utgång!

ja så blev det med en hemma kväll på Valborg! Nu ska jag röra mig utåt och festa med mina vänner. Ha en riktigt bra Valborg gott folk och ta det lugnt ikväll och drick inte för mycket! Pussar ♥ 
HAHA oh yeah! 

Valborgs outfit!

Har precis ätit en jätte god grillad middag här hemma med familjen. Håller på att fixa mig lite och dricker på en kall god Smirnoff. Snart bär det av till brasan! Men slänger in min outfit för kvällen först! 
Blus - GinaTricot
Bustier - H&M
Lackleggings - GinaTricot
Pumps - SkoPunkten

LG Hockey Games

har precis kommit hem till min fader och nu ska vi sätta oss i soffan och kolla på Hockey! Det är ju Sverige - Tjeckien ikväll, heja Sverige :) 
I morgon är det Valborg och för min del så spenderas den hemma med min familj och det ska bli skönt att bara vara hemma och inte dricka något, haha jo jag har några Smirnoff som poserar så snyggt inne i kylen! 
Nu börjar det snart! Ciao
I ♥ my ananas! 

I need a power nap!

är hemma och ligger i min sköna säng. Har ätit en god lunch och nu kommer tröttheten tillbaka. Sov bara 6 timmar inatt men ändå så gick NP jätte bra! Men en grej med provet var dock lite jobbigt, man fick max använda 300 ord. Jag tyckte ju det lät som jätte mycket så jag skrev på och försökte verkligen göra tydliga och långa lite svårare meningar, men sen när jag skulle börja räkna så hade jag 307 ord och jag hade 2 punkter kvar att skriva om... suck! Så det var ju bara att börja sudda och förkorta meningar för att få plats med mina två sista punkter som jag behövde, illa. Men det gick bra tillslut, hoppas jag! 
Men ska som sagt lägga mig och ta en power nap på kanske 1-2 timmar. Bye bye! 

Torsdag 29/4

God morgon! Vaknade för 45 min sen och har ätit frukost i lugn och ro och så hann jag även med att äta lite ananas och kiwi. Mums vilken frukost. Ska snart börja gå till bussen och åka till skolan, nationellt prov nu på morgonen... Men tror nog det kommer att gå bra. Så önska mig lycka till så hörs vi när jag kommer hem igen för slutar direkt efter nationella! Pussar ♥

I'm going for a ride in a Suburu!

har precis fixat mig lite snabbt och ska ut med vännerna en stund :) Väntar på att dom kommer och hämtar mig! Jag ska få åka i en Suburu, som enligt Nastasia ska vara riktigt najs. Men skriver sen när jag kommer hem igen! 

time to study

ska plugga engelska nu och öva inför nationella provet som är i morgon bitti! Skriver sen, puss ♥

more fruit

reklam nu i desperate! Har precis fixat en riktigt god frukt tallrik! Har kommit in i en frukt period + det är nyttigare än att slänga i sig chips! 
ananas & kiwi

The drink master!

det är riktigt bra att vara sjuk ibland, speciellt för mig. Nu när jag har varit sjuk så har jag städat mer än vanligt för jag har varit så uttråkad. Igår så rensade jag ju hela garderoben och idag blev det damsugnin av hela mitt rum + så dammade jag av varenda lilla hörna av mitt rum! När jag städade idag hittade jag "Student drinkboken" som jag fick på min 17års födelsedag, sitter just nu och kollar igenom den. Den här boken är klockren och kommer att komma till användning! I boken så finns det drinkar, bål, alkoholfria drinkar, lekar och citat. Jätte skojigt! Har redan sett en hel del drinkar jag vill pröva att göra, spännande! Jag ska bli drink mästaren :) 

Förord:
Undomar! 
Några goda råd på vägen:

Akta er för hembränt!
Använd kondom!
Bär hjälm!
Stäng av spisen!
Var snäll mot djur!
Skräpa inte ned!
Sitt inte för nära TV:n!
Läs läxorna!
Ät mycket frukt och fiber!
Tvätta händerna!
Bädda sängen och borsta tänderna!
 

frisk till valborg!

känner mig lite bättre idag jämfört med igår, så satsar på skola i morgon eller på torsdag så jag kommer vara frisk på valborg! Härligt. Vill ju inte ligga i min säng och vara sjuk under valborg och missa brasan... nej nej! 
Idag är det löning och jag får mitt studiebidrag, eller jag får två studiebidrag denna månad så 2100:- kommer in på kontot idag!! Riktigt nice må jag säga. Men ska lägga undan ca 1500:- till sommarpengar som jag kan göra roliga saker för. 
Ska ta och kolla på Glamourama nu, puss!

fruktmys framför Grey's Anatomy

mamma köpte hem Kiwi till mig! Kiwi är min favorit frukt så har gjort en tallrik med kiwi skivor och ligger i sängen och ska kolla på grey's anatomy avsnitt som jag missat. Minella kom förbi nyss också och kittlade mig och skvätte vatten på mig, lilla busungen! 
Ska se Poseidon ikväll som visas på kanal 9 klockan 21 ikväll. Har aldrig sett den men den verkar bra!
P.S Mötet som klassen skulle gjort med fritidsresor blev inställt så missade inte det! :) 
 
yummie! 

denna vecka: något om mig!

har glömt veckans höjdpunkt ett tag nu. Men idag ska jag berätta någonting om mig som ingen av er garanterat inte visste. Och ämnet är popcorn! 
När jag var liten så tyckte jag popcorn var riktigt äckligt, jag tyckte verkligen inte alls om det. Men jag blev så irriterad på att ALLA jag kände tyckte det var jätte gott så jag ville också tycka om det. Så jag tvingade mig själv äta popcorn varje gång det serverades på kalas eller hemma så tillslut så började jag tycka om det. 
Nu idag tycker jag popcorn är jätte gott! Är så glad att jag var så smart när jag var liten och tvingade mig själv att äta det, haha! 
Det visste ni inte va? :) 

Måndagen den 26 april

Nu är jag äntligen klar med rensningen. Shit var mycket skit kläder jag har som jag inte ens visste om att jag hade kvar och kläder jag undrar hur jag ens kunde haft på mig det någon gång! Men nu är jag i alla fall klar och det blev en riktigt stor hög med kläder som ska bort, men det känns skönt. Får bli att handla en massa nya fina kläder under sommaren! Ska kolla film och äta glass nu, känner mig helt slut i kroppen... vill bli frisk nu 
rensning ur min garderob...
kläderna som ska bort, det var ingen liten hög..!

rensa garderoben

japp det stämmer, eftersom jag ändå i princip inte kan göra någonting på grund av att jag är sjuk så kan jag ju lika gärna rensa min garderob som jag gör typ 1 gång om året. Men det lustiga är att jag alltid sparar en massa kläder som jag tycker är helt okej men så använder jag dom aldrig, så nu ska ALLTING ut som jag vet att jag aldrig använder! Har även fått nya galljar(ingen aning om stavningen) och det behövs verkligen! 

behöver mer galljar för annars...
ser det ut som ett bombnedslag i min garderob... bara slänger in grejerna :P

The Blind Side

här legat i sängen och soffan hela dagen, gud vad lat jag känner mig. Men har inte orkat gjort någonting annat. Eller jo, jag gick till handlarn för att köpa glass och nässpray till mig! Så lite frisk luft har jag fått i alla fall. 
Ska lägga mig nu och mysa framför tvn med mamma och titta på The Blind Side som hennes olagliga dotter laddat ner... hehe :P Har sett filmen förut och den är jätte bra så ska bli kul att se den igen!
nyduschad och en turban på huvudet!

sjukling här

japp så har man blivit sjuk då. Har varit lite smått förkyld under helgen men ingenting allvarligt men i natt så låg man i feber och halsen gjorde så satans ont. Så lär väll bli att ligga hemma i sängen idag och dricka en massa te och äta glass. Lär nog inte bli någon skola i morgon heller, jag som ville verkligen gå i morgon för då ska vi till Fritidsresor och kolla där... aja life goes on. Bara jag blir frisk till fredag då det är valborg så blir jag nöjd, ska troligen vara hemma på valborg faktiskt.  
Önskar att älsklingen var här och kunde hålla om mig och krama mig just nu!
Men ska kolla film nu. Vi hörs senare om jag orkar!
sjukling... 

hemma bäst

hemma igen nu, mina vänner välde att gå krogen och jag känner mig inte så pass kry för att gå ut att festa så ska mysa hemma ikväll. Men hade jätte kul iaf med mina vänner ikväll!  Ska ta något gott att äta nu, kanske en stor tallrik glass :D? Låter riktigt naajs. Ha de gött ♥
jag och Natta :) ♥
haha Jimmy!!
Jonna söt födelsedagsbarn nr1!
Linda födelsedagsbarn nr 2! 

Bye bye!

Nu drar jag ut och festar lite med mina vänner! Ha det bra! ♥

Spetsklänning - Thailand
Leggings - GinaTricot
Skor - Dinsko
Armband - H&m

18års middag ikväll!

Mattias har precis åkt hem, han kom hem till mig inatt efter krogen så fick sovsällskap i alla fall :) 
Ikväll blir det Jonna och Lindas 18års middag med vännerna, riktigt roligt! Sen får jag se om jag följer med ut och efterfestar med dom eller om jag kanske träffar mattias. Känner mig inte riktigt 100% frisk och kry, hade världens halsont igår kväll och ont i huvudet... så hoppas det blir bättre. 
Ska börja fixa mig nu, ska inviga mina nya klackskor med nitar som jag senast köpte och sen får vi se vad jag har för snyggt till! Hörs senare ♥

ingen rubrik

har tagit en varm dusch och sköljt av mig, riktigt skönt. Blir ingen myskväll med Mattias ikväll så ska vara hemma själv ikväll, mysa, titta på film och äta gott. Ingen lust att skriva mer idag, hörs i morgon istället.  

vill hem nu

sitter på spanskan nu, har absolut ingen ork att sitta kvar i skolan för är så himla trött. Ska bli skönt att bara vara hemma och mysa med Mattias ikväll och kolla på film. Har laddat ner filmen The Ring som mattias inte sett, hur kan man inte sett den? Det är som att man inte har sett filmerna The grudge. Så den ska vi se + The Hurt locker. 
Såg även att mamma igår köpt en massa chips och glass inför helgen, YUMMI?! Yes :) 
Men nu orkar jag inte skriva mera, så vi hörs antingen ikväll eller i morgon innan jag ska till mina favorit tvillingar och fira deras 18års dag!

bilkö

utvecklingssamtalet gick jätte bra idag och riktigt härligt att sitta i bilkö hela vägen hem så det tog 1 och en halv timme hem :P Fast jag somnade så det var ju skönt iaf! Fast jag tycker faktiskt bilköer är ganska roligt, kanske kan bero på att min pappa sitter och svär och skriker åt alla idioter som inte kan köra? Haha
Ska lägga mina småsyskon snart och sen ska jag se hockeymatchen HV71 mot DIF :P Tycker det är så kul att se facebook uppdateringarna när DIF gör mål men sen är det helst tyst när det går dåligt. Det ska bli ändring på ikväll, jag själv hejar på HV! Skulle aldrig falla mig in att sitta och heja på djurgården, ush nej! 
min solbränna är snart borta!! Solarium när pengarna kommer? 

ping pong!

utvecklingssamtal som börjar klockan 16.00 och slutade för över 2 timmar sen, lagom segt. Men har precis spelat pingis med Anders och hans kompis, höhö. Jag var faktiskt förvånansvärt bra ju! Haha, girl power! Ska spela mer nu, bye!
Vi hörs efter mitt utvecklingssamtal. 
fick en ny tröja igår! :) 

21/4 2010

är nu hemma igen, var med Cissi i jakan och köpte present till Jonna och Linda för vi ska ju på deras födelsedags middag på lördag :) Åt även middag hemme hos henne, mys :) 
Ska nu fortsätta leta efter praktikplats! 
Jag och älsklingen har ju en månad idag också! Men kan inte träffa honom idag så vi får fira på fredag istället. Love you bby, you're in my heart <3



over and out

försov mig lite i morse, sov så himla skönt inatt och har verkligen sovit ut! Riktigt skönt. Ska nu åka iväg till Cissis skola och leka lite med henne. Så busigt! men ska kila iväg till bussen, talk to you later! 
ny duschad och måste torka håret! 

mystisdag med mamma!

jag och mamma kollar runt lite på praktik platser och snart ska vi sätta oss i soffan med muffins och titta på desperate housewives! Köpte yoghurt till mig som jag ska ha ikväll också med någon god sylt, mys pys. Sitter även med min mysiga morgon rock och bara tar det lugnt. Ha en bra tisdag kväll så hörs vi i morgon! 
  
God natt ♥

veckans planer

Verkar som om jag inte har någon journalistik.. denna vecka igen. Så har suttit och väntat på en lektion som är inställd i 2 timmar, känns lite surt. Men skönt att slippa sluta klockan 5 iaf. 
Ska snart gå till tåget och röra mig hemåt, men slänger in en liten veckans planer för har själv inte kolla på vad som händer :P 
Valborg nästa fredag föresten! Vad ska man göra då? Jag vill titta på en brasa iaf!

Tisdag: läsa engelska boken i 30min + Desperate housewives
Onsdag: 1 månad med Mattias ♥ men ska inte träffa honom :'( 
Torsdag: utvecklings samtal
Fredag: Träffa älsklingen
Lördag: Jonna & Lindas 18års middag - utgång med Nastasia
Söndag: läsa igenom häftet inför nationella prov

20 april 2010

sitter i skolan och väntar på nästa lektion som börjar klockan 3... suck. Håltimmar är något som jag verkligen inte gillar så speciellt mycket. Men har precis haft svenska och fick tillbaka mitt svenska prov, fick VG! Var 3 poäng ifrån MVG men är ändå nöjd! 
Vi har också pratat om UF där vi ska göra eget företag i 3an. Vad ska man göra för någonting? Funderar kanske på att kanske göra toppar eller klänningar för jag själv vet att det är väldigt svårt att hitta snygga party kläder. Men jag har verkligen ingen aning. Men det ska bli riktigt kul i alla fall att göra ett eget företag! 
Ska nu kolla på någon film under håltimmen, ha de gött! 

riktigt fint vårväder!

sitter nu i skolan och tittar ut och ser det fantastiska vädret! Nu vill jag verkligen ha sommarvärme med 25+ och sol och bad på någon fin strand, grillning och en kall öl vid vattnet, mys med älsklingen vid solnedgången, hoppa studsmatta och bada pool, ja allt med sommaren är härligt! Sista sommarlovet för mig nu blir det, känns lite läskigt faktiskt men ändå skönt med bara 1 år kvar i gymnasiet. 
Läntar riktigt mycket till sommaren 2010 med mina vänner och mattias! Ska bli bästa sommaren på länge, har en del roliga saker planerat under sommaren, men inget bestämt än. 
Bye bye!  
bild som syster hittade från en sommar på vårt landstället i Hälsingland för ca 3-4år sedan :)

på Gotland förra året

home sweet home

är hemma nu igen efter en trevlig dag med Jonte i stan. Det blev att vi satte oss på uteserveringen på SNAPS istället vid medis. Där tog vi en Cola och satt och pratade en massa om bla Thailand. Jag skulle köpa en redbull på SNAPS men det var 18års gräns på redbull???? Trodde det var 15års gräns? Aja, colan satt ju inte helt fel ändå.
Har absolut ingenting att göra just nu... tråkigt :( så ska nog kolla på one tree hill eller a double shot of love. 

nu blir det fika i stan med min moshi moshi!

ska in till stan snart och möta Jonte, vi ska fika på något fint café med uteservering. Vi funderar på Grodan så det lär nog bli dit vi rör oss! Är riktigt fint väder idag också, strålande solsken ute och då kan man ju inte sitta inne. Har inte på mig något smink förutom mascara idag, ska försöka få lite mer färg i ansiktet! 
Skriver när jag kommer hem igen! 
Så här söt ser jag ut idag :) 
Skinnjacka - ? 
Linne - Thailand
Blus - GinaTricot
Lackleggings - GinaTricot

en film som är värd att se

kollade nyss klart på filmen "Närkontakt/The fourth Kind" med pappa, det var en riktigt bra film och jag rekommenderar den verkligen! Det handlar om övernaturliga saker, i det här fallet så handlar det om utom-jordingar eller någonting annat som finns där ute bland oss. Jag personligen tror ju på att det finns något mer där ute än bara vi människor, så för min del så var filmen väldigt intressant. Filmen är verklighetsbaserad och de använder inspelningar som använts som polis material under utredningar osv. 
Jaja, ska nu även lägga mig och kolla på en annan film jag hyrt, filmen "Fame". Har ju hört att den ska bara bra så jag hoppas verkligen det. 
pratade också nyss med sötnosen, gud vad jag saknar honom!! You make me happy, everyday ♥  

i miss you.. 

riktigt kul!

Hade en riktigt roligt fredag igår! Jag och Nastasia var på fest i Berghem hos Sammy :P Vi var dom första som kom men efter 1 timme så började folket rulla på och shit vad fullt det blev! Det var bra musik och jag dansade med mina flickor och hade as kul. Blev dock lite halvt sur när någon tog min oöppnade Bacardi Breezer som stod på ett bord precis bredvid mig när jag dansade... sånna flickor som tar dricka av andra tycker jag bara är löjligt!
Men vid 1 så började jag GÅ hem till älsklingen, förstår ni, jag gick! Från Berghem till Kallhäll, det var ingen kort bit att gå... men jag orkade inte heller stanna kvar på festen i 45min till. Så fick en massa motion iaf :) 
Det här var min fredag kväll i princip. Höres sen! 

varning för torr humor

Har precis packat klart för ska till Gran Canaria i morgon! Mamma och Micke har hållit det hemligt för mig och syrran, jag är världens lyckligaste just nu! Here I come Gran Canaria, fan vad skönt det ska bli :D Planet går i morgon bitti och kommer vara där 1 vecka! Skriver i morgon igen :) 
HAHA nej tyvär ska jag inte dit...men önskar att jag skulle dit. Har faktiskt bara packat klart inför att jag ska till pappa idag. Min humor är så torr, men mina vänner tycker om mig ändå. Fråga mig inte varför? HIHI
Nä nog med mig och mitt konstiga inlägg. Slänger in bild på min look idag :)
Allt från GinaTricot! haha
förutom strumporna!

Nr 2 is up!

I need to se this movie, oh my! Sex And The City är ju så bra, älskar serien och även första filmen. Har ju hela tv serie boxen plus filmen, hehe. Dom är ju så störtsköna, Samantha är ju den bästa av dom alla, sex galningen :P  

veckans höjdpunkt!

Jag vad är det då för mysigt som vi ska göra? Det kanske inte är värsta grejen för er som läser men det kommer bli riktigt najs och jag har så kul med mina vänner! Idag ska vi nämligen ha en helkväll vid ett bad, vi ska grilla, ha picknick, röka vattenpipa och spela kubb. HAHA men det kommer bli riktigt extas. 
Nästa vecka så blir det något roligt om mig! 

dags för mig att sova

somnade vid 20.00 och vakna för ca 1 och en halv timme sen. Hehe, men skönt var det iaf. Men är nu lika trött igen som jag var vid 20.00 så ska lägga mig och sova nu. 
Blir ingen veckans höjdpunkt idag, slänger in det i morgon istället. 
God natt på er ♥

härligt med sol!

har för en stund sen kommit in efter 1h ute i solan, gud så skönt det var! Jag lyssna på musik, sola och läste 2 engelska texter, har ingen engelska läxa men kände bara för att läsa lite. 
Ikväll kommer det första inlägget i "Veckans höjdpunk", något roligt med mina vänner händer i veckan :) 
Men tog självklart fina vårbilder (egobilder"/) ute på baksidan, fråga mig inte ens vad jag gör på sista bilden. Men den är cool!

just nu..


slutar tidigt idag!

har ingen journalistik idag, gud så skönt! Så slutar klockan 1, vad ska man hitta på då? Kanske ringer mattias och följer med honom till Vällingby? Jag ska tjuvringa honom senare *hoppas han inte ser det här, då blir det ingen överraskning* höhöh? :P 
Men har inga mer läxor eller prov denna vecka, riktigt skönt faktiskt. 
Sara har knark med sig idag :D så nu ska vi ut och röka det... hoppas bara ingen får reda på det! Skulle ju vara ytterst pinsamt, så att säga. 
hihi ♥

I'm done

blev en härlig och behövande power nap när jag kom hem, sov i ca 2 timmar och sedan blev det en lång dusch för att vakna till! Pluggandet gick också bra! Är nu klar med allt inför Shakespeare förhöret och kan det utantill. Sen i veckan har vi ingenting mer, gud så skönt. 
Ska sätta mig i soffan nu bredvid mamma och äta mackor och kolla på TV. 
Ha en bra måndag kväll, god natt! ♥ 
bild från skolan idag :P 

i framtiden?

på turismen idag så pratade vi mycket om vad våran dröm var att göra när vi var 25 år. Vad kommer jag jobba med? Var kommer jag bo? Kommer jag ha familj? Rik? 
Tyckte det här var jätte svårt, vad är min dröm när jag är 25? 
Men jag fick fram lite meningar iaf: 
Hoppas ju på att fortfarande vara tillsammans med min pojkvän och bo i Stockholm eller utanför Stockholm i ett fint hus. Jag skulle även vilja jobba på ett fint Hotell i Stockholm, och kanske åka bort några veckor om året och jobba som reseledare utomlands. För tror att det kommer bli riktigt svårt att ha ett förhållande om man jobbar utomlands flera månader. Så man måste prioritera. Jag vill nog också skaffa mitt första barn vid 25 eller i alla fall fundera om att skaffa mitt första barn. Men vill då ha det stabilt ekonomiskt och ha ett stabilt förhållande.   
Tycker det är så himla svårt att tänka i framtiden. Ska bli kul att se sen om de framtidsplaner man hade nu och i tidig tonåren stämmer när man väl blir 25-30 år. 

skolan igen!

sitter här på matten och slänger snabbt in ett inlägg medan jag väntar på hjälp. Matte B är lite krångligt ibland... Är riktigt trött idag men jag har ju inte gått upp så här tidigt på hela lovet, skulle egentligen legat i min sköna säng och sovit just nu. GUD SÅ SKÖNT!
När jag kommer hem är det läxor som väntar. Sen lär det väll bli Gossip Girl och sen sova tidigt ikväll. 
Ha en bra måndag!

at Moas place

ligger nu i Moas säng och kollar på tv och har lite tjejmys. Vi ska snart göra klart engelska Romeo och Julia och sen lär det bli att mysa till en film eller något sådant. 
I morgon börjar skolan igen... suck. Känner att jag vill ha en veckas till lov. 
Men snart är det sommar! Vilket vackert vårväder det var idag, LOVELY!
Men är jätte seg. 
Aja, ha det bra!

ny kategori - veckans höjdpunkt

har nu kommit på en rolig idé. Veckans höjdpunkt! Det innebär att en gång i veckan så kommer jag berätta någonting extra roligt, det kan var en hemlighet om mig, ett avslöjande om någon annan, något roligt som kommer hända, något extra kul som hänt osv. Det kan dyka upp vad som helst för roligt! Så håll utkik!

ansiktsmask

jag just nu... fan vad snygg man ser ut i en sån här... 
prövar en av de jag köpte igår, första gången jag använder ansiktsmask också!

jacuzzi!

God eftermiddag! Sitter här i mitt rum och pluggar svenska - Shakespeare och renässansen! Ikväll så blir det myskväll med jacuzzi och fotboll med Mattias. Sen har jag även filmer som jag har hyrt men får se om vi kommer orka se det! 
Skolan börjar på måndag igen, känns inte så himla roligt men nu är det bara 2 och en halv månad kvar till sommarlovet så ska fortsätta kämpa nu. 
Skriver senare, svenska läxan is calling! 

inget internet

har inte kunnat skriva något sen igår kväll då mitt internet helt plötsligt dog. Men nu har det kommit igång igen! Idag har jag det bara tagit det lugnt och varit hemma. Har bla, hyrt en massa filmer till helgen, shoppat lite med mamma och städat, haha. 
Ska nu lägga mig och kolla på ett avsnitt Gossip Girl och sen blir det bed time! 
Vit blus 149:- GinaTricot
ansiktsmask 19,50:-/st H&M

3 bilder

brasa :)
haha jag och Omar :P 
flickorna :)

gossip girl

blev grillning igår med en massa trevligt folk vid Bruket, Riktigt trevligt. Dock inte lika trevligt för mina kläder... ALLA kläder luktar brandrök, så det är bara att sätta igång att tvätta. Kommer lägga upp bilder senare ikväll för kameran tog jag med mig. 
Men ikväll blir det en lugn kväll med Gossip Girl! Har inte tittat på det på jätte länge men det har kommit upp nya avsnitt på casttv så måste ju se det! De är ju en självklarhet! Sen ska jag även kolla på de nya avsnitten av OTH. Så det blir en tv-serie-maraton-kväll! Vill att älsklingen ska vara med... men han träffar jag i morrn så det är inte så långt kvar :)!

my name is Nathalie

har precis varit ute i härliga vår vädret och handlat på Willys med kusinerna :) Älskar vårvädret! Men är nu hemma och ska mysa ner mig och kolla på en film, tillsammans med mina vänner Chips och Dip. 
mums!

stan med Cissi och Nicole idag!

har varit inne en sväng i stan med flickorna idag :) Fint väder, god lunch och shopping! Är nu hemma och bara tar det lugnt och lyssnar på min Britney spelningslista på spotify, haha oh yes i have a special playlist with only Britney ;) 
Kusinerna kommer också hit ikväll, så lär väll att umgås med dom och se massa film. Skönt med en hemma kväll, känner inte för att dra ut idag faktiskt. 
Kommer ni ihåg att jag visade ett par skor i torsdags som jag ville ha? Nu har jag dom! Skitfina!
Köpte även en mascara. 
and now they are mine :D!
Klackskor - 499:- DinSko
och ett par vanliga tygskor nu till våren!
tygskor - 149:- Scorett

söndag

ska hem till älsklingen ikväll och träffa hans föräldrar, för första gången. Nerövs... Men kommer nog gå bra :) 
Träffade Linda en stund i barkarby i dag, vi satt i solen, drack cola och snacka en massa roligheter. Så länge sen man umgicks med Linda, men ska bli ändring på det tkr jag! 
Men ska fixa klart lite grejer här hemma, ha en bra kväll!

härlig vår kväll!

blev grillning på vattenverket med folket, riktigt gott! Och vilket fint väder det har varit idag, nu känns det att våren är här. Försöker fixa bilder som togs med min mobil men fattar inte hur man gör :P Höhö. Jag är sämst. 
Men har precis duschat och ska lägga mig och kolla film. Älsklingen kommer senare så måste sysselsätta mig med film och godis tills han kommer!  

grillning

drar ut till vattenverket och grillar med flickorna och några andra :) Riktigt mysigt, och det är ju så himla fint väder också!! Årets första grillning, älskar grillad mat! 
Ska nog ta med mig kameran och ta fina vårbilder. 
Men nu kommer dom och hämtar mig, så vi hörs sen!

GLAD PÅSK!

Glad påsk på er allihopa och hoppas ni får en bra påskafton med påskägg och massa god mat :) Jag har precis fått två stycken påsk ägg med en massa godis och 200 kr, tack tack! 
Ha en bra dag så kanske jag skriver något senare! Puss ♥
Påskägg :)!

nu drar jag ut!

Have a nice day!

fixning på högsta grad

duschen ropar, måste välja kläder, packa lite saker inför kvällen, sminka mig, fixa håret. Blir hem till Cissi ikväll och partaya :D! Härligt härligt! Talk to you guys later ;) ♥

haha i knew it

Nu blir det blogg snack här. Så ni som inte följer storbloggarna tror jag inte kommer fatta det här! Men nu har jag varnat iaf. 
Det var ju mycket snack om att Rosanna var FalskSanning (skvallerblogg) när hon skrev det i bloggen och att även Amir spelade med och skrev om det. Moa visade det för mig i skolan igår och jag gick på det, men sen när jag satt på tåget som kom jag på att det var 1a april och var nästan helt säker på att det var ett aprilskämt. Och det visade sig att det var det också! Haha riktigt bra skämt faktiskt, trodde ju på det tills jag kom på vilken dag :P HAHA :P 
 

mot stan!

ska röra mig mot stan, är färdig fixad och fin nu. Ser verkligen fram emot filmen, ska bli jätte kul! Ha en riktigt bra skärtorsdag! 
Linne - GinaTricot
Lackleggings - GinaTricot
Benvärmare - Cubus
Skor - DinSko

påskpresent!

äntligen är det lov :) Ska bli riktigt skönt, lovet behövs verkligen just nu! Är hemma och lyssnar musik för fullt och städar rummet. Ska snart hoppa in i duschen och börja fixa mig. 
HAHA som jag skrev innan så trodde jag att jag skulle bli lurad... och det har jag blivit nu!!! Muppungen Sara lurade mig:P HAHA fast det var ett bra skämt, otroligt bra! Hoppas jag inte blir lurad mer idag, och jag funderar på att lura någon, hmmm. Får se vem jag kan lura! 
  
Påskpresent från styvfarmor :) TACK! 

1 april

sitter och väntar på sista lektionen nu, slutar 1 idag :) härligt! Sen är det lov. Ikväll så ska jag och Mattias äta middag på Pizza Hut i stan och sen se på bio, det blir The Bounty Hunter! Den filmen verkar ju så himla rolig, det är med Jennifer Aniston och Gerard Butler. 
1 april betyder april skämt... men än så länge har jag tack gode gud inte blivit lurad. Men dagen är fortfarande inte över... tyvär!

RSS 2.0