Britney & Kevin: CHAOTIC

Har den här "dokumentären / reality filmen" inspelad på VHS när den visades för några år sedan på TV. Men ville ha i DVD och inte inspelat, dvs utan reklamer. Så önskade mig det i julklapp men cdon som vi beställde av gjorde jag inte fick filmen i tid. Men det gjorde inte mig så mycket, har ju varit upptagen med The Hills. Men ska nu göra en paus och titta på Britney filmen istället ♥
Den är så otroligt bra! ♥

stress i morgon!

Har mycket att göra i morgon! Ska först iväg med Yassen dit vi ska vara på kvällen och hämta lite dricka som vi ska ha som förkrök hemma hos mig. Sen hem till Yassen och hämte grejer, sen hem til mig igen och städa rummet, sen måste jag duscha, raka benen, sminka mig, fixa håret (som jag fortfarande inte vet hur jag ska ha det, lär väl säkert bli plattat som vanligt), fixa kläder, äta nyårs middag med familjen, förkröka med Yassen och Hellen och sen ska vi träffa min pojkvän och alla hans kompisar. Så kommer bli en stressig dag! Men men, det kommer nog gå bra. Har riktigt bra feelings inför i morgon :)
Nej F*CK, har glömt sola... gå upp extra tidigt i morgon och sola innan vi åker till stan? Hmm..  To be continued...
Haha bild från förra nyår :)

some stuff

Jag skulle egentligen inte ha köpt någonting i Vällingby förutom ett par strumbyxor tills i morgon, men kom hem med ett par örhängen och glitter spray till håret också :P Det var ju 50% rea på Ur&Penn så var tvungen att köpa örhängena så jag kan ha de i morgon (även fast jag är nickel allergiker..) och sen glitter sprayen var bara ett impuls köp :)

new nails

Har fixat mina naglar nu! Och är jätte nöjd! Skulle först göra det vanliga fransk manikyr som jag brukar göra men valde att bara ta enkel fin rosa färg och sen fina stenar på som en blomma, se bild nedan hur fint det blev :)
Det enda som behövs göras nu inför nyår är sola och sy upp min klänning (har inte gjort det än). Sen är jag klar.
Ska om 1 timme iväg till Vällingby och möta upp Yassen, vi ska försöka hitta en nyårs klänning till henne och så ska jag se om jag hittar några fina örhängen att ha i morgon :)
Talk to you later ♥

00.01

Jag vet att jag har varit jätte dålig på att blogga de senaste två dagarna. Men igår så vad jag med Mattias, jag har planerat en massa inför nyår och så har jag inte haft lust att blogga.
Idag har varit en jobbig dag, jag har bara sovit i 4 timmar för, som ni vet så är min pojkvän väldigt svår väckt, så fick väcka honom 7 i morse... Sen så var jag iväg till Husbybadet med små systrarna och Micke, var kul att få leka av sig lite med små tjejerna. Sen så blev det hem till Cissi då vi egentligen skulle åkt hem till Nastasia, men det blev en massa problem och tjaffs så jag och Cissi hade de trevligt iaf hemma hos henne :)

Men har nu bestämt nyårs planer i alla fall, ska spendera nyår med Yassen och kanske hennes kompis Hellen, och vi ska vara med Mattias och hans kompisar på andra sidan stan. Är super nöjd! Får spendera nyår med mina kompisar och Mattias. Var jätte länge sen jag umgicks med Yassen, men tycker det är super kul att vi festat och så på sistone!
Men vi hörs mer i morgon, mamma hämtar upp mig klockan 10 och då ska jag iväg och fixa mina naglar! ♥

I'm obsessed..

ska beställa hem den 4e säsongen av The Hills...

27 december

Har precis pratat lite med Nastasia angående allt och ingenting. Vet fortfarande inte hur jag ska göra på nyår. Men orkar inte fundera på det någonting mer ikväll. Så ska istället lägga mig och kolla på The Hills :)
Sen jag började titta på The Hills så har jag fått en "crush" att flytta till LA, fattar hur häftigt det skulle vara. Får väll kanske flytta dit med Mattias efter hans studier ;) Nä nu rusar vi långt fram i tiden :P Men skulle i alla fall vara häftigt att besöka LA någon gång i mitt liv och så kan man ju alltid hoppas att Mattias fortfarande finns kvar i mitt liv när den dagen kommer!
Veckans planer!

Måndag: Vara barnvakt
Tisdag: Sy upp/in (vad det nu heter för att göra kläder kortare) min nyårsklänning! Och träffa Mattias :)
Onsdag: Fixa mina naglar + girls night med Nastasia! (min namnsdag!)
Torsdag: Julmarknad med flickorna i stan + bio med Mattias!
Fredag: NYÅR!! Vet fortfarande inte riktigt vart jag ska vara, men ska ha ett super bra nyår i alla fall!!

dag 8 - ett ögonblick

Jag har varit med om så många hemska och underbara ögonblick i mitt liv. Men ett ögonblick som fick mig att go crazy är min första Britney konsert jag gick på. Det var The Onyx Hotel Tour år 2004, jag var 12 år gammal. Jag var helt överlycklig över att få gå på min största idols konsert, min mamma hade köpt biljetter till oss och det var ett minne för livet. När hon kom ut på scenen och jag såg henne live så trodde jag att jag skulle dö. Jag var ju trots allt 12 år så var så jävla lycklig och det var så häftigt att få se sin största artist på riktigt och se henne göra det som hon är bäst på, att sjunga och uppträda. Hon är ju en riktigt showgirl, och hon är en av de största artisterna genom tiderna!
Men det ögonblicket då Britney kom ut på scenen och började sjunga, det är något jag alltid kommer att komma ihåg!

lekt i snön!

Har varit ute och lekt i snön med små systrarna i nästan 3 timmar nu! Vi har samlat ihop en jätte stor snöhög på baksidan som jag försökte göra en tunnel igenom åt barnen så de kan leka där. Och jag lyckades ;)! Och kul var det också, haha! Har inte varit ute i snön på jätte länge, skönt med lite frisk luft.
Ska nu lägga mig och titta lite på The Hills och snart kommer mamma med donken food, lovely!
Sötnos! ♥

My new stuff

Idag så shoppades det bara basic plagg, dels för jag inte hittade någonting snyggt och så behöver jag basic kläder mer än party kläder (har ju redan så många klänningar!)


Jeans 199kr Cubus


2 linnen från Gina, 39,50:- styck!


2 par string från H&M, 30:- styck och overknee strumpor, 129:-från Cubus!


mellandags rea!

Ännu en grej som jag älskar! Mellandags rean ;) Har varit där sedan 11 i morse och kom precis hem, är helt slut. Och att man var lite bakis gjorde ju inte saken bättre, men jag köpte en cheeseburgare och drack massa Cola och så mådde jag bra igen!
Vi ska alldeles strax åka iväg till Mickes mamma där vi ska äta middag. Ikväll blir det en lugn hemma kväll med chips, dip, film och The Hills, fan vad underbart!
Talk to you guys later ♥
Visar sen vad jag köpt :)!

Det blev en utgång!

Blev utgång ikväll! Tänkte först gå ut med Moa och Sara, men de skulle till Harrys, as usual.., och det är verkligen inte min stil! Så Yassen ringde mig senare så jag bestämde mig för att möta upp dom. Vi skulle gått till MP men det var 150 kr inträde så kände att det inte riktigt var värt det så vi hamnade på PG, ett nytt stället för mig men det var riktigt kul! Vi sjöng och beställde en massa dricka, drinkar också, awesome ;) Hade en skit kul kväll, ja fyllan är på topp! Prövade för första gången Sex On The Beach, definitivt inte den sista gången jag beställer det!
Enda nackdelen var att det stängde 1 så bad mamma hämta mig, så nu kom jag precis hem!
Ska ta en julmacka nu och kolla på The Hills, sen blir det sängen. Hoppas att älsklingen kommer sen och joinar mig så man får sov sällskap (han är på Erik Prydz grejen....)
God natt ♥

My presents! :D

Lite suddig bild, men det är presentkort på Cubus, sen Max Factor False Lash Effect Mascara, Loreal Extra-volume Collagene Mascara, läppstift, dagkräm och deo från Dove och 500 kronor i fick pengar!
Precis den koftan jag ville ha ;) Från Gina!
Också en kofta från Gina!
Min nyårsklänning! Tyckte dock att den var lite för lång så ska be mamma sy in den lite :)
Skit fin tröja som jag fick från Mattias! ♥
Myskläder, morgonrocken är super mysig!
The Hills säsong 3 och underkläder ;)
Ska lägga mig och se på The Hills nu tänkte jag!

Jag har varit snäll i år!

Titta vad mycket julklappar jag fick ;)! Är super nöjd över allt jag fått och över dagen i allmänhet. Vi har tittat på kalle anka, tomten har kommit, vi har öppnat presenter och spelat spel. Det har varit en lång dag så man börjar bli lite trött. Så vi ska snart antingen spela Buzz eller titta på en film allihopa tillsammans i soffan! Hoppas ni andra har haft en super härlig julafton? :)
Visar bilder i morgon på allt jag har fått :) ♥

Våran julgran...

och med väldigt "lite" paket under :)

God jul!

God jul på er! Mattias åkte hem för ungefär en halv timme sen så nu är det bara familjen kvar här hemma. Pappa här också kommit hit också :) Alldeles strax ska vi spela lite Buzz spel, sen blir det jullunch och sen Kalle Anka klockan 15 (man MÅSTE se det varje jul, det är tradition!). Efter Kalle så blir det allmänt mys och trevligt och sen kommer tomten och det blir present öppning! Ungefär så här brukar julafton här hemma se ut, mysigt! Men nu ska jag gå och vara social med familjen. Skriver mer senare när jag får tid :)
Fick Cosmopolitan tidning och massa godis i min julstrumpa!

julklappar!

Sådär, nu har jag slagit in alla paket förutom en!

23 december

Wohoo, får träffa min älskling på självaste julafton! Super mysigt. Han ska nämligen sova över här inatt och så hämtar hans familj upp han här i morgon vid 12! Har slagit in hans presenter också, åh ja. Jag ger presenter i plural ;) Hoppas han blir glad :)
Men har en del presenter kvar att slå in till den övriga familjen. Och snart börjar uppesittar kvällen också, mamma har varit gullig och köpt bingolotter!
I morgon är det äntligen julafton!

Awesome!

Låten är ju så sjukt bra och texten är ju så jävla skön / knäpp xD Me like it!

The Bridge


Nu ska jag och Emelie ut och röjja på krogen :D! Ha en skön kväll så hörs vi mer i morgon ;)

tröttis

Det får bli en kortis idag för är så otroligt trött!! Men i morgon så är det julavslutning vilket innebär lite mer än 2 veckors sovmorgon, jätte skönt :)
I morgon så ska jag fira jullovet genom att göra stan osäker! Ska ut på krogen med Johanna och Emelie än så länge, sen får vi se om Cecilia och Jonna följer med, det skulle vara super kul :) Vi har inte riktigt bestämt oss än vart vi ska, men det som vi pratat lite om är Collage eller The Bridge. So we will se!
Men berättar mer i morgon, måste sova. God natt!
btw, 9 månader med Mattias idag :) Jag älskar dig ♥

Dag 7 - min bästa vän

Jag har inte bara 1 bästa vän, jag har flera. Och de som står mig idag allra närmast är Cecilia och Nastasia. De senaste 2 åren så har vi blivit jätte tajta, and i love it! Det är stört sköna tjejer och man kan verkligen prata om allt med dom. Jag älskar er ♥

För lite över 1 år sedan så var jag och Moa otroligt tajta, vi var verkligen Best Friends ♥ Men vi har på senaste tiden glidit ifrån varandra, vilket är väldigt tråkigt! Men hon är än idag än otroligt bra vän och hon betyder så sjukt mycket för mig! I love you ♥

21 december

Äntligen hemma nu och sista skoldagen för den här terminen är avklarad! Ska bli så otroligt skönt med jullov! Sen är det tillbaka till skolan igen den 11 januari och då är det sista terminen i Gymnasiet, sen tar jag studenten. Sjukt vad tiden går snabbt! Jag är både förväntans full men lite rädd för vad som ska hända efter Gymnasiet. Vad ska man göra? Jag kan göra exakt vad jag vill. Men men, det behöver jag inte fundera på nu :)
Är så otroligt kallt ute så har myst ner mig i min mjukisdress och ska se på ett eller två avsnitt av The Hills, ska sen iväg snabbt och handla den sista julklappen!

dag 6 - min dag

Dagen började med att klockan ringde klockan 06.00. Då tog jag en dusch och sen blev det en snabb frukost!
Klockan 7 gick min buss och tog sen tåget till handen. Väl i handen vid klockan 8 så gick jag lite snabbt till ungdoms mottagningen för att fixa lite grejer.
Sen så har jag under dagen haft vanliga lektioner och sista lektionen var engelska då jag hade min presentation, det gick faktiskt jätte bra :D!
Åkte hem och var hemma strax innan 4! Jag satte mig vid datorn en stund och sen gjorde jag middag åt mig själv, det blev tacos. Enkelt och snabbt!
Sen skulle jag, mamma och syrran åka och köpa lite julklappar, och på vägen så skulle vi hämta upp Minella som var hos en kompis. Och då dör batteriet i bilen... Så vi blir stående i kylan i ungefär 20 minuter tills någon hjälper oss och vi kan rulla vidare. Men det blev en julklapp till mamma och en till Mattias i alla fall :)
Nu är jag ganska slut, så ska lägga mig och titta på filmen Seven Pounds och ta lite mackor och varm choklad!
Det här var min dag! God natt ♥

redovisning

Ush, ska ha engelska redovisning nu. Vill inte...
Brukar inte vara nervös inför redovisningar, men nu är jag det..

4e advent

Det är ju idag 4e advent, och vi ska nu julpynta här hemma :) Självklart är julmusiken på också, mys! Nu är det ju inte långt kvar till julafton, och jullov på onsdag! Ska troligen ut på onsdag om jag får låna pengar av mamma eftersom jag inte fått tillbaka mina pengar än...
Men har idag gjort en polisanmälan. Så ska nu fylla kontoreklamations papper och lämna in på banken i morgon. Sen måste jag fortsätta försöka få tag på MP... suck! Men skulle bli super glad om jag lyckas få tillbaka mina pengar innan jul!


Sjukt fina rosor som jag fick från älsklingen igår!


bilder från julmarknaden igår


Haha familjen Holmberg :)


Jag på julmarknaden!


Jag och syrran prövade lyckan vid chokladhjulet, jag var 1 nummer ifrån :(


Gamla Stan


Dag 5 - vad är kärlek?

När man var liten så kunde man vara kär hela tiden och alltid i nya killar. Skillnaden på att vara kär och kärlek är ganska stor enligt mig. När man är kär, då pirrar det lite i magen när man ser skolans snyggaste kille. Det är den här pirrande och nyfikna känslan. Men kärlek det är så betydligt mycket mer.
Kärlek innehåller också den pirrande känslan, jag som varit med mattias i 9 månader snart har fortfarande den pirrande känslan när vi ses. Kärlek är när man inte kan tänka på någonting annat än just den speciella personen. Så fort han/hon går, så saknar du henne/honom. Det du längtar efter på dagarna är hans telefon samtal eller sms. Du ser dig ha en framtid med den här personen och det är den här personen som du bara tänker på. När han/hon gör dig galen av lycka, det är riktig kärlek enligt mig.
Finns kärlek?
- Ja

Julmarknad

Ska in till Gamla Stan nu och så ska vi på julmarknad :) Riktigt mysigt! Ska även möta upp moster + kusiner och även morfar inne i stan! Känner mig inte 100% frisk men ska ta det lugnt ikväll också så det blir nog bra, Mattias kommer ju hit ikväll, mys :)
Idag kör vi på en mysig kofta med midje skärp och strumpbyxor!
Hörs när jag kommer hem :) Då kör vi på dag 5 - vad är kärlek?, glömde ju det igår :P

The Hills

Har laddat ner hela säsong 1 + 2 av The Hills som jag ska nu lägga mig och titta på, har ju aldrig följt den serien men tyckt det verkat ganska bra. Så nu kör vi! (Tjuvstartade med 2 avsnitt tidigare ikväll, och det är faktiskt bra! Men dock gillar jag inte Heidi, trodde hon skulle vara skön. Men nää..)
God natt ♥

bilder :)

Sötnöt!
Fin :)
Så här går det när man låter en 3 åring klä julgranen :P
Och så jag :)
Våran fina julgran :)! (stjärnan saknas på bilden)

Gissa vad vi ska göra denna fredags kväll ;)?


Rihannas konsert!

Den 1a november nästa år så kommer Rihanna till Sverige och ska uppträda i Globen. Och jag ska gå på den :D :D! Har ståplats i "Golden Circle", precis vid scenen som ni ser på bilden nedan ;) Så sjuuukt härligt! Rihanna har blivit som min nya idol (efter Britney såklart). Älskar hennes musik! Det här året har verkligen varit Rihannas år!
TUSEN TUSEN TACK MAMMA, ÄLSKAR DIG ♥




still feeling bad

jag är fortfarande sjuk och mår piss... var och hjälpte mamma en stund i dag med julklappar för att få lite frisk luft i mig, något jag inte skulle gjort. När jag kom hem så fick jag frossa och mådde sämre. Så i morgon ska jag bara vara hemma. Hade tänkt att julhandla men det går ju inte så länge jag mår dåligt :(

Får hoppas att jag blir bättre tills på lördag, för då ska hela familjen + moster och kusiner + morfar åka in till Gamla Stan och gå på julmarknad, mysigt!
Måste sova nu, God natt :)


* Mormors döds dag idag också, den 16e december. Önskar du vore här ♥

dag 4 - det här åt jag idag

en Grandiosa pizza till lunch
2 stycken giffel bullar
kyckling + pommes till middag
en kexchoklad
en fullkorns macka med ost och skinka och te!
-
Brukar egentligen inte äta så mycket godsaker på vardagarna, men när man är sjuk så tycker jag faktiskt att det är okej!

pissed off!

Så jävla förbannad just nu!
Så här ser det ut på min Nordea bank, jävla fucking MP har dragit en summa från mitt kort som jag inte ens har handlat för!! Sitter som en galning och försöker ringa till MP men ingen svarar, i morgon blir det ett besök hos Nordea. Det är ju fan jul och allt, behöver mina pengar för att handla julklappar! FAN!

love can be hard sometimes

vissa dagar är lättare än andra, men idag är en jobbig dag... Fan vad jag saknar dig ♥

Dag 3 - mina föräldrar

Ja då ska jag berätta lite om min mamma och pappa. Vi börjar med min pappa, han heter Petri och som ni hör på namnet så är han finsk. Pappa är 39 år och så fick han mig vid 21 års ålder, så han var ganska ung. Min pappa var i sin ungdom en riktig lite bråkstake som busade med sina kompisar ganska mycket! Men idag så är han jätte trevlig och många av mina kompisar som träffat honom (speciellt killkompisar) tycker att min pappa har skön humor. Men jag som är van vid hans humor och skämt, tycker ju inte det är lika kul :P

Min mamma heter Anette, hon är hel svensk och fyllde 40 år i somras! Mamma fick världens underbaraste dotter (mig dvs) när hon var 22 år gammal. När jag växte upp så var min mamma super snygg (det är hon än idag), men hon var verkligen en skit snygg mamma (vill inte skriva milf, för sådant säger man inte om sin mamma:P )!! Hon var även en party pingla, så det är därifrån jag ärvt det! ;)

Men den lite komiska historien var hur dom träffades. Nu mina kära Viksjö vänner ska ni få höra, min mamma och pappa träffades på MP ;) Hehe lite kul faktiskt! Så det var tack vare en härlig kväll på MP som mina föräldrar träffades, blev tillsammans och fick mig :)
Mina föräldrar lever inte ihop, de är ju separerade. Men om jag ska vara ärlig så har jag ingen aning om när de separerade. För jag har aldrig upplevt att mina föräldrar har bråkat så det har inte satt några spår i mina minnen! Men vad jag tror/ kommer ihåg från de har berättat för mig så gissar jag på att det separerade någonstans mellan jag var 3-5 år gammal.
Så nu vet ni lite om mina föräldrar som dessutom är världens bästa föräldrar :) ♥

sjuk...

jahapp, då är man sjuk igen. Har så stört ont i halsen så lär nog bli hemma i morgon också "/
Har under dagen legat och tittat på Teen Mom som är fortsättningen av 16 and pregnant ;) Sen har jag varit duktig och läst engelska boken också!
Men ville bara uppdatera mig lite kort här, nu ska jag fortsätta titta på Teen Mom ♥

a new dress

Min första klänning som jag visade upp för några dagar sen som jag ville ha på nyår finns inte längre... så har suttit och letat efter klänningar jätte länge och har äntligen hittat en ny klänning som jag vill ha. And me like it ;)
Den finns också i min storlek!

deadline...

är på fredag. Min deadline för vad jag önskar mig i julklapp, och det är ju så svårt! Jag har hittills kommit på följande:
* Mascara
* klänning
* Britney and Kevind: Chaotic
* pengar
Detta känns ju inte så kul? Jag vill önska mig mera saker, jag vill ha mycket paket :D haha, det är faktiskt till och med min mamma som tjatar på mig lite att försöka komma på någonting mer!
Men det är inte nog med det, jag måste ju även komma på vad jag ska köpa för julklappar också och det ska jag handla på fredag. Blir galen, fast det är en del av julen :P

Dag 2 - min första kärlek

Hmm.. För 2 år sedan blev jag tillsammans med en kille som jag faktiskt var jätte kär i, men det var inget förhållande som höll. De flesta har nog hört historien, han var otrogen, jag tog tillbaka honom och 2 veckor senare gjorde vi slut. Vårt förhållande höll i 1 månad. Men kär var jag, det förnekar jag inte, men var det kärlek? Det var ju aldrig någonting "seriöst" eller långvarigt.

Och idag är jag tillsammans med Mattias, och det här är mitt första riktiga förhållande och jag har aldrig varit lyckligare! Vi har snart 9 månader tillsammans och det känns så jävla bra, självklart har vi våra diskussioner men vi har aldrig haft något stort bråk. Jag är lika galen i honom som jag var då vi träffades och jag ser mig kunna ha en lång framtid ihop med Mattias :) Så jag skulle på den här frågan säga att Mattias är definitivt min första och största kärlek ♥

Dag 1 - presentation av mig själv

Som ni alla vet så heter jag Nathalie och är en nybliven 18 åring som precis börjat njuta av det härliga krog livet!
Jag föddes den 24e oktober 1992 på karolinska sjukhuset och samma natt som jag föddes så tog AIK SM-guld ♥ Ja, jag är AIKare. Jag har sedan jag varit liten varit intresserad av sport. Jag började som 3 åring på gymnastik och slutade vid 12/13 års åldern. Där efter tog jag en paus. Sen började jag på simning som jag höll på med i 2 års tid och sedan började även på cheerleading som jag också höll på med i 2 år.
Men förutom att jag själv sportade så älskar jag att titta på sport (inte alla lag, bara de som intresserar mig). Min favorit sport är hockey, jag älskar att titta på hockey! Och som mindre så brukade jag få följa med pappa och hans arbetskompisar och titta på hockey matcher i globen. Massa gubbar och sen en liten blondin som står där och hejjar, haha vilken syn :P
.
Nu idag är jag inte alls lika aktiv inom sport, men tycket fortfarande om att titta på det. Idag är jag ganska lat och festlivet och pojkväns livet har tagit över. Nu när krogen är aktuellt så blir det ofta krogen på helgerna och även mys med pojkvännen, som ni också vet heter Mattias. Vi har nästa vecka varit tillsammans i 9 månader ♥
En partypingla har jag länge varit, men det började väll ordentligt när jag och Moa började umgås i första ring. Oj oj oj vilka galna kvällar vi har haft, sådana sjuka minnen! Men ångrar inte en sekund av det vi gjort! Jag älskar att festa med mina vänner, för vi har alltid så himla roligt. Att dansa, träffa nytt folk och dricka gott är aldrig fel!
Vad finns det mer att berätta om mig? Jo jag älskar att shoppa! Min dröm är att i framtiden få en walk in closet! Skor och kläder är min största passion (förut så var det väskor). Men eftersom jag är en fattig student som inte har något jobb så måste mina 1050 :- räcka till både krogen och shopping, så därför blir det inte så  mycket handling ibland som jag skulle vilja..
.
Jag har varit utomlands (förutom finland) 4 gånger, varav 3 länder. Första gången var i Bulgarien med hela familjen (2006 tror jag), sedan fick vi en gratis resa till Spanien av min styv farfar (2007), sen samma år åkte vi till Bulgarien igen och senast var i Februari (2009) i Thailand!
Sedan kan vi avsluta lite att berätta lite om min familj! Jag har 3 stycken systrar (jag är den äldsta), de är 16år, 5år och 3år. Jag och min äldsta syster har samma pappa medan jag och mina minsta systrar har samma mamma men inte samma pappa. Men vi är alla som en ända stor familj ändå. Alla vi, min mamma + min styvpappa, min pappa och alla systrar åker på semestrar tillsammans. Båda Bulgarien resorna har vi alla åkt på tillsammans. Så ja, vi är en ganska ovanlig familj på det sättet. För det är ju inte många som kan vara tillsammans hela familjen med skilda föräldrar. Men det är jag glad för att jag kan!
Jag och mina 3 små systrar :)

1 månad, 30 dagar

Eftersom jag har en blogg torka just nu så tänker jag köra på samma grej som många andra kör på, men jag tycker att det är kul att läsa om vad de andra skrivet angående dessa 30 punkter. Så jag kör också! Vi börjar i morgon ;)


2 inlägg i 1

Gymnastik uppvisningen igår var jätte kul att titta på! Shit vad vissa är sjukt duktiga... F*n jag ångrar att jag slutade!! Men i alla fall, efter gymnastik uppvisningen så åkte jag hem till mamma, duschade, städade osv. Sen kom mattias :) Vi åt kina mat, tittade på tv och såg på filmen The Town, en helt okej film men kunde ha varit mer fart i den. Men hade en jätte mysig kväll i alla fall :) Sen fick jag ju blommor av mattias också ♥ Visste ni att varje helg så får jag en bukett med blommor? Hehe, i know. Jag har världens bästa pojkvän :)

Bild på ett par blommor jag tidigare fått, men igår fick jag vita och röda tulpaner :)

I morgon så ska jag möta en av mina största rädslor... TANDLÄKAREN! Har försökt att undvika tandläkaren de senaste två gångerna, men nu har jag börjat få tandvärk så var tvungen att lyfta telefonen och ringa och boka tid... så i morgon bitti så bär det av. Ush! Aja, får hoppas att det kommer går bra.
Men gissa vad jag ska göra nu då, som också kanske kommer som en chock för de som känner mig :P Jag ska sätta mig och titta på BECK :O! Haha, det är inget The Event (jätte bra serie btw som går på svt1) så får sätta mig och titta på det istället. But i will survive ;) Okej, jag kan erkänna. Vissa BECK filmer är faktiskt bra.

gymnastik uppvisning!

Ska rusa till bussen nu, Minella har gymnastik uppvisning nere vid simhallen :) När man tittar på uppvisningarna så saknar jag verkligen gymnastiken (det är från åldrarna 3 upp till min ålder)! Ibland ångrar jag faktiskt att jag slutade.. men men.
Hörs sen :)

Minnah skulle ha vunnit!

USH USH USH! Jay är sämst, det är allt jag säger. Minnah var bäst i dag och det tyckte även juryn, hon fick bara bra kritik för hennes låtar till skillnad från Jay. Grattis, nu kommer Jay få mer pengar som han kan köpa knark för ;)
Cissi och Nastasia mobbade mig hela kvällen för de hejade på Jay. Ni är små retstickor! 
Ne nu ska jag lägga mig och titta på How i Met Your mother och sen sova.
Just nu är jag arg, ska sluta titta på musik tävlingar (det säger jag varje gång det inte går som jag vill, men kommer ju som vanligt sitta bänkad vid melodifestivalen om någon månad och IDOL om några månader igen och bli lika arg som jag är nu...) att man blir klokare med åldern är bara en myt.

hämta syskon på dagis

Fick sluta tidigt idag från engelskan, så är nu hemma och mellan landar innan jag ska iväg och hämta barnen på dagis. Ikväll är det fredag, men ska inte ut i helgen! Har inte pengar för det på grund av alla julklappar som ska köpas, så kvällen ska spenderas hemma hos Nastasia där vi ska ha lite fredagsmys med idol och massa gott :) Sen i morgon är det ju lördag, då är det som vanligt natti- och mattias dag! Haha! Nää men ska bli mysigt att få träffa min lilla bby ;)
Måste rusa till bussen nu, talk to you guys later! ♥

nyårsklänningen!

Jag har hittat klänningen som jag ska ha på nyår. Den är skit snygg! Så den ska jag önska mig i julklapp! Och till den klänningen ska jag ha mina nya svart killer heels, Grr ;)
Nu har jag bara 1 problem kvar att lösa, vad ska man göra på nyår?!

ont i halsen.....

Har ont i halsen... kände det lite på tåget hem men nu är det värre... suck!! Orkar inte bli sjuk. Har ju företags ekonomi grej i morgon också, men blev så otaggad på att plugga sen provet i måndags failade ordentligt så kanske är bäst att jag gör det nästa vecka ändå?
Aja, ska lägga mig och titta på How I Met Your Mother och äta yoghurt med flingor :) Sen blir det natt samtal med älsklingen ♥
God natt ♥

16 and pregnant och glass!

Var precis ute en snabbis med barnen, vi tog pulkan och åkte till handlarn och köpte glass :) Mums! Nu är Jossan hemma så nu kan hon ta barnen. Så sitter och tittar på 16 and pregnant!
Daim! ♥

barnvakt

Var tvungen att åka hem från skolan ganska snabbt på grund av att mamma är väldigt dålig... Så är nu hemma och tar hand om mina små barn!
Min mjukisdress är nu tvättad också så självklart är den på, hihi :)
Skulle ha stått i öppet hus ikväll, men tror inte jag kommer att hinna / kunna... skulle faktiskt ha varit kul!
Men skriver mer sen, lilla syster ropar på mig. Vi ska sätta svans på grisen! Haha ;)

vad ska man göra på nyår?

Sitter hemma hos Moa i hennes säng och tittar på Pirates of The Caribbean på kanal 9 :) Vi har hittills spelat the sims 3, tittat på 2 avsnitt ung & bortskämd, tittat på Paradies Hotel, ätit pizza och nu är det cola och mys!
Riktigt kul att bara vi två har en kväll tillsammans, har saknat det ;)
Pratade även med Nastasia idag lite angående nyår, och vi har ingen aning om vad vi ska göra än. Men vi funderar på att kolla runt på olika klubbar om de har några roliga event eller specialkvällar då! Vad ska ni själva göra på nyår?
Men nu börjar filmen, vi höres i morgon! ♥

provet gick *^s%€#&!

Provet gick åt helvete... jag som pluggade som en jävla galning igår. Min lärare hade lagt upp sidor på it's learning där det stod vilka sidor som var viktiga och man skulle göra tillhörande frågor till de sidorna. Det var precis det jag gjorde och kunde varenda fråga. Men när provet väl kom, så var det inte alls det jag hade pluggat på? Både jag och tessan i min klass blev förvånade. Jävla skit. Men läraren sa att även om provet gick dåligt så kan jag få mvg ändå, eftersom det bara är ett prov som det inte gick så bra på.
Men fick i alla fall VG på bokrapporten i svenskan så får väll vara nöjd för det antar jag.
Aja, nu är jag på dåligt humör! Men skönt att jag är ledig i morgon, och ikväll så åker jag till Muskö och är med söta Moa! Long time ago! Så det ska bli mysigt :)

5 december

Har suttit och pluggat HELA dagen, eller sen mattias åkte hemifrån mig typ 2. Och nu är jag äntligen klar. Har Kemi prov i morgon bitti i Naturkunskapen och har pluggat in 50 stycken frågor... vill verkligen verkligen ha MVG på det här provet, för om jag får det då känner jag mig ganska "säker" i naturkunskapen eftersom det då blir mitt andra MVG då.
Jaja men nog pratat om tråkiga skolan, men har inte så mycket annat att skriva eftersom det är de enda jag gjort idag :P
Jo en grej till kan jag säga, är ledig på tisdag för det är studiedag då :D SKÖNT!
Nu håller vi tummarna för att det går bra i morgon!

fredags - det blev utgång!

Oj, har inte skrivit sen i fredags. Och ni kan ju gissa vart jag hamnade någonstans. Ja det var ju inte hemma i alla fall, så blev en utgång ändå ;)
Jag åkte hem till Cissi och där delade vi på en vin, förade lite och titta på idol. Sen bar det av till mp (skönt att det är så nära hem). När vi väl var där så blev det några cider och en sour bomb (SJUKT GOTT!!). Men hade jätte kul! Tog sista bussen hem till mig för orkade verkligen inte ta nattbussen och gå från byleden, och jag ångrar det inte för en sekund att jag åkte hem halv 2 istället för nattbuss som går vid 3 ;)
Så här fin var jag i fredags ;)

dagens dilemma:



Hemmakväll eller utekväll?

NU: how i met your mother

Har suttit och pluggat i lite över 2 timmar och är fortfarande inte klar med Naturkunskapen, det är f*cking 90 frågor som jag ska svara på och kunna till måndag på provet. Det är sjukt! Så måste kolla med min lärare om jag verkligen behöver plugga in alla frågorna...
Men tycker att efter mitt pluggande så förtjänar jag att lägga mig i sängen och titta på How I Met Your Mother :)
Hade ju slutat titta på det ett tag, för Mattias och jag tittade ihjäl oss på det så tröttnade. Men nu har jag kommit igång igen! Ligger på säsong 5 nu, har på bara 1 vecka hunnit titta på en hel säsong :P
Men god natt på er ♥

nu vill jag ha lite kvalité!

Min mobil gick sönder igår, den nya som jag bara haft i 2 månader... Förstår inte varför jag alltid har en sån otur med mobiltelefoner? Så nu har jag den här telefonen:
Eftersom det här blir den 3e telefonen som jag har inom loppet på 1 år så har jag bestämt mig vad jag ska önska mig, jag vill ha en iPhone 4! Är så trött på dessa skit telefoner som bara går sönder, nu behöver jag lite kvalité och något som håller! Så nummer 1 på önskelistan är nu: iPhone 4



dubbelt upp

Ibland är det bra att ha skilda föräldrar! Jag har två choklad kalendrar :)
Men det är inte den enda kalendern som vi har här hemma, ska visa den andra sen. Älskar den kalendern, minne från mormor ♥

stan och jul handla

Slutar alldeles strax och ska då åka och möta Nastasia och Cissi! Vi ska åka och jul handla inne i stan, sola och eventuellt ha tjejkväll/ plugga tillsammans :P Mysigt! Var ju länge sen jag träffade mina tjejer och vi bara hade en mys kväll :)
Men det var allt för nu, hörs sen!

RSS 2.0