Afrika i vinter?

Jag är riktigt sugen på att åka utomlands då det inte blev någon resa för mig i sommar. Så jag har pratat en hel del med min mamma och vi har små planer på att kanske åka iväg i december! Detta är inte bestämt men jag är så sugen och vill verkligen åka iväg. Det som jag just nu har tittat lite på är en resa till Gambia i 2 veckor :) Det är 30 grader där i december och vädret är solklart. 2 veckor kostar inte mer än 8000. Ska försöka att övertala min mamma ;)
Men att åka till Afrika skulle vara riktigt coolt faktiskt, det är ju ett måste i livet att ha gjort. Någon annan som varit i Afrika? Något annat land som ni kan rekommendera? 

Update

Vad har hänt nu medans jag inte har skrivit något? Nja inte så jätte mycket faktiskt, jag har mest jobbat som vanligt :P Men nu i helgen så gjorde jag faktiskt en hel del kul! I fredags så bjöd jag hem några tjejkompisar till mig för att föra och sedan gå ut, dock så blev det inte som jag tänkt med så slutade med att alla åkte hem förutom Natta som stannade kvar :) Sedan så skulle hon vidare till Tanto och jag åkte faktiskt och mötte upp Moa! Vi gick till Harry B James och till min stora förvåning så hade jag faktiskt riktigt kul :D
Moa, jag och någon tjej på Harry B James!


Sedan blev det lördag och då kom mina små änglar hem till mig! Barnvakts dags! Vi lekte i lekparken, gick och handlade, tittade på film, lagade mat osv. Självklart blev det en massa godis ätande, man måste ju skämma bort syskonen ;) På söndagen så gick vi upp tidigt och gick iväg till Vilunda badet som ligger ca 5 min gångväg från mig. Så vi badade i äventyrsbadet och hade riktigt kul! Jag blev som ett barn igen. Men hade en underbar helg med mina vänner och mina syskon ♥
Mitt allt ♥

Ett glas vin

Sitter på vår fina balkong med en mysig filt och tar mig ett glas vin. Verkar som om det blir en hemmakväll idag.
Har inte ens ätit middag ännu, laxen står i ugnen och gör sig god :) Har tvättid snart också. Skulle egentligen tvättat i morgon men mamma ringde och bjöd oss på middag så fick byta tvättid.
Ha en trevlig lördag kväll :)

Lite påfyllning!

Idag så valde jag och Mattias att gå ner till Upplands Väsby centrum och shoppa lite. Vi var inte där jätte länge men blev ca 1 och en halv timme och vi fick med oss lite saker hem i alla fall!
Igår så var jag bara hemma med älsklingen eftersom han äntligen kom hem igår! Så vi hade en mys kväll och somnade faktiskt ganska tidigt, vid 12 tiden. Idag verkar det också som om att det blir en lugn hemma kväll.
Nya skor, perfekt till jobbet!
Nya underkläder från New Yorker! Älskar New Yorkers underkläder ♥


Midje kjol från Ginatricot, 49:-  Rea!

Blev fika i stan med Jenny!

Nu är det dags för mig att gå och lägga mig, är helt slut! Vet inte riktigt varför men behöver en tidig kväll känner jag!
Idag efter jobbet i alla fall så åkte jag och träffade Jenny inne i stan, har ju inte träffat henne på år och dar! Vi satte oss på Café Moda, tog en chailatte, åt en macka och hade tjejsnack. Sedan blev det att gå omkring lite snabbt i affärer. Var riktigt kul! Verkligen saknat den tjejen!
I morgon så får jag sovsällskap också, väldigt välbehövligt :) Sandra och jag ska efter jobbet gå ut och äta något gott och sedan åka hem till mig och sova. Är ju fortfarande ensam hemma... och sover fortfarande med hallampan tänd... haha Silly, i know. Skulle aldrig klara av att bo helt själv!!
Men dags att gå och lägga mig, så vi hörs mer i morgon. Puss ♥
Fina Jenny och jag på studenten förra året ♥

Min dröm <3

Åhh äntligen så är allting klart! Pappa och min styvpappa hjälpte mig att köpa soffan och kom hit med den idag efter jobbet och direkt så satte jag mig och började montera! Lite mer än 2 timmar senare så var allt klart och jag kunde inte vara nöjdare!! Åh vad fint det blev!
Och för att skryta lite så har jag gjort ALLT själv. Jag har lagt golv, oljat in golvet, köpt dekorationer till balkongen, köpt möbler och monterat allt själv. Händig kvinna måste jag säga!

Time for work!

God morgon på er! I helgen så testade ett av mina nya nagellack och jag blev super nöjd! Måste medge att jag är riktigt nöjd över samtliga av de nagellack som jag köpt under sommaren. Så det här blir nagellacks tips nummer 2 :)
Även om jag jobbar nu på dagarna så ska jag försöka göra en del inlägg så ni som har semester kan läsa, det är ju så bra med tidsinställda inlägg!
Men vi hörs mer senare, puss!


Köpte detta nagellack på Ullared!


Nytt projekt: Balkongen!

Eftersom Mattias inte varit hemma under hela förra veckan och inte kommer hem fören på fredag så har jag haft så tråkigt så har sysselsatt mig med en massa sysslor. Ett av mina projekt just nu är vår balkong! När vi gjorde vår första inhandling till lägenheten för ca 5-6 veckor sedan så köpte vi jätte fina träplattor till balkongen. Och de har bara legat i kartongen på balkongen sedan dess, men jag kände att nu var det dags att fixa detta! Så händig som jag är så satte jag mig på balkongen och började arbeta!
Någon dag efter att golvet blev klart så började det komma konstiga fläckar på plattorna, så idag var jag och köpte olja till det. Och så har jag även oljat in det nu! Åh det kommer att bli så fint när det klart :) I morgon så ska jag köpa möblerna, så ni får se i morgon var det blir! Glöm inte det :)



Duktiga jag! Så galet snyggt!

Äntligen fått tillbaka min dator!

Sådär, nu är min älskade dator tillbaka! Så ska försöka blogga så mycket som möjligt trots att jag börjat jobba igen :P Men hann ju aldrig berätta vad jag gjorde i Söndags innan jag åkte hem till Stockholm. Vi åkte nämligen till Ullared! Det var så himla kul och så mycket vi handlade. Men det behövdes, det var ju viktiga saker som jag köpte. Nu får ni se lite bilder på det jag kom hem med! :)





 
                    TV-serier!                                                                  Nödvändigheter :)

 
              Super fina ljus, blev helt kär!                                          Smink fina nagellack!

 
                        Nya vin glas!                                                      Bästa parfymen <3

 
                                               Saker till hemmet och en plattång :)


RSS 2.0