Förar med Yassen hemma hos mig med lite vi...

img_4479 (MMS)

Förar med Yassen hemma hos mig med lite vin :) snart kommer Carro och Katja hit också och sen blir det utgång på mp! Ovanligt va? :p puss


nya naglar och debatt

Pojken ligger och tittar på någon serie i vardagsrummet medan jag sitter vid datan och egentligen bara vill sova. Så för att fördriva tiden tänkte jag skriva ett inlägg.
Hockey matchen gick ju faktiskt inte så jätte bra idag... men det är en ny match på lördag! Sen vid 10 så tittade vi på debatt på svt, fan vad upprörd jag blev! Sänka våra löner?? Jag som jobbar inom hotell - restaurang kan säga att om de sänker lönerna kommer jag inte tjäna något över huvud taget. Så sitter han centerpartisten och säger att lönena ska sänkas? Han som inte sitter i den situation som jag gör vet inte vad han snackar om. Vill inte gå in på exakta siffror vad jag tjänar per dag t.ex. men det är inte mycket för det arbete man gör. Hade värsta diskussionen med min pappa och pojkvän, haha satt nästan och skrek på dom så arg jag blev på debatten. Men nog om det. Har även hunnit med att göra mina naglar fina inför helgen :) Enkla och vanliga precis som jag brukar göra, men jag gillar det. Men om jag hade högre lön så skulle jag kunna göra riktig manikyr, haha... :P
Ska gå och lägga mig nu, så vi hörs mer i morgon :) ♥


hockey kväll!

Är hemma hos min far nu och sitter och kollar på AIK - Luleå matchen! Spännande! Om någon timme så kommer älsklingen hit och ska tvinga honom att ge mig en massage ;) Har så otroligt ont i ryggen... hard working woman.
Är ledig i morgon och hela helgen så det är jätte skönt! Ska i morgon ut med Nastasia, Agnes och Emelie men ska först föra lite med Yassen å några andra innan jag bär in till stan. Ska bli riktigt kul att äntligen få hänga med tjejerna ut, var ett tag sen!


Ska återgå till mitt match tittande nu, puss ♥


hemma efter en lång dag..

Var tvungen att stanna kvar på jobbet i 3 timmar extra för vi hade en brandundervisning/kurs som vi var tvugna att gå på... suck! Men vi fick betalt för dom timmarna så det kompenserar ju lite.
Har nu i alla fall hoppat i mjukisdressen och ska strax ställa mig och laga mat. Ingen är hemma så det är jag som tar hand om barn och hus precis som i måndags. Ska "laga" fiskpinnar, jag vet, hur mycket bryr ni er om det? Men det jag ville komma fram till är att jag älskar fiskpinnar med remouladsås, hur gott som helst! Fast det är godare med lax till ;) Är egentligen ingen fiskälskare över huvud taget men just det älskar jag. Gillar ni fisk??
Hörs senare ♥


Från brandkursen..


kört bil idag!

Efter stan så kom pappa och hämtade upp mig hos mamma och så åkte vi ut och övningskörde! Och idag åkte vi ut på vägarna och det var riktigt kul! Börjar känna mig säkrare när jag kör och nervositeten har släppt lite, men det är mycket kvar. Men har som mål att ha körkort innan jul, så nu kör jag hårt. Har teoriboken i sängen och ska försöka att läsa så mycket som mäjligt till lördag då jag ska ut och köra igen :)


Efter jobbet mötte jag upp Agnes och Nasta...

img_4911 (MMS)

Efter jobbet mötte jag upp Agnes och Nastasia och nu sitter vi på café Moda och fikar :) snart blir det hemgång och lite övninskörning! Hörs när jag kommer hem :) puss!


Nanny for a day!

Har varit barnvakt åt lillskrutten hela dagen. Vi har lekt med klossar, tittat på bolibompa, jag har gjort lunch, tagit tempen, lekt lite utomhus för att få frisk luft osv. Och känner faktiskt att jag inte är redo för att bli mamma än på ett par år! haha! Men jag måste då få säga en sak, Isabelle är värre än mig när det gäller spel på iphone! Visst hon är sjuk, men det är inte normalt att sitta i soffan och spela med en iphone i totalt 3-4 timmar?! Måste nog sätta in henne på rehab eller något liknande. Haha, nä men det är faktiskt sjukt mycket :P
Förutom att ha varit barnvakt under dagen så har jag sökt en MASSA jobb, så hoppas att det är något som kommer höra av sig!
Ska gå och förbereda middagen nu. Talk to you guys later ♥


Världens sötaste unge! ♥


hur ser veckan ut?

Ligger och tittar på TV med mamma just nu, Brudens Bäste Man, jätte bra film! Patrick Dempsey är ju väldig läcker för att vara så gammal ;) Ska alldeles strax sova, är så himla trött! Ska försöka sova ut lite i morgon i alla fall. Men det blir en kortis nu men innan jag säger god natt så ska jag berätta om hur min vecka ser ut! Spännande va? ;)


Måndag: Barnvakt åt Isa
Tisdag: Jobba, övningsköra och köpa skor med mamma!
Onsdag: Jobba + plugga teori
Torsdag: Jobba och träffa Mattias
Fredag: UTGÅNG!
Lördag: Bakisdag / utgång med klassen!
Söndag: Vara med Mattias & övningsköra


Avslutar med en fin bild från midsommar på mig och Nastasia! Bästa vän ♥


glass och TV tittande denna söndag"

Det är söndag idag och det är min officiella mysdag! Så har lyxat till det med en Ben&Jerrys och samtidigt sitter jag och tittar på Sommarspelen :) Ett otroligt kul program! Gurkan från BB är med, haha så himla kul! Ska under kvällen även skicka ut lite olika CV:n hade jag tänkt, är nämligen på jakt efter ett nytt jobb. Men jag jobbar fortfarande kvar på Grand. 
Igår var jag och pojkvännen ute och åt på restaurang i stan, vi hamnade på en sushi och Wok restaurang. Riktigt gott! Sen blev det att åka hem till honom och titta på film, en lugn myskväll bara. Men kände att jag behövde det efter gårdagens arbetsdag!
Hörs lite mer senare, puss ♥ 


Ligger i sängen just nu å tittar på idol o...

img_0604 (MMS)

Ligger i sängen just nu å tittar på idol och ska försöka sova :p Yassen åkte hem för ca 1 timme sen och vi tog det mest lugnt och bara hade tjejsnack! Blir en kortis nu för måste sova, så god natt :)!


Efter gårdagens kaos så är det dags att bö...

img_2523 (MMS)

Efter gårdagens kaos så är det dags att börja städa upp i rummet... Fy fan alltså.. Så Detta kommer bli mitt fredags nöje, men snart kommer Yassen hit och håller mig sällskap :) vågar inte vara ensam hemma och kommer nog inte våga det på ett tag! Ikväll blir det en lugn kväll eftersom jag jobbar i morgon.. Har inte varit ute med vännerna på 3 veckor!! Men nästa helg tar jag igen det ;) skriver mer sen, måsta städa!


last night..

Hade det jätte mysigt igår med Nastasia! Vi satt ute på hennes balkong med tjocktröjor och filtar och drack lite rosévin :) Samtidigt som vi spelade wordfeud och hade tjejsnack. Härligt! Ibland behöver man sånna här tjejkvällar när man bara är två stycken och snackar om allt och ingenting. Gör ni också det med era vänner? Jag kan ibland tycka att det är skönare att bara vara hemma hos en kompis och dricka lite vin än att gå ut på krogen, men det beror mycket på humöret också och vad man är sugen på!
Ska titta på The Hills, har bara 2 avsnitt kvar... och på tal om serier så har jag nu sett de två första avsnitten av säsong 7 av himym, de var jätte bra!
Men vi hörs mera senare! ♥


ut på äventyr...

Derbyt är över och det gick ju inte så jätte bra... pinsamt AIK "/ Jaja, vi tar er i morgon! Vi kanske inte är bäst i Stockholm men vi är i alla fall näst bäst i Sverige!
Har precis tagit av mig myskläderna och på med lite mer normala kläder och ska ta mig till bussen strax. Ska möta upp Nastasia och sen ska vi hem till henne och dricka lite Rosé och officiellt avsluta sommaren... Girls time!


låten som jag inte kan sluta lyssna på!



Leona Lewis & Avicii - Collide

shopping dag!

Skulle mött pojkvännen idag och göra lite ärenden men det blev inte så för han mådde inte bra "/ så åkte in till Kista och mötte upp Nastasia i stället och så gjorde vi en shoppingrunda! Åt även jätte god asiatisk lunch på Food Court, dom har verkligen super god mat där och till ett bra pris. Super bra va? Hade tänkt att visa vad för godsaker som jag kom hem med :)


Jeans 199:- Cubus
Vit BH 139:- NewYorker
Trosa 79:- NewYorker



Klackskor 379:- NewYorker


Tråkig söndag

Söndag kväll och vad ska man hitta på då? Vill egentligen ut och hitta på någonting men alla går antingen i skolan eller jobbar "vanliga" dagar dvs måndag-fredag. Själv börjar jag inte jobba fören på onsdag. Har laddat ner lite The Hills avsnitt från säsong 6, även om jag sett det tidigare så är det fortfarande lika kul att titta på. Så det lär bli mitt tidsfördriv under kvällen.


Men hur var Göteborg då? Jo det var härligt, förutom att jag blev ganska sjuk där nere, men annars var det bra. Vi jobbade tisdag och onsdag, fick gratis mat, boende och resan dit, plus att vi fick bra betalt också ;) Så i morgon så ska jag och Mattias göra lite ärenden och då ska jag försöka hitta ett (eller fler par) skor, I need it!



Jag och Yasmine at work! Vi jobbade på en matmässa :)


Framme! Eller okej har varit det i några t...

img_0653 (MMS)

Framme! Eller okej har varit det i några timmar men ändå :p när vi kom till Göteborg så försökte vi hitta till mässan för att fixa våran monter men hur är vägarna här? Om folk tycker det är svårt att köra bil i Sthlm så ska de se hur det är i Göteborg, sjukt! Sen åkte vi till hotellet och sen käka middag på inget mindre än Gothia Towers, riktigt lyxigt och dyrt. Men det är ju gratis ;) nu ligger jag och Yassen och spelar wordfeud och lyssnar på Eric Saade! Haha :p snart sov dags, puss!


On My way! Sitter i bilen just nu med Yass...

img_6547 (MMS)

On My way! Sitter i bilen just nu med Yassen och är på väg till GÖTEBORG ;) det som tidsfördriver mig just nu är wordfeud, precis som alla andra spelar nu för tiden. Och måste bara få säga att jag är grym, spöar Yassen! Mer uppdatering kommer sen. Puss


Vad gör jag idag?

Sommaren är slut och jag har ingen skola att gå tillbaka till då jag tog studenten i juni som föresten är en av de bästa dagarna i mitt liv. Men vad gör jag nu då för er som är nyfikna? Jag går inte i skolan, jag hade sökt till en skola i Norrtälje som Internationell Resekonsult men hamnade på reservplats. Så jag går inte i skolan nu utan jag jobbar. Jag jobbar fortfarande kvar på Gran Hotel efter att ha sommarjobbat under sommaren. Jag jobbar ca 4 dagar i veckan och har världens bästa kollegor :) Får in mer än 1050 kr i månaden som förut och har det bra. Jag gör det jag känner för lite och det känns härligt att jag t.ex. kan åka till Göteborg i 4 dagar utan att missa skolan. Spontana saker, det är kul.
Jag och Mattias är fortfarande tillsammans, vi har 1 och ett halv år om lite mer än 1 vecka och vi har det jätte bra ♥ Har även träffat på min klass efter studenten då vi hade en jätte trevlig kräftskiva. Jag hade VÄRLDENS bästa klass!!

Och den fråga som många undrar, sakna du skolan? Nej det gör jag faktiskt inte. Jag saknar klassen som fan men inte själva pluggandet, läxor och prov. När man kom hem från skolan då kunde man inte sitta framför tv:n och bara slappa hur länge man ville, utan man var alltid tvungen att plugga. Men det behöver man inte när man jobbar, man kan komma hem och titta på tv i timmar om man vill, jag kan träffa kompisar och fika om jag vill, jag kan sova när jag kommre hem om jag vill, ja ni förstår :P Plus att man får lite extra pengar i fickan ;)
Så nu har ni en liten inblick på vad jag gör idag och kan sammanfatta mitt liv som att det går riktigt bra :)


Göteborg i morgon!

Japp det stämmer. I morgon kvart i 7 kommer Yassen och hennes pappa och hämtar upp mig. Vi ska då till hans jobb och förbereda allt som behövs fixas inför resan. Vad är det då jag ska göra där nere? Jo jag ska jobba på en mat mässa där nere tillsammans med Yassen. Ska bli riktigt kul :) Väldigt taggad! Ska ta med mig datorn dit ner så ska blogga där i från! Vi ska bo på ett jätte fint hotell mitt på avenyn och jag och Yassen får ett eget rum, mys! Men ska packa nu, puss!


Fint hotell va :)?


Jag har försökt att blogga regelbundet men det har gått sådär... med jobb som innebär att stiga upp halv 5 så är man väldigt trött på dagarna. Så skriver här när jag har tid och lust helt enkelt.

RSS 2.0