Bye bye Sweden!

Alldeles strax kommer pappa och hämtar upp oss, så ska snabbt slänga i mig en macka eller något :) Sen bär det av mot Arlanda & Cypern, Ayia Napa!! En vecka med sol, bad och kanske LITE goda drinkar :P Hihi. Kommer bli AWESOME!
Ha det BÄST ni här hemma! ♥

movietime

Herregud vad vi har skrattat och flummat den senaste timmen. Bästa träningen för magen! Haha. Ska nu ringa och säga hej då till Mattias som jag kommer att sakna super mycket och sen ska vi flickor somna till en film :) Jag bloggar innan jag åker till Arlanda, ska försöka i alla fall :) God natt ♥

Just nu:

Packning pågår för fullt!! Om någon timme kommer Sara och Moa hit, skoj!

Lektion?

Hela klassen sitter i klassrummet och vi har svenska lektion. Men den stora frågan är: jobbar vi? NEJ! Ena sitter vid facebook, den andra laddar ner låtar, andra läser bloggar osv. Haha, tror att alla i klassen egentligen bara vill hem och packa klart allting. Inget skolsug kvar what so ever! HAHA
Det var det enda jag ville säga!
Talk to you later :)

till stan

Ska åka in till stan nu en snabbis och ta ut pengar, växla pengar och möta upp Angie. Vi ska nämligen försöka få rda på information om Cape Greco som vi ska guida om på Cypern! Hörs sen :)

äntligen är den jobbiga engelska uppsatsen klar!

Nu är jag klar med engelska uppsatsen (eller har varit det ett tag) och ska nu fylla i det sista i bland mina ansökningar, ska posta dom i morgon! Gud vad skönt att det mesta är klart som ska fixas innan resan, det enda jag har kvar att göra är redovisning på torsdag men det känns ganska lätt :) Så vad ska jag mer göra i veckan? Hmm..

Onsdag: ALLT ska vara färdig packat + vara med Mattias ♥
Torsdag: Moa & Sara sover över!!! :)
Fredag: ÅKER TILL CYPERN! Planet går från Arlanda 06.45 så blir att gå upp väldigt tidigt :P

Smoothie

Var för en stund sen på handlarn med mina små syskon och handlade lite frukt. Unnade mig en smoothie :) Riktigt gott!

ca ett halvt paket frysta hallon/blåbär
1 skiva ananas
1 1/5 dl mjölk
1 tsk socker
1 tsk honung

Sjuk?!?!

Ush, idag mår jag inte alls bra. Vaknade redan halv 6 i morse av att jag hade så j*vla ont i huvudet och jag mådde riktigt illa... satt inne i badrummet i 20 min och bara väntade på att det skulle komma... var helt säker på att det var magsjuka. Men som tur var så kom det ingenting. Men jag gick inte på första lektionen utan valde att somna om och vila ett par timmar till, för var tvungen att gå till skolan ändå för att göra en redovisning. När jag vaknade så mådde jag lite bättre fast magen är fortfarande lite konstig... Så himla typiskt! Så funderar starkt på att ta en dag hemma från skolan i morgon för att bli bättre, vill ju verkligen inte missa Cypern för jag är sjuk "/
Ska sätta mig och göra de sista lilla ändringarna i engelska uppsatsen och skicka in mina ansökningar till yrkes högskolan! Spännande!
Hörs sen ♥

plugg

Satt och pluggade ganska sent i går och åkte sen hem till älsklingen och sov över där :) Och nu är jag hemma igen och sitter och pluggar! Religionen är klar och så har jag bara lite kvar att göra i engelska uppsatsen, ska fixa upplägget och sådär. Vet ni vad jag ska göra sen? Jo jag ska börja packa! UNTZ!
Men jag skriver sen!

Min påskafton!

Hade en jätte härlig påsk igår! Vi grillade först på baksidan och hade det jätte härligt i solen och hela familjen och älsklingen var här! Det blev sedan hockey match... som vi inte behöver prata om :P! Kvällen fortsatte sedan med skattjakt då vi letar efter våra påskägg och får en massa svåra ledtrådar, tradition vi har här hemma. Sen så spelade vi spel under hela kvällen då jag måste påpeka att jag och Mattias vann alla de tre omgångar vi körde med familjen ;)
Hoppas ni andra hade en bra påsk? :) 
Ett lite halv uppätet påskägg :P Presentkort på Kicks och pengar, bra att ha!

Grillat ♥

Vårstädning

Har haft en liten vårstädning här hemma så har haft fullt upp! Och nu sitter jag och försöker plugga lite men känner mig lite stressad. Måste hinna duscha, städa rummet och göra lite till i min uppsats innan jag ska åka till Kallhäll om en och en halv timme. Han ska bjuda mig på restaurang ikväll ♥! Super gulligt! Sen ska vi hem till honom och titta på film, äta popcorn och påskgodis :)
Om jag hinner så skriver jag innan jag går!

Hemma!

Nu är jag hemma igen :) Hade det super mysigt med Cissi kväll! Vi satt och hade en riktig girls night på hennes baksida. Vi har inte varit bara hon och jag på jätte länge så var faktiskt jätte kul att få lite ensam tid :) ♥
Ska ta en macka och ett glas oboy innan jag går och lägger mig och om jag har tur så får jag sällskap av Mattias inatt (han är ute och ränner på stan)! Men vi hörs mer i morgon! God natt ♥

Girlsnight

Kom precis ut ur duschen och i vanlig ordning så satte jag på min spotify. Och så får jag ett jävla ryck och börjar dansa och shake-a som en galning!? Haha! Anyhow, ska alldeles strax hem till Cissi där vi (bara hon och jag) ska sitta och mysa på hennes baksida med lite öl, musik, tjejsnack och vem vet, tända ljus kanske? Jätte mysigt ju!

Påskbilder

Sitter och påsk pysslar med lillasyster medan familjen är borta en stund! Ska ikväll faktiskt inte hem till Mattias, utan förhoppningsvis hem till Cissi och mysa :) Har tagit lite sköna bilder på mig Isa som jag tänkte bjuda på. Vi är photogenic, speciellt Isabelle!
Målar fina påskteckningar!



FOT!

Jag ÄLSKAR den här bilden, kan inte sluta skratta så fort jag ser Isabelles min på den här bilden! HAHA ♥




20 april

Mattias internet har valt att inte samarbeta med min dator längre så kunde in blogga tidigare idag. Men åkte in till stan en snabbis och mötte Moa för att få min grejer som hon fick med sig från mig i helgen.. fy skäms! Och nu är jag hemma och tar hand om småsyskonen och lagar mat! Efter att bara träffat Mattias de senaste två dagarna så blir jag som ett litet barn och hyperaktiv nu när man träffar små tjejerna, haha! Saknat mina små troll!
Ska om 1 timme möte upp Mattias på tåget och åka hem till honom där det faktiskt är hans tur att laga middag åt mig ;) Har stora förhoppningar!

Så himla härlig!

Om det är någon människa som jag tycker är så otroligt härlig så är det Daniel Paris! Jag tycker han är en stört skön snubbe, jag älskar honom! Kom in på Daniel Paris igår när jag och älsklingen satt och titta på TV och tydligen gick de i samma skola och att han fick "blickar" från Daniel. HAHA, måste bara säga, I don't blame you Daniel ;)

flowers

Älskar känslan man får efter man gymmat! Tog det jätte lugnt på hemvägen och passade även på att plocka lite fina blommor! Tänkte att eftersom jag fått så mycket blommor av Mattias under våra dagar (aaw ♥) så tänkte jag vara lite snäll och ge lite tillbaka, hehe ;) Och nu ska jag dessutom diska + i kväll så ska jag bjuda han på marinerade kycklingklubbor med ris, sås och sallad. Oh my god I'm so cute!!

Nu ÄR det vår!

let's get some muscles!

Sådär, tar en paus i min engelska uppsats och går ner till gymmet en stund! Gymmet där jag gymmar ligger ju i kallhäll så det är nära och bra när man är hos pojkvännen :) Bjuder på en riktigt smexig bild, ha de gött! ♥

Gym outfit!

uppe med tuppen!

God morgon! Mattias går ju fortfarande i skolan så kunde inte somna om efter att han gått, så kunde ju lika gärna gå upp och börja plugga tänkte jag! Sitter nu och äter frukost och tittar på criminal minds, mysigt :) Ska sedan plugga i någon timme och sen gå ner till gymmet!

Haha jag ser jätte trött ut :(!

Till The World Ends

Jag kan inte få nog av den här låten! One Word = PERFECTION!



Criminal Minds - den bästa kriminal serien

Var nyss ute och gick en promenad med Cecilia innan hon skulle till sin pojkvän, jag och hennes pojkvän bor ganska nära varandra så det är ju perfekt! Var länge sen jag träffade henne så det var kul att catcha up lite ;)
Har nu myst ner mig i sängen där ett flertal Criminal Minds avsnitt finns redo + mina Brago kex som fortfarande finns kvar här hos papsen!
Som ni märker så är jag inte hos mattias, men ska dit i morgon kväll. Hihi mamma var så gullig och fixade en stor Ica kasse med en massa mat hemifrån som jag ska ta med i morgon :) (jag assisterade självklart, annars så skulle hon ju slänga ner massa konstiga saker!)


God natt! ♥

17 april

Äntligen hemma (eller har varit det i snart 1 timme) och är super trött. Håller på att rota efter mat i frys, kyl och skafferi för ska nämligen invadera hos Mattias ikväll :P Måste ju ha med mig mat så jag överlever! Men ska bli jätte skönt med påsklov och speciellt få spendera det med min älskling. Ska ta en power nap på 20 min innan jag får skjuts hem till pappa, så vi hörs sen!
Super fint väder ute ♥ synd att jag är för trött för att njuta av det :P

Nya iphone skal!

Nu är jag och jobbar säkerligen och väntar på att lunchen ska serveras. Men tänkte vara lite snäll och ge er ett inlägg i alla fall medan jag är borta så ni har något att göra :) Pappa köpte nya iphone skal igår till mig och jossan och dom är supersnygga så tänkte visa dom ;)

Kanske inte ser så jätte bra men de är lite glittriga! 50kr från Kjell & company tror jag :P

jobb i morgon!

Hellu! Jag och Nastasia har idag hjälpt till på min lillasysters 6års kalas under dagen så har därför inte skrivit. Ska strax titta på film med mamma och Micke sedan så blir det sovdags, ska nämligen upp och jobba i morgon på Grand Hotel. Och som ni kommer ihåg så blir det att gå upp tidigt... klockan 4! Men får ju pengar! För mina två provjobs-dagar sist så fick jag lite över 800kronor, alltid härligt :)
Så vi hörs mer i morgon efter jobbet ♥

Vi gjorde tatueringar på kalaset till alla barnen och självklart ville jag också ha en!

MP nästa!

NU KÖR VI! UTGÅNG, WOHOO!


Get this party started

Nu är man färdig duschad, musiken är på och Moa står och sminkar sig! The old days is calling! Så nu har första glaset vin serverats här i Skälby :) Sedan blir det utgång och vi kommer att hamna på det gamla hederliga stället MP!
Nyduschad och vin - NU KÖR VI!

mer shopping!

Kom på att jag glömt visa det senaste tillskotten i min garderob :) Vad mycket jag har shoppat på sista tiden! Och mer blir det i Cypern ♥

Bikini från H&M, överdel 129:-, underdel 99:-

Topp 199:- GinaTricot

mot Kallhäll

Ska hem till älsklingen nu en stund innan han åker iväg till Oslo... Haha :P Sen så blir det att möta Moa och ikväll utgång! Wohoo!
Fint väder ute idag ♥

mitt hår!

Kom ju på att jag inte riktigt visat hur mitt hår blev efter frisören förra helgen! Så nu innan jag ska gå och lägga mig så tänkte jag lägga upp två bilder, dock är de tagna i min cam men tycker att man ser relativt bra ändå!
Jag klippte håret ca 1 dm och klippte även upp det!



Slingade också håret och tycker man ser det som mest högst upp vid hårbotten att det är ljusare, annars tycker jag det inte är någon större skillnad på färgen! Sedan ser man tydligt på den här bilden (i alla fall jag) att mitt hår är kortare och fått mer "lugg" om ni förstår :)
Haha vad läskig jag ser ut utan ögon, näsa och mun på bilden :P Men gjorde en konstig min och orkade inte ta fler bilder så fick bli såhär!

Riktigt häftigt!

Har sedan jag var liten drömt om sådant här, förstår ni vad häftigt det skulle vara att få en sådan där kontakt med lejon. Grymt! ♥

En BRA dag!

Idag är en riktigt bra dag för mig! Jag gjorde spanska provet igår och fick G på den!! Fick VG på muntliga nationella i Svenska!! Och skriftliga delen är nu också avklarad! Och så är det lov :) FAN VAD SKÖNT! Nu väntar en veckas lov, dock kommer jag behöver plugga en hel dag, men vad är det av en veckas lov? Sen när skolan är tillbaka på tisdagen den 26e så är det bara tre skoldagar kvar sen Cypern! Shit vad lycklig jag är. Sen att vädret är super härligt idag är också ett stort plus i kanten. Satt med Moa i solen i säkert 2 timmar och bara snacka gamla minnen från de galna tiderna, haha så mycket minnen!
Ska packa kläder till papsen nu så vi hörs sen :)

You just gotta love the weather!

NP i morgon...

Har nationellt prov i svenska i morgon klockan 08.15 och det är i fem timmar. Har förberett med en liten matlåda, saft och två chokladbollar (a). Så nu är jag redo! Skriver mer i morgon för måste sova nu ♥




spanska prov i morgon...

Har suttit och pluggat spanska i princip hela kvällen (och tittat på Desperate Housewives) och känner mig som dvärgen Trötter i Snövit och de sju dvärgarna. I morgon är det spanska prov i imperfekt och preteritum, jag MÅSTE få G, jag VILL ha G. Så är verkligen supernervös inför i morgon... men ska efter provet åka till sola + åka till gymmet för att slappna av och få ut allt :) Sen blir det en skön hemmakväll som ska spenderas i min säng. Måste ju vila upp mig inför nationella på torsdag!
Ne nu måste jag sova! Avslutar med bilder på mig i min snygga tudentmössa ;)!

:D!

VI HAR FÅTT STUDENTMÖSSORNA NU!! NU ÄR JAG LYCKLIG ♥ Visar bild när jag kommer hem (finns på facebook annars)

Vill ha min studentmössa!

Sitter i skolan nu och har religion, för er som undrar. Nu ska jag komma fram till en grej. Jätte många klasser i våran skola har fått sina studentmössor - förutom vi!?!? Det suger, jag vill ha min mössa. Varför får inte vi våran "/ ? Men men. Ska inte klaga, åker till cypern om snart 2 veckor, det är lov på fredag och när vi kommer tillbaka från Cypern är de flesta kurser redan avslutade. Det betyder att det kommer bli lugna och sköna dagar :)


Vecka 15

Måndag: Sola(check!) Gymma (check!), plugga spanska (check!), kolla utbildningar (check!)
Tisdag: hämta ut mitt pass & plugga spanska
Onsdag: Sola + Gymma + förbereda inför skriftliga nationella i Svenska... + skriva personligt brev
Torsdag: Inga planer dvs INGET PLUGG :) + sova hos Mattias :)
Fredag: kväll med Moa!
Lördag: bakis/vilo dag
Söndag: gymma
Kom och tänka på en sak angående min utmaning. Är ju inte van vid att gymma så är ju nybörjade, därför kanske det inte är så smart att köra så hårt. Men hade i alla fall tänkt gymma måndag och tisdag, vila onsdag och gymma torsdag och fredag/söndag!
God natt ♥

gymmade hårt idag!

Är helt slutkörd, gymmade idag och körde hårt idag. Känner verkligen i mage och låren hur det spänner, härligt! Tog ca 5kg extra på alla maskiner ;) Har funderat på om jag ska sätta upp en utmaning till mig själv: Att jag ska gymma måndag - fredag under lovet. Får inte missa en enda dag. Har trots allt lov då så har ju tid. Tror nog jag ska våga anta utmaningen!
Britney Spears & Rihanna - S&M

studentlägenhet?

Så där! Nu har jag äntligen lite tid över så slänger in ett inlägg. Jag och mamma ska snart sätta oss och söka in till olika skolor, läskigt! Mitt första val kommer vara en skola i Norrtälje som jag ska söka till som Internationell resekonsult. Skulle vara så oerhört kul om jag kom in :)! Får se om jag kommer att skaffa en studentlägenhet, men känner verkligen inget sug på att ta lån det första jag gör "/ Men det blir en lång resväg i sånna fall, 1 och en halv timme. Men får se hur jag gör, vet ju inte ens om jag kommer in :P

Var som sagt hos frisören igår, första gången för mig faktiskt! Och är riktigt nöjd med resultatet. Men visar det i morgon, mitt hår är skitigt och är uppsatt i en toffs. Men det jag gjorde var att jag klippte håret ungefär 1 dm, samt klippte upp det för att det ska se fräschare ut + att jag slingade mitt hår, slingade blonda slingor. Så nu ser mitt hår jätte bra och friskt ut! Frisören var också jätte duktig, ska nog gå till henne innan studenten då jag ska fixa mitt hår igen!


1300:- gick allting på, ush så dyrt!


10 april

Idag har jag mycket och göra, och det hade jag igår också. Anledningen till varför jag inte skrivit. Har varit hos frisören, haft loppis, varit med pojkvännen, pluggat, nu blir det fika och ska senare söka in på högskola! Spännande. Men berättar med senare ♥

denna kväll suger

JA JAG VILL HELLRE GÅ UT MED MOA OCH JONATHAN ÄN AN ATT SITTA OCH PLUGGA SPANSKA EN FREDAG KVÄLL! Är allmänt arg på mitt liv just nu, vill gå ut. Men eftersom jag måste plugga upp spanskan och har prov nästa vecka så har jag inget val. Men hade i alla fall tänkt att unna mig ett glas vin efter pluggandet hade jag tänkt! Jag förtjänar det!
Sedan så blev jag ännu mera deprimerad efter att min Ben & Jerrys smak dvs Half Baked inte fanns på Handlarn... Gud vad emo jag känner mig just nu.

new sunglasses!

Duktig jag varit som hållit det jag har lovat och skrivit när jag kommit hem ;) Sitter just nu och kollar runt på internet/städar lite. Ska alldeles strax gå och tvätta av sminket, borsta tänderna osv. The usual stuff you know!
Innan Cypern mötet igår så hade jag och mamma massa tid på oss att gå omkring i haninge centrum då mamma bland annat bjöd mig på lunch :) men så hittade jag även ett till par solglasögon! Så nu har jag två par, och de är i olika former (de jag köpte igår är mer oval formade medan de jag köpte för någon vecka sedan är mer åt det rektangla/fyrkantiga hållet) Så nu jag har lite att välja på i sommar/Napa ;)
Det är inga Ray Bans precis, men jag gillar dom! Dom gick på hela 95 svenska riksdaler på Ur&Penn! Vilken lyx!

gnäll-inlägg

Jag gick från skolan klockan 16.00 idag, och jag kom inte hem fören 19.00. Att det ska ta över 2 och en halv timme hem från skolan är helt sjukt. Så jag har all rätt till ett gnäll-inlägg just nu!
Det är 3 saker som jag länge tänkt på och som jag vardagligen irriterar mig på:
1. När tåget har en stopp signal eller är försenade och står vid en station, stäng för f*n dörrarna då och låt dem inte vara öppna! Man kan ju faktiskt ha dörrarna på ett sådant läge då man behöver bara trycka på knappen för att öppna dörrarna. Vad är det för fel på den funktionen? Speciellt idag när det blåste som satan och vi stod stilla i Älvsjö i 10 min! Det blir faktiskt kallt.

2. Det här tycker jag är riktigt äckligt och som jag råkar ut för väldigt ofta på tågen. Folk som snyter sig! Jag tycker det faktiskt är otroligt äckligt att snyta sin rinnande näsa bland en massa folk på tåget och höra hur... NÄ USH! Det är äckligt, ni kan faktiskt vänta tills ni ska går av! Snyt er inte bland folk!


3. Sedan den sista punkten. Ni som plankar! Det är så pinsamt! Nu pratar jag inte om små fjortisar eller andra små barn, för det gör man när man är liten och inte har busskort. Nu menar jag äldre/vuxna människor. Jag kan erkänna att jag ibland tittar snett på sådana människor, för det är pinsamt när man som vuxen plankar. Som häromdagen, så såg jag våran filosofi praktikant lärare Rikard planka på tåget i Handen. Det var löjligt. Come on? Så nä, lägg ner det där och skaffa busskort. DET ÄR PINSAMT!

4 (extra grej som skedde idag). Sedan vill jag nämna en fjärde grej som jag bara sett en gång, och det var idag. Det var en äldre kvinna som satt och filade sina naglar på tåget. Och så skrapar hon av nagelfilen på sätet! Också otroligt äckligt! Vem vill ha hennes gamla ruttna hudrester på sig? Fy!

7 april

Sitter i skolan just nu och övar inför muntliga nationella provet som är klockan 1. Ush så nervös jag är! Men hoppas att det kommer gå bra. Hungrig är jag också... och trött... har faktiskt varit ovanligt trött hela veckan, så ska bli skönt med en lugn och skön helg som kommer att spenderas med Mattias :) Ser verkligen fram emot det!

Hade Cypern möte igår med hela klassen + föräldrarna, riktigt kul! Det är ju bara 3 veckor kvar nu tills vi åker, helt galet :D Vi fick hem biljetterna också, så har bett mamma att vakta dom med sitt liv! Ska börja skriva pack lista nästa vecka och köpa min nya bikini i morgon ;) Den är riktigt snygg!
Ska gå och äta lunch nu så vi hörs troligen när jag kommer hem! (men eftersom ni säkert läst min blogg ett tag så vet ni att det kanske inte kommer att hända :P)


My week!

Måndag:----------
Tisdag: fixa pass + påbörja mitt tal (blev precis klar med allt!)
Onsdag: gymma + möte om Cypern, skriva kontrakt osv! Spännande :)
Torsdag: börja plugga + gymma?
Fredag: Bio med Mattias :) "No strings attached" med Ashton Kutcher och Nathalie Portman blir det nog!
Lördag: Loppis inför Cypern + myskväll med älsklingen igen! Lucky me ♥
Söndag: plugga!

It was a joke!

Haha självklart var barnmats grejen ett skämt :P! JAG SKA INTE BÖRJA MED BARNMAT! Herregud, folk har ingen humor :)? Hade bara tråkigt och ville skoja till det lite, för ni som läser min blogg vet ju vad jag tycker angående sådant :) Men att jag ska träna 3 gånger i veckan, det var inget skämt :)

So relax ;) I'm still going to be the girl that loves food and work out!

Nu kör vi!

Skippade träningen idag för hade ont i halsen. Och ovanpå det så blev det McDonalds till mat + mina choklad kex. FAN VILKEN ÅNGEST! Nu börjar hårdträningen, MINST 3 gånger i veckan och ska springa ner till ica och köpa barnmat nu också! Titta bara på Kissie liksom? Klarar hon det så klarar jag det! Vi börjar från och med i morgon! Något tips på god barnmat?
Den här verkar god!

Veckorevyn & kex

Ikväll är det derby, Djurgården - AIK. Spännande! Jag älskar att pappa har alla sportkanaler som Viasat sport :)
Har köpt Veckorevyn och Brago kex med choklad, super gott! Ska mysa ner mig i soffan och läsa lite medan jag väntar på att min far ska komma hem och göra mat :)
Ska föresten ringa och boka tid till frisören, mitt hår måste fixas innan Cypern (som föresten är om 25dagar! UNTZ!!)


4 april

Nu har jag varit så duktig och inte skrivit på länge! Tänk om alla vore lika duktiga som mig? Nä men har som vanligt varit väldigt trött under helgen och haft fullt upp. I fredags så var det ju filmkväll hos Cissi, i lördags så var det bowling med familjen + mattias och i söndags så var det slapp dag. Men nu är det måndag så nu kör vi! Två bilder från i lördags :)


Bowling! Så otroligt länge sen, var faktiskt duktig! Var bara 1 poäng ifrån Mattias!


Fina flickor dricker drinkar! Haha nej men jag personligen ÄLSKAR drinkar! Om jag har en hundring på krogen, då köper jag en drink istället för 2 cider eller öl. Öl är det sista som jag prioriterar, 1 öl kan jag dricka på en kväll sen är det stopp, snuskigt!


movie night at Cecilia's

Sorry för inte skrivit något idag, men har inte orkat för har bara tagit det lugnt idag och tänkt på mig själv :) Har bland annat sett klart på alla avsnitten av The Hills, och nu kommer det aldrig mer några fler avsnitt... Vilken depression. Men i alla fall. Kvällen har spenderats hos Cissi med Nastasia och Jonas där vi tittat på filmer och ätit lite chips och haft det mysigt! Skönt med en lugn ikväll, speciellt när jag ska ut i morgon igen! Det blir bowling + någon cider med familj, mattias, moster och annat trevligt folk :)
Men skriver mer om det i morgon. Nu är jag riktigt trött. Avslutar med en bild från igår :)

homee

Hemma nu efter skivan, och hade riktigt kul ikväll. Dock så var det lite folk (hade i alla fall förväntat mig mer) sen så var det ganska litet (porslinsfabriken), men kvällen var ändå rolig! Så det var värt de :) Massa bilder har tagits under kvällen så det kommer att läggas upp i morgon.
Tvivlar starkt på att jag kommer gå till skolan i morgon, men det är ju trots allt den enda skivan jag troligtvis kommer gå på i år så får ju faktiskt njuta? Speciellt efter de betyg jag fått på senaste tiden ;) Nu måste jag lägga mig i sängen. God natt ♥

RSS 2.0