..,.

Ska alldeles strax gå till bussen. Har med mig i min lilla väska lite choklad, cola och chips! Sen har Mattias laddat upp med massa filmer, skönt! ;) Känner att jag behöver en lugn myskväll idag! Jag skriver mer i kväll eller i morgon!
Idag kör vi på beiga jeans, tubkjol som jag använt som linne och sen ett halsband som jag fick från syster i födelsedags present :)

städning - sen hem till pojkvännen!

Fan vilken härlig helg jag har haft alltså! Sjukt kul! Men igår på MP var ju nästan bättre än The Bridge, men det kanske berodde på att det var evenemang där igår :P? Men är helt klart nöjd efter min första helg i krog livet ;)
Ikväll så ska jag hem till Mattias då vi ska ha myskväll och så ska jag få min födelsedags present! Hihi, är så nyfiken! Jag har ju lov nu och Mattias föräldrar är på Gotland så ska bo hos honom under veckan, så vi kommer vara själva hela veckan, mysigt!
Men måste städa mitt rum, ser sååå hemskt ut!

nu kör vi igen!

Några timmars sömn, några glas vatten och en härlig middag senare så är vi redo igen! Ikväll så ska vi till MP där de öppnar en ny bar och ett nytt dansgolv, kul! Så måste nu hoppa in i duschen och fixa mig lite snabbt, sen ska jag över till Nastasia. ♥

The Bridge

Hallå, hann aldrig skriva igår innan vi åkte. Men först så förade vi på Nivå (fy fan vilket stället, ush! Men billigt var det :P) Sen var ju planen att vi skulle till Nype, men Natta som redan var där sa att kön var hur lång som helst. Så vi valde att gå till The Bridge istället. Så där hamnade vi och festade hela natten!
Måste säga att första krog kvällen var faktiskt rolig tyckte jag, men hade helt fel skor på mig så mina fötter gjorde så j*vla ont!! Det förstörde lite. Sen var det ju dyrt också, men det hade man redan blivit förvarnad om så :P
Hittade en bild på The Bridges hemsida :)
Jag och Sara :)

nype ikväll?

2 lektioner kvar sen är det lov! Så himla underbart, känns verkligen som om det behövs.
När jag kommer hem så ska jag troligen möta Emelie, men måste innan ta en liten power nap. Sen måste jag börja förbereda mig inför kvällen! Men jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig ikväll!!!! Så det MÅSTE jag lösa när jag kommer hem.
Men skriver mer när jag är hemma! Btw, ser ut som om det kommer bli Nype ikväll. Ciao ♥

sooovaaaa

Är väldigt trött och så ska jag upp tidigt i morgon så hade tänkt hoppa i sängen nu, eller okej. Inte hoppa men lägga mig i sängen.
I morgon är det ju en STOR dag! Det är ju nämligen krogen i morgon ;)!! Så måste ladda om mina duracell batterier så de håller hela kvällen i morgon.
Så god natt :) ♥
BTW, Grattis till Moa som fyller 19 idag!

Nype VS The Bridge

Har pratat en hel del med Nastasia och mina kompisar om vart vi ska gå i morgon, och alla säger i princip samma sak "Vad vill du?". Ähh?? Jag har aldrig varit ute, så hur ska jag veta vart jag vill gå?? Haha, roliga vänner :)
Men vi funderar på The Bridge eller Nype, vilket av de ska man välja? Någon som har något tips, kommentera gärna!
... eller ...

snygg!!

Sitter i skolan just nu och har håltimme. Så har stängt in mig i ett litet rum och ska titta lite på serier och bara ta det lite lugnt :P Men slänger upp en dagens outfit!
Känner mig riktigt snygg i den här outfiten! Like it a lot!!! Varför har jag inte haft på mig det här tidigare?
Dock gillar jag inte mina breda höfter, Men det är kvinnliga former så vad ska man göra ;) ?

rubriiiikkkk ?

Nu är det dags för mig att hoppa i sängen, går till klockan 4 i morgon... Men har egentligen inte så mycket att skriva så kan lägga upp en (halva) veckans planering :P

Torsdag: skola + träna Zumba!
Fredag: Min första UTGÅNG på krogen!!!! GALET!
Lördag: utgång eller hemmakväll med Mattias (beroende på hur pigg jag är från fredagen)
Söndag: Åker hem till Mattias och våldgästar (har lov)!
Nu säger jag och min sköna frilla godnatt ;)

Tunisien

Jag har blivit kär
Så sjukt snyggt! 1 vecka i Tunisien på detta Hotell för 6.500:- per person!

power nap

Jag orkade verkligen inte söka jobb idag. Har inte sovit många timmar inatt, vet inte varför. Så istället åkte jag hem och fortsatte titta på resor, hehe! Men hade tänkt ta mig en power nap på 1 timme! Så vi hörs sen :)

27 oktober

Sitter i skolan med sista lektionen just nu. Jonathan har också hjälpt mig att kolla lite resor, till Thailand! Han hittar ju alltid så sjukt billiga biljetter!
Men funderar på om jag ska åka och söka jobb idag eller om jag ska göra det under lovet när jag är utvilad och inte har några läxor? Så får se vad jag gör!
Tror nog jag gör det under lovet, åker nog hem nu och pluggar och fortsätter kolla på lite häftiga resor för mig och pojken!

Just nu:

Har precis kommit ut ur duschen! Dags att torka håret och sätta på sig myskläderna för om 15 min börjar Desperate Housewives!

utomlands resa

Pratade för en stund sedan med Mattias om vart jag ska åka någonstans för mina resepengar i 18 års present. Och vi började båda prata om att åka utomlands tillsammans i sommar! Mysigt va :)? Skulle vara så härligt! Eftersom vi inte ses så jätte mycket på vardagarna så skulle det ju vara hur skönt som helst :) För med tanke på att jag åker iväg på en ,partyresa, klassresa i maj till Ayia Napa så kanske det vore skönt med att sen åka på en romantisk och mysig semester med älsklingen?
Ligger just nu och kollar runt lite vart man skulle kunna åka. Kroatien? Kreta? USA?
Något tips på vart man kan åka?
Om man åker med vännerna  så lär det antagligen bli Rhodos, Kos eller något liknande party ställe :P
Kreta såg ju riktigt lockande ut!

frukost

God morgon! Blir en liten kortis nu men ligger i sängen med toast och oboy och ska titta på det senaste avsnittet av Gossip Girl ;) Moa ringde nyss också och hon är på Arlanda... den jäveln! Men ska idag börja titta lite på resor i sommar hade jag tänkt!!

My presents!

Lovade ju att visa vad jag fått i present! Så börjar med att visa vad jag fick av mina kompisar i lördags!


Blommor av Sara och Moa!
Massa olika tvålar och badgrejer av Jonathan!
Presentkort på H&M av Cissi, Sanna och Alona!
501 cocktailrecept bok av Johanna, Jenny och Johanna!
3 par snygga trosor av Sara!
örhängen, toffsar + haha en privat grej av Emelie, Natta, Nastasia och Anna!
Sedan fick jag en Baileys av Moa också, men den tog slut ganska snabbt den kvällen så den finns inte med på bilden :P

Av släkten + familjen:

Fick en massa fina blommor!
Presentkort på Glitter av Evelyn!
Pengar av min morfar!
2 halsband + örhängen av min syster!
Fick klänningen från i lördags av familjen!
Sedan fick man en HÄRLIG summa resepengar på kontot av familjen och släktingar! Så en galen resa ser jag fram emot i sommar ;)


TACK SÅ JÄTTE MYCKET ALLA SLÄKTINGAR, FAMILJEN, POJKVÄNNEN OCH MINA VÄNNER FÖR ALLA FINA PRESENTER OCH FÖR DEN HÄR HELGEN ! ♥


frukt!

Eftersom jag knappt får i mig någon mat över huvudtaget och det enda jag lever på just nu är vatten, så tänkte jag i alla fall försöka få i mig frukt. Det är ju både nyttigt, sjukt gott och innehållet vätska! Så nu blir det fruktmys och The Event!

mår dåligt!

Ush jag mår inte bra nu igen. Mådde bättre i morse men nu är illamåendet här igen, fy fan! Aja får väll spendera resten av kvällen i sängen som jag redan gjort hela dagen. Kan inte pojkvännen komma hit och ta hand om mig (a)? Hehe ♥

bilder från i lördags!

Fan vilken härlig kväll jag hade i lördags! Tack alla som var med och gjorde kvällen helt awsome! Alkoholen flödade, skit fina presenter, underbart folk och bra musik! Orkade inte skriva igår för först så var släkten här vid 14.00 tiden och sen på kvällen så blev jag riktigt dålig. Så är hemma idag från skolan, har mått illa hela natten och feber.
Visar upp mina presenter sen. Först så visar jag några bilder från i lördags, mer finns på Facebook ;)

ny klänning!

Fick en klänning i förskotts present av familjen, precis som jag ville ;) För ville ju ha på mig den ikv! Nu sitter jag och väntar på att Nastasia och de ska komma, sen ska vi sminka oss och göra de som tjejer gör. Men medan jag väntar så börjar jag med bålen!


Så här kommer jag se ut ikväll!!


städning

håller på att städa för fullt i mitt rum just nu! Nastasia, Anna och Emelie kommer om typ 2 timmar då ska vi fixa oss inför kvällen :) Skriver lite mer sen, för är lite stressad. ♥

sleepy times

Nej nu är det dags för mig att gå och sova! Är riktigt trött och måste vara pigg i morgon :) Så blir en liten kortis nu, men vi hörs mer i morgon. Pussar!

Detta kom jag hem med:

Hittade det jag letade efter, SKÖNT! Så slipper jag stressa i morgon :)

måste åka och handla!

Åker iväg lite snabbt till Kista för att köpa det sista inför i morgon! Det som behöver köpas är:
* Lim till lösögonfransar
* Strumbyxor
* vitt nagellack


Tar på mig UGGSen!

21 oktober - 3 dagar kvar

Kollat på Criminal Minds och borstat tänderna. Nu ligger jag bara och väntar på att min käääära make ska ringa mig. Sedan blir det att sova! Tänkt ju somna till ett Gossip Girl avsnitt men det har inte kommit ut än :O!

 

Men var som sagt och handlade en massa idag, ICA vagnen blev ganska full... konstigt nog? Men kul var det, älskar att handla xD Men har beställt en choklad tårta av mamma som jag vill ha på Söndag! Apropå ingenting :P

 

Men vad ska man göra i morgon då? Jag har planerat in solning med Nastasia och Cissi men vet inte om jag hinner! Måste städa hela huset i morgon och sen kanske jag ska hem till Mattias i morgon kväll... Hmm. Men slutar ju ioförsej (ingen aning om hur det stavas) halv 2 så borde ju hinna? Äh, det lär vi märka i morgon.

God natt på er alla goa och glada ;)!

tio anledningar till varför choklad är bättre än sex

1. Du kan få choklad.
2. Du kan fråga en främling efter choklad utan att få en örfil.
3. Du kan äta choklad även tillsammans med din mor.
4. Två personer av samma kön kan äta choklad utan att bli kallad elaka namn.
5. Choklad gör dig inte gravid.
6. Bra choklad är lätt att hitta.
7. Du är aldrig för ung eller för gammal för choklad.
8. När du äter choklad håller det inte grannarna vakna.
9. Du kan utan risk äta choklad medans du kör bil.
10. Choklad kan ge njutning även när den har blivit mjuk.
haha, 8an och 10an var bäst enligt mig!

otrohet

Ni som läser bloggar vet ju säkert om att bloggaren Paow har varit otrogen mot Hugo med Nemo från kungarna av Tylösand. Men det är inte dom jag vill prata om, utan otrohet.
Jag förstår verkligen inte hur man klarar av att vara med sin pojkvän utan att berätta att man varit otrogen, att låtsas som ingenting. Och att man ens kan vara otrogen? För mig är otrohet helt otänkbart. Jag har i ett tidigare förhållande blivit "utsatt" för otrohet, och det är det värsta som finns. Man börjar tänka på vad man har gjort för fel. Vad man har gjort för att han väljer någon annan istället för mig. Men det var länge sedan detta hände. Men det är något som har följt efter mig ganska länge, den där oron att något ska hända. Jag litade på mitt ex men det hände ändå, och jag litar på Mattias till 100%. Men oron kommer alltid finnas där.
Jag skulle aldrig i hela mitt liv kunna vara otrogen, jag älskar Mattias över hela mitt hjärta. Fan vad jag älskar honom! Han är det bästa som har hänt mig, och jag skulle ALDRIG kunna vara otrogen mot honom. Inte en chans!
7 månader ♥

handling idag

Skrev inget mer igår för hade inte tid, övade lite inför uppsatsen som jag nu är klar med! Och sen tittade jag på greys anatomy :P
Idag så blir det att åka och handla en massa och städa! Men är i skolan så finns inte så mycket mer att säga. Så vi hörs när jag kommer hem istället :)!

uppsats skrivning i morgon...

Uppsatsskrivning i morgon i 4 timmar... så har nu suttit och läst igenom det häftet som vi får använda i morgon. Men måste gå till handlarn för att köpa något att äta och dricka så jag har i morgon under uppsatsen.
Funderar på om jag ska träna idag, blir nog cykeln i sådana fall!
Hörs sen!

veckans planer!!

Har inte haft någonting att skriva så därför inte ja, skrivit. Men håller nu på att städar lite här hemma inför helgen ;) Men medan jag gör det så får ni se lite veckans planer!
Tisdag: börja städningen + läsa svenska
Onsdag: förbereda inför svenska uppsats + träna Zumba om jag hinner!
Torsdag: åka och handla ALLT inför helgen! + träna (cykla)
Fredag: sola med Nastasia? Städa klart allting!! + titta på IDOL
Lördag: äntligen mitt 18 års firande :) laga mat, fixa musiken, fixa bål, sminka mig osv!
Söndag: bakis, jag fyller 18 år!!! Fira med släkten :)

jacka!

Har hittat en snygg vinterjacka som jag vill ha! Ska hem till mamma i morgon så förhoppningsvis kan vi beställa den :) Den var inte så dyr heller, 700kr!

onödigt inlägg

Har inget att göra och inget att skriva. Så lägger mig och läser klart min Cosmo tidning :)

fnnkdfj%ldklö#

Fy f*n. Går upp halv 6 på morgonen för att åka på första lektionen klockan 8 och så är den inställd...! Nästa lektion börjar om 2 timmar, ne nu är jag irriterad!

dags att sova!

Har kollar klart på The Event nu, ni har väll tittat på det? Hur bra som helst! Ska nu lägga mig och läsa tidningen och försöka somna :) Så god natt på er och så hörs vi mer i morgon :)

1 week, 7 days

sitter just nu med min spotify och håller på att fixa en spelningslista till mitt birthday party! Men det är så svårt att välja de bästa remixerna och komma på bra låtar :P Men medan jag håller på med låtar osv så kan jag visa två bilder från förra året när jag fyllde 17!
Men idag är det bara 1 vecka kvar tills jag blir 18!!! :D

Moa, Jag, Natta och Emelie :) Hade ju maskerad förra året!


Jag och Moa firade våra födelsedag ihop (hon fyller bara 4 dagar efter mig)!

Cosmo & choklad

Har precis varit i Kista och ätit middag med pappa och syster, mums! Nu blir det marabou choklad + nya Cosmopolitan tidningen med ingen annan än Britney på omslaget ;) !


Perfekt avslut på veckan :)

mot kallhäll

Ska alldeles strax gå till bussen för att röra mig hem till älsklingen :) Förhoppningsvis så får jag som jag vill och att vi tittar på SALt ikväll! Ni vet den nya filmen med Angelina Jolie? Den verkar ju så bra! Men vad ska ni andra göra ikväll då? Krogen? Hemmakväll? Mysa med pojkvännen? Eller vara med vännerna? Ha en bra kväll i alla fall så hörs vi någon gång i morgon (verkar som om det blir att gå upp tidigt i morgon för mattias ska till skolan....)


look of the day

Så här ser jag ut ikväll :)!






kolla kläder med syster

Jag och syrran är riktigt uttråkade så vi åker ner till centrum en stund och tittar på kläder, förhoppningsvis hittar jag något snyggt att ha på mig nästa helg ;)
Hörs senare!

The Event

På tal om serier! Jag har börjat titta på en ny asbra serie! Den heter The Event och går varje söndag på 1an, men finns även på SVT Play! Kolla in den, den är riktigt bra :D

Gossip girl & One Tree hill är kärlek!

Somnade tidigt igår, gick och la mig vid ungefär 23 tiden. Men det behövdes så nu är jag nyvaken och utvilad. Men vad ska jag göra idag fram tills jag ska träffa Mattias? Ska ju inte träffa han fören 7, hmm. Blir väll att ligga och titta på det nya avsnittet av GG och OTH och äta lite choklad. Det lät ju jätte bra! Vi börjar dagen med det! Ciao ♥

håll ut!

1 vecka och 2 dagar kvar, jag överlever. Ännu en helg utan utgång, alla kompisarna verkar dra till Nype ikväll... Men när jag blir 18 då jävlar ska det inte bli några hemmakvällar. Har bokat redan en massa utgångar och kryssning!
Men i alla fall, det blir idol kväll för mig och så ska jag tröst äta en massa godis. Men i morgon får jag i alla fall mysa med min älskling :) ♥

julen närmar sig!

Kom på en sak igår när jag pratade med Mattias i telefonen igår. Det är inte långt kvar till jul! Han skulle nämligen kolla julklapp åt sin lillebror, och det är inte långt kvar. Det är nästa studiebidrag (november) som julklapparna ska köpas för. Vad tiden går snabbt. Var det inte sommar nyss? Nope, hur kallt som helst ute. Snart kommer ju säkerligen första snön också. Och jag måste faktiskt erkänna att jag längtar lite till första snön och julen :)
Bild från nyår med massa snö! :P

samhällskunskap

God morgon! Sitter i skolan nu på samhällskunskapen men alla förutom jag har valt att jobba hemma ta sovmorgon. Så sitter här själv med min konstiga samhällskunskaps lärare... Men har musik öronen så försöker ignorera henne lite, tro mig. Min lärare kan inte vara tyst!
Njuter av skolans frukost och härlig musik! 12 kr för en frukost är inte helt fel!

14 oktober

Som de flesta säkert redan läst på FB så fick jag MVG i både Religion och Naturkunskap B! Så har en bra dag idag!
Idag är det torsdag, skönt. För det innebär att i morgon är det fredag och helg. Men jag vet inte riktigt var jag ska göra i morgon faktiskt, vännerna ska väll säkerligen på krogen så är nog hemma och myser och förbereder mig inför min första utgång! LÄNGTAR!

fika!

Vi har varit duktiga på Naturkunskaps proven, det firas med bullar och kaffe! Men för min del blir det bara bullar :) Perfekt slut på dagen

I'm awsome

Ska lägga mig och sova nu. Men först så måste jag bara säga att jag fick tillbaka mitt resultat på Religionen och jag fick VG+/MVG-, jag är så glad! Men eftersom man egentligen inte får sätta + och - så blev bedömningen MVG! Jag är bäst :D
Haha, men ska sova nu. God natt!

13 oktober

Hemma från skolan nu och börjar få ont i halsen... så blir en kopp te och toast :) Sen blir det en lite power nap och sen plugga!

trött?

Hur trött är man egentligen om man råkar ta ett glas från diskmaskinen, som är smutsig, och använder det till att dricka oboy till mina mackor? Ush! Nu har jag borstat tänderna NOGA kan jag säga. Men som tur är så är det ju bara familjen här hemma.
Nej men jag ser det här som ett tecken på att jag måste gå och lägga mig, så jag ska lyssna på mitt öde.
Men måste först bara läsa lite mer på felsms.com
Hur roligt som helst ju!

fel sms

Haha kan ingenting annat än att älska felsms.com
Jag har suttit ända sedan igår och läst massa roliga sms!!!
Till: Mamma
Sms: Haha.... ja han var skit bra. Stor kuk me och de är ju huvudsaken.
Tror jag leder nu. 9-6 till mig baby ;)
Svar: Oj gumman då. Du ligger i som bara den, tur att du har p-piller då. Är inte redo för att bli mormor än. Vinn den här tävlingen nu kram kram mamma

Förklaring: Skulle till bästa vän men råkade skicka till mamma ;) kan inget annat än att älska henne!

Haha men gud vilken mamma!

Kick-Off

Lång dag idag, men är hemma nu. Dagen började med Kick-off på Älvsjö mässan, för att få lite inspiration inför våra UF företag som jobbar med i skolan. Ni som har föräldrar som motionerar kan köpa den bästa julklappen/ födelsedags presenten av mig sen! Vi har nämligen ett litet kit med ihopfäll bara gåstavar, en 33cl vattenflaska och en reflex. I know, tråkigt för oss ungdomar men vi måste ju tänka på våra stackars föräldrar som har kommit in i 40 års krisen... Men mer information om det kommer sen.
Var ju länge sen som jag visade vad jag haft på mig, så här kommer det!
Tror att allting kommer från Gina xD!

no workout

Jag skulle ha tränat idag eftersom jag slutade tidigt idag, men blev strul med nyckeln så var tvungen att åka till mammas jobb och hämta den så var inte hemma fören klockan 5. Och då var jag för trött, så la mig i soffan, vilade lite och kollade sen på PH.
Nu sitter jag i sängen och smsar med Nastasia angående kryssning ;)? Och håller även på att välja 2 st företag som jag ska jämföra på företagsekonomin som är tills på torsdag!
Right now...

11 oktober

Idag är det Måndag. Idag gick jag upp klockan 6. Idag började jag klockan 8 och Idag är jag trött. Men men, jag överlever :) Men idag så ska jag mest ta det lugnt, eller ja träna lite Zumba och cykla på våran nya träningscykel hade jag tänkt göra. Har ju inte tränat på lite över en vecka, så tänkte köra nu igen.
Ja idag börjar då också programmet alla pratar om, Paradise Hotel. Jag har aldrig tittat på det tidigare, det har inte riktigt intresserat mig. Men hade faktiskt tänkt att se på det ikväll. Hoppas det är lika kul som alla säger att det är.

blommor!

Fick blommor igår av Mattias, jag har världens bästa pojkvän ♥

2 veckor kvar!

Hade det jätte mysigt igår, jag och älsklingen badade först bubbelpool, behövde verkligen koppla! Och sen så tittade vi på en liten skräckis (stolt över Mattias!). Sedan blev det ju lite paj och godis ätande, hehe :P
Och nu är det återigen söndag och skolan börjar i morgon igen, men skönt att det inte är något prov eller så! Och vet ni, idag är det ju 2 veckor tills jag blir 18! Så ska nu sätta mig med min mamma och planera min födelsedags fest som jag ska ha ;)
Skriver mer sen ♥

gjort illa ryggen!

Sorry för jag inte skrev någonting igår men min data var urladdad och jag har inte riktigt förstått hur man mobil bloggar och lägger upp bilder xD Men hade en mysig kväll igår :) Vi tittade på IDOL och sen tittade vi på filmen "Kidhulthood", den var faktiskt bra tyckte jag men gillade inte slutet!

Nu sitter jag i min säng, dunkar hög musik och har SJUKT ont i ryggen! Jag tvättade ur bubbelpoolen och sen när jag var klar hade jag världens rygg ont! Så nu vet jag vad Mattias ska få ge mig ikväll, en härlig ryggmassage ;)
Kör på uppsatt idag också, och örhängen! Fast är nickel allergiker så gör jätte ont i örsnibbarna för de här är oäkta :( Men det finns ju inga snygga ganska stora örhängen som är äkta... Så vill man vara fin får man lida pin! ;)

musik

Har lunch rast och sitter och dunkar en massa musik i skolans högtalare ;) Ja dom är bra och har bas! Så just nu spelas en ny låt som min kära pojke visade mig, SHM - Miami 2 Ibiza. Jag har sådan tur att jag har en pojkvän med så bra musiksmak!!!

Sitter med mina kära vänner Sara och Moa! Sara håller på att pose - ar (?) för hon ska göra en fin profilbild till facebook och Moa skriver i sin blogg :D! Äntligen har hon tagit tag i det där igen, se till att skriva i den annars blir jag arg! ;)


Men har alldeles strax engelska lektion och sen slutar jag. Men måste dock åka in till stan för att möta upp mina kusiner som kommer från Nyköping och besöker oss i storstaden över helgen! Sedan blir det direkt att sola med Nastasia och Emelie.
Vi kan höras lite senare när jag är hemma eller något sådant ♥
Blev uppsatt idag för hann inte fixa mig i morse sen gårdagens smink, cute!

7 oktober

Så där ja, nu har jag myst färdigt för ikväll så nu ska jag faktiskt ta och sova :) I morgon kväll så blir det en riktigt tjejkväll ju! Först möta Nastasia i jakan vid 4 för att åka och sola, förbättra brännan lite. Sen blir det att möta upp emelie och Natta för att handla middag inför kvällen och sen blir det film, tjejsnack och vin. Jätte mysigt :) Ibland behöver man en kväll med bara tjejerna.
Men ska sova nu, god natt på er ♥

serie mys

Har varit en lång dag i dag men är nu äntligen hemma! Har en massa serie avsnitt att titta på nu, jag har ju gossip girl, one tree hill och kungarna av tylösand :) Så nu blir det mys pys i min säng!
super sköna och super söta sockorna är på också!

skolkonferens

Sitter i skolan nu och ska faktiskt gå på en skolkonferens idag, spännande! Väntar bara på att Sara ska komma för vi ska gå tillsammans. Vi ska prata om att få behålla våra datorer när vi går ut i vår, ni vet de fina MAC datorerna som vi har :D
Sen är det prov och sen frihet! Ska verkligen bara slappa ikväll, gud så skönt :)
Men vi hörs när jag kommer hem!

6 oktober

jag vet, nu har bloggen varit så här jätte tråkig idag igen. Men har prov i morgon och så hade jag en stor inlämnings uppgift tills idag så har därför behövt plugga en massa. Men i morgon så har jag inget plugg och kan då skriva lite mer och lite roligare än... ja att jag har pluggat? Haha.
Men har haft lite tid idag i alla fall till att titta på Grey's Anatomy (så bra!) och prata lite med Nastasia och Natta. Vi flyttar tjejmyset i morgon tills på fredag istället. Härligt! Då har jag och Nastasia även bokat in solning och sen blir det tjejmiddag hos mig, film och lite sangria :) Ser redan fram emot helgen!
Men måste verkligen sova nu om jag ska komma upp i morgon! Men hoppas ni har haft en betydligt intressantare dag än jag haft. God natt ♥

fula kuddar

Är nästan klar med Religions uppgiften, ska bara dubbel kolla den i morgon innan jag skickar in den. Men f*n vad jobbig den var... Men har precis bäddar sängen och vi hade inga fina örngott! Se for your self!

rutigt, blommigt, randigt och sen ett helt grått. Nej fy! Men hoppas nya örngott finns till helgen för så här kan det inte se ut :P
Men ska gå och sova nu, är jätte trött och så har jag en allmänt jobbig dag så saknar pojkvännen... God natt ♥

skinnjackan har gjort sitt

Är äntligen hemma nu efter en lång skoldag. Ska sätta mig nu och göra en Religion inlämnings uppgift som ska in i morgon. Men inte nog med det, ska även låta min kära pojkvän läsa den också... så den måste vara jätte bra gjord eftersom han hade MVG i allt när han gick ut gymnasiet! Vill ju inte att han ska tycka att sin flickvän är jätte dålig i skolan :)


Sedan så har jag även slängt in skinn jackan i garderoben, den har gjort sitt för i år. Nu är det ju ruskigt kallt ute så har tagit fram min varmare jacka! (inte min vinter jacka) Tycker om den jätte mycket, köpte den på SALT för 2 år sedan :)

Trolltider

Jag, Cissi och Johanna började precis prata om barnprogrammet trolltider! Trodde att alla typ såg på det när dom var små men tydligen så är det inte alls många som sett det enligt johanna? Hur kan man inte sett trolltider?? Helt klart en av de bästa barn programmen som liten.
Haha vi tre satt och sjöng en massa sånger från filmen och imiterade massa ord under religionen, skit kul! "Hallå i örat det är Kleva". Sen är ju bergatrollet riktigt läskigt!! Ett så himla bra program!

veckans planer

Bloggen har varit jätte tråkig idag och igår, i know men har ju haft annat tråkigt för mig... Men har legat och kollat på lite tv ett tag nu och ska lägga mig och sova. I morgon är en lång dag.. tyvärr.

Men slänger in lite snabbt veckans planer:
Måndag: plugga
Tisdag: plugga..
Onsdag: söka jobb och plugga
Torsdag: middag + film med Cissi och Nastasia!
Fredag: dricka sangria med Nastasia?
Lördag: Vara med älsklingen, mysdag med bubbelpool!
Söndag: bara ta det lugnt!

School girl

Jaha då sitter man nu igen med en massa plugg direkt när man kommer hem... men idag är det Religion som gäller, sen om någon timme så blir det Naturkunskap igen, är så trött! Men nästa vecka blir lugn igen, som det ser ut nu i alla fall. Men sitter med en kopp varm choklad och har tagit på mig en myströja och pluggar. Det går faktiskt bra nu, har äntligen börjat tagit tag i läxorna på allvar! Jag är stolt över mig själv!

plugg....

har suttit och pluggat naturkunskap B i princip hela dagen känns det som, jag skriver och skriver, jag svarar på frågor och det tar aldrig slut... Men har inte mycket kvar nu!
Har skrivit över 4 st A4 sidor..

3 veckor kvar

Godmorgon! Den 3 oktober idag och det innebär att det är exakt 3 veckor kvar tills jag fyller 18! Så himla underbart.
Men i alla fall, igår så var jag bara hemma och tittade på filmer. Tittade på Prince of Persia och den var faktiskt bra tyckte jag, så den kan jag rekommendera! Sen tittade vi på en Thriller som hetter Shuttle, den var också bra tycker jag.
Idag så måste jag plugga en hel del... men det blir inte än på ett tag. Måste vakna ordentligt först. Men vi hörs sen :)

2 oktober

Det blir en hemmakväll idag. Vi har hyrt filmer och jag har köpt glass tills ikväll :) Har inte direkt kollat om det finns någonting att göra heller, är så trött efter att man gick upp 8 i morse... Så ska bli skönt att vara hemma.

Igår så blev det IDOL tittande med mattias och familjen, både jag och mattias skrek ju som små nördar när Andreas gick vidare och tog sista platsen :P Han är en av våra favoriter! Efter IDOL så blev det mest slöande i soffan och mys.
Klassen hade även loppis idag för att samla in pengar till aktiviteter på Cypern i vår ;) Så var där och hjälpte till i 1 och en halv timme ungefär!
Det här är ungefär vad ni har missat när jag inte skrivit! Intressant va ;)? Hehe ♥

Vad har jag gett mig in på?

vi ska läsa en bok i svenskan, och valde den tjockaste boken... får se hur det här går!

RSS 2.0