Klarna Kickoff

Idag är det Klarna kickoff, the event of the year! Ska bli riktigt kul! Vi har precis avslutat en konferens en supergod lunch, det var västerbottenpaj med sallad och kyckling röra. Sedan väntar mer roligheter, ni kan se schemat på en utav bilderna :) vi hörs mer senare!


Hockey!

Äntligen dags för en hockey match! Dock är det bara en träningsmatch men det ska bli riktigt kul! Extra kul att det är AIK-Skellefteå :)


Shopping

Ligger bakis i soffan så orkar inte med ett jätte långt inlägg. Berättar mer sen om min kväll igår! Men tänkte visa det jag shoppade igår! Blev det på bilderna + ett par svarta basic leggings :)


Största rean!

Jag och mattias var ju i kista idag och shoppade, visar allt som jag köpte i morgon. Och när vi var där så såg vi en stor röd skylt utanför MQ att det är Last Chance rea. Såklart tänkte vi att vi ska in och kolla och det var det mesigaste jag sett. En klädhängare med kläder på. Var tvungen att ta kort på det :p man tänker ju att det ska vara lite mer rea eftersom de skyltade om det. Nä det var riktigt dåligt!


Dags för shopping!

Hej på er! Nu ska jag och pojkvännen iväg till kista och shoppa lite. Har en massa saker som jag behöver köpa! Ska ha bl.a. Mascara, dipliner, höstskor, skinnjacka (om jag hittar någon billig), höst koftor mm. Så får se om jag hittar något!
Idag kör jag på svarta jeans och min blåa volang topp från Salt.


Afterwork

Avslutar en stressig vecka på jobbet med en afterwork på Bishops med mina härliga kollegor! Det är sista dagen för en av kollegorna så vi avslutar på ett trevligt sätt :) efter detta så blir det hem och storhandla med pojkvännen och sen myskväll!


Snart lön!

Blev inget gym idag för mina träningskläder ligger i tvätten... Men i morgon blir det ett core pass i alla fall! Och om 2 dagar är det äntligen lön, verkligen behövligt! Är så sugen på att köpa nya kläder. Börjar ju bli höst nu så behöver lite nya fina höstklädet. Även fast det bara är slutet av augusti så känner jag verkligen att det börjar bli kyligare ute! Tråkigt men sant.. Så på lördag blir det nog en liten shopping runda!
Avslutar med en bild på min outfit från i lördags när jag var ute :) min rosa volang topp med vita jeans!


Tisdag

Äntligen är det två jobbigaste dagarna i veckan över, hatar måndagar och tisdagar. Slutade även tidigare idag för var tvungen att gå på ett läkarbesök, så det var skönt! Ikväll blir det en lugn kväll framför soffan med idol och serie tittande. I morgon så är det dags för gymmet igen, ska på spinning!
Btw, jag älskar min blåa Chanel väska jag köpte i Thailand. Helt kär! (Ja jag vet att den inte är äkta)


Som jag längtat!

Åh vad glad jag är att Idol är tillbaka! Jag tycker det är riktigt kul, älskar auditions och Anders Bagge, han är ju så go :) Så ikväll om en kvart så kommer jag och pojken sitta bänkade framför TVn. Utöver det så blir det en lugn kväll och sova tidigt!
Någon annan som ska se på idol ikväll? 
 
 
 
 
 

Aug. 18, 2013

Hjärtan chips, det var precis det jag behövde! Har legat i soffan hela dagen och tittar på tv. Just nu är jag inne på serien "16 and pregnant", så har en massa avsnitt att titta på tillsammans med min chipspåse :) blir att sova tidigt ikväll, är riktigt trött och ska ju upp och jobba i morgon så man måste vara pigg och glad!


Hangover...

Sorry för dålig uppdatering igår men kvällen blev inte alls som planerat, men hade kul ändå. Planen var ju att alla tjejerna skulle komma hit och äta middag, föra och sen dra ut men det blev inte alls så :P Det var ingen som kunde komma hit för de hade varken busskort eller kunde fixa skjuts, så bra att man kommer på det samma dag! Men lägenheten blev ju i alla fall fin eftersom jag storstädade allt. Men det som hände igår i alla fall var att jag blev hämtad här och sedan åkte jag och jonna hem till min mamma. Sedan kom emelie, nastasia och sebastian dit så vi satt ute på baksidan och förade, var riktigt trevligt. Och sedan slutade kvällen såklart på mp!
Så just nu ligger jag i soffan och är lite halv sliten, haha :P
 
 
 

Lördag

Hej på er! Mattias åkte för ett tag sen iväg till jobbet och jag sitter och tittar på Top Model Sverige. Strax så ska jag gå ner till centrum och handla lite för ikväll kommer tjejerna hit! Vi ska äta lite middag tillsammans och dricka vin, sen får vi se vad som händer i slutet av kvällen. Innan dom kommer så måste jag även hinna med att damsuga och städa upp här hemma. Dags för lilla hemafrun Nathalie at komma fram! 

Jordgubbar med mjölk

Efter gymmet så blev det en liten inhandling på Ica. Nu avslutar jag kvällen med jordgubbar och mjölk, sen blir det att hoppa i sängen!


At work!

Sitter just nu på jobbet och får i mig lite energi! Redbull på eftermiddagen är det bästa som finns, man behöver lite extra energi de sista timmarna. Efter jobbet så blir det gymmet och ett Core pass som väntar! Sedan får vi se om jag och Mattias orkar gå och handla :p


Gymmat!

Sitter på bussen på väg hem från gymmet. Blev endast ett 45min spinning pass men satan vad det var jobbigt! Det var en ny instruktör och han var riktigt grym, svettades som en gris när passet var slut! Sånt blir det hem och gosa med pojkvännen i soffan, äta middag och sen sova :)


Hemmagjord glass

Förlåt för sent inlägg, men har varit så seg efter jobbet! Blev att jag struntade i gymma, första dagen tillbaka sen semestern tog mer på krafterna än jag trodde :p måste komma in i rutinerna igen så det tar nog ett tag. Men i alla fall, just nu sitter jag och Mattias i soffan och prövar vår hemmagjorda glass! Vi köpte en glassmaskin i helgen så vi prövade det, och det blev faktiskt väldigt bra! Dock är det inte perfekt men vi får pröva oss fram. Idag blev det vaniljglass med toblerone bitar i :)


I morgon: nystart!

Efter 4 veckors semester med bara slapp och ätit gott så börjar allvaret i morgon på nytt. Dags att gå tillbaka till jobbet och även börja träna och äta nyttigare! Så i morgon ska jag börja lite lätt med egen träning och sen har jag två inbokade pass på både onsdag och torsdag. Ska börja med att ha som mål att träna 3 gånger i veckan, sen när jag hållit det ett tag så får jag öka det! Ska bli riktigt kul, är verkligen taggad på träningen nu till hösten :) 
 
 

Godmorgon!

Åt precis en super god frukost! Gjorde ägg med champinjoner men sen så åt vi youghurt med de bär som vi inte åt upp igår kväll. Det var ju hur gott som helst!! Så vi ska köpa mer färska bär idag :p idag så kanske vi ska över till min mamma för att hämta lite post och lämna armbanden från Turkiet. Sen har vi tvättid vid 4 :p typisk Svenne söndag, haha!


Bilder del 2

Nu kommer det lite mer bilder som är tagna med kameran men nästan alla bilder är tagna från typ poolområdet :P But enjoy!
 
Vårt hotellrum
 
 
Jag och syrran :)
 
 
Hade en underbar resa med er ♥
 
Stranden
 
 
 
Underbart! ♥
 
 
Från balkongen - poolen och barområdet
 
 

Myskväll

Just nu ligger jag och älsklingen i soffan och tittar på tv. Tittar på filmen "the wedding date" på 3an, verkar riktigt bra! Vi har även hunnit med att spela monopol men det gick inte så bra för mig, är sån dålig förlorare :p men nu så unnar vi oss glass med jordgubbar och blåbär, mums så gott!
Köpte idag en ny "pyjamas" på H&M och jag älskar den, så otroligt skön och söt! Kostade endast 149kr!


Shopping i turkiet

Blev ju att jag shoppade lite i Turkiet, dock inte alls lika mycket som Thailand, men kom hem med lite saker. Det är ju inte alls lika billigt i Turkiet som Thailand så därav blev det inte lika mycket. Men tänkte i alla fall visa det som jag köpte! Köpte även två par kalsonger åt mattias men har inte bild på det :P 
 
Ljuslykta, kostade ca 30kr! ska senare visa bild på hur det ser ut på kvällen när man har ett ljus i!
 
En massa fina armband, tänkte ge några stycken till små syrrorna :) Dessa kostade inte så mycket, det gick på 8kr för 10st 
 
LouisVuitton handduk för 100kr 
 
Parfymer 100kr/st, en till mig och en till Mattias :)
 

Ut och handla!

Nu ska jag och Mattias till outlet i barkarby och köpa lite saker! Vi har fått en Apple TV så måste köpa bland annat en HDMI sladd. Sen ska vi fixa lite fika och ta med hem, blir en lugn mys lördag med min andra halva!


Bilder del 1

Hejsan! Jag är så deppig över att vara hemma, trivs verkligen mycket bättre i värmen... Önskar ibland att jag och Mattias bara kunde släppa allt här och åka iväg och resa runt i typ 1 år. Skulle vara så häftigt. Jag mår mycket bättre när jag är utomlands, när jag kommer hem är jag alltid så trött och seg... Men drömma kan man alltid göra :P 
Tänkte lägga upp lite bilder från resan som jag har tagit med min mobil, det är ju oftast den jag har haft med mig. Men sen tänkte jag lägga upp fler bilder som är tagna med min kamera! 
 
Side at night 
 
Emelie, syrran och jag på en av restaurangerna vi tog en drink på första kvällen!
 
Baren!
 
Fick göra min egna Sex on the beach!
 
Outfit bild!
 
poolen samt en del av hotellet. Vi bodde på balkongen till höger två trappor upp!
 
Haha jag och syrran ;P
 
Öl vid poolen!
 
När vi satt på en restaurang så fick vi en varsin ros en av random snubbe :P 
 
Side by night at the beach
 
Supersöta!!
 
Dom är inte snåla med spriten här i alla fall!
 
Drinkarna vi drack sista kvällen..
 
 
 

Tråkig dag

Hej på er! Kom hem igår natt vid 2 tiden men orkade då inte skriva något. Idag har jag inte heller haft så mycket att säga, har bara gjort tråkiga saker. Varit och handlat på ica, packat upp min packning, tittat på tv och lagat mat :P Så en vanlig dag + vilodag efter semestern. I morgon så kommer ett längre och roliga inlägg med fler bilder från resan :) 
 
 

Sista timmarna

Snart dags att gå upp och packa, så jag och Emelie passar på att avnjuta ett sista glas vin vid poolen! Både skönt men ändå tråkigt att åka hem... Ser fram emot att få äta svensk mat, får träffa Mattias och sova i min egna säng :)


Restaurang

Igår var det sista kvällen i Turkiet och vi ville lyxa till det lite så vi åt på en jätte fin restaurang. Blev plankstek med bearneisås, fy satan så gott det var! sedan gick vi till huvudgatan för syrran ska fixa sina naglar och sen satte vi oss på en bar och tog några sista drinkar. Blev ingen riktig festkväll utan bara chill. Vi ville vara pigga inför hemresan! Om 3 timmar måste vi checka ut, riktigt tråkigt...

https://cdn2.cdnme.se/662038/6-3/pic_520132d6e087c30c0f3e071a.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/662038/6-3/pic_520132efe087c30cddbc05a4.jpg" class="image">


Vid poolen

Hej på er! Idag är den sista heldagen här i Side och just nu ligger vi vid poolen och pressar! Bussen kommer och hämtar oss i morgon klockan 17.30 så vi hinner sola och bada lite i morgon också :) ikväll så kommer det bli en liten utgång men vi kommer nog inte köra all in för skulle inte vara så kul att sitta bakis på flyget hem! Men nu ska vi gå och äta lunch, hörs mer sen! Ps, lite brun har man ju blivit ;)


Måndag

Idag är man lite seg efter utgången igår och hade riktigt kul. En perfekt kväll! Vi började ju på en bar där viftade lite och rökte vattenpipa sen gick vi till Lighthouse. No offense, men det var skönt att ha Sebbe med igår så slapp man turkarna. Dom är faktiskt riktigt jobbiga här :p


På Orfoz

Sitter just nu på en bar som heter Orfoz med Emelie, syrran och sebbe! Sitter och förar lite och sen blir det nog besök på en nattklubb. Skriver mer i morgon!


Söndag

Idag är man betydligt piggare då vi inte gick ut igår. Vi började dagen vid stranden och sen vid lunch så gick vi tillbaka till hotellet för att ligga vid poolen. Ikväll så ska vi gå ut och vi ska möta upp en gammal klasskompis till mig och Emelie, vi gick i samma klass i högstadiet. Sen ska vi även möta en bekant till jossan. Ska bli riktigt kul! Är sugen på att dra till nattklubben Lighthouse där vi var i förrgår men vi får se vart vi hamnar! Tänkte visa några fina bilder på hur Side ser ut på kvällen, riktigt fint!


Segis

Idag har varit en riktigt seg dag, bara varit vid poolen och nu på kvällen har vi tagit en liten shopping tur. Just nu avslutar vi kvällen med lite mat sen blir det tillbaka till hotellet!


Lördag

Igår så spenderade vi hela dagen vid poolen och sen på kvällen blev det utgång igen :p började med att vi förade lite på hotellet och sedan mötte vi upp några som jobbar här på hotellet och gick ut till en typ bar. Också ett ställe som hade vattenpipa och så satt man i sackosäckar. Var riktigt kul! Sedan drog vi vidare till en nattklubb som heter Lighthouse. Ikväll blir det nog en lugn kväll, känner mig lite sliten efter två dagar i rad med att festa, men vi är ju på semester ;) Hoppas ni har det bra hemma!


Bilder från igår!

Igår kväll blev det en utgångskväll här i Side och vi hade riktigt kul! Vi besökt två barer och den sista var jätte mysig. Var precis vid havet på stranden så man satt i sackosäckar, helt underbart! Kvällen avslutades sedan på en nattklubb som heter Zone! Fick även gå bakom baren och göra min egna drink ;) var riktigt kul!!


Uppdatering!

Internet fungerar lite hur det vill här så vet inte hur ofta jag kan blogga. Men passar på nu :) igår kom vi till hotellet så sent, typ vid 12 tiden, så blev att vi gick till en restaurang och åt middag och sen gick vi och la oss. Idag har vi varit vid poolen hela dagen och druckit lite vin och öl, vi har ju all inclusive så vi passar på ;) nu har vi precis ätit middag på hotellet och ska upp och fixa oss, sen ikväll ska vi ut till centrum och kanske besöka en nattklubb eller bar!


RSS 2.0