morsdag

idag har det varit morsdag och så har man grattat mamma lite :) så nu på kvällen så fikade vi med bullar och grejer, jätte gott! Grattis Mamma, du är världens bästa mamma. Jag älskar dej ♥


gosaker!


mammas fina blommor från oss :)

                             
Älskar dej mamma, grattis!

uttråkad!

sitter här vid datan och är jätte uttråkad, har suttit här sen jag kom hem typ och det är inte så vidare kul. Men så jag får något att göra så kan dom som läser min blogg (dom som gör de xD ) kan ju skriva något som ni undrar om mig så kan jag sen skriva ett helt inlägg senare med folks frågor och svar, skriv frågorna på "kommentarer". Inget måste men vill ha något att göra :D haha
puss på er ♥


söndag

har nyss kommit hem från Moa och det är än idag underbart väder! Vi skulle ha köpt våran pool idag men så var den slut :( så himla typiskt.. men innan helgen så har vi den :D så himla underbart! Så funderar på att kanske ta hit klassen på skolavslutningen då vi kan bada, grilla och sen dra ut och parta lite :D annars så blir det någon annan dag under lovet :)! Sommarlov om 9dagar men bara 2 skoldagar, så sjukt härligt!


Längtar!

Sen igår så var det sjökrogen med Sanna, Moa, Emelie, Jenny och Jessica :) Det var faktiskt roligt och vi dansade lite till dansbandet som spelade, haha även fast dom inte alls var bra :P Men hade en jätte trevlig kväll iaf igår! Satt ute på sjökrogens altan och drack lite cider och så, mys!


skit fint!


Jag och Sanna :) <3


Men ska ut i solen nu och ta det lugnt :) puss

underbart väder!

idag älskar jag det svenska vädret, 30grader och det är hur varmt som helst :) Idag har jag och Moa åkt till spånga och sumpan för att kolla second hand butiker men den i spånga var ju så jätte dåligt och den i sumpan var stängd :S Så vi ska dra dit på onsdag istället :)



Men nu ska vi äta grillat och sen dra hem till Moa :D Sjökrogen ikväll :D

En härlig fredag :)

dagen böjrade med fint väder och hade på en lektion där vi fikade och pratade mest :) sen efter det drog jag och Moa till stan för vi skulle senare möta mina kusiner Ida och Oskar som skulle komma och hälsa på. Så jag och moa spenderade våra 2 timmars vänte tid med först att äta på ett Café mitt e mot Åhlens.

Kulglass blev det på cafét, det var sjukt gott!




Moa :)



Sen efter vi fikat så gick vi omkring och kollade lite i affärer, jag hitta ett jätte fint linne från HM som jag var tvungen att köpa, den är jättefin! När vi väl mött mina kusiner så åkte vi hem, fixade oss och käka. Sen drog vi till högby för att fira Anton och Jonathan för dom fyllt 19år. Då satt vi och grillade och drack lite, det var ganska kul faktiskt ;)


    Mina fina outfit för kvällen, har mitt nya linne på mig :D


Lite folk från kvällen och my babe :)


Brasan :)



 


5 skoldagar kvar!

hejsan! Blev ca 3 timmars pluggande i skolan idag och är klar nu med det mesta, men har en del kvar att göra. Och jag ska ju på träningen i morrn så måste plugga klart det sista på lunchen i morrn och sen sitta i morrn kväll -.- men jag får skylla mig själv..


Dagens Outfit :)
Skinnjacka - Manhattan
Linne - H&M
Tröja - Manhattan
Jeans - BIKBOK
Skor - Skopunkten
 

Bilden tagen av min duktiga lilla 4åriga syster :) <3


Har precis kollat på Greys, bästa avsnittet! Vad gulligt att ge Izzie och Alex bröllopet! Det var faktiskt riktigt bra, men Izzie får inte försvinna från serien, så hoppas hon blir frisk!
Nu är det bara 5 skoldagar kvar för mig, sen så är jag klar med 1an! :D Bara 2år kvar sen så är det dags att skaffa jobb, flytta hemifrån, resa och leva livet! Underbart!
Var även med mina söta små bebisar och lekte lite med dom när jag kom hem :)
Haha skäöning jag älskar dej Minella :P undra vem hon har lärt sig posen ifrån :O?


 


bebiiisen min :D <3


hehe Isabelle lär sig snabbt från storasyster :)


 

Men är så himla trött så nu ska jag lägga mig och kolla på one tree hill och sen sova :)
God natt ♥


restuppgifter

sitter i skolan nu och fortsätter med lite restuppgifter som jag glömt att göra, lite dryg faktiskt men måste ju göra klart det i veckan för kommer inte orka göra någonting nästa vecka och betygen sätts ju den 3e juni.. men har fått reda på dom flesta ämnena vilket betyg jag kommer få och är hittills nöjd, hoppas att jag får ett VG i drama eller samhälle, vill verkligen ha de! Speciellt i drama.

Orkade inte skriva någon blogg igår för var så sjukt trött så orkade inte :P Men Moa sov hos mig och vi kollade på DH och OTH och åt lite chips och drack coola :) Hade även vattenkrig med Micke och Jossan, fast min syrra var en chicken så hon bara sprang iväg hela tiden och gömde sig :P Men Micke vann vi över iaf, haha!

Blää för dagens äckliga väder -.- var strålande solsken när jag vakna i morse och sen blev det moln och en massa regn... svenskt väder... Men ska bli sol och varmt igen till helgen så det är bra iaf!
Ne men nu ska jag plugga klart så jag kan gå hem någon gång :P
Vi hörs ikväll! ♥

Skolan

sitter just nu i skolan och har haft hål timme sen halv 10 och börjar inte fören 12, så sitter nu och pluggar lite och tar igen en massa små saker som jag ligger efter i. Har ingen idrott idag så slutar halv 3, efter det kanske jag ska hem förbi pappa en snabbis och fixa lite filmer och sånt. Sen ikv blir det antingen plugg eller bara ta det lugnt.
 
Har träningsvärk i ryggen... förstår inte hur man kan få det :P men det berodde väll säkert på träningen igår då jag gjorde en massa handvolter och olika brygg-övningar, hehe.
Men nu ska jag äta lunch och sen back to study.. Vi hörs när jag kommer hem, ha det bra!

trött och hungrig

kom hem från träningen för ca 1 timme sen och har precis pluggat klart idrottsgrejen, det blev ganska mycket skrivande men nu är jag klar :)
Träningen idag gick jätte bra och det var kul, men det var sjukt varmt eftersom solen lös på gymnastikhallen, men jag överlevde iaf!

Slutade 12 idag och då tog jag och Moa en sväng förbi donken och åt lunch och sen böev det solning :D Så nu är man lite extra brun :) Efter vi sola så åkte vi hem till mig och kollade på gossip girl men jag var även tvungen att diska och laga mat innan träningen. Hade föresten muntliga nationella prov idag i spanska och det gick faktiskt bra, t.o.m med min lärare sa att det gick bra, så hoppas på ett G i spanska :D



Jag är så hungrig så jag dör så måste göra kvällsmacka och sen så ska jag kolla gossip girl eller OTH, har inte bestämt mig än :P men sen är det sova för ska upp tidigt i morrn "/
Blir även shorts i morrn också om det är fint väder som de var idag, 25grader!! Sommarn e här!
God natt ♥

härligt väder!

God morgon! När jag vaknade i morse klockan 7 så äre det klarblå himel och solen lyser, men det bästa var ju att det redan var 15grader ute! Så idag blire utan jacka och gå i shorts :D Även fast man är lite blek så överlever jag ändå :) Slutar 12 idag så det är häärligt! Ska jag passa på att sola sen när jag kommer hem!


 :D

Dagens Outfit:
Svart Tröja (Cissis) - HM
Linne - HM
Vita Shorts - ?
Pumps - Skopunkten


Men nu ska jag springa iväg till bussen :P ha en bra dag! ♥

trött

är jätte trött trots att jag sov till 1 idag, förstår inte varför :P så ska nu lägga mig och kolla på One Tree Hill, har saknat så mycket! Så ska jag även äta mackor med oboy :D
Jonthan är dum för han vägrar skicka bilderna från i fredags, du ska få jonte! Han skyller på att han inte orkar, det är faktiskt inte så jobbigt att skicka över lite bilder på msn, mupp han e!

Har precis kollar på en dokumentär på TV4 fakta om tsunamin, höll på i typ 2 timmar, ush vad hemskt det är. Det var ju så himla många människor som dog i tsunamin. Det värsta var att man fick se hur folk letade efter kroppar och så hittar dom en liten bebis bland allt bråte och skit, då fick jag tårar i ögonen... När jag ser så där små barn som dör eller har råkat illa ut så tänker jag alltid på mina småsyskon, tänk om det skulle ha varit dom.. Så hemskt!

Men för att bli lite gladare så lägger jag mig och kollar på OTH nu :) Och JA MOA du är SEXBEROENDE! Och jag och Moa har gjort ett litet vad nu fram till skolavslutningen, du inser väll Moa att du kommer loosa så hårt! Du klarar dej aldrig till skolavslutningen :D Haha peace ♥

På väg hem till Tessan i fredags (ändå bilden typ jag fått av jonte:P gillar bilden mycket!)

livet

Vänner och kärlek
Allting rullar på fint med min friends. Träffar ständigt nya människor när jag är och festar i haningen och bort mot det hållet, sjukt kul där borta! Men man upptäcker sedan att vissa vänner inte är dom man tror att dom är och vågar inte riktigt vara sig själva, snälla gumman väx upp! Du är fan 17år du kan inte hålla på sähär, ha. Men men... Sen känner man att man inte pratar eller träffar vissa lika ofta som man gjort förut, det saknar jag... När man börjar gymnasiet, är det faktiskt sant, man förlorar kontakten med vissa. Och när kompisar skaffar pojkvänner... även fast man har pojkvän så ska man även ha tid för era vänner, det tycker jag att Jonna och Cissa sköter bra! haha :P
Kärlek, vad ska man säga om det? Det går som det alltid gör, åt helvete. Killar är skit, idioter och utnyttjare, det är så dom är. Iaf vad jag har varit med om. Men nu orkar jag inte "leta" efter kärleken längre, nu får den komma till mig, men jag hoppas att jag någon gång hittar en kille som inte är ett svin. Hahah


Saknar er!



Skolan/Studier
Skolan går bra. Går ut 1an om 2 veckor, det känns riktigt bra :) Dom flesta betygen ligger på VG, men spanskan går det nog sämst i....hoppas på ett G iaf, men det är osäkert. Vill ha tillbaka alla nationella prov i matte, engelska och spanska, hoppas verkligen på ett VG i engelska och matte! Men terminen har gått bra och har presterat bra, men känner att jag kan ha kämpat lite bättre, men det kommer till 2an som dom flesta säger är den jobbigaste tiden -.- Men får vila upp mig under lovet!


Fredrika Bremer Gymnasiet


Träning
Har ju börjat på cheerleadingen igen och det känns jätte bra! Men har än så länge bara gått 1gång för förra veckan var det bara 2 träningar och missade tyvär båda -.- men det är träning i morrn igen så då ska jag gå! Måste ju fixa en snygg beach 09 och så vill jag bli vig :D haha, men cheerleadingen är riktigt kul och har saknat det, så känns bra att jag börjat igen. 
Annars så försöker jag träna lite hemma också när jag har tid, men det hinns inte med så ofta. Maten är inte alls nyttig heller, haha . Men gott är det. Men går iaf inte upp i vikt av att tjocka mig så det är positivt!  

Gammal bild, för ett år sen innan jag sluta första gången. Saknar oss <3



Planer
Jag planerar just nu att satsa på det lilla sista vi har kvar i skolan, samhälle inlämningsuppgift, svenska redovisning, lämna in drama uppgift och lämna in historia inlämmningsuppgift! Så det blir att lägga in en spak nu sista veckan innan betygen sätts.
Sen till sommarn så blir det, som det ser ut nu, inget sommarjobb :( men ska försöka kolla om jag kanske kan få något på donken eller nått sånt, för det var tydligen lätt att få där enligt tessan och Jonte :)
Annars så blir der chilla galet med vänner och snåla som satan hela sommaren, får ju 1600 på kortet nu i veckan så det är sjukt underbart! Men det blir att spara typ hela! Har bestämt att jag ska till en scondhand butik i Spånga och kolla om dom har fina och billiga kläder där, har aldrig handlat på en second hand butik så får se :P Sen vet jag inte om man får hela eller halv studiebidraget i juni, men kommer iag ha minst 2000 att klara mig på i sommar, det är inte mkt :( men om man har tur kanske man får en slant av mamma och pappa :D
Sen hoppas jag på att efter sommarn så kommer jag vara utvilad och taggad inför 2an så jag verkligen kan satsa sjukt mycket så betygen höjs :D
Sen planerar jag att sluta röka efter sommarn, det kommer bli svårt men måste fan göra det nu. Går åt så sjukt mycket pengar till det -.- Så nu jävlar!


         
Sluta röka!



 


väntar

god morgon! Solen skiner och det är varmt ute :) funderar på att kanske lägga mig på balkongen hos papi och sola lite? :) Fixa lite solbärnna inför i morrn då det blir shorts :) mmm ja!
Väntar fortfarande på att sega Jonte ska skicka bilderna till mig från klassmiddagen/festen i fredags, men det kommer! Jag lovar :D

Igår kväll blev det lite chillkrök hos Ocken med Niklus, Cissi och Jimmy :) det var ganska kul faktiskt. Hahah niklus och ocken gjorde bodyshots på mig, haha de var kul och annorlund xD Sen gjorde vi det på Jimmy också men det spilldes lite på hans mage så han blev sur, haha mes du är Jimmy! Men drog hem sen vid 1 och sen kollade jag på film med syrran och hennes kompis Elle. Men somnade efter halva för var sjukt trött :P


Men nu ska jag lägga mig och kolla på one tree hill eller kolla på någon bra film :P Pussar

E med Cissi :) <3

sitter just nu hemma hos Cissi och fixar oss lite inför kvällen. Vi ska ut och träffa lite folk och chilla :D <3
Galet rolig kväll igår men berättar mer sen och lägger upp bilder ;)

myskväll :)

här är humöret i topp! Är ganska pigg och livet leker, underbart! Vädernissarna på tv hade ju sagt att det skulle vara regn och mulet helga långhelgen, men där hade dom fel! För idag har jag faktiskt legat ute och solat med Moa och Ocken och haft shorts och linne på mig :D härligt!
Har en sovande och lite bakis mMoa bredvid mig, haha. Det blev nog lite för mycket vin och vodka igår, eller :D ?
Kvällen blir en myskväll med Moa :) vi har en massa chips, läsk och filmer! Har hyrt filmer idag som vi ska se, den som jag absolut längtar efter att se är "Vicky Christina Barcelona", jag har så himla länge velat se den men den har ingtingen inte funnits när man ska hyra den och när jag laddade ner filmer så fanns den inte heller. Men ikväll äre dags!

Igårkväll så blev det lite krök med moa, niklus, ampo och jocke. Det var faktiskt helt okej, men var inte värsta festen precis, men vi hade kul ändå :) vi drog hem till någon killkompis till Jocke vid industriområdet i viksjö och så var vi där och krökade lite och lyssnade på musik. Men var ganska trött igår så blev att jag tog en buss vid 1 och åkte hem. Frack inte heller så mycket, drack bara lite vin :)

Men nu ska jag försöka väcka Moa så vi kan börja kolla på någon film :P Har även glömt datakabeln hos mamma så kanske inte blir så roliga bilder "/  Sen i morrn blir det middag hos Tessan i tungelsta :D !
Peace ♥


                               

   haha, jag älskar oss ibland xD <3


 


tisdag 19/5

Nationella i matte del 2 idag, det gick bra men hann inte med sista uppgiften -.- hann inte med allt på förra delen heller, herregud vad irriterande! Men hoppas jag får tillräckligt med poäng för att få VG (a)
Men har haft en ganska chill dag idag, hade ingen idrott så åkte hem vid 3 och sen var det bara att sätta sig med historia papprena och plugga! Det har gått jätte bra att plugga faktiskt, så hoppas verkligen att det går super bra i morrn på provet! Har ju satsat på MVG så hoppas jag får det! Men det kommer bli svårt,

Lite kexchoklad till pluggandet så går allt bra!

Sen under dagen har jag inte gjort så mycket annat, bara kollat runt lite på facebook och läst bloggar. Har även bakat äppelpaj :D Sjukt gott var det iaf!  Sen så blev det ju även DH klockan 9, fast så himla tråkigt att edie är borta från serien, hon var ju så sjukt skön! Men bara inte Gabriella försvinner för hon är min favorit!


Bakning :D


And  wholaa! Mästerkocken :D

Sen så blir jag så trött på folk som ska snacka om mig, när jag och jonte är ute och röker så kommer ... ex med några tjejkompisar och börjar genast prata om mig... Asso seriöst, det är inte mitt problem att ditt ex och du inte är tillsammans längre?! Va fan, Vi går liksom i 1an nu, skärp dej!

Ne men nu ska jag faktiskt ta och lägga mig i sängen och läsa historia och sen sova lite tror ja, börjar 8 i morrn så det är bara att gå upp halv 6 -.- Hoppas även på fint väder så jag kan ha shorts på mig :D
God natt <3

                                            
Älskar dej lillasyster ♥

Segling!

Idag har det varit segling med klassen :D haha ,det var faktiskt kul men kallt som satan var det och det regnade också, men sånt får man ta! haha. Sen fick vi även åka motorbåt :D:D !


mitt seglings team!


Jonte förbereder sig inför segling :P

Moa och Vanessa :)

Jag och Sara :)

Lite galna? :D
Motorbåååt :D


Har precis kommit hem till värmen och ska ta ett par mackor nu med oboy :) mums! Sen blire en massa pluggande, matte inför nationella i morrn och sen historia inför provet på onsdag, ush -.- men snart är det sommarlov! JIPPI, är exakt 12 skoldagar kvar nu, jag håller räkningen! Så underbart! Så snart gäller det, en massa sol och bad och  förhoppningsvis ringer jobbet nu i veckan och säger att jag får sommarjobba! :D
Men nu ska jag äta lite och plugga, kanske hörs ikväll :) pussar ♥


Söndag

tjoo! Är så sjukt pigg och har varit på flipp humör med moa under dagen :D jag och Moa har varit så sjukt duktiga, vi har nämligen tagit vårat första dopp! Åh herregud vad kallt det var, men men nu är det klart iaf. Stolta vi är :D


Yeah, taggade inför första doppet!

Haha, herregud!

Igår så var det ju myskväll hemma med Eurovision och en massa gosaker :D Norge var ju helt klart bäst, den låten var ju så underbart bra, det förvånade mig faktiskt inte att den vann! Så jag och Moa funderar på att kanske dra till Oslo nästa år och se eurovision? :P
Men innan eurovision blev den en cykeltripp med syrran och Elle till Veddeste centrum då vi köpte en massa godis :D Och även sjukt god grillad mat i solen, underbart!


Me loooves to cykla..eller? :D

Moa strikes a pose!

Haha ja det är lilla jossan som sitter i bebisgrejen där bak xD

Sen badade vi bubbelpool och mös, sjukt skönt!

Men nu är det dags för mig och Moa att sova, måste vara pigga i morrn inför seglingen :D god natt ♥

härlig lördag!

toppen väder även idag! Inte ett moln på himlen och hur varmt som helst :D Under dagen så har jag legat och solat i 1timme och lyssnat på musik, underbart! Sen blev det även lite studsmatta med syrran, kondisen är inte på topp xD hehe.

Ikväll så ska det bli myskväll med the family. Moa och jossan kompis ska sova här ikväll och vi ska bada bubbelpool och kolla på eurovision, sen blir det självklart en massa gosaker till!



Jag känner verkligen att jag börjar äta för mycket gosaker, oj oj. Men ska försöka tappa ner lite. Vill ju ha en brun snygg body till beach 09! Så tränar nu varje morgon och varje kväll sen så ska jag passa på att sola så fort det är fint väder!
Har även börjat fundera lite på vad som händer sommaren 09, just nu så är det här lite planeraT1
* Skara sommarland
* Småland 1vecka
* Road Trip!
* Tältnings helg med brudsen
* Jobba (hoppas jag!)

Hoppas verkligen jobbet ringer nästa vecka och säger om jag får jobba i sommar, jag hoppas verkligen!
Men nu ska jag ta på mig kläder och äta något gott.  puss puss!

                                               
 Jag, jonna och cissi exprementerade lite med absinth igår, häftigt!

ledig fredag :)

hejsan hoppsan! Dagen har varit underbar, först är man ledig så man kan sova ut och sen när man går ut för att ta en morgon ciggarett så är det inte ett moln på himlen, snacka om lovely! Sen blev det då en hel del pluggande inför historia provet på onsdag men det gick bra :) har valt nu att skriva om antiken, forntiden och industriella revolutionen :P
Efter pluggandet så åkte jag till jakan och mötte Cissi, Jonna och Karin. Vi satt och chillade lite i Västerby sen åkte jag och Jonna hem till henne och åt billys panpizza :D Fast Jonna är ju lite udda som sitter och petar bort varända skinkbit som finns på den där pizzan, det var faktiskt väldigt roligt att se :P

Under kvällen så har det inte hänt så mycket, åkte och träffade Jonna och Cissi en stund så var vi hemma hos henne och tog det lugnt :) Fast jag är faktiskt ganska skicklig. För först sa Jonna att hon inte orkade dra ut ikväll och sen när klockan va 18.15 så ångrar hon sig så jag springer till bussen som går 18 över i mina pumps! Som tur var så hann jag :) Sen i alla fall så åkte jag hem ganska tidigt vid 8 för skulle hem och ha myskväll med mamsen och systeryster. Och våran bubbelpool fungerar nu helt, med bubblorna och coola färger så vattnet blir typ blått, jätte häftigt! Så nu väntar jag på att vattnet ska bli klart!
Men nu har jag inget mera på hjärtat. men ha det bra ♥

Nationella Matte

Dagen började med Matte Nationella -.- ush, men det gick faktiskt oväntat bra, hann tyvär inte skriva klart MVG frågan för skrev flr mycket.. hehe :P men men hoppas på ett VG iaf, då är det VG i mattebetyget :D Slutade 11 idag, underbart! Så när jag kom hem så läste jag skvaller tidning och åt mackor med Oboy, lovely! Och nu sitter jag här, ganska uttråkad faktiskt, så måste komma på något att fördröja tiden med :P 

                            Moa är gravid för en dag :O:O!

Ska även gå på cheerleading träningen idag för första gången på över ett halvår, ska bli skit kul! Fast tråkigt att Nikita inte kan hänga med men det är ju träning i morrn också så då kommer hon :D har Verkligen saknat dej Nikki <3 
Dagens Schema ser ungefär ut så här just nu:
13.45- 14.30 Data
14.30- 15. 00 Läsa spanska 
15-00- 16.00 Chilla :D
16.00- 16.30 Läsa spanska
16.30- 17.00 Äta middag
17.00- 17.20 Packa kläder till träningen :P
19.00 - 21.00 Träning :D !


Ungefär så här ser det ut men är jätte dålig på att göra scheman så det lär ju inte hålla så bra xD Har ju spanska nationella läsa och höra i morrn, hoppas det går bättre än skrivningen vi hade förra veckan. 7 meningar fick jag ihop om en picknick på spanska, är så sjukt missnöjd men kunde verkligen inget mer..
Ska sluta leta efter kärlek nu, skiter i det. Nu får fan den komma till mig!!

Sen så är vi lediga på fredag så det känns så sjukt underbart, så min fredag kan man säga är i morrn :D yey! Men har ett problem, för moa ville sova hos mig i morrn men jag ska ju kanske på träningen i morrn så måste lösa det, eller så kan Moa följa med på träningen och sen drar vi ut å träffar lite folk :)


                                                                                                                           ♥


Du betyder <3

                        
                                         ♥ Jag älskar dej Cecilia Svensson, du är mitt allt! ♥
Vi har känt varandra i snart 2år och tiden med dej här varit underbara, jag älskar dej så sjukt mycket. Försvinn aldrig från mig för utan dej så skulle jag inte vilja leva. Förlåt för allt! JAG ÄLSKAR DEJ <3

LÄNGTAR! <3

Trött, ont i fötterna och hungrig, så är jag efter dagen. Har haft idrottsdag i skolan idag, det var faktiskt roligt fast jobbigt xD Men min mat gjorde ju allt, rostbiff med potatissallad, mmmmm vad gott :D Men det fanns en massa roliga grenar och uppgifter som man skulle göra och vi var faktiskt duktiga, så i morrn lär vi ju få reda på vilka som vann, heja SP08f! :D

                           
                           Jag har skills ;) men gud vad rädd man var över att man skulle ramla i xD
                           
                                                                             Go Tessan :D
                          
                                                               Hahah Moa leker cool xD
                           
                                                    Hanna F, söta Denise och Sara :)
                          
                           Ehh, hmmm. Fråga mig inte vad Hakim gör för jag vet faktiskt inte själv xD

Sen så är det även så här att jag har nu biljetter till Britney Spears konsert den 13juli i globen med Jonna :D:D Fy fan vad kul vi kommer ha det, längtar redan nu men det är ju 2 månader kvar :P Men iaf, jag är överlycklig! Var på hennes senaste konsert också och det var skit kul så den här hoppas jag kommer vara minst lika bra!
                                  
                                                                             I CAN'T WAIT!

Men nu ska lyckliga jag äta mackor, kolla lite på tv å sånt och sen plugga lite matte inför nationella på onsdag, suck :( ♥


Restaurang ikväll

Hejsan hejsan, har precis kommit ut ur duschen och Moa har precis åkt till vh för att gå på tjejmiddag hos Sanna. Jag skulle ha följt med men min kusin fyllde år i torsdags så vi ska ut och äta i stan ikväll med faster, pappa å några :P
Igår kväll så var jag och Moa och Ocken och kollade på dåligaste Sverige matchen ever, okej om sverige skulle ha spelat bra och förlorat men dom spelade så otroligt dåligt. HERREGUD!! Så efter det så åkte vi hem till Pingu å träffade lite folk där men stannade inte alls länge för var inte på så partyhumör igår så vi drog hem och kollade på när mörkret faller med min kusin, sjukt hemsk film!
Men nu ska jag fixa mig lite och sen dra in till stan, sen ikväll så ska jag träffa cissi :)

stressad och röksugen

hejsan hoppsan, sitter just nu i sängen och ska snart börja sminka mig xD men det blir ju så ibland att man fastnar vid datorn, tyvär ;D men jag har precis ätit jätte god hemmagjord pizza och min faster å allihoppa har kommit också :P
Skolan idag var underbart sköön, kolla på en film om andra världskriget i 2 timmar sen slutar man 12 :D mmmm :) så vi följde med Jonte till stan och köpta mynta typ och något annat, sen så köpte jag en jätte god brownieee på 7eleven, sjukt god! Sen när jag och Moa kom hem så vilade vi lite och kollade på när mörkret faller men den är inte slut än men är jätte bra hittills :)
ikväll blire hockey hos Ocken, HEJA SVERIGE HEJA SVERIGE! Är sjukt taggad inför matchen, vi MÅSTE vinna över kanade, annars blir nathalie ledsen i ögona, som jenny brukar säga :D sen senar ikväll så  vet jag inte vad som händer, kanske en sväng hem till Pingu :) ? 
 
                                         
HEJA SVERIGE!!

Lite blandat :)

hejsan hejsan :) har nyss kommit hem till pappa efter att ha käkat donken hos mamma, mums mums! Dagen då har varit som vanligt, skola. Började med nationella provi engelska, det gick jätte bra men missade en grej. Men jag gjorde iaf mitt bästa så hoppas på bra betyg ;P Ikväll så ska jag hem till jimmy och kolla hockey med han och Ocken, heja Sverige! Och finland åkte tyvär ut igår :( men sånt händer.
Eftersom jag inte skrivit på några dagar så laddar jag upp lite bilder istället :P orkar inte riktigt skriva allt som hänt precis :P så enjoy :D
VALBORG :D

                   Söta Jocke och Ampo                                            jag och Moa, twins på valborg xD

                              jonna och Moa :)                                                                           Jimmy :D
                                  
                                      
                                                                     Min nya fina klänning från Gina ♥

Vandring i Tyresta By med klassen


       alla alltid lika fina och fräsha när man ska vandra :P                jonathan lagar mat och moa är "mentalt stöd"
                                  
                                           Jag vandrar :D lite jobbigt med en svullen och blå fot "/
                               
   ALLA SOM HAR SETT "BLAIR WITCH PROJECT" FÖRSTÅR VAD JAG MENAR MED BILDEN, SJUKT LÄSKIGT!
                                        Dom där stenarna var inte de ända vi hitta, fanns mycket mer...
                                  
                                                                               Coola Moa :D
                                  
                                                              Nathalie in the woods ;) !

Sen igår så var jag även på jobbintervju, så dom ringer om 1-2veckor och säger om jag fått jobbet eller inte. Jag hoppas verkligen att jag får det, behöver pengar i sommar och kanske extra jobb till hösten? :D
Men nu ska jag duscha och sen hem till Jimmy, peace!

Förlåt!

Sorry för mitt jätte dåligt bloggande under veckan, men har haft mycket och göra och varit upptagen med annat skoj :P men skriver mer om det som hänt under veckan och laddar upp lite bilder sen när jag kommer hem :)
puss på er <3


RSS 2.0