time for my bed!

dags för mig att sova nu, är jätte trött :( men jag skriver i morrn igen och då blire bloggning från lektionen :D hihihhahahhoho och flumbilder på mig och Moa? Jaa självklart! Men sov gott mina söta läsare ♥


paj!

syster har precis bakat hallon och blåbärspaj och passar perfekt som tröstätning nu när Greys Anatomy avsnittet är slut och George dog!!! :'( Han var ju jätte gullig och tyckte verkligen om George... buhuu! Och dom sa att mycket kommer ändras den här säsongen så undrar vad, men jag tänker inte läsa på kanal 5 hemsida för då blir det inte lika spännande :P 

har hittat det!

har fått hjälpt nu av Johanna och har hittat camen nu ;) Wohoo najs! Så här kommer lite testing bilder, även om ni inte bryr er så gör jag det för det fanns roliga saker och effekter! Sjukt cool data jag har alltså, you guys are jealous of me and my new beautiful computer :P
P.S Pratar med telen med Mois hihih, så darför har jag luren hela tiden. Jag och Moa gör ju liksom allt tsm! ♥
Och avslutar detta inlägg med en cool bild på mig och Mami :D!



Did You Know?

Igår på mötet om datoerna fick vi se en film om en massa läskiga grejer som vi inte hade någon aning om. Alltså vissa grejer är lite crazy men det är så världen är. Jag och Moa blev väldigt chockade över det här men det var intressanta saker som vi inte hade en blekaste om! Rekomenderar att titta på den! :)   
So Did You Know All This?

en bra dag!

detta är faktiskt en riktigt bra dag om man tänker efter!! Vi hade bara 1 lektion idag och satt och fixade med våra datorer istället för dom 2 andra lektionerna vi skulle haft, har hört Britney Spears nya singel som finns att lyssna på överallt på youtube!, Träffade Timmy och det är GREYS ANATOMY PREIMIÄR IDAG! Så en helt lyckad dag om jag får säga det själv! 

 

 

 


hmm?

är nu hemma igen efter att ha träffat Timmy :) vi gick omkring i outlet och så, jag hade iaf trevligt, sen så skulle vi åkt hem till mig men det bdlev inte så. Han skulle hem tydligen så jag vet inte riktigt, antingen så var han faktiskt tvungen att åka hem eller så ville han inte följa med hem till mig...? Aja, whatever :P Hoppas på det bästa iaf :)
Men ska nu käka middag iaf. Kyssar


Hahah i don't understand how people can wear these!!


inställningar som tar 100år!

jag och Moa sitter på golvet i en del av skolan som vi inte har varit på än och fixar en massa inställningar, och det år ju inte snabbt kan jag säga! Men det är värt det, bara jag hinner hem sen och duscha ock sånt för ska ju träffa Timmy idag :) När alla inställningar är klara så ska vi leka lite med kameran och käka lunch. Skriver lite senare igen. Later!

finally!!

kom hem från mötet i skolan för lite över 1timme sen och äntligen har vi fått våra älskade datorer!! Det har ju blivit uppskjutet jätte mycket men nu äntligen är våra älsklingar här!
Men jag och Moa blev ju så irriterade på alla som gnällde över datorerna!! Va fan, tacka och var glada över att vi får gratis datorer från skolan, hallå?! Den enda nackdelen som fanns var då att om datorn blir snodd i skolan så måste vi fortfarande betala självrisken men hur stor är den chansen liksom när det ändå finns kameror och elever och lärare finns ju nästan alltid överallt i skolan. Men jag tycker det är dålig stil av föräldrar som sitter och gnäller på våran rektor för dom vill göra en god gärning, bara för att ni växte upp med skolor och under en tid som inte var så utvecklad och som inte hade någonting liksom. Hey, this is 2009 bitches! We are not back in the 70's!



:D:D!


Hello Beautiful!


donken her we come!

har håltimme nu till klockan 3, blir då en lunch sväng förbi donken med Mois :) Datorerna kommer idag, wohoo! Jag vet att ni är avundsjuka :D hihihohohohahah!

planer inför helgen med baby!

har legat och snackat i telen med Moa baby i 1timmer nu, fanns mycket roligt att prata om! And a lot of secrets! ;) Men vi har planerat lite inför i helgen om vad som ska hända och ska bo/sova hos moa under 1-2nätter, myspys! Och sen blir det kanske en massa andra skojsigheter men inget är planerat än so I can't tell you!
Men ska sova nu för är sjuukt trött. Och måste upp extra tidigt i morrn för att ta en morgon dusch..jobbigt att behöver gå upp tidigt..aja god natt på er sötnosar! ♥

2-0 till AIK :D <3

japp, det blev resultatet av matchen och kul var det också! Men det var faktiskt inte så spännande i år, DIF är verkligen inte på topp och dom spelar verkligen jätte slarvigt och inte så bra. Detta säger jag inte pga att jag inte gillar laget utan jag såg det själv på planen. Aja men det viktigaste var iaf att AIK vann :D Wohhoo!
Ska ta och äta en macka och ta ett glas Oboy, skickar iväg ett litet inlägg innan jag ska sova! Pussis ♥


AIK klacken :) det står DIF på gravstenen fast det syns inte på bilden :P Hehe lite humor! :D


vackert! 


För er som undrar så satt vi på södra övre så hade perfekt utsikt över våran vackra klack och planen!


JAG SKA PÅ DERBY!

här ändras planerna snabbt! Jag ska på Derbyt ikväll, AIK-DIF och heja på mitt älsklingslag, AIK ofcourse? Dom är ju helt enkelt bäst! Kolla bara vart DIF ligger i tabellen haha pinsamt!
Enda nackdelen är att jag har skit ont i halsen men får ta en ipren sen så blire bättre ;) Wohoo, är sjukt taggad! Var ju ändå över 1år sen sist jag var på AIK-DIF, och då blev det 1-1 kommer jag ihåg :P Men nu taggar vi iför kvällen och skriver innan jag kilar iväg på DERBYT :D!



2 cool 4 school

sitter i skolan nu och jobbar om Lappland xD hahah! Men känner att jag inte orkar jobba, jag är ganska lat av mig! I know! Men snart är skoldagen över, om 4timmar... aja bara att göra det bästa av situationen eller hur?
Ikväll blir det Svenska Hollywood fruar om inte pappa har kanalen där AIK-DIF matchen visas! Hoppas hoppas!
Men ska nu försöka jobba vidare nu men skriver när jag kommer hem typ? Kyssar ♥

haha detta är bara lite kul!

såg nu när jag sitter här med min glass att jag fått en kommentar på min blogg där det står:
Postat av Malina: Fin blogg :)

Visst det är lite gulligt när folk skriver så men när jag går in på hennes blogg och kollar kommentarer så ser man det här!

 

Nu ska jag då förklara för er som inte förstår detta:

Den här tjejen som heter Malin har då och varit inne på en massa bloggar skickat säkerligen kommentaren "Fin Blogg :)" till alla. Bara för att hon ska få fler besökare till sin blogg, ett tappert försök om att bli en stor bloggare? För om någon lämnar en kommentar så kollar man oftast (iaf jag) in den personens blogg! Hehe jag tycker bara detta var lite kul att detta sättet var det only way hon kunde få besökare på.
Och hon hade en statistik som visade hur många besökare hon haft idag och det var 21st, det är vad jag får på en hel dag utan att skicka kommentarer till halva Sveriges bloggar :P Och 21 st är inte ens mycket men jag försöker inte få mer besökare utan dom som vill läsa min blogg får göra det om dom vill! Tänker inte iaf sitta och spama en massa eller något sånt:P Hihi, elak jag känner mig nu men tycker bara det är lite roligt och kanske på samma sätt pinsamt?


Åå så skönt!

precis kommit ut ur en sjukt underbart skön dusch! Var så himla frossig innan så var tvungen att stå där ett bra tag, och skönt var det! Känner att jag börjar få ont i halsen "/ vill inte! Om jag får det så får någon komma och ta hand om mig ;) hihi!
Ska nog ta ett glas te och sen ta en glass kanske? Hmm, joo gud vad gott det låter. Måste springa och ta det nu, pussar ♥




tacos!

blev tacos till middag idag, mums! Haha missade ju det igår för jag att middag i stan men fick igen det nu! Måste sätta mig och göra klart läxan nu.. sen så ska jag skriva klart engelska låten också... jobbigt. sen måste jag duscha och sen är jag klar för att jag whatever i like to ;)



läxor.. suck!


A Bad Day!

jobbade bara 2timmar idag, känner att jag inte orkar mera och så måste jag plugga.. skit också! Ångest, vill bara ta det lugnt! Men vad ska man göra? Sen så blev jag ännu surare när jag skulle ta tuben från Karlaplan mot Norsborg, så missa jag den precis så fick vänta på nästa... ingen bra dag för mig idag känner jag, Får se om jag skriver ikväll. Hej då! ♥

hemma!

är nu hemma från stan, hade riktigt trevligt och åt skit god mat på kungshallarna! Filmen "Final Destination 3D" var helt okej, trodde faktiskt att det skulle vara mer som en skräckfilm men var inte det. Så det var en ok film. Men det var en häftig känsla iaf med 3D glasögonen och allt, det var typ det som var läskigast i filmen då det kändes som sakerna var framför ögonen på en :P 


häftig frukt som liknar ett häjrta i Jontes kina affärer som han alltid ska gå in i..haha :D





kastade ett mynt i fontänen! Hoppas önskningen går in ;) But i can't tell anyone!


Jonathaan, Grr ;)!




Me and babe ♥


Strike a pose bitch!


färdig fixad!

fönat håret, plattat håret, sminkat mig och hittat kläder :) Så nu är man helt klar! Sitter och dricker en vitamindryck, skit gott! känner mig helt uttårkad i kroppen, förstår inte varför :S Men hoppas det blir bättre under dagen =)
Vad ska ni göra ikväll :)?
Skriver sen när jag kommer hem! Puss på er och ha en trevlig kväll!


jag...diska??

färdigduschad nu och måste snart börja fixa mig. Ska möta Jonte i stan redan klockan 3 för vi ska kolla på kläder :) Jonte är min lilla klädassistent =) sen lär det ju också kanske bli en fika någonstans på ett café? hoppas jag hittar koftan jag ville ha på Ginaiaf!
Och pappa vill att JAG ska diska? hatar att discka, ush...


god morgon :D!

Pigg och glad! Idag är det middah och bio med Jonte och Moa :D Taggad! Men nu är jag nyvaken och måste hoppa in i en dusch snart och ära frukost. Gud vad tidigt jag vakna idag!
Ne men måste springa in i duschen nu!


lyckad nykter kväll :)!

är nu hemma från Karins fest i Kungsängen! Hade jätte kul och skit trevligt folk där också :D Och drickandet blev inte alls mycket ikväll så blev nyktert men hade riktigt kul ändå :D Kanske borde tänka på det oftare att det går att ha kul utan alkohol också? Men träffade iaf en jätte gullig kille där också, blev lite mys också :)
Blev inga bilder ikväll och även om jag hade det så skulle jag inte kunna lägga upp dom så ingen idé :P Ska ta ett glas Oboy nu och sen sova! I morrn blir det bio/shopping/middag i stan! Kyssar ♥

 


stressad!

har precis kommit ut ur duschen och ska till bussen om 10min, that's not cool man! Men drar på part i kunsängen nu iaf, skriver sen hos Karin om jag hinner :) kyssar!



stressad och ofixad! Fail..


Ilska till 100%

är så sjukt jävla sur på min syrra just nu så jag skulle vilja strypa henne!! Helvete!
Nr 1:
Jossan -
 "får jag låna ditt skärp idag"
Jag - " Ja du får låna det i skolan men MÅSTE ha det ikväll" (min syrra ät trög så måste pränta in saker i hennes huvud)
Jossan - "Jaadå, tack!"
Tror du att hon har lämnat skärpet till mig? NEJ!! Hon är hemma hos mamma och pluggar medans jag sitter hos pappa och måste börja göra mig i ordning. Ska möta Cissi i jakan om 1timme och har inte ens duschat...Och nu vet jag inte vad jag ska ha på mig och vill typ bara slå min syster just nu!
Nr 2:
Jag skicka sms till syrran - "Ta med min datakabel hem till pappa sen"
Syrran - "Ah okej"

Sen så när jag frågar henne idag vart den är så säger hon att hon inte hittade den och att hon inte hade den sist! Fucking bullshit! Jag lägger alltid min datakabel bredvid sängen när jag använt den men min syrra lånar den ständigt. Så nu har hon slarvat bort min jävla datakabel!

Måste fan duscha nu innan jag får större utbrott! BTW, någon av er som har en liknande jobbig syrra?! Jag kan ju inte vara den ända!


planering

igår kväll när jag inte hade så mkt och göra så gjorde jag en liten rolig planering dom närmaste 2 veckorna, och den kommer upptaderas varje gång något nytt händer ;) Skojsigt va :D?
Men ska kila iväg till skolan nu... kisses from me! ;)


trött som ett svin!

nu vill jag sova! Är skita trött och vill typ dö...okej nu överdrev jag lite men det känns som om jag kommer däcka vilken sekund som helst.
Har suttit och pluggat klart naturkunskaps läxan nu och även ätit middag, sent? I know!
Men tjänade ihop 540spänn idag på jobbet iaf och det är ju inte helt fel! Längtar tills lönen i Oktober och sen så studiebidrag i morrn :) najs!
time for bed cutiepies, puss på nosen ♥


BTW, fyller 17år om exakt 1månad idag :D Den 24e oktober, lägg det på minnet ;)


nu drar jag till jobbet..

har nu ätit, blev köttbullar och en macka xD haha, fanns ingenting hemma!
Sen ringde min chef till mig också och så pratade vi om uppsägningen och lite sånt och sen trodde jag hon sa att "vi ses ikväll och hej då" så jag sa hej då och lade på. Men tror hon sa något helt annat för när hon sa hej då så lät hon typ" eeh okej hej då". Vad pinsamt!!
Men nu ska jag iväg till jobbet och flörta med snyggingen på jobbet, haha! Lova you guys ♥


Bye! ;)


Pickaboo, I'm Home!

hej alla mina sötar läsare! Haha men hej på er :D Har precis kommit hem från skolan och tittar på TV :)
Måste äta och powernapa lite nu innan jag drar till jobbet...men vadå? Hmmm... Får springa och kolla vad som finns i kylen!



Dags för Nathalie att sova!

fick sluta 30min tidigare från jobbet idag! Skööönt, så ska nu lägga mig och sova för är fortfarande jätte trött även fast jag sov över 1timma innan jobbet...
Så sitter i soffan och har precis ätit lite och hade lite tråkigt :D 
Good night bitches and dream about this pretty face ;) ♥


Wohoo!

förlåt för dålig uppdatering men har inte haft tid/ork... men snart är jag on track igen ;) hahah!

Ne men gick förbi Sans Rival (café i jakan) där jag sökt jobb och jag fick det :D najs najs najs! Så om 2veckor, när min uppsägningstid här är klar, så börjar jag jobba där istället! Sjukt skönt, både närmre och så får jag göra någonting annat än att bara sitta här i en stol och snacka i telefon...
Men en fördel finns nu här på jobbet för det finns en snygging som sitter på glocalnet ;) Bara att köra på!
Men hör av mig när jag kommer hem sen :) Kyss på er


sjuk?

är hemma nu och ligger i soffan och kollar på idol, sen ska jag ta en skön dusch och sen sova!! Fan vad skönt det ska bli! Måste kolla om jag har feber också, för känner mig jätte frossig och fryser :(
Och nu har jag bestämt mig, i morrn åker vinterjackan på!



onödigt att jag ens behöver stanna kvar!

siter på journalistiken nu med Sara och jag är redan klar med det vi ska göra så måste sitta kvar och kolla igenom ord som vi har i läxa... hallå det kan jag göra på vägen hem?? Jag är ju ändå klar med det vi skulle göra den här lektionen...suck!
Aja, vi sitter iaf och jobbar med våra datorer som vi ska få nästa vecka :D Dom är jätte söta och små! Längtar tills vi får våra EGNA, gud vad najs det kommer bli med dom! (dom kommer nästa vecka!) Spela farmville och annat kul på tråkiga lektioner :D? Lätt!
Later babes ;) ♥

god natt!

orkar inte skriva något långt, utan jag har ont i ryggen och är pisstrött så ska gå och lägga mig nu! Svårare än så är det ju inte :D? God natt och kyssar till alla sötnosar ♥


klar!

nu har jag pluggat klart! wohoo, efter lite gnäll och skirk men nu är det över och känns bra :) Så nu väntar Svenska Hollywoodfruar i vardagsrumet! Kisses ♥

plugg -.-

har precis tagit en lång och skön dusch! Var så himla frusen och trött innan så nu är jag lite piggare. Ska lägga mig i sängen nu och plugga lite tillsammans med min vitamindryck... ush! Hatar plugg :'( fast vi har faktiskt haft det väldigt chill nu i 2an och det är jag glad över. Ne men måste sätta igång nu. Pussar ♥

 


bör han söka hjälp?

min pappa måste ha någon liten störning någonstans :P hehe, han står i köket och lagar mat och samtidigt står han och dansar och sjunger till Kung Fu Fightin låten. Hahah! Detta är lite humor, men jag är van vid detta "normala" beteende, haha men börjar snart undra om det verkligen är något fel på min papi :O
Vad tycker ni, är detta normalt? Gör era pappor något sådant? Dela med er! :D

nu var det fixat då!

har precis kommit hem från jakan för har lämnat CV till Sans Rival nu och hoppas verkligen jag får jobb där! Skulle vara så kul :D Gick även omkring och tittade på kläder. Försökte hitta den vita koftan från Gina men det fanns bara i svart och grått men hittade en liknande på HM som dessutom var billigare :D


Så såg den ut :)

Men nu ska jag lägga mig och dricka lite älskade vitamindrycker och fumla runt lite på datan, pussar ♥



Vitamindryck :D <3 Btw, kolla min naglar :'( klippte dom igår för några hade redan gått av... så nu är det dags att spara ut till nya!


tired...

har lunch nu och sitter vid datan och gör ingenting...vill hem och sova! Är jätte trött -.- men efter skolan så måste jag till jakan och kolla lite jobb! Hoppas jag får någonting roligt!
Men ska iväg på lektion nu, peace ♥

Ind.skolfoto i morrn...

ligger och kollar på TV med papsen, kollar på Kommissarien och havet. Den är faktiskt bra, men det är ett under att jag tittar på en svensk film. Jag brukar egentligen inte gilla svenska filmer men den här funkar!
Individuellt skolfoto i morrn... suck! På världens sämsta tid också, 8.00 när vi börjar 9.35. Vi fick typ världens sämsta tider för fotograferingen det här året, fuck på dom liksom!



god natt alla sötnosar :) ♥


Nathalie <3 kläder

kollade lite på kläder på nätet, inte så smart när man inte har pengar kanske men nu har jag hittat grejer jag ska köpa iaf! Give me give me give me ;)



studiebidrag!

jag vill ha pengar nu nu nu!! Vill köpa fina höstkläder, har hittat en jättefin kofta på gina som jag vill ha! Den vita som finns på bild på mitt inlägg om varför jag gillar vintern typ, skit fin ju :)
Och är ganska uttråkad också... ingen aning om vad jag ska göra, har precis laddat ner en film så kanske kollar på den? Aja får se vad skojsigt jag hittar på, kisses bitches ♥

PMS

japp, idag har jag det! Jobbigt värre, men som tur är så har papi köpt vitamin drycker och en chipspåse hjärtan chips till mig som jag ska äta lite idag. Asso det är stört hur mycket gosaker jag äter! Men vad ska jag göra? Jag är ju ingen 100kg tjej som måste tänka på vikten, så det är lugnt än så länge iaf :) Ne men seriöst, jag måste sluta, för min egen skull. Tänk om jag helt plöstligt skulle bli mega tjock...

När man har PMS det är då man vill ha en pojkvän som ligger och myser och tar hand om en, kommer in med varm choklad/te och är jätte gullig mot mig. När är det min tur att får allt det där?



dom är precis som vi!

många ungdomar försöker leva upp till stora kändisar ute i världen och vill vara precis lika vackra och perfekta som dom! Men hörrni, dom är precis som vi! Här har jag letat fram lite "med och utan smink! bilder på känidsar.


Beyoncé Knowles!


Cameron Diaz!


Britney Spears! (min idol är skit söt utan smink också!)


Lindsay Lohan!


Megan Fox!


Paris Hilton!


Pamela Andersson!


Blondinbella!


Eva Longoria!


Tyra Banks!

snart är kylan här!

snart börjar det bli höst och sen kommer vintern med kylan och snön. Men vintern har sina fördelar och vissa saker som jag älskar med vintern! Om man bortser från julafton med massvis med presenter och nyår så är de här mina favoriter som passar perfekt till vintern!
Man kan ju även sitta på ett mysig café någonstans, ligga och läsa tidningar och massvis med annat skoj!


Söndag!

Idag är jag pigg och glad! Ibland är söndagar underbara, man kan bara ligga hemma och ta det lugnt dagen innan skolan börjar! (om man inte har jobb eller läxor). Även om skolan börjar i morrn så tänk inte på det! Utan var hemma och njut istället, ligg hemma och kolla film, ta ett skönt bubbelbad, mys med din älskling, ta med dina kompisar på ett mysigt café och snacka skit eller vad som helst!
Okej det måste vara något fel på mig för vanligtvis gillar jag inte söndagar men idag känner jag totally different :D


Söndag, wohoo! 


I'm Mrs Fattie!

nu ligger mina små bebisar och sover och alla har åkt härifrån så nu är jag ensam vaken så ska ha en mysig filmkväll med mig själv :D (alla andra fyllon är ute och super ikväll men inte jag, det gjorde jag tillräckligt igår..hehe :P) Men iaf, Eftersom mamma köpte en massa gott till mig så kan jag ju inte låta det ligga och ruttna!! Haha snacka om att jag kommer typ må illa om jag äter upp allting, haha jag är nog Sveriges största tjockis just nu! :D


pics from yesterday!

jag låter bilderna tala för sig själva!





me and my hot sistah! ;) ♥


söta :)








Niklas och Moa :)


sliten

en craxy kväll igår men hade roligt! Hmm, vissa pinsamma grejer hände men det behövs inte nämnas! Så är lite sliten och lite smått bakis men ska ändå bara vara hemma och ta det lugnt! Synd bara att det är fest ikväll i viksjö bara för det... men men det kommer fler fester!
Måste ändå vara hemma för ska se till mina småsyskon nu under kvällen medans mamma, pappa och micka ska ut. Så blir ensam hemma ikväll med filmtittande och tjockis mat! Någon som vill joina mig på en mysig filmkväll :D? Och några filmtips kanske? ♥



Min älskade mami har köpt gosaker till mig :)!


Mobilblogg bitch! Fest för fan!

Röj här som fan! Hoppas ni andra har det lika kul och onyktert som jag och mina älsklingar har! Love you guys! <3

nu drar vi och öser!

jepp,ska till bussen om typ 30min så skriver nu för hinner inte sen :P men ni får ha det så jätte trevligt ikväll för det kommer definitivt vi att ha :D:D! Party al night long hotties ♥


lokalfest tonight!

jag och Moa har precis kommit hem till min papi och ska nu börja fixa oss inför kvällen! Blir lokalfest i Ösmo ikväll med en massa roligt folk :D Sover troligen hemma hos Moa. Blir en galen kväll med en massa fyllebilder som kommer i morrn också :D haha! (hoppas att jag inte får äckliga skavsår som förra lokalfesten) Ne men nu har jag andra saker för mig så skrivet förhoppningsvis innan vi börjar röra på oss! Love ♥


Osminkad men söt ändå :D


måste se!

nu är det dags för lilla sötnosen att gå och lägga sig :) är jätte trött och har jobbat idag (gick bra idag faktiskt, fick ihop 500spänn!). Så behöver sova och ladda upp inför i morrn då det blir partaj :D! Och måste upp och se vakna med The Voice i morrn klockan 07.15 då Kissie ska vara med, måste ju se det! haha, så kom ihåg det ni som vill se hur hon är live! 07.15 kanaö 5!
Men god natt och sov så gott, puss på rumpan :D ♥

igår var det 5månader!

ah precis, igår (den 16e september) så var det 5månader kvar till Thailand :D Can't waiit for it! Ska bli så sjukt kul! Ska ha jätte roligt även fast du Jonte dissar mig ;D bajs på dej. Ne men längtar verkligen och blir första gången jag åker till Thailand :D:D:D



där på stranden kommer jag ligga om ca 5månader (Karon Beach) :D I know you guys are jealous ;)


tävling!

hehe okej, jag gillar tävlingar och så tycker jag Paow verkar en gullig tjej så nu är det så att jag är med i http://paow.se tävling, gå med i tävlingen du med! Där du kan vinna en mjukisdress! Jag hoppas självklart att jag vinner! Men vi får se! *håller tummarna*

Ska röra mig mot jobbet nu babes, pussar ♥

såg detta nyss!?



Okej, är det bara jag eller någon annan som tycker det här är extremt omoget? (jag gissar på att båda kommentarerna kommer från samma dumma idiot! haha!) Men men vad ska man göra? kommer alltid finnas sånna här patetiska människor i världen :)

Svar på första kommentaren:
okej, porrmodell? Då undrar jag vart fan du fått det ifrån :O?? Och jag vill verkligen inte vara en porrmodel! Jag vill vara mig själv och leva livet så låt mig göra det då! Jag behöver inte dina kommentarer för jag tar inte åt mig, jag bara garvar åt sånna som du! 
Hahaha detta måste ju vara ett stort skämt eller så har hon precis skämt ut sig totalt!
Svar på andra kommentaren: ne men herregud? Jag tror jag är Nathalie Holmberg, vem annars skulle jag vara?? Jag är ganska säker på att jag är Nathalie Holmberg iaf! Så då har vi löst det problemet iaf.
Jag bryr mig inte om jag är "B" eller inte, det är min blogg och jag skriver inte för att bli känd! Jag skriver bloggen för min egen skull för jag tycker det är kul för mig. Och jag tror vad jag vill om att du bara "hoppade in" i min blogg.
Haha jag skulle lätt vilja vara Kenza! Hon är ju sjukt snygg hallå?! Men Kissie, nee där går gränsen va fan! Ush ush ush säger jag bara. Haha vart har du fått det ifrån att jag vill vara KISSIE av alla andra snyggingar och kändisar som finns i världen?


Så, och nästa gång ni vill något så snälla var inte anonyma :) Grow up suckers! ♥

jag är inte normal1

hemma hos papsen nu och läser lite bloggar :) love it! Det är typ en av mina sysslor på internet! Ska ner till Sibylla snart och köpa middag för ska ju jobba ikväll. Idag SKA jag jobba 17-21, inga undantag Nathalie!! Och taggad ska du vara också, okej? - "Jaajaja "mamma!"
Hahah vaa? Nee jag är inte helt normal! Detta är då beviset på det :D Ne men ska kila ner till Sibylla nu iaf! Kisses sexiiie ;) ♥ 

det går inte längre!

nu måste jag lägga mig innan jag seriöst DÖR! haha nee det kanske jag inte gör.. eller?.. Ne men ska lägga mig i sängen och DÄCKA :D! Love my bed! Det säger jag bara, ni önskar ni också kunde sova i den men det är liksom VIP plats :D! God natt ♥

sjukt lågt Kanye!

jag vet att dom flesta har säkert redan sett den här videon (har sett den 100gånger men tror inte det är sant så måste kolla på den igen) men tycker det är så elakt!! Fy fan Kanye West. Taylor Swift är ju fan bara 19år och hur duktig som helst och det här är typ hennes första pris, låt henne få vara glad över det! Sjukt beteende, det där var riktigt lågt! Ni som inte sett måste kolla!


ont i huvudet

jobbade bara 2timmar idag för det gick skit dåligt och för att jag hade ont i huvudet så drog hem... och jag har tröttnat som fan på jobbet! Nen det är ju hela 2veckors uppsägnings tid också, bajs! Förstår inte varför det går så dåligt nu!
Hade som sagt skolfot idag, med 4 timmars mellanrum. Men nu ska ni få höra något kul! Vi är 20st i klassen, gissa hur många som kom på fotot?? 8st! Va fan? Aja alla blev iaf skitsnygga ( of course, SP08f liksom!). Sen så fixade vi ju oss lite hos Sara på håltimmen också, så det blev lite bilder!



blev kär i Saras hund :)<3



Moa och Gismo :D (lite osäker på stavningen xD)


Jag och sötnosen!


skolfoto idag!

hade ingen geografi som vi trodde vi skulle ha så sitter nu i våran gamla saknade hemvist och spelar farmville! Hahah. Skolfotografering idag också.. hm hoppas att det blir bra iaf! Fick inte direkt någon skönhetssömn eftersom sov bara 5timmar "/ Men tar igen allting ikväll eller något :P
Ne juste fan, jag jobbar ju så kommer ju inte tidigast hem fören 22... illa.
Ne men vi slutar ju 11.30 idag och skolfotograferingen är 15.30, suck! Så jag och Moa ska först till centrum och kanske äta något och sen drar vi hem till Sara och gör oss snygga! Pussar ♥

hihihi?

ville bara egentligen säga god natt till er allihopa :) hihi, visst är jag sööt och snäll huh? Haha men god natt iaf och sov så gott! *hade ingenting bättre för mig xD*




The Girls Next Door

är nu paus i filmen the Girls Next Door, riktigt rolig faktiskt! Sitter och myser i soffan med mamsen också :)!
Åkte även en sväng och mötte Cissi och Sanna för skulle bla lämna en vattenflaska till Cissi, haha :P! Ne men skriver troligen inte mer idag men vi hörs i morrn! Skolfoto i morrn... så behöver verkligen min skönhets sömn nu så det blir bra i morrn :D hahah! God natt people ♥



tv kväll? :)

Hej eran favorit tjej är här!! Är ganska uttråkad just nu och vet inte vad jag ska göra, eller hmmm, vänta! Idol börjar ju nu, det ska jag se! Sen klockan 21 är det kändisdjungeln (har inte sett det än men har hört att det är bra) och Girl next door, undra vilken man väljer?

 


Titta vad jag kan göra! Coolt va? Nee jag vet...haha!



mitt nagellack har nog snart gjort sitt jobb på mina fina naglar.. "/ måla om dom i morrn :D?!


london i april !?

vi i klassen har pratat en hel del om att göra grejer tillsamman, och mycket har vi gjort också. Älskar klassen! Och nu har vi kommit på att vi funderar på att dra till London i april :D Fatta vad häftigt! Har aldrig varit där så skulle liksom vara skit kul, speciellt att åka iväg med hela klassen! För våran klass så skulle nog höjdpunkterna på resan vara shoppingen, festandet och maten! Hahahah, stämmer nog ganska bra på min klass :P Har ni något som stämmer in på era klasser, något som är TYPISKT eran klass? Tell me :D!




journalistik

valde att stanna kvar på journalistiken, så slutar om 1½ timme, yey!... not! Ne men whatever, har ändå rast nu och Sara går ju i min grupp nu också så har någon att gå med! Skriver när jag kommer hem babes ;) love ya! ♥

sängdags för Nathalie!

okej, dags för mig att sova. Är nu skit trött så passar på nu innan jag blir pigg igen. Vi hörs i morrn people, pussar och kramar från mig :)!
P.S hoppas ni gillar min nya header :)?


nu får alla vara tysta så jag kan sova :)! eller okej, jag är den enda som är vaken i det här huset iaf... :P


önskemål!

okej! Ligger och smsar med Råttan (tobbe) och han undrade lite om vad jag skrev i bloggen och så. Sen så fick jag ett önskemål från honom och jag håller ju det jag lovar :D (oftast) Så:

Hahah nu tror han att han kommer blir kändis, men Råttan min blogg är inte alls så stor! Så tror tyvärr inte du blir kändis än... :P Men kanske i framtiden? hihih :) ♥


uttråkad

okej, jag börjar inte fören 12.20 i morrn :D! Men har ingen aning om vad jag ska göra, var as trött vid 10 men nu är jag typ övertrött så vill inte sova. *Jäkla paj som gav mig sockerkick* Ah så funderar på vad som ska hända nu då, funderar på att fixa till en grej på min header som jag bestämt ska fixas! Ni har ju säkert sätt att jag har en ny som jag är jätte stolt över :) hihi. kyss på kinden ♥


bara för att AIK är bättre!

okej, Micke (min styvpappa) kollade precis resultaten i fotbollen! Och jag blev nämligen jätte glad, FÖR AIK LIGGER 1A ( ja, jag gillar sport! Ovanlig för att vara tjej, I know!). Haha men det som är roligast är ju liksom, vad har hänt med Djurgården och Hammarby!? Jaa, hmmm...har ingetnting att säga till de lite sämre lagen...



duktiga jag!

japp, jag är duktig! Har nämligen bakat paj, helt själv! Blev blåbär och hallon paj, sjukt gott. Ska bara fixa vanilj vispen sen så är det klart! Mammas recept på paj är det godaste, EVER! Den som tror sig kan göra godare paj än min mammas, då blire upp till bevis! Sen så har jag ju även tagit hand om mina bebisar idag, jag älskar verkligen mina söta tjejer :) Time for vaniljvisp, skriver senare mina fans! Haha okej det där var ju inte ens kul Nathalie...!


min goda paj! Erkänn att ni blir sugna ;) Synd, för ni får inget :D hihihoho!


bäst på att baka? :D


är det verkligen nödvändigt?

okej, det har länge snackats om åldergräns på energidrycker, t.ex 18års gräns och det tycker jag bara är stört. Och nu från och med i morrn så införs 15års gräns på pressbyrån och Seven Eleven för energidrycker. Okej det kanske är bra för dom som verkligen knarkar energidrycker men dom, som t.ex jag som dricker det väldigt sällan och oftast tar en bara för det är gott, är det verkligen nödvändigt?
Och dom flesta som dricker energidrycker är väll minst 15år? Dricker ens så många under 15år energidrycker?  Så varför ens sätta en åldersgräns? I sånna fall om dom ska sätta en åldersgräns så kan dom lika gärna sätta den på 18år?  Haha för då kan inte min syrra som är 16år köpa det för hon blir ju knasig av red bull! hahah, ändra till 18 nu! haha nee men det är lite löjligt tycker jag!


vill ha pengar!

slutade 1timme tidigare från skolan idag så jag och Moa passade på att göra lite saker, bland annat kolla kläder! Vilket inte är bra att göra när man inte har pengar för då blir man bara deprimerad, haha men whatever!
Jag och Moa hittade jatte fina päls jackor som vi ska köpa när pengarna kommer (men mamma betalar troligtvis den!). Den kostade 900spänn så hoppas att jag inte behöver betala den :P hihi. Nee men hittade även en skit fin kofta från H&M och en halsduk på Gina :)




Vi är så sjukt snygga i dom jackorna,grr! och sköna är dom!




okej, bortse från att jag ser....mongo ut!


Yeah, bring it bitch :D <3





I'm the cutest!



Haha okej lite väl många bilder kanske men så går det när jag och Moa är i farten och ska posa framför kameran i våra framtida snygga pälsjackor! Nya trenden i höst kanske? Vi var då först med det, haha ;D


barnvakt

sitter nu i soffan med mina söta systrar och är barnvakt. Vi sitter tillsammans och kollar på barnen i bullerbyn, gud vad länge sen det var! haha :D Måste snart plugga vidare också... suck! Puss på er ♥





handlat!

handlat med syrran nu på handlar'n, blev blåbär och hallon också för vi ska baka paj sen :D en liten videoblogg blev det också :D That's the real me!


bombnedslag?!

har pluggat en del Europa grej nu och kan det mesta :) Men måste tyvär plugga vidar *bajs*. Men kom även precis att tänka på hur "välstädat" mitt rum är, jag förstår varför mamma klagat lite på mig dom senaste dagarna. Jag förstår inte hur det kan ha hamnat så mycket grejer i mitt rum, har inte tänkt på det fören nu :P Så städning ser jag fram emot ikväll...




okej, bara sängen ser ut så här...


Välkommen till Nathalies katastrofala rum!


hahahahah!

helt jävla klockren :D! Kollar även på IDOL repriserna nu på TV4, vissa är ju så roliga! Men dom här är ju helt klart bäst, ni är mina idoler!


tävlingar!

är nu både med i Paows tävling om Vitamin Wells och Amirs tävling nu om ett presentkort för 500:-
Hoppas verkligen jag vinner något av dom för har alltid otur i spel :'( (och i kärlek!!) kan det bli sämre xD? hahah, ne men dags att äta frukost nu. Later babes ♥


god morgon!

är nu uppe och har lagt mig och spelar farmville, hahah fy fan vad kul det är! Är på level 20 nu btw! Haha nee men nog om det, måste ta och äta frukost nu sen blir det en skön dusch.
Idag så händer troligen det inte så mycket, ska bara vara hemma och plugga. Pussar ♥


film/sova?

ska lägga mig i soffan nu och kolla på film med mamma, syrran och styvpappa. Men känner på mig att jag kommer somna ganska snart, så lär nog bli 5minuter filmtittande? Aja, drar inte till jobbet i morrn för måste plugga en massa, Skönt att vara hemma :P Sen på onsdag så ska jag be om uppsägningslapp, haha! Good night everybody ♥

hemma från Grönan!

hade jätte trevligt på Grönan idag med syrran :) (även fast hon inte vågade åka Extreme, frittfall eller Insane, hihih). Men tyvär åkte jag inte heller Insane för kändes inte så kul att stå i kön i 45min väntetid helt själv. Så struntade i det. Och vann inge choklad heller :( Men men, nu kommer bilder. Pussar









Söta syrran :) <3




Janet uppträdde på Grönan :D!













lite pics från igår!

bilder från igår bitches :D!



Cissi alltid lika tråkig och inte vill vara med på bild :P Men älskar henne ändå :D!




yeaah!


people :)




Johanna och jag :)


Agnes och Bella :)!


hahah the älgen style ;D


Omar efter en pungspark från Ralle, inte snällt! :P


grönan nästa!

drar iväg nu till Grönan med syrran! :D Skriver när jag kommer hem. Kyss på kinden ♥

va fan hände?

det började med en trevlig kväll hos Nastasias tjejkompis med lite chillkrök och så, sen så drog vi till hässelby för skulle på fest med Omar och Ralle, men kvällen slutade i total katastrof med tårar, blod, polisen och vettefan!! Helt jävla kaos! Aldrig mer Hässelby säger jag bara. Hoppas ni andra hade en bättre kväll än vad jag hade! Bilder kommer i morrn, orkar inte lägga upp det ikväll. Peace

fest på Värmdö ikväll?

har för en stund sen kommit hem från Liljeholmen med Cissi. Vi träffade Berka och så har vi nu lite dricka inför ikväll då det blir partay! Troligen så drar vi till Värmdö men är inte säkert än, får helt enkelt se vad kvällen har och bjuda på!
Men ska käka middag nu, fläskfilégryta (min favorit, tack mami ♥) Skriver sen bitches!


Cissi älskling :)


That's me!



våran sena lunch ädge rum här :D!


Vad roligt!

jag tyckte väll jag hade sett den bilden bara för någon dag sen och det är ju Elin :D! Såg ju den bilden senast igår kom jag på! Hon jobbar på mitt jobb och är modell (skit fina bilder har hon på sin facebook)! Gud vad roligt! Hon är med på Kenzas blogg!







jag älskar Elins bilder! Så himla fina! Var tvungen att sno 1 från facebook så hoppas det inte gör något. Vill fan också göra sånna fina modellbilder! Jag får väll leta efter någon som bra och kolla hemsidor som du tipsade mig om :P


Låååång sovmorgon i morrn!

Äntligen hemma från jobbet :) gick helt okej idag på jobbet men inte det bästa som kan gå, men fick ihop 450 spänn iaf och det är alltid extra shoppingpengar!
Har bara 1lektion i morgon, naturkunskap och vi är bara halv klassen. Börjar klockan 1 och slutar tjugo i 2 så det är inte så farligt! Ska sen till Liljeholmen efter skolan med Cissi och träffa Berka. Sen blire party i morrn kväll :D!
Men måste nu äta middag, detta bestod min middag av som jag åt halv 4:



våran micro fungerar inte så fick värma min Billys pan pizza i ugnen och den blev lite bränd.. xD



nu sitter jag här som en liten mupp, trött, hungrig och vill kolla i STS katalogen som jag fortfarande inte hunnit med!


snart middag

kom hem för 30min sen efter att tåget var en kvart försent... illa! Men nu är jag iaf hemma igen och ska snart äta middag (blir min middag eftersom jag ska iväg till jobbet). Idag känner jag mig taggad eftersom jag bara jobbade 2timmar igår, så nu jävlar idag ska vi tjäna pengar! Wohoo! Även fast jag är trött, som vanligt, så har jag bestämt mig att det ska gå bra. Och hoppas bara det inte bara är jag som jobbar ikväll!

hur f*n kan jag vara så trött?

okej, detta är skumt! Jag gick och la mig 8 igår kväll, så sov typ 10timmar, sov ca 1timme efter skolan/innan jobbet och är redan skit trött. Blev trött redan vid halv 8. Whatever, ska lägga mig och sova nu iaf.
Men måste bara berätta 1grej. Jobbad bara 17-19 idag :D Najs! För det var bara jag och Stina som jobbad idag till 21 men Stina skulle hem redan klockan 7 så jag skulle vara den enda kvar somm jobbade och väntetiden på samtalen var 8min minst! Så fick gå hem, wohoo! Men ska sova nu, sleep tight hunies ♥

time for work!

har precis vaknat från min powernap och hunnit äta lite nudlar, fast vara egentligen inte så jätte hungrig. Så en Billys panpizza följer med mig till jobbet också! Sköönt det var med powernap, nu kommer jag klara av jobbet känner jag! Nathalie kommer make some money today :D! Slutar 21.00, hemma ca 22.00 - Later bitches ♥


hemma, powernap?

har precis kommit hem från skolan och ska åka iväg till jobbet om 3timmer. Är skit trött (även fast jag gick och lade mig 8igår kväll) så ska nog powernapa lite nu innan jobbet så jag säljer bra idag! Hoppas på att tjäna minst 700idag iaf :D!

älskar varm choklad i skolan!


jag och Sara :) jag ser ju typ jätte liten ut :O


ångest, börjar halv 11

åkte till skolan i morse för trodde vi hade språk! Jag visste om igår att det var inställt men glömde helt bort det i morse så åkte till skolan så jag var här 8. Sen så kom jag på att spanskan och Geografin var inställda...fan vad fail! Så sitter nu med Sara i skolan (som var lika glömsk som mig, hehe) och spelar farmville :D haha ovanligt? Naee. Sitter iaf och dricker varmchoklad som jag tröstdricker. Skriver senare, Ciao ♥

god natt bitches!

nu går det verkligen inte att vara vaken längre, mina ögon typ stänger sig av sig själv och känner mig död i kroppen. Så blir ett glas Oboy och sen dags att sova! Måste ju vara pigg inför skola och jobbet i morrn, me love getting some money! Hoppas det går bra på jobbet i morrn iaf, behöver shoppingpengar nu så jag kan shoppa fina höstkläder, speciellt koftor som jag blivit KÄR i nu på sistone! ;)


trötter nr.1!


gymma

dom har öpnat ett nytt gym i Skälby nära och bra till där jag bor! Funderar på att kanske börja gymma där men det är ju så dyrt. Men det största problemet är hur jag ska ha tid till det. Går ju i skolan måndag-fredag, jobbar söndag,onsdag och torsdag och sen fredag och lördag är mina egna dagar= festar :D kanske gymma efter skolan och innan jag börjar jobba på onsdagar och torsdagar? Har ju några timmar på mig då, Det skulle nog kunna gå!


Var inne på deras hemsida och dom verkar vara duktiga och ett bra gym! Så definitivt värt att fundera på!


sova snart?

har precis käkat middag och duschat! Så nu är jag redo för sängen och filmmys! Är så sjukt trött så kommer toligen somna innan 9 om jag känner mig själv rätt. Har även fått den NYASTE STS katalogen så ska kolla igenom den idag också, väntar ny bara på EF katalogen. För jag och Moa ska ju förhoppningsvis på språkresa sommaren 10! Vad konstigt det känns att säga sommaren 10... hahah, farut har det ju varit liksom 08, 09. Aja whatever.


torkar håret


Skriver sen sexiiies :D ♥


school...

har just nu håltimme (för andra gången idag) och sitter inne vid facebook och kollar runt. Första lektionen med Individuella val idag, börjar om 35min. Jag och Moa har journalistik och hoppas det blir kul! Idag ska jag bara ta det lungt och ska sova innan klockan 9! Sov 5timmar inatt för provet vi ska ha i geofrafi hade vi idag och jag trodde det var på tosdag så satt uppe sent och gick upp 5 på morgonen för att plugga.. Men det gick inte så bra så ska jag göra om det nästa vecka. Skriver när jag kommer hem, later babes ♥

vill sova!

sitter fortfarande och pluggar lite, tråkigt är det men det är ganska lätt och har lätt inlärningsförmåga vilket gör att jag inte behöver sitta så länge. Okej, jag har varit inne på facebook och så en del mellan pluggandet så det går segt. Men ska skärpa mig! Vill verkligen sova nu så pluggar nog mer i morrn! Så god natt bloggen och ni som läser min blogg!♥


så här blev mina naglar, ljus rosa och söta!

'
haha syrran tyckte bilden såg cool ut så varför inte ;) hehehe


BTW, är det bara min hotmail som ser ut så här?! Hade 2sidor fulla med facebook skit sen igår kväll vid 23!


pluggar

sitter just nu och pluggar Europas länder och städer som vi ska ha prov på torsdag. Har fortfarande inte hunnit måla mina naglar en 2a gång.. så får skynda på. Väntar bara på SEG MOA att hon ska bli klar med sin bokning med kryssning eftersom det jag ska fråga henne om tar ju inte alls 1min...

vanliga VS redigerade?

sitter här och väntar på att mina naglar ska torka så jag kan måla dom en gång till, färgen var lite ljus så det behövs ett till lager. Så under tiden så kom jag på en V.S grej!


kissies "fina och smala" redigerade ben


 


mina normala ben, NO redigering


Vad tycker ni är snyggast? It's upp to you! (försökte få bilderna se ungefär likadana ut hahah)


måla naglarna

har precis sett klart på Yes Man och ätit lite glass! Filmen var skit rolig ju, hahah! Låg och garva för mig själv och kände mig som en idiot men det gör inget! Ska nu måla naglarna, den här gången i rosa färg. Har ju så långa naglar nu så måste göra något med dom, dom ser ju så tråååkiga ut. Men har besluts ångest...


vilken färg? för mig lutar det för nr.3...


inte min dag

dagen börjar med att min klocka inte ringer så vaknade för ca 1timme sen, så bestämmer jag mig för att komma till skolan lagom till Engelskan som börjar 11.45 tror ni inte att jag inte hittar min hemmanyckel så kan ju inte gå utan att låsa huset?! Inte min dag, så nu ligger jag här hemma i sängen helt ensam i huset.. vad ska man göra?


sitta vid datorn?


äta godsaker?


kolla på film?


sova?


prata i telefonen och samtidigt leka Kissie? hahah var bara tvungen!!


skola i morrn..

för min del är det dags att sova nu, trött som ett djur och det är skola i morrn! Suck. Skolan har precis börjat och börjar redan längta till höstlovet! Då kommer det ju btw hända mycket grejer! Men mer om det när det börjar närma sig, hehe! Men ska lägga mig i sängen nu och sova, orkar inte somna till en movie. Good night hotties ♥


jag är en söt mupp! :D


fördomar mot utländska?

jag tänkte på en grej idag när jag satt på jobbet. Det jobbar en del utländska ungdomar där jag jobbar och då har jag tänkt på att nästan ALLTID när dom har namn som inte är svenska så har dom ett "alias" som dom använder i samtalen. T.ex om någon skulle heta Muhammed *någonting* så säger dom i samtalen ex Erik Larsson bara för det låter svenskt. Vissa pratar ju så man har på deras "dialekt/tal" att dom är utländska så även här så verklien talar dom som en riktig svensk. Det här som jag ger exempel på är helt frivilliga på mitt jobb, jag får också ändra "alias" om jag vill det men känner inte att jag behöver. Men tycker det är så tråkigt att utländska känner att dom måste ändra sina namn till svenska för att lyckas sälja mer?! Det är ju vara stört, har svenska folket fördomar mot utländska säljare i världen över? Att man har fått en intryck av att det dom säljer alltid är något lurt bakom och att man inte kan lite på dom? 


                                                                               Ex:


(rihanna är ju snygg och utländsk så tog bilden på henne som exempel)


byta jobb?

Första dagen på jobbet (eller inte direkt första eftersom sommarjobbade ju här förut) men första "riktiga" dagen.  Funderar på att byta jobb, har ju redan tröttnat, att sitta i en stol framför en data flera timmar om dagen och prata i telefon och övertyga folk känns inte min grej. Jag vill röra på mig och träffa folk! så har funderat på att byta jobb till Sans Rival (café som jag tidigare praktiserat på) för tyckte det verkligen var skit kul! Och det ligger ju nära mig så det är bra! Så ska på onsdag efter skolan nog gå dit och kolla om dom behöver extra personal, hoppas!



bara ta det lungt ikväll

kom hem för 1timme sen och har ätit pannkakor till middag och även åkte förbi mamma en snabbis för att hämta lite grejer, ska måla mina naglar idag hade jag tänkt! Men ska snart hoppa in i en dusch, ta det lungt och kolla på en film. Är trött och sliten, redan efter första dagen!! Illa...(men blev ändå 800kr rikare idag!)

Nathalie at work!


jag är glömsk!

sitter nu på jobbet och har lunch, men det komiska i det hela är att jag glömt lunch och har inga pengar med mig så kan inte äta lunch på grillen nedanför heller!!! Få ångest och jag är skit hungrig, åt en fralla för typ 1timme sen men det räcker ju inte för mig, så måste klara mig till klockan 6 då jag slutar, men kommer inte hem fören 7typ....skit!!

jobbet

har precis fixat mig klart och ska snart gå till bussen för ska iväg till jobbet. Skriver när jag kommer hem, Ciao ♥


allt från Gina
pumps - skopunkten


trötter!

är skit trött och ska nog lägga mig och sova nu! Måste upp 9 i morrn för ska till jobbet... men vill man ha extra shoppingpengar så är det värt det ;)
Juste glömde ju berätta också att jag lämnade min älskling Minella på kalas idag! Hon var sååå sööt, titta själv! Hon är världens sötaste tjej!



♥älskar dej syster! ♥

 


god natt!


facebook fucked up?

är det bara min facebook som ser fucked up ut eller håller dom på att ändra sidan? Sidan ser typ utdragen ut och vissa saker som t.ex. Mina nya meddelanden och sånt syns inte... illa!

hemmakväll

har precis tagit en liten powenap för fick bara sova i 4timmar inatt av någon konstig anledning! Kan ju ha varit så att emelie och Omar började pratat och garva klockan 9 på morgonen så resten av oss vaknar? Haha men men.
 
Ikväll bli bara en myskväll med papsen, han har köpt chips och cola och så ska vi kolla på en verklighetsbaserad skräckis! Skulle gärna velat vara hemma hos Angie ikväll med resten av klassen men orkade verkligen inte och så börjar jag jobba i morrn! Japp, ska börjar extra jobba på ProVoice där jag sommarjobbade för att tjäna lite extra pengar! Men ska hoppa in i en dusch nu, kanske skriver senare om jag orkar. Kyssar ♥

vilken kväll!

hade en riktigt trevlig kväll igår och hade sjukt trevligt! Vi var på en fest i spånga där det var så sjukt jävla mycket folk, det gick inte att gå någonstans typ! Men iaf, vi chillade där och drack lire och så, sen när vi väl började ha kul så blir alla utslängda för tjejen som hade festen hade tydligen deckat i sin säng flera timmar tidigare, inte smidigt! Så det var ju FAIL att dra... men vi hade kul ändå! Drog först till barkarby och sen drog vi in till stan och gick omkring där, och MASSA bilder blev det också :D!





ser ju störd ut på bilden haha, men så här såg jag ut igår :) har min svarta klänning med lila paljetter vid brösten på mig under koftan :)


jag och min älskling <3




Jonte och Sara :)


hahah yeaah Omar =)


in the city!


hello beautiful!




Omar vill visa att han är stark?? hahaha ;D


WTF!?!? hahaha Sara ser typ livsrädd ut?


gamla stan


Omar och Jonte :)


People ;)


Onyktra och har allmänt kul!


Jonte är kär i en vadå?! :O


donken time at slussen = fyllekäk






emelie sötnos :) <3


det är INTE jag som spelar farmville!!


Sara är du onykter? :P


varför luktar Sara på min fot :O?


filmmys när det regnar

det spöregnar här nu och det är mörkt ute + att jag är trött så vad passar bättre än filmmys?! Ska kolla klart på Män som hatar kvinnor och med mig i sängen har jag hjärtanchips, Ben&Jerrys glass och vitamindryck! Ska troligen sova sen så god natt beautiful! ♥


Me like Ben&Jerrys!


partey i morrn!

i morrn drar jag på fest (ovanligt? nee!) ska bli skit kul eftersom Moa älsklingen, johanna, jonte och sara från klassen hänger med också ;) partey in da house! Och drickan är checkad! Och dessa godingar följer med mig ut i morrn!


Xider cactus lime. my favorite!<3



måste ju ha med mig lite öl också :D!


hemma!

nu är jag hemma och myser i min säng och ska snart lägga mig och kolla klart på Män som hatar kvinnor som jag och Moa aldrig såg klart igår (vi somnade kvart i 10)!
Skolan var ganska skön idag, slutar varje torsdag 12.45 så det överlever man! :D På våran svenska lektion så fick vi se på våra nya datorer som vi ska få av skolan! Japp you hear me, vi ska få egna bärbara datorer av skolan, Mac datorer värde xa 15,000kr. Yeaah! Anledningen till att vi ska få dom är troligen för vi fick flytta ner till anexet men är inte säker, men bara jag får en snygg data så är jag nöjd. Så nu kommer jag ha 2st bärbara datorer, den jag har nu och den här:

Den år ju såå fin! ( Tangenterna kommer också vara vita på våra datorer)



I know you want me, you know i want chaa!


är med min baby!

logger just nu i sängen och myser lite med tidningar och så. Moa sitter och snackar i telefonen med Sebbe så jag passar på att blogga lite. Jag och Moa har köpt Ben&Jerrys glass, cola och chips tills ikväll eftersom vi firar 1vecka som rökfria idag :D!
Har även tagit en sväng förbi stan idag med Moa, Jonte och Sara, ovanligt? Neej, haha! Nu på sista tiden så har vi fyra börjat åka in till stan mycket, det gör inte mig något. Det är alltid roligt! Sen på fredag så ska alla vi festa också ihop, wohoo!
Men ska försöka få Moa att sluta prata med Sebbe nu så vi kan kolla på män som hatar kvinnor som jag laddat ner, pussar ♥



Jonte hjälper Moa att sminka sig xD hahah!



Min älskling :D!



Haha det gäller att bjuda på sig själv eller hur?! Det verkar vara lite av det temat den här veckan ;)



Min gulliga mamma kom in med det här till mig och Moa, älskar min mamiii!


soovaa!

har precist ätit äppelpaj ( som jag har bakat!!) och myst med mamma lite i soffan och kollat på TV, ska nu lägga mig i sängen och sova för har ställt klockan inför skolan i morrn för att se om jag klarar av att gå till skolan.. Jag hoppas det för slutar ju ändå 12.45 i morrn och Moa ska sova hos mig :D! Men hoppas verkligen jag mår bättre i morrn, god natt ♥


dom stora bloggarna

Så här tycker jag om dom "stora bloggarna", och med de så menar jag självklart dessa:



 Amir - Gaybloggen

Jag tycker att Amir verkar vara en störtskön kille med humor! Amir/Gaybloggen är en av mina favoritbloggar. Jag har dock hört att Amir tydligen inte är så snäll och skön som han verkar på bloggen, att han är jättedryg och otrevlig, men jag har ju själv aldrig träffat honom så jag vet ju inte.  

 Paulina - Paow

Paow verkar verkligen vara en jättegullig tjej som vet vad hon vill i livet. Hon verkar inte heller vara någon tjej som tror hon är störst, bäst och vackrast. Självklart så blir man säkert lite"kaxigare" när man vet att man är så pass känd men jag tror att hon säkert är ur gullig och har ett mänskligt hjärta!

 Isabella - Blondinbella

Blondinbella verkar också vara en skitgullig tjej och är nog den som fortfarande beter sig normalt även fast hon är känd. Hon verkar vara en vanlig 19årig tjej som fortfarande kan vara en "19årig tjej" om man säger så, haha. Det gillar jag, men enda nackdelen är att nu på sista tiden tycker jag att hon har börjat bete sig äldre än 19år, man kan nästan tro att man läser en 25-30årings blogg. Hoppas det bara är ett stadie som hon är i nu!

 Kenza

Måste bara säga en grej, jag tycker Kenza är skitsnygg! Hon är också ung och en cool tjej! Gillar verkligen Kenza men anledningen till varför hon ligger på 4e plats är för att jag oftast inte läser hennes inlägg utan bara kollar på hennes bilder. Antingen är det för att det hon skriver inte intresserar mig och jag bara vill se snygga bilder på Kenza :D?

Dessie - Desiree

Den första av storbloggarna som jag inte gillar! Ush, hon är typ 15år och är en mini Kissie. Dessie hon är verkligen en sådan som tror hon är störst, bäst och vackrast men det är du verkligen inte! Du är 15år och en wannabe Kissie, och det är ingen bra sak! Hoppas att hon är snäll och en gullig flicka mot sina vänner iaf, för det verkar hon inte vara om man följer hennes blogg.


 Kissie - Alexandra


Patetisk, patetisk och patetisk!!!!! Vart ska man börjar?! Hon tror hon äger världen och är bättre än alla andra, men det är hon verkligen inte! Plastikoperationer, redigerar sina bilder för att se smalare ut, förstorar läpparna, använder alldeles för mycket smink, ljuger om saker och ting och beter sig som en 15åring! Kissie, hur gammal är hon, typ 18 tror jag men kolla på flickan. 
Kissie är ju en känd bloggare med många tusen besäkare varje dag men jag själv tror att typ 95% av dom som läser hennes blogg, läser den bara för att hon är ju så patetisk! Och resten av dom 5% är hennes "riktiga fans", och jag tillhör definitivt inte dom där ynkla 5%!
Tycker det är synd om henne hur hon visar upp sig själv och framställer sig självi bloggen, men det kanske inte är så konstigt med tanke på hennes förflutna? Under hela hennes skoltid var hon den ensamma och mobbade flickan, ingen såg henne eller lade märke till henne. Hon låste in sig på toaletten för att slippa sen klasskompisarna, men sen när hon börjde gymnasiet så ville hon synas, men snälla vem väljer att synas så här!?!? Aja hoppas Kissie snart inser vad hon håller på med!


aaw, det var tider de!

Emelie har precis suttit och skickat över en massa gamla bilder till mig från 7an eller 8an tror jag det är! Vad liten man var då, hehe sötnosar!






















mår piss

jag mår inte bra, ont i halsen som en gris och ligger fortfarande i sängen och gör ingenting typ. Eller jo faktiskt, jag har precis kollat klart på en film som heter "Frozen River". Den var helt okej men inte en av dom bästa filmerna faktiskt, men den fungerar att kolla på när man är sjuk.
Gick upp ur sängen nyss för att kolla om jag hittade något intressant i huset och då hittar jag tidningar som mamma köpt och sen så kom jag på att jag har ju kexchoklad också som jag köpte av Moa igår, wohoo! Så nu kan jag underhålla mig en stund innan familjen kommer hem xD Pussaar


Har fått STS Språkresor i posten och måste ju kolla i den för vill åka till Malta nästa sommar! Och eftersom jag slutat röka så skulle jag få det :D


sjukling hära

blev så att jag stannade hemma idag för jag mår piss! Har jätte ont i halsen så ligger och myser hemma i sängen, jag är ensam hemma också så mamma kan inte komma med te till mig så måste snart upp och fixa frukost. Hatar att ha ont i halsen! Men nu ska jag inte klaga, får ju ligga hemma och mysa, kolla film och bara tänka på mig själv hela dagen, hihi :) så puss på er ♥

Talar ut om kärlek!

okej, nu är det så hära. Jag är singel och visst så vill jag ha ett förhållande med en underbar pojkvän. Vem vill inte ha det? Har varit singel ett bra tag nu och behöver någon. Känslan är ju så himla underbar, ibland tror jag faktiskt att jag är kär i kärleken och ibland inte. Aja, men nu har jag f*an imej slutat leta, nu får fan Mr Dreamy dyka om när han känner för det! Och nu lämnar jag seriöst alla förflutna killar bakom mig (speciellt en viss person som jag insett ganska länge är en idiot och behandlade mig som skit och förstår egentligen inte vad jag såg i honom, good luck i livet lilla pojken! Och behandla nästa tjej med mycket mera respekt!!) Ah af, så nu lämnar jag alla kärleks skit och killproblem och idiotkillar behind! Jag behöver inte er i mitt liv längre, så nu ska jag leva mitt liv och se vart ödet tar det! Bara jag har mina vänner så mår jag primiskinka :D!


RSS 2.0