fixa present!

Hejsan alla solstrålar! Underbart väder ute idag och är ny duschad. Måste snabbt nu åka iväg, innan vi ska fika lite för mamma, för att fixa födelsedags present till älsklingen. Så skriver mer sen. Puss

29 juni

Är hemma hos min madre nu för i morgon fyller ju hon år så vi ska sjunga på morgonen! Har målat våran lilla lekstuga idag och även kollat på fotbollen, go brazil! Och i morgon så är det ju Spanien - Portugal, det får man inte missa. Antingen ser jag matchen hemma eller så tittar jag med älsklingen, han är just nu sjuk så får ta hand om honom :) 
Men ska somna till en film nu, så vi hörs i morgon alla glada! God natt! 

fler bilder från midsommar!

Blev taggad på lite bilder på facebook från Norrtälje!
Grillmasters!
jag och bby med sin fina midsommarkrans som jag gjorde ;)
hahaha glad :)?
nattdopp klockan 3 på natten första kvällen :P

Härlig bild :)!

varit med Cecilia..

i den stora staden. Jag har bland annat kollat lite på kläder och födelsedags present till älsklingen! Han fyller nämligen 21år på fredag :) Och så fyller min mamma 40 i morgon.
Men ska till Sibylla nu och äta med lillasyrran för pappa jobbar över. Så hörs sen!

i need some sleep!

Idag har varit en riktigt slapp dag. Bara legat hemma i soffan hos min far och tittat på fotbolls VM. Har precis också kommit ut och duschen och ska sova nu, behöver sova ut. Så god natt på er ♥
Ser ut som jag har en bula i pannan, men det är två stora myggbett :(

Go England!

kollar fotboll just nu med pappa. Vilken skandal! Ni som såg förstår men England gjorde ett mål som domaren inte såg så det räknades inte med. Varför inte bara införa målkameror så det här inte händer? Aja, kom igen nu England :) 

bildbomb!

Jag och Nastasia på tåget :)
Haha, hårt festande? 
Sköna människor!
haha fin bild på mig och älsklingen :) 
Kärlek på hög nivå!
Flickorna när vi ska grilla middagen!
SHOT!
I love you♥

Nu är jag hemma igen!

Vilken fantastisk helg man har haft i Norrtälje med mina flickor, pojkvännen och hans kompisar. Vi har spelat kubb, kört twister, druckit och dansat som om det inte finns någon morgon dag. Så idag känner man sig otroligt sliten efter 3 dagars drickande... Men helgen har varit otroligt rolig, haha och jag älskar mina vänner, what happens in Norrtälje stays in Norrtälje säger jag bara!!  
Har också myggbett över hela kroppen och + att man fick årets första fästing också men den är borta nu! 
Nej nu blir det power nap! Lägger upp bilder när jag vaknat igen!

Mot Norrtälje!

Nu drar jag, Sara och Nastasia till Norrtälje och några timmar efter oss kommer Johanna, Johanna och Jenny! Fan vad vi ska ha kul på midsommar, har med mig twister också. HAHA det kommer bli kul att se i morgon när alla är lite på fyllan. Men ha det så bra så ska jag försöka slänga in ett inlägg när jag kommer fram. Adiós!

kan inte...

sova!! Har legat och vridit mig i sängen i över 1 timme tills jag tröttnade och nu sitter jag vid datorn... Jag gissar på att jag vänt om dygnet. Men ska snart lägga mig och försöka sova igen, ska ju ändå upp halv 10 i morgon. Men först så ska jag spela lite spel på datan!

I morgon drar vi!

Sara är här och snart ska vi lägga oss för i morgon blir en härlig dag då jag och mina flickor: Sara, Nastasia, Johanna Ekholm, Jenny och Johanna ska åka till Norrtälje. Fy f*n vad vi är taggade! Men skriver mer i morgon, nu blir det att mysa ner i sängen! Lovar att skriva innan jag åker och kommer försöka blogga från Norrtälje (får snå pojkvännens iPhone). God natt ♥

packning

Håller på med min packning just nu. Orkar inte stressa och göra det i morgon för tjejerna kommer hit i morgon och sover över här så vi åker tillsammans på torsdag. Så i morgon kan jag bara lägga ner det sista!
Har idag varit inne i stan och mött Sara då vi tog en fika på Café Moda och så fick jag pengar av henne till Norrtälje! För nu ska både Sara och Johanna från min klass med också! Najs :) Sedan mötte vi Nastasia och följde med henne och köpte ett par skor i Skanstull. 
Men ska fortsätta min packning så skriver sen ;) 
 
Min "lilla" packningslista... :P

tråkiga dagar

Vi hann inte se någon film, så ska lägga mig i sängen istället och titta på någon serie eller något. Och i morgon är en ny dag...Dagarna är så tråkiga, speciellt när det är molnigt ute. Man har ingenting att göra, bara är hemma och sitter vid tvn eller datan. SUCK! Jag vill göra något! 
Juste har ju glömt säga en sak, igår natt var det några otroligt läskiga typer som gick omkring vårat hus inatt... Först gick dom förbi mitt fönster och sen när jag ville dubbelkolla om ytterdörren var låst (som den självklart inte var) så stod 2 killar (tror jag) och tittade in genom köksfönstret... sen i morse så såg syrran en bil som åkte förbi vårat hus flera gången och stannade till utanför vårat hus också... kommer inte kunna sova inatt. Nu vill jag ha pojkvännen här ♥
Aja, ska försöka sova lugnt inatt. God natt på er!

Att hoppa studsmatta...

Är så jobbigt! Har nyss varit ute och lekt av mig lite på studsmattan med Micke och Syrran. Det är ju så galet kul men jobbigt. 
Ska snart titta på en film som jag håller på att ladda ner, Precious heter den, så snart sitter jag och mamma bänkade framför TV:n. 
Har tidigare idag också varit i stan och mött Jenny lite snabbt för att få pengar som behövs till handlingen inför Norrtälje. 
Men ska byta till myskläder nu, så vi hörs senare :)!

ge mig midsommar!

Har suttit idag och planerat med flickorna och pratat med Mattias angående midsommar. Är så otroligt taggad! Nu har vi iaf gjort klart våran alkohol lista som jag, jenny och johanna ska dela på. Det blir en box vin, 1 platta cider och 1 platta öl. Vi åker ju trots allt på torsdag kväll/eftermiddag och kommer hem på söndag. Så det blir många roliga och härliga dagar med underbart folk!


ÄR TAGGAD TILL MAX!
Som jag sa till Jenny tidigare idag: "det här kommer inte bli en minnesvärd midsommar eftersom vi inte kommer komma ihåg något, men kul ska vi ha!"


alkohol till midsommar funderingar

Nu är det dags för lilla mig och lägga mig och sova. Har hunnit göra en hallon och blåbärs paj (men har inte orkat äta den idag) och även slappat lite framför TV:n. Sitter just nu och pratar lite smått med Jenny angående vad vi ska ha för dricka inför Norrtälje. Lär nog för min del bli en hel del cider men några öl också! Ska kolla lite redan nu på deras hemsida vad jag ska ha, så med det säger jag god natt!  

God natt allihopa! :) 

håret ska bort! (haha nästan)

Ska lägga syrrorna nu sen måste jag duscha och sen ska mamma klippa mitt hår! Äntligen, det är så långt och slitet så det behövs klippas. 
Ikväll blir det att bara vara hemma och ta det lugnt, är så trött. Vaknade vid 10 i morse av att mattias mobil ringde hela tiden och sen kunde jag inte somna om efter ett han åkt hem. Jag låg bara och slumra lite då och då. Så ska lägga mig och sova tidigt med någon mysig film.  
 
Lika seriös som alltid när jag ska ta bilder :D 

lördags kvällen!

På torsdag så ska jag, mina tjejkompisar, pojkvännen och hans vänner till Norrtälje där vi ska fira midsommar tillsammans! Så igår samlades några som skulle dit och vi satt på min baksida och drack lite, lyssna på musik och bara umgicks. Vi pratade också och planerade inför resan till Norrtälje och på torsdag åker vi! Men efter vi varit hos mig så drog vi alla in till stan till Gustav Adolfs torg. Dock tappade vi bort mattias, johan och victor så det var jag, johanna, jenny, Nastasia och Arthur som stod mitt i smeten och försökte dansa och hoppa så gott vi kunde. 
Det var i princip hur min kväll såg ut igår, riktigt kul. Nu längtar man till torsdag då vi drar till Norrtälje, ska bli så otroligt roligt. Men skriver lite senare :)!

igår blev det en båt tur!

Har inte haft tid riktigt att blogga idag. Jag vakna, hämtade systrarna på dagis, prata med jonte på iChat, åt middag och åkt till Willys så nu har jag tid! Igår så skulle jag dragit på poolparty hos Axx men det blev inställt, så jag och Nastasia åkt in till stan och blev upphämtade med båt! Så vi åkte runt lite på vattnet, riktigt kul var det. Efter båtturen så blev det hem till Tony och där satt vi och drack lite och hade trevligt.  

Båten :)
Jag, Kevin och Nastasia ;)!

fullt upp

Gud vad jag har haft fullt upp idag! Först bad och sol med Nastasia på Görväln och precis när jag kommer hem ringer Nastasia och säger att vi ska grilla. Då är det bara att gå tillbaka till bussen. Sen när man kommer hem och precis slappnat av och ska kolla film så ringer Cissi och tvingar ut mig. Säger att det är "jätte mycket folk och de grillar och har det trevligt", jo tjena. Var så otroligt tråkigt där, bara killar som röker på och sånt skit. Gillar inte knark över huvud taget och vill inte ens vara i samma umgänge som sådant folk. 
Men nu ska jag lägga mig och sova. Puss ♥

grillning

kom precis hem från Görväln med Nastasia och första doppet blev av :D! Fan vad kallt men kul! Jag och Nastasia var så gulliga med våran badring. Men har bråttom nu för ska iväg och grilla. Skriver sen. 

sol och bad på Görväln!

Ska iväg och möta Nastasia nu och så ska vi åka iväg till Görväln där vi ska sola och ta första doppet!! Självklart är kameran med för måste ju ha bildbevis för att första doppet är gjort, hoppas det inte är för kallt bara... Men skriver när jag kommer hem! Ciao ♥
Solglasögon - Kappahl
Linne - GinaTricot
Shorts - GinaTricot
Skor - DinSko
Strandväska - GinaTricot

beslutsångest

Jag vet inte vad jag ska göra. När jag fick sommarlov så fick jag en mobil som sommarpresent, men jag får välja mellan att behålla mobilen eller lämna tillbaka den och få fickpengar istället. Och jag vet inte vad jag ska göra. Visst min mobil har en spricka i kameran, skärmen har sitt egna liv ibland och mitt ljud fungerar inte men ändå, den fungerar och jag har inget sommarjobb så skulle vara najs med extra pengar. Ååååh!
Men mamma kom faktiskt med en smart idé när jag frågade henne (jag tackar gud för att mammor finns). Jag kan lämna tillbaka mobilen och få pengarna, och sen när sommaren är slut och om jag inte använt upp pengarna så är det bara att jag köper mobilen igen. Väldigt smart! Tror nog jag ska lyssna på min mors visa ord. 
Och med detta säger jag god natt! 

Dear John

Fikan i stan med Jenny var jätte trevligt. Vi satt på Moda Café på deras uteservering och fikade, för mig blev det en macka och te medan Jenny åt (en halv) blåbärspaj bit och kaffe. Slutade med att jag fick äta upp den andra halvan, men paj tackar man inte nej till! 
Har laddat ner två filmer till mamma och mig som vi ska se ikväll, så det blir en myskväll idag med mamsen. Vi ska börja med att se "Dear John". Skriver senare!

mot stan och fika!

Nu ska jag in till stan och möta Jenny och vi ska göra stan osäker! Haha nej men vi ska sätta oss på någon uteservering och fika lite. Mys! Men måste röra mig nu, skriver när jag kommer hem :)!
Så här ser man ut idag :)! Bye bye! 

God morgon, god morgon!

Nyvaket litet troll sitter nu här framför datan med den snyggaste morgonfrisyren någonsin! Haha, men jag vaknade för ca 1 timme sen på grund av obehagliga drömmar, inte precis mardrömmar utan obehagliga och ledsna. Men skit samma, ni bryr er ju inte om mina drömmar:P 
Vad ska man göra idag då?? Det har jag ingen aning om, men jag skriver lite senare! Ciao ♥

long time ago...

Är så himla trött så nu blir det: 




???

Igår kväll innan vi började våran filmkväll så gick jag och Nastasia ut på en promenad, så fick Nastasia en idé att vi skulle klä ut oss lite roligt. Lika lätt sagt som gjort:
Så här gick vi i Viksjö :)

Riktigt ful tomteluva                                                                 Blå mössa
 Pälsväst                                                                             Päls jacka
Lila jätte spetsiga klackar!                                                       Jätte gammal väska
                                                                                        Nastasia mormors gamla skin skor!

tjejmys igår!

Kom för en stund sen hem efter en mysig tjejkväll igår med två skräckisar och en massa chips, dip och läsk! Vi tittade på The Grudge 3 och Instängd 2. Nu har jag duschat och lyssnar på musik och bara tar det lugnt. Snart kommer cissi hit också så ska hon vara här en stund. Ikväll blir det en lugn kväll hemma framför TVn
Ska torka håret nu! 

13 juni

Blev en myskväll med älsklingen igår (äntligen!!) och vi tittade på AVATAR och åt en massa chips. Riktigt mysigt. 
Ikväll ska jag nog träffa Nastasia och vi funderar på att ha filmkväll, men vi får se vad världen har att erbjuda. Men skriver mera sen, ska äta nu! Puss  

party pictures

Blev fest igår, drog på lokal fest i Viksjö! Hade riktigt riktigt trevligt och sjukt kul där och det var mycket folk och bra musik, han som hade lokalfesten hade fixat DJ så det var as najs. Slänger upp några bilder som togs igår. Har föresten jätte ont i mitt högra pekfinger, syrran smällde bildörren på den igår när vi kom hem :( fast jag var ju lite klantig som hade fingret där xD! 
Söta Anna och någon snubbe :P 
Mina flickor :) ♥
Jag och Yassen ;) 
Party people!!!

biobiljett!

Nu är man en biobiljett rikare och nu kommer Kina maten! Serveringen gick jätte bra och suget efter studenten blev ju enormt, ett år kvar!!! Ikväll blir det att vara med älsklingen :) 
Men nu ska jag äta, ciao!

servera studenterna

ska iväg till min skola nu för ska servera på studenternas lunch! Skriver senare! 

Haha kan inte vara seriös på bilder!

10 juni

Vad trött jag har varit idag... har bara legat i sängen och suttit vid datan och kollat film. Jag känner mig inte ett dugg bakis, bara sjuk trött. Men ska efter Criminal Minds ta en dusch och sen hade jag tänkt att gå ut på en promenad för att få lite frisk luft. 
TRÖTT!

bilder

Här kommer bilder från igår. Var först i Tanto med några i klassen där vi hade mysigt och grillade och drack lite. Det började dock regna så några drog men jag, Vanessa och Angie stannade kvar i regnet, det är ju ändå skolavslutning! Men sen så bestämde vi oss för att dra men då ringde jag Jenny och mötte upp henne och hennes kompisar. Kvällen slutade vid 12 för mig, då åkte jag hem. Men hade det riktigt trevligt igår!
Jonte och Johannaaa!
Angie, jag och Hanna :) 
us again!
Strike a pose ;)!

goooood natt!

Hann inte skriva innan jag åkte iväg till Tanto för att möta några klasskompisar. Men hade en riktigt trevlig kväll och nu är man hemma och är full och glad :P Måste sova nu!

Let the summer of 2010 begin!

VEM HAR SOMMARLOV? JO JAG HAR SOMMARLOV!!! Fy fan vad naaajs! Denna här sommaren kommbli så underbar, det som kommer först nu är Norrtälje med pojkvännen och hans kompisar och mina kära flickor, sedan väntar troligen Finland och Göteborg. Sjukt kul det ska bli. 
Men vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll.. antingen blir det att träffa pojkvännen eller så träffar jag några i klassen och grilla i Tanto. Men ska nu lägga mig och sova och sen får jag se vad jag känner för när jag vaknar och om mattias ens kan träffas idag :P Men skriver senare!
Sommarlov och frihet! 

födelsedags firande!

Har inte hunnit skriva något idag för vi har firat min syster! Men jag lever! Min kamera är knäpp så har inte hunnit ta bild på det jag handlade igår men ska försöka fixa det. Skriver lite senare. 

hittade shorts!

Har varit i Kista med mamma idag och köpt lite presenter till lillasyster, som fyller 16 i morgon, och har äntligen hittat shorts :D! Hitta ett par fina från GinaTricot, men visar dom i morgon.
För nu ska jag ta och sova för är så himla trött och har fått världens skavsår av mina nya skor "/ fått vattenblåsor och gått med plåster hela dagen... God natt!

Måndag 7e juni

Har nu kommit hem från skolan och tittar på tv och ska äta lite paj :) Snart ska jag inte till Kista med mamma och shoppa lite (hoppas på att hitta klänning och shorts). Har föresten fått MVG i turism också! Fy fan vad härligt, så himla skönt. Är så stolt över mig själv. Mitt andra MVG jag får! 
Skriver innan jag åker, bye!

00:20

Har legat och kollat på TV hela kvällen sen jag kom hem och bara myst för mig själv i soffan. Ska nu gå och lägga mig för det är skolan i morgon, men känns skönt att det är skolavslutning på onsdag och inga riktiga skoldagar kvar, i morgon är det avslut och säkert 5 minuters lektioner hela dagen... sen på tisdag är det picknick och onsdag blir det avslutning! Så skönt :) På avslutningen blir det antingen något trevligt hos Vanessa eller så blir det mys med pojkvännen, får helt enkelt se. 
Men nu måste jag sova :) God natt!
Haha och med denna bild säger jag god natt :) Ikväll blev det SWE tröjan som sovtröja, är (var, över 12) ju nationaldagen! ♥ Sverige

Nya skor igen :)

Hann inte skriva något innan jag åkte in till stan med syster, blev så stressigt. Men vi åkte i alla fall in till stan och mitt mål var att hitta ett par shorts, en vit vanlig klänning och ett par skor. Fick bara med mig ett par skor för hittar inga snygga shorts och alla vita klänningar är ju genomskinliga eller sitter jätte konstigt så min jakt fortsätter. Hittade förra veckan en skit snygg vit vanlig klänning som man kan ha till stranden, på Manhattan, men den fanns inte kvar (fan). Aja not much to do. 
Mamma har bakat paj, så nu ska jag smaska i mig det!
hittar inte min kamera så blir en "fin" cam bild. Fina sommarskor 299:- DinSko

solaaaa!

Nu ska jag ut och sola på baksidan och lyssna på musik :) Sen blir det antingen in till stan eller kista med mamma och syster! 
Inte världens bästa bild men men, min nya bikini :D!

sleepy!

har legat och kollat på "I hate valentines day" med min familj och myst med chips och läsk. 
Aja är så himla trött så nu måste jag sova. Ville bara slänga in ett litet god natt inlägg så "God natt" :)

är det här man ska skriva rubrik?

Snart är Mattias här och jag har mest legat och slappar framför datorn. Är hungrig så måste äta någonting. Men hade bara tänkt slänga in en liten "dagens klädval" eller rättare sagt kvällens? Har ju hela dagen gått omkring med mjukisbyxor och linne, haha. 
Linne - Thailand
Jeans - GinaTricot

barnvakt

Är barnvakt åt mina småsyskon och nu sitter dom och tittar på Lotta, vi har varit ute hela dagen. Snart kommer föräldrarna hem och då måste jag duscha, städa och fixa mig för ikväll blir det mys med älsklingen och vi ska titta på avatar! Men skriver lite senare ♥
Jag har världens sötaste lillasyster :)!

visste ni att...

snart ska vi äta middag och grillen är på för fullt där ute, och det märks att det är familjens musik som spelas. Melodifestival skivan från i år, men självklart så sjunger man med ändå :D! Tittar ju varje år på melodifestivalen! Det är ju så kul (förutom när Anna Bergendahl vinner och skämmer ut hela Sverige i Eurovision)!
men nu tänkte jag köra en sån här "veckans höjdpunkt" som jag glömmer väldigt ofta. Och här är en grej om mig, kanske många av er redan visste men vi kör ändå, bara för att skriva något xD 
visste ni att jag hade en kanin? Han är snart 9 år (tror jag, var ju så liten när jag fick honom) och heter Ludde :) 

operation städning

Sista dagen på praktiken idag och fick skjuts hela vägen till jakan skolan där jag mötte Nastasia för att kolla på jakans utspring! Men nu är jag hemma (har varit det ett tag) och måste börja städa mitt rum, det ser ut som en bomb har slagit ner här... 
Ikväll blir det att vara hemma och mysa med familjen och grilla, men i morgon då ska jag äntligen träffa min bby :)! 
Men nu ska jag städa lite så vi hörs senare helt enkelt :) 

lilla jag ska sova

har precis pratat klart med mattias min älskling ♥ Och nu kan jag sova lugnt inatt och drömma fina drömmar. Så nu ska jag lägga mig och sova, för mår inte riktigt bra heller, mår illa och ont i huvudet... bakis? Haha nej, lill-lördag är inte min grej känner jag än så länge. Men nu ska jag sova, god natt på er ♥

träffa flickorna.

Nu ska jag ut och möta Nastasia, behöverk komma ut och träffa mina tjejer lite känner jag. Ska bli mysigt, och det är ju så fint väder! I morgon ska jag träffa mattias också och på lördag vet jag inte än hur det blir, men vi får se! Ska kila till bussen nu, skriver senare ;) 

to the city!

Fastnar inte på bild idag så blev en knäpp bild istället, haha! Men nu drar jag till stan och möter Mois. Ha en bra kväll ♥

2 juni

praktik och legat i solen, det är vad jag gjort idag. Skönt. Ska snart åka in till stan för att möta Moa en snabbis, ska lämna lite kläder till henne. Sen blir det hemgång och Grey's Anatomy :) 
Skriver innan jag går (helt onödigt egentligen men tidsfördriv!)

I miss my bby...

Nastasia var här en stund och vi kollade på Desperate Houswifes och åt lite chips. Ni som såg Desperate, oh my måste jag säga bara! Kul att man nu måste vänta hela sommaren.
Aja nog om det, orkar inte skriva så mycket idag. Orkar verkligen inte, vet inte varför. Är idag jätte känslomässig kände jag nu... låg nyss och smågrät här för mig själv, mongo... men saknar bara min älskling så oerhört mycket och det är jobbigt att vi inte setts på så länge. Så nu ska jag lägga mig och bara vila, skriver i morgon :) 

solen!

slutade praktiken klockan 12 idag så åkte självklart direkt hem och lade mig på gräsmattan med högtalarna på och en festis! Skönt väder är det, men dock blåser det lite. Men snart kommer Main hit och senare kommer även Nastasia och Natta :) Tjejmys i solen, får väll se vad man hittar på sen ikväll eftersom nu är man fri med läxor! Men den som förtjänar mest ett sommarlov just nu är ju min lilla älskling som har pluggat så stört mycket! Han är så duktig :)
Men nu ska jag fortsätta sola och få en snygg bränna ;)
Talk to you guys later!

RSS 2.0