cougar town

tittade på fångarna på fortet idag, gud så roligt jag hade när Pernilla Wahlgren gjorde en gren på löpbandet. Hon var så otroligt dålig, jag och mamma satti soffan och skratta tills vi grär. Riktigt kul!
Men ska lägga mig och somna till ett avsnitt Cougar Town nu, så vi hörs i morgon. God natt :)


kyligt!

Hösten är verkligen på väg nu och snabbt går det, det är liksom augusti fortfarande men det är kallt och grått ute. Förra året i augusti så hade jag inte ens börjat använda min skinnjacka men den kom på redan förre veckan och även så mina gympaskor för sommar sandalerna var för kalla att gå i... Har även satt på värmen i mitt rum nu för fryser på nätterna. Men ju närmre hösten det är desto närmre min 18 års dag är det så man får se det positiva i det negativa.
Men har nu myst ner mig i soffan framför Teen Mom i min varma och sköna mjuks dress. Är helt kär i den, så himla skön!
Blunda nu, fastnade inte på bild idag så ni får en otroligt fin fjortisbild! I'm ashamed... haha

middag i stan med Jonathan!

Blev inte att jag åkte hem, Jonte tvingade med mig till stan och mutade mig med en fika. Så jag struntade i huvudvärken och följde med, men istället för fika så blev det middag på Sawadee. Det var riktigt gott! Måste bara påpeka att Jontes smaklökar är helt förstörda, smakade hans mat och jag säger bara: HOT HOT HOT! Det brändes i munnen på mig, herregud. Gillar inte när det är så starkt så man inte känner någon smak utan bara starkt?
Aja, trevligt var det i alla fall, sedan fick jag även träffa Mr. Little :)



Dålig bild med mobilen men det är stekta nudlar med kyckling, mums!


ont i huvudet

Här har ni nu en mycket trött tjej som har otroligt ont i huvudet. Sitter och väntar på sista lektionen nu sen ska jag hem och lägga mig i sängen. Ska bara ligga och kolla film idag, orkar inte göra någonting annat. Skolfoto på torsdag också, måste ju se riktigt snygg ut på sista skolfotot!
NEJ MEN GUD! Fick precis en nyhet från klassen, läraren är sjuk så sista lektionen inställd :D Nu åker jag hem!

student 2011

Idag har varit en bra dag! Varit mycket prat och planering inför studenten idag. Jag har bland annat beställt min studentmössa :D! Sedan har vi även bokat visnings tid för Collage och Nype för studentskiva då vi ska titta på deras lokal, jag är riktigt taggad inför studenten! Siste året nu, och de gäller att kämpa. Men det är inte bara studenten som är stort i år, jag fyller ju även 18 år om mindre än 2 månader! Även det ska bli riktigt härligt.

2 bilder

Idag är man riktigt seg känner jag nu. Det var fullt ös igår och jag hade riktigt trevligt! De dracks rosé, vodka redbull, vin, baileys och mycket annat gott, mums :) Så nu ikväll ska jag bara ta det lugnt och sova tidigt, känner att det behövs. Men hoppas ni hade en trevlig lördag kväll. Skriver kanske senare om jag orkar!

Blev taggad på facebook på två bilder från i fredags:
Sara och jag på dansgolvet, jag (höger) var inte så bildsugen xD


Moa, jag och Sara :)

28 augusti

Oj har inte skrivit på ett tag, men hann inte igår för skulle iväg på lokalfest. Det var riktigt kul, men otroligt segt i början men när folk får i sig alkohol och börjar dansa så är det najs! Det var riktigt härligt med DJ också, bra musik spelades!
Men har mycket att göra idag. Måste städa mitt rum nu och sedan duscha!

Att lägga sig i sängen efter en lång skoldag är det bästa som finns

Hemma från skolan nu och håller på att vänta på att min kyckling ska tina. Ska laga middag till mig själv för de andra ska äta pyttipanna men jag tycker verkligen inte om det! Mattias kommer inte ikväll, men jag är inte förvånad om man säger så :P
Ska försöka lägga mig tidigt ikväll för i morgon så blir det lokalfest! Så måste vara pigg. Moa och Sara ska faktiskt med också, kul! Första gången jag går på fest med Moa på flera månader! Sjukt, vi som alltid festade och var med varandra hela tiden. Men ska bli kul med en liten reunion :)
Men måste titta till min middag, skriver senare!

in school

Hallå där! Sitter just nu i skolan och första dagen då schemat börjar. Men torsdagarna är lugna. Bara två lektioner, skönt. Väntar på den sista nu och sedan måste jag hem och städa + duscha snabbt. Mitt rum ser inte okej ut... känns som om jag hela tiden städar men det blir aldrig bättre. Mattias kommer hem till mig ikväll också, riktigt mysigt!
Skriver när jag kommer hem!

22:25

Tittade fel på internet, det var inget Criminal Minds :( Men fastnade för ett annat program :P
Men ska nu lägga mig och titta på Fångarna på fortet på TV4 Play. God natt!


20:57

Sitter just nu vid min gamla dator och kollar igenom lite bilder och sånt! Hade tänkt ladda upp några bilder som är från när jag var 15/16 år gammal :P Men nu Criminal Minds ;)

25 augusti


Eftersom det är så himla tråkigt och kallt väder ute så har jag nu myst ner mig i min mjukisdress och sitter nu vid tv:n och tittar på 16 and pregnant, riktigt bra program!. Ska snart göra en kopp te också :)

Första dagen i skolan

Hemma från skolan nu. Vi var bara i skolan i en halvtimme ungefär, vi fick scheman, nya busskort, nya skåp osv. Sedan så gick jag, Sara och Moa till centrum där vi åt lunch på något lunchställe, kommer inte ihåg vad det hette. Men jag tog en bakad potatis med kyckling curry, det var helt okej. Var annans bitar i curryn och för mycket annat konsigt, nästan ingen kyckling. Men mätt blev jag.
Schemat är också ganska bra. Men när vi precis fick det höll jag på och dö, stod att vi började 8 varje dag och slutade jätte sent. Men det blir ju alltid några lektioner som man stryker på grund av att man inte har vissa lektioner. Så nu är schemat bra faktiskt, och ingen matte! Underbart!
Skriver senare :)

back to school!

God morgon! Idag är det tillbaka till skolan igen då. Både skönt men på ett sätt inte skönt, det är ju alltid kul med sommarlov. Men nu är jag tillbaka till verkligheten igen och det är sista året sedan blir det studenten! Så nu blir det att plugga hårt.
Men nu måste jag fixa mig klart det sista och gå till bussen! Ha en bra dag!
Bilden vill inte lyssna på mig och rotera, men ni ser ändå!
Så här ser man ut första skoldagen!

right now...

myser i min jacuzzi med musik, skvallertidning och ljus!

the last day

Sorry för jag inte har skrivit någonting men har verkligen inte haft lust helt enkelt. Det är ju sista dagen på sommarlovet så har bara tagit det lugnt. Har bland annat tittat på 16 and pregnant, otroligt bra! Shit, förstår inte hur de klarar av att skaffa barn så unga. Om jag blev med barn nu så skulle jag inte klara av att behålla det, för mig skulle det nog bli abort. Det skulle inte handla om att jag inte var mogen för att ha barn nu, för det vet jag att jag skulle vara. Men jag har så många drömmar och mål med mitt liv som jag skulle vilja uppfylla först innan jag skaffar barn! Men tycker det är otroligt modigt att skaffa barn som ung!
Men för att helt byta ämne, Jag har varit duktig idag och städat + dammsugit i mitt rum, så nu är det otroligt rent! Sedan har jag också diskat och plockat ut/in i diskmaskinen. Det är nackdelen med att vara hemma medan alla andra jobbar/ går i skolan. Då ringer mamma mig och ber mig städa, haha! Men jag dör ju i alla fall inte :)
Men ska snart lägga mig i ett bad (hann inte göra det igår) och ta det lugnt. Skriver sen. Puss

rubrik

Har legat och degat i soffan och tittat på TV. Planen var ju att jag bara skulle titta på något medan jag åt mina mackor, men så började CSI så då kunde jag ju inte bara stänga av mitt i allt? Och sedan när programmet bar slut och jag kände mig riktigt trött, då självklart börja Criminal Minds. Då måste jag ju titta på det också. Älskar de serierna + Cold Case. That's some good shit!
Så nu sitter jag här och ska nu stänga av datorn och äntligen försöka sova. Men god natt på er!

ny parfym

Hann inte skriva något innan jag åkte och mötte Nastasia (även fast jag haft så mycket tid). Men har nu kommit hem nu i alla fall och ska antingen lägga mig i ett bad snart eller titta på film. Men först måste jag göra toast, är jätte hungrig, men vi har inget bröd hemma så Micke ska åka och handla det nu.
Hörs sen
Har skaffat mig en ny parfym :) Fick köpas Nastasias i princip oöppnade parfym till priset av en mindre parfym som man köper i affären. Så tjänade en hundring ;)

Ta hand om mig själv dag

Har suttit och gjort lite spanska idag och nu sitter jag i sängen och har en ansiktsmask på mig! Idag känner jag att det är en fixar dag, alltså göra tjejiga saker och ta hand om mig själv. Så ska sen måla naglarna och tå naglarna också. Kanske ta ett fotbad? Lät riktigt skönt :) Sen ikväll så ska jag slappna av med ett bad i jacuzzin och lite musik.

Haha ÅH känner mig riktigt snygg....

Nu har jag också...

En mjukis dress! Hittade den inne på BikBok och blev helt kär. Baby rosa och hur skön som helst! Så var tvungen att ha den. Så nu ska jag mysa ner mig i soffan med min söta dress och titta på film. Puss ♥
Så himla mysig :) Dock är tröjan lite för stor (fanns ingen i S) men lika skön ändå.
Nu när blixten var på så ser man färgen bättre!
199:- /del BikBok

22 augusti

Det blev lite shopping idag ändå :) Tack mamma för kläderna! Visar ett plagg nu, de andra får ni se om en liten stund. Idag är jag så OTROLIGT trött, kan bero på att jag ställde klockan på 9 i morse för Mattias skulle upp då och han vaknar inte av sin mobil/väckarklocka? Suck... :)

Tröja 249:- BikBok

kista igen!

Har suttit i bilen och följt med mamma när hon har övningskört, det var kul och intressant :P jag ska ju snart också ut på vägarna och börja övnings köra! Spännande! Men måste in i duschen nu snabbt för ska snart iväg till kista igen, fast den här gången med mamma och syster. Vi brukar varje år åka iväg och handla innan skolstarten så brukar jag och syster få lite kläder :)
Köpte en ny foundation igår! 135:- KICKS

22 augusti

Hann inte skriva någonting mer igår. För kom hem så sent så var snabbt tvungen att duscha, städa rummet och fixa mig och sen kom Mattias till mig. Vi hade 5 månader igår ♥ Vi hade en riktig myskväll, vi hade chips, dip, cola, godis och kladdkaka, haha vilka tjockisar :)
Grönan blir inte av idag för det är så mycket som måste göras här hemma men det kommer bli av innan grönan stänger iaf!
Måste äta frukost nu!

Kista

Ska iväg med Nastasia nu till Kista lite snabbt. Måste handla lite grejer. Måste till bussen nu, men skriver när jag kommer hem!
Jeans & Linne - GinaTricot
Tröja - Thailand

BLOONS TOWER DEFENSE!

Har blivit helt beroende av ett spel idag, har spelat det för några år sedan men hade så otroligt tråkigt förut så gick in på hamsterpaj och så hittade jag detta underhållande spel! Bloons Tower Defense 3! Man kan sitta och spela hur länge som helst. Slog precis mig rekord, kom till level 42... så nu blev jag sur och stängde ner spelet. Men ska spela igen snart :D
Men hur som helst. Ni vill säkert ändå inte läsa om mitt jätte intressanta spel xD haha. Men ska lägga mig och sova snart hade jag tänkt. Men nu, back to the game!
Puss och god natt!

21.37

Nastasia frågade om jag ville med till bruket med en massa folk men hade då 20 min på mig att fixa mig och satt med blött hår och helt ofixad. Så blir ännu en hemmakväll. Vi har laddat ner filmen "Everybody's fine", så nu blir det film dags med familjen.
Men i morgon får jag i alla fall träffa Mattias och på söndag ska jag på grönan :) så det ska bli riktigt kul iaf! 

headline

Var ute och sprang i 20 min, fy fan vad jobbigt det var. Jag svettades, var otroligt törstig men ändå mådde jag bra! Haha, det var faktiskt skönt på något konstigt sätt nu i efterhand. Så jag kommer nog börja springa kanske 2-3 gånger i veckan nu (beroende på hur mitt schema kommer se ut och läxor).
Men nu har jag tagit det lugnt, hunnit duscha och nu sitter jag i sängen och ska snart hämta en glass, tycker jag förtjänar det.
Skriver lite senare. Puss
Sitter och myser i mammas tröja jag fick för några år sedan. Hur mysig och skön som helst!

springa

det är vad jag ska göra nu, förstår ni? JAG ska ut och springa och röra på mig :P haha, fick något ryck nu så har lånat syrrans hörlurar och satt på mig shorts och linne och ska nu ut en stund. Önska mig lycka till och så hoppas vi att jag inte dör av utmattning på vägen!

20 augusti

God morgon eller god eftermiddag kanske jag ska säga. Har verkligen inte legat och sovit så här länge men har inte orkat sätta på datorn xD Låg i soffan och tittade på "Laguna Beach Summer Marathon", riktigt bra. Funderar på om jag ska lägga mig i ett bad i våran jacuzzi och lyssna på lite musik och läsa tidning? Hmm, vet inte riktigt än. Men uppdaterar när jag bestämt vad jag ska göra :)

23:35

Jag är nog den enda tjejen som inte sett Bridget Jones Dagbok och ändå har jag haft filmen i minst 3 års tid. Så nu tycker jag det är dags att bli lite mer tjejig så ska nu sätta mig och titta på den :)

God natt ♥

say whaat?!

Denna lilla kräfta hamnade i Nastasias handfat igår natt... hur kom det till?! Snacka om att det var lite jobbigt att kissa när en äcklig kräfta tittar på en...

right now...

Toast och te!

min syster är världens sötaste

är barnvakt här en liten stund och har precis badat Isabelle (den minsta av mina 3 små systrar). Och hon är ju bara för gullig! Ska lägga barnen nu men lägger upp 2 ur gulliga bilder från när hon badade!

Gullungen badar i våran jacuzzi ;)
Så himla söt! ♥

tjejkväll igår

Japp! Igår så hade vi tjejkväll hemma hos Nastasia. Vi gjorde mat, drack lite sangria och annat gott och så satt vi ute på hennes balkong och rökte vattenpipa och pratade! Hade en jätte trevlig kväll med mina tjejer.
Måste städa rummet och duscha nu, men här kommer några bilder från igår!
Cissi och Natta!
Haha Åhhh ;)
Haha fråga mig inte ens vad Nastasia gör för jag vet inte xD
Sen klädde vi ut oss (Nastasia har en lillebror så vi lånade hans saker, haha)
HAHA fy fan :P

badat

Nu har vi precis tagit ett bad i mosters pool, det är ju sol ute så då får man passa på. Är en massa alger i havet hära så dit kunde vi inte åka.
Men nu måste jag fixa mig och äta middag! Hörs nästa gång när jag är tillbaka i Stockholm ;)
Syster, mosters kompis Kicki, moster och Jag :)

14.13

Så nu är jag pigg och vaken igen :) Sitter nu inne på facebook, och känns så skönt när man ser en massa vänner skriva på sina statusar "skola i morgon..." medan jag själv har 1 hel vecka kvar. Det finns många fördelar med att gå i skolan i Haninge :P
Kommer hem idag också, ska ta 18.14 tåget här i från Nyköping sen blir det snabbt hem och lämna packningen och sen direkt hem till Nastasia.
Skriver senare!

kaos

vaknade för 1 timme sedan... och nu har kaoset lugnat ner sig lite i alla fall. Självklart ingenting jag kan berätta om här men ville bara skriva lite eftersom, ja, jag är ju ändå vaken. Är "barnvakt" i alla fall just nu men måste sova känner jag. Ska ner och ta något att äta och sen försöka vila lite. Ska ju hem till Nastasia ikväll när jag kommer hem här i från så då måste jag vara pigg.
Skriver senare när jag vaknat igen. God natt/morgon.

Gissa vad...

Jag precis tittade på? Eva & Adam! Haha älskade det när jag var mindre, hur bra som helst. Så kunde inte undvika att sätta mig bredvid alla andra och titta. Och ja, det är fortfarande lika bra, haha :D Nu ska vi lägga oss och kolla klart på "The Hills Have Eyes", för vi satte på den så sent så vi orkade inte se klart den igår :P
God natt ♥
Någon mer än jag som älskade Eva & Adam?

sötnosar

förutom mina kusiner, moster, syrran och deras kompisar så bor det även 4 söta katter här också!
Aaw, trötta :P
SÖT!!
Den här lilla kissen ville inte riktigt vara med på bild :P

favoriten just nu


Never Say Never - Justin Bieber feat. Jaden Smith


Efter jag sett filmen ville jag adoptera Jaden, hur gullig som helst! Och Justin skulle jag också kunna ha hemma hos mig! ;)


dagen i bilder

Var inne i "stan" idag igen, men den här gången var vädret piss! Lägger upp bilder istället för orkar inte skriva någonting.



Melinda, Daniella och kusin vitamin Ida


Höhö me and my sister :)


Bland Nyköpings gator


The city! :P


Det regnade ganska ordentligt!!


17 augusti

God morgon! Ligger nu i sängen och funderar på vad som ska hända idag. Kanske blir en sväng till "stan" idag igen? Då kanske man köper något igen, köpte ett nytt solpuder igår. Syrran börjar bli ganska trött på att jag har lånat hennes varje dag sedan min tog slut :P Höhö.
Men måste ta en dusch nu känner jag!

the hills have eyes

ska vi se på nu, ännu en kväll med skräckfilm. Fast har redan sett den men det var länge sen. Men nu tjatar dom på mig att vi ska se filmen (den är nämligen på den här datorn) Så god natt!


fest med 95or? Näää

Nu är alla "barnen" ute och jag sitter kvar här och myser i sängen och lyssnar på musik och kollar lite facebook. De andra skulle iväg på en "fest" men känns inte riktigt som min grej att gå på en fest med 95or och neråt... Nää jag avstår nog! Vi ska ikväll tydligen se på en film som heter "Love at first Hiccup", såg trailern och den verkade faktiskt rolig. Men måste springa och kissa, hahah. akut...
Nu börjar det spöregna också! MYS


Me right now.


16 augusti

Har lite tid vid datorn nu. Idag har vi varit i Nyköpings lilla centrum och gått omkring och tittat lite tillsammans med syrran, kusinen och deras vänner. Känns faktiskt riktigt skönt att vara någon annan stans än hemma i Stockholm, kommer komma tillbaka hem igen sen någon gång under onsdagen. Men nu ska jag tydligen med de andra ut, skriver senare.


Kusinen Ida, syrran Josefine, Melinda och jag när vi väntar på bussen in till centrum :P


Nyköping :)

Gissa vart jag befinner mig just nu? Jo jag åkte till Nyköping idag med lilla syster så du ligger vi här med kusinen, Melinda och Daniella och bara tar det lugnt. Vi har percis kollat på The Human Centipede, fy fan vad äcklig film. Nasty. Men ska sova nu, skriver när jag orkar/har tid. Jag har faktiskt sommarlov i 1 vecka och 2 dagar till ;)


karate kid

Snart är mattias här och då ska vi käka middag! Är as hungrig, skynda dig. Har laddat ner Karate Kid tills ikväll, mattias verkade inte så himla topp på den filmen men jag vill se den så då blir det så :) Blev bjudna hem till Johan ikväll också men troligen blir det en hemma kväll. Kanske skriver sen om jag har tid. Ciao ♥

I'm the Karate Kid!

Cougar Town

Har legat och tittat på några avsnitt Cougar Town, älskar verkligen den serien. Varför har jag inte tittat på de tidigare? Aja men ska nu hem till mamma, måste städa mitt rum innan mattias kommer för det ser ut som ett bombnedslag... haha.
Föresten, här från ingenstans, så reagerar jag jätte mycket på myggbett i år. Brukar aldrig göra det men nu är det hemskt. De blir jätte stora, gör ont och är svullna... fick 3 myggbett igår kväll och de gör ont... suck.
Aj :(

you love pictures

Herregud vilken värme det är idag! Härligt :) Men är hos pappa så kan inte lägga mig ute och sola heller... Men lägger upp lite bilder från igår för orkar inte skriva så jätte mycket just nu.

Lite av folket
en hemsk oförberedd bild på Nathalie
Felan och någon trevlig kille :P
Jag och söta Malin :)



home

Hemma nu efter en trevlig fest Skälby, laddade igår ner Cougar Town så ska titta några avsnitt till på det nu innan jag somnar. Hoppas ni haft en trevlig kväll, god natt! Lägger upp lite bilder i morgon från ikväll. Pussar


nu blir det fest!

Blir fest ikväll :) Blev bjuden för en liten stund sen och har nu snabbt sminkat mig och fixat kläder. Så det blir ingen tråkig hemmakväll medan de andra är på krogen och röjjer, ska iväg till Skälby på fest :) Kameran är med också! Hoppas den fungerar, peppar peppar.
Ha en bra kväll så hörs vi i morgon ;)
Blir spetsklänningen ikväll :) Får se om jag tar klackar eller vanliga skor... hmmm!

fredagen den 13e...

God morgon! Vaknade för ungefär 2 timmar sedan men har helt enkelt inte orkat sätta på datorn för har duschat och gjort lite grejer. Har lekt lite med kameran med min syster också, hihi.
Men vad händer ikväll då? Jag har INGA planer alls... eftersom mina vänner ska på krogen ikväll och jag är ju fortfarande inte 18... life sucks sometimes. Så vi får se vad man hittar på ikväll.
Men ska väcka minstingen nu som ligger och sover i soffan.
Jag och min urgulliga syster :)

need to get some sleep

Nu ska jag, syster och morfar sätta oss i soffan och titta på en film, tyvärr svenskt men jag överlever :) Men med det här säger jag god natt och så hörs vi i morgon istället, halsen mår inte bra och inte min kropp heller, behöver sova ut i morgon så kommer bli ett sent första inlägg. God natt!

jagärlat

Precis ätit middag då jag lagade lax till mig och morfar! Så nu ligger man så här trött och seg som man (jag) alltid blir efter middagen. Vill gå och lägga mig och sova nu men kommer då vakna i natt och inte kunna somna om. Jag är också uttråkad för jag orkar inte åka och träffa någon men samtidigt så orkar jag inte göra någonting här hemma egentligen. Vill bara att älsklingen ska komma hem nu så vi kan ligga och ha våra myskvällar, speciellt nu när jag laddat ner säsong 3 av How I Met Your Mother. Saknar dig, kom hem nu!

nya underkläder

Efter jag fått in skatten på kontot så kunde jag inte undvika att gå och titta lite i affärer, och så hittade jag ett jätte snyggt set underkläder!
BH 79,50:- H&M
Hotpants 59,50:- H&M

I'm sick...

Morfar och syster är och hämtar barnen på dagis medan jag är hemma och slappar i soffan. Börjar känna mig krasslig också... kände i morse när jag vaknade att halsen började göra lite ont och känner mig otroligt seg i kroppen. Så blir en hemmakväll idag!

TACK NASTASIA!!!! DU LIGGER INTE PÅ MIN + LISTA JUST NU! ;)

ärenden fixade!

Hemma nu från jakan och har nu gjort syntestet, det gick bra och jag hade bra syn! Lite förvånad faktiskt eftersom jag hade dålig syn som liten, hade både glasögon och linser. Men positivt att min syn är bra i alla fall, men har lite sämre på vänster öga men det är ingenting allvarligt. Och banken är också avklarad och har nu pengarna på mitt kort!
Står nu och gör lite lunch till mig själv och tittar på tv! Morfar kommer hit idag också :)
Mäster kocken! Hamburgare och pommes blir det :)

upp tidigt i morgon

Tassar nu omkring i mina söta små rosa shorts (som jag faktiskt gjort helt själv i 8:an) och i syrrans söta rosa tofflor. Ska ta en natt smörgås innan jag lägger mig i sängen och somnar till någonting se värt. Ska upp tidigt i morgon för ska lämna syskonen på dagis och de ska vara där klockan 9 och sen ska jag till banken och optikern!

God natt ♥

lycklig!

Hade fått brev hem idag och det är anledningen till varför jag just nu är lycklig:


Har fått min skatt :D Whohooo, hade trott att jag max skulle få 800-900kr men så fick man några hundralappar extra. Så därför ska jag till banken i morgon för ska få pengarna överförda på mitt konto :)

onsdag

befinner mig just nu hemma hos min vän Cissi och vi ska snart röra oss utåt! Ingen aning än så länge om vad som händer ikväll men det får vi se.
Ringde idag till Contacta och ska i morgon gå och göra syntest för körkort och sen ska jag också till banken lite snabbt.
Men ska vara lite social nu. Ha de gött ♥

när ingen ser....

Precis kommit ut ur duschen, musiken i högtalarna är på och jag står och dansar som en jävla galning i mina underkläder... det är tur att ingen av mina vänner eller min pojkvän sett mig fjanta runt som nu, då skulle de inte vilja vara vänner med mig längre! Haha, love my life :)

Haha självklart får ni inte se mig i underkläder, to bad for you ;) Ungefär så här ser det ut inklusive en massa skutt och sånt...?

haha innan jag går och lägger mig...

så måste jag bara lägga upp de här två:



Älskar ICA - reklamerna!

Låten är awsome, videon är awsome och Megan Fox är awsome!

nyköping

äntligen har jag något planerat och ska för första gången på hela sommaren åka utanför Stockholms län. SKÖNT! Åker ner med syrran på söndag troligen till Nyköping och så får vi se hur länge jag stannar. Känner ingen där förutom min moster och mina små kusiner på 14 år men att bara få komma iväg ska bli underbart. Det finns en jätte mysig camping där nere vid havet som jag och min familj alltid bodde på när vi skulle hälsa på moster för några år sedan. Så att få ligga en solig dag vid havet skulle inte sitta fel!
Har även blivit bjuden på fest som är på andra sidan stan (alltså inte inom järfälla, najs de också) på fredag som jag ska på. Så någonting händer i alla fall :) Shit vad jag låter negativ men alla har sina dagar då ingenting känns bra och idag är det min dag, so let me.
God natt! ♥

Holmberg sisters!

Nu sitter jag och syrran i min säng med en varsin dator och geekar och lyssnar på musik, fast hon spelar The sims 2 :P Kom ihåg att jag var helt beroende, för 2 år sedan, av The Sims 2. Satt så fort jag inte hade något annat att göra, satt i timmar och bara spelade. Haha, The Sims är det bästa spelet som uppfunnits enligt mig!

Haha syskon kärlek (i alla fall på den 2a bilden)! ♥

fy fan

nu är jag riktigt trött på detta tråkiga väder och att bara vara hemma hela tiden och inte göra ett piss. Är så otroligt uttråkad så de finns inte, vill åka bort. Ta en sista minuten någonstans eller bara boka första bästa tåg någonstans och se vart man hamnar eller lifta någonstans? Måste göra någonting, får panik!

eighteen

Ska vara barnvakt nu en liten stund men håller på att planera min 18-års dag. Jag ska hyra en lokal vid Skälby gård och jag längtar. Men kostar gör det verkligen, lokalen går på 3000:- och funderar på att ha en DJ och den kommer gå på mellan 800-1000:- så det blir dyrt. Men ska söka jobb när skolan börjar så jag kan spara ihop pengar, kommer ju inte betala allting själv men ungefär hälften. Så måste få ihop ca 2000:- i alla fall.
Även fast jag inte fyller år fören den 24e oktober så måste man ju boka osv. 
My super sweet 18 ;)!


Haha inga vidare bra skills på paint, men undvik det :P

parodi av Twilight

Tråkigt väder ännu en dag... vart har solen tagit vägen? Jaja så nu ligger jag och kolla på en massa program på MTV och bara latar mig. Finns ingenting att göra. Men såg en reklam på MTV om en parodi film som jag måste se! HAHA can't wait.

Great news!

Mamma hittade min kära kamera idag!! Tack mamma, du är min hjälte! Så nu kommer kameran alltid ligga i väskan och mer bilder kommer komma upp om vad jag gör på dagarna, great huh? ;)
Men nu ska jag och min säng mysa lite, hihih♥

ice cream and movie!

Nu ska jag och mamma titta på film och äta glass med Cola sås! Yammie!


Looking gooooooood!

9 augusti

Vad dålig jag har blivit på att blogga under sommaren! Men jag har helt enkelt inte orkat hålla på med bloggen under mitt sommarlov, i got a life! Höhö. Men när skolan börjar igen och då jag inte har något liv längre då ska jag försöka komma igång igen.
Igår så blev det i alla fall en mysig filmkväll hemma hos Cissi! Vi tittade på Saw 6 och Genvägen (en norsk film, haha!) fast den var faktiskt bättre än förväntat eftersom... ja det är norska och lite svenska?! Men det var jätte mysigt. Sen idag har vi ätit på Franco's pizzeria och åkt omkring i Kenneths bil i princip.
Är seg idag så ska bara ligga i sängen och mysa! Adios ;)

otroligt bra låt!

Detta är en låt som just nu är min favorit! Dock finns inte samma version som på Spotify på youtube, men ni får överleva på "youtube versionen" Fantastisk låt!
Breeze - Aly & Fila feat Jass (på spotify: Breeze - original mix)

filmdags :)

Är hemma nu igen, blev en restaurang i Kallhäll istället för det spöregnade och Mattias behövde byta kläder, haha :P Men det blev en god plankstek och gud vad mätt jag är! Är väldigt trött så ska lägga mig och se på filmen Brothers innan jag somnar. Kommer sakna min bby som nu kommer vara borta 1 vecka♥

Jag älskar dig, du är mitt allt♥

mot stan

Är lite stressad så här slänger jag upp bild på hur man ser ut ikväll. Ska bli jätte mysigt med restaurang och promenad i stan. Puss!
Bye!

make up time

precis kommit ut ur duschen och nu ska jag sminka mig och fixa håret tillsammans med min Britney spelsningslista ♥
Jag tycker det är så himla kul att sminka sig! Är jag den enda :P?

väldigt dålig uppdatering...

Oj, har inte skrivit något på riktigt länge! Men tältningen blev av i torsdags och det var skit kul. Men dock mådde man inte så bra på morgonen och man längtade bara hem till sin säng. Men efter tältningen så åkte jag hem till älsklingen och så lagade jag middag och så åt vi chips och dip. En mys kväll :)
Nu sitter jag här hemma och funderar på om jag ska städa eller duscha först, haha. Vilket dilemma? Ska in till stan sen och möta Mattias för vi ska äta på restaurang ikväll innan han åker till Gotland. Jag följer inte med till Gotland tyvärr.. skulle verkligen varit jätte mysigt men ibland blir det förhinder.
Men ska börja med att lyssna på musik och sätta på mig mjukisbyxor sen får vi se om det blir städningen eller duschen!
Ciaoooo

till pojkvännen

Så regnigt och tråkigt väder idag så tältningen blir förhoppningsvis av i morgon istället. Så nu ska jag hem till Mattias och äta chips och titta på en massa filmer som jag laddat ner! En perfekt film och mys kväll.
Ciao ciao!

sleep tight

because i know i will ;) Nu äre sängen som ropar mitt namn så bäst att lyssna på vad den säger. Om man är snäll kanske man får en riktigt bra sömn. Så god natt på er!

massa pussar från mig ;)

sandviks badet

Nu har vi varit och kollat lite på ett bra ställe att tälta i morgon och det blir sandviks badet :) Mysigt och precis vid vattnet. Så i morgon blir det att packa lite och sen till ICA där lite alkohol ska inskaffas och även lite mat. Tror det kommer bli riktigt kul i morgon, höga förväntningar!

tältning i morgon!

Har varit hos Mattias de här två dagarna så har därför inte skrivit något. Men nu är jag hemma igen :) I morgon så är det tältning som gäller! Får se vilka som dyker upp och joinar oss men kul kommer det bli :)
Sen kanske jag drar till Gotland på lördag också med Mattias, de har stuga på fårö så ska kanske följa med! Gotland är så himla fint.
Men ska duscha nu och förbereda tältningen!

RSS 2.0