Bye bye Macbook...

I morgon ska jag lämna in min älskade MacBook som jag har haft nu i två år... Jag vill inte! Vill inte gå tillbaka till min gamla långsamma PC... Har suttit hela kvällen och rensat min dator och ändå är inte allting borta. Hittils har jag raderat över 3000 bilder som jag hade på datorn (har inte raderat dom i photobooth än) och över 500 dokument/filmer. Herregud vad mycket skit man har på datorn :P
Nä men måste lägga mig och sova, måste in lite tidigare till skolan för att köpa slutskiva biljetter till min pojkvän och hans kompisar :P Tur att min pojkvän i alla fall kommer att vara där och min klass ♥
Har överfört det viktigaste bilderna å så på USB minnen!

Sötaste jag sett på länge..


Så otroligt gulligt! Tänk om killar kunde bli lika glada idag när de får kyssa en tjej... Hehe förutom min pojke som alltid blir lika glad över att få kyssa mig ;) ♥

gårkvällen lite kort

Igår kväll åkte jag till Vendelsö där Sofia bor och så åt några tjejer i klassen middag där och hade det jätte trevligt! Vi drack vin, tittade på fotbollen och snacka skit ;) Efter middagen så rörde vi oss in till stan där vi valde att spendera kvällen på Lobby. Första gången jag var där och det var ganska kul faktiskt, musiken var jätte bra dock var drickan ganska dyr så det var bra att vi förade innan om man säger så, haha!
Ska lägga mig och se på film nu sen blir det sova. Får se om man orkar ta sig upp till skolan i morgon :P

Over n´ out!

NU ÄR DET ÖVER! De sista arbetena någonsin i min gymnasietid är över, fan vad skönt! Självklart så avslutade jag kvällen med bio med mamma i Kista, vi såg på Baksmällan del 2. Åh fan vad bra den var, haha riktigt rolig. Rekommenderar den verkligen!
Nu ska jag lägga mig i soffan, titta på en film och äta Ben&Jerrys Half Baked ♥
En flicka i en lycklig tillvaro!

Just nu:

Nu blir det lunch och ett avsnitt Criminal Minds innan jag börjar plugga det sista!



Snart kommer friheten

I morgon är detta helvete över! I morgon är sista riktiga skoldagen och sista dagen för alla arbeten då betygen sätts på måndag/tisdag! FAN VAD SKÖNT. Hela veckan har varit fullspäckad och jag längtar bara tills jag får lägga mig i sängen och inte behöva tänka på någonting annat än mig själv. Men det här slitet har varit värt de, det här året har varit bra för mig. Som jag vet nu kommer jag att gå ut med 3 MVG, det bästa jag någonsin gjort. Jag är stolt över mig själv! Har pressat mig hårt det här året och det kommer jag aldrig att ångra. Och mycket är tack vare min underbara mamma och min bästa pojkvän ♥
Men trots allt slit så behöver jag verkligen vila. Och det ska jag göra i helgen och hela sommaren!


Fredag: Ska sitta kvar i skolan och göra de sista arbeten som ska in, sen på kvällen blir det bio med mamma i Kista! Kommer säkert bli lite shopping också ;) Need some mother-daughter time :)
Lördag: Nu ska det firas att alla arbeten är klara! Det blir en middag hos Sofia i klassen och sedan utgång med några tjejer från klassen. Behövligt!
Söndag: Ska bara ligga hemma och inte gör någonting!

Summerburst!

Bokade summerburst åt mig och Sara idag :)! Fan vad kul det kommer bli :D!
Har en känsla av att den här sommaren kommer bli en av de bästa någonsin! Summerburst, studenten, Gotland inklusive stockholmsveckan & 2 utomlands resor - en med pojkvännen och en med mina flickor!


bakiiiiis

Ush så bakis jag var i morse när jag vaknade! Även fast jag har försökt att rehabilitera mig själv så är jag ändå inte jätte bra :( Ska aldrig mer dricka alkohol! Men fan vilken trevlig kväll jag hade igår :) Hade grillkväll hemma hos mig med en massa kompisar, hade slagit upp party tältet t.o.m.
Ska nu ha filmkväll med mamsen och så har jag mina godsaker :)

=%&€#`?@

Jag är så slutkörd som människa. Så mycket i skolan nu såhär i slutspurten innan studenten.... Men det är mindre än 2 veckor kvar till betygen är satta och då kan jag andas ut. HOLD ON! Det som gör mig på bra humör idag är att det är fredag i morgon och då ska jag ha en mysig grillkväll hemma hos mig med några kompisar :) Ska bli jätte kul!
Ska börja skriva mer när skola lugnat ner sig, don't wory ;)
....

Dålig på att blogga igen..

Hehe! Ska försöka bättra mig men det är så mycket som händer just nu i skolan, fritiden, sommarplaner osv. Har suttit mycket ikväll och tittat på resor utomlands med älsklingen :) Det är i princip bestämt att vi ska åka nu men vi vet inte vart än! Fan vad mysigt det kommer bli ♥
Ska lägga mig och titta på den andra filmen av Rädda Willy nu! Jag vet, jag är super nördig :) Men ingen kan förneka att filmerna är grymt bra!
Det som jag tittat mycket på och som vi har siktat in oss lite på är Kreta!

strawberries

Jag och Jossan satt nyss på baksidan och åt årets första skål med jordgubbar! Mmm så gott det var och varmt ute är det också :) Men orkar inte sitta ute i solen så jag har istället laddat ner en fantastisk film - Rädda Willy! Älskade den filmen som liten men har inte sett den på fleeeera år, så nu ska jag lägga mig och titta på den :)
Hockey matchen igår var grym föresten! Sverige och Finland i final, FAN VA KUL! :D




Min shopping från igår!

Jumpsuit 149:- från HM!                                       Tröja 149:- från BikBok

Fredagen den 13e

Det är fredag idag! Och det är en bra dag :) Har pengar kvar från Cypern, så efter skolan hade jag tänkt att unna mig LITE shopping :P Klockan 4 är det semifinal i Hockey och jag hoppas verkligen att Sverige vinner!!! Sist men inte lugnast så blir det utgång med snygginen Nastasia! En bra fredag, märks inte över huvud taget att det är fredagen den 13e! *peppar peppar*
COOL PEOPLE!

Ta bort franskan från ESC!

JA!! SVERIGE OCH SNYGGINGEN ERIC SAADE GICK VIDARE! Som Tette sa till mig idag i skolan: "Om du var kille så skulle du vara bög", och ja det är nog sant. Men jag är väldigt glad över att jag inte har någonting dinglande mellan mina ben :) Men i alla fall. Det jag ville komma fram till är just angående EuroVision Song Contest och något jag stör mig på: Att de talar franska!! De i Frankrike är så otroligt ego att de inte tycker att något annat språk är viktigt. Nä det tycker att franska är det enda och viktiga språket. Ush vad irriterad jag blir på fransmännen. Så självupptagna. Engelska är ett världsspråk. Lär er engelska precis som varenda kotte på denna jord gör!


Good day!

Provet gick super bra! Så jag blev på jätte bra humör idag :) Behöver få en dag med bra humör eftersom jag är så otroligt skoltrött just nu! Det är jätte mycket som ska göras nu innan studenten. Förstår inte hur alla lärare kan vara så smarta och lägga allting de 3 sista veckorna innan betygen sätts. Bra planering!
Men i morgon så är det fredag och då blir det min första utgång efter Cypern resan med Nastasia! Fick nämligen ett trevligt sms där det stod "du ska med på skiva i morgon. Hej då <3". Alltid lika kul att man har någon egen vilja :) Nej men det ska bli kul, får gratis biljetter också! Fast dock har jag och Nastasia ingen aning om vart det är, vilken klass som har den eller tema. Vi hänger bara med folket.
Ska se hockey match nu, Kanada - Ryssland. Puss ♥
En glad tjej!

torsdag 12 maj

God morgon! Hinner slänga in ett inlägg så är tidigt för tar en buss senare än jag hade tänkt ;) Har en lång dag idag... slutar halv 5 och så har jag naturkunskaps prov "/ Behöver få MVG på den! Har ingenting intressant och säga så slänger upp en dagens outfit ;)

Tröja från en liten affär på Gotland
Vita jeans från Manhattan
Ihålig rygg!

en tanke

Hörde en grej när jag satt på bussen hem i dag som jag reagerade lite över och började fundera på. De sitter tre killar bredvid mig som är kanske i 25 års åldern och har ett helt vanligt samtal. De pratar om jobb och att det är dags att flytta hemifrån snart osv, vanligt random snack liksom. Sedan går ena killen av bussen. Direkt när bussen börjar åka så säger en annan kille till sin kompis "Herregud vad han såg risig ut. Han har låtit allting växa ut. Skägg, hår och skitiga kläder. Han har ju ingen flickvän som jag så därför behöver han inte bry sig hur han ser ut", och kompisen skrattar och håller med. Herregud vad ytligt! Är vi människor verkligen sådär mot varandra? Jag kan ha sagt någonting liknande mot en person som jag inte tycker om eller har någon direkt kontakt med som med mina närmaste kompisar. Men jag skulle aldrig säga så om en vän! Är det bara han som gör så där eller finns det fler? Jag skulle nog gissa på att det finns otroligt många fler. Vilket samhälle vi lever i. Varför är vi så otroligt ytliga?

Dagen i Norrtälje..

Phuuu vilken lång dag det har varit! Gick upp redan kvart över 5 i morse och duschade, fixade mig och rörde mig mot Norrtälje! Utbildningen och Campuset verkar hur bra som helst men tror nog inte jag kommer in... När vi satt i grupp och skulle berätta lite om vad vi gjort tidigare så säger alla typ "jag har jobbat på Arlanda, startat eget företag, jobbat i restaurangbranschen, hotell, bott utomlands, jobbat utomlands" and so on... så när det var min tur att prata så sa jag "jag har jobbat som telefonförsäljare och ska sommarjobba på Grand Hotel i Stockholm i sommar..". Men de som var på den här informationsdagen har jobbat och har mycket mer arbetslivserfarenhet än vad jag har för de var mellan 21-25 år. Det var också lite kunskapstester som vi gjorde i matematik, engelska och allmänbildning och det kändes bra! Men jag har förberett mig på att jag inte kommer in så jag får en glad överraskning istället om det skulle vara så att jag kommer in. 120 har sökt till utbildningen, 34 st kommer in.
Men nästa steg för mig nu är att söka en massa jobb till hösten! Jag tänker inte vara en lat jävla tonåring som inte gör någonting annat än att ligga hemma på dagarna och inte göra något med sitt liv :)
Dagens outfit! Var ju så otroligt länge sedan jag lade upp det!
Tröja som jag fick av älsklingen i julklapp från MQ
Jeans som jag tror är från GinaTricot

Hockey kväll!

Snart är det nedsläpp, Sverige - Canada! Självklart ligger jag nermyst i soffan och tittar på matchen :)!
NU KÖR VI!

Det blir Gotland i sommar!

En av de målen som jag hade att göra i sommar var ju att åka till Gotland, remember? Och det är nu fixat! Familjen har hyrt en stuga på Gotland under vecka 29 och 30, gissa om jag ska åka dit vecka 29! Kommer bli riktigt kul :) Så får man se om man kan få med sig en kompis någon dag och älsklingen någon dag! Längtar så till sommaren :)
Nu är det utomlands resa och Liseberg som är nästa mål!

Säkert ganska dräggigt under Stockholmsveckan men skulle ändå vilja pröva på någon kväll eller två ;)

Norrtälje i morgon!

God morgon! Nu är man tillbaka till skolan igen efter en veckas "semester" i Ayia Napa, och det SUGER! Fan vad vi alla vill tillbaka :( Men det är bara att bita ihop, det är 1 månad kvar till studenten och sommarlov och då blir det utomlands resa som gäller.

I morgon så är det något ganska stort som händer. Jag ska nämligen till den yrkeshögskola som jag sökt i Norrtälje, den utbildningen som jag verkligen vill komma in på. Jag hör sökt utbildningen Internationell Resekonsult och är på 2 år. Så i morgon är det informations dag och personliga intervjuer, usch så nervös jag är! Hoppas verkligen det går bra :)
Nä nu är jag riktigt hungrig så vi hörs senare!



8 maj

Firade ju att pappa fyllde 40 år igår och det blev ett väldans partaj! Men det var kul :P dock så skulle jag egentligen behövt vila i helgen, so what the hell :)
Kollade mina kontouppgifter igår och såg att jag varit riktigt duktig! Hade 1299 kronor kvar på kontot ;) Så funderar på om jag ska unna mig någonting... kanske lite shopping? Grönan? Eller så tror jag nog att jag kommer lägga undan lite pengar till sommaren, är ju alltid bra att ha lite extra även fast jag ska sommarjobba på Grand i sommar!
Men jag och mamma ska lägga oss och se på Grey's Anatomy (hon missade det förra veckan och jag var ju i Cypern). Men vi hörs mer i morgon, sorry för den dåliga uppdateringen men ska börja skriva mer efter helgen :)

bild bomb ;)

Fler bilder finns på FB men tänkte lägga upp några här ändå för er som inte har mig på facebook :)
Ska alldeles strax hoppa in i duschen och börja fixa mig. Pappa fyller nämligen 40 år idag och ska ha lite partaj här hemma!

Vanessa, Jag och Angie - riktiga stekare!
Konnos Bay!
Haha i en Moské!
Sjuk utsikt vi hade när vi gick i ett berg!
:)
SP08f ♥
Donkey!


Vattenfall :)

Hemma!

I'm back in Sweden! Har haft en så sjukt jävla rolig vecka med världens bästa klass. Och jag kan sammnafatta resan så som Jenny sa till mig idag: mycket sol, mycket fest, lite sova och lite plugg! Sen gjorde vi ju väldigt mycket utflykter men ser inte det som plugg för det var faktiskt riktigt kul och vi besökte stränder i våra utflykter ;) Men berättar mer i morgon eller något. För nu så ska jag lägga mig i soffan, titta hockey och dricka cola för kroppen blir väldigt seg efter en sån här vecka :P
lite brun har jag faktiskt blivit :P Ska visa med en riktig kamera sen!

RSS 2.0