SKIVA!

Efter lite förkrök hos mig och sminkning + fira lillasyster som fyller 6 idag så ska vi nu äntligen iväg :) Ikväll ser jag ut så här ;) "Så här har du aldrig sett mig"

The eighties is back!

håltimmar är det värsta som finns

Helvete vad trött jag är... har suttit i skolan i 4 timmar och haft håltimme. Otroligt uttråkande. Härligt att man är så här trött när man ska på skiva ikväll. Jaja, med lite alkohol i kroppen och en dusch så blir allt super! Har laddat ner några The Hills avsnitt som jag tänkte titta på nu en stund ♥
TRÖTT

skiva i morgon!

Var och gymmade idag efter resursen i skolan! Känner mig så duktig som börjat gymma :) peppar peppar!
Så är ganska slut just nu så ligger i sängen och har ett The Hills avsnitt redo att trycka på play. Ska föresten på min första studentskiva i morgon ;) kommer bli galet kul! Och så får man se hur pigg man är på fredagen. Höhö. Men det är tema "så här har du aldrig sett mig", och ni får se i morgon hur det blir!
Men blir en kortis nu, hörs kanske senare ♥

shopping!!!

Min shopping som jag unnat mig själv under veckan efter mycket slit i skolan :)!
Kilklackar från H&M och tygskor från Bianco



Solglasögon, skärp och armband Från Kappahl/BikBok



Nya träninsbyxor från Stadium!



Min första jumpsuit! Från BikBok :)
Har alltid haft svårt för jumpsuit men det var något med den här som jag tyckte om, så vågade köpa med mig den hem och har än så länge inte ångrat mig!

2 saker som nyligen gjorde min dag lite bättre.

1. Det är idag den 29 mars, om 1 månad är den den 29e april. Det betyder AYIA NAPA OM 1 MÅNAD!



2. Britney Spears nya skiva finns på Spotify!




Filosofi och annat skit

Jag har en dålig dag. Men egentligen borde det vara en bra dag eftersom det jobbigaste i skolan är nu avklarat. Gjorde en filosofi uppgift igår kväll och ett test i dag i samma ämne. Och min sammanfattning av det hela är följande - filosofi är svårt. Behöver inte gå in på det så mycket men vad man än säger så har man tydligen fel, finns ingenting rätt. En fråga vi jobbade med för någon vecka sen "Vad kan vi vara säkra på?". Då sa jag till klassen att jag var säker på att min mamma är min mamma. Då kom det en massa invändningar att jag kanske var adopterad utan att jag visste om det, och då är inte min mamma min mamma. men so what? Även om jag är adopterad så är ju min mamma fortfarande min mamma eller hur? En mamma behöver inte vara sin biologiska mamma. Det kändes skönt att jag för första gången i filosofin hade ett svar som ingen kunde motargumentera. Jag kände mig nöjd. Annars så blir jag bara arg på lektionerna, för allt är så ologisk, allt ska ifrågasättas.
Men nog om detta tråkiga ämne. Det snöar ute, också en anledning till varför jag har en dålig dag. Men för att göra min dag bättre så funderar jag på att köpa Ben&Jerrys, titta på mina nya avsnitt av The Hills och ikväll så blir det Desperate Houswives. Lovely! Over and out!

Min vecka

Måndag: gymma + plugga
Tisdag: plugga
Onsdag: gym + fixa passet (glömde det förra veckan) + plugga
Torsdag: Minella 6 år + studentskiva med Nastasia ;)
Fredag: Bio med Mattias :)
Lördag: Bowling eller hemmakväll? Gymma?
Söndag: ansöka till skola i Norrtälje

gym idag!

Jag gillar verkligen inte våran praktikant filosofi lärare. Ville bara säga det. Vi har ett test i morgon, och när får vi veta vad vi ska kunna? IDAG. Aja. Bara att bita ihop. Ska till gymmet sen (första gången på 3 veckor!!). Ska bli superhärligt. Har haft så mycket i skolan + varit sjuk så har inte kunna gymma. Men från och med idag så kör vi 3 gånger i veckan!

översättning

Fick en del frågor angående de inlägg jag skrev för någon dag sen om kärlek och förlovning. Frågan löd "skulle du kunna TÄNKA dig att vara förlovad med mattias", och det skulle jag kunna tänka mig. Men det är definitivt inte så att jag går omkring och väntar på att han ska fråga mig? Herregud, jag är bara 18 år!! Att skaffa barn, bli förlovad, skaffa hus och hund och allt det där är det sista som jag tänker på just nu! Det jag mest menade med att jag sa att jag kunde var förlovad med Mattias handlade om i framtiden och om vi har det lika bra nu som då så skulle jag det. Sedan skrev jag också, "om det handlar om nu eller i framtiden, det är en annan femma". Men de som är smarta borde förstå att jag, som bara är 18år, inte har planer på sådana stora saker idag, men självklart i framtiden (om ett par år). Det enda jag tänker på nu är vad jag ska göra efter studenten, jobba eller plugga.
Ville bara få det utrett :)
Love includes a lot of things, but does that mean that I want the whole package right now?

27 mars

Sista gången jag tittar på en AIK med min pojkvän som är djurgårdare. Han retade mig i princip hela matchen... elakt! Men jag lär mig av mina misstag!
Igår kväll så firade vi våran 1års dag med middag på restaurang, super mysigt och gott var det verkligen :) Sen så skulle vi gått på bio men vi valde att åka hem och sitta och dricka lite öl/cider och spela buzz! Sen på dagen igår så var jag och mamma och shoppade lite också!!! Ska visa sen hade jag tänkt :)

shopping med mamma!

God mrgon! Nu åker jag och mamma till Kista, outlet och lite annat skoj för att shoppa lite :)! ♥

Efterlängtad helg!

Äntligen är det helg! Ska inte plugga något (i princip) på hela helgen. Underbart! Så har nu slängt av mig mina kläder (inte alla!), lagt mig i sängen med en Ben & Jerrys och ska titta på desperate houswives + the hills :) Sen i morgon blir det 1 års firande med Mattias dvs restaurang! Sen så kommer min moster hit + kusiner så när vi kommer hem så blir det att dricka vin/cider (för min del) och umgås :) Super härlig helg :)
Vad ska ni själva göra? :)

hockey ikväll!

Har håltimme för tillfället. Har skrivit företagsekonomi prov + skrivit psykologi arbete. Ikväll väntar plugg av svenska, har prov i morgon. Men efter i morgon så är jag fri! I alla fall så får jag njuta hela helgen utan att behöva öppna en enda bok! Underbart. Can't wait.
Ikväll är det hockey också!! Ser fram emot det riktigt mycket, har dessutom en Ben & Jerrys i frysen som jag hade tänkt äta till matchen :)
Ska geeka lite framför Cityville och annat skoj som finns på internet. Hörs sen ♥

So true!

Såg att min kusin Laura lade upp en grej på sin status på Facebook, och det stämmer ju! Så Mattias, om du läser detta så vet du vad jag menar om jag använder dessa ord ;)!


Livsfarliga ord som kvinnor använder 
1. BRA: För att avsluta en diskussion där kvinnor VET att dom har rätt & du borde vara tyst.
2. INGENTING: Betyder NÅGONTING & nu ska du passa dig!
3. GÖR SÅ: Är en varning, Inget godkännande!
4. SKITSAMMA: Kvinnans sätt att be dig dra åt h*e.
5. HELT OK: Hon vill tänka noga & länge innan hon bestämmer HUR & NÄR du kommer att få betala för ditt misstag...!



hockey kväll!

Snart så är det nedsläpp, AIK-Färjestad! KOM IGEN NU AIK!




sommar önskemål!

Har funderat mycket på sommarplaner de senaste dagarna. Tror det kan bero på det fina vädret att jag får lite summer feelings, you know? Så har i mitt huvud tänkt ut lite planer som jag skulle vilja göra och som jag nu, så snäll som jag är, vill dela med mig :)
Och nu när jag har ett sommarjobb + kan jobba extra på helger så har jag cash!

1. Utomlands (jag har pengarna så behöver bara hitta folket!!!)





2. Gotland! Stockholms veckan eller ej, jag ska dit!





3. Liseberg/Göteborg!

I'm back!

Sorry för jag inte skrev igår men jag och Mattias hade 1 år igår och så var jag ganska trött så orkade helt enkelt inte skriva. Jag och Mattias tog det mest lugnt igår framför TVn och åt godis, vi ska fira lite mer på lördag då vi ska in till stan å äta på restaurang och se på bio :) Super mys!
Ska ikväll hem till pappa för att se AIK - Färjestad! Håller tummarna, men även om vi inte går vidare så känns det skönt att veta att vi är bäst i Stockholm i alla fall ;) Haha!

en ny vecka

Måndag: 1 år med Mattias ♥ Älskar dig!
Tisdag: plugga..
Onsdag: Åka och fixa nytt pass inför Cypern!!! + plugga + köpa nya solglasögon?
Torsdag: plugga...
Fredag: Åka och söka massa sommarjobb med Mattias (förhoppningsvis :P)
Lördag: Middag + bio i stan med älsklingen :)
Söndag: EFTERLÄNGTAD VILODAG! ♥

Nu när jag skrev planeringen angående sommarjobb så har jag ju glömt berätta en grej! Jag fick sommarjobbet på Grand Hotel ;) Wohoo! Men hade ändå tänkt att söka lite fler jobb utifall att någonting annat kommer upp :)

lite rolig information!

Jag är så trött på sperma, pungen, vaginan, könssjukdomar, omskärelse, livmoder, abort osv! Jag har prov i morgon i naturkunskap inom fortplantning och det är bland annat detta jag läser om, och har gjort under flera timmar idag. Men det finns faktiskt en del intressanta fakta som jag själv inte visste om, så nu ska jag dela med mig av min information!

* En kille producerar 1800 spermier per sekund, producerar ungefär 55 liter under en livstid
* Livmodern väger 60g och en testikel väger 22g
* Det finns 100 miljoner spermier per ml
* Alla foster är flickor fram till 12e graviditets veckan (därav killarnas bröstvårtor)
* G-punkten är ingen punkt, utan det är ett område i vaginans framvägg mot urinröret
* Vi (flickor) föds med 400 000 ägganlag, och de är när de tar slut som man kommer in i klimakteriet
* 3000 pojkar omskärs varje är i Sverige
* 80 000 kvinnor dör varje år av aborter (200 varje dag)
* Sexdebuten i Sverige är ca 17 år
* Sperman har en hastighet på 40km/h
* Egypterna använde under medeltiden krokodilbajs som preventivmedel, sedan inälvor och tarmar
* En man får 9 stånd per natt
* Mick Jagger har försäkrat sin snopp för 12,5 miljoner
* Orgasm utan sädesuttömning kallas för taoism



pictures

Ni har säkert redan sett bilderna från facebook men då blir det en favorit i repris :) Nu ska jag tillbaka till soffan och dricka en massa cola ♥ Jag förstår inte varför man "behöver" cola när man är bakis? Någon som kan förklara det, kommentera då gärna!
Men vi hörs mer i morgon!

hangover

I morse när jag vaknad så var jag bakis, ush! Brukar inte bli bakis så ofta faktiskt. Men efter en pizza, 2 glas cola, 1 ipren och några serie avsnitt senare så mår man bättre! Nu blir det in och duscha av sig sen lägga upp lite bilder från igår och plugga lite!

kan inte komma på bra rubriker

Ush det snöar ute :( Och jag som ska ut ikväll och vi hade tänkt föra på Nastasias balkong med filtar, vattenpipa och ljus... men nu verkar den idén ha skitit sig. Jaja, not så much to do, right? Men det blir i alla fall en rolig utgång ikväll med massa folk så det kommer bli asa kul ;)
Men vi fick sluta tidigare idag så tänkte sätta mig och plugga nu i 1h sen måla mina naglar lite fint :) Så vi hörs sen!

17 mars

Har egentligen slutat skolan men har prov på måndag så jag och tessan sitter kvar och pluggar lite Naturkunskap, poäng! Hade myskväll igår med Nastasia, och sen hennes roomie Izabehlla. Vi åt middag, titta på tv, spela yatzy + spela kort, super mysigt! Behövde verkligen en lugn kväll efter alla dagar av slit... Så i morgon ska jag unna mig en galen utekväll med mina flickor ;) Längtar!
Men nu...
...back to the books...

Veckans planer

Måndag: plugga
Tisdag: kolla jacka på HM, handledarkurs + plugga
Onsdag: Träffa Nastasia + Gymma!
Torsdag: plugga...
Fredag: LEDIG DAG! Hemmamys! Gymma?
Lördag: plugga + vara med Mattias ♥
Söndag: plugga hela dagen :(

Kommer få göra lite saker förutom att plugga i alla fall! Wohoo :)

skolan har tagit över

Nathalie Holmberg har för tillfället inget liv. Sedan förra veckan har mitt liv bestått av plugg. Trodde att jag skulle få slappna av lite i helgen och plugga en massa, men eftersom jag jobbat hela helgen så har det inte kunnat gå... Så känner mig super stressad och är otroligt trött eftersom jag inte fått sova ut ordentligt. Jag har 5 prov kvar, och alla dessa prov ligger inom mars månad. Underbart!
Så nu har ni anledningen till varför jag inte kunna skriva, har inte haft tid. Det enda roliga som kommer hända mig under dessa veckor är sömn, träffa Nastasia och vara med min underbara pojkvän ♥ Alltså ingen utgång på länge..
Men jag försöker hålla humöret uppe! Puss

provjobba hela helgen

Ska upp om 6 timmar, ska nämligen provjobba på Grand Hotel i morgon, och det är frukostserveringen så ska vara där klockan 6. Blir att ta nattbussen!!! Sjukt "/ Ska jobba samma tid på söndag också... Känner mig faktiskt inte så jätte taggad om jag ska vara ärlig, måste ta nattbuss + dålig timlön. Aja, det är ju bara provjobb så om jag känner att det inte passar mig så behöver jag ju inte ta jobbet. Men det är värt en chans. Ska lägga mig i sängen med varm choklad så jag kan lätt somna :) God natt ♥
Tummen upp för att gå upp klockan 4...!

plugghäst

Gick upp vid 11 i morse och gick direkt och satte mig och pluggade. Och det är i princip vad jag gjort hela dagen minus 1 timmes paus av att kolla på ett avsnitt Criminal Minds. Har pluggat inför religions provet i morgon och VG / MVG uppgiften i turism, skolan is killing me right now. Mars månad kommer bli otroligt tuff!! Mycket prov "/ men sen kommer lugnet och student förberedelserna börjar, så nu kör vi!!!

provjobba nästa helg

Ska lägga mig och sova alldeles strax men först så måste jag spela lite spel på min iphone, angry birds ofc! Blir nog att jag stanna hemma i morgon, känner mig som sagt inte riktigt frisk än :( Men måste bli frisk till helgen i alla fall då jag ska prov jobba på Grand Hotel, nackdelen är att jag ska vara där klockan 06.00 och eftersom det är helg så innebär det att jag måste ta nattbuss! Sjukt... På tal om det så måste jag kolla upp hur jag ska åka, så vi hörs i morgon!

still sick..

Är fortfarande förkyld och går på jätte äcklig host medicin :( Så kommer nog bli så att jag hemma några dagar den här veckan, men måste gå till skolan på tisdag för att göra ett prov i religionen. Varit sjuk i snart 2 veckor,åh.. orkar inte. Vill till gymmet!
Men trots att jag är sjuk så fick jag mysa lite med älsklingen igår och i morse, så känns lite bättre ;)

....

går på medicin :(

Min förkylning går ju aldrig över! Tror nog inte jag hjälpte den på traven heller när jag åkte på kryssning i onsdags? Men men, jag kunde ju inte låta det förstöra. Men nu får jag ta priset. Låg hela natten och hostade som en gris och fick kväljningar på grund av min hosta. Så jag och pappa åkte och köpte hostmedicin. Och det smakar precis lika äckligt som det gjorde när man var liten :(
Men som tur var har jag min iphone som gör mig på lite bättre bättre humör :)

äntligen!

Tele2 måste på något sett förstått min ilska och skickade en iphone till mig i alla fall! Dock inte med ett rosa skydd som jag ville ha utan ett lila, men I don't care. JAG HAR EN IPHONE :) Nä nu ska jag sluta tjata om det, för vet att Moa säkert komma läsa det här och bli arg... hennes telefon blev snodd i onsdag :( Vilken jävla stil!

tele2 igen...

Nu är jag så arg på Tele2 igen!! Blir galen. Jag skulle ha fått telefonen den här veckan och min pappa ringde till kundtjänsten under veckan och frågade när min telefon skulle komma. Vet ni vad de säger den här gången? Jo det skal som vi beställde finns inte / är slut så därför dröjer det. När vi beställde mitt skal så fanns det i lager och sen så märker det "Ooopps, våra skal är visst slut". Blir så förbannad! Har dom ingen koll på grejerna? Så får vänta ytterligare 1 vecka på min iphone!! Awesome..

hemma!

Har varit hemma i några timmar nu men har helt enkelt inte orkat sätta på datorn. Satte mig i soffan på en gång och tittade på hockey matchen, AIK vann ♥ Sen har jag bara legat och slappat :P Kommer lägga upp några egobilder från min mobil som jag och Moa tog igår, hon glömde kameran så blir fina mobil bilder ist!
Men kryssningen var jätte kul men trodde det skulle vara bättre :P Väldigt mycket invandrare / blattar som kommer med sina kommentarer, visslar och tar tag i en. Så jävla jobbigt! Det här är anledningen till varför jag inte vill gå på krogen eller liknande där det är massa invandrare, tycker de bara är allmänt jobbiga och beter sig respektlöst! Jag vill verkligen inte låta rasistisk men tycker bara inte man beter sig så. Eller det kanske bara är jag som tycker så?
Sen var det otroligt trångt på dansgolvet så man kunde i princip inte dansa... lite tråkigt faktiskt.
Men i det stora hela så är jag nöjd med kryssningen och hade det kul :)
Men ska lägga mig och sova / se på en film nu. Hörs i morgon ♥

tidsinställt inlägg

Hej på er! Just nu så befinner jag mig någonstans på Östersjön med min älskade tjej Moa! Förmodligen så sitter vi och dricker goda drinkar, Sex on the beach kommer i alla fall jag att dricka, och har det super kul! Ingen mottagning finns ju här ute så ni får helt enkelt hoppas att jag lever :) Men jag lovar, ska inte gå ut på däck. Är faktiskt jätte rädd för att gå ut på däck, speciellt när det är mörkt och man har druckit alkohol!
Men hoppas ni andra har en jätte härlig onsdag och så hörs vi när jag kommer hem i morgon! Båten kommer i land ungefär 18.30 :)
Puss ♥

kryssning ikväll!

God morgon! Sitter just nu i soffan och tittar på skidor + dricker te! Sverige är i final ;) Halsen känns lite bättre idag men har dock lite hosta kvar, men det kommer inte hindra mig :P
Ska alldeles strax hoppa in i duschen och packa klart det sista, men orkar inte göra det just nu. Tänkte sitta kvar i soffan en stund till och mysa :)
Det är jätte fint väder ute och plusgrader! Vad jag längtar till sommaren, kanske slänger in ett inlägg sen med fina sommarbilder :P

packning

Håller just nu på att packa på för fullt inför i morgon, för känner på mig att jag inte kommer hinna göra det i morgon :P Ska möta Moa inne i stan redan klockan halv 5 då vi ska käka middag innan vi går på båten osv. Lika bra att vara ute i god tid, eller hur? En sak som jag blev jätte glad över var att nu när man åker på kryssning så kan man ju ha på sig sommar klack skorna eftersom man är inomhus!! Blev super glad, och jag har bestämt mig vilka sköningar som jag ska ha i morgon ;)
Såg också bland mina kommentarer att jag fått en kommentar av Tele2 när jag skrivit att syrran fått sin iphone men inte jag :P Vet inte om det verkligen är dom som har skrivit eller inte, men lite gulligt tycker jag :) Om det är dom så att säga. Var bara väldigt irriterad just i fredags eftersom jag tjata på min pappa i över ett halv år på telefonen och sen får min syster den före mig och hon ville inte ens ha någon. Ni kanske tycker jag är löjlig, men det är sådan jag är :)
Men ska fortsätta packa nu!
*dålig cam bild*
Skorna jag ska ha i morgon ;)

1a mars

Mattias gick hem för bara några minuter sen och jag sitter redan med datan i knät och pratar lite med Moa om kryssningen i morgon, överexalterade.se? Skulle tro de :P Ska börja packa om någon timme men måste först äta frukost + dricka en massa te & äta halstabletter, min hals är nästan helt bra! Peppar peppar!
Fotbollskvällen igår var faktiskt väldigt mysig ändå, tror nog vi ska ha fler mysiga fotbollskvällar :)? 
Vi hörs lite senare!

RSS 2.0