hatar blogg.se

blogg.se fuckar just nu här hemma för mig, det blir först dubbla inlägg när jag publicerar och sen försvinner det. Fuck it! Skriver kortfattat: ledig i morrn och ska dra in till stan med Moa. Jag får INTE handla något till mig själv för det ska bara vara julklappar till familjen, ska spara resten till mellandagsrean :D! 
Ska sova nu, god natt ♥

julklappar!





ny vecka..

en ny vecka har börjat nu igen...ush! Vill verkligen ha jullov nu :) 
har egentligen ingenting att prata om just nu för mina hjärna är inte med idag, trött? Njaa inte så farligt egentligen. Men i morrn så är man ledig så kan äntligen sova ut :D! Härligt härligt, funderar på att kanske smita in till stan då och köpa julklappar. Bäst att passa på då det inte är fullproppat med folk i stan. Men vi ska prata mer om julklappar när jag kommer hem :D!
Men nu så slutar jag lektionen och slutar 15.00 så vi hörs när jag kommer hem ;) Kisses 
Hello beautiful ;) 

1a advent


bilder från igår :)!

orkar inte lägga upp ALLA bilderna från igår, men några bilder kommer här iaf :) resten av bilderna finns på FB ;) 

bakis...

vaknade 10 i morse av att Moa kom hem till mig, sedan dess har jag typ inte sovit något. Är trött, sliten och lite bakis...detta blir en vilodag för mig då jag bara ska slappa och käka gott :) Någon mer än jag som festat ordentligt igår? :P Hade faktiskt skit kul tills en grej hände med ****... jag hatar när en massa skit händer, det värsta jag vet! Men nu struntar vi i det, allt gick bra tillslut och det är de viktigaste! Lägger upp bilder lite senare, har ingen ork just nu xD Hej då! 

färdig!

är nu färdig sminkad och håret är klart! Men lär säkert bli en sista touch sen innan vi går :) Har på mig min nya partytopp och min vit glittriga bolero, skit snyggt! Vi ska snart börja röra oss mot Viksjö och festen! Kommer troligen inte hinna skriva innan jag går. Men ni får ha en riktigt trevlig kväll så hörs vi morrn! Kameran är med också så en massa bilder i morrn :D I know you LOVE it! Kyssen! 

mycket att hinna med!


God Morgon folket!

Pigg, glad, taggad, lycklig och allt är bra idag! Wohoo! Kan inte bli en bättre start på denna lördag och sen ikväll blir det PARTY! Längtar, tror faktiskt det kommer bli riktigt kul. Det är ju inte varje dag någon fyller 20år precis. 
Har ägnat den största delen av morgonen att skriva en önskelista till mami om vad jag vill ha i julklapp! Jag kommer ihåg när man var liten (iaf jag) så hade jag en sådan där 1meters önskelista från Toys R'Us och man önskade sig en massa barbie dockor, princess klänningar, fina dockor och dockkläder osv. Jag lyckades alltid skriva mer än hälften av den där listan. Men nu idag liksom får man kämpa och verkligen tänka på vad man vill ha, jag har hittills kommit på ca 6 saker jag vill ha liksom :P Ni ska få se sen vad jag har önskat mig :)
Nu måste jag äta frukost och sen blir det rööökaaaa en feeetinng mannen ;) Peace 

julkänslan börjar!


ERIK!

Alltså herregud säger jag bara. Erik är ju så sjukt jävla bra, han är bäst av alla helt enkelt. publiken älskar honom, juryn älskar honom, jag älskar honom och alla älskar honom! Dom som har tittat på idol fattar vad jag menar!!!! Erik kommer ta hem hela skiten! :D

IDOL och myskväll!

Ikväll blir det bara en hemma kväll med familjen och IDOL! Är riktigt trött idag så det passar perfekt att bara ta det lungt ikväll och ladda upp inför i morrn! Då blire party al night long bitches! Det kan jag lova :D 
Mamma tjatar om att jag måste städa mitt rum (hann aldrig göra det igår, hehe) så måste gå nu och snart börjar ju även idol. Skynda skynda!

me <3 shopping

hehe ingen nyhet precis? Men när man fick lite extra pengar på kontot så kan man lika gärna unna sig sig lite! Drog in till stan direkt efter att jag slutat och herregud vad mycket folk det var! Men jag tänkte ju inte på att folk precis fått lön så när jag kom till stan så fick jag typ en chock. Folk som ska julhandla och shoppa. Galet!Här får ni se mina fina fynd :)


Partytopp 249:- OHIO


Topp 99:- GinaTricot (älskar dom linnena :P bilden tyvär suddig...)


Bolero 149:- GinaTricot




julpynt!

när man kommer hem från stan så står det en massa papperspåsar och kartonger med julpynt framme! Gud så härligt :) Så ska nog börja fixa lite smått redan idag + att jag måste städa mitt rum, det ser inte så fint ut. Hehe. Men jag skriver senare och klockan 21 så sitter jag bänkad framför TV:n och ska se på Criminal Minds. Puss!

middag i stan

En skön och kort dag i skolan och eftersom pengar kom igår så var jag, Moa, Sara, Jonte och Oskar och åt på restaurang Rice på östermalm. Det var riktigt gott! Jag åt en biff med bambuskott. Buffén där såg dock väldigt tråkig ut...men min mat var skit god iaf! Hade en trevlig dag och det känns riktigt kul att jag och Moa har börjat prata med varandra igen :)




Härlig bild från skolan :) Smile bitch!


Haha bara för att jag älskar dej jonte :D!!!


Sara och Moa på tåget :)


I look mongo on the picture! Men whatever!


Jag och min söta "lilla" fågel på naturhistoriska med några i klassen :P


Jonte och Sara inne på Rice


Jag, "vem gömmer sig :O" och Oskar :)


MAT :D! Biff med bambuskott och ris!


hello kitty!

dags för mig att hoppa i sängen :) trötter är hära och hälsar på, höhö! Men skolan i morrn, redan torsdag. Gud vad snabbt veckan har gått. Snart är det ju lördag :D!
Haha jag gillar kommentaren som jag fick idag. Att jag ville se ut som Kissie, haha ja men verkligen så vill ja de? Nej, det där var faktiskt det roligaste jag hört på lääääänge. Kolla bara bilden nedanför liksom! KISSIE ÄR MIN FÖREBILD OCH VILL VARA LIKA "SNYGG" SOM HENNE! Nej verkligen inte! 
har på senaste tiden blivit beroende av min Hello Kitty body lotion jag fick för typ 1år sen xD Den luktar jordgubb :) 

jag har varit duktig!

Jag har tvättat helt själv :)! Det är typ 3e gången i mitt liv jag gör det xD Och det gick ungefär så här:




hemma idag

blev ingen skola för mig idag...and do you know why?! Min klocka ringde inte eller så stängde jag av den i morse utan mitt medvetande så man vaknade klockan 10 och jag bara Oops! Men sånt händer ibland men vad ska man göra? 
Jag och Nastasia har pratat och planerat lite inför helgen. Jag ska på lördag vara med och fira ******s födelsedag som fyller 20 och så blir det smörgåstårta och äta, jag är inte så förtjust i det så äter något hemma innan :) men sen blir det födelsedagsfirande! Måste kolla också om jag har något att ha på mig på lördag...hmm! Eller så köper jag något snyggt i morrn då jag ska in till stan och fixa lite! Pussen! 



varför är allt slut ?!

Nu är DH slut... :( gud vad bra det var! Som alltid ;) Verkligen älskar DH :D sen är man ny duschad också och hunnit kolla lite på vad jag vill ha i julklappar. Mamma vill ha listan i morrn! PANIK! Jag har hittat en massa fina kläder på H&M men allt är i princip slut... det suger p*nis. Hittade en skit snygg BH + hotpants på H&M men självklart var den slut... så typiskt. 
Men nu måste jag borsta tänderna och sen gå och lägga mig! Är otroligt tröt...och så börjar jag 8 i morrn bitti "/ Men sov så gott allihopa! pussen pussen!
 

det här är kärlek!

Idag är det 1 månad kvar till Julafton och jag längtar så himla mycket! Julen är en av mina favoriter när det gäller högtider. Jag verkligen ÄLSKAR JULEN. Dom som säger att julen är överskattad har inte firat jul på riktigt som vi här hemma gör. Finns det någonting att inte älska med denna högtid? NEJ! Julklappar, julgranen, julhandling, jullov, snö, julmusik osv. Listan är lång. Här är mina typiska tecken för julen (det är våran julgran på bilden):





Sen så får vi ju inte glömma alla underbara jullåtar som finns!!! De här är mina favoriter som jag varje jul spelar sönder :)


All I Want For Christmas Is You - Mariah Carey


My Only Wish This Year - Britney Spears


Last Christmas - Wham


Tomten Jag Vill Ha En Riktig Jul - Busungarna


Jag Såg Mamma Kyssa Tomten - ?


Julen Är Här - Tommy Körberg & Sissel Kyrkjebo

ändringar!

jag har kommit på att jag ska göra lite ändringar här i bloggen hade jag tänkt. För jag själv tycker det är jätte tråkigt och BARA läsa text, speciellt om den är typ flera mil lång! Då struntar jag oftast i att läsa och kollar bara på bilder. Så det ska bli mer bilder, hade tänkt att pröva mig på lite roliga grejer på paint (nej jag härmar inte Kissie, men självklart har man ju fått idéer från dom stora bloggarna). Så vi får se vad för nya grejer jag hittar på! 
Slutar btw klockan 6 idag...yey? NOT! Ni hör från mig sen när jag kommer hem! Puss

LÖN!

kollade precis igenom min mail och såg att jag fått en lönespecifikation! Jag trodde jag inte skulle få någon mer lön men så får jag ca 1400kr i lön plus att studiebidraget på 1050kr kommer också :D Fan vad underbart! Passar ju perfekt nu när man ska julhandla. Jag som trodde att jag skulle få klara mig på 1050kr hela månaden, men icke sa nicke! HÄRLIGT HÄRLIGT! I morrn är man då en ritch bitch igen (enligt mig så är man någolunda rik om man har 2450spänn som fickpengar,höhö) 

dagen i bilder

orkar inte skriva något. Här kommer bilder från dagen med Jonte. Ska sova nu, god natt!


It's Jonte and Natti bitch! :D


SEXY!


WTF?!


Julfint i stan! SNART ÄR DET JUL :D!


Middag, precis som jag gissade på :P "självklart spydde jag efteråt! Hahah NOOOOT!!!"


Jontes new phone! Vi satt som små tomtar och pillade på den där X)


to the city!

har slutat nu och jag och Jontish ska snart börja röra oss mot stan och göra lite hyss :D! Haha nee skoja bara :) Vi får se vad vi ska hitta på. Vi kommer säkert sätta oss på något mysigt ställe och snacka skit och min kamera är med också! Sen lär det nog bli middag på donken om jag inte har helt fel, höhö! Tjockisar :D
Sen har jag och Jonte en rolig idé som vi ska göra! Haha men det får ni reda på sen. Vi hörs när "lill-natti" kommer tillbaka, sakna mig inte för mycket nu mina lovers! Kyssen 

at skolan

sitter nu i skolan nu i ett grupprum med Tessan och pratar lite smått. Vi ska argumentera om 9/11 händelsen, sjukt hemskt! När man väl börjar titta på en film på youtube om World Trade Center så kan man inte sluta fortsätta titta på fler videos. Det är så äcklig hemskt! 
Men här kommer lite pics från när jag och jonte fjantade oss lite på matten :P I know you love us ;)

school tomorrow!

sitter och pratar i tele just nu med Jonte och planerar morgondagen :) Ska snart ta en dusch och sen ska jag och mami mysa framför TV:n med någon film! I morrn så är jag tillbaka till skolan igen! Längtar lite till att träffa klassen och få ett lite socialt liv igen xD Men nu ska jag snacka klart med Jontishboy! Love you ;) 

A secret!

Jag tror någon i det här huset är BAKIS!! Men det är faktiskt inte jag..hmm? Jag var ju faktiskt nykter igår. Så vem kan det vara? But don't tell anyone because it's a secret! 

ush!

efter att ha klippt bort mina långa naglar och tagit bort gammalt nagellack så ser min naglar inte fina ut! Måste göra något. Så funderar på att efter vi ätit middag (det blir enchiladas!!) så ska jag sätta mig och måla naglarna. Ska ju tillbaka till skolan i morrn efter att varit sjuk i 2veckor i svinis.. Men ska nu eat some dinner! Bye bye ;)
 
Inte okej! 

OMG!

Såg det här nyss på Hanna Lidmans blogg i min klass! OMG alltså. Har aldrig tänkt på det förut men gud vad deprimerande egentligen. Jag har liksom alltid älskat Disney sedan bebisben! Disney gjorde typ min barndom (och Astrid Lindgren filmerna). Tråkigt ycker jag! Kolla själva :P

söndag

söndag/vilodagen! Ligger i sängen och pratar med lite folk på msn, lyssnar musik och spelar uno på spela.se haha! Skit kul xD Alltid Cissi som får mig att börja spela spel på nätet :P Tack för den baby ;) 
Idag så måste jag faktiskt plugga lite. Ska ligga och läsa lite i en spanska bok som vi håller på att läsa och sen ska jag läsa lite i naturkunskapen. Men tänker inte plugga FÖR mycket, lärarna får faktiskt acceptera att jag varit sjuk och kan inte göra ALLT på en gång :P 

trevlig kväll!

Hade en riktigt trevlig kväll igår med mina flickor och pojkar :) Eftersom man inte gjort någonting på 2helger så var det skönt att komma ut och träffa folk! Först på kvällen så var jag, Nastasia, Sanna, Omar och Gurra hemma hos Cissi och chillade där och drack lite (jag höll mig nykter!). Sen senare kom Jonna, Pingu, Jimmy och Josefine dit. Länge sen man träffa Jonna baby och hon har färgat håret lila :P Fick en liten chock först men hon var fortfarande lika gullig! Men att Josefine (f.d kompis Gina i 9an) var där var mindre roligt. Har haft en hel del bråk med henne under högstadie tiderna och jag helt enkelt tål inte henne.
Men vid 23 tiden så drog vi från Cissi och blev en massa springande på vägen, hahaha! Och gurra ramlade i buskarna och sprängde 1liter juice i Sannas väska...aoch. Fulla Gurra! Men vi drog iaf hem till Micke A sen och där stannade vi resten av kvällen. Fast jag drog tyvär hem redan vid 1...suck. Men nästa helg blire party party! TAGGAD :D!


Omarishboy!


Nastasia, Cissi och Omar :)


Haha jag diggar posen stenhårt på KB! Sanna gömmer sig i bakgrunden :P




Helo Beautiful!


träffade Jennifer där också :)


Cissi är tråkig och ville inte vara med på bild :(

ny duschad!

härligt med varma långa duschar :) Mmmm me like it! Men vad ska man göra nu? Det lär vi nog märka! Men ska nog fixa mig lite smått och sen så får vi ses helt enkelt vad världen har att erbjuda! 
Kyssen 

bio helg!

god morgon lovers! Har sovit riktigt skönt och länge inatt. Underbart! Vet inte riktigt än vad som väntar idag men troligen så lär det bli bio idag igen med Sanna och Cissi då vi ska se på Paranormal Activity! Den verkar ju så läskig! Så skulle vara skit äckligt men samtidigt roligt att se den på bio ;) 
Sen så ville Erik också ses idag så det måste vi klämma in på schemat. Kanske ska kolla med honom redan nu? Ah det gör jag :) Hörs senare under dagen!

?!?!

Inte bra att Reza åkte ut, men vad ska man göra? Svenska folket är knäppa ibland!!! Och att Erik ens hängde löst är ju bara förj*vligt! Jag och mamma ringde 14 gånger på första omröstningen och när han väl hängde löst så vet jag inte hur många gånger vi ringde! SHAME ON THE SWEDISH PEOPLE!!
Men nu ska jag lägga mig i sängen! Good night ♥ 
min favorit låt som Erik gjort! Om man inte tycker det här är bra så har man STORA PROBLEM! ♥

Que?

just-nu-har-jag-väldigt-tråkigt-och-vet-inte-vad-jag-ska-göra! Väntar-på-resultatet-av-IDOL- inlägg! 

love it!

Filmen var riktigt bra!! Wohoo! Har nu även blivit lite smått kär i Jacob i den här filmen, hihi but don't tell anyone! New Moon var definitivt sevärd och slutet, OMG!!!!! Måste se nästa film Eclipse som kommer ut om 1år! Längtar redan, hahah ja jag är en geek. 
Ville träffa Cissi nu efter middagen men mamma ville att jag skulle vara hemma för att vila upp min kropp...suck! Så det blir en IDOL kväll hemma, och nu tycker jag verkligen att Mariette eller Calle ska ut! Punkt slut. 
Later babes! ♥

färdig!

färdig fixad nu! And i look hot ;) Har inte haft smink på över 1vecka så när man väl har det så tycker man ju att man är skitsnygg! Hahahahah! Sitter även och lyssnar på en massa musik som jag sjunger till som en mupp. Tur att ingen är här och kan se mig :P 
Men nu ska vi ringa till Cissi och kolla hur det går för henne och om man kanske kan börja rulla hem till henne! Skriver innan vi ska till bion om jag hinner/orkar! Love you!
Today's Outfit!
Tröja - H&M
Linne - GinaTricot
Jeansleggings - GinaTricot
Uggs - Skopunkten

vaken!

vaknade av att min styvfarmor kommer in till mitt rum och det är skolan som ringer! Min första tanke var typ "shit vad har jag gjort"?! Men den vara nadas problemas hära. Det var min svenska lärare som ringde och berättade för mig vad jag missat. Så ingen bad girl här inte! Men ofta en lärare ringer hem egentligen? Aja, var ändå dags för mig att gå upp för ska snart röra mig mot Cissi och sen ska vi in till söder på NEW MOON :D! Några fler som ska dit? 
Breakfast calling! ♥

gossip!

börjar bli riktigt trött nu...så dags och äta en macka kanske och lägga sig i sängen och läsa Hänt BILD! Jag älskar dom tidningarna och jag älskar gossip! Även om allting kanske inte alltid är sant, men det är kul iaf :P
I morrn blir det New Moon världspremiär med Cissi bästisen! När jag vaknat ska jag troligen hem till henne och så ska vi fixa oss, prata tjejsnack och ta igen en massa som jag missat medans jag varit sjuk och sen dra iväg till Söder! Ska bli så himla kul :D 
Men nu ska jag fixa mackor! Sleep tight bitches! 

:O !

Märkte en grej som kinesdavid skrev på facebook! Och det stämmer ju fan! Kan ni se vad som är speciellt för Aladdin asken?

BORED!

Är extremt uttråkad och vet inte vad jag ska göra :P Hmm...känner mig frisk nog att kunna träffa någon men vet inte riktigt. Blää hatar att ha tråkigt. NOTHING TO DO NOTHING TO DO! 
Sitter även och funderar på världen jobbigaste grej, för jag vet inte vad jag ska göra med en speciell sak...livet suger just nu!
Har klippt av mina långa någlar nu också :( Nu är dom korta och fula! buhuu!
tack o hej!

socialt umgänge! Finally!

efter över 1veckas total isolering från omvärlden så blire en lite träff med en av mina bästa killkompisar, snälla Erik! Behöver någon att snacka med och så är Erik trevligt umgänge :) Så ska kila ner till parkeringen nu så blire lite talk :) 

3 månader!

Idag är det 3månader till jag ska till Phuket, Karon Beach!!! Ska vara där i 2veckor med papi och syrran! Härligt! Så medans ni andra sitter i skolan ligger jag på beachen och steker :D Ibland önskar ni att ni var mig ;) Jag älskar er också!  
Titta och njut ;)




jag överlevde!

åkte in till sjukhuset igår kväll (inte så allvarligt som det låter). Det gick bra iaf! Jag tog stick i fingret och jag spydde inte =D=D!! (sist jag tog stick i fingret för några år sen så spydde jag på läkaren :P) Visst är jag bussig ;)? Ne men dom tog heller inte några äckliga blodprov. Jag har nämligen världens skräck för sprutor! 
Men allt gick bra så fick åka hem med papi och titta på Die Hard 4.0 som var riktigt bra!
Är hemma från skolan i morrn med, hatar att vara sjuk! Jävla svinis?! Men nu ska jag äta lite godis och kolla på TV. Talk to you guys later ;) ♥
you wish you were me! ;)

1 week to go!

juste! Idag är det 1vecka kvar tills jag ska gå på premiären av New Moon :D! Hoppas verkligen filmen är minst lika bra som Twilight! Och Taylor Lautner (som spelar Jacob) är ju en riktig snygging i den här filmen! Och sen så har vi ju även Dakota Fenning som ska vara med i filmen också (som jag iaf kopplar till Hide And Seek). Längtar verkligen till premiären! Några andra som ska gå :D? 

FREDAGSMYS!

Äntligen fredag, fast jag har haft det som helg hela veckan då jag legat nerbäddad och inte gjort någonting i princip. Och sen äntligen igår så hade jag inte haft feber på hela dagen men på kvällen, så bang! 39 graders feber...suck! Får se om febern kommer ikväll då :P 
Men ikväll så ska jag iaf se på IDOL :D! Nu är det dags för Mariette att säga Bye Bye till IDOL! Gillar inte hennes stil eller röst och sen kör hon alltid samma typer av låtar så det är ingen variation, det blir för uttjatande.
Nu när jag varit sjuk har jag även fastnat för en speciell serie: 2 1/2 MEN! LOVE IT! Varför har jag inte sett det förut? Eller okej, jag har sett något avsnitt när det inte funnits något på TV men då har jag aldrig fastnat för det..men nu! It's stuck! 
Och på casttv.com kan man se hur många serier som helst (utan svensk text). Den hemsidan lever jag också på ;) 
Men nu ska kolla lite på OTH! Oh yes! Dom tiderna är tillbaka! 
Love you guys ;) 
haha HUMOR!! = LOVES IT ;)
DRAMA! = LOVES IT MOOREE ;)!!! 

fortfarande sjuk

fortfarande sjuk men känner mig iaf lite bättre än vad jag gjort dom senaste dagarna :) Ligger i soffan hela dagarna och knarkar ipren.. blää! Vill bli frisk, är så himla uttråkande att bara ligga hemma och titta på TV. 2a gången jag är sjuk på 2veckor. Jag kanske har svinis :P? Haha x) 
Nee men väntar på att pappa ska komma hem med biff och bambuskott till mig till middag :) Även fast min matlust är lite dålig (som vanligt när jag är sjuk) så ska jag få i mig lite iaf!
Hoppas ni andra mår bra och ha en bra kväll! Glöm inte Grey's Anatomy klockan 21! ♥

sjukling

har världens äckligaste feber och mår piss. Har legat i soffan i över ett dygn och orkar inte göra någonting. Hoppas iaf på att bli bättre snart! Puss på er 

vad är det som händer egentligen?

okej, skulle gått på fotografering imorrn på stureplan med M** som är/var min bästavän, jag vet inte riktigt längre om jag ens orkar det längre så som hon beteer sig mot mig. Ska inte säga för mycket för alla behöver inte veta detaljer. Men hon vill inte diskutera eller lösa problemet så då orkar jag inte heller kämpa om att vi ska lösa det här. Utan nu skiter jag i det så får vi helt enkelt se vad som händer :)! 
Här kommer en liten rolig fundering som ni kan tänka på:
Om din bästa kompis köpte en likadan tröja som dej för hon tycker den är snygg (utan att fråga dej om hon fick köpa en likadan), skulle du bli så arg och säga att hon kränkt dej, säga att hon är respektlös för hon inte frågat och skita i henne på grund av det här?
Bestämt själv, helt rätt eller helt fel? Själv tycker jag att det är helt fel och otroligt barnsligt! Jag själv skulle jag aldrig beté mig så här mot min bästavän pga en j*vla tröja!
Nu ska iaf jag sova gott! God natt gott folk! ♥

bilder från stan!


shopping!

Har kommit hem nu och ätit middag efter en dag med Jonte i stan :) Vi gick i affärer (jag shoppade såklart :P), promenerade och gick på café. Riktigt trevlig dag :) 
Har även fikat rulltårta nu och firat farsdag! Micke fick en "MERCI" choklad och pappa ska få sin present när jag ser honom igen :P Han orkade inte komma hem hit idag och äta middag,  han sa att han var trött efter kryssningen i helgen. Jag gissar på att han är bakis och väldigt sliten! Haha ;) 
Svart partytopp med glitter 249:- GinaTricot
Grå jacka 299:- GinaTricot
Vanligt Basic linne 99:- GinaTricot

Svara!!

Nu är man färdigfixad och ready for stan med Jonte! Tänkte säga till honom att vi kan åka in tidigare för att jag blev klar snabbare än jag trodde, men muppen svarar inte!!!!
Aja whatever! Är på lite bättre humör nu iaf för mamma hittade kläder :P hihih
Vet ni vad som hände nu då :D? Jonte ringde! Höhö, så nu drar The hottest people in Sweden to the City! Watch out bitches ;)!
Min snygga kamera är med också :D! Damn i look so hot today! ;) 

fuck off!

är på världens sämsta humör idag och vill bara skjuta någon! Har inga jävlar kläder för syrran har tagit dom och hon är inte hemma, så nu när min styvfarmor kommer så sitter jag i ett genomskinligt linne och rosa mjukisbyxor! Skit bra, men orkar inte bry mig när man har en störd syrra som tar ens kläder.
Så fuck off everybody! The bitch is back today! 
 

what to do?

filmen var faktiskt riktigt bra! Verkligen sevärd. Funderar på vad man ska hitta på nu? Är inte trött längre så cad kan man hitta på? kolla om man hittar någon bra film, eller ringa någon? Men vi får helt enkelt se vad världen har att bjuda på ikväll!
Juste, är ju så sjukt glad att Rabih åkte ut igår kväll, det var verkligen hans tur nu! Han har för tråkig röst och sjunger alltid samma typer av låtar, det är för uttjatande. Nästa gång tycker jag att det är Bye Bye för Mariette, hon är också tråkig! 
Men nu får ni ha en gó kväll så ses vi i morrn babes ;) Love you ♥
I Miss You <3

desperate hours

mamma är så snäll så hon har köpt chips, dip och godis nappar till mig tills ikväll :) Vi ska snart sätta oss i soffan och se på filmen Desperate Hours! Hoppas den är bra. 
Nastasia ringde också nyss och ville att jag skulle följa med hem till pa (eller pea) och bara chilla men får se hur jag gör med det. 
Hoppas ni andra hittar på något roligt kväll! Talk to you guys later ♥ 

myskväll!

cha cha bloggen! :D Haha nej så kul ska vi inte ha det! Nu tar vi det igen!
Hej på er :) (mycket bättre) Har kommit ut ur en varm skön dusch nyss. Nu känner man sig som en människa igen! Jag älskar verkligen och duscha dagen efter man varit på fest. Man tvättar bort fyllan och äckliga lukten av alkohol och cigaretter. Sen sätter man på sig myskläderna och bara tar det lugnt. Underbart! 
Ikväll blir det hemmakväll med filmmys och massa gott att äta :) Måste kolla om det går någon bra lördagsfilm ikväll också. 
Och det där om Kissies "Mr.X", det är vad han själv sa till mig och mina killkompisar när vi satt vid ett bord och snacka. En kompis fråga om det var sant och han sa "Mmm, men jag orkar/vill inte prata om det". So don't put the blame on me if he is the one who is lying! 
Pussar på er ♥
nu är det lördags myyys!

bilder

Var på fest i Berghem igår hos Sammy, hade skit kul :D Förutom en viss B***h som var där och betedde sig så löjligt för ingenting! T.ex. anklagade mig och Nasse för att tagit hennes cigg och vad händer sen? Joo, hoppsan, dom låg visst under ett bord i köket som hon tappat där tidigare. Soooo stupid little girl!
Men här kommer bilderna! I know you love it :D


Karin, jag och Cissi :) <3


Karin och Cissi!


Some people


No comments!




Hahah jag och Hampe :D! Och vem är den andra tjejen :O? That's A Secret I Never Tell ;) I know you love me! XOXO Nathalie ♥

home!

hemma nu efter en rolig kväll igår :) ska bara ta en dusch sen så berättar jag mer och lägger upp bilder :D ♥
Hoppas ni hade en rolig kväll igår! :D


ofräsh och trött! 

fredag!

engelska just nu och min engelska bok är borta så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag vet att jag tog hem boken till lovet men nu är den borta. Skulle inte förvåna mig om det är Isabelle som tagit den och lagt någonstans..i huset?! Får leta sen någon gång..
Vad händer ikväll då? Hmm... kanske träffa Timmy om han mår bättre annars så blir det väll något annat skojsigt som jag hittar på :) Ska ni andra hitta på något kul ikväll :)? 
Ha de gött people ;) 
I'm so cute ;)!

haha

har inte haft tid att blogga under dagen och nu när jag väl har tid? Då orkar jag inte skriva. Haha så jag tänker vara tråkig idag och inte skriva något mer än det här inläggt. Deal with it! Jag är en upptagen kvinna så kan inte göra flera saker samtidigt! 
Idag var första prövadagen på mitt *förhoppningsvis* framtida jobb , det var helt okej. Kunde ju inte göra så himla mycket idag, fick mest lära mig om alla grejer och kassan och sånt :) men fick pröva ta några kunder iaf :) Så om jag hinner i morrn (ska kanske träffa Timmy) så ska jag prövojobba igen och sen ska vi bestämma tid då vi ska sätta oss och prata om jag får stanna kvar, schema och lön. Hela den där prociduren! 
Biljetterna till New Moon är nu hemma hos mig och ligger så vackert på mitt nattduksbord! Längtar!!! 
Ska nu äta min middag, kycklingsallad med Rhode Island sås :D Mums! Sen ska jag sova för är sjuuukt trött, ovanligt? njaaaa. Men puss på er ♥

sleep!

dusha, äta, ta ipren & sova! God natt, se ya tomorrow ;) ♥


CHOKLAD :D!

biljetterna fixade!!

Sitter hemma hos Cissi nu och lyssnar på musik :P Ska snart dra ner till centrum och träffa folket! Var länge sen man var ute i Viksjö..höhö :) Tröttnat lite på getto Viksjö? Svar: ja! Det gjorde jag för länge sen, men sina älskade vänner och det knasiga folket i Viksjö är det omöjligt att tröttna på :D
Och nu är även biljetterma till premiären New Moon fixade!! :D Ska hämta ut dom i morrn, wohoo! Ska bli så jävla kul! Jag och Moa ska gå på den på Söder den 20e klockan 15.30! Någon mer som ska gå :)? Pussen ♥


2 cool 4 school

matte just nu...slutar om 20min och det är sista lektionen för dagen :D:D! Men måste stanna kvar i skolan för det är utbildning idag för jag och några i klassen ska vara värdar på gymnasiemässan :) Ska bli skit kul ;) 
Skulle träffat Timmy idag men muppen är sjuk! Hahah då blir det en hemma kväll och lite plugg tror jag. Måste även ringa till en turistbyrå uppe i Lappland för mitt arbete..pinsamt! Jag hatar att ringa sådär till företag och grejer..ush! 
Haha prövade Johannas sexiga glasögon idag xD Look at me! Har aldrig tyckt sånna glasögon är så snygga som dom flesta tycker...
yeah! Jag är en snygg pluggis nu, höhö!

videoblogg!


plugg "/

orkar inte pluggaaa :( det är så tråkigt, visst det går väldigt snabbt för mig att göra saker och ting men det är fortfarande tråkigt :P 
VILL INTE PLUGGA!!!!!!

Här är lite av kvällens planer!
* plugga klart det mesta om Lappland
* Städa mitt rum. Ser förjävligt ut igen..suck
* duscha och raka benen
* leta efter mina borttappade skåpnycklar/ leta nytt lås
* kolla på desperate housewifes :D!!
* Sova!



HÅNGELBILDEN!

Subway till lunch med Moa satt inte helt fel kan jag säga er! Under bart, jag verkligen älskar Subway. Sitter nu och väntar på att min j'vla journalistik ska börja, känner inte att jag orkar anstränga mig på dom lektionerna egentligen. 
Hahah jag och Moa har hört vissa personer berätta om en viss bild som finns på FB där vi strular på en lokalfest i Jordbro för några månader sen och vi har ingen aning om det. Men Gabb i våran klass hade också sett den så nu har vi äntligen sett "hångelbilden" på mig och Moa som en snubbe har på FB. Hade inte ens aning om att det var en fotograf där men tydligen så var det :P Här får ni se den kända "hångelbilden" på mig och bästisen ;) 
Haha detta är då vad folk säger är hångelbilden men allt jag ser är en vanlig puss med min bästis? :)

Tisdag

Somnade igår klockan 20 så kunde inte skriva någonting mer :P Men gud vad skönt det var! Har nu äntligen fått sova ut nu, så idag är man ganska pigg! Bra när man går till 5/halv 6 idag... 
Sitter nu iaf på Geografin och dricker varm choklad :) Passar perfekt i det här kalla och kyliga vädret! Ha en bra dag så hörs vi sen! 

yummie!

I'm back!

Utvecklingssamtalet gick riktigt bra :) Jag är så duktig, like always ;)
Är lite deprimerad, ville dra till Råsunda och hylla AIK men ingen ville åka in så blir att vara hemma istället..suck! Men men vad ska man göra? Har även världens jobbigaste hicka just nu, suuug!
Min nya snygga tröja som jag köpte i lördags ;) Love it!

Tjooo breee!

God morgon! Måndag morgon och skolan har börjat igen efter en veckas lov! Härligt...NEJ! Skulle inte säga nej till en veckas till lov men icke sa nicke. Man får nämligen vänta till jullovet om mer än 1månad..suck. Men jag överlever nog ;) 
Utvecklingssamtal idag, det kommer nog gå jätte bra :) Är aldrig nervös eller något inför samtal för har alltid varit en tjej som sköter skolan med bra betyg! 
Men nu måste jag plugga lite matte innan min lärare ser att jag skriver blogg :O Kyssen ♥
Meee!

trötter

jag är bjuden på en typ "FIRA AIK" grej hemma hos Oi men känner att jag inte orkar, är helt slut och trött efter igår :P Annars skulle jag lätt velat gå, även fast jag skulle vara den enda tjejen xD Höhö
Sitter även och lyssnar på en massa svenska godingar :) Har tagit en massa låtar från skivan Replay Svenska Hits Vol 1! Den är grym, en massa sköna svenska låtar med disco versio, as bra! 
Funderar på att dra till handlarn och köpa glass eller godis, jag förtjänar faktiskt det! Varför det? Det vet jag inte riktigt själv, men jag gör alltid bra saker så då förtjänar jag oftast godsaker :) Loove ♥

3 musikvideo!

Här är Britney Spears nya sexiga musikvideo till låten 3 (three) ;D 

TACK BÄSTIS!

har glömt visa vad jag fick av Moa igår i födelsedagspresent :D! Jag älskar den! 
Halsband med mitt namn på! :D Tack Moa! 

KOM IGEN NU AIK!

Söndag, en riktigt bra söndag också! AIK SPELAR GULDMATCH IDAG! WOHOOO! AIK kommer ju lätt ta hem guldet :) Iaf vad jag hoppas på. 
Igår så var jag och Moa på halloween fest hos Lollo och det var sjukt kul!! Inte så jätte mycket folk som det brukar vara men kul var det ändå! Bra musik och en massa gratis alkohol! Vi hade dricka men en snubbe där gav oss dricka hela tiden! Happe kallades han och var jätte snäll! Men så går det när man är goodlooking liksom ;) Jag och Moa var 80-tal och jag hade värsta lösögonfransarna på mig, OMG liksom! Här ska ni få se bilder vi tog innan vi drog på festen ;) Fler bilder kommer när jag är hemma!
det tog ett bra tag att sätta på dom! Bortse från att jag ser ut som ett mongo x)



hemma hos Moa..

sitter hemma hos Moa nu och äter mackor, men någonting är fel? MOA ÄR INTE HÄR!!! Hon är på en bilväg någonstans här ute på landet för hon valde att stanna kvar med Oskar istället för att åka moppe hem med mig :( Vad ska man göra nu liksom? Aja får väll njuta av mackorna och vänta på att dom kommer hem så småning om. God natt! 

RSS 2.0