Mitt 2013!

Här kommer min årsresumé för 2013! 
 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Jag var i Turkiet och testade Hamam! Dessutom så var jag på finalen av Melodifestivalen för första gången :) 

 

Vad gjorde du sommaren 2013? Jag började sommaren med att gå på Summerburst med Sandra! Sen när semestern började så var jag 2 veckor i Mariestad med familjen då vi besökte både Skara Sommarland och Liseberg! Sen blev det 1 vecka i Turkiet med min syster och Emelie.

 
 
 Jag, mamma, mina systrar och kusiner på Skara Sommarland :) 

 

Bästa köpet? - Aik säsongskortet!

 

Vad vill du säga till dig själv inför 2014? Njut av livet!

 

Vem har du umgåtts mest med? Mattias ♥

 

Något som du saknar år 2013 och vill ha 2014? Ja ;)

 

Vart reste du under 2013? Jag och Mattias åkte till Thailand i februari! I juli så åkte jag, min lillasyster och min kompis Emelie till Turkiet!

 

 

Vad gjorde du på din födelsedag? Jag hade en Casino-tema fest med mina vänner!

 

Den bästa nya människan du träffade? Efter att många av mina närmsta kollegor slutade på jobbet under våren så blev jag jätte glad när Adela började jobbade hos oss. Hon och jag klickade direkt! Hon får jobbet att bli mycket roligare :)

 

Årets kärleksbild? 

 

Årets bästa partykväll? - Den dagen då min syster Josefine tog studenten var en riktigt härlig dag! Jag fick åka flak med syrran och sen fortsatte festen när man kom hem och höll på hela natten med en massa folk. Det var en riktigt lyckad partykväll :D  

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0