjort egentligen :O!), bytt om till mjukiskläder och lugnat ner mig efter kvällens DH avsnitt! Så nu känner jag mig redo för sängen! Ännu en kväll man sover själv. Är jag den enda som hatar att sova själv? Jag hatar verkligen det, och känner mig otrygg och har svårt att sova! sh ush ush, sova ensam gillar vi inte här.
Here comes a naked picture of me! So I'm warning you! It's really dirty...!




Haha det trodde ni va? Inga naken bilder för mig (eller iaf inte som jag visar upp på bloggen!) Grr ;) Haha!
Men skämt och sido, god natt alla glada och härliga människor :)! 

OMG JAG DÖÖR!

NI SOM HAR SETT PÅ DESPERATE HOUSEWIFES NYSS FÖRSTÅR VAD JAG MENAR! Sen så är det fucking säsongs final så får vänta ända till vår för att se fortsättningen :(! Jag hoppas att Orson och den jävla Mona kommer att dö! Ni som inte sett det här avsnittet, GÖR DET!

Kärlek till det här! Och det är ju en massa DRAMA! Kan det bli bättre? ♥

fika i stan + gympa uppvisnig

äntligen är man hemma och tar det lungt! Har idag varit inne i stan och tagit en fika med en kompis och det var faktiskt trevligt :) Länge sen vi träffades så blev lite catch up liksom. Sen direkt när jag kom hem så skulle vi gå på minellas gymnastik uppvisning. Vad gulliga alla barnen är! 
Men nu är jag äntligen hemma och kan ta det lungt! Blir ju även desperate ikväll klockan 9 ;) Glöm inte det! Jag och Moa är 99% säkra på att Kathrine kommer sätta tid Mike... det är spännande nu. 
I know you want me, You know I want chaa!

riktigt dålig dag!

det är måndag, en ny vecka, trött och allmänt typ dööö! Men skönt att man slutar om 1 timme iaf...sen blir det hem och ta ett bubbelbad tror jag och bara ta hand om mig själv :) Länge sen jag verkligen badade. Härligt! Sen ikväll så blir det Stand Up grej med klassen så hoppas det blir kul iaf och kan göra mig på bättre humör.
Ska även försöka fixa en ny header, har tröttnat på min! 
Engelska argumentation nu...suger. Nu går jag och dör, hej då!

Nu är även denna vecka slut...

Även fast jag sovit mycket är natt så är jag skit trött!! Det var ju egentligen meningen att jag skulle vara hemma och mysa framför tv:n men det blev fest istället :D! Why not liksom ;)? Kom hem vid halv 3 och det var en lagom tid för mig igår! 
Ligger nu och kollar på min svenska favorit serie (Riverside), jag har väldigt svårt för svenska filmer och serier men den här har jag fastnat för! 
Får se om jag orkar blogga något mer ikväll men det lär ni ju märka! Hoppas ni andra har haft en trevlig helg! 

hade glömt bort det!

jag kom nyss på att jag måste ändra på min header!!! Det står ju på min header att jag är 16 men det är jag ju inte sen över 1månad tillbaka :) Så måste sätta mig och fixa det någon dag så det står 17 istället! 
Hoppas Nastasia och dom kommer snart för är så hungrig :(!

jagkanintekommapånågonrubrik

30min senare och man har en ny duschad Nathalie! Härligt :) Nu sitter man helt ensam och övergiven hemma hos pappa i Jakan och vet inte riktigt vad man ska hitta på nu...
Jo juste! Måste ju ner till ICA och handla chips och grejer tills ikväll och sen måste jag börja fixa mig innan dom kommer och hämtar mig! 
Chiao Bella!
Akon - Lonely
(så känner jag mig här hemma just nu!! Läskigt att vara själv ju.."/)

åka bil mitt i natten och titta på h*ror!

idag är man lite sliten faktiskt..
Gårdagen: blev först att jag, Moa och Sara drog på fest hem till Axx och hade det ganska trevligt. Det var inte värsta röjfesten det var mera chill, tråkigt tycker jag eftersom det var väldigt mycket folk men jag tror att den DÅLIGA musiken som spelades förstörde lite också... Men trevligt var det! 
Sen vid 1 så drog en massa med i kenneths stora bil och åkte runt till stan, huddinge och vart vi mer åkte någonstans :P Drog förbi den där gatan i stan med en massa h*ror! Hahaha det var riktigt kul. Och Kevin och en annan snubbe fick ju upp 2st tjejer som ville ha 5000 spänn för 1 timme :O Sen blev det of course fyllekäk at donken!! Hade riktigt roligt i bilen alltså..stört :D Sen när man kommer hem 5 på morgonen så är man VÄLDIGT trött!!
Låter det logiskt att man har roligare i en stor van typ med trevligt folk än 1 fest? Ne kanske inte men så var det :) 
Nu är det dags att duscha och sen kommer kenneth, nastasia, Oi och några andra och hämtar upp mig så blir det middag någonstans! Hörs sen bitches! ♥ 


BILDER :D!



Så här såg man ut inför kvällen :)!


Sara och Moa :) <3


Me and my love :) <3


De tre musketörerna :D!






Linus och Chrille, fulla och glada! 






Lite dans blev det ändå ;)


Oh yeah!


In the van!


Höhö x)


hemma :)

drog ut en sväng med Cissi och Nastasia och vi hade verkligen skit kul! Vi var på det "cool stället" träffen och gjorde pepparkakshus + åt godis och fjantade oss :D! Anledningen till att jag skrev "coola stället" är för att träffen var förut så sjukt mycket roligare! Man träffade liksom alla där och hade verkligen jätte kul, nu hänger det typ 95or dära.... suck! Men det var kul att för en gångs skull dra dit igen :)
I morrn börjar jag halv 11 så det är skönt! Ska lägga mig och sova nu, måste vara pigg och glad inför i morrn då det blir...vadå? Jo festa såklart :D! God natt sötnosar ♥

hahhhaha!

Haha såg nyss det här som jag hittade på en annan blogg som jag läste :D! http://stoppakissienu.blogg.se/
Det är en blogg som startas för att stoppa Kissie, för ju fler läsare hon får så får hon mer cash :P Så i den här bloggen så tar dom ALLA kissies inlägg och lägger in det på den här bloggen :P Så man kan fortfarande kolla vad Kissie gör men utan att besöka hennes sida ;) Haha tycker detta roligt! Men tror inte det kommer funka :P Sorry xD

lycklig!

jag måste vara världens lyckligaste människa! You know why? Jag har typ världens störst chokladkalender! Och choklad bitarna är också stora ;) Och jag som liksom älskar choklad, I'm in heaven you know!  
KOLLA :D!!!

28år!

Får ju inte glömma att slänga in ett STORT GRATTIS TILL MIN STÖRSTA IDOL BRITNEY SPEARS SOM FYLLER 28ÅR IDAG!
Tänk att så många år har gått sedan hennes sångkarriär började och det kändes som om det var igår jag lyssnade på Britneys första skiva som jag fick av min kusin Laura :)!


Britneys första album som släpptes 1999!


700 inlägg!

Det här blir mitt 700ade inlägg jag gör sen jag började skriva bloggen :) Och med det tänkte jag göra en rolig liten grej! Nu blir det "10 saker du inte visste om mig", kände du till någonting eller är du chockad?




hemma!

nu är eran favorit tjej tillbaka :D! Har nu handlar lite julklappar och jag har fortfarande pengar kvar! Härligt härligt. Funderar på att slå in alla julklappar redan idag, jag älskar det! Julklappspapper är så fint tycker jag :) 
Det är ju också den 1a december och julkalendern börjar idag. Men vad har hänt med världen? Jag tycker dom visar världens tråkigast julkalendrar på TV nu för tiden... varför måste allting vara så himla modernt och grejer? Liksom, årets julkalender handlar om en superhjälte? Hallå! Mina favoriter när jag var liten kommer jag ihåg var:
* Pelle svanslös (1997) 
* julens hjältar (1999)
* Dieselråttor och sjömansmöss (2002) 
* En riktigt jul (2007)


Har inte kollat på julkalendern sedan 2007, skulle lätt göra det idag om det var bättre kalendrar på TV!! Julkalendern är ju i princip likadant som Kalle Anka på julafton klockan 15.00, man kan aldrig bli för gammal för att titta på det. Tråkigt bara att saker måste bli så himla modernt nu för tiden! 

mot stan!

nu ska jag springa till bussen! Puss

min baby :)

god morgon alla sköningar! Ledig idag och vaknade till och med innan min väckarklocka skulle ringa :P Ställde den på 12 men vaknade av att jag var så sjukt kissnödig och sen kunde jag inte sova :P höhö! Såg att det snöade lite också när jag satte mig i sängen men det har slutat nu :( hoppas snön kommer till julafton iaf!! 
Ska ta en skön dusch nu och skriver senare. Kyssen ♥
min baby har fått flyttat in till mig nu :)! Han behöver ju sällskap nu när min syrras kanin dog i helgen (dom var syskon). I snart 9år har vi haft denna sötnos :P 

RSS 2.0