Varma koppen

Man tappar ju helt matlusten när man är sjuk. Är inte ett dugg hungrig men man måste ju få i sig någonting så för min del blir det varma koppen! Strax ska jag och pojken se på en film och jag lär väll somna, gjorde det för någon timme sen när vi också skulle se på film. Men man blir ju så trött när man har feber, orkar inte göra någonting..


Feber

Vi som hade så trevligt igår kväll, jag och mamma satt och drack vin och hela familjen skulle precis spela fem kamp när jag började bli dålig. Fick feber och har i princip bara sovit sedan klockan 10 igår kväll. Ush vad jag hatar feber, man fryser och svettas hela tiden. Så kommer nog inte ha så mycket att skriva om så länge jag är sjuk. Så ni vet vad det beror på!


Förbättrar brännan!

Idag fyller min kära mor 43år och just nu firar vi det med solning på baksidan. Jag inviger även min barnförbjudna stringbikini ;) snart väntar bad i poolen och fika med tårta!


Sovdags

Jag och mamma orkade inte se klart filmen vi började titta på för vi var så trötta! Så nu har jag krupit ner i sängen och i samma rum har jag mina två minsta systrar. Eftersom jag nästan aldrig sover hemma längre så blev de så glada att jag skulle sova över att de ville sova i samma rum som mig. Mina små sötnosar! Så inatt kommer jag sova gott.


Restaurang

Idag unnade jag och Mattias oss lite middag på restaurang. Jag ska ändå sova hos min mamma inatt så vi tog en Kina restaurang i närheten. Har strax ätit klart och sen blir det hem till mamma för myskväll!


Morgonfika

Det är en kollegas sista dag idag så hon köpte en massa fika till oss! Jordgubbar och bullar. Dom där bullarna är himmelskt goda! Sen i eftermiddag blir det ju även "vanlig" fredags fika som vi har varje fredag på jobbet. Så det blir en massa onyttigheter. Blir att träna extra hårt nästa vecka! Ställde ju in både onsdagens och torsdagens träningspass pga ryggsmärtan jag haft. Men det är bättre idag, peppar peppar!


Tips!

Måste bara tipsa om denna saft! Den är supergod + nyttigt! Det innehåller inget socker och inga kalorier. Började med Sandra bjöd mig på den för någon vecka sen och nu har vi köpt hem den. Så kan verkligen tipsa om denna supergoda nyttiga saft :)


Ryggvärk

Vaknade i morse och ryggvärken var helt borta men ju längre dagen gick så blev det värre. När jag stod vid bussen så ville jag bara gråta för det gjorde så ont. Men som tur var så gick Mattias ner till Apoteket och köpte voltaren gel. Så ikväll ska jag be älsklingen massera mig lite så förhoppningsvis blir det bättre!


Tisdag

Vaknade i morse och hade jätte ont i ryggen, precis i nedre delen utav ryggen. Vet inte om jag har gjort någontng konstigt igår när jag tränade om det kan vara därför? 
Känns skönt i alla fall att lönen kom idag så vi kunde åka och storhandla så äntligen har vi mat hemma, haha! Sedan så igår bokade även min familj en sommarstuga i Skaraborg som vi ska bara i 2 veckor, ska bli så mysigt! sedan så har jag och tjejerna planerat en roadtrip i sommar. Vi har pratat om det sedan några månader tillbaka men nu när semestern närmar sig så har vi verkligen kollat allt noga så snart är det bara bokningen som ska göras. Vi ska i sådanna fall åka Göteborg-Ullared-Böda camping! 
Men nu ska jag titta på ett avsnitt The Hills och sedan blir det sovdags. Hörs mer i morgon!
 
 

Längtar!!

18dagar kvar till semestern, har aldrig längtat efter semester så mycket som jag gör nu. Jag är hela tiden trött och har inget större sug att gå till jobbet. Känner mig verkligen sliten. Behöver min semester, 4 hela veckor med sol, värme, vänner och familjen!


bakis

Blev kanske ett glas för mycket igår. När jag vaknade första gången vid 12 så mådde jag inte bra så somnade om och sov till klockan 3. Det var verkligen länge sen jag sov till så länge, men jag kände att idag var det okej. Vi åkte taxi hem till pappa igår vid ca 5 tiden så vi höll igång ett bra tag! Jag hade faktiskt en riktigt lyckad midsommar, är jätte nöjd. Fick både vara med familjen, min pojkvän och mina vänner så jag är glad för det! Avslutar detta med några bilder från gårdagen!
 
Mattias, Jag, äldsta kusinen och moster!
 
 
Lillasyster ♥
 
Grillat, åh så gott! 
 
Haha vi körde 5 kamp, riktigt kul! 
 
 Ölspel!
 

Fika

Nu har jordgubbstårtan kommit fram så nu blir det fika. Dock äter jag inte tårta pga att jag inte tycker om grädde så blir jordgubbar med mjölk för min del. Ha en trevlig midsomnar!


Iväg till midsommarfirande

Nu är vi äntligen klara! Gick upp halv tio i morse och duschade, rakade benen och sedan blev det frukost. Det som tog längst tid att ordna var ju vad man skulle ha på sig för kläder. Men nu har jag bestämt mig. Det blev en nostalgi klänning. Köpte denna för typ 4 år sedan under den tiden jag och Moa var bästa vänner. Vi köpte likadana klänningar och så hade vi på oss dom på en fest på Valborg. Inland saknar man the old days.


Tränat

Efter jobbet så blev det att gå till gymmet. Det blev ca 20min popbandet och sedan ca 30min styrka med maskiner. Hade ställt klockan i morse på halv 6 för hade tänkt träna innan jobbet men jag var för trött! Funderar på att ta det i morgon istället innan jobbet för efter jobbet ska jag på spinning! Får se vad jag bestämmer mig för.


The hills och smoothie

Ligger i soffan och bara tar det lugnt! Istället för att äta glass som pojken så har jag gjort en god smoothie istället. Det är ju gott och enkelt att göra. Bara att ta lite bär, mjölk och youghurt och mixa ihop det! Men nu ska jag fortsätta njuta av min smoothie och titta klart på mitt The Hills avsnitt. Hörs i morgon!


Massa vin

Då var det måndag och en ny vecka. I fredags så hade vi vinlotteri på jobbet och jag vann faktiskt!! Så idag när jag kom till jobbet så väntade fem flaskor vin på mig. Perfekt nu till midsommar! Har dock lite besluts ångest om vad jag ska hitta på, antingen hemma hos Cissi med vännerna eller hemma med familjen. Får fundera lite på det! Vad har ni andra för planer på midsommar?


Bilder från summerburst!

Vi har idag städdag här hemma så har inte så mycket att skriva om. Så detta blir ett inlägg med bilder från dessa två dagar på Summerburst. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dag 2!

Nu är det dags för dag 2 av summerburst! Känns som om denna dag kommer bli bättre än igår. Vi hade sjukt kul i början men vid typ 8 tiden så började det spö regna så jag och Sandra blev så sjukt blöta och kalla så vi valde att dra. Jag fick också en sån jädrans huvudvärk och tror det var en kombination av kylan, man gick upp tidigt, börja dricka tidigt och att man höll igång hela dagen. Så åkte hem och somnade på en gång! Men känns bra inför denna dag!


På väg!

Nu är vi på väg in till stan! Cidern är knäckt och är nu redo för en toppenkväll. Vädret verkar just nu vara på vår sida (peppar peppar). Ska bli riktigt kul, var ju 2 år sedan jag sist var på summerburst.


Pannkaksfrukost

Sitter hos Sandra och ska precis äta frukost. Vi har gjort pannkakor! Så himla mys. Sedan bli det att duscha och börja fixa oss! Hör av mig mer sen!


Hos Sandra

Efter jobbet så drog vi till Amba och bytte ut våra biljetter till armband så nu är vi redo för summerburst! Ska sova hos Sandra ikväll så åker vi sen tillsammans in i morgon. Ska bli riktigt kul, dock lite tråkigt med vädret eftersom det ska regna men vi köpte ponchos inne i stan! Men ska lägga mig och kolla på film nu så vi hörs mer i morgon, för kommer antagligen däcka i soffan för är helt slut.


Lunch

Första dagen med måltidsersättning till lunch. Den smakar helt okej men tror nog inte det finns någon som verkligen är jätte god. Men om ni har något tips på en god måltidsersättning så tipsa gärna!!


Morgon träning

Nu är jag tillbaka på jobbet. Och jag kom iväg till gymmet! Först så värmde jag upp i 5min på bandet och sedan blev det ca 40min styrketräning på maskiner. Känner att jag verkligen vaknat! Och efter jobbet blir det spinning. Men nu börjar jag jobba så vi hörs mer sen!


Sovdags

Dags för mig att sova! Ska upp tidigt i morgon för tänkte gymma lite innan jobbet, så 05.35 ringer klockan i morgon bitti. Hade tänkt att köra lite egen träning så börjar med uppvärmning på löpbandet och sedan lite styrka med fokus på mage + rumpa. Men vi hörs mer i morgon, god natt :)


Duktig tjej

Sitter på bussen och precis avslutat ett pass zumba. Nu är det 5 veckor kvar till semestern så nu måste jag ta tag i träningen, blir bara att jag drar ut på det hela tiden.. Så i morgon blir det spinning och på torsdag core! Sedan så har jag köpt hem måltidsersättning så istället för lunchen så ska jag ta en shake utav det. För jag behöver verkligen äta frukost och middag så blir att jag utesluter lunchen. Så vi får hoppas att jag klarar det denna gång och håller igång med träningen!


The hills maraton

Jag är så glad att jag har kvar mina The Hills boxar. Passar perfekt när det inte är något på tv och man väntar på pojkvännen. The Hills är verkligen så otroligt bra, så tråkigt att det har slutat.. Men men, ska fortsätta titta nu!


Sushi lunch

Sitter just nu på en sushi restaurang här i Vasastan och äter lite lunch. Är klar med mina prov i matte och engelska. Det kändes faktiskt riktigt bra så skönt att de nu är klara. Det som väntar nu är min personliga intervju klockan 12, sedan är jag klar för dagen!


Söndag och filmmys

Just nu så sitter jag och Mattias och myser i soffan framför tvn. Det är ju "the pursuit of happiness" på tv, den är ju så otroligt bra! Verkligen en sevärd film. Sitter även med en ansiktsmask just nu för kände att min hy behövdes fräschas upp lite. Ska ju iväg till skolan som jag sökt i morgon så man vill ju se pigg och fräsch ut. Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra i morgon för vill verkligen komma in på utbildningen. Jag ska vara där klockan 9 och kommer vara där nästan hela dagen så tog ledigt från jobbet i morgon. Så även denna vecka blir en kort arbetsvecka då jag även är ledig på fredag eftersom då är det summerburst med Sandra! Är riktigt taggad! Men nu ska vi se klart filmen och sen blir det sovdags.


Städdag

Hej på er! Anledningen till varför jag inte skrivit något tidigare beror på att vi varit så lata och bara legat i soffan :p men nu är vi igång och här hemma är det nu städdag. Vi har tvättid, dammsuger, plockar undan kläder osv och just nu lagar jag lite lunch. Blir pannkakor, mums så gott! Ja så denna dag kommer inte bli super intressant men det är nödvändigt!


Skål!

Sitter ute i solen och har knäppt min första cider för kvällen! Så otroligt glad att jag har haft turen med så fint väder alla dagarna jag har varit ledig. Ikväll blir det att bara att vara hos mamma. Syrran ska till krogen men hennes vänner kommer vara kvar här och Mattias kommer också över! Så snart väntar grillning och sedan blir det kubb. Ha en bra lördag!


Lördag

Ännu en dag som jag är hos mamma i skälby, för idag fyller jossan år! Så ikväll blir det grillning och lite partaj här hemma. Just nu så sitter jag på baksidan med minsta syrran isabelle och äter en macka som jag köpte på tastys, var så hungrig så behövde lite lunch!


Sol och bad

Ligger på baksidan hemma hos mamma och bara njuter. Jag solar, äter jordgubbar och lyssnar på musik. Kanske blir ett dopp i poolen?


Sommar fin

Vad skönt att vara ledig idag! Så otroligt fint väder ute idag, solen skiner och det är varmt ute. Så ikväll blir det grillning och alkohol vid bruket eller görväln. Ska bli riktigt mysigt!


Bakis torsdag

Åh vad kul vi hade igår!! Hela familjen + Jossans vänner var där och vi hade så kul. Vi drack, sjöng, dansade och pratade! Så idag mår man som man förtjänar :p men i morse var vi ändå väldigt duktiga. Jag, mattias och pappa tog en promenad när vi vaknade från söderhöjden till skälby för vi var ju tvungna att hämta bilarna som vi lämnade där igår. Men det var så otroligt fint väder så det var inga problem. Det är nu mot kvällen som man börjar känna tröttheten! Så denna dag ska jag och Mattias spendera i soffan med en massa onyttigheter och titta på filmer som vi hyrt! Ha en bra nationaldag på er :)


Studentmottagning

Har haft fullt upp idag! Började med att vi åkte till Jossans skola och så blev det lite flak åkning! Var så otroligt kul!!! Åh vad jag saknar studenten, tänk att det har gått 2år. Men just nu så är vi hemma i skälby och har studentmottagning och ikväll blir det fest! Grattis till studenten jossan :)!!!


Hemma hos mamma

Är just nu hemma hos mamma i skälby. Åkte först till Jakan direkt efter jobbet och köpte student present till syrran. Sedan åkte jag hem och åt middag, blev hämtmat men var nyttig och åt en sallad. Efter jag ätit så åkte jag till Jonna en stund och hade lite tjejsnack! Ska nog gå och lägga mig tidigt ikväll, så jag orkar med morgon dagen :)


Hemmafru

Blev så otroligt sugen på paj så spontan bakade en äpplepaj! Det bör. Riktigt gott! Ska snart lägga mig i sängen och sova, man är alltid så trött efter en måndag. Skönt att jag är ledig från och med onsdag så i morgon blir det dom en fredag för mig, underbart med långhelg! Så i morgon efter jobbet så ska jag åka hem till mamma och sover över där från tisdag till onsdag.


Promenad

Pojkvännen har dissat mig så kände mig uttråkad så är nu ute i spåret! Dock tänker jag inte köra superhårt så blir nog joggning/powerwalk!


Nytt i garderoben

Efter frisören så blev jag lite shopping sugen. Så gick in på Salt och hittade den sötaste toppen! Jag blev helt kär. Blev en rosa volang topp i spets för 249kr. Ska nog ha den tillsammans med ett par vita jeans eller shorts på onsdag när syrran tar studenten!


Skvaller på balkongen

Shit vad det är varmt idag! När jag skulle ner till frisören så svettades jag ihjäl, så skönt. Så just nu sitter jag på balkongen i bikini och läser lite tidningar medan jag försöker bättra på brännan :)


I kista

Hejsan! Har precis ätit klart vår middag och det blev såklart foodcourt som vi åt på. Jag tog mongoliskt, det är ju så gott! 21.15 så börjar vår bio och vi ska se Baksmällan del 3, ska bli riktigt kul! Har höga förväntningar :) men innan dess ska jag hinna kolla i några butiker tänkte jag!


The hills maraton

Hade så kul igår kväll, men berättar mer om det sen. Just nu ligger jag hemma i soffan och har the hills maraton medans Mattias är på jobbet. Sen när han kommer hem så ska vi ut på "date". Men vi hörs mer sen!


RSS 2.0