Julfika på jobbet

Idag på jobbet så bjöds det på jul fika, det fanns både pepparkakor, skumtomtar och chokladtomtar. Julkänslan börjar smyga sig på sakta men säkert! På lördag så ska jag julpynta lägenheten medan Mattias är på jobbet och på söndag är det första advent och som jag sagt tidigare så blir det julmarknad :) längtar så till att göra lägenheten fin, mysig och julig! 




Längtar lite...

Trots att det är äckligt kallt ute och vill ha värme så måste jag erkänna att jag längtar lite till den första snön. Jag tycker att det är så mysigt och otroligt fint! Man kan ju hoppas på att det kommer lite snö till helgen då det är första advent. Ska på julmarknad på Skälby gård med familjen på söndag och det blir alltid en lite speciell känsla när det är snö! Så vi får se när första snön kommer till Stockholm! 

En bild från förra årets julmarknad!

Så fint :)! 

Måndag...

Jaha, då var helgen slut och måndagen är över! Har jobbat som vanligt men sen blev det storhandling och har suttit och betalat räkningar. Ush så tråkigt! Så just nu sitter jag i soffan och har absolut ingenting att göra, mattias pluggar och det är bara skit på tv. Dessutom så har jag sett klart alla säsonger av KUWTK... NO!!! Så denna bild som jag såg på Facebook nyss passar verkligen in på hur jag känner mig just nu...




På väg till hovet!

Idag är det match igen och jag och vi har precis ätit klart i kista. Blev en god lax sushi för mig, så gott :) dock så börjar matchen klockan 17 istället för 16 som de brukar på helger så kommer missa Bingolotto ikväll, haha! Men håller tummarna för vinst! 





Hemmakväll

Hade inget sug på att gå ut denna helg. Så igår var jag och Mattias på middag hos hans föräldrar. De bjöd på riktigt god middag, första gången jag åt röding. Vilket jag verkligen tyckte om! Sedan fick vi hela fyra stycken efterrätter! Både mousse, paj och citron kaka, så jag var verkligen mätt efter allt! Så när vi väl kom hem strax innan tolv så slocknade jag i sängen på en gång! 

Idag så har jag hämtat upp min mamma på Danderyd sjukhus och sen gjort hushållssysslor som att städa och laga middag. Så nu passar jag på och njuter i soffan och tittar på tv med pojkvännen :) 




Tisdag

Sorry för att jag inte skrivit någonting på 2 dagar, har inte haft något spännande att skriva om! Idag är det tisdag och det innebär fotbolls mys i soffan tillsammans med pojkvännen, han är så otroligt nervös! Haha sötnosen då. Mer än så har jag inte så mycket att berätta. Så får bli en veckans planer: 
 
 
 
Onsdag: Hockey med pappa, AIK - Örebro 
Torsdag: Läkarbesök på Danderyds Sjukhus 
Fredag; Födelsedagsmiddag för Mattias mamma
Lördag: Myskväll med pojkvännen
Söndag: Inget bestämt än! 

På Söder

Efter matchen så följde jag med min syrra ut med sina kompisar! Så just nu sitter vi på Hellströms och dricker lite och har trevligt! Skulle blivit hem till pojken och mys men ibland blir det ändrade planer! Men ska inte stanna så länge till ;) 




Hockey lördag!

Idag är det dags för hockey på hovet och eftersom det är en lördags match så blir det även lite öl! Syrran ska också följa med, hon som hatar hockey. Haha det ska bli kul! Först blir det lunch/middag på någon restaurang och sedan match. Efter matchen blir det bara hem och mysa med pojkvännen. Vi hörs sen :) 

AIK tröjan + halsduken är självklart på ;)

Torsdag

Glömde helt bort att blogga igår, sorry! I morse så var jag duktig igen, gick upp halv 6 och åkte till gymmet. Blev 10min uppvärmning på löpbandet och sen 40min mage + rump träning! grrr! Har tränat två morgon pass i veckan nu, riktigt skönt! Ska fortsätta med det! Ikväll blir det bara att ta det lugnt när jag kommer hem :) 




Träning i morgon!

Har ställt klockan på halv 6 i morgon bitti. Ska börja dagen med ett pass på gymmet, sen blir det jobb och så avslutas kvällen med hockey på hovet! Kan inte bli en bättre tisdag ;) så god natt på er och så hörs vi i morgon ! 




Bingolotto och sushi

Hade en jätte kul kväll igår, blev ganska sent så var hemma strax innan 5. Så i morse var man trött! Ikväll blir det en riktig myssöndag med min pojkvän. Börjar med sushi och Bingolotto och sen blir det solsidan och ben&jerrys :)


Icebar

Ikväll så började vi kvällen på Icebar! Det var en riktigt rolig upplevelse och riktigt starka drinkar man fick, så perfekt ställe att börja på! Just nu är vi på friday's vid östermalmstorg och ska snart vidare till Scandic hotell på Stureplan och vi avslutar sen kvällen på kristall! Ha en trevlig lördag! 










Middag hos Sandra

Kom till Sandra för någon timme sen och har varit så duktig och lagat missa till oss båda! Blev oreganonyckling med potatis och vitlöksbröd, riktigt gott. Så nu ska vi börja göra oss i ordning och sedan röra oss in mot stan! 




Fredagsmys

Har sån sjuk träningsvärk efter gårdagens morgon pass! Men skönt på ett sätt för då vet man att man ansträngt sig ;) 
Ikväll blir det en lugn hemmakväll med min pojkvän. Han lagade oxfilé till middag och snart blir det idol och en massa mys. Blir att sova tidigt ikväll för blir utgång i morgon med Sandra och då vill jag vara pigg ;) 

Jag älskar dig! 

Morgon träning!

Blev ytterligare ett morgon pass denna vecka innan jobbet! Kändes riktigt skönt och ska göra detta till en vana. Ska köra morgon träning varannan dag innan jobbet så det blir måndagar, onsdagar och fredagar. Hoppas det håller i sig nu och så jag inte slarvar! 




Game night

Idag så hade vi ett litet event med jobbet! Så efter klockan 5 så stannade vi kvar på jobbet och så åt vi pizza och spelad yatzy. Kul att umgås lite med kollegorna! Extra kul att jag vann yatzyn med det lag jag spelade med ;) 
Just nu sitter jag på tåget på väg hem, när jag kommer hem blir det att sova och packa träningsväskan. Tänkte köra ett morgonpass innan jobbet! 




Duktig tjej!

Imorse var jag riktigt duktig! Bestämde mig för att träna innan jobbet så gick upp halv 6, tog bussen och åkte till gymmet. Dock hann jag inte med ett jätte långt pass men blev ändå 45min. Känns verkligen som om morgon träning passar mig bäst, för är så otroligt trött efter jobbet så då vill jag bara åka hem. I morgon så har jag vilodag men på torsdag morgon ska jag träna igen! 




Mys för mig själv!

Ikväll så är Mattias ute på krogen med sina kompisar men jag hade verkligen ingen lust att gå ut ikväll så bestämde mig att ha en myskväll för mig själv. Så köpte hem oxfilé till middag och tog ett glas vin, åh vad gott det var! Sedan har jag bara legat i soffan och tittar på "keeping up with the kardashians". 

Hade det jätte mysigt med mina systrar igår och idag. I dag så tog jag med mig dom till Uppsala och vi var på äventyrsbadet Fyrishov, vi hade så roligt och i bilen hem så somnade båda två! När man inte bor hemma längre så träffar jag inte dom så ofta så det var riktigt kul att ha dom här <3 

Min lyxmiddag :) 

Barnvakt

Idag blev det en lugn kväll för är barnvakt åt små syskonen. Vi har ätit middag, handlat, ätit godis och även gjort hemmagjord glass! Så de var överlyckliga ;) snart är det sovdags och i morgon blir det nog att åka till Uppsala och bada i deras äventyrsbad! 




RSS 2.0