Sushi

Tog en sväng förbi centrum och åt lite sushi till lunch. Var så gott! Vi skulle ju ätit det i fredags men när vi kom vid 7 tiden så hade de stängt buffén. Vem stänger en middags buffé klockan 7? Men fick i alla fall det nu! Så nu sitter vi i bilen och är på väg :)


Dags för kalas!

Det känns verkligen att man förlorat en timme idag, för sov lika många timmar som jag brukar men ändå var klockan mycket. Men har nu duschat och fixat mig så nu är vi redo att åka hem till skälby och fira lillasyster. Men först så ska jag och Mattias äta lite lunch på ett sushi ställe i centrum. Idag inviger jag även min nya topp, så fin! Dock är den lite genomskinlig så får använda en bandeau top, men det funkar ju ändå!


Dags för påskmiddag!

Sitter just nu och väntar på att Mattias ska bli klar, han står just nu i duschen. För en gång skull så är det jag som är klar innan honom, haha! Men det är ju bra för då hinner jag blogga också! Vi ska om ett litet tag åka hem till Mattias föräldrar och äta lite påskmiddag. Ska bli trevligt och hoppas på god mat för är super hungrig. Men varje gång jag ätit middag där så har det alltid varit något gott så är inte ett dugg orolig. Måste fixa lite småsaker innan vi åker så vi hörs mer sen! Ha en trevlog lördagkväll :) 
 
Påskaftonens look: 
 

Lite shopping

Har precis kommit hem efter att varit nere i centrum med Mattias. Min lillasyster fyller hela 8år i morgon så gick ner för att köpa lite presenter till henne. Hon börjar bli så stor! Sedan blev det även att jag handlade en liten present till mig själv också. Prövade den här toppen för 1månad sen men min storlek fanns inte, men idag när jag gick in dit så fanns den i XS, så köpte den såklart!


Fredag

Idag är man lite trött efter gårdagens utgång. Så ligger just nu i soffan och bara tar det lugnt, ska sätta på The Real Housewives of Atlanta. Har en massa avsnitt så blir ett maraton! Mattias är inte hemma just nu så då får man passa på att titta på typiskt "tjejiga" serier. Ikväll så ska vi åka hem till min pappa och titta på hockey, det är ju semifinaler i slutspelet. Eftersom pappa bor i jakobsberg så ska vi passa på att äta middag på Sushi Curry House, det är så bra! 
Men nu ska jag fortsätta titta på tv, så vi hörs mer sen!
 

Middag och utgång!

Är hemma hos Sandra och har precis avslutat en jätte god middag och druckit lite vin. Efter att varit hemma sjuk så är det skönt att äntligen gå it och göra något. Vi ska senare in till stan och vi lör nog gå till Pure. Ska bli jätte kul! Men antingen så hörs vi senare ikväll eller i morgon, så ha en trevlig skär torsdag!


The bed is calling..

I morgon efter jobbet så ska jag åka hem till Sandra så har packat klart allting som jag behöver ha med mig. Vi ska äta middag och sedan så blir det in till stan och utgång. Efter att bara ha varit hemma varje kväll i över 1 veckas tid så ska det bli skönt att hitta på något! Sedan är det ju lång helg också så det blir ju fortfarande dagar över som jag kan slappa och ta det lugnt på. Men måste sova nu om jag ska orka med morgon dagen, är helt slut i kroppen. Vi hörs mer i morgon!
 
God natt♥

Vill ha!

Är så otroligt shopping sugen så det är galet. Kanske kan bero på att jag inte shoppat sedan Thailand? Så håller på att kolla en massa fina kläder, speciellt vårkläder. Längtar till våren då jag kan börja använda mina pumps och sluta med stora vinterjackan. Funderar på om jag ska klicka hem lite av detta? Hmmm :P 
 
 

Event med jobbet!

Idag kom jag iväg till jobbet, vad skönt! Så kom precis hem från jobbet efter att ha haft ett event med vårt team. Var jätte roligt. Först så gjorde vi en typ utav ord lek och åt en massa chips och godis som de hade beställt. Sen kom maten och de hade beställt Thai mat till kontoret så klockan 6 kom dom med maten, och det var jätte gott. Dock så fick jag inte välja själv vad jag ville äta för när jag var sjuk så hade alla fått välja vad de ville ha. Men det var gott ändå. Därefter så blev det två ytterligare lekar och en massa prat! Vi skulle egentligen varit klara vid 8 tiden men blev klara strax innan 9. Så nu är jag ganska trött och sliten efter en så pass lång dag och det är i princip första dagen tillbaka till jobbet efter att varit sjuk. Så nu är det dags att sova, men vi hörs mer i morgon!
 

Hemma...

Hej på er! Jag hade ställt klockan och förberett mig till att gå till jobbet i morse men när jag vaknade så hade jag så otroligt ont i min cysta. Vet inte om jag har sovit på något konstigt sätt som gjorde att det gjorde så ont eller om Mattias råkat sparka till mig. För det hände nämligen i helgen också att jag vaknade till av att han råkade knäa mig i sömnen precis där jag har ont. Eftersom jag hade så ont i morse så valde jag att sjukanmäla mig från jobbet, jag kunde knappt gå upp ur sängen. Men nu känns det lite bättre, kan bero på att jag tog min medicin i morse. Får hoppas att samma sak inte händer i morgon igen, för är så trött på att bara vara hemma. Var ju bara hemma hela förra veckan pga att jag var sjuk och sedan i helgen. 
Jag och Mattias ska strax försöka gå och storhandla lite för har ingen mat hemma och fick lönen idag! Får hoppas att jag kan gå till bilen annars får Mattias handla utan mig. Men det är riktigt fint väder idag så skulle vara skönt att få lite luft. 
 
Fint väder. Så här ser det ut från vårt köksfönster!

Bingolotto!

Söndag idag och det innebär att det är bingolotto på TV. Detta har blivit lite som en grej som jag och Mattias gör på söndagar, det är jätte mysigt. Haha fast ibland känner man sig gammal, men varför egentligen skulle inte vi kunna spela bingolotto? Jag vill också vinna en massa saker och enda settet att få chansen att göra det är ju genom att spela! Så nu sitter vi med våra dutt pennor och hoppas på miljonerna!
 
 

Så gott!

Har precis lagat middag och det blev lax med grönsaker och potatis! Var så länge sedan jag åt potatis och det var så otroligt gott. Jag har sedan ca 3 månader tillbaka minskat på att äta kolhydrater, så de ända kolhydrater jag i princip äter är bröd eller flingor som jag äter till frukost. Annars så har jag slutat med all pasta, ris och potatis. Eftersom jag inte ätit det på så länge så har jag nu blivit van och saknar det faktiskt inte så speciellt mycket. Men idag i affären så ville jag verkligen ha potatis och så tyckte jag synd om mig själv pga att jag har ont så vi köpte hem det. Det som jag tycker är svårast att undvika är Ben&Jerrys Half Baked, jag kan verkligen inte få nog! Det är den bästa glassen som finns, den saknar jag! Fast måste erkänna att det händer ibland att jag fuskar med det men det är inte ofta! :)  
 
Mums♥

Ändringar!

Håller just nu på att ändra utseendet på bloggen lite så det kan komma att se lite konstigt ut de närmaste dagarna! Jag har tröttnat så mycket på det jag tidigare haft, har haft samma sak i ca 4 år. Men har helt enkelt inte haft tid + att jag har glömt bort en hel del om hur man ändrar sin blogg design. Så tar lite tid att komma in i det igen, men det kommer i alla fall bli lite snyggare och en uppdatering. Om det är någon som är duktig på att göra nya bakgrunder + headers så får ni gärna säga till! 
 

Ingen träning...

Jag som hade bokat in ett flertal träningspass till nästa vecka men det går ju inte pga att jag är sjuk. Åh så irriterande. Men på ett sätt är det bra att det inträffar nu. För den 15e april så är det tävling på jobbet som pågår i 2 månader - Klarna Buisness Battle. Det är jag och några till från jobbet som i grupp ska tävla mot andra kollegor. Det går ut på att samla så många battle points som möjligt med hjälp av att träna. Beroende på hur länge du tränar och vad du tränar så får du olika poäng. Det ska bli så kul, är riktigt taggad. Så nu måste jag verkligen ta det lugnt och låta medicinien och kroppen sköta sitt...
 
Måste tyvärr avboka dessa pass :( 

Varför?!

Jag som trodde att jag höll på att bli bättre. Så jag gick till jobbet i fredags men det är någonting som jag ångrar nu. Hade fått tillbaka världens halsont i går kväll. Fy! Och sedan så gick jag till en läkare under gårdagen och får då veta att jag har fått en cysta. Det är inte på äggstockarna som många andra brukar få det utan det är på ett annat stället. Jag började få ont i måndags men trodde inte det var något allvarligt och sedan dess så har det bara blivit värre. Och det gör så för jävla ont! Har legat och gråtit i natt pga smärtan och vet inte vad jag ska göra. Jag går just nu på pencilin / antibiotika så får hoppas att det hjälper. I värsta fall så behöver dom tömma cystan och det innebär att de måste skära upp, nej fy fan. Jag klarar verkligen inte av sådant! Så hoppas verkligen att detta går över snart. Missade ju dessutom min tjejkompis födelsedags firande igår pga detta... Så nu kommer jag gå på antibiotika i 10 dagar, så får hoppas att det hjälper för denna smärta är hemsk!
 

Lyxmiddag :)

Eftersom vi firar 3 år idag så valde vi att lyxa till det lite så vi köpte hem oxfilé, potatisgratäng och jätte god efterrätt. Åh vad gott det var! Tänk om man kunde äta sådan här god mat varje dag, då skulle jag må bra! Men nu ska jag och älsklingen mysa och titta på en film innan det är dags för mig att gå och lägga mig. Ska ju till jobbet i morgon! 
 
 
 

3 år tillsammans!

Idag är det den 21/3 2013, detta innebär att det är 3 år sedan som jag och Mattias blev tillsammans. Shit vad tiden har gått fort. När vi träffades så var jag 17 år och gick andra året i gymnasiet, jag var så liten! Då var Mattias 20 år och blev kär i lilla mig som var endast 17år. När vi träffades så trodde jag aldrig att vi skulle hålla så här länge, det tror jag inte han trodde heller. Men se bra det gick och jag är lyckligare än någonsin. Vi har hunnit med så mycket under dessa år, vi har bråkat, blivit sams, åkt på semestrar tillsammans, vi har skrattat, vi har gråtit, åkt utomlands, blivits sambos osv. Och jag är lyckligare än någonsin, shit vad jag älskar dig. Så här nedan är en hel del bilder som är minnen över vår tid tillsammans ♥
 
 
Jag älskar dig Mattias! Utan dig i mitt liv så vet jag inte vad jag skulle göra. Du får mig alltid att skratta och bli glad, jag är så otroligt lycklig med dig ♥
 
 

Revenge

Ligger fortfarande hemma sjuk och äter en massa piggelin och tittar på tv. För att underhålla mig själv så tittar jag på en massa avsnitt av min favorit serie - Revenge! Har missat en massa avsnitt så har en hel del att titta på, perekt. Revenge är verkligen den bästa serien som gjorts. Det är så mycket spänning och dramatik. Så rekommenderar den så starkt. Det här är en serie som både tjejer och killar kan följa!
 
"Emily Thorne, vars riktiga namn är Amanda Clarke, flyttar tillbaka till The Hamptonsför att utkräva hämnd på de som orsakade hennes far Davids död och splittrade hennes familj. Då hon var liten dömdes hennes far för ett terroristbrott och avled i fängelset. Amanda hamnade på ungdomsfängelse, men då hon var 18 blev hon fri och ärvde pengar från ett företag som fadern investerat i. Hon bytte namn till Emily Thorne och flyttade till Hamptons för att utkräva hämnd."
 

Sjuk..

Jaha, denna dag och vecka blev inte direkt som jag tänkt mig. Hade planerat en massa träning och roliga pass. Skit också! Jag prövade i alla fall att gå till jobbet i morse för hoppades att det skulle bli bättre, för man brukar ju alltid må sämst på morgonen. Men blev sämre och började känna mig febrig.. Så nu ligger jag i soffan, äter glass och tittar på Top Model. Ska vila lite nu, så vi hörs sen!


Veckans planer!

Så skönt att bara legat hemma idag. Jag och Mattias har spelat lite Wii och sen lagade jag middag. Gjorde en ny rätt idag, köttfärs fyllda paprikor. Var en helt okej rätt men var väldigt enkelt att göra!

Hade tänkt att lägga mig i sängen och ta det lite lugnt innan jag sommar. Men innan så ska vi se vad jag ska hitta på i veckan!

Måndag: kolla utbildningar till hösten + tvätta
Tisdag: träna! 45min pass Funktionell träning
Onsdag: träna! 55min power yoga
Torsdag: jag och Mattias firar 3år tillsammans! <3
Fredag: träna- Egen träning!
Lördag: Vilodag
Söndag: Träna! 30min pass Core


Min helg!

Sorry för dåligt uppdatering under helgen men haft fullt upp! I fredags efter jobbet så åkte jag fort hem, åt middag och packade kläder. Därefter åkte jag till Jakan och mötte upp Jonna och sen gick vi hem till Sandra. Där så drack vi vin, lyssnade på musik och fixade oss. Självklart så avslutades kvällen såklart på mp. Det blev en väldigt händelserik kväll men även en kul kväll!

Sedan igår så blev det lite spontant att jag skulle vara barnvakt. Så vid 3 tiden kom systrarna över och spelade Wii på en gång, haha de är galna i det spelet! Jag hade egentligen bokat in ett core pass i morse men eftersom systrarna sov över så fick jag avboka det.


En bra dag!

Idag är en riktigt bra dag. På jobbet har det dock varit jätte mycket att göra idag men belönades utav snälla kollegan Henrik som bjöd på Ben&Jerrys. Efter jobbet så åkte jag och mötte upp pappa och sen så åkte vi till Elgiganten och fixade en ny telefon. Så nu har jag skaffat en vit iPhone 5, jag är så nöjd!

Därefter åkte vi och hämtade ut mitt paket från fitnessguru. Beställde hem 1kg protein pulver med smak Vanilla Wildberry och den luktade riktigt gott! Hoppas bara att smaken är lika god, uppdaterar er om det när jag prövat. Sedan köpte jag två burkar med fettförbränningspiller, man tar ur ena burken på morgonen och ur den andra på kvällen. Verkade väldigt bra, så tänkte att jag börjar med dom på måndag! Kommer även berätta mer om dom när jag börjar med dom.
Men nu är det dags för mig att sova, är så trött. Hörs mer i morgon. Puss


iphone 5

Snart går mitt abonnemang på min telefon ut så i morgon så ska jag och pappa åka till Elgiganten och förlänga det samt skaffa en iphone 5! Ska bli skönt att få en "ny" telefon, det är ju egentligen samma fast en bättre version så att säga. Ser verkligen fram emot det! Dock vet jag inte om jag ska skaffa mig en vit eller svart? Just nu har jag en svart iphone så skulle vara lite roligare med en vit. Så det lutar just nu mot vitt men vi får se vad jag bestämmer mig för!
Det som jag tycker är riktigt dåligt med den nya iphone 5 är att det inte är samma laddare som till de tidigare modellerna... allt för att tjäna lite extra pengar! Och sedan så kommer jag inte kunna använda mina skal som jag har köpt genom tiderna till min iphone 4, så får ta och köpa nya. Här är några som jag har hittat, vad tycks? 
 
 

sliten tjej!

Efter att ha gymmat 3/3 dagar denna vecka så känner jag i kroppen att jag behöver vila. Så blir några dagars vilande nu och så väntar ett Core pass på söndag klockan 10.50. Hurtigt av mig! Har verkligen bestämt mig nu för att jag vill ha min drömkropp så då är det inga ursäkter! 
 
Har även lite besluts ångest om vad jag ska hitta på i helgen. Är lite sugen på att gå ut och träffa vännerna men samtidigt så känner jag mig väldigt trött och ser fram emot en lugn helg. Så jag får känna av lite på fredag under dagen vad jag orkar med. 
 
 
Dagens mellanmål, äpplen med kanel! Både gott och nyttigt :) 

Träningsvärk!

Hejsan! Idag känner jag verkligen av Bodypumpen från igår, speciellt i mina lår. Så fort jag går så ser det ut som jag blivit misshandlad eller något, haha! Men det är skönt också för då vet man att man tränat hårt ;) 
Efter jobbet idag så blev det tillbaka till gymmet och körde ett 45min zumba pass. Zumba är verkligen min grej och tränaren är så bra också, riktigt kul. 
 
Sitter just nu och skriver ner en massa nyttiga recept på mat och efterrätter / snacks på en PT blogg. Behöver lite tips och inspiration för gör så tråkig mat här hemma. Så ska köpa hem en antecknings bok som jag sedan kan skriva ner olika recept och ha min egna lilla kokbok :) 
 

Bodypump

Då var det en ny vecka igen och efter jobbet så fick jag och Rebecka till gymmet. Det blev ett 55 minuters bodypump pass! Första gången jag prövar det och jag tyckte att det bar helt okej. Kanske prövar det igen men det var inte en av mina favoriter. Haha men jag märkte i alla fall att jag verkligen behöver träna mina arm muskler, är så klen!!
I morgon blir det ett pass Zumba + lite cykling och på onsdag väntar ett pass spinning! Känns skönt att börja komma igång med träningen igen :)


Fullt upp

Nu har jag inte bloggat på länge och det har berott på många saker. Sedan jag kom hem från Thailand så har jag blivit ganska trött så när jag kommer hem så orkar jag inte göra något, haha. Och sedan så har ja haft mycket att göra med både jobb, träning och plugg så har inte haft tid att blogga tyvärr. Men det ska bli ändring på det nu för har gjort lite om prioriteringar. 
 
Igår var det lördag och det är väll ingen som missat att det var melodifestival finalen? Och jag var där på friends arena!! Det var min julklapp till mamma så vi gick tillsammans med mattias och min styvpappa. Åh vad trevlig kväll vi hade och rätt låt vann ju också :) Efter melodifestivalen så åkte vi in till sumpan och satte oss på O'learys och tog ett glas vin och sedan gick vi till en annan bar. Blev att jag, mamma och min styvpappa åkte hem vid 3 tiden så blev en sen kväll. Men hade så himla kul! Avslutar inlägget med en del bilder från igår!
 
 
Jag och fina mamma på O'learys! ♥
 
Micke och Mattias :)
 
 
 Skål! 
 

RSS 2.0