The secret...

Som jag lovade i lördags så skulle jag berätta för er vad den roliga hemligheten var, och här kommer det. Jag och Mattias ska flytta hemifrån till en egen lägenhet! Vi tackade jag till lägenheten i lördags så nu är det bara kontraktet kvar som ska skrivas. Så vi kommer bli sambos, haha det låter så gammalt! Nä han kommer fortfarande att bara vara min pojkvän som jag bor med :)
Vill inte säga för mycket om det ännu innan kontrakt är klart men det är en lägenhet som inte ligger i underbara Järfälla... vi lämnar alltså vår hemma kommun bakom oss och börjar på nytt! Spännande! Men som sagt, bilder och mer information om det kommer att komma så fort allt är klart! Men lägenheten är superfin!!!



Glad tjej :)

Min söndag!

Igår var det söndag och jag fick låna bilen i princip hela dagen, vilken frihet! Självklart var jag ju då tvungen att passa på att köra så mycket jag kan. Först åkte jag till IKEA med mamma, moste, kusinerna och syrran. Därefter hämtade jag upp Nastasia i åkeshov, skjutsade hem henne snabbt och sen tillbaka till åkeshov! I'm crazy, i know! Därefter åkte jag hem och tittade på AIK matchen mot Timrå, som vi såklart krossade. Vi vann med 8-2, wohoo.
Sedan blev myskväll med pojkvännen. Vi åkte till Kista där vi gick och tittade på 5D bip (igen..hehe) och då tittade vi på Robin Hood som var 10 min. tyckte faktiskt att den filmen vi såg i lördags med kusinerna var bättre :P Efter "bion" så gick vi till älskade Food Court och åt middag, då blev det faktiskt mongoliskt. Så galet gott! Älskar mongoliskt :)
Det var i alla fall min söndags kväll som jag glömde uppdatera om igår!







Tack så mycket!

Åh vilken härlig familj jag har! Först så åt vi Kinamat till middag för att fira att jag tagit körkort med moste + kusinerna och sen lagom till Melodifestivalen så kommer mamma och moste fram med detta fina paket till mig. I paketet fanns det bland annat en liten röd leksaksbil, haha! Så himla snällt!


Tack så jätte mycket ♥


Två stycken grattis kort, en choklad ask, gelehjärtan, en leksaks bil och en egen bilskrapa!

Shopping dag!

Mamma ringde och väckte mig i morse vid 11 tiden att jag skulle börja göra mig i ordning. Jag och min lillasyster har nämligen "tvingat" mamma hela veckan att vi måste till Kista idag. Anledningen? Vi hade pratat ihop oss med min moster tidigare i veckan att vi skulle alla mötas i Kista idag och så skulle det bli en "surprise" åt mamma då hon inte visste om någonting. Och så blev det också :D jätte kul!
Därefter blev det shopping och även 5D bio! Det var riktigt häftigt måste jag säga! Kan verkligen rekommendera er att gå på det. Jag har redan snackat ihop mig med Mattias och vi ska gå på det i morgon fast ta en 10min film. Hehe. Sen så hittade jag äntligen en väska, eller okej... det blev två! Haha, jag kunde inte bestämma mig för vilken färg jag vill ha så då bestämde jag mig för att ta båda. Sen så fick jag med mig ett par nya pumps till våren/sommaren. Så nu har jag shoppat klart för denna månad, måste spara pengar till en viss grej ;) jag lovar att avslöja vad det är senare ikväll eller i morgon. Så om ni vill veta vad det handlar om, titta förbi lite senare ♥



Sjukt kul!


Välkomna hem mina älsklingar ♥

Min fredag!

Igår var det fredag och för dom flesta så var det lön!
Efter jobbet så åkte jag hem till mamma lite snabbt för att duscha och packa ihop mina grejer, sen hämtade jag snabbt upp Nastasia och så åkte vi hem till Emelie för hon hade tjejmiddag. Det var riktigt kul! Vi åt tacos, spelade spel, förade och lyssnade på musik, härligt! Därefter så gick vi skilda håll, jag och Nastasia bestämde oss för att dra in till stan till Nype. Det var riktigt kul men i slutet av kvällen så blev stämningen lite tråkig pga en sak så vi bestämde oss för att dra hem.
Vad gjorde ni igår :)?


Haha♥


Gårdagens outfit


Hur tänkte man då?

Haha en kul grej. Jag hade precis kommit ut ur duschen i morse och så skulle jag ta fram ett par jeans ut byrådan när jag möts av en konstig syn. Nämligen att det står en öppnad full ölflaska i byrålådan bland mina jeans? Måste säga att det var nog det konstigaste ställe någon ställt en öl på. Det märks i alla fall att syrran hade partaj i helgen och att någon måste varit ganska onykter. Haha hur hamnade den där?



Tack bästa kusin!

Möttes av denna fina syn när jag kom hem från jobbet idag. Hade tidigare fått ett samtal från blombudet där de frågade när jag skulle komma hem och om de kunde komma förbi och lämna budet vid dörren. Så det var en jätte kul överraskning! Hade fått ett par superfina blommor av min kusin Laura som grattis till mitt körkort, så snällt!


Nämen, vem kan detta vara ifrån?


Tack världens bästa kusin ♥

Jag har tagit körkort!

Japp det stämmer! Hade min uppkörning idag och jag klarade det!!! Helt sjukt. Kan fortfarande inte fatta det. Kommer förhoppningsvis att nu kunna ha pappas bil ett tag nu, wohoo! Åkte och storhandlade med mamma idag på kvällen innan det stängde och då fick jag köra, UTAN övningskörningsskylten. Men tror att jag kommer först fatta det ordentligt när jag sitter själv i bilen och kör.
En klapp på axeln till mig själv! Nu ska jag tvätta bort sminket och krypa ner i soffan bredvid min älskling.
Hörs mer i morgon, puss ♥


Uppdatering

Dålig uppdatering igen, sorry. Har haft "fullt upp" i helgen och därav inte hunnit skriva. Eller okej, jag har inte haft på min dator och den här blogg appen fungerar inte trots uppdateringar... Så fixa gärna det tack!
Men vad har jag haft för mig då?

Fredag: Jo i fredags så var jag med ingen mindre än Moa! Long time ago! Efter jobbet så handlade vi lite vin, åkte till Alvik och handlade hem pizza. Sen fick jag se Moa & Felix nya lägenhet, riktigt mysig. Vill också flytta hemifrån. Men i alla fall, därefter så spelade vi Wii och sjöng Lipz. Haha Moas granne bankade på oss redan halv 7 på kvällen... undra om det berodde på våra vackra sångröster? Sen började vi göra oss i ordning och sen drog vi oss mot stan och vi hamnade på Nype. Faktiskt första gången jag var där och måste säga att jag tyckte det var riktigt kul där. Har hört lite olika åsikter om det stället men jag gillade det, definitivt ett ställe jag kommer gå tillbaka till. Det var stort och bra musik, dock ganska dyrt...


Jag i fredags!


Moa och jag, saknat dig! ♥

Lördag:
Behöver jag ens berätta vad jag gjorde i lördags? De flesta vet väll antagligen att jag är melodifestivalen nörd, haha. Så det blev hem till mamma och titta på melodifestivalen. Ush så pinsamt med Ranelid!!! Ta din kärlek och berätta om den för någon som bryr sig. Den enda som var bra och fötjänade att gå till Globen vad Molly, resten kunde åka hem.


Söndag: Efter lördag kommer söndag. För min del blev det en tripp till Kista med min kära Yassen :) Mötte upp henne i Vällingby efter hennes jobb och sen så åkte vi till Kista. Vi gick omkring i butiker och kollade lite kläder och sen så åt vi middag på Food Court. Måste säga att det finns nog inget bättre ställa att äta än i Food Court. Det finns så mycket mat att välja på, (jag tror) all mat är super god och det är till ett bra pris! För min del blev det en så sjukt god hamburgare på "Texas".

Detta var min helg! Hoppas ni hade det bra!


Följ mig!

Är du sugen på att se fler bilduppdateringar från mig om min vardag? Då har jag ett perfekt sätt för dig. Följ mig om mina bilder på Instagram. På instagram heter jag: nathalieholmberg


                         +





Födelsedagsmiddag i stan

Kom precis hem efter en härlig middag på Ramblas vid Hornstull. Det är en tapas restaurang och det var riktigt gott, beställd in 3 rätter var och sen delade vi på en flaska vin. Riktigt gott. Det var jag, min kusin Laura och min faster som åt middag, var även min fasters födelsedag så passade ju bra! Men kan verkligen rekommendera denna restaurang till de som är sugna på tapas :)
Ska nu tvätta av mig sminket och krypa ner i sängen, så vi hörs mer i morgon.
P.S Grattis på födelsedagen AIK ♥




Fina kusin och jag :)

Connie Talbot - liten tjej med stor röst

Hittade en video tidigare idag på en tjej som heter Connie Talbot. En del av er kanske tidigare hört henne få hon varit med i Britain Got Talent och hon har haft miljoner som sett hennes videos på youtube. Men denna tjej har en så sjukt bra röst! Helt galet, kolla bara på de videos som finns när hon är liten. Sjukt! Har lagt upp några videos nedan på när hon sjunger, riktigt bra. Är så avundsjuk, önskar jag hade en sådan röst.







Spola fram 30 sekunder :)

Glad alla hjärtans dag!

Idag är det alla hjärtans dag och det innebär för de flesta i alla fall, lite extra mys och godsaker :) För min del så har dagen börjat med gelehjärtan på jobbet. Sedan blev det mat från restaurang med Mattias och nu sitter vi hemma och tittar på tv. Jag tittar på AIK - HV71 så för min del är det en helt okej dag ;) Ett extra plus i kanten är att mamma kom förbi och lämnade en påse med lite godsaker. Hur gulligt som helst! Vi fick nybakade bullar, godis och så fick jag en liten prydnad. Sen så hade mamma gjort ett fint litet kort där hon skrivit två fina rader till mig och Mattias. Tack mamma ♥
Har ni fått/ gjort något speciellt idag :)?


Choklad ask, godispåse, bullar och en söt prydnad!

Så sant...

En arbetskompis till mig lade upp en så bra bild på facebook igår. Hon skrev "dagens sanning" och jag kunde inte sagt det bättre själv. Detta är så hemskt. Visst, jätte tråkigt att Whitney Houston dog men come on. Hur många fattiga små oskyldiga barn dör inte varje dag av svält, skitigt vatten eller sjukdomar? Dags att börja prioritera annorlunda i världen och även tänka på de fattiga barn som finns i världen. Så fort en kändis dör så blir det värsta grejen på båda facebook, internet, nyheterna och nyhetstidningar på nätet, men vad gör vi egentligen mot de som dör varje dag? Nä, lägg ner nu. Whitney Houston har dött men det är inte värsta grejen. Vi måste börja tänka på det som verkligen är viktigt i världen!



Veckans planer

Idag är en bra dag! Har varit riktigt trött men ändå på jätte bra humör. Har även fått glada nyheter från jobbet som gjorde min dag ännu bättre! När jag kom hem så ställde jag mig och började damsuga på en gång och sen gjorde jag middag. Blev köttfärs med pita bröd, grönsaker och tzatziki, riktigt gott blev det. Just nu sitter jag och tittar på byggfällan och väntar på att Mattias ska komma hem :)
Avslutar detta inlägg med en veckans planer, det var ju så länge sen!


Måndag: jobba
Tisdag: Alla hjärtans dag! Restaurang med älsklingen ♥
Onsdag: Jobba & Middag med kusin Laura och faster
Torsdag: Jobba, Hockey derby och övningsköra med morfar!
Fredag: Jobba och sedan utgång och middag med Moa :)
Lördag: Vilodag och eventuellt bowling!
Söndag: Vilodag!



Glad tjej!

Melodifestivalen

Det är lördag och det innebär Melodifestivalen för min del och min familj :) Har åkt hem till mamma ikväll då min pojkvän och hans kompisar ska ut ikväll och ville då inte vara själv så åkte över hit. Har saknat min familj då mycket! Så känns skönt att få umgås med dom en hel kväll.
I morgon ska jag övningsköra lite med morfar också. Hade faktiskt bokat uppkörning men det var under perioden då jag låg hemma i 40 graders feber så gjorde det aldrig... därav ska jag köra lite i morgon så jag inte tappar vanan :) Men snart börjar melodifestivalen! Puss


Godis ♥


Svartvitt


påfyllning i garderoben!

Blev ca 2-3 timmar i Kista och gick omkring i affärer. Mitt mål var ju att hitta en väska och det gjorde jag... men den kostade 900 så köpte den inte... Den var så galet snygg men efter lite rådfrågning av min kära mor så bestämde jag mig för att inte köpa denna dyra och fina väska. Har några andra kandidater som jag ska fundera lite på under kvällen. Men kom hem med lite andra saker i alla fall :)


Beige blus, 199 :- från New Yorker


Jeans 499,00 :- BikBok



Fina blusen från Nelly har kommit!

Mot shopping!

Har duschat, klätt på mig och ätit frukost. Nu ska jag snart gå till bussen för ska åka till Kista en stund och shoppa lite! Har inte shoppat sedan mellandagsrean tror jag... så har lite att ta igen ;) Speciellt på grund av bilden nedan också... skulle gå från jobbet igår och då hade min väska gått sönder. Så det som står som nummer 1 på listan är en ny väska! Vi får se hur det går. Hörs mer senare, puss ♥


Myskväll!

Idag är det4 fredag och för min del innebär det myskväll med film och godis. Har några bra filmer på lager som bland annat filmen The stoning of Soroya M som jag har hört ska vara jätte bra! Min mamma har sett den och hon tyckte den var riktigt bra, trots att de inte pratade engelska. Tror att det kan vara en film för mig. 
Denna helg blir för min del väldigt lugn, vill inte riskera att bli sjuk nu igen så fort jag blivit bättre. Så i morgon väntar en tripp till Kista och därefter middag och melodifestivalen hemma hos mamma, härligt!


kalas på jobbet!

Första riktiga arbetsdagen idag på över 1 vecka. Kändes konstigt att vara tillbaka men skönt på något sätt. Saknat mina härliga arbetskamrater och att göra något annat på dagarna än att bara ligga hemma. Inte nog med att det var min första dag på länge, Klarna fyllde även år idag så det bjöds på en MASSA tårta. Dock så är jag ingen tårt-fantast så för min del blev det bara och smaka lite men ändå, det är känslan och tanken som är det viktiga. Att det händer roliga saker på jobbet!


impuls shopping

Bara för att man är sjuk så betyder det inte att man inte kan unna sig lite. Har varit inne på Nelly och lite andra modesidor och tittat på kläder och det blev att jag klickade hem denna supersnygga blus till mig själv :) Har inte handlat kläder åt mig själv på jätte länge så kände att jag förtjänade den här. Har även planerat en hel shoppingdag när jag blivit 100% frisk, behöver förnya min garderob!


199,00 SEK från Nelly, Beställt!


hockey kväll

gick till jobbet i onsdags i hopp om att jag var bättre men det slutade med att jag gick hem efter halva dagen... vill inte vara sjuk längre!! Är så trött på att ligga i soffan och titta på tv, vill göra något annat. Så jag var i alla fall hemma från jobbet idag också men har bestämt mig för att gå i morgon och ska vara på jobbet hela dagen!
Just nu så tittar jag och Mattias på hockey, det är Sverige - Tjeckien och sen blir det sändags. Vi hörs mer sen ♥


Blir bara bättre och bättre!

Ytterligare ett steg i rätt riktning, har tvättat lite idag samt gjort middag! Första dagen jag gjort middag på en vecka! Jaja, skönt att jag är på bättringsvägen i alla fall. Ska vara hemma i morgon också men ska verkligen försöka gå till jobbet på onsdag, vill verkligen tillbaka till jobbet och inte ligga hemma om dagarna. Visst det är jätte skönt att titta på tv och slappa de två första dagarna men sen så vill man göra något annat.
Har precis kommit ut ur duschen och tagit på mig mys kläderna och krypt ner i soffan.


Fortfarande sjuk

Ja jag är fortfarande sjuk... orkar inte längre bara ligga hemma och inte föra någonting annat än att titta på tv och sova. Har haft 39-40 graders feber i 4 dagar och nu är min kropp helt slut och har hosta och ont i halsen. Har precis börjat få tillbaka min aptit och börjat äta riktig mat igen. Har under veckan endast ätit youghurt och Varma Koppen soppa. Men är på bättringsvägen men kommer dock vara hemma från jobbet i morgon.
Var på sjukhuset i torsdags och där konstaterade dom att jag har - influensa. Så fick ett sjukintyg och om jag fortfarande är dålig så ska jag tillbaka dit igen och få nytt intyg om att vara hemma från jobbet.
Hoppas i alla fall att jag blir bättre snart, ska nu lägga mig och titta på Gossip Girl och väntar på att Mattias ska komma hit. Puss ♥

RSS 2.0