The bling ring

Lite sliten efter igår kväll. Efter vi hade varit hos Sandra så drog jag och Nastasia in till stan och av någon anledning så hamnade vi på rock stället Harry & James. Vi kom dit ganska sent, vid typ halv 2 tiden så vi stannade till stängning och sen åkte jag hem. 
Idag har jag inte gjort någonting, bara legat i soffan och tittat på tv. Ska nu se på filmen The bling ring tillsammans med min choklad ;) Mattias sitter och pluggar så blir filmmys med mig själv! 






Utgång!

Blir ett kort i inlägg nu, vi är fortfarande hemma hos Sandra. Ska snart röra oss ut! Kör min svarta volang klänning!




Filmtips

Har precis tittat klart på filmen "the call", den var riktigt bra! Så den kan jag verkligen rekommendera om ni vill ha något filmtips.
Snart måste jag ta en dusch och börja göra mig i ordning inför kvällen. Först blir det lite för fest hemma hos Sandra och sen blir det utgång, får se vart vi tar vägen men antingen blir det hemmafest eller in till stan. Eftersom jag bor i Väsby så är det mycket skönare för mig att ta mig hem från stan, går ju inga bra bussar eller tåg från jakan till väsby tyvärr "/ Men nu måste jag förbereda mig! Hörs mer sen ♥
 
 

Lördag

Hej på er! Var nere i Väsby centrum en sväng idag för att gå till systemet och så blev det nödvändighets shopping. Har ju börjat bli så sjukt kallt på dagarna och har lyckats tappa bort alla mina vantar så köpte två par nya idag. Blev ett par finare fingervantar som är perfekt att ha när man ska gå ut och sen ett par tumvantar till vardags! Riktigt nöjd med dom, så nu slipper jag frysa om händerna. Sedan blev det också ett par strumpbyxor son jag tänkte ha ikväll när det blir utgång. 

Allt är från H&M! 

Hockeykväll!

Är just nu på Hovet och kollar på hockey! Är så otroligt mätt efter middagen. Pappa bjöd på middag på en restaurang så blev helstekt fläskfilé med kantarellsås och potatis, läskigt gott var det! Efter matchen blir det hem och mysa med pojkvännen och sen sovdags. Vill vara pigg i morgon när det är utgång på schemat ;) 



Kina mat och derby

Idag är det fotbolls derby mellan AIK - Djurgården. Så denna dag spenderas hemma hos pappa för han har den kanalen som matchen visas på. Han har även bjudit mig och Mattias på Kina mat :) snart börjar andra halvlek, så håller tummarna för att vi vinner. AIK spelar ju i morgon också fast det är hockey så två härliga sport dagar denna vecka ;) 

Tiny Tea Teatox

Har nu beställt hem 28 dagars paketet Tiny Tea Teatox från yourtea.com. Har läst så mycket bra om det här te't så blev riktigt sugen på att pröva det ;) Detta ska hjälpa en att minska den uppblåsbara magen och minska kroppsfettet. Alla deras olika te sorter är gjorda på kinesiska medicin recept. Dock så beställer jag detta från utlandet så kommer nog ta ett par dagar innan jag får hem det, men jag lovar att jag ska ge en update på om jag märkt någon skillnad eller om det bara är bullshit :P Men tänkte dela med mig lite av den feedback som jag läst mycket om på Instagram. 
 
 
 
 
 
 
 
 
          
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Old picture

Var hemma hos mamma i söndags och kollade igenom en massa gamla bilder. Ska nämligen börja på min egna fotobok så vill ha så mycket gamla bilder som möjligt. Så tänkte innan jag går och lägger mig i sängen så ska ni få se en jätte fin bild som är tagen för ca 6 år sedan när jag håller i min minsta lillasyster Isabelle när hon var nyfödd ♥
 
 

Tisdag

God morgon! Sitter just nu på jobbet och äter min supergoda frukost, vanilj kesella med färska bär. Så otroligt gott! Idag ska jag iväg på ett läkarbesök så ska gå från jobbet klockan 3 idag, skönt med en lite kortare jobb dag. Sen ikväll så kanske jag ska sova hos min mamma för Mattias ska bort till sina föräldrar och jag hatar att sova själv i lägenheten :p haha jag är lite löjlig men det har ju blivit en vana att alltid ha någon hemma. men vi hörs mer senare! 




Hockey måndag!

Måndag och idag innebär det hockey!! Efter 10 dagars väntan så känns det skönt att vara på hovet igen ;) dock är det väldigt lite folk ikväll men kul ändå. Nästa match är redan på fredag, riktigt kul! 




Kvälls shopping

När man ligger hemma en söndags kväll och man inte har något att göra så händer det lätt att man smiter in på en shopping hemsida eller två... Och det var de som hände mig :P Började med att jag gick in på Nelly och såg att det var 20% rabatt på två par jeans som jag tyckte var riktigt snygga, så blev att jag klickade hem dom. Sedan så säger pojkvännen "det är 20% på reapriset på Bubblerooms hemsida", så då var jag ju tvungen att kolla där med så jag inte missade något! Så blev en tröja som jag klickade hem :P 
 
319,00 SEK från Nelly
 
319,00 SEK från Nelly
 
 
314,00 SEK från Bubbleroom

Update - min helg

Dålig blogg vecka igen, men var hemma sjuk i måndags och har varit små förkyld hela veckan. Men nu mår jag bra och har haft en toppen helg! 
I fredags så blev det utgång med Nastasia, sebbe, hans killkompis och Natta. Vi hade riktigt roligt! Började med att föra hos Natta och sen drog vi in till stan. 
Igår så firade jag och Mattias tre och ett halvt år tillsammans. Så till middag åt vi ute på restaurang och det blev en supergod oxfilé plankstek. Sen avslutade vi kvällen med filmmys i soffan med massa godsaker! 





Söndag

Hej! Sorry att jag inte skrev något igår men hade fullt upp igår efter matchen och var tvungen att skjutsa mamma in till Danderys sjukhus, men allt är bra nu som tur är :) Idag har vi bara varit hemma i princip. Jag åkte iväg och handlade lite medans mattias städade och sen kom Linnéa och hennes kille över till oss och fikade. Har inte sett Linnéa på flera veckor så var kul att träffa henne igen och prata om allt. 
 
Sen har jag bara legat i soffan och tittat på TV, har gått och blivit förkyld nu under helgen, så det var tur att jag inte gick ut något så det inte blev värre. Började med halsont i fredags och hela helgen har jag gott omkring och varit täppt i näsan och snorat, haha!! Men hoppas på att det blir bättre tills i morgon, älsklingen var nyss på ica och köpte både Neseril och alvedon till mig! 
 
 
Liten sjukling. Men nu ska jag och Mattias titta på en film och sen blir det att sova ♥
 

Snart dags!!

Sitter just nu på grekiska kolgrillbaren och äter lunch/middag. Snart är det äntligen dags för hockey premiären!! Är så otroligt taggad, har väntat länge nu! Så vi håller tummarna för vinst ikväll ;)


God morgon!

I förrgår när vi var och handlade så köpte jag hem lite vanilj kesella och färska bär. Så jag åt det till frukost igår och även nu och satan vad gott det är! Så detta kommer jag definitivt köpa igen.
Om ett tag så ska jag röra mig till jobbet trots att jag har världens hals ont, har så mycket på jobbet så känner inte att jag kan sjukanmäla mig. Men men, Efter jobbet så ska jag hem till min mamma och hälsa på. Blir bjuden på middag + att vi ska ha filmkväll. Riktigt mysigt :)


Förlåt!!

Har haft en hemsk och stressig vecka på jobbet + hade fullt upp förra helgen så hade ingen ork att blogga.. Förlåt för det!! Men i morgon så lovar jag att jag är tillbaka igen! Tandläkaren fick btw bra, lugnande medicinen funkade toppen ;) ska tillbaka dit den 9e oktober och bad tandläkaren om att jag ville ha samma medicin igen!

Det enda som ni missat är att förra helgen så hade jag och älsklingen kräftskiva hemma hos oss, det var riktigt kul! Dock en vän som svek mig igen men det glömdes snabbt bort och kvällen var riktigt lyckad!
Annars har jag bara jobbat + tränade i tisdags och onsdags. Mina vardagar är så händelserika :p


Hos tandläkaren

Är just nu hos tandläkaren just nu och är livrädd! Ska göra en rotfyllning.. Som tur är så har jag fått lugnande medicin så snart kommer jag bli lite groggy. Har ju tandläkar skräck så behöver verkligen all medicin som jag kan få!!


Nyttigt och gott

Idag börjar jag äta nyttigare! Har varit så lat efter semestern. Så ska börja med att äta frukost hemma med ägg och youghurt. Sedan frukt mellan frukost och lunch! Så nu ska jag äta lite kiwi och en nektarin, mums! Efter jobbet blir det gymmet!


Veckans planer

Blir ett kort inlägg här, tänkte berätta lite om mina jätte intressanta planer för denna vecka. Är jätte nervös inför onsdag då jag ska till tandläkaren. Jag har ju tandläkar skräck och dessutom så ska jag göra en rotfyllning. Är så rädd, kommer definitivt börja gråta. Men som tur är så har jag lyckats få med mig Mattias, så han ska hålla mig i handen hela tiden :) 
 
Måndag: Jobba 
Tisdag: Jobba + träna 
Onsdag: Tandläkaren....
Torsdag: jobba + träna 
Fredag: AW med jobbet! 
Lördag: Kräftskiva hemma hos mig :) 
Söndag: Bakisdag
 
Bild från förra årets kräftskiva som vi hade hemma hos mig!
 

Monday!

Då var det måndag igen och en ny vecka.. Gillar verkligen inte måndagar! Är det egentligen någon som gör det? Denna vecka och veckan efter kommer att bli riktigt stressig då det är många nya som börjar på jobbet så blir att lära upp dom. Men det kommer förhoppningsvis gå bra! 
 
Ligger just nu i soffan och alldeles strax börjar Idol! Sedan blir det att somna till ett avsnitt pretty little liars, så idag har bara varit en slapp dag för min del sen jag kom hem. Eller okej, jag lagade faktiskt middagen idag, blev lax med potatis och kokta morötter, så gott :)  
 
Right now...
 
 

Bilder från kickoffen!

Hej på er! Hoppas ni mår bra? Jag mår faktiskt helt okej men är lite trött, men inte bakis i alla fall. Skönt! Blev inte så super sent igår, jag tror Mattias hämtade mig vid 1.
Men efter jag bloggade igår så blev det lekar, ombyte på tummen, mingel, middag (var sjukt gott!) och sen började festen! Det som var riktigt häftigt och kul på festen var att dom hade ett fotobås som var helt gratis! Så blev en hel del bilder där inne :) Och den hemliga artisten var ingen annan än Hoffmaestro, häftigt!


RSS 2.0