vad har hänt med bra självförtroende?

Tittade idag på Operation Skönhet som gick på 5:an klockan 20 idag. Och det handlade om skönhets operationer och sånna som har gått fel.
Man fick också höra ungdomar i 16 -17 års åldern som ville göra bröst operationer, fett sugning, fixa öron osv. De är ju så unga? Vart f*n är världen på väg?! Jag förstår folk som gör plastik operationer om de har fötts med något fel eller råkat ut för någon skada (t.ex. brännskador)  eller sjukdom som påverkat hur de ser ut. Men annars så tycker jag plastik operationer är fel. I dagens samhälle har de flesta kvinnor sådana jävla komplex. Jag tycker att om man vill bli smal så ska man fan ta sitt lata arsle och träna istället för att göra fettsugningar eller banta. Men som sagt, de som väger liksom 300 kg som man ser på TV, de förstår man ju att de gör operationer för de har inget val. Men frågan är hur de hamnade i den situationen från början?
Vi måste ta och acceptera hur vi ser ut och sluta ha sådana krav på oss själva och hur idealen ska se ut. Och jag som blivit mobbad som yngre och blev kallad för knubbig och glasögonorm och allt möjligt, borde ju egentligen ha ett sånt jävla dåligt självförtroende idag. Men jag tycker jag är sjukt snygg, I love my body!
Som många säger: sluta tänka på det dåliga och börja se på de bra sakerna! 
Jag ser inte ut som de super smala kändisarna i Hollywood men jag är fan stolt över min kropp, mina kurvor och mina bröst! Jag har fett på magen, jag har någon cellulit på låren, jag får finnar men vem fan har inte det? - Jag är mänsklig
Jag skulle aldrig lägga på mig på ett operations bord och låta en kniv skära i mig för att ta bort lite fett, aldrig i livet!

i morgon är det 1a december!

Det innebär ju att det bara är 24 dagar kvar till julafton! Och vad brukar man ha för att räkna ner dagarna? Jo, of course ha en kalender! Så jag fick av min pappa en choklad kalender igår ;) Och jag blev ju super glad! I morgon får jag ta första tuggan ev den smarriga chokladen!
(bara jag som tycker att chokladen i jul kalendrarna smakar annorlunda och är extra goda?)

Jag må vara 18 år och snart vuxen, men jag kommer fortfarande ha en choklad kalender, jag kommer fortfarande titta på Kalle Anka klockan 15.00 på julafton, jag kommer alltid att älska julen och jag kommer aldrig släppa på jultraditionerna!

Right now:

Sista lektionen nu och det är Samhällskunskap B. Så avslutar dagen i skolan med varm choklad och snart får vi tillbaka proven!

UPDATE: Jag fick VG+ på provet ;)

I'm in desperate need of a job

Jag behöver ett jobb!! Så i morgon eller på torsdag så åker jag och söker en MASSA jobb! Ska lämna minst 15 CV! Anledningar till varför jag vill ha jobb:
1: Kunna åka utomlands (har redan massa respengar, men vill gärna åka på en resa innan sommarn också bara över en helg!)
2: Kunna shoppa
3: Kunna unna mig själv småsaker när jag känner för det (som t.ex. sola)
4: Ha mycket pengar på krogen
5: Äta ute ibland

29 november

Har precis tittat klart på pensionärs jävlar och sitter nu med en tallrik Kellogs Special K red berries, är ju så sjukt gott!!! Och nu ska jag titta på How I Met You Mother (jag har börjat titta på det igen :P)
Börjar föresten klockan 12 i morgon, SKÖNT :D
MUMS!

I want this...

Denna klänning skulle ju vara skit snygg att ha på nyår! Kostade under 300 lappen också, awsome :P Men dock fanns den bara i Medium och Large... men ska mäta mig när jag kommer hem och se om det finns någon möjlighet att jag kan ha medium, så den inte sitter som en jävla påse. Skulle ju egentligen behövt small :(
Men jag håller tummarna!

min förra lärare är med i reklam film - är jag kändis nu?

Jag och Mattias satt och tittade på tv igår kväll innan vi gick och la oss, och så kommer de vanliga Viking Line reklamerna som man sett typ 100 gånger där de står och dansar i köpcentrum och allt möjligt. Men märkte en grej i den här reklamen:



Jag tittade som vanligt på reklamen när jag bara skriker ut till mattias "det där var min gamla spanska lärare!". Han tror ju of course inte på mig, typiskt killar ;) Så jag springer iväg till sovrummet och in på youtube. Jo visst var det han! Min gamla spanska lärare jag hade i högstadiet, Marcel. Han har beige jacka och kommer i början gående till höger och pratar i telefon (alltså inte gubben med muschen och kepsen), sen ser man honom lite smått i i vissa delar av reklamen. Haha detta var ju skit kul ju!
(Hoppas ni förstår ironin med rubriken!)

lussebullar


1a advent

Började 1a advent med att vakna upp bredvid min älskling, utvilade och ingen väckarklocka som ringde och väckte oss klockan 7. Sedan blev det en mysig frukost i soffan med varm choklad, och vi var ensamma hemma på morgonen också så det var jätte skönt att det bara var vi två :)
Och nu har jag precis kommit hem från julmarknaden uppe vid Skälby Gård, riktigt mysigt! Men nu blir det lussebullar bak! ♥

Ikväll kör vi!

Sådär! Nu är allting klart. Titta, jag hann till och med att skriva ett blogg inlägg också ;) Alla kan ju inte vara lika bra som mig :D Höhö. Ne men ska packa ner det sista som behövs ha med, som t.ex. ett par extra skor. Tänker ju inte åka hem med mina killer heels som jag ska ha ikväll!
Ha en super bra fredag kväll folket ♥

stress!

Satt kvar i skolan även fast jag slutade klockan 11, men var tvungen att göra klart en del saker inför UF! Men är nu hemma och har 2 timmar på mig innan jag ska sitta på bussen och åka iväg till Jordbro. Jenny fyller ju 18 idag så det firas med middag och förkrök sedan en sväng ut på krogen :D!
Men har mycket att göra:
1. Städa rummet
2. Duscha
3. Välja kläder
4. Sminka mig + fixa håret
5. gå till Handlarn
I better get going!

se till att anteckna nu!

1.
Jag har troligen fått nageltrång... det gör så sjukt ont! Men mamma har nyss opererat mig lite med asolsprit (stavning???) så hoppas att det blir bättre i morgon :)

2.


Nu ska jaaag sova och väntar på att min otroligt sega pojkvän ska ringa mig. Så om någon man i 50-60 års åldern, har ölmage, bor i norrland, har en bäver som husdjur och är sugen på att prata lite med denna snygga brutta, då är det bara att ringa 076 2*2 0**5 ;)




BTW!!!! Det här blir mitt 4e inlägg idag :D Woho, I'm back? Eller okej, jag har ju inte skrivit så mycket men något har jag iaf lagt upp! Bara så ni vet ;)
Ajaaaa, sleep tight lovers!!!


10 saker som jag tycker om och som får mig att må bra!

Att vara utomlands

Få bra betyg (dvs VG/MVG)

Att vara med Mattias

Festa med mina vänner

Snön & julen

Att shoppa

Ha ny-rakade ben, så himla skönt

Sminka mig och klä upp mig inför en utekväll

Ligga i soffan och titta på TV:n med en Marabou choklad

Bli skedad, av pojkvännen såklart

comhem


Vad ska man önska sig?

Har tänkt i flera dagar på nu vad jag ska önska mig och jag kommer verkligen inte på något... Blir galen! Fyllde ju 18 precis så fick ju ganska mycket, så känns väldigt tråkigt att önska mig mer resepengar på det kontot som jag nu har. Aja får fundera över det ett tag till.
Och nej, jag tänker inte önska mig något i päls. Tycker det inte är så speciellt snyggt, eller det är i alla fall inte min stil.
Äh, ska spela lite NFS nu tror jag, sen blir det Paradise Hotel och sen Greys Anatomy ♥

23 november

även fast jag har haft bloggtorka så har jag bannemig inte haft kamera torka xD haha, har suttit och lekt med min fina lilla cam :)
Måste bara säga: SHIT VILKET VÄDER!!! Det är skillnad på att snö en massa och blåsa! När det blåser och är storm, det gillar vi inte.. Så ska bara ligga i sängen ikväll och dricka massa te, super mysigt.
Jag tänker inte göra en veckans planering för det händer inte så mycket i veckan. Istället kan vi köra en helgens planering, för det är lite roligare ;)
Fredag: Jenny blir finally 18år (tur att jag inte är den enda som fyller år sent) så det blir mysig middag med förkrök och sen ska vi ut på krogen och röjja!! Har hört rykten om att vi ska till Johannas kära (ne juste, underbara) bar! Hon jobbar ju där, så ska nog se till att busa lite med henne ;)
Lördag: först så blir det plugg på dagen, men sen på kvällen kommer Mattias över :) Så jag har laddat ner filmer så blir en riktigt filmkväll. Och han ska på fredag göra sin tenta så vi kan äntligen ligga och sova/mysa hela morgonen. Som jag har längtat? ♥

23:23

Japp, jag har fortfarande bloggtorka. Kan bero på att jag har mycket annat att tänka på just nu, privata saker. (ingenting jätte allvarligt, so don't worry) Det gör att jag inte har ork att skriva eller har något vettigt att säga. Men ska ta nya krafter någon dag i veckan eller så kör vi igen nästa måndag!

Det är sjukt hur mycket jag älskar dig ♥

IDOL 2010













http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/idol2010/article8152801.ab


bloggtorka

Har just nu tappat lusten att blogga... tycker helt enkelt det inte är kul. Men kommer förhoppningsvis igång snart igen. Ikväll blir det god middag, titta på IDOL, godis och massa spelande av The Sims 3 och NFS :) mys!


16 november

Hehe oj, har inte skrivit något idag :P Men har inte haft något att skriva om. Men ska alldeles strax ta och sova, men har äntligen lyckats få in TV kanaler till min tv i mitt rum! Så ligger och tittar på tv och smörjer in hela kroppen med hudlotion, skönt!
Har btw fått ner The Sims 3, så har börjat spela det lite. Hehe, gud vad jag blivit spel nörd de senaste dagarna... ♥

varför inte ett till spel?


Väntar just nu på att Paradise Hotell ska börja, och försöker även komma in på pirate bays hemsida men det går inte!!! gah! Har ju blivit besatt av NFS så tänkte att jag kunde fixa The Soms 3 också, det skulle ju vara hur kul som helst ;) Har ju haft en beroende period även av detta spel förut, ja jag är en geek. Men det visste jag redan.

15 november

Sitter och väntar på engelska lektionen, och har gjort det i 1 och en halv timme nu... men lyckades ju ladda ner NFS igår så har ju suttit och geekat det nu och sen hela kvällen igår! Beroende framkallande spel :P Men ska snart möta syrran för hon vill ha pengar...!
Men har ingen aning om vad man ska hitta på under veckan, men har helgen planerad. Så det kan jag visa:
Fredag: fredagsmys med Mattias :)
Lördag: Film kväll med Nastasia :)

NFS Most Wanted!

Jag håller på att ladda ner: !
Hoppas det kommer att fungera, fick för några år sedan låna det här spelet av en kompis och blev helt besatt. Har alltid älskat bil spel. Så tänkte börja spela lite igen, blev sugen!
När jag var liten, gick i mellan / högstadiet så brukade jag, min pappa och styv farfar spela bil spel och tävla mot varandra hela kvällarna på helgerna. Skit kul (och jag vann till och med ibland över dom)!

Me and my little sista!

Visst är jag och min lilla syster fina ;)? Hon älskar att leka med min cam, hon kommer bli precis som sin stora syster :) Ni ska se hur mycket bilder jag har, kanske ska ta och visa några bilder någon dag?
Men nu kommer pappa och hämtar mig från mamma, hörs sen :)


Det är här 1 utav mina 3 små systrar, Minella 5 år ♥

13 november

Medan jag väntar på att Mattias ska komma så slänger jag upp en outfit bild!


Tröja från Bik bok och jeans från Gina!

...

Ja idag är man lite bakis... Ligger just nu i sängen med en skål yoghurt och flingor och ska titta på Lejon kungen! Haha ;)

ute kväll!

Hemma nu efter en trevlig kväll på MP! Leo från Paradise hotel var där och var också DJ! Blev en del dans i början av kvällen men sen när Cissi dragit och Sannas kompis kom så ville inte Sanna dansa med mig längre... :( Vad är det med folk och att inte vilja dansa på krogen??! TRÅKIGT! Så ringde pappa så kom han och hämta mig, min egna taxi känns det som ibland ♥
Skulle ju varit med Mattias ikv men det blir i morgon istället, mys :) Vi hörs när jag vaknat, måste ta något att äta!
Var White Night på MP ikväll så körde på vita jeans och vit skjorta!
(men jag var kanske 1 bland 30 som hade vitt på sig, tråkiga människor :P)
Kanske låter som jag klagar men det gör jag inte egentligen, det var mer positivt än det var negativt ikväll (lyckades få till mig mojito shots till extra pris ;) love being me!

:D

Hej Jag heter Nathalie
Jag är 18 år
Och jag har laddat ner lejon kungen
Utan tvekan den bästa tecknade film som gjorts!

one picture, two people

Blair: Isn't there someone else you can torture?

Chuck: Probably but I choose you.


/ Chuck Bass & Blair Waldorf

HAHA!!



torsdag

Torsdag idag, det innebär att i morgon är det fredag! Då blir det IDOL och sen en massa mys med älsklingen! Har ju inte träffat honom sen förra torsdagen :( Idag är en riktig sakna Mattias dag... ush, gillar inte att han pluggar så mycket, men självklart förstår jag att han måste. Men det är jobbigt.

Men vad ska man göra ikväll då? Skrev ju min lilla planering att jag skulle rensa garderoben, det tror jag nog är smart! Men vill också köpa nya kläder :P Men det kan jag ju inte göra fören i december, för det här studiebidraget som kommer om 2 veckor, de ska man ju köpa julklappar för! Älskar att köpa julklappar, då märker man verkligen att julen är på väg ♥
Var ju så länge sen jag lekte med camen och länge sen ni fick en bild på mig i bloggen ;)
(and yes, i still look amazing! hihihoho)

längtar!

Såg precis detta på It's learning (eftersom vi använder datorer i våran skola så har vi en egen hemsida där all information står om princip allt, istället för lappar man tappar bort):
Den 29/4 2011 kl 06.45 går planet från Arlanda till Larnaca på Cypern, där vi landar 12.05!


Underbart och super taggad!

look...

what I got ;)! Äntligen ett par nya skor! Ska bli skönt att kunna gå utanför dörren utan att direkt bli dyngsur om fötterna.
Super mysiga och super sköna ;)!
499:- DinSko

ni måste läsa!

Ska nog gå och lägga mig nu tror jag. Har precis pratat klart med Mattias, samma gamla vanliga rutin på kvällarna :) Men måst gå och tvätta av mig sminket också, är jag den enda som tycker det är jätte jobbigt? Jag hatar att sova med smink och när man väl tvättat bort det så är det så härligt! Men själva resan till badrummet och skvätta en massa vatten i ansiktet, det är den biten som är de jobbiga. Men jag måste.


I morgon så är det onsdag, det innebär utvecklings samtal först och sen köpa vinter skor! Awsome ;) Gick ju i mina gympa skor idag... ingenting jag rekommenderar! Så i morgon får det bli mina gamla UGGS (som egentligen inte heller är så himla bra) eller ett par klackskor. Hmm, blir nog UGGSen, känner inte för att ha klackar i morgon.
Nog pratat om allmänt tråkiga och ointressanta saker som ni egentligen inte bryr er om. Så nu säger jag stopp här. God natt på er!

Jag ser det snöar!

Det snöar ute! Visst det är kallt och jag har fortfarande gympaskor på mig (ska ju köpa vinter skor i morgon) så har klagat lite idag på snön. Men i allmänhet så tycker jag det är super mysigt! Jag och Tessan är de ända i klassen som tycker om snö och julen..?

personlighets test

Din personlighetstyp:

Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.

 


veckans planer!

Innan jag går och lägger mig och medan jag väntar att det nya Gossip Girl avsnittet ska komma ut, så kör vi en veckans planer!
Måndag: söka jobb
Tisdag: inga planer!
Onsdag: handla nya vinter skor? + utvecklings samtal + börja med nyttig mat :D + svenska boken utläst!
Torsdag: rensa garderoben!
Fredag: åka till Kista och söka mer jobb! + myskväll med Mattias! ♥
Lördag: hemma kväll, antingen med Mattias eller med familjen!
Söndag: simning i 1 timme!
puss och god natt!

på onsdag blir jag nyttig!

I know, min blogg suger just nu. Men har inget sug att skriva för tillfället :P Men skriver nu bara för sakens skull.

Bestämde mig för en grej idag också, från och med på onsdag så ska jag börja bli mer hälsosammare. Inte för att jag känner mig tjock eller så men känner att jag VILL börja träna igen, jag har sedan jag varit liten varit en liten idrottstjej. Så ska börja simma funderar jag på, börja med 1 gång i veckan (inte i någon förening, simma självmant). Sen om jag får jobb så blir det gymkort! Jag ska även börja äta nyttigare, haha små äter ju all the time! Så på onsdag kör vi, ska tvinga mamma att åka och handla med mig så det blir nyttigare mat för min del! Onsdag - hej då godsaker och fettiga saker ;)
Men nu:
Ska jag läsa lite i min svenska bok..! Som ni ser så har jag fina naglar nu också! Satt och gjorde dom under kvällen :)
* Börjar 12 i morgon så ska ta en skööön sovmorgon!*

vuxen poäng!

Bussen kom aldrig i morse, så fick springa från Söderhöjden till stationen. Något som jag helst inte gör om en gång till, fan vad jobbigt... Sen väl i skolan så har man inga lektioner på hela dagen. Jahapp, tänker man ju då.
Men då gjorde jag något som jag försökt göra länge, jag sökte en massa jobb idag! Jag skrev ut 10 st CVn, åkte till stan och lämnade in alla :) Vuxen cred för mig! Men inte nog med det, igår tog jag ett till steg i vuxen livet. Jag ställde mig i bostads kö! SPÄNNANDE!

Men vad ska jag göra efter studenten. Om jag vill plugga vidare så måste jag ansöka nu! Men jag vet inte riktigt, känner att jag vill göra någonting annat. Funderar på att gå en 2 veckors utbildning på Gran Canaria där jag sedan blir garanterad ett jobb inom turism den kommande säsongen? Men sen så har jag också planer på att åka till Nya Zeeland om 1 år och jobba där, har redan boende klart. Eller så jobbar jag som en galning här i Sverige och sparar ihop en massa pengar så jag kan åka iväg och resa och kanske väljer att stanna utomlands och jobba där? Eller så åker jag till Jonathan i Thailand efter studenten och bosätter mig med honom i hans lägenhet och jobbar där? Eller kanske Au Pair?
Ne jag har absolut ingen aning, ,men de här är några av de funderingar som jag har. Men tror faktiskt att plugga vidare direkt är något som kan strykas från min lista.
Jag har så mycket saker som jag vill göra i mitt liv, och jag vill verkligen uppfylla så många som möjligt! Jag vill inte titta tillbaka på mitt liv och ångra att jag inte hann med vissa saker. Nu när jag är ung så vill jag leva mitt liv, uppfylla mina drömmar och ha kul! När jag blir äldre och skaffar barn, då kan jag börja ett "Svensson" liv och jobba på kontor eller whatever!

världens vackraste djur

Jag har en dröm som jag vill göra och kommer att göra någon gång i mitt liv! Och det är att få klappa en delfin, den absolut största drömmen är ju att få bada med delfiner! Får ta och åka utomlands för där kan man ju bada med dom, i Sverige på kolmården så får man ju "bara" klappa dom. Men fatta hur häftigt det skulle vara? Delfiner är ju utan tvekan det vackraste djuret på jorden.
När jag bodde hos Mattias i veckan så tittade vi på SVT på ett program om delfin slakten i Japan. Fy fan! Jag började små gråta i soffan, alltså det var verklige slakt! Ush. Men den var väldigt intressant! Så de som klarar av att se sådant, se den.
Så jävla söt!

lördag 6 november

Haha jag vet, jag har varit SÄMST på att blogga under veckan, men jag har faktiskt haft lov och fått spendera en massa tid med min älskling :)
Men igår så blev det krogen! Först förkrök på Nivå och sen skulle vi ju till nype för vi hade god tid på oss osv. Men vi hittade inte dit xD haha, så när vi väl var där så var det HUR lång kö som helst så vi sket i det. Så istället hamnade vi på Harry B James (som är en rock krog), och det var väll helt okej :P Men det är ju inte min typ av musik. Så jag åkte därifrån vid 2, sen när jag kom hem så somnade jag som en stock!
Är just nu hemma hos pappa och vi ligger i soffan och ska alldeles strax titta på Number 23.
Ha en bra lördag kväll! ♥

back to Kallhäll

Ska strax tillbaka till kallhäll och handla lite sen blir det PH, sen dags att fixa maten! Sover hos Mattias ikväll igen men i morgon så kommer jag sova hemma :) För i morgon så ska jag och Nastasia till Kista där jag ska shoppa lite! Blir det kanske en utgång i morgon? Det är ju lill-lördag och har ju fått en del inbjudningar på facebook och sms från The Bridge om i morgon.. Hmmm. Ja vi får se vad resten av kvällen kommer ta vägen.
Men vad händer i resten av veckan?

Onsdag: Kista med Nastasia + sen kanske utgång?
Torsdag: hem till älsklingen igen & vara hemmafru ;)
Fredag: utgång! Nype!
Lördag: bakis dag, mys med mattias
Söndag: inga planer!

2 november

Jag har ju varit hemma hos Mattias sen i söndags, men är nu hemma på en liten "mellan landning" medan han är i skolan (som vanligt hela dagarna) :P Men ska om någon timme röra mig igen, få blir det dags att förbereda middagen! Haha jag har blivit som värsta hemma frun, jag diskar, bäddar rent sängen, hänger upp tvätt och lagar middag så den serveras på bordet lagom när pojken kommer hem. Vad har hänt med mig? Det är väll kärlek antar jag?
Jaja, ikväll får jag i alla fall återgå till min vanliga rutin: Paradise Hotel och sen DH! Can't wait ♥

RSS 2.0