Utgång

Sitter just nu på min baksidan hos mamma med Jonna, Emelie och Natta! Vi sitter och förar lite och vanligt tjejsnack. Om ca 1 timme så ska vi börja röra oss till mp. Motiv8 kommer dit ikväll så kommer säkert vara jätte mycket folk! Ska bli riktigt kul :)


Planer för helgen

Hej på er! Passar på och bloggar när jag ändå sitter i telefonkö hos Nordea. Hur kan väntetiden vara 13 minuter klockan 10 på en torsdag kväll? Helt galet. Men tänkte informera lite om vad som händer i helgen för det är fullt upp! I morgon så ska jag och tjejerna först föra hemma hos mamma i skälby och sedan ska vi till MP. Det är event där och en av de som spelar i Black Eyed Peas kommer dit så lite extra kul att gå dit. 
Sedan på lördag så har jag och Mattias myskväll. Vi ska äta middag i Kista och sedan ska vi gå på bio, vi har bestämt att vi ska se på Baksmällan 3! Den har ju premiär i morgon så ska bli så kul att se den. Och på söndag så har jag bokat en tid hos frisören klockan 12.50, jag måste verkligen klippa håret. Det är riktigt slitet, så ska bli skönt att bli av med det döda ;) Men vi hörs mer i morgon!
 
Osminkad, trött och vill inte sitta i telefonkö....

Core pass

Sitter just nu på bussen på väg hem. Har precis varit på gymmet och avslutat ett pass core! Det var så himla kul, verkligen min typ av träning. Så det kommer de bli mer pass av, i Loved it! Har räknat att det nu är 7 veckor kvar tills jag går på semestern så det är mitt mål att bli fit tills :)


Afterwork

Hej på er! Idag är det linneas sista dag på klarna så vi säger hej då till henne med en afterwork på Bishops. Blir dock inte sent eftersom jag jobbar i morgon :)


Zumba!

Blev lite sugen på att träna igår så jag bokade upp mig för ett pass zumba efter jobbet. Jag tycker verkligen att det är så kul! Och vår instruktör har gjort lite ny koreografi så det blev riktigt svettigt idag, härligt! Har även bokat in mig på ett core pass på torsdag, har aldrig prövat det förut så det ska bli kul!


Nya skor!

Mamma mötte upp mig vid skopunkten och sedan gick jag in och gick på skojakt. Jag hade bestämt mig för två par ballerina skor och sedan ett par klackskor ville jag ha. Men hade så svårt att bestämma mig så blev att jag köpte två klackskor så får jag pröva och bestämma här hemma. Då kan jag pröva med olika outfits också! Eller så blir det att jag behåller båda? Det är ju 30 dagars öppet köp så har god tid på mig! 
 
De svarta kostar 99:- och de vita kostar 149:-
 
399:- / st 
 
Så fina ♥

På väg till skälby

Nu sitter vi äntligen i bilen och är på väg till min mamma. Hon möter upp mig i outlet för hon behövde också handla lite. Sen ska vi hem och baka tårta och äta jordgubbar. Avslutar inlägget med min outfit som jag tycker är riktigt somrig :)


Söndag

God morgon på er! Sitter just i soffan och äter frukost, läser min skvaller tidning och tittar på criminal minds. Efter jag ätit så ska jag och Mattias snabbt till skopunkten för just nu är jag en kvinna i nöd utav skor. Sedan blir det hem till mamma och fika lite eftersom det är morsdag!


Dags för filmmys!

Nu är man riktigt trött så jag och älsklingen ska krypa ner i sängen och titta på en film innan vi somnar. I morgon är det ju mors dag så måste ringa mamma och se om jag ska komma över och fika eller något. Men vi hörs mer i morgon :) 
 
God natt ♥

Examens middag

Hann tyvärr inte skriva något tidigare idag för nästa precis när vi vaknat och ätit frukost så var det dags att storhandla. Sedan kom Mattias pappa och hämtade oss så har varit fullt upp idag. Mattias har ju nyligen tagit sin jurist examen efter 4 1/2 år så det firades idag tillsammans med mattias familj. De hade bokat bord på Hägerstalunds Värdshus som ligger ungefär vid akalla och det var så otroligt god mad. Det var länge sen jag var så här mätt och ätit så god mat. Dock så är läget väldigt undangömt så man ser det inte så tydligt men rekommenderar det verkligen! 
 
Toast skagen till förrätt!
 
Oxfilé med bearneisås till huvudrätt 
 
Glass med jordgubbar 

Afterwork

Hej på er. Sorry för att jag inte skrev igår men var för bakis! Men just nu så sitter jag i rålis och har en afterwork. Så himla mysigt, även fast det är molnigt så är det inte kallt ute. Kom förbi de som vill ;)


Kryssning!

Ikväll firar vi Nastasias 21års dag med en kryssning! Ska bli så kul, är taggad!! Hörs mer i morgon ;)


Glass och popcorn!

Åh vad jag tycker om mitt jobb! Speciellt när det är månadens event och det bjuds på popcorn och mjukglass. Behöver en liten sockerkick för är så seg idag, så det är välbehövligt! Hörs mer senare när jag kommer hem.


Nytt rekord!

Alltså nu är jag helt slut! Trodde jag skulle svimma när jag avslutat den sista uppförs backen men det gjorde jag som tur var inte. Mattias hade satt ett mål åt mig att jag skulle klara alla tre varven utan att stanna/gå och jag trodde aldrig jag skulle klara det för jag vet hur tuff en av backarna är! Men jag klarade alla varven och joggade/sprang hela tiden och det resulterade i 2 min bättre tid än i fredags!! Så stolt över mig själv. Avslutade löpningen med lite egen träning på motionscentralen som finns där. Så blev lite situps + stretching. Just nu är laxen inne i ugnen och snart dags för middag, är riktigt sugen på god mat!


Dags för en springtur

Kom precis hem från jobbet och har släpat med mig Mattias igen och vi ska ut och springa! Så vi hörs igen när vi är klara, dags att förbränna kalorier!


På jobbet

Är just nu på jobbet och tjänar lite pengar, haha. Lite tråkigt dock när det är så fint väder ute! Men hann njuta av det fina vädret på min lunch. Först så gick jag och köpte sushi och sedan de sista 20min av min lunch så gick jag och en kollega ut i solen och satte oss på gräsmattan. Så himla skönt väder ute! Längtar ännu mer till semestern nu när vädret är så bra ;) men hoppas på sol på torsdag för då kan jag och mina vänner sitta på däck och sola, ska ju på kryssning på onsdag! Ska bli så kul:)


Heja Sverige!

Just nu ligger jag och Mattias i soffan och myser framför hockey finalen. Haha tänkte precis skriva att det inte börjar så bra men så kvitterar vi till 1-1. Ska nog blogga ner under kvällen, verkar som om dom gör mål då ;) men nu ska vi fortsätta vår myskväll så vi hörs mer i morgon! Vi håller även tummar och tår för att vi vinner vm guld!


Bakismiddag

Jag hade så otroligt kul igår. Först så vann ju Sverige över Finland och spelar final idag! Sen så hade vi jätte kul hos mamma och min moster kom dit och överraskade oss. Så vi tittade på Eurovision, drack lite och sjöng en massa Singstar! En riktigt lyckad kväll. Men nu ska jag äta min supergoda pizza med bearneisås, bästa bakismaten!


Dags för hockey!

Snart så är pappa här och ska hämta upp mig. Först så ska jag åka hem till honom och se på hockey matchen, Sverige - Finland. Vilken rysare!!! Pappa hejar ju på Finland och jag på Sverige så kommer nog bli lite tjaffs hemma ;) Men håller tummarna! Sedan så ska jag hem till mamma och där ska vi grilla, se på eurovision och ta några glas! Kommer bli en toppen lördag! Vi hörs mer senare ♥
 
Dagens outfit!
 

Te tips!

God morgon på er! Vaknade egentligen för 2 timmar sen men har inte orkat gå upp ur sängen. Men just nu så sitter jag och Mattias och äter frukost, eller okej jag äter frukost och Mattias lunch. Han klarar tydligen inte av frukost så han äter alltid något middags/lunchaktigt som första måltid. Nu medans jag ändå sitter och äter frukost så vill jag rekommendera om ett jätte gott te! Det heter sörgårdste och jag köpte det på Willys. Har blivit en riktig slacker för lös te så att säga. Super gott!


Filmmys

Nu ska jag och Mattias lägga oss i soffan och titta på filmen "du gör mig galen". Har länge velat se den, den verkar så himla rolig. Får se om jag orkar se hela filmen för är riktigt trött men ska försöka se klart den. Är så glad att det är helg nu så att jag kan sova ut och vila ordentligt. Ser fram emot imorgon då det blir hockey och sedan Eurovision! 
 
Men vi hörs mer i morgon, god natt ♥
 
 

Eftermiddags träning!

Direkt när jag kom hem från jobbet så gick jag och pojken ut i spåret här i Väsby och sprang lite. Det blev totalt 4,4km! Det var jätte skönt att springa idag och extra kul när man hade lite sällskap också. Ska sätta mig och äta middag nu så lägger upp lite bilder från vår löpning!
 
Taggad och nya skorna jag fick från Mattias är på ;) 
 
 
 
 
 

Så otroligt bra!!!

Så jävla bra Sverige! Alltså jag och Mattias har suttit och mått så dåligt hela matchen för att vi varit så nervösa! Hoppas bara inte grannarna hörde oss skrika när Kanada missade sin straff, vilken lycka!! Kommer sova så otroligt skönt inatt. Men innan jag ska lägga mig så tänkte jag berätta lite om planerna för helgen. I morgon så blir det en lugn myskväll hemma med pojken så ska vi se på tv och bara ta det lugnt. Men direkt efter jobbet så ska han och jag ut och springa lite i spåret, han har lovat att följa med mig för jag tycker det är lite små läskigt att springa i skogen helt själv.. Sedan på lördag blir det ju både hockey semifinal mot Finland och eurovision kväll hemma hos mamma! Så en fullspäckad lördag.
Men nu är det dags för en glad tjej att sova!
 
God natt ♥

Vi stannar i Väsby!!

Vi som var så inriktade att vi skulle flytta hem igen och lämna Väsby efter 1 år. Men efter att jag och Mattias suttit ner och pratat, räknat pengar osv så har vi kommit fram till att vi ska stanna kvar i Väsby. Tycker att det känns som ett bra beslut, speciellt för vårt förhållande. Jag tror att det skulle bli riktigt tufft för vårt förhållande efter att varit sambos till att flytta hem igen och inte träffas lika ofta. Så för den delen är jag otroligt glad ♥ Det enda negativa blir ju ekonomin, att vi inte kommer ha lika mycket pengar eftersom vi båda kommer plugga. Dock så kommer vi båda att extra jobba. Men det kommer att gå bra och känns verkligen som ett rätt beslut! Så har ringt till bredbandsbolaget och avbrutit min uppsägning (sa upp det förut för trodde vi skulle flytta) samt pratat med han som har denna lägenhet att vi gärna bor kvar här. Det enda som återstår nu är att fixa eftersändningen så all post kommer hit :) Avslutar med några bilder på vår lägenhet, för vet inte om ni har sett så mycket av den? 
 
Vardagsrummet med vår underbara soffa!
 
Fina köket, så ljust och fräscht!
 
Och självklart min sjukt snygga balkong som händiga Nathalie gjort helt själv :) 

Längtar till semestern

De senaste dagarna har jag varit i en period där jag ständigt är trött och verkligen behöver en semester. Jag känner att jag behöver vila upp mig ordentligt och bara tänka på mig själv. Men innan semestern börjar på riktigt så har jag en del roliga saker planerade + några enstaka dagar ledigt. Börjar med att nästa vecka blir det kryssning på onsdag för att fira Nastasia som fyller 21år. Sedan väntar summerburst med Sandra. Ser fram emot allt skoj! Sedan v29-31 så har jag semester, i 4 veckor. Som jag längtar!


Shopping från Kina!

Älsklingen var så snäll och köpte lite saker till mig nere i Kina. Fick en ny parfym, ett par löparskor och underkläder. Tycker att skorna har en jätte härlig färg! Funderar på om jag ska inviga dom i morgon för ska om det är fint väder ut och springa i området. Parfymen luktade också jätte gott! Köpte ju en annan Escada parfym i Thailand men märkte nu att den är borta (någon som snott den?) så perfekt med en ny ;) Mattias kommer snart och hämtar upp mig och sen ska vi åka och handla lite så vi klarar oss till lönen nästa vecka!


Äntligen!!!

Min älskling har äntligen kommit hem från Kina. Gud vad jag har saknat honom! Är ju van vid att träffas varje dag så man hinner verkligen sakna varandra. Så ikväll blir det en myskväll och en massa pussar!


Varit på gymmet!

Sitter just nu på bussen på väg hem. Efter jobbet så blev det att gå till gymmet och träna lite. Känns som om jag inte varit så jätte duktig som jag hade planerat, men det är fortfarande tid kvar! Blev 30min spinning och 25min styrketräning. Funderar på om jag ska köra ett morgon pass i morrn? Hmm, får fundera på det. Det blir i alla fall ingen träning efter jobbet för min kära sambo kommer hem i morgon kväll! Åh badkar saknat honom, så blir hem och mysa i morgon <3


Bingolotto och choklad

Hade en jätte trevlig kväll igår, dock tråkigt att vissa alltid ska åka hem tidigt trots planerad tjejkväll. Men hade ändå kul och det blev en lyckad kväll med en massa skratt! Ikväll blir det en lugn kväll med Bingolotto och så har jag köpt lite choklad. Så nu håller vi tummarna på att jag blir rik ;)


Omg

Jag säger bara så här! Vi har fett kul :) min överraskning var ett homeparty med sexleksaker! Nu ska vi fortsätta att dricka och njuta av kvällen!


Tjrjkväll!

Har precis ätit klart middagen och sitter och spelar spel! Så kul att så många av mina kompisar kom ikväll. Om ca 45min så kommer överraskningen hit!! Så vill ni veta vad det är så får ni kolla bloggen igen om någon timme ;)


God morgon!

Hoppas att ni alla har sovit gott? Det har jag gjort, sov i nästan 10timmar så är riktigt utvilad! Så kommer orka med kvällen! Sitter just nu och äter min frukost och tittar på tv. Sen måste jag duscha och städa lägenheten. Vid ca halv tre tiden kommer Nastasia hit och då ska vi gå och handla tillsammans och förbereda inför kvällen.


Saknar min pojkvän

Det är specielt dagar som dessa då jag saknar min pojkvän som mest. När man är hemma på en fredagkväll och bara tittar på film och det är ingen som håller om mig, ingen som pussar på mig och ingen som håller mig i handen. Det är dessa kvällar som han ska vara hemma. Så just nu sitter jag och tröst äter min Ben&Jerrys och ska se klart på min film. Sedan ska jag gå och lägga mig. Ju fortfare jag somnar desto snabbare blir det lördag och jag kan börja förbereda inför i morgon :)
 
 
Saknar dig ♥
 
 

Fredag

Åh vad skönt med helg! Ikväll blir det bara att vara hemma och ta det lugnt och titta på tv. I morgon så kommer tjejkompisarna över och vi ska ha tjejkväll! Har planerat en jätte rolig överraskning till alla inför i morgon, kommer bli så kul! Så i morgon blir det upp tidigt och börja förbereda. Jag måste städa, handla och laga maten :) Men nu ska jag sätta mig i soffan och titta på lite tv! Ska senare ikväll titta på en film som heter Safe Haven, den verkar jätte bra och Josh Duhamel är ju så snygg, haha så blir perfekt! 
 
 
Mums.. 

Njuter på balkongen

Så otroligt fint väder idag! Så just nu sitter jag på balkongen och solar, försöker bättra på brännan ;) sov ju hos Sandra idag så snälla mamma skjutsade mig hela vägen hem till Väsby. Sedan har jag varit på Ica och handlat lite. Om ett litet tag kommer Yassen och Cissi med deras pojkvännen hit och ska käka middag och titta på hockey! Men blir en lugn kväll eftersom jag jobbar i morgon! Men vi höra mer lite senare. Puss


Onsdag

Skulle egentligen haft myskväll med Sandra hos mig ikväll men Mattias kom inte iväg till Kina idag. Så efter jobbet blev det att vi åkte till pg. Vi beställde lite mat och drack lite vin och vara tog det lugnt. Så nu är vi hemma hos Sandra och ska ha en myskväll med film. Så skönt att man är ledig i morgon!


På väg hem!

Hade så gärna velat stanna längre men måste jobba i morgon "/ så nu sitter jag på tåget på väg hem och hade faktiskt kul! Inte jätte mycket folk men det räknas ju inte alltid! Men efter jobbet i morgon så ska Sandra följa med mig hem så ska vi ha en myskväll eftersom vi är lediga på torsdag. Ska bli skönt med lite sällskap då pojkvännen inte är hemma! Men vi hörs mer i morgon, avslutar med en bild på syrran, mamma och jag :) Massa puss


Dags för studentskiva!

Nu är man fixad och klar inför syrrans studentskiva! Börjar med middag och sen blir det fest. Dock så jobbar jag i morgon så blir inte så sent :)


Riktigt bra jobbat!

Just nu så håller vi på jobbet på med buisness battle och vi alla tränar på bra! Så idag planerade vi att vårt lag (fraudbusters) att vi skulle springa från jobbet till en kollega som bor vid Alvik. Och det gjorde vi också!!! Blev knappt 7km som vi sprang på 45min, så himla bra jobbat! Efter 3,5km så började jag känna att det blev riktigt tungt + min träningsvärk från i lördags gjorde det lite extra jobbigt men jag bet ihop! Och stolt känner man sig! Efter vi kommit hem till min kollega så åt vi en jätte god hemmagjord tomatsoppa till middag :)


Ben&jerrys

Idag struntar jag i allt som heter nyttigt. Blev donken till middag och nu ben&jerrys framför tvn <3 ska om ett litet tag ta en dusch och sen lägga mig och sova, så vi hörs mer i morgon!


Bakis och träningsvärk

Vaknade i morse av jätte träningsvärk i mina ben + att jag är bakis... Men det blev en lyckad kväll igår! Först så kom Linnéa över till mig och höll mig sällskap ute på balkongen och bara snackade en massa tjejsnack. Sedan kom Emelie, Jonna och Frida hem till mig också! Vi lagade jätte god middag, drack lite cider, spelade spel och hade en riktigt lyckad kväll. Vi var hemma hos mig hela kvällen och vid halv 2 tiden så åkte alla hem och jag gick och la mig. Var faktiskt jätte skönt att bara vara hemma hos mig hela kvällen och inte gå ut på krogen, man kan slappna av på ett helt annat sätt. Kanske till och med vågar dricka lite mer när man vet att man ändå är hemma? Jag tror faktiskt det :P 
Men strax så ska jag och älsklingen åka och hämta donken mat och gå till ica och köpe Ben&Jerrys så snart är jag helt återställd ;) 
 

Livsnjutare!

Sitter just nu på min underbara balkong och bara njuter av livet. Har köpt en ask med jordgubbar och sen så har jag två stycken skvaller tidningar som jag måste läsa. Det är så himla skönt väder ute!!! Självklart så har jag datorn ute också och lyssnar på musik! 
Men vad händer ikväll då? Jag vet inte ens själv vad som händer, har försökt locka hit mig några kompisar eftersom Mattias ändå ska ut på krogen och vill inte vara själv hemma. Det är så tråkigt :P Så får se vad som händer! 
 
Mys!!
 
Eftermiddagssol på balkongen ♥

Det blev 4,5km!

Var duktig jag känner mig! Jag tog på mig träningskläderna och sedan gick jag ut och sprang! Det finns en spår här i närheten och sprang den rundan 3 varv. Kändes så himla bra efteråt :) Dock så är 4,5km inte så super långt men jag är ingen erfaren löpare så jag är ändå stolt över att jag på en lördag gick ut och tränade. Mitt gym som jag har kort på ligger ju inne i stan och det är lite jobbigt att ta sig dit på helgerna när inte direkt bussen går... 
 

Godmorgon!!

Sitter just nu och äter frukost medan pojkvännen springer omkring i lägenheten och förbereder sig inför jobbet. Var tidigare i morse nere på Ica och handlade lite och det är så himla fint väder ute och varmt! Så efter frukosten så ska jag ta på mig träningskläderna och springa ut i skogen! Orkar inte åka in till stan för att gymma och jag vet att dom har några löparspår i skogen vid mig. Ska bli jätte skönt faktiskt!


Nu är det fredagsmyyys

Kvällen började inte så jätte bra kan jag säga. Jag stod vid norrtulls busshållplats i 50min och väntade på bussen! Efter en halvtimme blev jag galen så ringde SL's kundtjänst för att se om de visste något, och efter 10min telefonkö så kom jag fram och hon rekommenderade mig att ta en taxi hem. Så ringer och bokar taxin och då kommer buss jäveln. Så sätter mig på bussen och ringer tillbaka till taxi bolaget och avbokar. Så efter mycket om och men så kom jag hem till en färdig lagad middag, det blev lax med grönsaker. Efter middagen så bakade jag lite hallon/blåbärs paj! Så sitter och äter det nu samtidigt som vi tittar på hockey vm. Men en trevlig kväll allihopa :)


Lite shopping

Var i centrum igår och gick in på Salt, och där inne hittade jag en blå jätte fin volang topp. Det är en exakt likadan topp som jag köpte för ca 1 månad sen fast den var vit. Så kunde inte hålla mig när jag såg den i denna fina färg! Kommer bli jätte snyggt till sommaren. Den kostade bara 249kr :)


Snart helg!

Skönt att det redan är torsdag! Har känts hela dagen som en måndag eftersom man var ledig igår. Så när man kommer på sig själv och inser att det är fredag i morgon så blir man ganska glad! Så vad ska man hitta på i helgen då? Jag har planerat att ha en relativt lugn helg faktiskt. Så i morgon efter jobbet så blir det att åka och lämna en bok på biblioteket och sedan blir det hem och ha myskväll med pojken. På lördag så blir det eventuellt att gå på Gröna lund eller hitta på något annat skoj på dagen. På kvällen blir det antingen att bara vara hemma eller bjuda över tjejerna hit, har inget sug på att gå ut på krogen i helgen. Så vi får se vad som händer! 
 
 

Onsdagsmys: ost och kex

Höll först på att skriva som rubrik "myssöndag" men kom då på att det är ju bara onsdag! Känns som en söndag eftersom man var ledig idag. Så känns skönt att bara jobba två dagar och sen blir det helg. Mattias har stängt in sig på köket och ska plugga hela kvällen så jag har dukat fram lite kex och färskost. Så ska ha en myskväll med mig själv och ett avsnitt Revenge!


Min Valborg

Nu har jag varit dålig att skriva igen, dåligt av mig. Men jag hoppas att ni andra har haft en bra Valborg. Min dag började så klart med att jobba till klockan 5. Därefter åkte jag hem till Nastasias pojkvän Sebastian som bor i åkeshov. Först när jag kom hem till dom så var det ingen som öppnade när jag knackade på och de svarade inte när jag ringde så trodde att de inte var hemma än. Så jag satte mig på deras altan och efter 10min så öppnar de dörren och visste inte att jag varit där och de hade inte hört när jag ringt, haha! Sedan satte vi oss på altanen och spelade spel och drack gott medan killarna grillade och fixade maten. Det var så sjukt gott! Älskar grillad mat! Sedan avslutades kvällen med en taxi tur till mp och lite bråk.. Haha men det var inget bråk som involverade mig men ändå lite stämnings dödare :p men allt som allt så hade jag en trevlig kväll!


RSS 2.0