Min fredagkväll!

Fredag kväll och jag är hemma hos papsen tillsammans med pojkvännen och tittar på tv :) En myskväll helt enkelt! Sitter och fördriver tiden för att klockan ska bli halv tolv då Sverige matchen börjar! Vi ska nog se en film innan.

I morgon är det nyår! Ska bli riktigt kul, är taggad :) Men berättar mer om nyår i morgon!
Ska berätta en "rolig" grej. Var på Åhlens i Vällingby idag och skulle fråga en dam som jobbade där en sak.
Jag: Har ni dom här strumpbyxorna i storlek 36?"
Damen som jobbade där säger: " jag vet inte, men skulle rekommendera att du tar storlek 38-40 eftersom du inte är så jätte smal...". Vad trevligt personal dom har där! Kul med självförtroende så här innan nyår :)

Vi hörs mer i morgon, då ska jag lägga upp allt som hänt under året! Bilder och annat skoj :)



God natt ♥

God kväll! Sitter just nu och tvingar mig ...

img_1880 (MMS)

God kväll! Sitter just nu och tvingar mig själv att vara vaken för pojkens skull som tittar på Die Hard. Eller okej, det är lite spännande! Har under kvällen övningskört samt att jag handlat en massa plastmuggar å annat skoj till nyår :) i morgon kommer jag att vara hemma då jag inte känner mig helt frisk... Hoppas det blir bättre! Men vi hörs i morgon :) puss!


Mellandagsrea!

Var igår på mellandagsrean med mamma, syrran och Mattias! Vi åkte i Kista och var där när dom öppnade så man hinner få alla fina saker ;) Vi shoppade i flera timmar! Vi var där strax innan 10 och sen åkte vi hem vid halv tre. Och en del saker fick man med sig hem också :)
Ska på torsdag efter jobbet åka och titta lite mer och se om det finns något kvar tänkte jag :P
Men här kommer i alla fall det jag lyckades få med mig hem igår:


Örhängen, ganska basic men snygga från BikBok!


Underkläder och en mascara!
BH - H&M
Trosor - NewYorker
Mascara - KICKS



3 st enkla bas linnen - Gina Tricot


En topp / tröja - GinaTricot (det enda jag köpte som inte var på Rea)
Halsduk - SALT



Kofta - H&M


Whitney Port blus - BIKBOK

Julklappar!

god morgon! Hur många av er är bakis idag? Inte jag i alla fall :) Idag är det juldagen och det brukar innebära familjekväll då vi bara spelar en massa spel och barnen leker med sina julklappar! Och på tal om det så har jag inte visat vad jag fick i julklapp:


Kläder!


Kommer någon annan ihåg serien "Huset fullt"?


En jätte snygg topp!


Min nyårsklänning! Skit snygg!

Bilder från dagen!

Nu börjar julafton lida mot sitt slut... lite tråkigt faktiskt. Men känner mig ganska trött och slut i kroppen efter denna långa dag. Allt som allt så är jag super nöjd med dagen! Maten var (som vanligt) sjukt god, sedan blev det Kalle Anka, tomten kom, vi öppnade julklapparna, fikade och sen dansade vi runt i huset. Jätte skoj! Julen är en högtid som alltig betytt mycket för mig och handlar mycket om traditioner. Jag vill att ALLT ska vara precis som jag var liten, samma julpynt, samma julskiva från 1993 osv. Jag är lite knäpp men julen är mysig och ska handla om familjen.
Därav går jag bland annat inte ut på julafton. Förlåt, jag vet att jag har vänner som går ut ikväll, men seriöst? Man går inte ut på julafton helt enkelt, jag tycker att det är lite desperat/alkis och ensamt. Jaja that's my oppinion.
  
Tänkte avsluta dagen med att lägga upp några bilder från dagen / kvällen. (Laddade ner en jätte bra app för inte så länge sen så man kan ha jätte fina effekter på bilderna, dock laddade jag ner den försent).
Visar mina julklappar i morgon! God natt och hoppas att ni har haft en underbar jul ♥




Jag med mamma och alla systrarna på promenad!



Isabelle var inte blyg med att öppna dörren för jultomten :)


Jultomten delar ut paket


Vackra granen igen!


Efterrätt - vaniljglass med hallon och maräng


Dags för sängen! Har hoppat i mina mysiga sockor som jag bland annat fick i julklapp


God jul!

Äntligen är det julafton och jag har nu fått min julkänsla! När jag satte mig med familjen i morse och åt julfrukost med julknäcke, julskinka, te och gröt samtidigt som julskivan spelades i bakgrunden så kom känslan tillbaka. Härligt :) Nu ska vi snart gå ut på en snabb promenad för att få lite luft och sedan blir det dags att förbereda jullunchen. Vi har sedan 3 år tillbaka valt att ha jullunch istället för julmiddag. Anledningen till det var för att mina föräldrar aldrig kunde se Kalle Anka för de var tvungen att förbereda middagen. Men nu sitter hela familjen och tittar, eller ja tittar gör det väll inte, mina föräldrar brukar somna i soffan... Men men!
Hörs senare under dagen och god jul på er!!


Min typiska julfrukost! ♥


Fina Julgranen med alla paket!


En stor julpuss från mig! Haha


Hej! Snart är det julafton och denna dag h...

img_8905 (MMS)

Hej! Snart är det julafton och denna dag har spenderats först på jobbet sedan blev den en snabb visit till jakobsberg för att köpa sista julklappen! Sedan blev det dags för Bingolottos uppesittatkväll och slå in julklapparna. Känner dock ingen julkänsla än så är lite nere idag... Men efter lite sömn och en härlig macka med julskinka så kanske det blir bättre! Vi hörs i morgon och god jul!


Riskutbildning - halkbanan! Sitter just nu...

img_5362 (MMS)

Riskutbildning - halkbanan! Sitter just nu vid gillinge halkbana och väntar på att klockan ska bli 10.15! Är lite små nervös, men det ska nog gå bra :) ska förhoppningsvis senare i eftermiddag ta en körlektion med körskola för första gången! Ska ringa dom efter halkbanan. Avslutar med en rolig bild från Facebook! Haha puss!


Äntligen lite julkänsla!

Så mysigt med snö! Har inte alls haft samma julkänsla som jag brukar ha vid den här tiden då det inte varit någon snö... men nu så händer det lite. Hoppas bara det är snö på julafton *peppar peppar*. Dock var slasket inte alls lika mysigt när jag övningskörde tidigare idag och skulle parkera och gå in på ICA, hade en simbassäng i mina skor. Brukar övningsköra i mina tygskor då det är dom jag är van att köra med, kanske måste ändra på det!

Sitter just nu i alla fall och skriver upp mig och Nastasia på några listor inför kvällen! Vi ska in till stan i alla fall men vet inte vart. Vi känner att vi vill pröva ett nytt ställe som vi inte varit på. Vi får se hur det går :) Hör av mig senare! Puss ♥




Fint! Vet dock inte varför bilden är lite lila i mitten :P

på måndag...

ska jag åka till Gillinge och göra halkbanan! Ska bli riktigt spännande, kul och nervöst. Min pappa ska åka iväg på semester i slutet av Januari och eftersom det är han jag övningskör med så måste jag ha körkort innan dess, så nu kör vi! Ska plugga så mycket teori som möjligt och köra lite med körskolan. Längtar till den dagen då jag får säga att jag har körkort! ♥


en lugn fredag!

Idag är det fredag och ska faktiskt inte ut ikväll. Blir en lugn fredag kväll med familjen, jätte skönt. Ska däremot ut i morgon med Nastasia, vi har bestämt oss för att dra in till stan! Men berättar mer om det i morgon.

Efter jobbet så mötte jag upp Mattias vid centralen. Han behövde lite hjälp med julklappar, så vi gick omkring lite i butiker och letade julklappar (både till familjen och oss själva, blink). Tycker det är så fint med julbelysningen som de gjort i stan. Tycker dock att de skulle kunna göra det lite roligare. Snyggast är ju där vid fontänen mitt i stan med renarna! måste visa bild på det. Julklapps handeln avslutades sedan på en thai restaurang i stan där vi åt middag :)



Så fin ♥



äntligen börjat...

Min panik har minskat lite. Handlade lite julklappar idag efter jobbet :) Äntligen! Tänkte att det var ganska smidigt då jag ändå åker till centralen efter jobbet. Men har fortfarande en del julklappar kvar men det ska vi fixa i helgen! Älskar att köpa julklappar, så mysigt :) 

I morgon är det fredag och ska faktiskt inte ut i morgon utan ha en mysig hemmakväll. Så jag lovar att slänga in några inlägg då. Ska bl.a berätta hur det går för mig och nya jobbet samt visa bilder på vårt julpynt. ´
Men ska lägga mig i sängen och titta på "Britney and Kevin - Chaotic", så vi hörs mer i morgon. Puss ♥


 
Julklapps handling!

julklappar panik....

Okej, jag börjar få lite panik! Är jag den enda som inte köpt en enda julklapp än? I guess so... ush känner mig så stressad. Ska i morgon åka och köpa en julklapp till mig själv som jag hittat på rea (a). Nämligen ett par stövlar, med en lagom hög klack. Sedan ska jag nog köpa julklappar till dom minsta systrarna på Toys r us eller BR :) Älskar att gå omkring i barnaffärer och kolla på leksaker, haha! Men det finns så himla mycket skoj och leksaker till barn :P Så det är morgondagens höjdpunkt.
Sen får jag köpa resten av julklapparna under veckan eller nästa helg :P
Sen måste jag bara fråga er en till sak. Är jag den enda eller är det jätte svårt att köpa julklappar till killar? Min pappa är alltid lika tråkig och säger att han vill ha strumpr, styvpappa är också jätte svårt (tar hjälp av mamma) och sen pojkvännen är ju också jätte svårt. Man vill ju ge pojkvännen något fint och personligt! Ush vad jobbigt :P Får se vad det blir!



Min helg!

Nu har jag inte skrivit på så där länge igen... sorry men ni får leva med att jag inte uppdaterar bloggen varje dag :P skriver när jag har tid och något att skriva om. Känns lite onödigt att 5 dagar i veckan när jag jobbar månadg-fredag skriva "idag har jag jobbat" och sen inget mer. Ni förstår hur jag menar?
Mwn hade tänkt att berätta lite om min helg!

I fredag så var det julfest med jobbet! Det var spännande. INGEN visste var vi skulle någonstans. Det var bussar som hämtade upp oss utanför jobbet och sen åkte iväg med oss. Kul ju! Så det blev en kul suprise! Vi hamnade till sist på Munchen Bryggeriet där det bjöds på lite alkhol samt julbord. Sedan så var det även lite uppträdanden osv från scenen, riktigt skoj. Efter ca 2 timmar så blev det dags för den riktiga festen då dansgolvet satte igång. Jag och Moa stannade där till typ 11 tiden, därefter så drog vi oss vidar ein till stan :)
Vi hamnade på 360, faktiskt riktigt kul :) Kan rekommendera det för de som vill ha lite variation i musiken. Fanns hårdrock på ena dansgolvet, gamla goda hits på det andra och sen ny musik på sista. Dock stannade vi inte så länge men ändå :)

Efter fredag kommer lördag. Då var jag faktiskt inte sliten och bakis utan pigg och glad. Men igår så var jag med min pojkvän samt tittade på hocket som stolta AIK vann såklart :) Man kan ju inte säga att det gick lika bra för djurgården! haha stackars pojkvännen, han var lite ledsen och fällde en tår eller två. Hade en helt okej kväll förutom att pojkvännen och pappa tittade på El Clasico så somnade i soffan :P


Moa och jag på julfesten!


På 360! Like old times ♥


RSS 2.0