bio - The Hangover

har som vanligt jobbat idag men i morrn är min sista dag sen blir det ledighet!! Underbart! Sen så bestämde jag och christoffer på jobbet att vi skulle dra och se the hangover på bio, så vi åkte in till stan efter jobbet och åt middag på donken och kolla bio, och det bästa var ju att jag blev bjuden på bion för han hade biockeckar och sen bjöd christoffer mig på donken så det var jätte snällt :) och hade jätte kul också, filmen var riktigt bra och jag satt och skratta typ hela tiden, humor! Ni måste se den filmen om ni inte gjort det :P
 



Är jätte trött även idag så ska nu göra mackor med oboy sen blir det gossip girl för kollade aldrig på det igår :P God natt! ♥

Grattis Mamma! <3

Idag fyller min älskade mamma 39år! Grattis på dej, av mig och syrran fick hon som jag skrev innan ett presentkort på kinarestaurang som mamma och micke varit på nu idag. Så jag och syster har varit barnvakt en stund, mina små bäbisar badade lite och Minella älskade vattenspridaren :P haha, sötnosar!
Vi har inte för så länge sen fikat med tårta, glass och jordgubbar, mums!

tårtan som syster bakat :)


Mamma :D! <3




Har precis duschat och kollat på lite när mamma och micke försökt fixa marken till poolen som troligtvis sätts upp i morrn, men det här året blir det en mindre pool än vad vi tänkt oss men det STORA poolen kommer nästa år istället :D !
Men ska spela lite bubble shooter och fixa låtar till mobilen medans jag väntar på gossip girl avsnittet ska bli klart, sen sova :) puss på er !

dålig uppdate

har inte skrivit på ett bra tag nu men har inte haft tid helt enkelt, men nu kommer en liten sammanfattning of the weekend!
Fredag
I fredags så var det ju firma fest på jobbet och det var riktigt kul. När alla slutade klockan fem så blev det lite cider från jobbet och så ombyte inför kvällen. Sen tog vi en buss från jobbet vid 7 och åkte mot Nalen i stan, när vi kom dit så fick vi välkomsdrink och alla leta efter sin bordsplasering, det var riktigt fint där inne. Men hade tyvär inte med mig en kamera så det blev halvbra bilder från mobilen istället "/
Men underkvällen blev det middag, förrätt, varmrätt och efterrätt. Riktigt gott faktiskt, fast tog inte förrätten för det var räksoppa och jag tycker verkligen inte om räkor. Men jag smakade iaf men det var inte min grej :P Sen så fortsatte det med en massa nomineringar som årets säljare, årets glädjespridare, Mr and Mrs Provoice, riktigt gulligt hur de träffades. Det var en kille som först satt på kombi och skulle sälja lotter så svarade då tjejen och så bytte dom msn och började på samma jobb, haha undra om jag också kan hitta kärlek via kombi :D ? hahah.
Efter det så blev det party med DJ och dans, riktigt kul! Speciellt och se sina coacher bli lite onyktra :P Hahah Anton ramlade från dansgolvet och in i Theresa på jobbet, kunde inte hålla mig från garv, ja jag är skadeglädjare!

Jag och Stina :) ibland så gillar jag inte mina finska kinder, haha!



ProVoice!



Camilla, Stina och Nathalie :) !





Jimmy!


Lördag
Jar och syrran drog iväg till jakan på morgonen för att kolla present till mamma och sen blev det även lite shopping för min del, det är ju så svårt att gå i något centrum utan att köpa något :P Men till mamma blev det presentkort på kinarestaurangen i jakan och sen köpte jag Dream Matte Mousse foundation, svarta shorts och sen en underbart fin klänning!

Bästa fyndet ever, halv priset på Gina Tricot, 99:- !!


Sen efter jakan så drog jag hem snabbt och packade grejer och åkte iväg hem till Moa :D Har verkligen saknat min babylove, det var länge sen vi var faktiskt :P Sen åt vi sjukt god mat, grillat kött/kyckling med potatisgratäng och schampinioner (vet inte stavningen:P) med vitlök, riktigt gott! Moa och jag var ju så duktiga sen på kvällen att vi cyklade till sjökrogen! Det var riktigt kul ännu en gång men Robins brorsa Billy är lite för mkt faktiskt, och så jävla repsektlös, men förutom han så var kvällen lyckad. Sen hemvägen när vi skulle cykla hem kanske inte gick lika bra som på ditvägen, men det behöver vi inte prata mer om :D !

Söndag
Mamma ringde och väckte mig och Moa vid halv 12 och tvingade oss att dra och bada, och det var precis vad vi gjorde! Gick upp, åt frukost och sen drig iväg till Sund och badade, första gången i år som jag badade i havet och det var faktiskt varmt :D ! Fick mycket färg och var jätte röd igår, men idag har det lagt sig och blivit brunt, underbart! När jag väl bränner mig så blir det brunt sen och flagnar inte, det är väldigt roligt men intressant mysterium.




Jag älskar dej så sjukt mycket !




Efter bad med emelie, jessica, ylva, moa och några andra så åkte vi hem till mig, åt middag och senare på kvällen kom Rasmus och Jocke hem till mig. Vi hoppade lite studsmatta och kollade på landet för länge sedan, haha! Sen fick vi ett ryck att vi skulle till donken så det var vad vi gjorde, gott gott!  


Så himla skönt! Jag och Moa har bestämt att vi ska sova så när jag kommer hem från Gotland! :D

trött som vanligt

har precis prövat kläder inför i morrn och har äntligen hittat något jag ska ha på mig :) Hoppas att jag får vara med på middagen i morrn, skulle vara skit kul! Och så är man även ny duschad och fräsch!
Hahah humor på C, havregryn, sylt, pannkakor osv, det kallar jag humor! Inte för att ni förstår men fick helt plötsligt sms där det stod typ gratäng, sås och konsert från ingenstans, jag har tråkig humor men jag har riktigt kul iaf!
Men jag är jätte jätte trött nu så ska sova så jag är pigg inför i morrn :D 
God natt gott folk!  


klippning

jobbet idag igen då, men det gick verkligen inte bra idag. Så hoppas på en bättre dag i morrn iaf! Sen i morrn så är det firma fest med jobbet, hoppas verkligen att jag kan komma på middagen också för vill verkligen det :D Men efterfesten kommer jag på i vilket fall som helst så det ska bli kul :)
Sen idag på jobbet så vann jag en klippning för att jag sålt så pass bra, visste inte ens om att det fanns en tävling och så vann jag tydligen, haha det var lite kul! Så nu är man nyklippt och håret är beautiful tills festen i morrn, perfekt! Men har alltid haft ganska långt hår så nu när det är lite lockigt också så känns det ännu kortare, men är jätte nöjd iaf :D Theresa som jobbar på vårat jobb är frisör så det var jätte kul :D


mitt nyklippta och stylade hår :D Theresa var jätte duktig!



Ikväll blir säkerligen bara hemmakväll med film, cissi vill att jag ska komma till barkarby och lämna hennes dricka som hon glömde igår men är så död efter jobbet, men måste bara hjälpa till här hemma först och sen se hur mkt klockan blir..
Men ska fixa lite grejer nu men vi höres troligen senare ikväll :)

breaking news!

fick nyss reda på av mamma att jag, syrran och mamsen åker till tofta på gotland i 1vecka nästa lördag! Underbart, speciellt om vädret fortsätter vara så här :D ! Så det kom som en överraskning så nu i helgen gäller det att parta med dom flesta och även nästa vecka så jag hinner säga hej då till alla, för sen dagen efter vi kommer hem från Gotland så åker vi vidare till, något ställe jag inte kommer ihåg vad det heter, men dit ska vi iaf och vara borta i 11dagar så kommer vara borta mycket då :( ska ändå bli skönt att åka till tofta där jag konfirmerade mig för me looove the beach där! Men kommer självklart sakna allihoppa! 
 


Men nu är det faktiskt dags för mig att sova, så puss på er !


onsdag

härligt underbart sommar väder nu idag, härligt :D ! Så på kvällen blev det utgång med mina bruds och även lite trevligt folk från viksjö. Vi var vid görväln och satt där och chillade,rökte vattenpipa och lite krök också. Haha sen så badade Mogge och karl nakenbad, det var riktigt roligt att se :D hahaha!








Jobbet idag gick väll helt okej, men vill ju självklart att det ska gå bättre så man får lite mera pengar i sommar men men jag ska inte klaga iaf! Nu har jag bestämt om jag ska jobba nästa vecka eller inte och det blir jobb hela den här veckan och sen måndag-onsdag nästa vecka, sen så blire semester!! Wohoh, längtar!
Dags för mig att hoppa in i duschen och sen time for bed, upp halv 7 i morrn! Se ya tomorrow ♥

härligt väder!

har precis kommit hem från jobb och middag på sibylla med syster i den härliga solen och värmen :) Jobbet gick så sjukt bra idag :D wohoo! slog mitt rekord med sålda ordrar på 1dag och det blev 21st! Och detta har då gett mig 1290kr på bara den här dagen, vilket känns så otroligt underbart :D! Sen så vann jag även en skraplott då jag sålde bäst på 1timme, mohahah :D Och bara för att skryta lite, men bara lite, så har jag sen förra måndagen sammanlagt tjänat 5100:-, minst! Så vem har cashfloow i sommar :D !?


wohoo! Men vann inga pengar men det var ju ändå kul att vinna och skrapa, men jag vann äran i alla fall!



MAT :D!



me and my sister !


Idag så blir det som vanligt att bara vara hemma, man orkar inte göra så mycket mer när man jobbar mellan 9-17 varje dag :P Men det är skönt också att bara vara hemma, man hinner med så mycket och kan ta det luugnt :D Sen klockan 8 så är det ju Sverige-Serbien så det ska jag och pappa kolla på :D!
Men funderar på att duscha lite nu men kanske skriver lite mer sen ikväll :D jag älskar verkligen det här underbara vädret, synd bara att man jobbar hela veckan så kan inte njuta så mycket, men men hoppas det håller i sig tills min riktiga semester börjar! puzzar ♥

sjukt trött!

ligger typ halv död i min säng hemma hos pappa och ska vilken sekund som helst ta och sova! För i morrn är det jobb igen då, idag gick faktiskt helt okej, tjänade 870:- och det är ju inte helt fel på en dags arbete! Så i morrn är det dags igen, och det är sista veckan nu. Känns ganska skönt att jag inte ska jobba mer än 2veckor, för det orkar jag inte och så tjänar jag ju ändå så pass bra så klarar mig i sommar!

Me at work !


Mikaela, haha :D nu åker du ju iväg på Peace and Love så vem ska jag prata med nu hela veckan :O ?


Idag har jag varit med mina sötnosar Sanna och Cissi, sen träffade vi även Linus som har blivit en ny Linus :D! Gillar den nya Linus mkt, så puss på dej! Hahah. Men måste fråga ut Moa en grej om Linus fling på Muskö! Är så nyfiken så det är stört :D jepp, that's me, the curious one! Men i alla fall, vi gick förbi Philip en snabbis och sa grattis till honom för nu är han en stor pojke, faktiskt 18år! Grattis Philip! Så nu öppnas en hel värld av ansvar :D Efter vi grattat Philip så drog vi vidare till görväln för att träffa people där men eftersom jag är en lat människa så orkade jag inte gå hem sen och pappa gick bara med på att hämta mig om han hämtade mig vid 9 så hann inte alls vara där så länge :( boring! Men vi kanske drar dit igen i helgen!


Så här extremt roligt har vi en dag i Viksjö när man väntar på en Linus,:P


görväln

ska dra till cissi nu och sen ska en massa dra till görväln och kröka, men för min del blir det en nykter kväll eftersom jag ska jobba i morrn :P skriver mer när jag kommer hem! Puss ♥


bedtime

har precis ätit varma mackor med oboy och kollat på landet för länge sedan :D haha, gud vad länge sen det var, men kom ihåg att jag älskade det som liten så var bara tvungen att kolla på det och jag är fortfarande lika barnslig som faktiskt tycker det är bra :D haha!

Så himla gott!


Måste snart lägga mig och sova eftersom ska upp halv 7 i morrn för ska till jobbet...föhoppningsvis så är det sista veckan nu och sen äntligen börjar sommarlovet på riktigt för mig! Wohoo! Har börjat få mer planerat inför sommaren nu, men inga datum är helt planerade en, men det här är ett hum om vad som händer iaf :)

* Tältning med tjejerna!
* festa, festa, festa!
* Gotland/Göteborg med Moa
* Hälsingland med familjen
* Skarasommarland
* Kanske gotland med Mamma och syrran
* nyköping med familjen
* kryssning

Tycker detta låter ganska bra faktiskt :D sen, om jag inte har helt fel, så lär det ju bli så att man kommer på saker i sista hand som man kanske åker iväg på, men vi får helt enkelt se vad sommaren har att erbjuda :D !

Good night people! ♥

Momma's Boys

har precis kommit hem till pappa och ligger i sängen ganska död och också ganska uttråkad. Kollade i morse på Momma's boys då dom visade 4avsnitt i rad och fan vad jag hatar och stör mig på Jojo's mamma, jag känner bara att jag vill slå till henne. Hennes krav på Jojo's framtida tjej är ju helt störd, hon får inte vara svart, jude, asiat, för tjock rumpa, fula bröst osv. Jag förstår inte att man kan vara så ytlig som person, och speciellt när hon själv kommer från utlandet så ställer hon sådana krav. Förstår inte vad hennes problem är, är bara så irriterad så måste få ur mig det :P hahah.


 

Ikväll så blir det ännu en hemmakväll. Det här är första helgen på evigheter som jag inte varit på fest och det är deprimerande, och så har jag varit så himla trött pga av att bara vara hemma.. Men nästa helg blire party :D !
Har även blivit totalt besatt av bubble shooter, tack så mycket alla på jobbet som spelar det! Så nu ska jag fortsätta spela lite, puss ♥

typiskt!

när man väl hittat fest ikväll och något att göra så är det självklart att det är en sen lördag kväll och bussarna knapp går så i sånna fall kommer jag inte vara där fören 12, ångest! Så jag får se vad som händer om det blir en hemmakväll eller party, :D men men får se vad som händer, kanske tar den sena bussen ändå, beror på om jag orkar. Lördagstider+sommartidstabell = ingen bra kombination!


Ta buss 541 från Skillingvägen mot Jakobsbergs station.
Den går från Skillingvägen ca 23:18 
och kommer till Jakobsbergsskolan ca 23:32.

Vid Jakobsbergsskolan byter du till buss 552 mot Bruttovägen.
Den går från Jakobsbergsskolan ca 23:42.
Du är framme vid Banangränd ca 23:59.

Restid 41 minuter.

Trevlig resa!

USH!!

Ska ut på en luring nu och fundera över detta svåra åkapåfestochvaradäri2timmarellerhemmakväll dilemma. Peace ♥

Saknar<3



1år har gått sen högstadiet och vissa tider och personer saknar man så sjukt mycket. Det är så tråkigt när man går åt olika håll men sånt händer. Men ibland önskar jag att man kan gå tillbaka i tiden 1år..<3

läs gärna detta, intressant diskussion!

sitter just nu och är ganska uttråkad men har tänkt på en grej hela dagen som jag måste kolla om jag är den enda som tycker så här..
Linda, som var här igår, berättade för mig att hennes mamma brukar köpa dricka till henne (alltså alkohol) och jag tycker faktiskt att det är bra! Okej, det är ju inte bra över huvudtaget att man dricker alkohol (speciellt när man är så ung som hon är) men ändå, det är faktiskt mycket bättre än att vi ungdomar köper ren vodka eller hembränt skit från någon jävla random person bara för att det är de enda dom flesta får tag på. Då är det ju faktiskt mycket bättre om föräldrar köper ut kanske bara några cider eller öl, för då har ju ändå föräldrarna koll på vad deras barn dricker och hur mycket. Så teknsiskt sett så är det ju bättre och säkrare om föräldrar köper ut, eller hur? För jag vet själv när man inte hade så mycket "kontakter" på den tiden då man alltid köpte vodka, och det är ju hur dumt som helst egentligen. Så för ungdomars egna säkerhet och för föräldrarnas koll så är det ju logiskt och bättre att föräldrar köper ut. Och då menar jag inte att föräldrar köper ut en massa sprit och flera plattor med öl eller cider utan en lagom mängd. Kommentera gärna era åsikter för är intressant och veta hur ni tänker i den här situationen! Jag har diskuterat det många gånger med Moa och vi tycker i alla fall likadant. 
Puss ♥


 


lördag - träningsvärk

igår var det midsommar då och jag försökte skriva blogg men det kunde inte av någon konstig anledning inte publiceras så skriver idag istället :P

Igår så firade vi midsommar med moster. kusinerna och mosters kompis och hennes dotter. Innan alla kom så gick våran varmvattenberedare sönder så jag och moster fick panik för vi behövde duscha så det blev att vi åkte hem till pappa för att duscha och sen åkte vi tillbaka hit till mamma :P Vi åt grillad mat, sjöng singstar och hoppade en massa studsmatta så det har gjort att jag har värsta träningsvärken idag, har inte hoppat så mycket i hela mitt liv tror jag xD hehe, men kul har det varit iaf :P

Vaknade i morse vid halv 9 av att Moa ringde mig, MOA DIN LILLA BITCH! :D Fan vad sur jag blev då för alla vaknade, haha :P Men nu ska jag kanske ut och hoppa igen med kusinerna och syrran... dom sitter och tjatar här på att jag ska skynda mig, men jag måste borsta tänderna och klä mig först åxå :)
Sen igår så kollade jag på en massa kläder som jag ska fixa nu till sommarn som mamma ska beställa till mig! :D Här är några av de jag hittade!

   
                                                       Rosa klänning 329:-                                          Topp 298:-

  
          Topp 199:-                                      Svart klänning 799:-

MIN FAVORIT!     Klänning 350:-


Men nu ska jag ut och hoppa lite studsmatta men vi hörs kanske senare ikväll! Puzz ♥

sjuk?

har inte bloggat på några dagar nu men har helt enkelt inte haft ork efter jobbet den här veckan. Somnar alltid 1timme när jag kommer hem och är som ett lik hela kvällen.. Men men jag får ju pengar för det så det är ju bra iaf!
Funderar på att bara jobba nästa vecka och strunta i att jobba vecka 27, vet ju inte om jag ska bort då eller inte, men även om det blir så att vi är hemma så får jag se om jag orkar.. för jag kommer definitivt klara sommaren om jag fortsätter så här bra i alla fall :)

Jobbet idag
Den här dagen har gått riktigt bra faktiskt! Slog mitt personliga rekord och sålde 16ordrar, och dom första timmarna innan lunch så sålde jag 4,4,3, för er som inte vet så är det iaf riktigt bra :P Det är antal ordrar per timme. Sen så idag så vann jag en bit tårta! Vi hade tävling att den som sålde mest ordrar på en timme fick en tårtbit och självklart så fick duktiga Nathalie en tårtbit, vann tillsammans med 2andra :D En chokladtårta var det åxå så då blev min dag helt plötsligt mycket bättre!  Den ända nackdelen under dagen är att jag haft ont i halsen hela dan och i morse så hade jag lock för öronen så det är något på gång tyvär..

Ikväll så blire bara att kolla film och tjocka i mig choklad och hjärtanchips som snälla mamma köpt till mig :P Fick ett ryck att jag måste se landet för längesedan så den är på g nu! När det gäller den filmen så är det OKEJ att vara lite barnslig faktiskt ! :D
Men nu ska jag kolla på step brothers men jag skriver säkert något roligt i morrn på midsommar! Och hoppas på fint väder nu för blir så deprimerad av det här snuskiga svenska vädret..


puzz ♥

dag 1 avklarat!

då har man klarat av första dan på jobbet och det känns riktigt bra! Det är kul men ibland lite svårt, speciellt att försöka övertyga kunder men det gick jätte bra ändå! Sålde 6st lotter idag (det är faktiskt bra för första dagen! :D ) och det har gett mig 300kr i provision, underbart! Så sammanlagt tjänat 700kr under dagen, det är inte fel! Sen i morrn hoppas jag på att sälja ännu mer!

Är så himla trött efter jobbet för jobbar ju mellan 9-17 så måste upp typ halv 7 på morgonen, så ikväll blir det att ta det lugnt, kolla tv och lägga mig tidigt så man orkar i morrn.
Orkar inte skriva så mycket mer nu men vi hörs senare eller i morrn efter work! Peace ♥


Lil rain - Adore you

Everyday (day), every night (night)
I wanna see you baby, staying by my side
I'm going down on my, on my knees for you
for your love I'd do it, for your sake, believe I do
If you don't love me, why do you raise my hopes
No matter what happens, I can't let you go
You got it wrong, I didn't wanna hurt you
I wanna be all the world to you

regn...

ligger i sängen och pluggar lite på min produkt inför jobbet i morrn, fast det blir inte så mycket pluggande för fastnar alltid vid datan :P Som nu t.ex xD
Svenska vädret suger verkligen, bara regn hela tiden och det är kallt. Men nu medans jag ska jobba så kan det lika gärna vara regnigt i 2-3 veckor framåt, bara det är sol och varmt när jag får sommarlov på riktigt :) 
ikväll så blir det nog bara att vara hemma eftersom ska upp tidigt i morrn, så lär väll bli att kolla på någon film som man har. Juste, måste ju iväg till handlarna snart och köpa lunch tills i morrn. Det får vi inte glömma! 


jobbet :P

Är så himla sugen på hjärtan chips men när jag skulle köpa det för någon dag sen så hade dom inte det :( så får se om dom fått det snart när jag ska springa iväg :P
Ne men nu måste jag faktiskt plugga vidare så vi hörs kanske senare, ciao ;D  

Lördag

hejsan! Sitter nyduschad hemma hos Moa och vi ska snart äta middag och röra oss mot vh, vi ska träffa sanna och sen dra vidare någonstans :) Sen efter det så blir det hemgång och sova i min sköna säng :D haha, vill ha company!

Gårkvällen var riktigt roligt, vi var hemma hos Fredrick och där lyssnade vi på musik, hoppa studsmatta, spela biljard och drack lite, det var riktigt trevligt och roligt :D Sen så fick man reda på att Rasmus känner/har träffat jonna och cissi förut och vet vilka några folk i viksjö är, det hade jag ingen aning om så det var lite roligt att få veta xD skön kväll!

Men nu ska jag fixa mig och snart äta middag, för vet att det kommer bli hur stressigt som helst som det alltid blir xD puss på er ♥

god morgon!

vaknade nyss av att Milla ringde mig och sa att jag skulle skynda mig så vi kunde åka till jakan, måste bara hoppa in i duscen först, äta mackor, välja kläder, sminka mig, borsta tänderna och sen kan jag nog börja åka :P hehe. Ska som ni vet köpa en klänning idag så hoppas jag hittar någon riktigt snygg!

Sen ikväll blire partay med lite trevligt folk på muskö :D
Comviqs när fuckar ut just nu, jag kan inte skicka sms, och ta emot vet jag inte om jag kan men det lär ju märkas.. för yassens mobil kan inte heller skicka eller ta emot sms... fuck Comviq!
Men nu ska jag försöka skynda mig innan Milla blir galen, hehe peace

god natt!

har fortfarande inte somnat för först fastnade jag framför criminal minds efter jag köpt chips och sen så var jag bara tvungen att se det senaste greys anatomy avsnittet för mamma sa att det var så sjukt bra, och det håller jag definitivt med om! Så om ni inte sett de så kolla reprisen på söndag, det är ett måste! Sitter fortfarande och tänker på det, men whatever :P nu ska jag faktiskt stänga ner datan och sova :P
för i morrn så ska jag möta Milla i jakan så ska jag köpa en ny klänning inför kvällen och sommarn, grr ;)! som det ser ut just nu så blir det party på muskö i morrn men vill se om det finns något lite närmare xD hehe

men nu ska jag faktiskt sova, men måste bara lägga upp den här sköna bilden på klassen som togs igår :P (snodde den från Hanna lidmans facebook, hehe)



sleep tight people ! <3

trött

är trött och vill bara lägga mig i sängen och käka hjärtan chips, mums! Ska nog lägga mig i sängen och se på 17 again för somnade till den förut :P sen i morrn så blire party på muskö :D! najs najs! men handlarn stänger om 10min så måste springa nu! Peace ♥

utbildning

har idag varit på utbildning inför mitt sommarjobb mellan 15-18, det var väldigt lång tid men det var intressant och har lärt mig väldigt mycket om hur man ska göra :P så det är bra, så nu i helgen måste jag plugga så jag kan det jag ska kunna om min produkt tills på måndag då det blir prov och börja jobba :) !

Igår så firade vi Sofia för hon fyller 17år snart! Först var vi hos Sofia och drack lite cider, sjöng singstar och åt mat! :D Sen efter det drog vi vidare på fest i Sågen som också var riktigt kul! Hade ingenstans att sova igår natt men det löste sig tillslut! Jag fick sova hos Jenny i jordbro, som tur va fick vi skjuts hem av hennes pappa!


Jag och Hanna :)





Grattis Sofia!



hahah sexiii!





singstar!





haha är Hanna lifdman lite onykter :O ?









en lite mindre nykter Jenny :D

skolavslutning & middag hos mig :)

Igår så fick ja äntligen sommarlov :D men det känns sm det började redan förra veckan eftersom vi varit lediga :P Jag fick största chocken igår när vi fick betygen, jag hade trott och mina lärare hade sagt att jag bara skulla få G i matte men sen så fick jag VG ändå! YEY! Så nu har jag klarat 75% VG av mina betyg så nu väntar en suprise! :D
Mina betyg:
Engelska A: VG
Estetisk Verksamhet, Drama: VG
Historia A: VG
Natur och Friluftsliv: VG
Matematik A: VG
Samhällskunskap A: G
Spanska steg 3: G
Turism: VG
Turism & Resor: VG

Igår så hade jag även middag med grillning hos mig med klassen! Det var skit kul, vi snacka skit, hoppa studsmatta, åt mat, grillade,  bubblade bubbelpool och shakade till musik medans vi fixa oss inför utgång : D haha
Sen så självklart så är sista tåget hem bara till Stockholm central så sen får vi sitta och vänta i stan i 40min innan nattbussen börjar gå, roligt värre.. Så vi kommer hem vid typ 3 men det göra ju absolut ingenting. Vi hade ju från början tänkt varit hemma redan vid 1 men så går det inte :P


Angie :)


Haha me like it!






bubbelpool :D !



På väg till vendelsö, eller hur det stavas :P


cheers! Nu är det sommarlov!  
















kärlek till er flickor :) <3


Kanska dags att äta lite frukost nu kanske, vaknade ganska sent :P peace!

grattis syster!

har inte skrivit på några dagar nu men har inte haft ork att göra det :P men idag så har min syster fyllt 15år, lilla plutten. Först så sjöng vi som vanligt på morgonen och sen gick jag och la mig igen :P Vid typ 2 tiden så var jag tvungen att gå upp för skulle till jakan och köpa jossans födelsedagspresent, hon fick en foundation från Nivea. Sen så blev det kina mat till middag, mums mums, och sen blev det mer sjungande och presentöppning, Vi fick typ sjunga om 3gånger för videokameran fuckade och mamma vill alltid ha med allting xD hahah, och sen efter det så blev det fika :)


 

Grattis plutten :D


Gårkvällen var ju helt störd men lite rolig nu i efterhand. Först så var jag och Moa i jordbro och träffade Anahita och hennes arabkompisar som hon sa :P vi grillade lite och sen blev det fotboll men jag och Moa vågade inte vara med och så var det kallt xD
Så vi åkte vidare då till Solna för att träffa Adam och Kenny och deras kompisar. Så vi gick hem till en kille som hette Alex och där satt vi och hade det trevligt. Men sen vid 1 tiden så spårade allting ur, Adam och Grace började bråka som fan och jag och Moa kunde inte sova för var så sjukt rädda...
kan inte riktigt berätta allt som hände men det ver helt stört. Men tillslut så lyckas jag och Moa sova men så 4 på morgonen så skriker dom igen och vi måste dra, så får man sitta och vänta på första tunnelbanan som går i 45min innan vi kan börja åka hem. En helt störd kväll, men men..

Stockholm kan var fint ibland :P







Sen i lördags så var jag på bio med Moa och jonatan, vi såg I love you, man. Den var skit bra och rolig, haha satt och garva ganska mycket. Men jag tror Moa tyckte reklamerna var roligare än själva filmen :P Sen efter det åkte vi till skogås en stund :)

Moa och Jonte :)



Vi väntar på bion xD störda idioter :D





Roligaste jag sett på länge!


bio och stan med Moa, långt inlägg

har legat och slappat i sängen hela dagen fram till nu och bara kollat på film och tagit det lugnt, väldigt skönt men nu är jag ganska stressad. Min buss går om ca 1½ timme och jag måste hinna duscha, äta, fixa mig och välja kläder! Men blir alltid stressad i förväg och sen slutar det ändå med att jag är klar 30min innan bussen går och då har jag inget att göra.. :P Men så kan det gå.

Ikväll så ska jag och Moa åka in till stan och kolla på bio, vi har inte riktigt bestämt vilken film vi ska se men vi bestämmer det där. Om vi inte hittar någon rolig film så kanske vi stannar i stan en stund och sen drar vidare på anågot annat roligt som världen har att erbjuda :) Är jätte sugen på att gå på en riktig fest! Det var så länge sen, vill träffa nya människor, dansa till skön musik och har en sjukt rolig kväll! Då hoppas att vi hittar något kul :) 

Det har nu gått 3dagar sedan C ringde och jag vet fortfarande inte vad som händer, han har inte hört ev sig eller någonting... och jag blir bara sur, irriterad och lite ledsen faktiskt över att han inte säger någonting så jag vet ju inte vad han vill och nu vet jag inte heller längre vad jag vill fören vi pratat. Men fuck it! Nu är det upp till dej, annars så får du ha det så kul i Australien... 

Men mamma ska låna min data ikväll så hon kan sysselsätta sig med något ikväll medans syrran har myskväll med några kompisar för hon fyller år snart(på måndag). Min lilla fjortis blir en 15årig fjortis! haha 
Men nu ska jag duscha, puss ♥ 

!

juste! Klockan är ju över 12 så det ända man kan säga är väll:

Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord
Du tysta, Du glädjerika sköna!
Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.

Du tronar på minnen från fornstora dar,
då ärat Ditt namn flög över jorden.
Jag vet att Du är och Du blir vad du var.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden. 


 

jag vill också

kvällen har varit ganska lyckad. Några kompisar har suttit hemma hos pingu och druckit lite och haft det trevligt, sen har man även träffat några lyckliga student kompisar som jimmy, ocken, arses, none :P grattis pojkar! Själv har man då 2år kvar tills jag själv har den där mössan på huvudet, sjunger "för jag har tagit studenten", firar med mina klasskompisar, åker flak och har en allmänt rolig dag! Men hoppas det kommer gå snabbt, för vill också ta studenten..



Men har, på tala om ingenting, precis kommit hem och är sjukt trött..ska nog lägga mig och somna till en film :)
sov gott och god natt gott folk! ♥

student servering

hejsan hejsan, har precis ätit middag från emils och ska snart börja röra mig till Viksjö för att träffa sötaste Cecilia, grattis cissi och karin till att ni klarat 1an, men det blir en andra gång nästa år, haha! 
Ikväll så ska några stycken hem till Philip och dricka lite och chilla, det ska nog bli kul :P Sen får vi se vad som händer med kvällen.
Idag har jag och några i klassen serverat 3orna på deras studentlunch, det var faktiskt kul men det bordet jag och Moa serverade så var ju vissa killar lite speciella xD hahah, längtar som satan tills jag tar studenten, bara 2år kvar... Men hoppas att det går snabbt! 
Kan inte lägga upp bilder från idag för min syster tagit sladden hem till mamma idag, idiot! Ush, lillasystrar är så sjuuukt jobbiga och störande ibland...
Men nu ska jag fixa mig lite och sen röra mig till Viksjö, har ångest. Vet inte vad jag ska ha på mig ikv.. 
Peace ♥

 You want a peace of me?

 

?

ge mig raka svar, jag orkar inte gå och undra. Du säger en sak och sen nästa dag så verkar du helt annorlunda.
Jag har bestämt mig för hur jag vill göra, och du sa att du ville och en massa andra saker som kändes skönt att höra från dej. Men nu dagen efter vet jag inte vad du vill längre.
Var allt bullshit eller äkta?
Det du sa igår vill jag så gärna tro på, för jag tog det positivt. Men varför kan du inte säga det när du är nykter eller i alla fall säga om det du sa stämmer?
Prata med mig...
Jag behöver svar, för jag väntar inte för evigt..


hårtork

nu är man nyduschad och ren! Och pappa har äntligen köpt en hårtork så nu slipper jag sno med mig mammas hårtork hem till pappa hela tiden :P hahah



Men nu ska jag lägga mig och kolla på ett avsnitt one tree hill, sen my best friends girl och käka glass :) mums!
Sen ska jag sova för ska upp ganska tidigt i morrn för ska servera på studentlunchen i min skola i morrn!
peace out ♥

igår och idag

har inte orkat och haft tid att skriva blogg nu dom senaste dagarna :P men nu är jag på g igen!
Idag har vi varit på drottningholm med klassen, åkte båt tid som tur var, det var väll helt okej men tråkigt väder.. regn i 3 dagar nu, det gillar jag inte!


varning! Jenny, flickan i solglasögonen, var bakis! haha sköning !




underbart väder...


Sen igår så åkte jag och Moa till sumpan och kollade i secind hand butik men hittade ingenting :P efter det så åkte vi till vällingby och kollade på Alexander rybak som vann Eurovision, han är ju så söt! Så man åkte dit för att kolla han spela fairytale och sen på något häger eller vänster ta sig ut därifrån. Herregud, folk är ju som galna att få autograf från honom så folk puttas och grejer, ta det ´lugnt! Sen så sov ju Moa hos mig också igår och vi var inte lite flummade, och tog en massa flum bilder också :P hehe, kan bjuda på någon!


I Vällingby :)



Vi köpte också glass! Du är min princessa <3










Hahah, jag vad ska man säga :P Vi är lite speciella!


SOMMARJOBB! :D

yes! ProVoice ringe igår och nu har jag äntligen sommarjobb! Så kommer tjäna minst 6000 spänn på 3 veckor, men sen så får jag provision och bonus om det går bra! Så det känns riktigt underbart. Så det lär ju bli Göteborg nu med Moa eftersom jag får cash nu. Men det komiska är att typ 5 min innan dom ringde mig så kopierade jag upp 10st CV som jag skulle lämna in på olika ställen i jakan, och så ringer dom precis efteråt :P hehe.

Idag ska jag hem till Moa och vi ska kolla film och käka chips, är lediga i morrn :D! Så då ska jag och Moa till sumpan och kolla i second hand :P

Men nu ska jag kila, peace out MF! :D ♥


sol & bad

vädret är fortfarande underbart och har i skolan idag legat och pressat i solen, blev matte utomhus, på spanskan så kolla vi på film och hade betygsnack (får G i spanska!) och sen på turismen gjorde vi bara utvärdering av kursen sen slutade vi. Då gick jag och Moa till rudan och mötta Tessan, Sofia och Mohammed som låg i gräset å solade.
Eftersom det var så himla varmt så badade jag och Moa! Det var as skönt i vattnet, herrugud vad underbart. Men jag och Moa hade inga badkläder med oss så blev underkläderna... haha. Så om det är fint väder på onsdag så kanske vi ska dit igen :)




Haha me likes to sola!



Gabb, Hanna, Tessan och Sofia :)


Men nu ska jag fixa mig lite och sen ska jag kanske till stan med Niklas :)
pussar ♥

RSS 2.0