smultron = sommar

Har precis varit ute en snabbis med småsyskonen och styvpappa och plockat smultron hos grannen! Sommarkänsla ♥ För mig är smultron med mjölk ett riktigt sommartecken! Fast pricken över i:et är när det är blåbär med också, mums!



Ska fixa en sak nu med familjen som vi köpte idag! Så himla härligt! Kan ni gissa vad det är?

Puss / Nathalie


första doppet avklarat!

Hemma nu och sitter i myskläderna framför datorn :) Håller på att tänka ut lite mer saker som behövs fyllas på på min packlista som jag skrivit, ska ju packa resväska på fredag då jag kommer jobba + vara med älsklingen hela helgen så kommer inte hinna :P
Det blev ett första dopp för mig! Det var lite kallt i början (som det alltid är) men sen så var det skönt, plaskade lite med småsyskonen. Men nu är jag riktigt trött, har ju varit vaken sedan halv 5 i morse, (eller okej, jag tog en power nap på 1 timme tidigare). Men ändå? Hur som helst så ska vi avsluta kvällen med en film, även om jag säkerligen somnar. Så tycker att vi hörs mer i morgon :)
Visst har jag blivit bättre på att skriva den här veckan TROTS att jag jobbat?


hässelby strandbad


wet kiss!


Mammas födelsedag!

Världens bästa mamma fyller år idag och det har vi firat med god middag, fika och fina presenter :) Hela familjen ska nu iväg till badstranden för att ta ett kvällsdopp och bara ha det trevligt! Får se om det blir första doppet för i år? höhö, Jobbar inte fören på lördag så får unna mig ikväll att vara uppe sent, vilken lyx!
Skriver mer när jag kommer hem!


Stan med Jenny!  Sitter på friday's vid Ku...

img_5472 (MMS)

Stan med Jenny!  Sitter på friday's vid Kungsträdgården och tar en öl med Jenny :) super härligt väder, skönt! Hörs när jag kommer hem! Puss / Nathalie


körningen gick bra!

Jag lever! Övningskörningen gick jätte bra, det var nervöst men faktiskt lite kul :) Har bestämt med pappa att vi ska göra 2 gånger till innan jag åker till Cypern om 1 vecka. Jag kommer att drömma om växlar, broms, koppling och allt de där :P Men vill verkligen ha ett körkort nu, speciellt när jag ska söka jobb. Det är en väldigt bra merit att ha körkort. Så vi håller tummarna på att vi tar det snart (dvs innan årsskiftet).

Ska alldeles strax gå och lägga mig, hade tänkt att somna till fotbollen, AIK - Trelleborg. I morgon är det jobb som vanligt men ska luncha med min älskling och sen på kvällen blir det att åka hem till honom och mysa :)
Men vi hörs mer imorgon!

Puss / Nathalie


gissa vad jag ska göra senare?

Ush så trött jag är. Även fast jag gick och la mig halv 9 igår så kunde jag inte sova. Låg vaken i princip hela natten, eller jag vaknade flera gången och vred på mig och kollade klockan hela tiden... och plus det så gick jag upp strax efter 4 för att åka iväg till jobbet. Jobbigt!


Ska senare ikväll göra någonting jag aldrig gjort i tidigare, och jag skäms över att jag som 18åring inte gjort det tidigare. Jag ska övningsköra! Eller vet inte riktigt om man ska kalla det övningsköra, rättare sagt övningsstarta en bil? Höhö, men det ska bli spännande!


långt inlägg:

jag har verkligen varit super dålig på att blogga men det har berott på 3 saker:
* Jag har inte min mac kvar och den här datorn är så seg
* det går ibland inte att ladda upp bilder från den här datorn och jag gillar att ha bilder i inlägg
* jag har tagit studenten + jobbat på Grand vilket betyder att jag går upp 4 på morgonen och då är jag så trött så tänker inte på att blogga.


Men ska försöka blogga mer genom att kanske använda syrrans dator för att ladda upp bilder.
Igår var det Midsommar, som jag säkert tror att ingen missade. Dagen började med att Nastasia kom hem till mig och vi gjorde oss snygga med smink + kläder och drack lite cider. Sedan blev det middag med familjen då det var grillad mad såklart, super gott! Därefter fick vi skjuts till Anna där massa tjejkompisar var :) Vi spelade spel, drack lite mera och sedan var det dags för boysen att komma. Det blev ganska många som var där tillslut och kul var det. Men jag bestämde mig att ta sista bussen hem vid 2 för kände att det räckte för mig!

Midsommar outfit:

Höga svarta skjorts - TopShop
Skärp - H&M
Svart linne - Thailand
Halsband - Glitter eller Ur&Penn (osäker)
Kavaj - New Yorker

Örhängen - Ur&Penn


Glömde ju att berätta kanske det roligaste och bästa som hände igår: Jag och Nastasia bokade och betalade våran Ayia Napa resa!!! Den 4e juli åker vi från Skavsta flygplats, och som tur är har jag min moster som bor i Nyköping så vi ska åka ner till henne den 3e och sova över där och sedan ta buss till flygplatsen :)! Vi kommer vara i Ayia Napa i en vecka, kommer hem den 11e juli. Ska bli så otroligt kul!


På "Pirates" när våran klass var i Napa i början av maj nu i år!



Jag och Nastasia från midsommar firandet hos Anna :)


Pussar / Nathalie


workaholic

Fick sommarlov i fredags men det varade inte länge! Jobbade första passet idag på Grand Hotel och jobbar ända fram till söndag, 6 dagar i sträck att gå upp fyra på morgonen... men känner ändå ingen ångest då jag tittat på vädret och det ska vara jätte dåligt hela veckan + att efter söndag så är jag ledig en hel vecka innan nästa arbetsdagar.
Snart är det midsommar btw! Vad har ni för planer? Själv ska jag nog hem till tjejkompisen Anna och fira med en massa vänner där :) Missade ju hennes grej förra året då jag, som ni vet, var i Norrtälje! Ser verkligen fram emot midsommar, kommer bli galet härligt.
Men nu är klockan mycket, 20.55. Dags att gå och sova om jag ska hinna få någon sömn innan jag ska upp om några timmar!


Tidsinställt inlägg!

Så att ni får någonting att läsa idag i alla fall utifall att jag inte skulle skriva något mer! Smart va?
I morgon tar jag studenten, det är så himla galet!! Har inte riktigt fattat det än, men längtar som fan! Kommer berätta mer om hur min studentdag kommer att se ut senare. Så det blir ett till inlägg senare ;) 
Eftersom jag tar studenten i morgon så kommer den här dagen innebär att en MASSA saker måste fixas, för att nämna några: sola, måla naglarna, damsuga, städa rummet, sätta upp partytältet osv. Vart ska jag börja? Tror det blir solning och handla det sista som jag gör först!


Min senaste vecka..

Sedan jag lämnade tillbaka min macbook och nu sitter vid en pc så har jag inte alls varit lika aktiv med internet och speciellt inte bloggandet! Herregud, hur kunde jag blogga förut innan min mac? Ett mysterium. Men vad har jag då gjort de senaste dagarna då jag inte uppdaterat min blogg? Jag har varit med Nastasia och druckit vin på hennes balkong i tsidags, varit väldigt mycket hos pojkvännen förra veckan och sen så i lördags var jag på:


SUMMERBURST!




Jag och Sara :)!!


Och i skolan i tisdags så fixade vi våra lakan till flaket!!
Det är ungefär vad ni har missat :P
Ska lägga mig och titta på lite nya avsnitt av How I Met Your Mother! Ska inte säga för mycket men förhoppningsvis hörs vi i morgon, ska försöka ;)


RSS 2.0