detta väder...

... blir så otroligt trött på detta tråkiga äckliga väder! Sedan jag kom hit har vi haft 2-3 soldagar varav en av dagarna har blåst jätte mycket så man har inte blivit varm trots solen. Sen har det bara varit mulet, molnigt, regnat och blixtrat. I torsdags så hade vi oväder, 10 000 blixtrar på 3 timmar. i Fredags hade vi klass 1 varning på oväder, har aldrig sett någonting liknande i hela mitt liv. Det blinkade konstant, det var riktigt häftigt att se! Men nu vill jag ha sol! Jag vill ligga på stranden och sola. Kommer säkerligen bli så att när jag börjar jobba igen den 8 augusti så kommer solen tillbaka...Tur att man åker utomlands i höst, vare sig det är med Mattias eller inte så ska jag iväg någonstans.
Nu är jag färdig med mitt griniga väder inlägg :) Puss

 
en fin dag vid stranden


Bildbomb från Gotland!

Oj då, nu har det gått så där oääändligt lång tid sedan jag skrev. 2 veckor sedan! Men det var ju först Ayia Napa, sen när jag kom hem var jag förkyld + spenderade en massa dagar med min älskling och nu är jag på Gotland och har varit här sedan i tisdags :) Har haft det jätte bra här och vi har hunnit med en hel del. Istället för att berätta vad jag gjort varje dag så lägger jag upp lite bilder som en sammanfattning. I morgon kommer Mattias hit också till våran stuga vi hyrt, super mysigt. Har ju faktiskt varit en vecka sedan vi sågs!
Dags för kortspel! Ha det bra :)


Snäck!


Moster, mamma och jag vid ringmuren :)


vackra Visby

Shopping har även hunnits med, Köpte väskan på bilden fast en svart!


Hela tjocka släkten ♥


Raukar - den s.k gubben









Sudersand


finaste stranden på Gotland!




Familjen leker bland vågorna!


Hallshuk, otrolig utsikt!




Jossan, pappa och jag ♥


Många kyrkor har vi även tittat på...


"pippis godisaffär" från filmen, dock är den inte på samma ställe som under inspelningarna








Minstingarna och hästar




jag och Jossan stötte på denna häst igår när vi matade andra hästar... hästen hade skenat så en flicka ramlat av och hästen rymt, tur att vi "hittade" hästen så vi kunde kontakta någon. Allting löste sig tillslut :)


packar!

Håller på att packa ner allting i resväskan just nu i väntan på att moster och mamma ska komma hem. Eftersom min moster bor i Nyköping och vi åker från Skavsta så åker vi ner med henne ikväll och sover över där tills i morgon. Smart va? ;)

Är riktigt taggad på en semester till Ayia Napa tillsammans med bästa vännen! Ska bli så härligt :) Värme, sena utekvällar, massa drinkar (för 1-2 euro!!), dans, Nissi Beach å ja allt helt enkelt som erbjuds där nere. Kommer ha med mig kamera så ni kan vänta er en MASSA härliga bilder sen när jag kommer hem. Ska FÖRSÖKA att slänga in något inlägg, men förväntar er det inte. Blir i sånna fall en glad överraskning om det blir av!


Min packning! Å på sidan ser ni mitt fina plakat som jag hade på student, söt jag var!

Världens bästa pojkvän fyller 22år idag å ...

img_9251 (MMS)

Världens bästa pojkvän fyller 22år idag å det firas just nu med en middag och öl på Texas longhorn i hornstull! Är ensam tjej med pojkens vänner, men de bits inte  så det är trevligt ;) jobbar i morgon så blir att åka hem efter maten och I morgon bär det av till Nyköping föresten :)!! Puss / Nathalie


RSS 2.0