till Kallhäll

ska åka hem till Mattias nu! :)  Men måste först hyra film tills ikväll, ska nog hyra Shutter Island. Min mamma och micke såg den förra veckan och dom sa att den var jätte bra. Men måste gå till bussen nu!
Massa pussar så hörs vi i morgon!

Iphone 4

Idag släpps Iphone 4 och jag vill ha den!! Ska börja extra jobba i höst när skolan börjar och ska då spara ihop pengar till en. Och det är så bra att Tele2 samarbetar med Apple, för får jag behålla mitt kompis abonnemang!
All i want for christmas...
is yooou!

home @ the söderhöjden

kom precis hem från Anna och fyllan är på topp! Mina öronsnibbar värker som f*n för jag är nickell alergiker men mina örhängen är så fina så trotsar det!
Självklart hämta pappa mig, han är som min egna taxi chafför (stavning?)! Så nu känner jag att det är dags att sova. så nu säger jag god natt och önskar alla en fortsatt trevlig torsdag kväll/ fredag morgon. Pussssssssar!
(anstränger mig som sjutton att stava..och inlägget tog 10min att skriva, men va fan. Man är bara ung 1 gång)
Hehe♥

mot Anna!

Nu är jag färdig fixad och ska nu till Viksjö där jag ska möta Jonna, Cissi och Sanna! Har hört rykten att det kommer komma en massa folk till Anna ikväll, hoppas att ryktet stämmer :) Men nu ska jag åka, skjuts av papsen!


Så här ser man ut ikväll! Känner mig riktigt snygg ;)!

It's a rainy day...

Ush vad tråkigt väder... men vi fick i alla fall nästan 2 dagars sol och värme. Men även fast vädret är dåligt så ska jag inte sitta hemma, ska ju ikväll hem till Anna och fira henne. Ska nu snabbt hem till mamma en stund och ska då leta efter min kamera så jag kan ta med den. Hade ju alltid med mig min kamera förut men eftersom min kamera nu har fått någon sjukdom (den är knäpp) så brukar jag lämna den hemma. Men ska försöka få den funka tills ikväll!
Men skriver senare.

inget blir som man planerat!

Har legat och tittat på AIK - Rosenborg med pappa i soffan men AIK förlorade tyvärr.. men det kommer en match till! Ska börja kolla lite på klädval inför i morgon, ingen aning om vad jag ska ha på mig.
Sen försöker jag även stressa Nastasia lite om hur det blir med Finland. För blir så irriterad på att allting som vi planerar blir uppskjutet hela tiden, är så trött på det. Förhoppningsvis drar vi iväg till Finland den 5e augusti eller den 8e augusti, om vi ens kommer iväg... suck.
Men med det säger jag god natt!

Bild 1: Jag som trött och ofräsch och bild 2: med hamstern, som för tillfället heter Nisse :P


my new jeans!


GinaTricot 399:-


En tråkig dag

Idag är en tråkig och seg dag då det för en gång skull inte händer något. Skönt faktiskt på ett sätt. Så ska bara slappa och ligga hemma (om inte något roligt dyker upp så klart).
Men i morgon så fyller Anna 18 år så då ska jag till henne och fira i morgon kväll! Det bjuds på tårta och sen blir det drinkar och party :) Riktigt kul!
Gud vad jag saknar Mattias också (kom hem!)... men som tur är så kommer han hem på fredag! Så när jag träffar honom så ska jag bara ligga och gosa med min bby ♥
Skriver sen!

blev bjudna på fest..

så varför inte :D? När vi står och väntar på bussen på väg till Kista ringer en killkompis till mig och Nastasia och frågar om vi vill komma ikväll, so why not? Vi drar till Kista och shoppar lite (det blev jeansen ändå, visar i morgon) och sen efter får vi skjuts av Kenneth till donken där vi äter lite och sen åker direkt till festen. Det var kul även fast det inte var så många som man umgås med, men en trevlig tisdag kväll! Och trots att jag inte umgås med folket där så fick man ändå gratis dricka som räckte gott och väl :)! I love being a good looking girl! Hehe...Gud vad ego jag lät men men ;)
Nu blir det tv:n och kycklingsallad. God natt ♥

möta Nastasia!

Har ätit en god kyckling sallad till middag och nu ska pappa skjutsa mig till Nastasia (hon är och solar). Sedan ska vi röra oss till Kista och shoppa. Kom på en grej, istället för att köpa jeansen för 399:- så kan jag lägga de pengarna på ett par skor istället! För nu när det är sommar har jag ju mer användning för ett par skor än ett par jeans... hmm svårt val. Vi går se vad jag kommer hem med!

Stickad tröja/ svart linne & shorts är från GinaTricot
Väska - Thailand
Skor - Deichmann

2 nyheter.

Första dagen sedan i torsdags som det är soligt och varmt :) underbart! Så ska efter middagen möta Nastasia och sen in till Kista för ska köpa jeansen.
Men back to the news!
1:                                                                        2:
*Näspiercingen är borta efter 3 år!                       * Syrran har skaffat en liten hamster som just nu                                                                                   står i vårat gemensamma rum hos pappa :P Riktigt söt!

detta är vad jag kallar en tjej med humor :)

hittade den här videon på en kompis blogg, så var tvungen att lägga upp den här med!

a girl's best friend - shoes

Har varit med mina flickor idag och sen varit med Nastasia. Vi har varit i Kista och tittat på kläder och hittade ett par jeans som jag ska tillbaka och köpa i morgon och även en tröja som var på rea! I love sale, more stuff for less money ♥ Ibland önska jag att man var miljonär så man kunde shoppa allt man ville ha, men sådan tur har inte en vanlig 17årig tjej i förorten...
Känns även som om det är dags att köpa ett par skor till, I just can't get enough... hmm kanske värt 1 tanke eller 2?
Ge mig Mariah Careys walk-in-closet full med skor!

movie night

efter två långa kvällar av festande så kändes en hemma kväll med film väldigt behövande. Vi hyrde 4 filmer och vi har tittat på 3 filmer i rad nu + ätit chips och druckit cola. Riktigt härligt! Men nu ska jag lägga mig och mysa i sängen. Så god natt på er :)

vill åka iväg!

jag vill bara åka bort i några dagar. Det är pissigt väder men jag vill vara någon annan stans när det är pissigt väder. Bara komma iväg för några dagar skulle vara så härligt. Just nu önskar man att man hade några tusenlappar på kontot så man kunde ta en sista minuten och bara dra :) Det skulle vara underbart!
take me away!

återställare!

Det har jag hört är den bästa metoden att bli av med baksmällan and get back on track! Så nu ska jag och Nastasia på fest igen, ha en bra kväll!
Vad gör vi? - Nu kör vi!

Saturday

Nu har föräldrarna kommit hem igen och är för tillfället hemma hos papi :) Ny duschad är man också och sitter och funderar på vad som händer ikväll, antingen blir det hemma kväll eller fest igen. Får se vad vi bestämmer oss för.
Jag hade otroligt roligt igår kväll! Mina vänner var där, vi dansade, pratade, drack och hade det kul. För mig och Nastasia slutade festen vid 2 så vi åkte med Kenneth och Jimmie hem till mig. Dock var vi bara hos mig i 10 min sen bestämde vi oss för att besöka käraste McDonalds! Fyllekäk in my heart. Sen så blev det hemgång. 
I morse så mådde man ju inte så himla bra så låg i soffan och tittade klart på säsong 2 av How I Met Your Mother. 
Men ska kila nu iaf, bye!
Nastasia fixade även mina naglar igår! 

gettin' ready to party!

Nu är jag färdig fixad inför lokalfesten ikväll :) Ska bli riktigt kul att få komma ut och träffa sina vänner, dansa galet och ha galet roligt. Jag ska ikväll unna mig lite GIN som jag köpte på båten på väg till Åland med familjen. Men ha en rolig kväll, för det ska jag verkligen ha, en galet rolig kväll!

Så här fin är man ikväll, och inviger även min nya klänning jag köpte i måndags! 299:- BikBok

Fredag den 23e juli

Har inte orkat/haft tid att skriva de senaste dagarna. Har haft en del saker för mig :)
Men vaknade för en stund sedan och har bara legat i soffan med datorn i knät medan Nastasia sover. 
Pojkvännen är just nu i Ayia Napa också... kommer saknar honom så mycket! Där är det tydligen 40 grader och soligt medan här i Sverige är det molnigt och knappt 20 grader... 
Men ikväll så ska jag och Nastasia på lokal fest nämligen, hoppas det är DJ igen som det var på förra lokal festen ha anordnade. Känns som om jag inte varit på fest eller festat på jätte länge så ikväll så kör vi :) 
Ska äta frukost nu och leta efter hemmanyckeln :P Skriver sen!
Nyvaken flicka!

från...

äckligt rött vin till Sangria a la Nastasia! This is what I'm talking about :) Nu är jag nöjd, god natt! ♥



rött vin...

Hemma efter en hel dag i stan (och klackar!!) så nu är våra fötter helt döda och även vi, så nu ska vi sätta oss på min baksida och koppla av med ett glas rött vin. Personligen så tycker jag bättre om vitt vin men Nastasia tvingar mig att vara lite fin och vuxen ikväll, så what the hell. Vi har det så bra här hemma hos mig!!
SKÅL!

season 2

Efter ett par roliga timmar på baksidan så flyttar vi in oss till soffan och nu blir det How I Met Your Mother season 2 :) Lyckades se klart de sista avsnitten från 1an i Norrtälje. Sov så gott!


mys på baksidan

Jag och Nastasia sitter nu ute på min baksida och spelar kort, lyssnar på musik och äter å dricker gott. Och vad lyssnar vi på? GUNTHER! Haha minnen :P Men nu ska vi ha en mysig tjejkväll!
Men ha en bra kväll ♥
HAHA omg vilka sexiga bilder!!!! 

Nastasia and I goes.. housewifes

Nastasia och jag har precis kommit hem från ICA då vi har handlat mat som ska räcka hela veckan! Hela veckan ska vi ta väl hand om mitt söta hus, eller ja iaf försöka :) Nu ska vi bli hemmafruar! 
Men iaf, nu står Nastasia i duschen och jag dunkar musik i köket och ska snart laga mat, blir tacos idag! Om någon timme ska vi ut och åka båt med Kenneth och några också, sen får vi se om kanske Natta och Erik kommer över en stund :) Talk to you guys later ♥
Den osminkade söta sanningen :) hehe!

ändrade planer

som jag berättade lite snabbt bara innan jag åkte till Norrtälje så sa jag att jag skulle åka till Gotland på torsdag, men så blev det inte. Så kan det gå när man har tråkiga vänner som bangar ut, haha men tycker om dom ändå :P Så det slutade med att jag och Nastasia var de enda som ville/hade råd med Gotland så då skippade vi det. Istället så drar vi iväg på en kryssning (förhoppningsvis den 25e), och även om vi inte får med våra vänner så ska jag och Nastasia köra ALL IN på en kryssning! Längtar ;) 
Awsome!

@ Home

Nu är jag äntligen hemma i Stockholm igen :) Håller på att packa upp min väska och ska snart skriva en matlista! Måste ju göra någonting för att fördriva tiden medan jag väntar på Nastasia. Men ville bara meddela att jag är hemma. Skriver senare! 
Har saknat mina stora sköna säng! ♥

update från Norrtälje!

Halloj! Jag är i Norrtälje just nu, som vissa av er säkert vet, så därför har jag inte kunnat skriva något. Men har nu lånat lill kusinens internet.
Jag har haft det jätte bra här i Norrtälje, det har varit underbart väder, vi har badat en massa, grillat och åkt till Åland. Åland var riktigt mysigt och trevligt. Och så har man badat i havet också för första gången i Sverige i år och det var förvånansvärt varmt! Så jag har haft en jätte bra semester med familjen :)
Men i morgon kommer jag hem igen och då ska jag och Nastasia ha en myskväll! Hon ska även bo hos mig några dagar :)
Men skriver i morgon kväll när jag kommer hem :) Ha det gött!


Stockholms veckan

Nastasia är här nu och vi pratar i telefon som galningar för vi ska nämligen till Gotland på Stockholmsveckan! Vi har planerat att åka på torsdagen den 22a. Ska bli så galet roligt, can't wait.
Men jag och Nastasia ska snart till stan för att möta Erik en snabbis sen ska jag hem och fixa mig och sen hem till Jenny där vi ska ha en trevlig tjejkväll med alkohol :) Men kan inte vara ute så sent ikv eftersom jag åker till Norrtälje i morgon!
Skriver senare!


8 juli

Hade en riktigt trevlig kväll igår. Efter fotbollen så gick vi alla ut på baksidan och satt där och tog det lugnt medan Mattias och Micke (min styvpappa) körde straffar på varandra i 2 timmar! Haha och det var ju ingen lek heller, blodigt allvar. De slängde sig i gräset, skrek och fokuserade som om de var en riktig match, riktigt roligt att se. 
I dag då så har jag bland annat lagat lunch till mig och mattias, solat och handlat. Och om någon timme kommer Nastasia hit så ska vi ha en myskväll. Vi ska laga middag, kolla film, äta godsaker och snacka skit! 
Men skriver sen, Ciao ♥

Norrtälje på lördag

Semifinalen är slut och Spanien är i final! Underbart :) Så på söndag sitter jag bänkad i en soffa i Norrtälje och tittar på fotboll med min padre. Mattias och de andra sitter i vardagsrummet just nu och pratar fotboll så passar på att kolla runt lite på facebook och skriva. 
Tänkte också berätta lite om vad som händer i veckan: 
Torsdag: Träffa Nastasia
Fredag: Middag hos Jenny
Lördag: Norrtälje
Söndag: Mysa i Nörrtälje med familjen och fotbolls final!
ska ut och spela lite fotboll med älsklingen nu! 

ni som inte...

har sett denna video måste se den :) Låten är underbar, artisterna är grymma och allt är awsome! Det är artister som Celine Dion, Pink, Miley Cyrus, Justin Bieber, Fergie, Akon och massa fler grymma artister! Denna låt spelas just nu för mig om, om och om igen på min dator.  
Michael Jackson gjorde den här låten så de har även klippt in honom i videon. 

är på Muskö

Guess where I'm am? Hos Moa, det var ett braa tag sen vi träffades så nu sitter vi och tittar på tv och äter chips. Idag har vi gjort otroligt god mat, tittat på skräckfilm och pratat en massa och catchat up lite. 
I morgon så blir det fotbolls kväll hos mig med mattias, micke och min pappa. Vi ska grilla, titta fotboll och ta någon cider. En grabbkväll + lilla jag :) Haha. 
Ska fortsätta vara lite social med Moa nu. Ha en bra kväll!

Eclipse!

Drar till stan nu och möter Sara och vi ska se på Eclipse :D! Hoppas filmen är bra ;)! Har höga förväntningar! Bye 

vädret är inte på topp

God morgon! Är vaken nu och ligger här i sängen bredvid älsklingen och knappar på datorn medans han sover :P Vad ska man hitta på idag då? Hade ju planerat en dag vid görväln men vädret är ju inte på topp idag. Så får se vad man hittar på. Men ska försöka klura ut nu vad jag ska göra idag, så ha det bra så skriver jag sen!

mot stan med älsklingen!

Ska iväg nu till Hägersten med Mattias då vi ska äta lite mat och så med mattias bror och mormor. Sen så ska vi sova hos mig i natt och har laddat ner How iI Met Your Mother säsong 1 som vi ska kolla på. Vi ska ha serie marathon nämligen. Har även försökt ladda ner C/O Segemyhr men det går inte :S 
Aja, vi hörs sen! 
Underbart väder!!

visste ni att...

jag eventuellt ska tillbaka till Thailand i februari i år igen ;)? Det stämmer! Ingenting är 100% än, men eftersom vi struntar i utomlands resa i sommar så blir det en resa i vinter i stället till bästaste Thailand! ♥ Thailand


mot den stora staden

Blir för mig att åka in till stan nu och möta upp Jonte, Johanna och Angie i klassen. Just nu sitter de vid tanto så ska möta upp dom där. Sedan blir det mys i stan med några cider och trevligt sällskap. Men ska till bussen nu! Så ha en trevligt lördag kväll. Lot's of love ;) 
Blev bilder utomhus idag :) Så här ser jag ut ikväll nu då! Ciao

nu blir det fotboll!

Har suttit ute i solen en stund, men är så himla varmt så satt inte så länge. Men ska nu kolla på fotbollen och sen blir det kanske till stan. Go Argentina! 

3 juli

Idag så blir det en dag här hemma och ska nog bara ta det lugnt om inte något roligt dyker upp. Ingen är ju nästan hemma :P men ska snart kolla på fotbollen i alla fall och sen kanske jag åker in till stan och möter upp johanna och jonathan i stan då vi ska sätta oss någonstans och dricka lite cider. Men skriver mera sen! 

new hair

Hemma nu igen men ska strax till mattias igen! Så ville bara slänga in ett litet snabbt inläg här och säga hej :) Och så ville jag även:


visa mitt klippta hår! Men är väldigt nöjd!


bor hos älsklingen ett tag!

sorry för jag inte har skrivit något men har bott hos älsklingen sen i tisdags så är nu hemma en snabbis för att hämta lite kläder och mat :P Får se hur länge jag stannar där men kommer skriva så fort jag har tillfälle! Och i morgon fyller Mattias 21år så jag har blivit bedd om frukost på sängen, men vad gör man inte för födelsedags barnet? Sen måste jag i morgon snabbt hämta en grej *present* och sen gör jag middag också åt mattias! Jag är ganska gullig ibland :)
Men ska packa lite kläder nu! Men ha det så bra så hörs vi när vi hörs helt enkelt. Ciao ♥

RSS 2.0