Hemma fest!

Sådär, nu har vi firat klart min lillasysters födelsedag och alla har åkt hem. Skulle egentligen varit hemma hela kvällen men om det dyker upp en hemma fest så säger man inte nej! Har ju inte varit på hemma fest sedan jag fyllde 18, så ska bli riktigt kul! Ska om ca 20 min röra mig mot bussen och möta upp Nastasia och Sebastian oc sedan ska vi även möta Natta och Cissi, ska bli så kul :)
Vad ska ni andra göra ikväll? Ha en härlig lördag kväll :)!


Kvällens dress code, min nya klänning som är från Nelly!


Lillasyster 7år!

Idag är det den 31/3 och det är min söta lillasyster Minellas födelsedag :)  Hon fyller 7 år! Igår så hjälpte jag till på Minellas födelsedagskalas/pyjamas party, det var riktigt kul faktiskt. Men gud vad man var trött efteråt, haha! Alla barnen skulle leka och jaga en osv. Sedan körde vi limbo också, var faktiskt bättre på det än vad jag hade trott! Sedan blev det att åka och hämta Mattias och så åkte vi hem till min pappa och tittade på hockey, som vi tyvärr förlorade. Men i morgon så tar vi dom!
Men idag så har vi alla fall öppnat en massa paket och fikat med tårta och bullar. Till middag ska vi faktiskt grilla! Trots det dåliga vädret... blev så chockad när jag vaknade och det var snö ute ?! ush... well well. Nu är det i alla fall soligt. Hörs mer sen!


Grattis lillasyster ♥


Fika!


29/3 2012

Idag är jag riktigt trött! Var på hockey igår med Linnea och hennes pappa och det slutar med att hockeyn håller på i 5 och en halv period.. Så jag var hemma strax innan 1 istället för klockan 22 som jag brukar, så det blev i alla fall valuta för pengarna! Tråkigt dock att AIK förlorade men det är match i morgon igen!
I helgen så ska jag bara ta det lugnt och inte gå ut! Känner ingen ork och så vill jag spara så mycket pengar som möjligt. Så i morgon blir det först pyjamas party / kalas för min lillasyster som fyller 7 år och sen på kvällen så blir det myskväll med pojkvännen ♥


Avslutar detta inlägg med en fin bild från min promenad med mamma i helgen!

bilder från hotellet

Åh så underbart vi har haft det! Skulle lätt stannat en natt till! Igår så hade vi världens mysigaste kväll och låg i sängen redan klockan 9 och tittade på tv och åt lite godsaker och bara unnade oss. Det här behövde vi verkligen. Tycker det är viktigt att man som par gör något lite annorlunda, det förstärker verkligen relationen och man kan bara ta hand om varandra. Jag och Mattias har redan börjat prata om att vi måste göra om det här fast kanske utanför Stockholm. Vi ska ju ha 1 vecka semester tillsamans i sommar, så då kanske det blir något liknande!
Men nu kommer bilder!


Utsikten från hotellrummet, vi bodde på 9e våningen av totalt 10 våningar!


I love you ♥


Frukostbuffé!


Spa dags!


Utomhuspoolen på taket!




Underbart ♥

Matvraken! Nu sitter vi på Mandarin City p...

img_4961 (MMS)

Matvraken! Nu sitter vi på Mandarin City på sveavägen och äter middag. De har så himla god mat här! Man får tre olika buffér (sushi, Kinamat och mongoliskt) för ca 150 kr. Riktigt värt, så rekommenderar verkligen det till de som gillar att äta mycket och varierande! Hörs mer när vi kommer tillbaka till hotellrummet. Puss 


Just nu: Scandic hotell Sign. Har precis c...

img_3329 (MMS)

Just nu: Scandic hotell Sign. Har precis checkat in på hotellet och det är super fint, eller hur? Åh jag är så glad! Inte ofta man unnar sig sådan här lyx. Jag ska alldeles strax röra mig mot centralen och möta upp Mattias och sen ska vi tillbaka hit innan vi klockan 19.30 ska till Mandarin City och äta middag :)


Mot stan!

Nu har jag duschat och fixat mig klart inför dagen och är redo för en super mys lördag! Bussen går om ca 20 min och då ska jag till hotellet och checka in, därefter ska jag möta upp Mattias vid hans jobb. Vi kommer bo på Clarion Hotel Sign, jag har ingen aning om rum eller något eftersom det är Mattias som har bokat och betalat allting. Detta är min födelsedags present och så slog vi ihop det med vår 2 års firande :)
Hörs mer när jag kommer till hotellet! Puss ♥


Dresscode!
Solglasögon - Ur&Penn
Jacka - Diablesse
Blus - Nelly
Väska - Accent
Jeans - BikBok
Skor - Dinsko

Mys lördag!

Hejsan! Är ni bakis idag? vaknade ni upp hos någon annan som ni nu i efterhand ångrade? Jag själv mår jätte bra och vaknade upp bredvid min älskling, inte alls bakis trots utgång igår. Kvällen började med förkrök hemma hos Sebastian med mina tjejkompisar, pojkvännen och hans kompisar innan vi rörde oss vidare till stan. Och precis som förra helgen så hamnade vi på Entourage! Hade riktigt kul och det var skönt att man hann med sista tåget hem också.

Idag så ska jag och pojkvännen fira vår 2 års-dag med övernattning på hotell/ spa hotell! Ska bli så underbart! Vi har även bokat bord på Mandarin City i stan där vi ska äta middag och sedan kommer kvällen att spenderas på hotellrummet! Men kommer försöka blogga från mobilen så gott jag kan! Ni måste ju få se bilder osv.
Så hade tänkt att lägga mig i sängen och titta lite på TV innan jag ska röra mig in mot stan, Mattias jobbar idag så därför har vi inte åkt in till hotellet än. Men SÅ jag längtar!


Hörs mer sen ♥

2 årsdag

Hejsan! Idag är det onsdagen den 21/3 2012, detta är även min och Mattias 2 års dag ♥ Vi började firandet med att äta på en av våra favorit restauranger där jag som vanligt tog en plankstek. Därefter så åkte vi hem till mig och mös lite och gav varandra lite saker. Fick en otroligt vacker liten bukett med två rosor som står för de åren vi varit tillsammans, så otroligt gulligt! Så bjöd han på middagen också :) Snart ska vi mysa ner oss framför tv:n och bara vara och ta det lugnt.
Dessa 2 år har varit de bästa åren i mitt liv. När vi träffades var jag en liten 17 åring som gick andra året i gymnasiet och du skulle fylla 21 och gick på universitet. Nu så känns allting så rätt, vi ska flytta hemifrån till en egen lägenhet och skapa vårat egna liv. Du gör mig så lycklig, Jag älskar dig ♥





Måndag

Idag blir detta det ända inlägget för dagen för har verkligen inget att skriva om och det har inet hänt något speciellt idag. En vanlig tråkig måndag helt enkelt. Dagen började med huvudvärk och var jätte trött men dagen slutade bra i alla fall :)
Som det ser ut just nu så händer det i princip ingenting den här veckan, förutom på onsdag då jag och min pojkvän firar 2 år tillsammans ♥ Så i helgen blir det en massa mys och härliga planer!
Så med detta säger jag god natt, hörs mer i morgon!



kvällsfika!

Min lördag!

Jag ska snart gå och lägga mig men innan det så hade jag tänkt att snabbt berätta om min lördagskväll!
På dagen så hade jag lite små tråkigt hemma så beslöt jag mig för att åka hem till Yassen ett litet tag. Vi tittade på Djungelns Drottning, herregud säger jag bara. Så dumma små flickor! Men kan verkligen rekommendera det, för det är riktigt kul att se på! Därefter åkte vi till Löfsta och satt vid vattnet ett tag och bara chillade.
Planerna för kvällen var utgång! Åkte hem till Sebastian med Nastasia och Natta där vi fixade oss, förade och spelade TP. Sedan åkte vi in till stan och vi hamnade på Entourage. Hade en riktigt härlig kväll med mina vänner :)  Har ni haft en bra helg?
Vi hörs mer i morgon, god natt!





Fest!

AIK!

I torsdags så var jag, Linnéa, pappa och min styvpappa på Hovet och såg på AIK-Luleå, en match som vi såklart vann. Men det var inte bara den matchen som vi vann, utan vi har även slagit ut Luleå och vi är vidare i semifinal!! Så sjukt underbart! Men vi har en lång väg kvar att gå, men det här är en början! ♥




Cath up!

Eftersom jag inte skrivit på så länge så blir det nu ett lite längre inlägg med bilder och text om det som ni har missat eftersom jag slarvat...
Den 6e mars så var jag och Linnea (en tjejkompis från jobbet) på event/konsert på Nalen inne i stan. Det var ett event som Comhem och Universal Music hade ordnat och där Darin uppträdde. Så först åt vi middag på en jätte god restaurang vid hötorget, där de hade både sushi, thaimat och mongoliskt som man kunde ta buffe på. Så gott! Kommer dock inte ihåg vad den hette, men har för mig att det var Mongolian City eller något liknande. 



 


Det blev Afterwork med jobbet för 2 veckor sedan!

I'm sorry...

förra veckan var jag och åt pizza med Cissi och Nastasia och fick klagomål för att jag inte bloggade längre... så nu försöker jag ta nya tag! Jag vet att jag går lite i perioder med bloggandet, men ska försöka nu att skriva varje dag :)
Så jag ber om ursäkt för det och börjar med att lägga upp bild på våra otroligt goda pizzor som vi åt den dagen!


Mums!!

RSS 2.0