Freedom!

Nu är allt skolarbete klart! MVG uppgiften i turism = check! Journalistikartiklarna = check! Härligt härligt. Nu kan jag se fram emot nästan 3 månaders frihet utan skola och läxor. Nu ska jag njuta ordentligt av sommaren och ha trevligt med mina vänner och min pojkvän :) 
Gick riktigt bra på jobbintervjun idag men har bestämt mig för att inte sommarjobba där i sommar. Skulle lätt gjort det om jag hade fått jobba 2 veckor som jag gjorde förra sommaren men nu har dom höjt veckorna som man minst ska jobba till 4 veckor... och jag känner inte för att jobba 1 månad av sommaren, så får bli att leta vidare eller leva fattigt under sommaren. Fast det är ju riktigt skönt att man får tillbaka skatten från min lön från förra sommaren innan midsommar så minst 1000:- kommer rullande in på kortet, perfekt och lagom till midsommar då jag ska till Norrtälje! 
Men nu ska jag kolla film och sova! 
Äntligen klar med allt - tummen upp!

jobbintervju

Ska först till syrrans skola och hämta mit CV (som hon råka ta med sig till skolan) och sen ska jag iväg till Gärdet för jag och Moa ska på jobbintervju idag för att få sommarjobb! Hörs senare! Puss ♥

pluggggggg

sitter ute på baksidan och pluggar det sista som är kvar innan betygen sätts, gör MVG uppgiften i turismen klar... riktigt jobbigt uppgift men skulle vara kul med ett mvg! Ska kanske träffa Cissi sen och gå på en promenad, men skriver senare! 

pictures

Var på Omars maskerad fest igår där temar var nörd/skolpojke/skolflicka och det var riktigt kul och många såg ju riktigt nördiga ut. Så nu kommer bilder från igår. Bilder från i fredags kommer ikväll, har inte lagt in dom på datan än. But enjoy ;) 
Så himla fina :) Camilla, Omar och Natta!

Natta, jag och Camilla :) 

Natta, jag, Omar och Patrick :D! 


mina fina nördar :) ♥
school girls
dance! 
jag och anna! 
:O

lyckad kväll!

Hade en riktigt trevlig och rolig kväll igår! Det blev grillning och lite krök hemma hos mig med mina vänner, vi var 15 st totalt. Är fortfarande lite trött så ska lägga mig och vila nu en stund, är bjuden på maskerad fest ikväll också så om jag ska dit måste man vara pigg. Temat är nörd/skolflicka, skit kul ju! 
Men lägger upp lite bilder från kvällen senare, nu blir det att vila. puss ♥

I'm not suprised!

Satt och kollade på semifinalen i Eurovision och gissa vad? Sverige är inte med i finalen! HAHA, är någon förvånad? Jag är inte ens arg på att hon inte gick vidare, jag är arg på det svenska folket som sitter hemma och röstar på en liten flicka som inte ens har en sångröst eller en bra låt? Och detta "jätte" bra röstandet från Sverige ledde ju till att vi missar finalen för första gången.. NÅGONSIN! När ska folk börja inse att sådan här skit musik inte funkar, om vi hade röstat fram Darin så skulle han ju garanterar gå till finalen och krossa alla. Patetiskt.
Nej nu ska jag lägga mig i sängen och titta på Grey's Anatomy! 
Från Expressen: Första gången någonsin som Sverige inte finns med i finalen! HA!


pluggande

Var och tittade på skor idag och skulle köpt några skor men de jag vill ha finns på DinSko och vi var på skopunkten, så för min del blir det skor i helgen eller nästa vecka! Lovely, men hittade ändå ett par sk*tfina skor på skopunkten också :P 
Men ska sätta mig och plugga nu för ska jag MVG uppgiften på Turismen, fick ett mail av min lärare där hon skrev att jag har potential till MVG!! :) 
Skriver sen, puss!

I'm walking on sunshine!

Hemma från praktiken nu :) Och ett stort + att jag är ledig i morgon! Men nu ska jag ut och njuta av solen en stund och lyssna på musik och dricka te (kommit in i en te period). Men skriver lite senare och berättar om helgens planer! ♥
I'm gorgeous and so are my sunglasses!

my lovely shopping!

Den rosa söta bikinin! GinaTricot, överdel 99:-, underdel 79:-
Beiga Jeans, GinaTricot 199:-
Solglasögon Kappahl 79:-

stan med flickorna + jonas!

Har idag efter praktiken varit inne i stan med cissi, jonas, Karin och Nastasia :) Och jag köpte ju självklart min bikini, jeans och ett par solglasögon, men visar allt sen. För nu ska jag bara ta det lugnt och titta på grey's anatomy avsnittet som gick förra veckan (missade det) för ikväll klockan 21 börjar det ju! 
Skriver mera senare! 
Fick en gratis kasse också från Gina! Haha ser ni på bilden hur jag lever mig in i vad som är i påsen! 

Hittat en bikini!

Har hittat en så sjukt snygg bikini! Var i jakan idag med Nastasia och på GinaTricot hitta jag denna skönhet! Så den ska jag shoppa i morgon och ett par jätte snygga beiga jeans. La undan kläderna tills i morgon för vill ju inte att de ska försvinna, måste ju vara smart :) Så i morgon blir det shopping, btw jag har gett upp hoppet om att hitta solglasögon...det är tydligen inte min grej...
ljusrosa fin bikini :) 

23:25

Nu ska jag lägga mig och sova, upp tidigt i morgon för praktiken! God natt ♥
just nu i min fina skjorta, mys!

God natt :)

strawberries

Sitter och äter en massa jordgubbar nu, riktigt mumsigt. Har åkt en sväng med pappa också till sundbyberg för att kolla vart min praktik plats låg, börjar klockan 9 i morgon så ikväll blir det en tidig kväll.
By the way, en snubbe på söderhöjden har blivit mördad igen, you just love the ghetto! Höhö, men lite läskigt börjar det faktiskt bli. 
Men nu så ska jag göra något vettigare än att uttråka er! 

Gossip Girl drama!

Ni som följer gossip girl och inte sett de senaste avsnitt bör inte läsa vidare. Men jag måste få skriva av mig!!
Chuck ska fria till Blair men precis när han ska fria så slår Dan ner Chuck för han har haft sex med Jenny tidigare samma dag (som btw var oskuld)! Blair lämnar då självklart Chuck men senare under kvällen så rånar några snubbar Chuck och tar ringen som han skulle ge till Blair, och dom skjuter honom!!!!! OMG, Chuck får inte dö! Utan honom så är det inget gossip girl. Kolla bara vad som hände med The O.C, efter marissa dog, då dog typ hela serien. This can't not be happening! 
(P.S Georgina is back!)

Goodbye Chuck Bass? 

sol idag, perfection!

godmorgon solstrålar! Härligt väder idag :) Ska ut och lägga mig snart i solen hade jag tänkt och lyssna på musik och äta lite glass. Sommarkänslorna är på topp, bara några dagar kvar till sommarlovet. Sommaren 2010 kommer blir riktigt underbart. Men känner dock att jag måste sommarjobba i sommar för att ha pengar för att kunna göra saker.. kan inte någon bara sätta in några tusenlappar på mitt konto så är det klart?
Ne nu ska jag ut i solen, bye! 

gossip girl is waiting for me

Halloj, är riktigt trött idag så nu ska jag lägga mig och kolla på 3 nya avsnitt av gossip girl som kommit ut och dricka te, är riktigt sugen på te idag. I morgon så börjar praktiken men min praktik börjar inte för en på tisdag så får ledigt i morgon :)
Måste bara få säga att vädret varit sugit idag, blixtrat, åskat och regnat hela dagen, iaf regnat hela dan. Hoppas på fint väder i morgon så man kan ligga ute och sola lite med musik. 
Men nu säger jag god natt :) ♥
känner mig riktigt fräsch och snygg idag

min lördag!

Riktigt trevligt igår hemma hos Nastasia, riktigt god mat och trevligt umgänge :) Men dock så kunde vi inte stanna där så länge eftersom de drog på krogen igår vid 10 men då gick jag, Anna, Kajsa och Jonna på lokalfest i Viksjö. Det var helt okej, men musiken kunde varit bättre, men det var kul ändå. Men senare på natten när det blev bråk så förstördes stämningen lite. Helt onödigt och så löjligt tjaffs om ni frågar mig. HAHA. 
Blev inte så mycket bilder, men några kommer här :) 
Skål med bål som skulle drickas upp med sugrör! Alla skulle suga samtidigt :D!
Födelsedagsbarnet :D!
Jag och sötaste Jonna <3
Haha that's me! 

utgång!

Nu ska jag kila till bussen :D! Ha en bra kväll så hörs vi i morgon! Pussen 
Tröja - GinaTricot
Klänning - BikBok
Skor - Scorett

är riktigt dålig på att komma på bra rubriker

hallå där, har varit idag och kollat på Järfälla Gymnasternas gymnastik uppvisning, duktiga alla var. Saknade gymnastiken riktigt mycket när jag såg på...
Nu måste jag börja sminka mig och välja kläder inför kvällen, får inte glömma att ladda kameran också! 
Skriver innan jag går, lovar :D 
lika söt som osminkad :P

härligt med så underbart väder!

har legat ute i solen sedan jag vaknade och solat och lyssnat på musik. Riktigt härligt! Och jag är riktigt lycklig över att igår var det min sista skoldag för 2an och sista spanska lektionen i hela mitt liv! 2 veckors praktik, måndagen = städ dag, tisdagen = picknick och onsdagen är avslutning :) lycka! Så skönt. 
Ikväll så ska jag hem till Nastasia för hon har blivit 18 år :D!!!! Så vi ska dit på middag och dricka lite vi tjejer, sedan drar dom andra på krogen medan lilla jag som inte är 18 antingen träffar mattias en liten stund eller så får jag hitta på något annat. 
Igår orkade jag inte skriva men det blev utgång med flickorna till Bruket, trevligt.  
Men ska på Minellas gymnastik uppvisning snart, skriver när jag kommer hem ♥ 

idrottsdag!

Har idag haft idrottsdag och kul var det för en gångs skull! Dock kom inte alla från klassen men vi som kom var bäst, vårat lag hette Poop och när vi lämna in våran lapp med alla stationer så ledde vi ;) Så nu hoppas vi att vi vinner :D 
Sen jag kom hem så har jag legat ute i solen och läst engelska boken som ska vara klar i morgon då jag har bokredovisning men måste läsa mycket mer! 
Och snart är det helg! Gud så härligt, på fredag vet jag inte riktigt vad som händer. Antingen träffar jag älsklingen eller så drar jag med Nastasia och drar in till kungsan en stund, rix fm festival är ju då. Sen på lördag är det Nastasias 18års middag och sen blir det fest ute på muskö :) 
Shorts och linne blev det idag :) Så himla varmt ute! 

dagens outfit!

Ska ut och träffa Cissi och Nastasia nu en stund, hörs sen :)! ♥
Tröja/Jacka - GinaTricot
Linne - H&M
Shorts - BikBok
Leggingd - ? 

En tävling för mig!

Som ni vet så är jag en riktigt gotte gris, jag är ju tjockisen nr 1! Haha, och chips är ju det bästa. Mums! Och nu är jag med i en tävling där jag kan vinna en hel kartong med OLWs Ugns-bakade chips + att man kan vinna biljetter till Sex And The City 2! Hur coolt är inte det!!! Ser verkligen fram emot den nya filmen, har ju hela säsongs boxarna hemma och första filmen, I'm a sex and the city lover! Så nu håller jag min tummar för att jag vinner, skulle ju vara så aswome för jag älskar Sex And The city och för att jag även älskar chips! Och det skulle vara så kul att få ta med mina vänner på en riktig bio kväll! Så därför tycker jag att jag ska vinna! Men nu ska jag ta och hämta lite chips och sätta mig ute i solen, blev otroligt sugen. Ha en bra dag! ♥



headline

Har egentligen inget vettigt att säga, är bara allmänt uttråkad så skriver av mig lite. Har haft världens huvudvärk idag... suck, det sägs ju att sex ska hjälpa mot det ;)? Haha nej men en tablett ibumetin hjälpte fint ett tag, tills jag kom på det otroligt fullproppade tåget och värmen var ju helt... 
Mitt dilemma: Hockey och Desperate Houswives ikväll, vad ska man göra? Får se, men nu ska jag vila lite. Puss
jag och syster!

lite Gotlands bilder :)

på båten :) 
I Visby vid våra stugor
SP08f!
Jag och Jonte i Visby!
Vackert!
Så himla fin bild :)
Dag 2 - Frukost ute i solen!
Visby
Jag och Moa vid Domkyrkan!
Söta jaag ;) 
bilden hamnade lite fel, men det är på väg till Gotland :) 


Sista dagen på gotland... look at the bleeding eyes!
Avslutar med denna härliga bild - WE LOVE ICE-CREAM :D

Tisdag den 18e maj

Äntligen är matte B nationella klart! Så nu är det inga mer prov eller uppsatsskrivningar kvar för mig i 2an! Shit jag har bara 1 år kvar i Gymnasiet och sen blir det studenten, vad jag längtar! Tiden går så otroligt snabbt. Kommer ihåg när jag började 1an här i en ny klass, jag kände ingen och helt på en annan sida av stan som jag aldrig ens varit på. Och nu är det bara 1 år kvar :) 
Men i alla fall, sitter nu ute i solen och väntar på att Sara ska bli klar med sitt nationella prov så ska vi sen äa lunch och plugga! Ha en braaaaa dag!
Out in the sun! 

I'm Alive!

Hemma från Gotland nu :D! Hade gärna stannat en dag till men det går inte... plus att det är matte nationella i morgon bitti. Så ska duscha, äta kladdkaka, ringa älsklingen, kolla igenom matten och sen sova! Lägger upp bilder i morgon från Gotland, men om ni inte orkar vänta så länge så finns alla bilder på Facebook!
Sov så gott ♥
jag har fått färg idag av den underbara solen på Gotland!

destination Gotland!

Nu rör vi oss till Gotland :D! Ha de gött här i Stockholm för vi ska ha det awsome på gotland med fint väder, uteserveringar och annat skoj! ♥

sexy mama!

Nu ska vi snygga tjejer gå och lägga oss för i morgon är det upp tidigt för vi ska till....TILL VADÅ? JO GOTLAND! Wohoo, hoppas på riktigt fint väder och två trevliga dagar med skönaste klassen! Tror verkligen vi kommer ha skit kul, plus att jag, Moa och Jonte ska guida! Hoppas det går bra! Och med det tackar jag för mig och säger god natt :) ♥
Sexy mama's som sagt var!

dagens klädval!

Ska laga mat nu åt mig och syster och sen är det bara att vänta på att sega Moa hör av sig så vi kan börja röra oss! Får se vad planerna blir idag, kanske utgång så man är bakis i morgon? HAHA neej nej, blir nog en lugn tjejkväll med film osv. Men nu ropar syrran om att jag ska skynda mig med maten, så har väll inte så mycket val än att börja visa mina kockkunskaper! 
D&G Tröja - Thailand 
Shorts - BikBok

sol!

Skulle egentligen åkt hem till Moa om ca 10 min men det blev ändrade planer så vi åker om några timmar istället, så då passar jag på att ligga i solen och lyssna på min härliga spotify lista. Sommarvärme idag! Ska ju hem till Moa för att vi ska till Gotland i morgon med klassen ;)!! Kommer inte kunna blogga så mycket i morgon och på måndag men kanske slänger in något litet mobil inlägg! Men kameran kommer ju självklart ligga nerpackad i väskan. 
Men nu ska jag fortsätta sola och sen fortsätta med min lilla packning och duscha! Pussen 
solbruden!


Ni måste se Bella & Tyra show

idag är man barnvakt för hela tjocka släkten är på bowling ikväll/inatt. Vi har bakat paj och köpt en massa godsaker så jag och kusinerna ska nu sätta oss i soffan och titta på Sverige - Lettland!
Måste bara säga en grej, Bella & Tyra Show igår med Kissie = OMG! Ni måste se det för att förstå, men min syn på henne är ju definitivt inte som jag trodde! 

rubrik

Finland vann igår mot USA och det innebär att USA är ute ur VM medans finland är kvar! Härligt! Åkte hem till Mattias efter andra perioden och kollade lite på tv. Och ikväll är det Sverige - Tjeckien och ska se den hos pojkvännen och så ska vi ta hem hämtmat från restaurang, mysigt!  
Faster och kusinerna är här hos papsen också! Länge sen man såg dom så det är trevligt, galna släkten.
Men ska ta mig en dusch nu och sen blir det att plugga lite matte, har nationellt på tisdag... Talk to you guys later!

 

solen skiner himlen är blå

Idag är en bra dag! Jag har 5 anledningar till varför denna dag är så bra: 
* Det är otroligt fint väder
* det är onsdag, sen lång helg
* jag slutar halv 12
* ska in till stan på uteservering med jonte
* träffa Mattias

Vilken lovely dag eller hur? Hoppas det här fina vädret håller i sig men har ju hört att det dock ska bli regn i morgon och på fredag -.- Kollade på hockeyn igår hos pappa, bra Sverige, och ikväll så spelar USA-Finland, vinna eller försvinna...så får hoppas att kära Finland vinner! Jag är ju halv finsk, för er som inte visste det :P 
Men ska ha en uppsatsskrivning idag, det är dock ett minus på min braiga dag. Men det komemr nog gå bra, temat är Genus och det är intressant tycker jag! 
Så vi hörs sen alla pigga och glada! ♥

Världens bästa komiker!

Så underbart rolig snubbe! HAHA ♥

the first day of the week

Kör en veckans planer nu för känner inte för att skriva så mycket just nu för sitter och pluggar. Behöver en liten break bara :P 


Måndag: plugga Geografi + Journalistik + ringa ProVoice
Tisdag: förbereda inför uppsatsskrivningen på onsdag
Onsdag: Träffa Mattias :)
Torsdag: Utö? Hemma?
Fredag:  inga planer!
Lördag: packa inför Gotland
Söndag: Gotland med klassen!  

förstår inte meningen med rubriker

sitter och pluggar för fullt här hemma för orkar inte plugga så mycket i veckan, speciellt när det är en kort vecka också! Då vill jag ju ta det lugnt. Så håller på med turism och geografi just nu, måste få turismen klar tills i morgon! Men om ca 1 timme så blir det hockey tittande för min del, och sen lär det väll bli att mysa ner sig i sängen och somna till någonting bra. 
Har så mycket att göra under veckan, måste ringa och kolla praktik plats, är ju inte ens 2 veckor kvar och har fortfarande inte hittat någonting. Är riktigt irriterad. Så måste fixa det! 
Men ska plugga vidare nu, CIAO! 

barnkalas

Ojojoj, har precis haft barnkalas här hemma för minella! Gud vad jobbigt det var, en massa lek hit och dit, servera glass, bullar och dricka till alla som vill ha :P Är helt slut! Nu håller jag på och lagar lite god mat till mgi själv, blir kyckling och sen någon god sallad till och sås. Dom andra i familjen ska till pizzerian men jag är sugen på kyckling! 
Hade en jätte mysig kväll igår med Mattias, blev restaurangen Lilla Barkarby där vi åt plankstek, riktigt riktigt gott! Men dock dyrt. Men sen så åkte vi hem till Mattias och kollade på tv, haha blev strömavbrott i hela Kallhäll och Kungsängen i går men varade som tur var inte så länge. 
Nu orkar jag inte skriva mer så vi hörs sen istället! 

restaurang!

ska på restaurang med Mattias nu ikväll och ska snart börja röra mig mot bussen. Sen blir det troligen filmen "The Hurt Locker" som vi ska titta på :) Ha en trevlig lördag så hörs vi i morgon igen! 

bilder

orkar inte lägga upp alla bilder som togs igår så de flesta ligger inne på FB, men dock var jag inte lika aktiv med kameran som de andra i klassen så väntar på att fler bilder ska läggas upp! Ska städa mitt otroliga stökiga rum nu! Puss ♥
SHOOOOTT!


tårtkastning


snyggingar!
vattenpipa


vi hittade en igelkott på väg hem :D!

min sköna säng!

är äntligen hemma nu efter den långa resvägen från haninge. Hade i alla fall kul ikväll, det började väldigt segt men blev sen ganska roligt, kanske beror på att folk fick i sig mer alkohol? Men jag själv blev inte så onykter och det känns bra, hade ändå riktigt kul! Men nu ska jag lägga mig och sova i min mysiga säng. Lägger upp bilder i morgon, god natt! 

tome to get ready!

jag och Moa har tagit en power nap nu och ska ta och duscha! Blir ju utgång ikväll och vi ska bort till Haninge där kvällen ska spenderas hos våran klasskompis som fyllde 18 igår! Ska bli riktigt trevligt faktiskt, och så får man sällskap till stan också (men måste byta buss där igen) av Jonte sen för han är ju typ besatt av att vara i stan? :) Men ser fram emot ikväll, ska bli roligt. Slänger förhoppningsvis in ett inlägg innan jag drar om jag hinner ;) Annars så får ni ha en trevlig fredag kväll! 

Torsdag 6/5

Har precis haft en bokredovisning och det gick jätte bra. Om 30 min så ska vi få besök av chefen från Fritidsresor så ska hon prata med oss, och jag ska presenter för henne vad mitt mål med min utbildning är. Lite nervös, för om det går bra så kanske man kan få ett framtida jobb hos dom? 
Men det känns riktigt skönt att det är torsdag idag, och det beror på att i morgon är det fredag och det betyder att det är helg! Gud så skönt, och nästa vecka går vi bara 3 dagar i skolan :) 
Men ska förbereda mig lite inför mitt lilla tal och sen blir det att antingen stanna kvar och plugga i skolan eller att åka till Kista och träffa Nastasia och Cissi. Främst säga hej då till Cissi som åker till Egypten på lördag den jäveln :D 
älskar mitt hår, så långt, fint och blont! Men måste klippa mig lite i dag för mina toppar är inte att leka med...

(halva) veckans planer!

Torsdag: plugga + söka praktik plats
Fredag: Gabbs födelsedags fest!
Lördag: Vara med Mattas :) 
Söndag: Minellas kalas + plugga

innan jag dör

... heter boken jag läser som ska vara klar i morgon. Handlar om en tjej som har leukemi och har skrivit en lista med saker hon ska göra innan hon dör. Och då började jag fundera, och jag skulle också gjort en lista på saker jag vill göra. Jag skulle inte vilja spendera mina sista veckor i en säng och bara få medicin hela tiden. Jag skulle vilja uppleva de jag alltid drömt om som t.ex. bada med delfiner, åka till USA, åka till Disney Land i Paris, göra ett fotoalbum med min uppväxt osv. Har så mycket jag vill göra med mitt liv och är rädd för att inte hinna med det. Jag är rädd för döden, det är jag. Men det som jag är mest rädd för är att dö lidandes, att kvävas till döds, drunkna eller eldas upp levande. Det är min största mardröm! 
Haha men nu ska jag fortsätta läsa vidare, skriver igen innan jag går och lägger mig med "veckans planer" :) Måste komma på en bra veckans höjdpunkt också! 

huvudvärk

slutade för över 2 timmar men sitter fortfarande kvar i skolan, massa plugg att göra och jag vet att jag inte får någonting gjort hemma så stannade kvar här. Har fått världens huvudvärk också, måste dricka en massa vatten men det leder ju till att jag måste gå och kissa hela tiden... my life is so hard! Haha. Men har fortfarande mycket kvar att göra men åker senast härifrån vid 4. Nu ska jag ta en liten rast och sträcka på benen. Hörs när jag kommer hem! 

orkar inte plugga, har huvudvärk, vill hem. 

God morgon, god morgon!

Onsdag morgon och är trött som satan, kan bero på att jag började 8 i morse med spanska? Men var duktig och åkte till den idag, så nu sitter jag här i ett litet rum med jenny och Hanna och jag spelar ju ofc treasure island... Men men. Idag så ska jag sitta kvar i skolan och plugga lite saker som jag måste göra innan vi går på praktiken om 2 veckor, och jag har fortfarande ingen praktik plats. Det här irriterar mig lite, jag har skickat till 30 olika praktik platser och fått svar från 5 stycken då alla tackat nej. Och den första ansökan om praktik skickade jag för 2 månader sen. Man kan väll i alla fall svara tycker jag. Men nog om mitt gnäll. Ha en bra onsdag gott folk (trots att vädret inte är på topp idag)!
tröttis

the badluck has turned

har ju kommit på en grej. Jag och Moa har ju haft oturen i kärlek och bara träffat skit killar, när vi väl trott att det går bra så skiter det sig. Men nu har olyckan vänt och vi båda har idag pojkvänner!! Så nu är vi inte snygga singlar längre utan nu är vi snygga "not available girls" :) Jag är lyckligare än någonsin och älskar att vara i ett förhållande med världens bästa pojkvän, så mysigt! Hihi, det var det jag hade att säga. Inte så intressant för er kanske men för mig och Moa, haha.  
Grattis till dig och din pojkvän Moa! :D
Våran maskerad fest i oktober på våran födelsedag :D!

vill ha sommar 2010

blev helt plötsligt otroligt glad! Det är bara 14 skoldagar kvar till sommarlovet, fy f*n vad skönt det ska bli. Jag kan inte förstå hur snabbt tiden gått, det var 2 månader sen jag var i Thailand liksom och 4 månader sedan jul/nyår. Tiden bara springer förbi! Men vad ska man göra under sommaren då? De planer som jag har bestämt just nu är Norrtälje med mattias och fira midsommar, Göteborg med kompisarna och åka till Finland till Nastasias landstället. Sen blir det ju också härliga sommarkvällar med sol, bad och grillning vid vattnet, VAD JAG LÄNGTAR!
Men nog pratat om sommaren, börjar min lektion nu!
Maj förra året, värme ♥

Nathalie ska göra vadå :O!?

Vad är det jag ska göra nu denna måndag kväll? Jo jag ska träna!! Har fixat ett jätte bra träningsprogram, som jag testade på förut, som jag nu bränt ner på skiva. Så nu ska jag träna med det i ca 20-30 min och har bestämt mig för att köra det 2 gånger i veckan, minst! Beach Body 2010 here i come ;) 
 
motivationen på topp! Fast det kan jag dock inte säga om min otroligt vackra min...

my shopping :)

shorts 99:- Bikbok


Klänning 199:- BikBok
BH 49:- (Rea!) GinaTricot

Hemma hos papsen!

Har nu äntligen kommit hem och ätit middag. Är helt slut i kroppen. Har sprungit omkring mycket idag, först åkte jag och Mattias till Vällingby och sen så träffade jag Nastasia så gick vi omkring i Jakan centrum och sen till Kista. Det blev lite shopping också, hehe. Men visar det senare, för nu ska jag ta en varm skön dusch och kolla TV. Höres senare!  

mot Kallhäll

Har precis ätit en stor skål med jordgubbar och mjölk, åh vad gott! Att äta jordgubbar är en riktig sommarkänsla :) Men har precis packat ihop lite grejer och ska hem till pojkvännen snart, dom kommer strax och hämtar mig. Men måste hinna kissa först! Hej då och trevlig kväll ♥

21.33

Är hemma hos mami och bara tar det lugnt och hoppas på att pojkvännen kommer hit snart, men vi får se hur sent det blir för han är och målar väggar. Så ska sätta mig i soffan en stund nu med ett glas cola och kolla TV. 
Juste, jag har fastnat för ett spel på facebook nu igen... Treasure Island. Jag som hade slutat spela ALLA facebook spel sedan jag kom hem från Thailand och så tvinga Cissi mig att bli hennes neighbour så fastna jag. HAHA vilket liv man har. 
Hörs senare sötnosar! ♥ 

Min Valborg

Hallå där! Hoppas ni hade en trevlig Valborg igår? Det hade i alla fall jag och blev ganska nyktert också, drack 5 cider totalt och kände mig i princip inte ens lullig, skumt. Men kul hade jag. Först så åkte jag hem till Nastasia där vi var ett BRA tag på grund av Nastasia klädproblem... suck ;) Sedan drog vi vidare till Hampus lokal där han hade fest. Dock var det inte så mycket folk som jag hade trott med det var trevligt. Vi funderade även på att att dra vidare till Viksjö på en lokalfest där men Mattias kom med sina kompisar så då valde vi att stanna kvar. Sen så drog jag och pojkvännen hem till honom och sov där, riktigt mysigt. 
Förhoppningsvis kommer Mattias hem till mig ikväll :) 
Men ska ta mig en power nap nu! Ciao ♥
spin the bottle! 


crazy bitch... who is that?


syskon kärlek, dom ska göra tunga mot tunga! Men de är ju bröder så det är lite svårt...

RSS 2.0