Minigolf och dinosaurier

Blev ingen heldag i Karon utan vi var idag hela dagen vid poolen och sen på kvällen så åkte vi till Karon beach. Där så spelade vi först minigolf på ett ställe som heter Dino Park, så häftigt! En hel minigolf bana som är som om man är på dinosaurie-tiden. Sedan så blev det att vi åt på Buffalo Steak house, blev en riktigt god plankstek. Sedan så träffade vi på en kille med en elefant precis utanför restaurangen så vi stannade och tog kort med den, så söt. 
Nu är vi tillbaka till hotellrummet och ska lägga oss och titta på ett avsnitt hart of dixie, sedan är det dags att sova. I morgon väntar en dag vid poolen och därefter blir det in till Phuket Stad och shoppa en massa på weekend market :) 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Nastasia

Åh vad fett :D ni verkar ha fett kul! Följer er resa dag för dag! Nästa lördag ska vi tjejer ha knytis hos Nicole med massa gott sen liten utgång! Du är bjuden och vi hoppas du kan komma!!! Ha det bäst för här är det snöväder! Hälsa matte patte! Sebastian hälsar! Kram

Svar: Ja vi har det jätte härligt här :)! Nästa år får du och Sebbe följa med! Haha det är bra det! åh vad kul, jag följer jätte gärna med :DHaha fy, det lät ju inte alls lockande att komma hem till :( Han hälsar tillbaka! Hälsa tillbaka till Sebbe. Puss!
Nathalie

2013-02-08 @ 23:49:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0