Så skönt!

Är nu på väg hem från gymmet. Även om det inte blev ett jätte långt träningspass så känns det ändå bra att vara igång igen. Sprang på löpbandet i 30min och sen blev det att träna magen. Vi börjar sakta och försiktigt!

När jag kommer hem så blir det att börja plugga och kolla igenom vad det är för uppgifter som jag ska göra! Förhoppningsvis så är det inte så mycket att göra. Känner att det kan bli lite tajt med tid om jag ska både jobba, träna + hinna plugga. Men vi gör ett försök i alla fall och om det inte känns bra så är det bara att hoppa av!


God morgon!

God morgon på er! Onsdag idag och väldigt fint väder ute, härligt! Sitter just nu på bussen på väg till jobbet.

Har inte hunnit skriva något på på hela veckan. I måndags så var det jobb och sen så åkte jag och Mattias och storhandlade. Och igår så åkte jag in till Globen direkt efter jobbet och tittade på hockey, med ingen mindre än Mattias! Så ber om ursäkt för min dåliga uppdatering.

Idag så är det också fullt upp. Börjar dagen med jobb, därefter så ska jag till gymmet. Äntligen har mitt halsont försvunnit så idag kör vi. Ska bli skönt att komma igång igen efter att ha slappat i 4 veckor nu.
Efter gymmet så blir det hem och plugga! I måndags så började min distanskurs "turism och upplevelser" och tänkte börja sätta igång lite idag :)

Men vi hörs lite mer senare idag eller i morgon!


Lugn helg med familjen!

Då var det söndag igen och idag spenderar jag dagen hemma hos familjen :) hämtade hem mitt Wii igår så idag så spelar jag och systrarna för fullt! Jätte kul faktiskt! Efter att jag hade spelat Wii hemma hos Jonna för några veckor sedan så var jag tvungen att beställa ett eget :p
Var även här hemma igår och åt middag och tittade på melodifestivalen. Har varit jätte skönt med en lugn helg och träffat familjen :)


Framtidsplaner

Igår så var jag, Mattias, Jossan och David på en utlandsmässa på Kulturhuset vid plattan. Jag har de senaste veckorna funderat på vad jag vill göra till hösten och har stora planer på att börja plugga. Så igår plockade vi på oss en massa kataloger som vi läst igenom. Finns så mycket som man vill göra men om man vill plugga utomlands så blir det väldigt dyrt. Hittade t.ex. en jätte rolig turism utbildning på Hawaii som är på 9 månader och detta skulle kosta ca 179000 kr. Så tråkigt att det måste vara så himla dyrt... Då är ju frågan om man vill skuldsätta sig, om det är värt det? 
Ska faktiskt börja plugga på måndag, har kommit in på kursen Turism och Upplevelse som är på distans på 4 veckor. Efter denna kurs så börjar en annan kurs jag kommit in på, Destinationsutvecklingens grunder som också är på 4 veckor. 
 
Den utbildningen som är mest aktuellt just nu är antingen en guide- och reseledarutbildning i Norrtälje på 1 år. Då är det 6 månaders studier och sedan 6 månaders praktik utomlands. 
 
Sedan finns det en annan utbildning i Grimslöv på 1,5år och den utbildningen heter Turism, rekreation och service. Då är det 1 års studier och sedan 6 månaders praktik. 
 
Måste bestämma mig snart hur jag ska göra om jag ska ansöka om tjänstledighet eller inte. Så mycket att bestämma och titta på, men kul ska det bli! 
 
 
Massa kataloger att kolla igenom!

Sushi och bio!

Eftersom jag har haft ont i halsen hela veckan så har jag inte kunnat gymma som jag velat. Så då har jag inte heller orkat tänka på nyttig mat :p så idag blev det en onsdags date med Yassen. Henne har jag umgåtts med på hundra år känns det som, så det var kul att träffas igen :) vi åt sushi på foodcourt i Kista och sen gick vi på bio! Blev den svenska filmen Ego och den var faktiskt väldigt bra. Är egentligen inte ett jätte stort fan av svenska filmen men denna var absolut sevärd. Så rekommenderar den!
Men nu är det dags att gå och lägga mig. Hörs mer i morgon! Puss och godnatt!


Så typiskt!!!

Vaknade i morse med halsont! Såklart när jag ska börja träna idag, åh :( så sitter just nu på bussen på väg hem. Har bokat ett nytt zumba pass tills i morgon så när jag kommer hem så blir det en massa te med honung! Måste bli bättre! När jag får lön sen så blir det att inhandla en massa nyttig mat och nytt protein pulver. Saknar verkligen träningen!


I morgon så är det dags!

Efter att ha slappat i 3 veckor nu så är det dags att börja träna och äta nyttigare på måndag igen! Eftersom jag var i Thailand i 2 veckor så ville jag verkligen inte tänka på träning eller vad jag stoppade i mig :P Jag var ju på semester! Men på måndag så börjar vi igen med träning och bra mat. Ska bli fit inför sommaren! Är faktiskt riktigt taggad på att gå tillbaka till gymmet och träna i morgon! Har bokat in på mig på ett 45 min Zumba pass och därefter så ska jag köra lite styrka. Ska inte ta i allt för mycket eftersom jag inte tränat på 3 veckor. 
 
Följer en del "användare" på Instagram som handlar om träning och motivation och här är lite motivation för mig: 
 
 
Vilken kropp!! Motivation!!
 
 
 
 
 

Tjejmiddag igår!

Hann aldrig blogga något mer igår. Som jag skrev igår så var jag hemma hos familjen och hälsade på, vi hade jätte trevligt och så visade jag alla bilder från Thailand :) Efter det så åkte jag och Cissi till Ica och mötte upp Nastasia och gick in och handlade mat inför knytismiddagen som vi skulle ha med alla tjejerna! Vi var alla tjejer samlade hemma hos Nicole och där åt vi förrätt, varmrätt och efterrätt, super gott! Jag stod för förrätten så det blev toast skagen, mums :) Efter middagen så blev det musik, dans och lite lekar. Hade riktigt roligt!! Sedan så avslutade vi kvällen på mp och i början av kvällen så var det inte alls mycket folk men ju mer klockan tickade på ju mer folk kom det :)
 
Superfina drinkglas!
 
 
Sandra, Emelie, Jonna och Cissi :) 
 
Haha kropp-mot-kropp leken!!
 

På väg till skälby!

God morgon / god eftermiddag på er! Somnade jätte tidigt igår, redan vid 11 men jag var så trött igår. Så vaknade redan vid 9 men hade inget att skriva om då :p men just nu sitter jag på tåget på väg till skälby och ska äntligen få träffa familjen!! Åh vad jag saknat dom :) inte träffat dom på nästan 3 veckor... Och snäll som jag är så har jag självklart med mig presenter från Thailand till alla i familjen! Har inte velat visa bilder på dom sakerna utifall att familjen skulle lösa, det ska ju vara en överraskning :)
Men ska strax gå av tåget i Karlberg så vi hörs mer sen! Puss


Fredag

Även fast jag bara jobbat 2 dagar denna vecka så känner jag mig ganska trött. Jag har nog inte riktigt kommit in i den här jobb-rutinen ännu efter semestern. Så det ska bli skönt med en lugn fredagkväll med min älskade sambo. Vi ska bara vara hemma ikväll och ta det lugnt! Har bett Mattias att köpa med sig lite Ben & Jerrys hem, hehe. Det har jag verkligen saknat :) 
Kan ladda upp bilder nu så nu får ni se ad jag fick av min älskling igår!
 
En bukett med rosor stod på köksbordet när jag kom hem ♥
 
Och så hade han köpt jätte smarriga vaniljhjärtan så vi fikade sen på kvällen! 
Haha det är inte smuts i mitt te, jag använder "löste" när jag dricker te och då får man lite i koppen :P 

Alla hjärtans dag

Den 14e februari idag och det är alla hjärtans dag! Så idag på jobbet så bjöds det på lite godis, mums. Kändes lite jobbigt att åkte till jobbet i morse faktiskt men dagen gick som tur var väldigt fort! Och i morgon är det redan fredag, skönt :) 
Idag när jag kom hem från jobbet så hade älsklingen börjat med maten och på köksbordet så stod det tre röda rosor i en vas och så hade han köpt lite fika. Så himla söt! Men nu ska vi fortsätta mysa, går tyvärr inte att lägga upp bilder just nu på bloggen :( typiskt! Men vi hörs mer i morgon. Puss 
 
 
 
 
 

Back to work!

God morgon :) Idag är det alla hjärtans dag och även första dagen tillbaka till jobbet för min del. Har varit riktigt skönt med 2 veckors semester, känner mig verkligen utvilad och att jag orkar igen. Innan jag åkte till Thailand så var det så jobbigt att gå till jobbet, inte på grund av att mitt jobb är tråkigt för jag har verkligen jätte kul på jobbet, utan pga att jag var så deppig och trött hela tiden. Kan bero på den tråkiga och gråa vintern? Men nu känner jag mig mycket piggare och back on track! Så vi hörs mer när jag kommer hem från jobbet! Ha en jätte bra alla hjärtans dag! ♥
 
 

Hemma igen

Hej på er! Har varit hemma i några timmar nu och har redan hunnit med att packa upp min resväska och så har vi gått ner och handlat. Hade ingen mat alls hemma så var ganska viktigt :P Så himla tråkigt att vara hemma igen, känner mig verkligen jätte deppig... Lite overkligt att för 24 timmar sedan så var jag i 35 graders värme och nu är det minusgrader och snö. Men men, det blir väll bättre. 
Nu ska jag och Mattias lägga oss och titta på en film och power napa lite, är ganska trött efter flygresan hem. Så vi hörs mer senare! 

Time to go home..

Snart är klockan 12 här i Thailand och det innebär att det är dags att check ut från hotellet. Dock så går vårt plan inte för om ytterligare 7 timmar så vi får se vad vi hittar på. Vi ska kolla med hotellet om vi kan få lämna bagaget här ett tag och sedan börja röra oss till flygplatsen vid 3 tiden. Känns lite segt att sitta på en flygplats 6 timmar innan planet går... Så vi får se hur vi gör!
 
Om det finns gratis Wifi på Bangkoks flygplats så bloggar jag där sen igen, vi kommer att vara där i ca 4 timmar innan planet till Arlanda lyfter. Så antingen hörs vid i Bangkok eller när vi landat i Sverige igen. Massa puss på er ♥
 
 
Vill inte åka hem :( 

Ännu mer shopping!

Ligger antagligen och sover just nu men har gjort ett tidsinställt inlägg så att ni kan få läsa lite innan det blir för sent för er i Sverige. Men tänkte visa er bilder på min senaste shopping som ni inte fått sett ännu: 
 
Ny partytopp för 450 baht = 110 kr 
 
Minibergsprängare för 500 baht = 125 kr 
Plånbok för 350 baht = ca 88 kr 
 
Topp för 300 baht = 75 kr 
 
Stringbikini för 300 baht = 75 kr. Frågan är bara när jag ska våga använda den, haha! Men blev så sugen när jag såg den så kunde inte motstå :) 
Lösögonfransar för totalt 120 baht = 30kr 
 
Calvin Klein trosor för 80 baht = 20 kr 
 

Stranden och poolen

Hejsan! Nu ligger jag och mattias uppe på hotellrummet och deppar. Vår sista dag spenderades med en halva dagen på stranden med sol och bad och sedan andra halvan så låg vi vid poolen på hotellet. Så har haft en lugn och avslappnande dag. Sedan på kvällen, precis som jag skrev i tidigare inlägg, så gick vi runt i patong och det blev ännu mer shopping idag. Vi slösade i princip upp alla  de sista pengarna vi hade på saker :P Kommer lägga upp ett inlägg lite senare med bilder på min shopping de senaste två dagarna som ni inte sett! Men först några bilder från idag!
 
 
Brun har man blivit! Vad blek man var innan man kom hit... hehe :P 
 
Kommer att sakna ♥
 
 

Sista kvällen...

Ååh jag är så deprimerad, vill verkligen inte åka hem i morgon :(!! Men vad ska man göra? Well well, jag och Mattias har precis varit och ätit middag på en jätte bra restaurang som hade super god tre rätters middag. Var jätte gott. Haha ni kommer få se ett inlägg sen med bara en massa bilder på god mat vi ätit ;) men nu ska vi ut i patong och kolla runt lite en sista gång. Vi hörs mer senare! Puss


Last day..

Hejsan! Kunde inte blogga igår pga internet, men nu är det igång igen. Igår så blev det aldrig att vi åkte till Kamala och gick på FantaSea, det var för dyrt faktiskt.. Så vi hade en heldag vid poolen och sedan på kvällen så blev det en del kompleteringsshopping. Visar bilder lite senare på den nya shoppingen som gjorts :)
 
Ida är vår sista heldag här i phuket, fy fan vad tråkigt. Vill verkligen inte åka hem :( dessa två veckor har gått för fort... jag och Mattias har faktiskt redan börjat titta på resor inför nästa vinter men då vill vi vara borta i 3-4 veckor och då ska vi försöka få med oss några kompisar också! Så denna sista dag ska vi spendera nere vid stranden och bara ta det lugnt. Så vi hörs mer senare ikväll!
 
 
En bild på mig från i förrgår när jag låg vid poolen och drack en margarita :) 
 

Shopping

Kunde inte skriva något inlägg innan vi åkte till Weekend Market för internet ville inte fungera. Men idag så började vi dagen med att ligga vid poolen och sola fram till ungefär klockan 2, därefter gick vi och åt en lite sen lunch och sedan åkte vi in till Phuket stad för att shoppa på den stora marknaden. Den är så himla stor och jag fick med mig en del saker hem, väldigt nöjd! Dock har jag inte hittat allt jag var ute efter så ska ut och handla lite mer i morgon igen. Det här är vad jag fick med mig efter dagens shopping: 
 
 
3 par lösögonfransar för 100 baht = ca 25 kr. 
Escada Taj Sunset parfym, 350 baht = ca 90 kr 
Lösnaglar för 60 baht = ca 15kr
 
2 par Calvin Klein boxer trosor för 178 baht = ca 45 kr 
3 par stringtrosor för 100 baht = ca 25 kr 
 
Coco Chanel ljusblå handväska för 800 baht = ca 200kr 
RayBan solglasögon för 100 baht = 25kr 
 
Detta var ingenting som vi åt men var tvungen att ta kort. Ett matstånd med en massa insekter och småkryp!! 

Minigolf och dinosaurier

Blev ingen heldag i Karon utan vi var idag hela dagen vid poolen och sen på kvällen så åkte vi till Karon beach. Där så spelade vi först minigolf på ett ställe som heter Dino Park, så häftigt! En hel minigolf bana som är som om man är på dinosaurie-tiden. Sedan så blev det att vi åt på Buffalo Steak house, blev en riktigt god plankstek. Sedan så träffade vi på en kille med en elefant precis utanför restaurangen så vi stannade och tog kort med den, så söt. 
Nu är vi tillbaka till hotellrummet och ska lägga oss och titta på ett avsnitt hart of dixie, sedan är det dags att sova. I morgon väntar en dag vid poolen och därefter blir det in till Phuket Stad och shoppa en massa på weekend market :) 
 
 
 
 
 
 

Massage

Efter vi åt middagen igår så bestämda vi oss för att gå till ett massage ställe och pröva på lite fiskspa. Gjorde detta för 3 år sedan och var hur kul som helst och man blev så len om fötterna efteråt! Det jag dock hade glömt bort var hur mycket det faktiskt kittlades när fiskarna naffsade på ens fötter. Förutom 20min fiskspa så blev det även 1 timmes oljemassage, allt detta gick på ca 500baht som är ca 120kr. Sjukt billigt! 
 
Tror bilden förklarar ganska bra gur mycket det kittlades!
 

Raya Island

Hejsan. Internet valde att inte fungera igår när vi kom hem, därav kunde jag inte blogga något.. Men nu verkar det fungera igen :) Detta inlägg blir ganska kort för ska upp till poolen och sola men här kommer några bilder från utflykten igår på Raya Island!
 
 
 
 
 
 
Snorklade gjorde vi idag också :D!

Dags för middag!

Vi kom för en liten stund sen hem från vår utflykt som vi hade idag, vi var på Raya Island. Har hunnit duscha och nu ska vi iväg och äta. Vi är super hungriga för lunchen som var på utflykten idag var inte alls god... tråkigt. Så nu behöver vi få mat i oss :) Men jag bloggar mer senare när vi kommer tillbaka och lägger upp bilder från dagen :) 
 
Kvällens outfit!
Leopard-mönstrad jumpsuit från BikBok

ShabuShi

Nu är vi hemma igen och vilken god restaurang vi åt på! Den hette ShabuShi och hade jätte god buffé. Det var både sushi buffé och något som hette "ShabuShabu" vilket är en massa mat som kommer rullande på ett band framför en och så får man plocka av det man vill ha. Jag tog t.ex kyckling från bandet och sedan framför sig så hade alla som åt en varsin kokande skål med vatten där man lagade alla de råa rätterna innan man började äta. Riktigt häftigt! All denna mat + dricka gick endast på 345 baht vilket är ca 90 svenska kronor. Så verkligen värt pengarna och super gott! 
Men nu ska vi lägga oss i sängen och titta lite på himym innan vi somnar, ska ju som sagt upp tidigt i morgon för att åka iväg på utflykt. Så vi hörs mer i morgon :) 
 
 
 
Utanför restaurangen, lite brun har man ändå blivit :) 
 
Min snygga älskling :) 

Sista veckans planer!

Nu är vi tillbaka från poolen och strax sen ska vi gå ut och äta middag på någon mysig restaurang. Idag är det 1 vecka kvar tills vi är hemma i Sverige igen och det innebär att vi har 6 dagar kvar i Thailand. Tiden har gått fort men ändå skönt att veta att bara hälften av tiden har gått och hela 6 dagar kvar att njuta av livet. Tänkte avsluta detta inlägg med hur vårt schema ser ut över de sista dagarna i Thailand :)
 
 
Torsdag (i morgon): Utflykt till Raya Island där vi ska snorkla och bada :) 
 
 
Fredag: Åka till Karon beach. Vi hade tänkt att ta en hel dag med sol och bad och sen avsluta med att äta på en restaurang innan vi åker tillbaka till Patong. 
 
Lördag: Då ska vi gå på Weekend Market och shoppa! 
 
Söndag: Åka till Kamala Beach. På dagen blir det sol och bad och sen på kvällen så ska vi gå på Phuket FantaSea :)
 
Måndag: Åka till Freedom beach för att sola och bada! 
 
Tisdag: Eftersom vi måste checka ut klockan 11.00 och vårt plan hem går inte fören klockan 19.00 på kvällen så har vi inte bestämt riktigt än vad vi ska hitta på denna dag. Beroende på vart vi får lämna våra väskor osv. Så antingen en heldag här i Patong eller så åker vi in till Phuket Stad och är där. 
 
 

Öl på stranden och Grabbarna Grus

Hej på er! Hann aldrig skriva något igår, sorry :) Men igår så tog vi det bara lugnt hela dagen vid poolen, gick upp vid 8 tiden och käkade frukost och sen blev det sol hela dagen. Sen på kvällen så bestämde vi oss för att träffa Mathilda och Amanda igen, de åker nämligen hem i morgon. Så vi gick till en supermarket och köpte lite cider och öl och sedan satte vi oss på stranden och snackade. Var super mysigt! Det här är verkligen livet. Efter stranden så bestämde vi oss för att fortsätta kvällen och vi hamnade på Grabbarna Grus här i Patong. Var kul drag där och bra musik! 
Men ni ska vi gå upp och lägga oss vid poolen, så vi hörs mer senare :) 
 
 
Underbart!
 
Älsklingen och jag släppte upp en "lycko-lykta", eller vad den heter :P
 
 

Dag 6, utflykt!

Hej på er! Försökte blogga tidigare men internet ville inte fungera då men nu verkar det vara igång igen! Idag så var vi ju på utflykt på phi phi öarna och det var jätte kul :) har redan varit på den här utflykten för 3 år sedan men det är fortfarande lika vackert och kul att snorkla! 
Just nu ligger jag och Mattias på rummet och ska strax sova, klockan är snart 11 och jag är helt slut efter dagen. Så avslutar detta korta inlägg med några bilder från dagen! Puss 
 
Maya bay där filmen "The Beach" bla spelats in!
 
Jag och älsklingen :) 
 
Mattias är taggad inför snorklingen!
 
Vackert ♥
 
Kärlek ♥

Dags för middag!

Just nu verkar internet fungera jätte bra så passar på att ladda upp lite fler bilder som jag inte kunde göra från vår utflykt i torsdags när vi åkte kanot. Så här kommer några fler bilder från vår utflykt.
Just nu ligger antagligen jag och Mattias och sover, gör ett tidsinställt inlägg. I morgon så blir det upp tidigt för vi ska iväg på vår andra utflykt nämligen snorkling på Phi Phi öarna. Vår buss är här och hämtar oss i morgon någon gång mellan 7.30-7.50 så blir upp tidigt. Men det ska bli riktigt kul! Jag var på Phi Phi öarna för 3 år sedan och det var så otroligt häftigt att snorkla och fina öar så ser verkligen fram emot det igen :) 
 
När vi åkte igenom en grotta så kom vi fram till ett stort runt "rum", har för mig att det kallades badrummet / "toilet room". Det var så vackert! 
 
 
Vackert ♥
 
 
 

Lördagkväll i Patong

Igår som sagt så mötte vi upp Matilda och hennes tjejkompis Amanda och så beslutade vi oss för att köra en utekväll. Det blev en väldigt intressant kväll! Vi körde barrundor hela kvällen så vi gick från bar till bar och drack goda drinkar och hade riktigt kul.
Haha det sjukaste under hela kvällen var när vi beslöt oss för att titta på Ping Pong Show. Man har ju hört så mycket prat om det så vi bestämde oss för att kolla vad det var för något. Något som vi kanske ångrar i efterhand. Vill inte skriva vad det är dom gör men det är det sjukaste jag har varit med om i hela mitt liv. Mådde lite illa när jag gick därifrån. Men nu har man i alla fall gjort det och behöver aldriga göra det igen ;) Haha! 
Men det var en riktigt lyckad kväll och kul hade vi, vi kom hem vid halv 4 tiden och då somnade vi på en gång! Här kommer några bilder från kvällen: 
 
'
Ett jätte stort barområde som har en massa barer på rad en efter en, helt sjukt!
 
Vi stannade på en bar och spelade biljard :) 
 
På en annan bar så fick vi spela något spel med klossar, väldigt underhållande! 
 
Tequila!! 

Middag och utgång!

Hej på er! Klockan är snart 7 på kvällen och jag och Mattias ska strax ut och äta middag på någon god restaurang :) Därefter så ska vi möta upp en gammal tjejkompis/bekant till mig som faktiskt bor på samma hotell som oss! Vilket sammanträffande! Hon är här tillsammans med en tjejkompis så alla vi fyra ska faktiskt gå ut och festa lite ikväll. Ska bli riktigt kul! Hoppas ni får en kul lördag kväll :) Hörs mer i morgon! ♥
 
Kvällens outfit! 
Top: BikBok
Jeans: H&M
 
 
 

Två bilder

Lyckades ladda upp två bilder från utflykten i torsdags då vi åkte kanot och besökte olika öar. Vi matade även apor :) 
 
 

Internet fungerar inte...

Internet här har valt att fungera lite som det själv vill så har inte kunnat blogga någonting eller lägga upp bilder :( men så fort internet är tillbaka igen så ska jag visa er :) puss


RSS 2.0