Veckans planer!

Nu kommer det som ni alla väntat på! Eller? Hehe nä men jag ju sagt att det händer en del roligheter denna vecka och det gör det också :) Kanske inte under helgen, men vem har sagt att man inte kan ha kul på vardagar?


Måndag: Jobba, övningsköra & gå på bio med Nastasia :)
Tisdag: Rihanna konsert!!
Onsdag: Kryssning med Yassen!
Torsdag: bakisdag...
Fredag: jobba
Lördag: jobba
Söndag: jobba

åkt lite bil

Jobbade idag då och det gick som vanligt :P Efter jobbet så åkte jag hem till pappa och gjorde ett "jobb-test" därefter kom Jimmy, Yassen och Pelle och hämtade upp mig. Vi åkte runt lite och sen meckade killarna med bilen medan jag och Yassen satt och snackade och pimpade upp Jimmys bil. Så nu är den riktigt fin :) Kändes som gamla tider för lite över 1år sedan då jag och Nastasia alltid var ute och åkte bil :P


Det är "doft björnar", vi vet sånna som luktar gott? Yassen limmade fast dom på instrumentbrädan, vi kände att bilen behövde lite mer färg och känsla!

mys fredag

Idag är det fredag och precis som jag sa igår så åkte jag till Kista och fortsatte leta efter en vinterjacka! Och det blev den stackars räv-jackan.. en den är så snygg :P Därefter hämtade pappa upp mig, vi åkte och handlade, åt middag och sen övningskörde vi ett tag också. Börjar känna mig mycket säkrare på att köra nu! Känns jätte bra!

Ligger just nu i sängen och har precis tittat på DH och ska titta på Greys, missade de avsnitten nu i veckan. Så trots att det är fredag så ska jag bara ligga hemma och mysa, men det beror på att jag jobbar i morgon... Men snart är helgen över och en rolig vecka väntar!


Hörs mer i morgon! ♥


dagens dilemma...

Sitter hemma hos papsen just nu och tittar på hockey, eller det är paus just nu. Det jag egentligen skulle köpt i Kista var en vinterjacka men blev att jag kom hem med en del andra grejer istället... Kan visa allt som jag köpte i morgon! Men ska faktiskt tillbaka till Kista i morgon när jag har mer tid på mig då jag hinner gå in i alla butik som jag vill gå in på. Hittade faktiskt en riktigt snygg vinterjacka men nackdelen är... att det är riktig päls... Har alltid varit lite tveksam för sådant då man aldrig vet om djuren lidit eller hur man "dödat" dom. Jag är inte helt anti riktig päls men jag har bara varit tveksam om det är något för mig. Så har inte bestämt mig än hur jag ska göra, men den jackan var så himla snygg!!



En bild från min och Yassens mysiga middag hos henne igår :) Till middagen delade vi på en flaska rosé och hade en trevlig tjejkväll! Därefter kom Tim och hämtade oss och vi åkte hem till mig och åt chips och dip och tittade på film.

Gissa vart jag är på väg någonstans denna ...

img_1535 (MMS)

Gissa vart jag är på väg någonstans denna gråa torsdag? Jo jag är faktiskt på väg till Haninge till min gamla skola! Har nämligen fått hem en massa påminnelser om att jag måste lämna en bok men eftersom jag bor så långt bort från Haninge så har jag inte orkat :p de kunde inte sagt något om boken innan jag tog studenten? Jaja. Efter det ska jag i alla fall till kista och möta Nastasia! Jag behöver köpa en vinterjacka och hon håller mig sällskap :) men vi hörs mer när jag kommit hem. Puss!


tisdagen den 25e oktober!

Har idag varit ute och övningskört och det gick väll helt okej. Har inte kört på en hel vecka så var lite "ovan" men det gick bra tillslut. Ska övningsköra i morgon igen. Har även bokat in risk ettan nästa vecka på fredag! Har föresten inte skrivit någon veckans planer men kan redan nu säga att det inte händer någonting roligt förutom att jag ska shoppa & träffa Mattias på torsdag, annars är det bara jobb och tråkiga dagar! Men nästa vecka däremot händer det en massa skoj! Men det får ni veta senare.

Men ska lägga mig och titta på det nya avsnittet av Gossip Girl innan jag går och lägger mig :) Så vi hörs mer i morgon ♥


You will always be a part of my heart ♥

Mina fina presenter!

Hade en jätte härlig födelsedag igår! Och eftersom jag fyllde år så hade jag ingen lust att blogga mer igår :P Men vi åt jätte god middag, fick fina presenter, fikade och sen kom Mattias och sov över, så är jätte nöjd. Hade tänkt att visa vad jag fått av både vännerna i fredags och av familjen igår :)
Och för er som undrar så har jag inte fått något av Mattias än för han har planerat något hemligt som inte jag får reda på än. Gulligt va? Har fått en del ledtrådar men kan inte komma på vad det är!!!


Det här är de presenter jag fick av mina underbara vänner ♥



Och de här fick jag av min älskade familj ♥, vuxenpoäng att jag fick två presentkort på IKEA ;)

Everybody have a favorite...

Låg och tittade på ett Gossip Girl avsnitt igår och snygga Chuck Bass är ju med där och det finns ju många snygga kändisar i världen, right? (Fast min pojkvän är snyggast!) Så tänkte göra en lista på de kändisar jag tycker är snyggast ;) Så det här är mina Grrr's (efter min pojkvän Mattias Ekman):

1. Ed Westwick



2. Shemar Franklin Moore



3. Robert Pattinson



4. Johnny Depp



5. Taylor Lautner


Fick ett fint grattis på jobbet!

Jag har nog världens bästa arbetskollegor! Fick ett fint grattis av Andreja och Tim! Fan vad gulliga ni är :) Det gjorde hela min dag, för hade inte förväntat mig något. Blev jätte glad :) Mina arbetskollegor är verkligen det bästa med att jobba på Grand Hotel!


Andreja och Tim kom sjungandes "ja må hon leva" med ett stort "tomtebloss" (vet inte riktigt vad det är) och en kopp varm choklad! Ni är bäst ♥ 

19år!!

 


bilder från i fredags!

Trodde verkligen att jag skulle ha hunnit blogga under helgen men tydligen inte. I fredags var jag ganska stressad. Pga att pendeln inte gick så fick jag krångla med tuben till Vällingby och sen buss hem, därefter försökte jag power napa lite men hann inte för yassen ringde och väckte mig och sa att vi skulle köpa lösögonfransar. Sen så blev det bara så att tiden sprang iväg och mycket att göra! Men slänger in lite bilder från kvällen i fredags, mer bilder finns på facebook! Hade en jätte trevlig kväll där maten var jätte god, fick fina presenter, alla mina närmsta vänner var där och vi var utklädda! Lyckat :)



sea-woman!


Jenny (smurf) och Yassen (Alice i underlandet)


Jag och Stavve!


min playboy bunny ♥



Fina flickor!!

nyduschad

Precis kommit ut ur en varm och skön dusch! Stod extra länge och sen så tog jag och smörjde in ansiktet i min ansiktsrengöring, den är super fräsh. Man känner verkligen hur den gör huden finare!
Har under kvällen stått och stekt en massa kött inför middagen i morgon och ska nu göra klart allting lite snabbt så jag bara behöver göra det sista i morgon :) Hade tänkt att gå och lägga mig tidigt ikväll, eller rättare sagt tidigare, men det gick ju sådär. Men som tur är så hinner jag power napa i morgon när jag kommer hem.


God natt ♥

...

Ännu ett tidsfördriv:




lite småsaker

Har i söndags när jag var i jakan med Mattias och när jag gick från jobbet igår små shoppat lite saker som är nödvändiga men kanske inte så roliga att köpa :P En av fördelarna med att jobba och ha "pengar" är att man kan göra lite små impuls köp utan att behöva tänka så mycket då jag bor hemma å det mesta går ner i egen ficka så att säga :)
Men har en massa saker jag måste köpa för min oktober lön, måste köpa en vinterjacka (det är ju inte gratis) och ett par vinter skor... precis de jag vill lägga lönen på? Inte riktigt men lika bra att ha det gjort så jag kanske inte behöver köpa en ny jacka till nästa år :)


Lösnaglar 99:- från KICKS (ska troligen ha dom i morgon, är dekoration på och orkar inte göra eget)
Garnier Ansiktsrengöring 89,50:- från H&M
Hårborste 39,50:- från H&M


städning!

Hallå där! Vad för roligt har jag gjort idag då? Ingenting kan jag säga... jobbade som vanligt mellan 6-12.30 och när jag kom hem så var det dags att städa på en gång. Så har damsugit hela mitt rum och dammat av varenda yta som finns! Så nu är det nog omöjligt att hitta en dammtuss :) *Klappar mig själv på axeln*. Nää men ska lite senare idag åka iväg och handla lite inför morgondagen dvs mat och alkohol! Ska fortsätta med lite små städning så vi hörs sen!


...

onödigt inlägg

Hittade en hemsida på nätet och som brist på annat/tidsfördriv för mig och er så tänkte jag lägga upp några "roliga fakta" idag och några i morgon. Vissa saker har man ju hört tidigare, men vissa saker hade jag ingen aning om!


Criminal

Kollade precis på Britneys nya musikvideo till låten Criminal, och shit vad bra den är! Det är en av de bästa musikvideos som hon gjort :) Ja ni ska få se och dömma själva vad ni tycker:


Sophia Grace

De flesta har väll hört talas som henne? Ni vet den lilla söta 8åringen med en fantastisk röst! Hittade en video på youtube från när hon var med i Ellen Degeneres show, hur gulligt som helst och vill bara visa den:


dåligt väder...

God morgon! Gick upp vid halv 10 då Yassen skulle iväg till skolan. Hon sov nämligen hos mig igår och vi hade filmkväll med chips och dip :) Och eftersom vädret är sämst så har jag ingen större lust att gå ut och göra någonting så har istället en massa serier på ingång som himym, two and a half men och Gossip Girl. Så nu blir det lite serie marathon och sen ska jag läsa lite körkortsteori. Hörs senare!


Ursäkta?!

Syrran visade mig precis en artikel från Aftonbladet om Britney konserten och jag blir så förbannad! Deltagarna från IDOL fick biljetter till Britney konserten gratis, fick gå backstage och även STÅ PÅ SCENEN UNDER HENNES LÅT "I wanna go" och dansa och så har dom mage att klaga!?! De är jätte besvikna över att de inte fick ta bild med henne och att de inte fick ha några mickar och sjunga med... man ba va?! Jag skulle DÖ för att få den chansen som dom fick att stå på scenen tillsammans med henne under den låten! Förstår inte dom hur häftigt det är? Bortskämda är vad jag säger! Vet ni hur många som skulle dö för att få den chansen ni fick? Ush, blir så arg!!!

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/dokusapa/idol/article13791340.ab


Missnöjda över att "bara" få göra detta?!?!


arbetsintervju idag!

Efter att ha sovit ut ordentligt i morse, fram till halv 12, så var det dags att gå upp och göra sig i ordning. Var nämligen på en arbetsintervju idag vid globen (haha igen) och det gick jätte bra! Hon jag blev intervjuad av var super trevlig och sa jätte positiva och bra saker till mig! Så håller tummarna nu :)


Britney Spears konserten 2011!

Haha blev inget bloggande igår ändå :P Hade ingen tid eller lust helt enkelt! Innan konserten så var jag med Mattias i jakan en stund å kollade skor och sen var det dags att röra sig mot Globen med syrran!
Konserten var så jävla grym! Inte ens ord kan beskriva hur bra det var och hur lycklig jag var. Shit! Till och med jossan tyckte att konserten var riktigt bra :) Är än idag helt tagen och vill bara göra om konserten en gång till. Vi såg så himla bra också, stod ju i Golden Circle som är PRECIS vid scenen!
Britney har ännu en gång visat och bevisat att hon är the queen of pop!
Nu blir det en bildbomb som får visa er konserten:








































Överlycklig tjej eller vadå ?!


Så jävla bra!!

Naked Juice Bar

Hallå! Efter jobbet idag så tog jag och Ksenia (en arbetskompis) en sväng förbi Stureplan där vi hämtade ut ett par skor åt henne och sedan tog vi en Smoothie på Naked Juice Bar, hur gott som helst! Kan verkligen rekommendera det, speciellt deras Raspberry Riot!
Därefter så övningskörde jag och pappa i ca 45 min. Vi körde runt lite i Viksjö och Jakobsberg innan vi åkte hem för att se hockeyn!
Nu sitter jag och kollar på Linas kvällsbok på femman medan jag väntar på att pojkvännen ska komma hem från jobbet så vi kan beställa kinamat, är super hungrig!
Hörs mer i morgon :)


14e oktober

Kan redan nu förvarna att det inte kommer vara så mycket uppdatering i bloggen under helgen då jag kommer jobba mycket så finns inget att skriva om "/ Dock kommer jag skriva lite mer på söndag då det är stora grejer som händer ;) Ska ju på Britney konserten bland annat å det kommer jag ju blogga om.
Men eftersom jag inte skrev något igår så kan jag lite snabbt bara säga att jag var med min lilla pojke igår och vi tittade bla på AIK-Växsjö matchen (något som inte intresserar min pojke då han är djurgårdare...) och självklart vann AIK! 4-0, bra jobbat! Nu är det bara HV71 kvar på bortais i morgon. Viktig match då vi inte får göra som sist... men det är historia nu!
Idag så har jag jobbat (ovanligt..) sen när jag kom hem så var jag så slut att jag somnade i 2 timmar, super skönt! Därefter åkte jag ut och övningskörde i ca 1 och en halv timme, kul! Ikväll blir det en lugn kväll, ska ta och se bland annat DH avsnittet jag missade i tisdags pga hockeyn :P
Men vi hörs med senare eller i morgon, som sagt... kan inte lova att jag skriver så mycket denna helg!

höst promenad!

Kom precis hem efter en skön promenad! Jag bestämde mig för att gå hemifrån min pappa på Söderhöjden hem till mamma i Skälby och det tog ca 40min, super skönt :) Var ju så himla fint väder också så kunde inte motstå en promenad. Ska nu sätta mig och göra körkortsfrågor på en hemsida jag har tillgång till i en månad så bäst att passa på :)






volontärresa i vår?

Jag har bestämt mig för vad jag ska önska mig i födelsedagspresent av min släkt. Jag ska önska mig pengar för att kunna åka iväg på en volontärresa till Afrika och arbeta med lejonprojekt! Fatta hur häftigt det skulle vara? Har läst jätte mycket om resan, arbetsuppgifter, priser osv och jag vill verkligen åka i vår! Man får välja mellan att vara borta i 2-4 veckor och beroende på hur mycket pengar jag fått ihop så vill jag ju vara borta så länge jag kan. Vill verkligen göra det här, vilken upplevelse! Eller vad tycker ni? Skulle ni åkt iväg om ni hade chansen?






serie maraton!

Sådär! Nu blir det seriemaraton, de serier som jag har är Gossip Girl, One Tree Hill och HIMYM! Yey :) Ska ta något gott och äta och sen blir det ännu mer mys i soffan.


tisdagen den 11 oktober

Som jag mobilbloggade om igår så gick jag och Jenny till Soft Bar där dom hade Karaoke kväll och musikfrågesport! Vi deltog aldrig i frågesporten men vi satt för oss själva och sa svaren på de olika frågorna :P Det blev några drinkar och vid kvart i 12 bestämde vi oss för att röra oss hemmåt. Jag var hemma strax efter halv 1 och då somnade jag som en stock!
Ligger just nu i soffan och tittar på Top Model, väntar på att alla mina serie avsnitt ska bli klara så jag kan geeka det hela dagen :) Ska titta på en massa OTH avsnitt som jag inte sett på länge då!


Fina Jenny! :)


Jag på Al Forno!

Har precis avslutat en jätte god middag i ...

img_5332 (MMS)

Har precis avslutat en jätte god middag i stan :) vi åt på Al Forno På Drottninggatan där jag tog en pasta och ett glas vitt vin. Nu ska vi vidare till Soft Bar där det är karaoke kväll och njuta av några drinkar :) hörs sen!


till stan!

Ska springa iväg till bussen nu och möta Jenny :) Vi ska in till stan och ära middag och njuta av några goda drinkar! Eftersom jag är ledig i morgon tänkte jag unna mig det ikväll :) Mobilbloggar senare ikväll, måste rusa nu!




Kavaj - HM
Halsband - GinaTricot
Jeans - BikBok
klackskor - NewYorker

tjuvtitt...

om 14 dagar fyller jag 19år och det ska jag fira om lite mindre än 2 veckor med lite partaj! Och det ska inte vara något mindre än maskerad! Kul va? Sist jag hade det var på min 17års dag och när jag var liten plutt. Ska bli super kul, ska börja planera redan nu för vill göra något speciellt, någon lek eller dekorera huset lite osv. Ni förstår hur jag tänker? Är jätte nöjd över min outfit också :) Men vill ju inte avslöja för mycket men ni kan få se en lite sneak peak:


Vad kan detta vara tror ni?


time for bed!

Sitter och snackar i telefon med Yassen och pratar om allt från min födelsedag, träning och skolan :P Vi har nu planerat in en vinkväll under veckan :) Mys! Tänkte bara säga god natt för ska gå och lägga mig nu, ska bara ringa min älskling och säga god natt!


puss ♥

Veckans planer:

Idag är en vecka med mycket jobb då jag började gå på schema från och med igår vilket innebär 5 arbetsdagar i veckan. Men bara för att jag jobbar så  mycket betyder inte det att jag inte ska ha något liv :) Lite saker händer åndå utöver att jobba: 

Måndag: Jobba & Middag med Jenny i stan
Tisdag: Hockey och fotbollskväll
Onsdag: övningsköra
Torsdag: jobba & vara med Mattias
Fredag: jobba
Lördag: jobba, övningsköra & vara med Mattias
Söndag: jobba & Britney Spears konsert!


övningskörning idag!

Hann knappt komma innanför dörren innan det var dags att åka ut på vägarna! Skulle gissa på att detta blir min 13e övningskörning eller nått sånt, riktigt kul! Börjar känna mig mycket säkrare på vägarna nu för tiden, inte alls lika nervös. Nu tycker jag att det är kul att köra i rondeller och vid rödlysen, förut tyckte jag det var läskigt. Har skaffat ett konto på korkortonline.se där man kan göra ungefär som teoriprovet! En jätte bra hemsida, dock inte gratis men vad är gratis med att skaffa körkort egentligen?
Började körningen ganska lugnt, åkte omkring lite i hummelmora och åkte till vattenverket/båtklubben. Sen kröde vi runt lite i Viksjö bla viksjöleden körsningen, okq8, ICA och avslutade med att köra hem till Skälby! Riktigt skoj :) Ska gå och göra middag! Ni vet, när mamma inte är hemma så är det jag som står för matlagningen för annars skulle vi ätit köttbullar hela helgen :p Skriver mer senare där jag lägger upp som vanligt en veckas planer och lite annat ♥

filmtips!

Dags för mig att gå och lägga mig.. tittade nyss klart på en jätte bra film! A little bit Of heaven med Kate Hudson, och mesig som jag är så börjar jag små gråta lite då och då under filmen... :P så kan rekommendera den här filmen till de som behöver filmtips! Kanske ska börja med det här i bloggen 1 gång i veckan? Lägga ut ett filmtips då jag gillar att se på film! Men men...
I morgon är det en arbetsdag som står på schemat och övningsköra med pappa! Tänkte avsluta det här lilla inlägget med att lägga upp en låt som jag denna vecka inte kunnat sluta lyssna på:


Alexandra Stan - Get Back (ASAP)

Lördag den 8e oktober

Bra uppdaterat... igår så gick jag på arbetsintervju och det gick jätte bra! Kommer få svar nästa vecka :) Sen så hämtade jag och Mattias min lillasyster från förskolan och var barnvakt i nån timme. Därefter så var det fotbolls match, ingen som missade den va? Sverige - Finland! Sverige vann såklart ;) men Finland var inte dåliga! Kvällen fortsatte med IDOL och sen åkte vi hem till Mattias och sov över där. Och självklart så är det min favorit som åker ut på en gång... Roshana, gillade verkligen henne! Jaja har fortfarande en favorit kvar och det är en av Amanda tjejerna, inte den blyga blonda :P
Är just nu hemma och ska lägga mig och kolla på film och deppa! Haha, nä men har ingen bra dag idag... ingenting jag vill prata om här i alla fall :P Pappa kommer och hämtar mig om nån timme och så ska vi se hockeylördag hemma hos honom. AIK möter ju sina kopior.. Skellefteå AIK.... måste vinna efter den senaste matchens pinsamhet..



dåligt väder...

God eftermiddag kanske man säger så här dags? Jag vaknade faktiskt inte nu, gick upp redan vid 10! Har sedan dess gjort lunch till mig själv, tittat på himym och det senaste avsnittet av Gossip Girl. Ligger just nu i soffan och läser körkortsteori på min lediga dag från jobbet, härligt! Skulle egentligen ha varit i stan nu för en lunch med min pojkvän men vi ska ta det någon annan dag istället, men han kommer fortfarande hit och myser med mig ikväll :)
Ville egentligen hitta på något idag, ta en fika med en kompis eller något, men eftersom vädret är som det är så hade jag ingen lust för att gå ut... Men ska ligga och läsa lite till fram till klockan 2 sen ska jag ta en dusch och fixa mig lite!


Duktig tjej!


Guess who...!

Jobbade idag, och detta har varit en bra dag för min del! För det första så får jag ett samtal från ett jobb som jag sökt som vill att jag ska komma på intervju på fredag! Så blir självklart jätte glad och sen hände en till sak... Ni vet ju hur jag är The Hills nörd och gissa vem som dyker upp på jobbet? Ingen mindre än Whitney Port! Shit vad coolt, sen så frågade jag om te eller kaffe också! Haha vilken nörd jag låter som!!! Måste sluta med det. Men det är som jag sa till min pojkvän idag, jag är en riktig girly girl. Jag älskar Britney Spears, jag gillar de tjejiga serierna som Gossip Girl, The Hills, Greys, DH osv, favoritfärgen är rosa, älskar klackskor och som pricket över i:et så är jag blond! Haha herregud, fast till mitt försvar så gillar jag ju hockey så då kanske jag sjunker lite på den skaran ;)?


Whitney Port från The Hills, hon var lika snygg i verkligheten!

tisdag 4e oktober

Är hemma hos min pappa just nu och ligger i soffan och väntar på match start! AIK - HV71, spännande :)
Jobbade idag och fick då reda på att jag får ledigt på lördag, fy så skönt! Så får en ganska lugn helg i alla fall. Blir en kortis idag för har absolut ingenting vettigt att skriva om. Så vi säger så här, vi hörs i morgon istället! ♥

Är i stan just nu och röjjer i stan :) lär...

img_3108 (MMS)

Är i stan just nu och röjjer i stan :) lär väll bli att kika på några fler butiker och sen blir det att åka hem och plugga lite och bara ta det lugnt! Skriver mer när jag kommer hem. Puss


flytta hemifrån...

Har den senaste tiden börjat att tänka jätte mycket på framtiden och ta nästa steget, dvs flytta hemifrån. Det är verkligen något jag känner att jag vill göra. Om ett bra jobb skulle dyka upp och om jag bestämmer mig för att inte plugga vidare i höst/ eller inte kommer in så tar jag nog chansen. Har varit inne lite då och då de senaste veckorna och tittat lite på lägenheter och sånt. Hur skönt skulle det inte vara med någonting eget? Underbart! Det jag kollar efter är en 2a, det skulle vara perfekt! Vill inte ha en 1a, det känns för litet. Men som sagt, just nu är det här bara lite drömmar som jag har just nu. Jag vet inte hur framtiden ser ut med jobb, inkomst osv. Mycket att tänka på. Men man kan ju få drömma?


JA TACK?!

Denna vecka!

Innan jag går och lägger mig tänkte jag visa hur min vecka ser ut. I morgon så ska jag träffa Nastasia vid 1 och vi ska in till stan för att säkerligen fika lite och shopping för hennes del. Försöker att spara så mycket pengar som möjligt. Duktig jag är!
God natt ♥

Måndag: Åka in till stan med Nastasia & plugga körkortsteori
Tisdag: jobba
Onsdag: jobba & möte & övningsköra
Torsdag: myskväll med pojken ♥
Fredag: Jobbintervju, Fika med flickorna & vara med Mattias
Lördag: jobba övningsköra
Söndag: jobba & övningsköra

plugg!

Sitter just nu och pluggar körkortsteori. Satt och läste i 2 timmar i morse, var ute och körde i trafiken i 1 och en halv timme och nu så läser jag igen! Är så glad över att jag äntligen tagit tag i det här med körkortet, känns riktigt bra! Körde idag från Viksjö till Skälby för första gången och det innebär rödlysen och mindre rondell, läskigt men fan vad stolt man blir efteråt! Har som mål att ta körkort innan jul!


deb 16e oktober är det dags!

Idag är det exakt två veckor kvar till Britney Spears konserten i Globen! Fan vad jag längtar! Fick biljetterna i studentpresent av familjen och ska stå i golden cirkle precis vid scenen, galet. Blir den tredje raka konserten jag går på, I'm such a geek ;)


RSS 2.0